maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Menestyneet naiset ongelmana

Mietteitä markkina-arvoteoriasta

Why won't men date successful women like me?

The Feminist’s Guide To Debate Tactics

Naisen narttumaisuus vähenee iän myötä


Nainen autoilee miestä halvemmalla


Tasa-arvo ennenkaikkea


Lisäys: Vihreät naiset vaatii seksin oston kriminalisoimista

52 kommenttia:

Jaaha kirjoitti...

Se on kyllä tuskallisen totta, että femakoilla ei ole aavistustakaan järkevästä tavasta väitellä. Kaikki on pelkkää emootiota. Katsokaa nyt vaikka jonkun Myytinmurtajan blogia.

Jorma kirjoitti...

"Vihreät naiset vaatii seksin oston kriminalisoimista"

Vihreät naiset taas ihmisoikeuksia vastaan. Häpeällistä toimintaa.

Jorma kirjoitti...

"Miksi parinmuodostuksen ympärillä pitää leijua mystisyyden aura, jota ei saa rikkoa todennäköisyyksillä?"

Hyvä kysymys. Hienoa, että näitä rohkeita, itsenäisesti ajattelevia naisia löytyy aina vain lisää.

Jorma kirjoitti...

"Mies toheloi autolla todennäköisemmin kuin nainen ja helsinkiläinen on onnettomuusalttiimpi kuljettaja kuin muilla paikkakunnilla asuvat autoilijat."

Tästähän pitäisi loogisesti seurata se, että naisten tulisi maksaa suurempia eläkemaksuja kuin miesten, eläthän he todennäköisesti pidempään ja näin ollen käyttävät enemmän eläkettä.

Jorma kirjoitti...

"Naisen narttumaisuus vähenee iän myötä"

Biologiallako ei muka ole merkitystä?

Anonyymi kirjoitti...

"Tästähän pitäisi loogisesti seurata se, että naisten tulisi maksaa suurempia eläkemaksuja kuin miesten, eläthän he todennäköisesti pidempään ja näin ollen käyttävät enemmän eläkettä." -Jorma

Toisaalta sitten pitäis lähteä laskemaan sekin, että kumpi tuo keskimäärin enemmän verotuloja ja kumpi käyttää enemmän julkisia palveluita sekä mikä on se loppusumma.

Jos toinen ryhmä käyttää vaikka vähemmän eläkettä, mutta käyttääkin paljon enemmän julkisia palveluita (esim. sydänleikkaukset miehillä), niin ei se sitten olekaan niin läpihuutojuttu.

Ja toinen on se, että pääosin ne naiset yhä edelleen kasvattaa jälkikasvun, josta tulee uusia veronmaksajia. VArsinkin nykyään, kun kerta noita yh- ja yhteishuoltajuusperheitä on niin paljon.

Mielestäni siis ei kannata lähteä kovin pitkälle noita viemään, vaan ennemminkin jonkinlaista tasasummaa kummallekin.

Jape kirjoitti...

"Järvinen pitää tärkeänä myös poliittisen ohjelman vaatimusta, että tasa-arvolain kiintiöpykälä laajennetaan koskemaan myös kunnanhallitusten, valtuustojen ja lautakuntien puheenjohtajuuksia.

”Nyt kaupunkien ja kuntien puheenjohtajista miehiä on 79 prosenttia, ja lautakunnissa suuntaus on sama”, Järvinen sanoo."

Entäpä Tasa-arvovaltuutetun toimisto ja STM:n tasa-arvoyksikkö? Millaiset kiintiöt sinne, Heli Järvinen?

Jorma kirjoitti...

"Perhaps that's why all my single girlfriends are all the most successful ones."

Tai voi olla, että miehet eivät erityisemmin ihastu bimboihin, joilla on pakonomainen tarve korostaa omaa "menestyneisyyttään".

Jorma kirjoitti...

