lauantaina, syyskuuta 05, 2009

Ovatko suomalaiset miehet lampaita?

Päiväntasaajan valitut.: Onko tasa-arvo kupla?
Autoliikkeen johtajan vertailevat puheet naisista ja autoista saivat aikaan myrskyn. Tiedotusvälineet täyttyivät hetkessä mielipiteistä puolesta ja vastaan. Varsin moni nettikeskustelija oli sitä mieltä, että kohua ei olisi syntynyt, jos nainen olisi esineellistänyt miestä samalla tavalla. YLE Puheen Päiväntasaajan studiovieraana ovat Miessakit ry:n toiminnanjohtaja Tomi Timperi sekä ammattiliitto Suoran palkkaus-asiantuntija Ira Saarnio. Kati Turtola ja Tiina Lundberg toimittavat.
Olipas heikkotasoinen keskustelu.

Vihreä Lanka ja miesten ihmisoikeudet?


"Maltilliset" feministit tukevat militantteja fanaatikkoja


Useat suomalaiset miehet ovat lampaita
Suomalaiset miehet ovat alistuneet ääri-feminismiin, jos jopa oman henkilökohtaisen mielipiteensä ilmaisusta voi joutua irtisanoutumaan työtehtävästään niin silloin ollaan menty jo liian pitkälle.

Se että sanoo oman henkilökohtaisena mielipiteenään, että pitää naisista joilla on korkokengät ja jotka pukeutuvat seksikkäästi ja vertaa heitä autoihin ei ehkä osoita parasta harkintakykyä Audin myyntijohtajana, mutta ei ole milläänmuotoa rangaistavaa tai edes sellaista, että sen takia pitäisi erota työpaikasta.

Kyllä tämä nykyinen tilanne Suomenmaassa johtuu kuitenkin lopulta siitä, että suomalaiset miehet ovat itse alistuneet ja antaneet naistensa ottaa valta sekä suhteissaan, työpaikoilla, että yhteiskunnassa yleensä ja eräät kierommat miehet pelaavat jopa toisia miehiä vastaan saavuttaakseen naisten suosion.Naiset osaavat siis varsin hyvin käsitellä miehiä ja ottaa edun näissä tilanteisssa. Suomalaiset naiset ovat kuitenkin aina olleet vahvoja ja pitäneet puolensa sekä avioliitoissa, että työpaikoilla. Nyt siihen on otettu mukaan valitettavasti myös tasa-arvovaltuutettujen vanhakantaiset ääri-feminismilait, jolloin ollaan menty toiseen äärilaitaan.

Äärifeminismi on polittinen ääriliike aivan samoin kuin kommunismi tai fasismi ja sitä vastaan pitäisi pystyä taistelemaan samoin asein kuin polittisialiikkeitä yleensä demokraattisessa yhteiskunnassa. Nyt tasa-arvovaltuutetut kuitenkin kieltävät mielipiteet ja toimivat aivan kuin totalitaarisessa yhteiskunnassa, missä on vain yksi totuus ja filosofia.

Jos minä olisin suomalainen mies Suomessa niin vaatisin tasa-arvovaltuutettujen viraston lopettamista/supistamista sekä miehityksen vaihtamista nykyaikaisempiin mies- ja naishenkilöihin!

Naisetkin ovat herjanneet

12 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Suomalainen tasa-arvokeskustelu eteni kikkelikortista Kiesiin

Marianne Laxén iloitsee mielipiteen- ja sananvapauden kutistumisesta sekä epätasa-arvoisuuden lisääntymisestä.

Isien asema ja arvostus eivät ole parantuneet, kaikkea muuta.

Jorma kirjoitti...

Saako nainen puhua seksistisemmin kuin mies?


Tietenkin saa, sehän tässä on, taas kerran, tullut todistetuksi.

Tomi kirjoitti...

