maanantaina, lokakuuta 12, 2009

Vasemmistonuoret harhateillä

Who Has It Worse?

FEMINISMI JA VASEMMISTONUORET - TEORIAA JA KÄYTÄNTÖÄ

Evoluutio ja seksuaalisuus ja Evoluution kepposet

Jyrkkä ei tasapäistämiselle

45 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvo on lattea ilmaisu; kukapa tänä päivänä vastustaisi tasa-arvoa?"

Feministit.

Ilmaisu ei ole lainkaan lattea, se päinvastoin kertoo selvästi mistä on kyse: tasa-arvon tavoittelemisesta kaikille., eikä vain naisasian ajamisesta, mihin feminismi viittaa täysin kiistatta.

"Toiseksi käsite sukupuolten välinen tasa-arvo olettaa lähtökohtaisesti, että sukupuolia olisi kaksi"

Niitähän on kaksi, se on biologinen fakta.

"mihin ilmaisu ”välinen” siis viittaa."

Tasa-arvon kannattaminen ei pidä sisällään "välinen" sanaa.

"tasa-arvopuhe ymmärretään esimerkiksi siten, että saavuttaakseen tasa-arvon miesten kanssa naisten olisi niin politiikassa kuin talouselämässä toimittava samalla tavoin kuin miehet ovat tähän asti pääsääntöisesti tehneet."

Mihin tämä väite perustuu? Ihan hatusta revittyä huuhaata.

" Feminismi käsitteenä liittyy myös pitkään poliittiseen keskusteluun, joten sen korvaaminen toisella, yhtä radikaalilla mutta sukupuolineutraalilla sanalla olisi erittäin hankalaa."

Ei se ole ollenkaan hankalaa, jos ei vihaa miehiä, vaan kannattaa molempien sukupuolten yhtäläistä oikeutta tasa-arvoon.

"Esimerkiksi puhutaan jalkapallosta kun tarkoitetaan miesjalkapalloa, mutta kun naiset pelaavat jalkapalloa, on se lähtökohtaisesti naisjalkapalloa."

On taas isot ongelmat tasa-arvon suhteen. Pitäisikö siis historialliset tosiasiat kieltää? Tosiasia on, että miehet ryhtyivät jalkapalloa pelaamaan kauan ennen naisia, pelin nykyaikaisessa muodossa. Sitä paitsi, miehet ja naiset pelaavat eri sarjoissa. Voi siis puhua yhtä hyvin miesjalkapallosta, kuin naisjalkapallosta. Olisi harhaanjohtavaa puhua vain "jalkapallosta". Moni ei edes halua verrata miesten ja naisten jalkapalloa keskenään, niin suuri on niiden välinen ero.

"Feminismi on pyrkinyt siihen, että naisten vapautuessa eli emansipoituessa myös miehet vapautuisivat ahtaista rooleistaan."

Ei pidä paikkaansa. Feministit ovat vain ja ainoastaan halunneet esittää lisää vaatimuksian ja velvollisuuksia miehille, miesten oikeuksien ja vapauksien lisäämistä tasa-arvoiselle tasolle he ovat raivoisasti vastustaneet.

"yhteiskunnallinen muutos sekä naisten ja miesten roolien murtuminen on aiheuttanut pelkoa, mikä on näkynyt suoranaisena antifeminisminä."

Totta kai seksististä, miesvihamielistä ja tasa-arvon vastaista toimintaa (feminismiä) vastustetaan.

"feminismin kritiikki ei kohdistu yksittäisiin ihmisiin"

Nii, se kohdistuu kaikkiin miehiin, etenkinj valkoisiin heteromiehiin, joita freministit vihaavat ja pelkäävät ja joita he yrittävät kaikin keinoin sortaa ja syrjiä.

"Suomen on sanottu, muiden Pohjoismaiden tapaan, harjoittavan valtiofeminististä politiikkaa. Se tarkoittaa julkisen vallan halua edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa."

Se tarkoittaa tasa-arvon vastustamista ja miehiin kohdistuvaa syrjintä- ja sortopolitiikkaa.

Vortac kirjoitti...

"feminismin kritiikki ei kohdistu yksittäisiin ihmisiin"..

En kyllä muunlaisiakaan ihmisiä tunne.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Miksei vasemmistolaisten kirjalistassa ole lainkaan kirjoja : mies vailla tasa-arvoa ja naisten seksuaalinen valta?