"tasa-arvolain kiintiöpykälä laajennetaan koskemaan myös kunnanhallitusten, valtuustojen ja lautakuntien puheenjohtajuuksia"

Demokratia ei miellytä femuja. Eipä yllätä yhtään.

MikkoAP kirjoitti...

"Tai voi olla, että miehet eivät erityisemmin ihastu bimboihin, joilla on pakonomainen tarve korostaa omaa "menestyneisyyttään"."

Olen muuten huomannut, että kun tämmöisissä lehtijutuissa kirjoitetaan "menestyneistä" naisista niin, kun he etsivät "menestynyttä" miestä, on miehen menestyneisyydellä aika lailla kovemmat kriteerit. Muistan esim. lukeneeni artikkelin, jossa sairaanhoitajaa kuvailtiin "menestyneeksi" No onhan sairaanhoitajan ammatti hieno ammatti, ei siinä mitään. Mutta en usko kenenkään kuvailevan miespuolista sairaanhoitajaa sanalla "menestynyt".

Henry kirjoitti...

"Toisaalta sitten pitäis lähteä laskemaan sekin, että kumpi tuo keskimäärin enemmän verotuloja ja kumpi käyttää enemmän julkisia palveluita sekä mikä on se loppusumma."

Borchorst & Siim (2008, 220) kertovat, että keskimäärin Tanskan kansalainen saa 0,8 miljoonaa tulonsiirtona elämänsä aikana. Tyttö voi odottaa saavansa 2.4 miljoonaa kruunua, kun taa poika toimii nettomaksajan 0.8 miljoonalla kruunulla. Ero johtuu siitä, että naiset pitävät paljon enemmän perhevaipaita ja elävät miehiä pidempään.

Anonyymi kirjoitti...

Lapsiaan pahoinpiteleviä alkoholistiäitejä yhä enemmän

bmaad kirjoitti...

"Vihreät naiset vaatii seksin oston kriminalisoimista"

Hyvä niin, silloin voidaan
kumota suuri osa suomalaisista parisuhteista, joihin liittyy kaupantekoa.

bmaad kirjoitti...

"Olen muuten huomannut, että kun tämmöisissä lehtijutuissa kirjoitetaan "menestyneistä" naisista niin, kun he etsivät "menestynyttä" miestä, on miehen menestyneisyydellä aika lailla kovemmat kriteerit"

Pillu menestyy, kikkeli ei.
Miehen täytyy hankkia menestys muualta, kuin sukupuolielimistä. Naisen ei.

Koska miehet haluavat pillua. Naiset eivät halua kikkeliä. He haluavat, että mies menestyy
muulla tavoin.

Sitten he haluavat seksiä. Ja sitten puhutaan siitä naisen seksuaalisuudesta, jonka huhutaan olevan olemassa jossain. :)

Anonyymi kirjoitti...

Uhrinsa kuoliaaksi potkineelle naiselle neljä vuotta vankeutta

Anonyymi kirjoitti...

5-vuotiaan leuan murskannut äiti vankilaan

Anonyymi kirjoitti...

Richard Ramirez - The Night Stalker

Oikeudenkäyntien aikana, Ramirezsai useita ihailijoita jotka kirjoittivat hänelle säännöllisesti. Oikeudenkäynneissä oli piirteitä Charlie Mansonin oikeudenkäynneistä, naisjoukkojen viettäessä aikaa paikalla tummiin vaatteisiin pukeutuneena.
...
Ramirezhan muuten meni 1996 vankilassa naimisiin erään "ihailijansa" kanssa.
allserialkillers.comista löytyi muutan Richardista vanha kuva.

Mistä näille hirveimmille tappajille aina löytyykin naisfanien kerho...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

The long-haired brunette who longed to be the Night Stalker's bride had first contacted Ramirez after his arrest in 1985 and had written him nearly 75 letters during his incarceration. He finally proposed to her in 1988, but prison rules delayed their wedding. Other women tried to steal him away from her, visiting him in prison and lavished him with all kinds of attention. Doreen often ran into them when she came to for her visits, and at least one woman threatened physical violence if Doreen didn't abandon her claim on the Night Stalker. But Doreen persevered, and in the end she got her man.