Siellä Iltalehden sivulla 96% on vastannut "kyllä" kysymykseen: puututaanko miesten sanomisiin herkemmin kuin naisten? Aika vahvasti viittaa siihen, että tilanne ei ole sananvapauden kannalta niin huono kuin kaiken maailman hörhökommentaattoreiden perusteella aluksi näytti ... jos siis oletetaan, että ihmiset eivät tuosta vedä sellaista väärää johtopäätöstä, että myös naisten sanavapautta pitäisi "kiesimäisissä" tapauksissa rajoittaa. (Erikseen on sitten moilasmainen tarkoitushakuinen ja jatkuva vihanlietsonta kansanryhmää vastaan.)

---

YLE:n ykkösaamussa oli kanssa aika huono keskustelu Kiesin kommenteista. Naistoimittaja oli hankkinut pari yrityskonsulttia kanssaan paheksumaan miesten asenteita. Lisäksi pyöriteltiin sellaista vallankumouksellista ideaa, että brändistä vastaavan johtajan ei kannata suututtaa asiakkaita.

Sananvapaus yleensä tai sukupuolten erilainen sananvapaus erikseen ei tullut puheeksi.

Mieleen jäi myös toisen konsultin kuningasajatus, jota hän toisti pariin--kolmeen otteeseen: firmojen kuulemma pitäisi hankkia johtotehtäviin vain ihmisiä joilla on kunnon kotikasvatus.

Herrankiesi, eihän ihminen kotikasvatukselleen mitään voi. Mitä seuraavaksi? Pomoiksi vain ihmisiä, joilla on perintö tulossa tai kunnon sukupuoli?

MikkoAP kirjoitti...

"(Erikseen on sitten moilasmainen tarkoitushakuinen ja jatkuva vihanlietsonta kansanryhmää vastaan.)
"

Olisin hyvin varovainen niissäkin tapauksissa. Henk. koht. olen valmis sallimaan hyvin pitkälle menevän sananvapauden. Mutta ehdottomasti julkisten kanavien ja rahoituksen tulee olla suljettuja Moilasilta ja muilta vihanlietsojilta.

Ville kirjoitti...

Laitan tämän kommentin tännekin.

"Naisetkin ovat herjanneet"

Mies on alastomana parhaimmillaan. Eihän kukaan halua sänkyynsä isovatsaista miestä. Kirjailija-luennoitsija Lenita Airisto

Jos miesten aivot ovat kuin Pohjois-Korea pimennyksen aikaan, ovat naisten aivot kuin suurkaupungin valot. Ylen toimittaja Kirsi Virtanen

Mikäli lama-Suomen mediaa on uskominen, miehet, nuo gorillasta seuraavat yksiaivosoluiset viettioliot, ovat hätää kärsimässä. Ylen toimittaja Anne Moilanen

Minä en ole koskaan tuntenut vetoa vanhempiin miehiin. Kyllä nuoressa miehessä on jokin tietty juttu. Laulaja Vicky Rosti


Ylellä näyttää olevan hyvä edustus. Olen havaitsevinani tietynlaisen suuntauksen. Tuohon kuuluu vielä Ylen toimittajan tytär, Akuliina Saarikoskihan se oli. Myös politiikasta löytyy sopivia naisia tuolle listalle. Taisi olla Susanna Rahkonen joka blogissaan nimitti Mikko Alkiota olmin näköiseksi, muka "puolivahingossa". Ja että sama Rahkonen kertoi, että "jokainen naisministeri tarvitsee valtiosihteerikseen ainakin yhden märkäkorvan pojanklopin kertomaan, mitä kivaa seuraavaksi tehdään."

Hyvä että IL teki tämän jutun, tosin lisää tarvitaan. Se asettaa tasa-arvovaltuutetun ja tasa-arvoministerin ja muut tasa-arvon nimissä toimivat (=feministit) erittäin häpeälliseen tilanteeseen. He eivät nimittäin ole kommentoineet näitä miestä halventavia naissovinistisia kommentteja millään lailla.

Etenkin Akuliina Saarikosken seksuaalikäännyttämispuheet ovat jotain käsittämättömän typerää. Ensin hän puhuu kasvatusoppaista ja 13-vuotiaista tytöistä ja heti perään, että "käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla."

Silti kukaan ei ole lehdistössä näitä juttuja kommentoinut.

Ville kirjoitti...

