tiistaina, lokakuuta 27, 2009

Aivan tavallista

Tutkimus: Parisuhde kestää, kun nainen on nuorempi ja koulutetumpi

Raiskausnäkemykset kuohuttavat

Mies nautti ammattilaisen palveluista
Avopuolisoni kävi maksullisen naisen luona jo kolme vuotta sitten. Viimeisin käynti oli viime keväänä. Mies oli tallentanut aktit videolle

Sofian sohva: Miehesi ei ole tehnyt mitään aivan merkillistä, monet miehet toimivat hänen laillaan.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo koulutusasia kyllä yllätti. Olisin epäillyt, että homma menee toisinpäin.

Mistä moinen voi johtua? Onko hyviä ideoita?

- Syltty

Jorma kirjoitti...

"Tohtori Emmanuel Fragniere ja hänen kollegansa kertovat, että miehet ja naiset valitsevat kumppaninsa "rakkauden, fyysisen vetovoiman, samanlaisen maun, uskomusten ja asenteiden sekä yhteisten arvojen perusteella."

Ettei vain olisi muitakin valintaan vaikuttavia tekijöitä?

Jorma kirjoitti...

"Raiskaukset olisivat parhaiten estettävissä, jos miehet käyttäytyisivät yleisesti hyväksytyllä tavalla. Nyt sitä vaaditaan vain naisilta."

Tuomitaanko mies, jos hän raiskaa. Tuomitaan, ja ihan oikein niin. Tuomitaanko nainen, jos hän lähtee kaatokännissä jokun ventovieraan matkaan? Ei tuomita, eikä pidäkään.

Kyse on vain siitä, miten voi välttää joutumasta rikoksen uhriksi. Ilmeisesti siitä ei saisi puhua.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti pakotti lapsensa ryhmäseksiin

Anonyymi kirjoitti...

HS: Perushoitajalle syytteet useiden vanhusten murhasta

Ville kirjoitti...

"Raiskausnäkemykset kuohuttavat"

"Kannanottoni vanhemman rikoskonstaapeli Hahlin arvioista on synnyttänyt vilkkaan keskustelun."

Kannanotto keskittyi asian viereen, poliisin syyttämiseen asenteelliseksi, eikä itse asiaan eli rikoksen uhriksi joutumisen ehkäisyyn ja riskikäyttäytymisen välttämiseen. Kyse ei ollut arvioista vaan tutkimuksen tuloksista. Kun tutkimus sanoo, että puolet (n. yhdeksänkymmentä kappaletta, 90) tutkituista raiskauksista olisi voitu ehkäistä välttämällä riskikäyttäytymistä, siitä nostetaan hirveä meteli aivan kuin olisi maailman suurin rikos sanoa niin. Jos tuon tutkimuksen tulosten uutisoinnilla ehkäistään yksikin raiskaus, se on ajanut asiansa. Jostain käsittämättömästä syystä tämä puoli ei ole saanut taakseen vastaavaa energiaa.

Raiskaus on aina rikos, on uhri humalassa tai ei.

Kukaan ei ole tätä kiistänyt. Kukaan ei myöskään ole poistanut tekijän vastuuta. Vastaavia itsestäänselvyyksiä on tekstissä muitakin.

Tämän jälkeen tulee yleistä (vakiosisältöä?) naisten uhriuttamista ja miesten yksipuolista mustamaalausta mm. perheväkivallasta unohtaen, että tuon alle kuuluu mm. äidin lapseen ja naisen mieheen kohdistama väkivalta. Samaan aikaan kansanedustajan työpaikalla laaditaan lakia, joka erikseen hyväksyy ja sallii poikien rituaalisen pahoinpitelyn. Tyttöjä samalta kohtelulta suojaa jo olemassa olevat lait. Ja kansanedustaja kehtaa puhua eduskunnasta ja ihmisoikeuksista samassa lauseessa, pöyristyttävää!

Myös ohjeet, kuten tässäkin tapauksessa, suunnataan yleensä naisille.

Ensin kansanedustaja mainitsee, että on hyvä kun poliisi varoittaa ja pyrkii ennaltaehkäisemään rikoksia, mutta Se ei olekaan sopivaa kun ohjeet suunnataan naisille.