She claimed to be a virgin at the time of their wedding, and marrying Ramirez wouldn't change that because conjugal visits are not permitted for death-row inmates. According to Philip Carlo, author of The Night Stalker, Ramirez was drawn to her precisely because she was a virgin. Doreen had been raised a Roman Catholic, but she considered herself an agnostic and could accommodate Ramirez's professed Satanism. When she had purchased their wedding rings, she'd bought a gold band for herself but a platinum band for her husband-to-be. "Satanists don't wear gold," he'd explained to her.

The civil ceremony started at 11:10 a.m. and was performed by Mr. L. Weister, who joined two other inmates to their brides that morning. Ramirez's sister Ruth, his brother Joseph, and Joseph's teenage daughter attended. Ramirez cautioned his niece to pull down her skirt; he knew other inmates were ogling her. As the couple said their vows, Doreen was bursting with joy and happiness. Her long-awaited dream was finally coming true. She was becoming Mrs. Richard Ramirez.

Obviously Doreen chose not to believe the mountain of evidence that had been presented at her husband's trial, especially the testimony that described his gruesome methods. Richard Ramirez typically came in the night, sneaking into his victims' bedrooms. Males were dispatched quickly, usually with a bullet to the head. Females were kept alive to be savored after he ransacked the homes, looking for valuables. After raping and degrading the women, sometimes repeatedly, he would most often kill them, or at least try to. Amazingly, some of his victims managed to survive his vicious attacks.


Jos nämä naiset eivät muka usko näiden sarjamurhaajamiesten tappaneen omista tunnustuksistaan huolimatta, niin mikäköhän saa heidät oikein laumoittain hakautumaan näiden miesten seuraan kiinnijäämisen jälkeen?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tommin kolmas naissurma

Viimeisimmän naissurman uhri oli ennen itse uhriksi joutumistaan puolustellut nettipalstalla miesytäväänsä:

"Muistan kuinka s24 käytiin aikoinaan keskustelua ko. miehestä ja Anna-Emilia tuli vastailemaan että ihmiset muuttuu ja heillä menee hyvin ja heillä on paljon suunnitelmia tulevaisuudelle :"

Humalassa sekoilun lisäksi kannattanee valita miesystäväksi joku sellainen, joka ei ole ehtinyt jo syyllistyä useampaan henkirikokseen. Tuskin sellainen on kuitenkaan miksikään muuttunut.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Siis tarkoitukseni oli sanoa, että kannattaa välttää humalassa sekoilua ja useampikertaisen tappajan ottamista tietoisesti miesystäväkseen. Kannattaa mieluummin valita vaikka joku ehta ATM, kuin mikään moninkertainen tappaja. Sen nyt vielä jotenkin yrittää ymmärtää, että voi ajatella kertaalleen syyllistyneen puolivahingossa henkirikokseen, mutta että sen olleen ainutkertaista, mutta kaksi kertaa henkirikoksen tehneen kohdalla luulisi jo hälytyskellojen soivan kovaa sinisilmäisimmälläkin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Perheellä on tainnut olla muitakin ongelmia:

Tommi Nakari ja veljekset

Nakarit

Muiltakin keskustelun sivuilta löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Älä ota vanhaa luuskaa:

Tutkimus: Parisuhde kestää, kun nainen on nuorempi ja koulutetumpi

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Naisella on oikeus, naisella on oikeus ryhtyä vaikka sadistisen sarjamurhaajan heilaksi eikä se oikeuta siihen, että sarjamurhaaja katkaisi hiuksenkaan naisen päästä. On ihan kuhean väärin, että jotkut miehet kehtaavatkin yrittää rajoittaa naisen vapautta sanomalla, ettei hänen ehkä kannattaisi valita tällaista miestä puolisokseen. Kotkotkot.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Paljon punaista lihaa, makkaroita, hampurilaisia ja muita lihajalosteita syövät saattavat sairastua muita todennäköisemmin eturauhassyöpään. Asiasta kertoo tuore yhdysvaltalaistutkimus.