Miksi eivät vasemmistolaiset ehdota tasa-arvoisesti yleistä naissiviilipalvelusta maahamme?

Zephyr kirjoitti...

Ähäkutti:
http://www.uusisuomi.fi/raha/73806-suomi-pian-naispomojen-valtakunta

Ville kirjoitti...

"Feminististen liikkeiden toimintatapana on usein ollut niin kutsuttu kaksoisstrategia:"

Ja kaksoisstandardit.

"Yhteiskunnalliset muutokset tasa-arvossa vaativat feminististä politiikkaa. Suomalaiset naiset saivat vuonna 1906 ensimmäisenä maailmassa täydet poliittiset oikeudet"

Mitäs taas unohdettiin ja samalla asetettiin naiset muka ainoiksi sorron kohteiksi? Se että tuolloin Suomeen tuli kaikille, myös suurelle osalle miehiä, yleinen ja yhtälainen äänioikeus, ei vain naisille.

Humalaiset naisfanit ärsyttävät miestähtiä

- Fyysiseen kanssakäymiseen hakeutumista tapahtuu. Kun keski-ikäisillä naisihmisillä humalatila ylittää tietyn pisteen, niin käsitys siitä, mikä on fyysisessä mielessä sopivaa ja mikä ei, hämärtyy pikkaisen, kertoo Anssi Kela.

Tavallinen halailu ei tähteä haittaa, mutta kopeloiminen ja suukottelu ahdistavat.
...
Erityisen päällekäyviä ovat 50-60-vuotiaat naiset.

- Monet tuntuvat luulevan, että samalla lipun hinnalla voi puristella vaikka mistä, Matti Ruohonen kertoo.


Tosiasiassa tuo on seksuaalista häirintää työpaikalla ja toisessa yhteydessä puristelija ei pääsisi kuin koira veräjästä.

Jorma kirjoitti...

Koska vasemmistonuoret ovat feministejä, ja siten tasa-arvon vastustajia ja miestenvihaajia.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomi pian naispomojen valtakunta

OECD:n tuoreen ennusteen mukaan kaksi kolmesta suomalaisnaisesta suorittaa korkeakoulututkinnon, mutta miehistä vain yksi." (Uusi Suomi)

Toivottavasti se olen minä!

Jorma kirjoitti...

"Todennäköisesti kymmenen vuoden kuluttua naiset täyttävät johtajapaikkoja"

Eli mitään naiskiintiöitä ei tarvita.

Epäselväksi tosin jää se, miten ihmeessä muka korkekoulututkinnon suorittaneet olisivat muka automaattisesti johtohommiin päätymässä. Eihän tutkinnon suorittaminen kerro ihmisen soveltuvuudesta johtotehtäviin yhtään mitään, eikä oikeita johtohommia jatkossakaan tule riittämään kaikille, vaikka miten muuta toivottaisiin.

"Sajavaara on huolissaan miehistä, jotka keskeyttävät yliopisto-opintojaan selvästi enemmän kuin naiset."

Tässähän se todellinen tasa-arvo-ongelma onkin. Tähän pitäisi tasa-arvopolitiikan keinoin puuttua.

Jorma kirjoitti...

"Mitäs taas unohdettiin ja samalla asetettiin naiset muka ainoiksi sorron kohteiksi? Se että tuolloin Suomeen tuli kaikille, myös suurelle osalle miehiä, yleinen ja yhtälainen äänioikeus, ei vain naisille."

Tosiasiat, biologiset tai historialliset, eivät koskaan sovi feministeille. He eivät niitä sulata ja pyrkivät korvaamaan ne valheillaan ja hulluudellaan. Sellainen yritys kaatuu tietysti väistämättä jossain vaiheessa omaan mahdottomuuteensa.

Mortimer kirjoitti...

"Kannanotot ovat käsitelleet sukupuolittunutta lelumainontaa ja naisten syrjintää toimeentulotuen hakijoina."

Syrjintää toimeentulotuen hakijoina?

Jorma kirjoitti...

"Viime vuosina myös miehiin kohdistuva sukupuolinen syrjintä on alkanut saada huomiota osakseen. Vuonna 2009 Vasemmistoliitto julkaissee ensimmäisenä puolueena Suomessa miespoliittisen ohjelman, jossa käsitellään muun muassa tasa-arvoista vanhemmuutta sekä asevelvollisuuden tasa-arvo-ongelmia."

