perjantaina, syyskuuta 25, 2009

Uraisän synti

Many readers sent me this article from CNN.com called “18 things to teach your sons about women”. Juicy lede, eh? Because it was written by a woman attempting to give advice about men, there is much potential for unintended humor.
Since men are [primarily] the chosen in the mating dance, they have to be more aware of reality than do women. If men ignore reality, they risk involuntary celibacy. If a woman looks attractive (which is most of them during their prime fertile years), she can ignore reality to her heart’s content as unicorns and rainbows shower her in cellophane raindrops and still have suitors lined up around the block to fuck her.

There are a host of reasons why the Government's plan to protect children via a vast database

Uraisä aiheuttaa lapselleen tuskaa

Artikkeli feministisistä teorioista sosiolingvistisessä tutkimuksessa
- Lesboseparitismi, yksi radikaalifeminismin muodista, kyseenalaistaa perinteisen ajattelun ja väittää pakollisen heteroseksuaalisuuden säilyttävän asemansa vain niin kauan kuin naiset eivät voi vapaasti valita. Mikäli naisia ei aivopestäisi tai pakotettaisi valitsemaan toisin, naiset olisivat mieluummin naisten kanssa eivätkä tarvitsisi miehiä laisinkaan.

15 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"If men ignore reality, they risk involuntary celibacy."

Miehen on oltava kosketuksissa todellisuuteen. Toki alfa-miehet, kuten vaikka Matti Vanhanen, voivat sitten leijailla rauhassa ihan omissa sfääreissään.

Joopa joo kirjoitti...

"Mikäli naisia ei aivopestäisi tai pakotettaisi valitsemaan toisin, naiset olisivat mieluummin naisten kanssa eivätkä tarvitsisi miehiä laisinkaan."

Niin varmaan.

Anonyymi kirjoitti...

ATM-miehille vähän lisätoivoa siitä, kuinka paljon treeni voi alkaa vaikuttamaan jo vuodessa:


http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=65872&c=11

(tähän loppuun perusdisclaimerit internetinluotettavuudesta jne)

Anonyymi kirjoitti...

ATM-miehille vähän lisätoivoa siitä, kuinka paljon treeni voi alkaa vaikuttamaan jo vuodessa:


http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=65872&c=11

(tähän loppuun perusdisclaimerit internetinluotettavuudesta jne)

brunologi kirjoitti...

ATM-miehille vähän lisätoivoa siitä, kuinka paljon treeni voi alkaa vaikuttamaan jo vuodessa:

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=65872&c=11

(tähän loppuun perusdisclaimerit internetinluotettavuudesta jne)
.

Hieno, hypnoottinen.
Varsinainen perusdiskleimeri koskee kuitenkin timmin kropan luotettavuutta naismenestyksen indikaattorina.

Anonyymi kirjoitti...

ja jos on laiska ATM joka
haluu päästä eroon lihavuuden
läski-osista ja nopeesti ja
treenailematta niin sen ku
nappaa Clenbuterol'ii. se ei
oo ees steroidi vaan astma-lääke
jota norjankin hiihtäjät käytti
kunnes se kiellettiin. lisää kuulemma
myös lihastehoo vaikka tuskin juurikaan kokoa mutta eihän toll videon atm'llkään koko kasvanut.
norja rikkaana ja vaikutusvaltaisena päätti sitten junailla suomen hiihtoliiton antisankariksi norjan sijaan, lopettamalla hemohes-jutut
sopivasti samalla kun se kiellettiin.
mun mielestä maa joka kylpee öljyssä ja
jonka epä-astmaattisetkin urheilijat käyttää astma-lääkettä(tosin astmaatikot saa käyttää ja siks pärjäävät hyvin urheilussa)
pitäis olla VITUN HILJAA
siitä mitä suomen pitäis tehä vähillä varoillaan.

m.a. kirjoitti...

Video: Tom Brady - Sexual Harassment

purnau kirjoitti...

Mitenköhän lesboseparatistit selittävät sen tuntemuksen, mikä varmaan monillakin naisilla on, että ihan puhtaasti ja aidosti tekee vain mieli saada miehen sukuelintä sisäänsä? Ja jos tämä tuntemus on kehittynt ja jatkunut erilaisista pitkistäkin naissuhteista huolimatta. Onko ruumiini niin patriarkaatin läpäisemä, että se ei pääse näistä tuntemuksista eroon edes harjoittelemalla? Elänkö harhatietoisuuden vallassa?

Yhä uudestaan ja uudestaan hämmästyn joidenkin feministien halukkuutta määrittää kaikkien naisten seksuaalisuutta omista lähtökohdistaan käsin. Kuvittelisi sen olevan jo itsessään feminismin vastaista. Olen varmaan ymmärtänyt väärin.. Samaan törmää jatkuvasti myös porno- ja prostituutiokeskustelussa.