Homo

Vortac kirjoitti...

Nainen autoilee miestä halvemmalla..

Kertokaa yksikin asia, jota molemmat sukupuolet voivat tehdä, ja joka on miehelle halvempaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mutta en usko kenenkään kuvailevan miespuolista sairaanhoitajaa sanalla "menestynyt".

Totta puhut. Ei tarvitse katsoa kuin elokuva 'Meet the Parents', jossa Ben Stiller näyttelee miespuolista sairaanhoitajaa - ja vastaanottaa hyvinkin realistiset reaktiot, vaikka elokuva onkin vähän crazy-komedian suuntainen joissain kohtaa.

Juuri noin miehiin reagoidaan, kun he koettavat ilmentää ihmisyyttään niillä alueilla, jotka ovat miehiltä kielletty, vaikka naisilla sellaisia alueita ei edes ole.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mistä näille hirveimmille tappajille aina löytyykin naisfanien kerho...

Pahuus kiihottaa naisia. Hyvyys on naisista tylsää.

Kuitenkin miehille opetettu mantra on käänteinen, joten miehet joutuvat väistämättä ristiriitaan havaintojensa ja heille naisista opetetun tiedon kanssa ennemmin tai myöhemmin (onpa heitäkin, jotka kieltävät havaintonsa tyystin ja pysyttäytyvät opetuksessa sokeasti uskoen, heitä sanotaan profeministeiksi)

Luulen, että jossain toisessa maailmassa riittäisi, että mies on 'pätevä' sekä 'varma itsestään', ja osaa johtaa toisia miehiä. Nykymaailmassa kuitenkaan sellainen ei riitä, koska pahat miehet tallovat tuollaisetkin miehet jalkoihinsa - pahoja kun ovat. Näin ollen tässä maailmassa miestenvälisessä hierarkiassa korkealla olevat miehet ovat järjestään pahoja, ja näin on ollut kautta historian - ja tällä tavalla naisen geeneihin on ohjelmoitunut käsitys; "paha mies" on yhtä kuin "miestenvälisessä hierarkiassa korkealla oleva mies" = kiihottava mies..

(tämä ei ole tarkka analyysi, ja siitä puuttuu ehkä jotain olennaisuuksia, ja asian voi varmasti nähdä muistakin näkökulmista, mutta sanoisin että se mitä yritän selittää tällä pienellä sepostuksella on periaatteeltaan kyllä totta - vaikka tämä selitys jäisikin puutteelliseksi)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Vihreät naiset vaatii seksin oston kriminalisoimista"

Hyvä niin, silloin voidaan
kumota suuri osa suomalaisista parisuhteista, joihin liittyy kaupantekoa
.

Njuups - ensinnäkin, tuo kyllä olisi tasa-arvoisempaa jos kiellettäisiin KOKO kauppa, eikä vaan ostoa (järjetöntä jo sinällään tällanen, mutta sillä tavalla saadaan jatkettua tätä miesvihaa ja pidettyä pillun arvoa yllä, vaikka naiset miten lutkailisivat alfojen kanssa - ja seksiä myyvät naisetkaan eivät kuitenkaan saa mitään sanktiota, joten hekin voivat jatkaa rauhassa rietasteluaan - jos jäävät kiinni, niin mieshän siinä vain vaikeuksiin johtuu..)..

Toisekseen, koko avioliittoinstituutio pitäisi lopettaa rikollisena toimintana sillä sekunnilla kun seksin osto tai myynti on kiellettyä (tosin tässäkin taas sitten vain MIEHISTÄ leivotaan väkisin rikollisia).

Kyllä se huoraava akka pitäs saada vankilaan ihan yhtä lailla kuin puutteeseen rakenteellisen ja sosiaalisen sorron takia jäänyt mies, joka yrittää edes jotakin keinoa päästä neitsyydestään, ja kokemaan miltä nainen oikeasti tuntuu.

