tiistaina, lokakuuta 13, 2009

Humalaiset naiset riehuvat

Lapsiaan pahoinpitelevät alkoholistiäidit yhä suurempi ongelma
Suomeen on syntynyt uusi rikollisryhmä: pahoinpitelijä-äidit. Poliisin tietoon tulee vuosittain noin 400 omaan lapseen kohdistunutta väkivallantekoa.

Lapsiin kohdistuvia väkivaltarikoksia selvittelevä vanhempi konstaapeli Pekka Hätönen Helsingin Itäkeskuksen poliisista kertoo, että kaksi kolmasosaa rikostutkintaan tulevista tapauksista johtuu äidin riehumisesta.

Lehti: Humalaiset naisfanit ärsyttävät miestähtiä

Suomi pian naispomojen valtakunta

Epäasialliset kyselyt työhaastatteluissa ovat yhä ongelma naishakijoille.
Valituksia on tullut viime aikoina myös oppilaitosten valintahaastatteluista. Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen ihmettelee, miksi Suomesta uupuu poliittinen tahto parantaa naisten asemaa työmarkkinoilla.

Japanese Divorce Laws Leave Fathers Fighting to See Kids

15 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Poliisisetä hieman nyt vähättelee, kun väkivalta on lievennetty riehumiseksi. Oikeasti tuo ei eroa siitä mitä on väitetty vain miesten tekevän.

Äitikin osaa olla julma.

- Eräs kuultavanamme ollut lapsi ei ollut osannut keittää vettä riittävän kuumaksi. Äiti hiiltyi, keitti veden kiehuvaksi ja laittoi lapsen käden kattilaan. Näin äiti näytti, kuinka kuumaksi se vesi olisi pitänyt saada.


Siinä on osa sitä vaiettua ja jokapäiväistä perheväkivaltaa karmeimmillaan, josta feministit ja naisjärjestöt (poliittisetkin) ovat hiljaa, ja jonka tekijöitä ja uhreja ei muka ole olemassakaan kun oma ideologia ei sitä hyväksy.

Asianajaja kehotti tuomaria pussaamaan takapuolta

Ingrid Heickell on joukkotuhontaoikeudenkäynnin aikana muun muassa sanonut, ettei oikeuden puheenjohtajan pitäisi unohtaa suudella todistajan takapuolta.
...
Aiemmin hän oli muun muassa kommentoinut puheenjohtajan toiselle todistajalle esittämää "Olitteko hutu vai tutsi?" -kysymystä kysymyksellä "Oletteko homo vai hetero?"

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen ihmettelee, miksi Suomesta uupuu poliittinen tahto parantaa naisten asemaa työmarkkinoilla."

Pirkko Mäkisen olisi ennemmin syytä ihmetellä, miksi Suomesta puuttuu poliittinen tahto erottaa hänen kaltaisensa miestenvihaaja ja tasa-arvon vastustaja tehtävästä, jota hän täysin kyvytön ja haluton hoitamaan kunnialla.

On nimittäin aivan varmaa, ettei se päivä, jolloin poliittista tahtoa näistä mäkisistä eroonpääsemiseksi löytyy, ole enää kovinkaan kaukana.

Jorma kirjoitti...

Pieneen maahan mahtuu yksi totuus

"Naisasiakeskustelun tasosta saatiin esimerkki muutama viikko sitten, kun Audin myyntijohtaja sai murskapalautteen naisnäkemyksistään.

Jos kerran mies on sovinisti, miksei sitä saisi sanoa ääneen. Voihan hänelle esittää vasta-argumentteja. Se olisi keskustelua.

Iltapäivälehdet etunenässä käytiin vaatimaan verta kanveesiin ja suuta tukkoon. Sitä ei voi kutsua keskusteluksi."

Eivät femut osaa tai halua keskustella, he vain haluavat syrjiä, sortaa ja alistaa.

Jorma kirjoitti...

"Perheväkivalta on saanut uusia muotoja."

Voi hyvä ihme.

Eihän tässä ole yhtään mitään uutta. Aiemmin vain näiltä tosiasioilta on haluttu ummistaa silmät, ja feministit vaativat sitä yhä. Eipä yllätä, ettei uutista, ainakaan pikaisella vilkaisulla, näytä löytyvän HS:n sivuilta.