Näin meidät naiset kasvatetaan välttämään väkivaltatilanteita.

Minä ainakin haluan välttää väkivaltatilanteita!

Liikkumatilamme kapenee ja pelko kasvaa.

Kukaan ei ole rajoittamassa naisten liikkumista, ei edes tutkimuksen tehnyt poliisi.

Äidistä ei tunnu hyvältä kasvattaa tytärtään pelkäämään.

Miksi lapsi pitää kasvattaa pelkäämään, tuloksena on pelkäävä aikuinen. Miksi ei voi kasvattaa tunnistamaan mahdollisesti vaarallisia tilanteita? Tulos on varmasti parempi kuin pelkäävä aikuinen.

Miten ennaltaehkäistään raiskaukset raiskaajan puolelta.

Tässä on törkein kohta, suomennettuna "jokainen mies on potentiaalinen raiskaaja". Kukaan ei ole raiskaaja, ennen kuin raiskaa. Kansanedustaja väittää toisin ja heittää samalla periaatteen "syytön kunnes syylliseksi todistetaan" roskakoriin.


Äiti pakotti lapsensa ryhmäseksiin, IS:n versio

Poliisi epäilee myrkkyhoitajaa sarjamurhaajaksi

Janina Anderssonille eläkettä jopa 4 000 e/kk

Andersson [38v.] on oikeutettu eläkkeen enimmäismäärään, jos hän ei työllisty. Se on noin 3 780 euroa kuukaudessa.

Käytännössä ei edes tarvitse työllistyä. Tavallinen 38-vuotias sen sijaan putoaa alimmille mahdollisille yhteiskunnan tuille, jos ei työllisty.

Naiselle yli neljä vuotta vankeutta - potki maassa oleen miehen kuoliaaksi

Ruotsin teinimurhaajat tuomittiin suljettuun hoitoon

Vaasan Sportin pelaajia syytetty seksuaalisesta häirinnästä

Anonyymina esiintynyt nainen kertoi tapauksesta Ylen Radio X3M:n lähetyksessä.

Anonyymi syyttää tunnistettavissa olevia ihmisiä massamediassa vakavasta rikoksesta. Jos väite ei pidä paikkaansa, YLE on Pasilan tornin huippua myöten kusessa.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi epäilee myrkkyhoitajaa sarjamurhaajaksi

Kolme vuotta sitten hoitaja sai sakkoja muun muassa lääkkeiden varastamisesta työpaikaltaan sairaala Mehiläisestä. Viime vuonna hän sytytti tulipalon Meilahden sairaalan hississä ja sai tuomion tuhotyöstä.

Hän on saanut jatkaa työtään vanhusten parissa rikostuomioista huolimatta.

Ville kirjoitti...

Eduskunnasta tulee nuoria eläkeläisiä

Vortac kirjoitti...

"Tohtori Emmanuel Fragniere ja hänen kollegansa kertovat, että miehet ja naiset valitsevat kumppaninsa "rakkauden, fyysisen vetovoiman, samanlaisen maun, uskomusten ja asenteiden sekä yhteisten arvojen perusteella."

Juu, kollegat ja tohtorit sanovat niin. Helppohan se tohtorien on sanoa, kun tohtorit ovat korkean statuksen miehiä, ja heillä riittää naisia pilvin pimein, eikä heidän näin ollen tarvitse koskaan törmätä parisuhde- ja seksimarkkinoiden lainalaisuuksiin.

Se on silloin helppoa olla mitä tahansa mieltä ja sanoa mitä hyvänsä.

Asiahan menee niin, että naiset ja miehet kiihottuvat AIVAN eri tavalla, eri asioista, ja mikään 'yhteiset arvot' ei ole tekijä tässä asiassa kummallakaan sukupuolella.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Heh, heh tolle sarjakuvalle.. noin se kyllä menee - tosta totuus paljastuu siinä mielessä, että ne ovat NAISET, jotka huorittelevat toisiaan, eivät miehet.

Kommenttiosastossa on taas tavanomaista idiotismia ja sekavuutta, tosin..

[Sunshine] Ruotsalaiset ovat homoja ainoastaan suomalaisten mielestä. Muualla maailmassa ruotsi-stereotypia on se, että siellä asuu miljoona kiimaista isotissistä blondia jotka sekstaavat toistensa ja kaikkien kaksilahkeisten kanssa.