Hieno juttu, jos jotain ulos saadaan. Aikahan on käymässä vähiin, kovaa vauhtia.

En tosin kyllä odota yhtään mitään hyvää feministiseltä puolueelta. Nytkin nämä miesten tasa-arvo-ongelmat (tosin vanhemmuudesta puhuttaessa ei taatusti tulla esittämään miesten ja isien oikeuksien ja vapauksien, vaan velvollisuuksien ja vaatimuksien, lisäämistä) on vain jätetty yhden hätäisen kappaleen varaan, pahnanphjimmaikseksi sivuhuomioksi. Sehän on sitten ilmeisesti vain sivuseikka, että miehistä on lainsäädännössä tehty toisen luokan kansalaisia, kun vasemmistonuoret askartelevat lelukuvastojen ja urheilusivustojen kaltaisten hurjan "tärkeiden" tasa-arvokysymysten kanssa. Perustelematta on tosin jäänyt, miksi nämä nyt edes olisivattasa-arvo-ongelmia. Vain hyväuskoisin hölmö voi niellä tällaisen ylenkatseen ja kuvitella Vasemmistoliiton nuorten olevan vakavissaan ja tasapuolisesti myös miesten asialla.

Jape kirjoitti...

"Suomi pian naispomojen valtakunta"

"Miesten ja naisten koulutustaso eriytyy Suomessa kovaa vauhtia.
[...]
OECD:n tuoreen ennusteen mukaan kaksi kolmesta suomalaisnaisesta suorittaa korkeakoulututkinnon, mutta miehistä vain yksi."

Missä Henna Virkkunen & tasa-arvoviranomaiset?

"- Olemme menossa hurjaa vauhtia mielenkiintoiseen tilanteeseen. Todennäköisesti kymmenen vuoden kuluttua naiset täyttävät johtajapaikkoja, sanoo Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n tasa-arvoasiantuntija Anu Sajavaara Aamulehdelle."

No niin, tässä tämä yleinen virhe taas tuleekin. Ei korkeakoulututkinto tee kestäkään automaattisesti pomoa. Tämä pitäisi naisten ja Anu Sajavaarankin ymmärtää.

"Sajavaara on huolissaan miehistä, jotka keskeyttävät yliopisto-opintojaan selvästi enemmän kuin naiset. Herää kysymys, onko koulutuksen sisällössä tai muodossa vikaa."

No on selvää, että koulutuksen sisällössä, muodossa ja eri toten painotuksissa on vikaa. Pitäisi vain kyetä olemaan muutakin kuin vain huolissaan. Se ei vaadi vielä juuri mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Epäasialliset kyselyt työhaastatteluissa ovat yhä ongelma naishakijoille. Valituksia on tullut viime aikoina myös oppilaitosten valintahaastatteluista. Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen ihmettelee, miksi Suomesta uupuu poliittinen tahto parantaa naisten asemaa työmarkkinoilla.


Sivukohtainen Sisältöeditori
Tasa-arvoa oppilaitoksiin

Päivi Romanov, Tasa-arvo 4/06


...
Onko yhteiskunnallinen ongelma, että eläinlääkäreistä suurin osa on naisia? Naiset ovat kautta maailman sivun hoitaneet lehmät ja hevoset navetassa. Ja puhuttaessa fyysisestä voimasta, eivät miehetkään lehmiä ja hevosia omilla voimillaan hallitse. On varottava teilaamasta yksipuolisen sukupuolirakenteen aloja jotenkin "huonoiksi" tai "viallisiksi".
...

Homo

Jorma kirjoitti...

"On varottava teilaamasta yksipuolisen sukupuolirakenteen aloja jotenkin "huonoiksi" tai "viallisiksi"."

Kas kummaa, kun samasta ei pidetäkään kiinni, kun puhutaan vaikkapa miesjohtajien, -professorien tai -insinöörien määrästä tai muusta vastaavasta. Rakennusalan miesvaltaisuus ei sitten enää häiritsekään yhtä lailla.

Anonyymi kirjoitti...

Father of Palin’s grandson to pose for Playgirl
Levi Johnston is training six days a week to get in shape for nude photos

Anonyymi kirjoitti...

Study links penis size to general health

Homo

Heiskala kirjoitti...

Vasemmistonuoret: "pyritään poistamaan tiettyjä ennakkokäsityksiä feminismistä sekä tunnustetaan feminismin moninaisuus voimavarana."