Anonyymi kirjoitti...

brunologi:"Varsinainen perusdiskleimeri koskee kuitenkin timmin kropan luotettavuutta naismenestyksen indikaattorina."

Kyllä se kroppa vaikuttaa, kahtakin kautta: naista kiihottaa enemmän lihaksikas/timmi mies. Toisaalta myös miehen itsetunto kohoaa, joka on myös positiivista naismenestyksen kannalta.

Anonyymi kirjoitti...

purnau> Yhä uudestaan ja uudestaan
purnau> hämmästyn joidenkin
purnau> feministien
purnau> halukkuutta määrittää
purnau> kaikkien
purnau> naisten seksuaalisuutta
purnau> omista
purnau> lähtökohdistaan käsin.

nå samaa joudun mäki todistaa tääll ku joudun lukee kuinka
KAIKKI MIEHET
kaipaa jatkuvasti vaihtelua.

vaihtelu kelpaa miehelle muttei oo
pakko vaikka pässille olisikin.
pässin ja miehen välillä on varmasti muitakin eroja.

mies ei tunne seksuaalista vetoa rakastamaansa naiseen. mies tiedostaa naisen seksikkyyden ja saattaa saada siitä sydämentykytyksiä ja hengen-haukkomista muttei tee mieli ruiskutella vaan
mies haluu vaan olla sen rakastamansa naisen kaa ja palvoa sitä ja jos se nainen myös rakastaa miestä siis jos se on sen miehen oma nainen niin koska mies ei haluu tuottaa omalle naiselleen mielipahaa niin mies ei ees harkitse muita naisia.
noin mä ainakin oon. tiedän sen vaikken oo koskaan ollut tai ees sextaillut naisen kaa. ja jotenki tuntuu kuin suurin osa muistakin miehistä ois noin, siis ne jotka ei kirjottele täällä siis jos tää blogi on poikkeus niin panen sen blogin kieroutuneisuuden piikkiin.

brunologi kirjoitti...

Kyllä se kroppa vaikuttaa, kahtakin kautta: naista kiihottaa enemmän lihaksikas/timmi mies. Toisaalta myös miehen itsetunto kohoaa, joka on myös positiivista naismenestyksen kannalta.

Toki norminainen katselee mieluummin samasta miehestä kuvaa urheilullisempana ja hyväkuntoisempana kuin plösönä, jos valita pitää. Se, että hyväkuntoinen mies on naisesta esteettisesti miellyttävä, ei tarkoita, etttä nainen tekisi miehelle aloitteen. Naiset eivät ylipäätään tee juuri lainkaan todellisia aloitteita.

Jos näytät varautuneelta ja yksinäiseltä ja sinulla on ylipainoa, kukaan nainen ei lähesty. Jos näytät varautuneelta ja yksinäiseltä ja olet urheilullinen, kukaan nainen ei edelleenkään lähesty.

Naisellakin ulospäinsuuntautuneisuus parantaa flaksia, mutta mikään edellytys se ei ole huomion saannille.

(Suomessa on myös pukeuduttava yleensä sen verran peittävästi, että timmi kroppa pääsee harvemmin kovin hyvin esille, ellei treenaus muokkaa vartaloa jo todella voimakkaasti. Tuskin tuo riemurasian (käsitelty?) jantteri kovin usein lähtee boksereissa baanalle.)

Treenauksen mahdollinen hyöty tulee siis lähes pelkästään sen vaikutuksesta omaan henkiseen puoleen. En väitä, etteikö kuntoilu ja lihasten kasvatus voi nostaa itsetuntoa ja rohkeutta lähestyä naisia, varsinkin jos lähtökohtana on ollut rapakunto ja reilu ylipaino.

Kannatan kuntoilua ehdottomasti.

At-mies ei kuitenkaan ole lähtökohtaisesti huonokuntoinen, vaan perusongelmia ovat yleensä ujous ja sosiaalinen kömpelyys sekä niistä aiheutuvat "näkymättömyys" ja sosiaalisen ellei peräti taloudellisen pääoman (aka status) puute. Näitä ei pienellä olkavarren patilla kompensoida.

Anonyymi kirjoitti...

> Jos näytät varautuneelta ja
> yksinäiseltä ja sinulla on
> ylipainoa, kukaan nainen ei
> lähesty.

käytä Clenbuterol'ii niin
ylipaino lähtee ja tulee sixpäkki kuukaudessa vaikkei tekis muuta ku
makais sängyssä.
kaikenlisäks clenut lisää voimatasoa
vaikkei lihasmassaa juurikaan toisin kuin steroidit mutta steroidien huonot puolet ei oo clenuissa.