Jorma kirjoitti...

"Se tavallinen tapaus on yksinhuoltajaäiti, jolla on ongelmia alkoholin kanssa ja joka on uupunut työasioihin. Hän on saattanut menettää työpaikkansa. Kaikki nämä paineet kohdistuvat sitten kurittomiin lapsiin"

Ja tottai kai pakolliset selitykset: äiti rukka: alkoholi aiheuttaa ongelmia, uuvuttaa, työ on mennyt ja kurittomat lapsetkin vielä kiusaavat. Kuka auttaisi viatonta äiti parkaa?

Eipä käy koskaan laatuun vastaavien selitysten ilmaisu, kun puhutaan miesten väkivaltaisuudesta. Melkoista kaksinaismoralismia ja miesvihaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha, tulee mieleen eräs entinen seksisuhteeni. Naisella 4 ja 6v ikäiset lapset ja ai perkele sitä elämää, jota hänen lapsensa joutuivat elämään.

Ulkoisesti hänellä on kaikki kunnossa, mutta huomasin jo pian, että hän raivoaa lapsilleen ihan jatkuvasti, vaikkei juurikaan pahoinpitele heitä pieniä tukkapöllyjä enempää. Mutta kun se raivoaminenkin alkaa pienimmästäkin syystä.

Toinen mitä ihmettelin, oli se että lapset alkoivat itkemään aina, kun he näkivät äitinsä kännissä.

No jätin suhteen, enkä kuitenkaan tehnyt minkäänlaista ilmoitusta sosiaaliviranomaisille.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi uhri hakusessa?

Anonyymi kirjoitti...

Olikohan espoolaismies niin varakas, että olisi voinut elättää tämän hurmaavan naisen koitäitinä? Vai tyrehtyikö seurustelu rahanpuutteeseen?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tane ja Vuoden miehen työ-palkinto - Tane ja Jeff Hearn - väkivaltaaJeff Hearn 21.8.2009
/ Profeminismiehet:

Miesten "perheväkivalta" sisältää myös miesten väkivallan lapsia kohtaan. Miesten väkivallan yhteydet heidän tuntemiinsa naisiin ovat moninaiset. Esimerkiksi, miesten väkivaltaan naisia ja äitejä kohtaan saattaa liittyä väkivaltaa näiden lapsia kohtaan, samaan tai eri aikaan. Väkivallan todistaminen, vanhempien tekemänä tai heitä kohtaan voi myös olla pelottavaa ja vahingollista lapsille. Lasten pahoinpitelyä voidaan käyttää keinona naisia vastaan tai lapsia voidaan käyttää hyväksi, jotta päästään pahoinpitelemään naisia.

Jeff Hearn


Kiitos Tane.

Anonyymi kirjoitti...

Naisalennusta raa'asta raiskauksesta

MikkoAP kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

Naisalennusta raa'asta raiskauksesta

13/10/09 13:52

Feministejä ärsyttää, että uhri ylipäätään haki tuomiota. Heidän mielestään kaikki heteroseksi on raiskausta ja toisaalta nainen ei voi raiskata. Jos nainen väkisinmakaa toisen, etenkin jos uhri on hetero, hänen tulisi vain hyväksyä teko ihanana heteroudesta vapautumisen oppituntina ja kiittää tekijää.

tikka kirjoitti...

ehkä joku on jo linkannut, mutta pikku huomioita bb:sta:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1740516

(taas nainen kertoo julkisesti ex-partnerin heikosta mieskunnosta! ja kyse ei voi oikein olla ymmärtämättömyydestäkään, koska nykyisistä miehistä ei laverrella.)

ja

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1740402

(bb-kätlin tuntee selittämätöntä surua samin sekstattua justiinan kanssa, vaikka:
"En mä halua sitä itselle, mutta en mä halua antaa sitä muillekaan. Se on mun kaveri", Kätlin tilitti Subin BB-sivujen mukaan.
toisin sanoen kätlin haluaa pitää itsestään kiinnostuneen miehen löysässä hirressä. suru saattaa oikeasti kohdistua oman kuvitellun markkina-arvon romahtamiseen: jos samille kelpasi justiinakin, eihän kätlin sitten ollutkaan niin erityinen saalis.)