Siinähän pyritte. Myös natsismi oli eräille moninainen voimavara, aivan kuten stalinismiminkin eräille, vasemmistonuorille. Myös sitä vastaan tunnettuja antipatioita pyrittiin vasemmmistonuorten toimesta poistamaan.

Vain täydellinen hölmö menee tuollaiseen retkuun.


http://www.lapsenoikeus.info/der-mannerfrage-miehet-menneisyydesta.html


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

The 52-year-old Tioga-Nicetown man, who we are identifying only by his first name of Howard, arrived home late Wednesday, hours after his wife allegedly tore off two parts of his genitalia with her bare hands.
...
I mean she just grabbed me all down there and yanking and yanking and tearing me up with those fingernails." Police and paramedics rushed to the man's row home in the 3800 block of Pulaski where they found him bleeding profusely. He was rushed to Einstein where doctors first labeled his condition critical.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2009/10/12/katso-missa-elaisit-halvemmalla/200921587/139?offset=20#comments

" Hämeenlinnassa asuvalle parille jää vuodessa elämismenojen jälkeen liki 4 400 euroa enemmän säästöön kuin helsinkiläisparille. Seuraavaksi kalleimmat ovat Espoo ja Vantaa ja niiden jälkeen tulevat Tampere, Lahti ja Vaasa. (Katso tarkemmat laskelmat jutun lopussa olevasta taulukosta.)

Vertailussa on laskettu esimerkkiparin tulot ja menot. Mies saa palkkaa 3 000 ja Nainen 2 000 euroa. "

asdfg kirjoitti...

Billing on tosi hyvä kirjoittaja.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea se naisten uupumus teettääkin:

Äiti pahoinpiteli lapsenvahtina olleen tyttärensä

...
Perheen 13-vuotias tytär oli kotona lapsenvahtina, kun äiti tuli kotiin ravintolasta kello 21.35 aikaan. Äiti kävi tytön kimppuun repien tätä hiuksista. Hän myös potki, löi ja puri tyttöä.

Äiti oli tapahtumahetkellä hieman humalassa.

Tapahtumasta järkyttyneelle tyttärelle tuli suuria, turvonneita mustelmia ja ruhjeita. Hänet vietiin Auroran sairaalaan. Äiti päätyi viikonlopuksi putkaan.

Tytär kertoi äidin olevan todella väsynyt, ja myös äiti myönsi tämän. Perheeseen kuuluu 13-vuotiaan lisäksi kolme pientä lasta.
...

Homo

miehet taas asialla kirjoitti...

ILTALEHTI

Miesjoukko raiskasi opiskelijan
Maanantai 12.10.2009 klo 20.32

Poliisi pyytää yleisön apua tutkinnassa.

Raiskaus tapahtui viime torstaina Lappeenrannassa ilmeisesti ravintola Iltatähden lähettyvillä kello 1.40 - 1.55 yöllä.

Nuori opiskelijanainen oli tulossa jalan Linnunradan suunnasta Punkkerikadulle, kun Punkkerikadun risteyksessä häneen kävi käsiksi neljä miestä. Nainen pääsi karkuun, mutta miehet tavoittivat hänet uudelleen Iltatähden lähellä.

Kaksi miehistä oli tummaihoisia. Heillä oli yllään tummat hupparit. Kahdella muulla miehellä oli vaaleat hupparit.

Poliisi pitää mahdollisena, että tapauksella on silminnäkijöitä. Heitä pyydetään ottamaan yhteyttä viranomaisiin soittamalla numeroon 071 87 37 128.

Anonyymi kirjoitti...

Be careful what you dream; it might come true.

asdfg kirjoitti...

"Tytär kertoi äidin olevan todella väsynyt"

Jeesus Kristus. Kyllä on propaganda mennyt täysillä perille. Tyttöparka, toivottavasti sosiaalitoimi hoitaa hommansa.

Anonyymi kirjoitti...

"Kaksi miehistä oli tummaihoisia. Heillä oli yllään tummat hupparit. Kahdella muulla miehellä oli vaaleat hupparit."

Ja vaaleiden hupparien alta löytyy myös tummaihoiset miehet. Kuinka paljon näitä huippuosaajia, kunnia kansalaisia, otetaan suomeen, ennen kuin sanotaan: NYT RIITTÄÄ?

Anonyymi kirjoitti...