Tämä unohtui: Essi Pöysti: Miehet ovat kuin autonsa

Essi Pöysti toteaa, että mitä tahansa asioita voi verrata keskenään, mutta hänelle itselleen ei ensimmäiseksi tulisi mieleen verrata naisia tai miehiä autoihin. Huumorimielessä sekin on nyt tehtävä - onhan aihe niin otollinen.

- Miehet kiihtyvät yhtä nopeasti kuin autot. Tosin autojakin on erilaisia, ja toiset kiihtyvät hitaammin kuin toiset.

- Autoissa on paljon hienosäätöä. Miehiäkin pitää vähän hienosäätää, jotta niistä saa hyviä.

- Autot ovat simppeleitä, kun niitä oppii käyttämään.

- Autojen tarkoitus on kääntää katseita. Kyllä miestenkin pitää näyttää yhtä hyvältä kuin autonsa.

- Hyvät autot ovat turvallisia ja pitkäkestoisia. Mutta on myös autoja, jotka näyttävät hyvältä, mutta ne pitää vaihtaa joka vuosi.

Jorma kirjoitti...

Jäämme odottamaan, että tasa-arvoministeri Wallin ja tasa-arvovaltuutettu Mäkinen tuomitsevat Miss Pöystin kommentit loukkaavina ja miehiä halventavina. Onhan sentään kyse esikuvasta, ainakin joillekin.

"Taisi olla Susanna Rahkonen joka blogissaan nimitti Mikko Alkiota olmin näköiseksi, muka "puolivahingossa"."

Rahkonen taisi toivottaa poliittiset vastustajansa suoraan Korkeasaaren apinahäkkiin, kaltaistensa joukkoon. Kun mielipidettä moitittiin, ei toki mediassa tai tasa-arvoviranomaisten toimesta, vaan netissä ja hänen bloginsa kommenteissa, niin Rahkonen syytti asiasta tuohtuneita ruikuttajiksi, jotka eivät kestä huumoria. olisikin kiva tietää, mitä Rahkonen miettii Kiesin mielipiteistä ja kohtalosta.

Anonyymi kirjoitti...

"YLE Puheen Päiväntasaajan studiovieraana ovat Miessakit ry:n toiminnanjohtaja Tomi Timperi sekä ammattiliitto Suoran palkkaus-asiantuntija Ira Saarnio."

Tomi Timperi! HAHAH hhahahah ahhaha haahhahahah hahaah hahha hahah ahha hahh !hhahahah ahhaha haahhahahah hahaah hahha! hahhahha hahh hhahahah ahhaha haahhahahhahaa hahha hahah aha hahh Tomi Timperi!hahahah! Tomi Timperi!ahhaha hahahahah hahaah ahha hahah ahha hahh hhahahah ahah! a haahhahahah hahah haha Tomi Timperi!hahah ahha hahh! hhahahah ahhaha haahhahahah hahaah hahha Tomi Timperi! hahah ahha hah!

vide,

:a]

hahahah!


tasa-arvomestari

Heiskala kirjoitti...

myönteistä,

eli lesboa ja miesvihaa Tarja Halosen setavallassa

"Etenkin Akuliina Saarikosken seksuaalikäännyttämispuheet ovat jotain käsittämättömän typerää. Ensin hän puhuu kasvatusoppaista ja 13-vuotiaista tytöistä ja heti perään, että "käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla".

Silti kukaan ei ole lehdistössä näitä juttuja kommentoinut."


Mutta kun Akuliina Saarikosken, Anne Moilasen & co ( YLE ) toiminta on myönteistä, eli lesboa ja miesvihaa.

Edotan useiden tutkintapyyntöjen tekemistä, mm. ja erityisesti tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkisen toiminnan johdosta ( eiväthän ne tietenkään mihinkään johda, mutta jäävät aikakirjoihin kuitenkin ja lisäävät poliittista painetta ).

Minusta olisi hyvä, jos nyt alkaisimme kasata sellaista urheaa joukkoa joka olisi valmis yhdessätuumin lähtemään tällaisiin oikeusprosesseihin, joittei kaikki työ ( ja paine ja painostus ja taloudellinen rasite ) jää vain yhden toimijan harteille.

:a]

tasa-arvomestari

Anonyymi kirjoitti...