> Jos näytät varautuneelta ja
> yksinäiseltä ja olet
> urheilullinen,

jos haluu näyttää urheilulliselta niin kannatta kyll käyttää steroideja. ellei sitten norjalaisen nais-hiihtäjän lihaksisto ole riittävän urheilullinen.

> kukaan nainen ei edelleenkään
> lähesty.

mutta ei se mitään.
steroidit nimittäin vie myös sexi-halut(en tajuu logiikkaa mutta niin se kuulemma on joten luotan muihin). jos sexi-halu naisia kohtaan vähenee ja mies kovasti päivittäin tavoittelee mielessään sixpäkk-vartaloa(myös steroidit polttaa rasvaa tosi tehokkaasti tosin ei niin paljon kuin clenut ellei sitt lasketa lihasmassan kasvun rasvanpolttovaikutusta jota ei tuu laskee sillä samalla lihasmassan kanssa myös ruokahalu kasvaa) haluten näyttää mahdollisimman mieheltä(edellytyksellä että sixpäkk on miehuuden mitta vaikka ylävartalolihavuudesta on selkeää hyötyäkin just työmiehelle jonka ei tartte metsästää kestävyysjuoksulla mutta tarttee ylävartalo-massaa tekemisiinsä ettei heilu. tai miehelle jota vahingoitetaan(läski on pelastanut nykyaikanakin miesten henkiä puukotuksilta ei siis vain Kustaa II Aadolf'in hengen luodilta))
pitäen mies-ihanne-kuvaa mielessään ja tavoitteenaan pitkien salipäivien punnerrusten lomassa niin askel homouteen tuskin on kovinkaan iso jos steroidit on jo kääntänyt sexuaalisen suuntautumisen
kohti homoa. ja uudella uljaalla six-päkk -vartalolla on varmasti helppo löytää mies-kavereita joten ei oo enää yksin joten naiset tykkää susta ja voit hankkii edustusvaimon pitää jöötä perheelles samall ku itse paiskit ylitöitä iltaan asti ja otat illalla wiski'n että jaksat katella vaimosi päärynä-vatsaa , joka
itse-asiassa on vitun sexy mutta sitä et enää tajuu.

paitsi ehkä sitt muita mie

bmaad kirjoitti...

"- Lesboseparitismi, yksi radikaalifeminismin muodista, kyseenalaistaa perinteisen ajattelun ja väittää pakollisen heteroseksuaalisuuden säilyttävän asemansa vain niin kauan kuin naiset eivät voi vapaasti valita. Mikäli naisia ei aivopestäisi tai pakotettaisi valitsemaan toisin, naiset olisivat mieluummin naisten kanssa eivätkä tarvitsisi miehiä laisinkaan."

Jos mies siis hakee naista
seksiin sitä pidetään vain yksipuolisena pakottamisena. Sitten kun nainen haluaa naisen se perustuukin yllättäen molemminpuoliseen haluun.

Nykyarvojen pohjalta
sellainen yhteiskunta voisi kyllä olla ehkä jotenkin mahdollinen, että naiset hoitaisivat seksitarpeistaan 70% muiden naisten ja itsensä kanssa, ja loput alfaurosten. Tällaisessa yhteiskunnassa epäilemättä suuri osa miehistä tekisi jotain orjatyötä, lisäksi heidän henkilökorteissaan olisi merkinnät siitä, että he eivät saa naisia lähestyä.

Voi kuitenkin käydä niin,
ettei nykyinen alfaurosporukka pysty ajamaan suurta osaa mieskunnasta niin alas, ettäkö tuohon mentäisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ex-mies, hulttioäidin pikku apuri:

Britney sai lastensa huoltajuuden

...
Oikeuden määräys on hyvin yksityiskohtainen, mutta Britney saa vähintään yhteishuoltajuuden ja ajan kuluessa mahdollisesti enemmänkin.

Britney maksaa Kevinille 20 000 dollaria elatusapua kuukaudessa. Jos lapset ovat Kalifornian ulkopuolella, Kevin saa elatusapua vielä hieman enemmän.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Yhä uudestaan ja uudestaan hämmästyn joidenkin feministien halukkuutta määrittää kaikkien naisten seksuaalisuutta omista lähtökohdistaan käsin."

Itse oon kyllä hämmästellyt tälläkin palstalla sitä, että aika innokkaasti tehdään stereotypia vaikka naisesta, joka kelpaa kaikille miehille. Tietyn tyyppisiä kliseitä siis. Mutta kuitenkin täälläkin on kävijöistä huomattavissa, että maku on tyystin eri.

On aina tiettyjä juttuja, jotka vetoaa ihmisiin, mutta eri asia millä tavalla. Aika monella on isompi se skaala siinä, mitä voi sallia joltain yhdenillanjutulta kuin seurustelukumppanilta.