Kuivalihaa varastanut nainen strippasi poliiseille ja kiroili lapsilleen

...
Poliisien saavuttua paikalle, nainen alkoi kiroilla lapsilleen, jonka jälkeen riisuutui alusvaatteisilleen.

- Te ette voi pidättää minua, koska aion olla nyt alasti, nainen totesi.

Poliisit olivat kuitenkin pidättämisestä toista mieltä. Tästä suivaantuneena nainen vielä potkaisi konstaapelia jalkoväliin ja sylkäisi toista naamaan.

Matkalla poliisiasemalle nainen kruunasi iltansa heiluttelemalla paljasta takapuolta poliisiauton ikkunasta.
...

Homo

asdfg kirjoitti...

"Kuinka paljon näitä huippuosaajia, kunnia kansalaisia, otetaan suomeen, ennen kuin sanotaan: NYT RIITTÄÄ?"

Tämän sorttisille kannanotoille löytyy varmaan parempiakin foorumeita.

Anonyymi kirjoitti...

Yhyy, narttua ei kohdeltukaan kuin kukkaa kämmenellä, vaan tasa-arvomaisen vittumaisesti:

FOSS Sexism Claims Met With Ire and Denial

Homo

Vortac kirjoitti...

Nykyään kun puhutaan paljon äitiydestä, niin tässä 16 äitityyppiä:

http://www.aijaa.com/v.php?i=5057135.png

Jälleen Matt Groeningin neroutta, joka ehkä hieman keventää tunnelmaa (vaikka on silti erittäin osuva).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

naisten syrjintää toimeentulotuen hakijoina.

Naisen parisuhde/seksuaaliseen menestykseen ei vaikuta pätkääkään, onko hän toimeentulotuen hakija vai ei.

Mies sen sijaan menettää kasvonsa luuserina ja syyllistettävänä nolona ja epäilyttävänä hiipparina ja saamattomana vellihousuna ja peräkammarin poikana.

Tasa-arvoa? Niinpä niin taas kerran.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Myös natsismi oli eräille moninainen voimavara, aivan kuten stalinismiminkin eräille, vasemmistonuorille.

Ja feminismi on se liima, joka nivoo nämä kätevästi yksiin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Äiti oli tapahtumahetkellä hieman humalassa.

Mitähän 'hieman' tarkoittaa naisten kohdalla? Ja onko vieläkin tuo 'todella väsynyt' tosiaan tekosyy tehdä mitä hyvänsä ilman seurauksia?

Naiset todella pääsevät kuin koira veräjästä - tässä asiassa tasa-arvo ja ihmisarvoinen kohtelu ei naisille ikinä kelpaa..

Heidän pitää aina tulla kohdelluksi jumalatar-prinsessaenkeleinä taivaasta, eikä ihmisinä ollenkaan. Jurppii kyllä tällainen vääryys, epätasa-arvo, miesten syrjintä ja räikeä naisten paapominen ja kohteleminen olentoina, jotka elävät lain ulkopuolella.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tyttöparka, toivottavasti sosiaalitoimi hoitaa hommansa.

Kyllä kyllä - lopulta tyttö kaikesta tästä oppii ja tajuaa, että hänkin on vastuusta vapaa, koska on nainen. Ja kyllä hän vielä oppii apinoimaan äitiään kaikessa, ehkä jopa ylittämään hänen tekosensa - muistaen pitää aina tuota 'äiti on vähän - eiku TODELLA väsynyt'-korttia taskussa.

Kätevää! Näin voimme lisätä näitä hulluja akkoja, jotka tekevät mitä sattuu, koska tietävät, että tuo kortti pelastaa heidät aina tuomiolta ja vastuusta. Eihän nyt väsynyttä naispoloista voi mikään oikeuslaitos tuomita, vaikka elämmekin patriarkaatissa, vai miten se meni..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Haluan muuten mainita, että täällä on erittäin hyviä kannanottoja - Jorma, Homo, Jape ja asdfg erityisesti taas ovat osoittaneet olevansa älykkäitä ihmisiä, joilla on terävä sanan säilä, joka silpoo valheet ja näyttää totuuden, ja ainakin kyseenalaistaa median tavan uutisoida asioita ja yhteiskunnan tavan lelliä naisia ja tuhota viattomien miesten elämät.