Itseasiassa jospa pelkkä seksin MYYMINEN kiellettäisiin, asiat voisivat parantua rutkasti, ja olisivat paljon enemmän tasa-arvon suuntaisia.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Jos nämä naiset eivät muka usko näiden sarjamurhaajamiesten tappaneen omista tunnustuksistaan huolimatta, niin mikäköhän saa heidät oikein laumoittain hakautumaan näiden miesten seuraan kiinnijäämisen jälkeen
?

Mielenkiintoinen kysymys.

Sanoisin, että se osa naisesta, joka himoaa murhaajamiestä, on hänen alitajuntansa, tunteensa, kehonsa, seksuaalisuutensa. Se, joka ei usko miehen tappaneen, on naisen älyllinen puoli.

Nainen elää 24H tällaisissa ristiriidoissa muutenkin, mitä nyt yksi ristiriita lisää merkitsee..?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Kertokaa yksikin asia, jota molemmat sukupuolet voivat tehdä, ja joka on miehelle halvempaa."

Parturi-kampaamossa käynti ja vaateostokset

Heiskala kirjoitti...

KAIKKI ON HIENOSTI

Henry kirjoitti: "Se voi olla vaikeaa, koska TANE on yksi miespäivien rahoittajista."

Eipä siinä mitään, niin ne natsitkin rahoittivat Theresienstadtin, ja Kaikki Oli Hienosti, Punainen Risti todisti tämän.

Tästä teille vielä muutamia ystävällisiä huomioita:

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5337895&postID=5789997672278379428&isPopup=true


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Vortac kirjoitti...

Tuo feministien väittelytaktiikkaopas on suorastaan herkkua kaikessa totuudenmukaisuudessaan ja kuvien-kumartelemattomuudessaan!

Kirjoittaja vieläpä kommentoi mielenkiintoisen tiivistyksen näistä MRA/Feministi-debaateista, joka ehkä hivenen kärjistää, mutta on pääpiirteissään erittäin osuva:

"I did once see a summary on an MRA blog of how these debates usually go: MRAs state their case. Feminists use shaming language. MRAs produce more facts to support their contentions. Feminists use more shaming language. MRAs get bored and go play video games. Feminists congratulate themselves on winning the argument!"

Juuri noinhan se menee.. keskustelutekniikat eivät ole samat - toiset solvaavat, toiset perustelevat faktoilla. Solvaaja ei ymmärrä faktoja, eikä faktojen esittäjä ymmärrä, miksi toinen vaan solvaa eikä esitä faktoja. Solvaaja ei myöskään tajua, miksi solvaus ei toimi, faktojen esittäjä ei ymmärrä, miksi faktat eivät vakuuta.

On kuin kaksi ihmistä puhuisi kahta eri kieltä - mahdotonhan sitä on löytää yhteistä säveltä. Etenkään, jos toinen heistä on vakuuttunut omasta paremmuudestaan toiseen nähden ja siitä, että toinen on maailman kaikkien syntien alkuunpanija ja pääpaha.

Feministien kanssa ei voi keskustella inhimillisellä ja järkevällä tasolla, ennenkuin heistä tulee järkeviä ihmisiä (eli he lakkaavat olemasta feministejä).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hah hah.. pystyykö kukaan teistä lukemaan tämän artikkelin (etupäässä tarkoitan sitä mailalla-mätkäytys-kertomusta) nauramatta? :)

http://hbdbooks.com/2009/09/women-are-frivolous/

Ei voi sanoa ku että kaikkea joidenki naaraiden päähän pilkahtaa, hyvä jumala..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja tuolta löytyy näemmä hyvin ytimekästä totuuttakin - ah, jospa vain itse osaisin tiivistää asiat näin hyvin, ehkäpä moni voisi ymmärtää silloin pointtini totuuden, vaikka lauseet, joilla ne koetan selittää, ovatkin puutteellisia.