Mitähän muuta kuin homoilua se on, kun tissiblondit sekstaavat toistensa kanssa?

Noh, lesboilua tietty, mutta lesboilu on vain homoilun alalaji.

Tietenkin jos nyt ihan tarkkaan ajatellaan, niin tuohan on sitten 'bi'-touhua enemmän kuin homoilua, mutta toisaalta se ei poissulje homoutta, koska bi on SEKÄ homo että hetero. Joten molemmat stereotypiat voivat olla olemassa yhtaikaa, ilman että ne poissulkevat toisiaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kyse ei ollut arvioista vaan tutkimuksen tuloksista. Kun tutkimus sanoo, että puolet (n. yhdeksänkymmentä kappaletta, 90) tutkituista raiskauksista olisi voitu ehkäistä välttämällä riskikäyttäytymistä, siitä nostetaan hirveä meteli aivan kuin olisi maailman suurin rikos sanoa niin.

Ei ole feministisen ideologien mukaista ennaltaehkäistä raiskauksia, etenkään naisen uhriasetelma tuhoamalla ja vastuuttamalla naisia - sehän on ainakin kolminkertainen tuhoisku! Vähemmästäkin sitä älähtää, kun on kolme omaa lehmää ojassa.

Siis jos tuollaista voisi vapaasti kirjoittaa, voisi tapahtua kammottavia.. esimerkiksi..

- Raiskaukset voisivat vähentyä, tai mikä kamalinta, lakata kokonaan, kun naiset eivät ottaisikaan riskejä tuntemattomien (tai edes tuttujen) miehien kanssa!

- Naiset alkaisivat kantaa vastuuta omasta käytöksestään ja omista teoistaan! Mitä seuraavaksi - vastuu omista tunteista ja ajatuksista? Liian utopistista.. ei tule tapahtumaan.

- Naiset menettäisivät ainaisen 'uhri'-statuksen, kun yhtäkkiä heiltä aikuisina vaaditaankin aikuismaista käytöstä (johon vastuunotto kuuluu tärkeänä osana) - yhtäkkiä he eivät olekaan avuttomia pikkulapsia, joita yhteiskunnan pitää kaikin voimin paapoa, vaan KYKENEVÄT IHAN ITSE välttämään raiskauksia ilman että tuhotaan miljardien viattomien miesten elämä!

- Miesviha voisi laantua, ja feminismin polttoaine vähentyä liikaa - eihän se nyt sovi, että kaikkea ei voikaan enää syytää miehen niskoille, 'olipa syyllinen tai syytön, raiskaaja se kumminkin on'-asenteella, vaan pitääkin alkaa opettamaan naisia näihin edellämainittuihin kauheuksiin sen rajattoman vapaus-oikeus-asenteen sijasta! Sehän voisi sitäpaitsi merkitä, että

- Tätä alkaisi sitten tapahtumaan MUILLAKIN elämänalueilla, ja kohtapuoliin koko vaivalla rakennettu feministinen imperiumi olisi vain varjo entisestä, ja naisten valta tuntuvasti pienempi.

Kyllähän se on selvää, että on täysin feministisen ideologian vastaista, jos sananvapaus on olemassa, etenkin jos sitä käyttää järkevien neuvojen antamiseen naisille näinkin "ennaltapäätetystä" asiasta kuin raiskaus.

Sehän menee feminismissä niin, että nainen ei miestä tarvitse enempää kuin kala polkupyörää, ja kaikki miehet ovat potentiaalisia raiskaajia, heteroyhdyntä on aina raiskaus - ja näin ollen tuollainen neuvo on toki täysin kuohuttava.

Järkevää feministien toiminta ei ole, mutta juuri tällaiset tapaukset paljastavat sen hyvin. Ensin tapaus Esko Kiesi paljasti aika hyvin naisten tekopyhyyden noin yleensä, ja nyt tämä tapaus alkaa paljastaa feministien todellista karvaa massoille raiskauksen ja miesten keinotekoisen syyllistämisen suhteen.