Tunnen jonkinlaista kunniaa saada kirjoitella kaltaistenne kanssa samalla foorumilla, ja haluan kiittää uurasta panostanne miesasialle - varmasti olette saaneet urheudestanne ja rohkeudestanne paljon erittäin epämiellyttävää lokaa päin näköä, mutta olette silti jatkaneet.

Siitä kaikesta haluan Teitä kiittää. Kiitos!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Erityinen kunniamaininta Henry Laasaselle, joka on kirjoittanut paljon nasevia kirjoituksia, erinomaisen kirjan, ja yleensäkin tehnyt tämän kaiken mahdolliseksi, ja edistänyt suomessa miesten ongelmien nousemista yleiseen tietoisuuteen ehkäpä enemmän kuin kukaan yksittäinen ihminen häntä ennen.

Kiitos, Henry!

- Vortac

MikkoAP kirjoitti...

"Tämän sorttisille kannanotoille löytyy varmaan parempiakin foorumeita."

Kyllä varmasti, mutta nimim. "miehet taas asialla" todennäköisesti laittoi tuon artikkelin tänne feministinä todistaakseen taas miesten pahuutta. Siinä mielessä tuo etnisyys oli hyvä ottaa esille, sillä feminististä miesvihaa ilmaisevat tahot osoittavat halveksuntaansa nimenomaan suomalaismiehiä kohtaan samalla, kun ihannoivat niitä eksoottisiä miehiä, joilla melaniinipitoisuus ihossa on korkeampi kuin keskiverto suomalaisella kalpeanaamalla.

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän noita Lappeenrannan teknisen yliopiston teekkareita oikein vaivaa kun noin raiskailevat naisia?

;)

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Moni maahanmuuttajanuori haluaisi pois Suomesta

"Moni maahanmuuttajanuori muuttaisi mielellään pois Suomesta.

Tuoreen haastattelututkimuksen mukaan nuoret kokevat Suomen rasistiseksi ja ennakkoluuloiseksi maaksi. Somalitaustaiset nuoret arvelevat, että heillä ei ole yhtä hyviä uramahdollisuuksia kuin valtaväestöllä. Venäläis- ja virolaistaustaiset taas uskovat usein mahdollisuuksiinsa työmarkkinoilla.

Muualle muuttaminen tuntuu nuorista helpolta, sillä he osaavat monia kieliä ja tuntevat monia kulttuureja. Heillä on myös sukulaisia ja ystäviä eri puolilla maailmaa. Joillekin Somaliassa syntyneille nuorille olisi tärkeää asua muslimimaassa, ja he haaveilevat paluusta synnyinmaahansa.

Tutkimuksessa haastateltiin 15-21-vuotiaita virolais-, venäläis- ja somalitaustaisia nuoria sekä vertailukohdaksi kantasuomalaisia nuoria. Henkilökohtaisiin haastatteluihin ja ryhmähaastatteluihin osallistui yhteensä 55 nuorta.

STT"

Somalien ura näyttäisi olevan enempi tuolla väkivalta- ja rikospuolella. Ei muuta kuin ulos vain maasta. Kukaan ei estä.

bmaad kirjoitti...

"Naisen parisuhde/seksuaaliseen menestykseen ei vaikuta pätkääkään, onko hän toimeentulotuen hakija vai ei.

Mies sen sijaan menettää kasvonsa luuserina ja syyllistettävänä nolona ja epäilyttävänä hiipparina ja saamattomana vellihousuna ja peräkammarin poikana.

Tasa-arvoa? Niinpä niin taas kerran. "

Olisikohan parempi jos
yksinäisille perusmiehille kaivettaisiin joka kaupunkiin joku monttu jonne naiset voisivat poliisien ja vartijoiden avulla komentaa heidät silloin, kun he eivät tee mitään yhteiskunnalle tai korporaatiolle hyödyllistä?

asdfg kirjoitti...

MikkoAP: "Siinä mielessä tuo etnisyys oli hyvä ottaa esille, sillä feminististä miesvihaa ilmaisevat tahot osoittavat halveksuntaansa nimenomaan suomalaismiehiä kohtaan samalla, kun ihannoivat niitä eksoottisiä miehiä, joilla melaniinipitoisuus ihossa on korkeampi kuin keskiverto suomalaisella kalpeanaamalla."