" Males would have to form alliances with other tribes, build things to deal with the forces of nature, figure out a practical way to get the mammoth down, etc. Females gossiped and took care of children. They never evolved the mental tools to go beyond the personal. That’s why something that is true but unpopular like race realism will appeal more to men than women. A man (some of us) has the potential to ask “Is this true?” while a woman can’t go beyond “Is this the correct thing to believe for the status of me and my kids?” "

Indeed.. olen tuon havainnut aivan liian useasti - naisille on tuo 'imago' ja 'status kanalaumassa' paljon tärkeämpää kuin totuus. Jopa jotkut lähisukulaiseni ovat tismalleen tällaisia.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Why won't men date successful women like me?

Mikähän vääristävä taikapeili tolla on himassa ku tollasia pitää kysyä.

Ostais tavallisen peilin ni ei tarttis enää kysellä..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Parturi-kampaamossa käynti ja vaateostokset..

Tarkoitin kylläkin autoilua vastaavaa TEKEMISTÄ, mutta olkoon.

Jos nainen pitää samanlaista kampausta kuin mies, leikkauttaa vaan lyhyeksi ja lähtee pois, niin otaksun että hän kyllä pystyy pärjäämään samalla hinnalla kuin mies.

Vaateostokset.. mielestäni kyllä molempien sukupuolien vaatteet ovat hävyttömän kalliita, mutta tämäkään ei ole mikään yksiselitteinen asia; niin nainen kuin mieskin kykenee varmasti löytämään tuhansien arvoisia pukuja jostakin valikoimista, ja myöskin yhtä lailla niin mies kuin nainenkin kykenee varmasti löytämään kirpputorilta erittäin halpahintaisia vaatetuksia.

Tarkoitukseni oli lähinnä herättää ajattelemaan sitä, miten paljon halvemmalla naiset pääsevät about JOKA asiasta. Etenkin parisuhteessa elävät, joiden mies käy heidän puolestaan töissä jne..

Niin ettei tuo autoilu ole mikään varsinainen ihmeellinen ja uutisarvoinen poikkeustapaus.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja muutenkin tuosta autovakuutusjutusta; nyt on aika kaikkien miesaktivistien huutaa yhteen ääneen: "MIEHEN EURO ON 80 SENTTIÄ!!!!"

...

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt liioittele, miehen euro ei ole enempää kuin 79 senttiä. Mokoma feministi Vortac!!

Anonyymi kirjoitti...

Näille syvästi rakastuneille naisille, jotka sosiopaattimiesystävä on lopulta tappanut, voisi myöntää darwin awardsin. Toivottavasti eivät ehtineet lisääntyä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tarkoitukseni oli lähinnä herättää ajattelemaan sitä, miten paljon halvemmalla naiset pääsevät about JOKA asiasta."

Voitko mainita (tuon autoilujutun lisäksi) jonkun sellaisen asian, josta naiset pääsevät paljon halvemmalla? Eikä selitykseksi kelpaa, että avioliitossa mies maksaa, koska on myös paljon sinkkunaisia ja lisäksi niitä, jotka avioliitossakin maksavat omat kulunsa ihan itse.

Käsittääkseni naisten vaatteet ovat keskimäärin kalliimpia kuin miesten. Ja esim. rintaliivit ovat kalliita, jos haluaa ostaa sellaiset, jotka kestävät kauemmin kuin puoli vuotta hyvinä. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon joutuu sukkahousuista maksamaan, jos haluaa sellaiset, jotka eivät rikkoonnu parilla ensimmäisellä käyttökerralla...

Vortac kirjoitti...


Voitko mainita (tuon autoilujutun lisäksi) jonkun sellaisen asian, josta naiset pääsevät paljon halvemmalla
?

Voitko valita nimimerkin ja pysyä siinä? Tulis tosta muuten aika pitkä lista pelkälle anonyymille.

- Vortac

valitaan sitten kirjoitti...