Oikein jännityksellä odotan, mikä vaate feminismin yltä seuraavaksi riivitään.. on hienoa sitten jossain vaiheessa huomata feminismin olevan täysin alasti, jotta koko kansa pääsee näkemään, miten rujo hirvitys se onkaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Poliisi epäilee myrkkyhoitajaa sarjamurhaajaksi

Kolme vuotta sitten hoitaja sai sakkoja muun muassa lääkkeiden varastamisesta työpaikaltaan sairaala Mehiläisestä. Viime vuonna hän sytytti tulipalon Meilahden sairaalan hississä ja sai tuomion tuhotyöstä.

Hän on saanut jatkaa työtään vanhusten parissa rikostuomioista huolimatta
.

Tää menee jo niin pitkälle, ettei tähän voi edes enää kommentoida mitään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Avopuolisoni kävi maksullisen naisen luona jo kolme vuotta sitten. Viimeisin käynti oli viime keväänä. Mies oli tallentanut aktit videolle

Sofian sohva: Miehesi ei ole tehnyt mitään aivan merkillistä, monet miehet toimivat hänen laillaan
.

Ai että ei merkillistä? Aviosuhteessa ramppaa huorissa ja ottaa aktit videolle?

No ei kyllä voi sanoa, että kovinkaan monet miehet toimisivat tuolla tavalla! Hitto mitä miesten demonisointia, ja myöskin tuon naisen kusettamista ja tilanteen vahingoittamista 'normalisoimalla' miehen käytös tuolla tavalla!

Tästä näkee sen, että monen naisen mieskuva on yksinomaan sellainen, että mies on likainen, inhottava, perverssi raiskaaja luonnostaan, ja tämä on ihan tavallista, eikä siinä ole mitään merkillistä.

Toi akka on joko kylähullu, totaalinen idiootti (ja aivan varmasti feministi), tai sitten tahallaan yrittää romuttaa parisuhteita ja tuottaa kärsimystä sekä naisille että miehille. Oikea neuvo olisi: Tuo mies ei sovi suhteeseen uskollisen naisen kanssa, ja hänellä on narsistisia seksuaalisia kieroutumia - hänessä on siis joko rutosti selvitettävää, tai ehkä helpompi vain vaihtaa mies johonkin kunnolliseen ja uskolliseen ATM:ään, joka ei uskalla huoraan päin edes vilkaistakaan.

Kaikenmaailman sofioita sitä päästetäänkin lehtiin neuvoja jakelemaan. Paljonkohan tuokin täysin ammattitaidoton eukko vetää palkkaa tuosta..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Oho, se olikin 'avo' eikä 'avio' .. helppo lukea väärin tuo sana. Mutta eipä sanomassani silti olisi juuri eroa, paitsi että nainen ei pääse erosta hyötymään taloudellisesti epäreilulla tavalla.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Ai että ei merkillistä? Aviosuhteessa ramppaa huorissa ja ottaa aktit videolle?"

No enpä henk.koht. näe kyllä
siinä mitään tuomittavaa jos mies toteuttaa seksuaalista vaihtelunhaluaan. Sehän osoittaa lähinnä sen, että miehellä on vapautta (mikäli asiaa ei yritetä salata tai peitellä).

Joskaan ei se kaunista ole, jos vaihtelu *täytyy* hakea 200 euron verovapaaseen tuntihintaan joltakin joka ei ilman kyseistä MAT:n perustuvaa korvausta koskisi pitkällä tikullakaan kyseiseen
mieheen.

100% sitoutuminen yhteen
kumppaniin on minun silmissäni aina hyvin kyseenalaista, vaikka kyse olisi hengenheimolaisesta tai
elämän ydinrakkaasta. Tietysti on hyvinkin tarpeellista, että toisilleen sopivat ihmiset hakeutuvat pysyvästi yhteen, mutta liika ehdottomuus tuhoaa sen rakkauden, jonka pitäisi leijua kaikkien ihmisten välillä ja olla jokaisen vapaasti käytettävissä silloin kun siltä tuntuu.

Maailmassa, jossa on seksuaalista puutetta suunnaton
tarrautumisen tarve on kuitenkin ymmärrettävää. Halutaan näyttää muulle maailmalle, että on saanut merkattua jonkun vain ja ainoastaan omaan käyttöönsä.


Bmad