Tästä olen samaa mieltä. Pidän sitä hyvin epärehellisenä, miten jotkut feministit kohtelevat kaikkia miehiä yhtenäisenä joukkona pyrkiessään heitä syyllistämään. Syy miksi tarkempia erotteluja ei haluta tehdä on kyynisen taktinen. "Tavallinen suomalainen mies" on se, joka on aina kaikkein syyllisin, jotta "tavallinen suomalainen nainen" voisi olla sorron uhri. Kaikenlaiset sosiaaliluokan tai kulttuurisen taustan vaikutukset kiistetään tai niistä vaietaan. Väkivaltaa voi aina kohdata kuka tahansa vailla mitään ennustettavuutta.

Joidenkin kulttuurien epätasa-arvoisuus ja väkivaltaisuus tulee kuitenkin pitää tiukasti erillään rasismista. Lausumat "suomalaiset miehet hakkaavat naisia rutiininomaisesti" ja "maahanmuuttajat raiskaavat naisia kasapäin" ovat molemmat yhtä valheellisia ja propagandistisia.

Anonyymi kirjoitti...

"Joidenkin kulttuurien epätasa-arvoisuus ja väkivaltaisuus tulee kuitenkin pitää tiukasti erillään rasismista. Lausumat "suomalaiset miehet hakkaavat naisia rutiininomaisesti" ja "maahanmuuttajat raiskaavat naisia kasapäin" ovat molemmat yhtä valheellisia ja propagandistisia."

Valheita ja propagandaa
tarvitaan, jotta tietty pelko ja perseennuolenta naisia kohtaan saadaan säilytettyä.

Miehen luomaan kontaktiin (naista kohden) täytyy sisältyä pieni ahdistelu / häirintäoletus, jotta ainoastaan ne uskaliaat ja naisia "niittävät" miehet tekisivät itsensä tykö, ja muut haparoijat jäisivät sitten haparoimaan ilmaa.

Kun otetaan lähtökohdaksi valhe, että miessukupuolessa esiintyy raiskaamisen tarvetta, niin miehelle jää aina todistamisvelvoite siitä, että tämä onkin kunnollinen ja myöskin suojelee naista.

Jos lakattaisiin kauhamasta
miesten suorittamasta naisten ahdistelusta, niin käytännössä naisten lähestyminen tulisi feministien mielestä
liian helpoksi. Ja tosiasiahan on, että nainen preferoi enemmän ahdistelevaa, kusipäistä miestä, kuin kilttiä, joten naiset eivät edes halua naisen ahdistelun loppuvan, vaan haluavat että kiltit miehet leimautuvat ahdistelijoiksi ja vähentävät yhteydenottoja naisiin tai ainakin pelkäävät naisia enemmän.


Bmad

Vortac kirjoitti...

Olisikohan parempi jos
yksinäisille perusmiehille kaivettaisiin joka kaupunkiin joku monttu jonne naiset voisivat poliisien ja vartijoiden avulla komentaa heidät silloin, kun he eivät tee mitään yhteiskunnalle tai korporaatiolle hyödyllistä
?

No kuka määrittelee 'yhteiskunnalle hyödyllisen', ja mitä hyödyllistä he siellä montussa tekisivät?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

BMad, tuo mitä puhut naisten lähestymisestä jne. on täyttä asiaa, sekä täysin totta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"No kuka määrittelee 'yhteiskunnalle hyödyllisen', ja mitä hyödyllistä he siellä montussa tekisivät? "

No jos keskivertomies on töissä
tai esimerkiksi leffassa, hän tukee yhteiskuntaa/korporaatioita. Jos hän on vapaalla ja yrittää esim. kadulla lähestyä naisia hänet voitaisiin ohjata
monttuun.

Ehkä montussa voisi olla
räiskäletarjoilua, ilmaisia lehtiä ja videotykillä voitaisiin heijastaa valkokankaalle kauniiden naisten kuvia, joiden edessä miesten pitäisi polvistua ja palvoa heitä jumalattarinaan. Kaiuttimesta joku DJ kuuluttaisi, että ihmiset on eriarvoisia jne.

Ajatuksena mua huvittaa
kovasti, että markkina-arvokulttuuri äärimmäistettäisiin siten, että tällaisia tempauksia alkaisi tulla. Vaikka en sitä tietenkään hyvänä pitäisi, mutta mahdollisena kyllä.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"BMad, tuo mitä puhut naisten lähestymisestä jne. on täyttä asiaa, sekä täysin totta."

Naiset kieltämättä lähestyvät
minua aika harvoin, huolimatta siitä että sitä on tapahtunut monesti. :D

Bmad