Ok, anna tulla.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi sinä anonyyminä kirjoittava nimimerkki Vortac olet niin keuhkona siitä jos muut kirjoittavat anonyymeinä?

valitaan sitten kirjoitti...

Eihän Vortac ole anonyymi, hän käyttää selvästi erotettavaa pseudonyymiä "Vortac". Mutta odottelen listausta edelleen...

bmaad kirjoitti...

"Njuups - ensinnäkin, tuo kyllä olisi tasa-arvoisempaa jos kiellettäisiin KOKO kauppa, eikä vaan ostoa (järjetöntä jo sinällään tällanen, mutta sillä tavalla saadaan jatkettua tätä miesvihaa ja pidettyä pillun arvoa yllä, vaikka naiset miten lutkailisivat alfojen kanssa - ja seksiä myyvät naisetkaan eivät kuitenkaan saa mitään sanktiota, joten hekin voivat jatkaa rauhassa rietasteluaan - jos jäävät kiinni, niin mieshän siinä vain vaikeuksiin johtuu..).."

No en tod. ymmärrä yleensä
miten on edes mahdollista kieltää
jonkin asian OSTAMINEN
yksistään. Liikutaan fasistisilla vesillä.

Kyllä naista voidaan kiristää myymään seksiä, mutta niin heistä voidaan tehdä huumediilereitäkin. Pitäisikö huumediilerit ja huumeiden jälleenmyyjät vapauttaa vastuista ja viedä yhden annoksen omaavat vankilaan? Huumediilereiden paikka on vankilassa. Jos seksikauppaa ei saa olla, sekin tulee olla
rangaistavaa kaikilta osin.

Ei voi olla mitenkään perusteltu tuo seksinoston kieltolaki, siinä kun on vaan ideana se ettei naiset joudu vankilaan/ saa sakkoja
toimista, jotka liittyvät rikollisuuteen ja voivat halutessaan sitten vielä kiristää miesasiakkailtaan lisää rahaa sillä että varjolla, että ilmoittavat asian muuten poliisille.

Minun mielestä liikutaan
jo niillä rajoilla, että pitäisi
osa miehistä vapauttaa sukupuolihaluistaan (esim. kemiallisesti), koska ovat niin inhottavia ja haitaksi koko naiskunnalle ja pintaliitoon perustuville seksielämäihanteille, ettei heille pitäisi tarjota mitään saumaa, edes pornografista materiaalia katseltavaksi.

Ajatukset tällaisen
lakiuudistuksen takana ovat miestä syrjiviä ja lataavat lisäksi oletuksen, että ihmisten parisuhteilu ja seksuaalisuus olisi
yleensä jotenkin vapaata kaupankäynnistä. Toivon todella, että tulonsiirtoihin, jotka tapahtuvat miehiltä naisille puututaan mikäli tällainen laki tullaan säätämään, ja poliisit käyvät pariskuntien asunnoissa tekevät pistotarkastuksia siitä, mikä on kenenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ennemmin on kiellettävä feminismi, joka aiheuttaa huomattavasti suurempia tuhoja ja kärsimyksiä ihmisille.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac on anonyymi, ellei hän reilusti kerro kuka kirjoittaa tuolla nimimerkillä.

valitaan sitten kirjoitti...

Jos anonyymin ja pseudonyymin välinen ero on epäselvä, niin kannattaa ottaa avuksi vaikkapa sivistyssanakirja...

Anonyymi kirjoitti...

Pseudonyymillä kirjoittava henkilö jonka todellinen henkilöllisyys ei tule lukijan tietoon on lukijalle täysin anonyymi.

valitaan sitten kirjoitti...

Pseudonyymillä kirjoittava henkilö ei jää anonyymiksi, sillä hänet tunnetaan pseudonyymillään.

Mutta Vortac ei vastaa, vaikka pseudonyymin valitsinkin...

Anonyymi kirjoitti...

saivartelua.

Heiskala kirjoitti...

Seksi vaatii vihreitä kriminalisoitavaksi.