Vortac kirjoitti...

- Joskus humalassa olevat naiset saattavat tulla laulun aikana pyytämään nimikirjoituksia ja repimään mikkiä kädestä. Se on välillä vähän inhottavaa mutta kuuluu tähän juttuun, Lundberg muotoilee.

Kun nyt jälleen tekee sen vanhan silmiä usein aivopesulta avaavan tempun, eli kääntää sukupuolet, niin jos miehet käyttäytyisivät tällä tavalla naislaulajia kohtaan, olisiko se naisten mielestä "vähän inhottavaa, mutta kuuluu tähän juttuun"..

Vai olisiko se patriarkaalista syrjimistä, sortoa, raiskaamista, ja pääsisivätkö miehet siitä yhtä helposti, vai olisiko pian liuta miehiä istumassa raiskauksesta pitkää tuomiota?

Miksi miehen pitää sietää julkkiksenakin sellaista, jota naisen ei tarvitse edes taviksena sietää?

Onko tämä tasa-arvoa? Onko tässä tekopyhyyttä?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi miehen pitää sietää julkkiksenakin sellaista, jota naisen ei tarvitse edes taviksena sietää?
Onko tämä tasa-arvoa? Onko tässä tekopyhyyttä? "

Keinotekoista on, mutta
todella kouriintuntuvaa tässä yhteiskunnassa. Kyse on sellaisesta asiasta, kuin 'yleinen naiskuva', eli mitä naiseus tuo ihmisille mieleen. Tätä nykyä tuo naiskuva sisältää selkeitä fasistisia elementtejä, naiskuvaan ei kuulu lähestyä esimerkiksi miehiä suoraan, vaan asettua hankalaksi miehille. Miehelle jää tehtäväksi näyttää.

Eräällä toisella foorumilla päädyttiin siihen, että parasta mitä mies voi naiselleen tehdä on antaa hänen olla nainen. Toisinsanoen tarkoittaako se sitä, että samassa huushollissa asuvan naisen pitää antaa olla feministi ja nousta seksuaalisuuden valtansa huipulle? Pitääkö miehen siis todella nostamalla nostaa nainen jalustalle noin yleensä, vaikka nainen saa muutenkin arvostusta ja huomiota osakseen? Ajatelkaa miehiä, he joutuvat olemaan yleensä pelkkiä miehiä jos aikovat naisia saada. Ei kukaan mies voisi sanoa naiselle, että "anna minun olla mies.", pikemminkin "Anna minun olla ihminen..."

Naisten nöyristelyä
ja naisen oikeutta aliarvioida miesten seksuaalisia tarpeita (ja muuta ihmisyyteen liittyvää) pidetään vaan pakollisena pahana, osana sukupuolikäyttäytymistä. Kyseenalastajia ei oikein meinaa löytyä normiyhteiskunnasta, koska naiset on niin ihquja (mitä he eivät ole).

Naiset estävät ja torpedoivat tasa-arvoisen seksuaaliyhteiskunnan toteutumista samaan aikaan, kun he edistävät muotipukeutumista ja mainoskulttuuria, joissa esiintyy vähänpukeisia naisia herättämässä seksuaalista mielenkiintoa KAIKISSA MIEHISSÄ. Naiset yleensä haluavat myös, että miehet sotivat, tappelevat tai ainakin käyvät intin ja ylipäätään tappelevat naisista ja kohtelevat naisia kuin kukkaa kämmenellä. Jos nainen haluaa mieheltä seksiä se on sen verran iso juttu, että saa vaikka vähän käpälöidä ja yrittää
raiskaustakin.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Jos nainen haluaa mieheltä seksiä se on sen verran iso juttu, että saa vaikka vähän käpälöidä ja yrittää
raiskaustakin."

Bmad

Yrittää raiskausta? Nyt puhut kyllä jo jonkin sortin mielenterveysongelmaisista naisista, koska ei kukaan täysjärkinen ihminen halua ihailemaltaan ihmiseltä mitään raiskaukseen liittyvää.

Vähän järkeä tähän kirjoitteluun.