Laitanpa aikani kuluksi jotain miesten stereotyypittelyjä minäkin.

Sipilää Hesarista:

"Mutta on myös miehiä, jotka ovat paitsi turhamaisia myös nopeita. He saavat erityisen paljon aikaan. Tuorein suursaavutus on maailmanlaajuinen talouskriisi, jota naiset ja lapsetkin saavat maksaa vielä vuosikausia.

Suomen poliittisesti korrektissa tekotasa-arvolassa sitä ei sopisi tietenkään korostaa, mutta tosiasia on, että juuri miehet panivat alulle talouskriisin. Amerikassa ja Britanniassa asia uskalletaan sanoa ääneen: Moni asia olisi toisin, jos Lehman Brothers olisi ollut Lehman Sisters."

"[...]on myös miehiä, jotka ovat paitsi turhamaisia myös nopeita. He saavat erityisen paljon aikaan. Tuorein suursaavutus on maailmanlaajuinen talouskriisi, jota naiset ja lapsetkin saavat maksaa vielä vuosikausia.

Historiallisesti katsottuna lama on aina iskenyt kipeämmin naisiin kuin miehiin. Työmarkkinoillahan naiset joustavat, kun työpaikat vähenevät. Ja kun valtiolla on rahaa entistä vähemmän, säästetään naiskohteista eli sosiaalipalveluista.

Nyt ei kannata miesten heittäytyä herkkähipiäisiksi ja alkaa parkua, että aina meitä miehiä haukutaan. Miksei haukuttaisi, kun kerran aihetta on. Ei siellä ollut monta naista taloutta kaatamassa. Katsokaa faktoja.

Lohdutukseksi voi sanoa, että 99,99 prosenttia miehistä ei ole niitä nopeita ja turhamaisia maailmantalouden romuttajia tai koppavia pelastus- ja elvytyspakettien väsääjiä. Valtaosa miehistä on ihan tavallista beeta-luokkaa eli niitä hitaita ja turhamaisia jonojen tukkijoita, joille ei tule mieleenkään hoitaa tavaroitaan säälliseen järjestykseen jo kotoa lähtiessään – saati sitten jonossa omaa vuoroa odottaessaan."

Moilasta Kodin Kuvalehdestä:

"Naisiin kohdistuva väkivalta on järkyttävin miehinen alistuskeino. Siihen puuttumista vaikeuttaa se, ettei siitä saisi puhua sukupuolittuneena ilmiönä. Miehet käyttävät väkivaltaa, koska ovat hukassa toimeliaiden ja kyvykkäiden nykynaisten kanssa. Miehen valta-asema horjuu, koska nainen ei enää tarvitse häntä elättäjäkseen. Suomalainen mieskulttuuri ihannnoi väkivaltaa keinona ratkaista ongelmia."

Katja Martelius Hesarissa:

"Kun ihmisoikeusjärjestöt huolestuvat suuresta määrästä naisia, joita miehet täällä rutiininomaisesti tappavat ja hakkaavat, kaikille kelpaa yhtä painavaksi vasta-argumentiksi marginaalinen naisten harjoittama väkivalta."

Mutta kyllähän näitä olisi lisää vaikka kuinka, jos joku jaksaisi vaikka tämän blogin kirjoituksia käydä läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Kohdistaako pressamme stereotypioihin perustuvaan kiihotukseen kansanryhmää vastaan levittäessään feministipropagandaa:

"Pääsääntö tilastojen mukaan on kuitenkin edelleen se, että naiset joutuvat parisuhdeväkivallan uhriksi monta kertaa miehiä useammin."

Ainakin monet muut viralliset tai ainakin verotuloja nauttivat järjestöt ovat levittäneet stereotyyppistä ja vihaa lietsovaa näkemystä miehistä (TANE, NYTKIS, puolueitten naisjärjestöt, Väestöliitto). Lisäksi samaa ovat harrastaneet jotkut Amnestyn kaltaiset kansalaisjärjestöt.

Vähän eri juttu kuin jonkun myyntipäällikön vanhat vitsit paitojen silittämisestä.

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/09/05/patriarkaatin-salaliitto-ja-biokielto/