lauantaina, lokakuuta 31, 2009

Miesten ja naisten ero

LAPSET Päihdeäidit hoitoon – vaikka väkisin?

Se suuri ero naisten ja miesten välillä

Miksi Kasvi vaikenee?

Poliisin suhtautuminen ihmetyttää

Anna Kontula

Daddies be damned! Who are the British women who think fathers are irrelevant?

Aamu-tv MAANANTAI 2.11. klo 7.41 Miesliike politisoituu

Juha Räikkä kirjassa Oikeudenmukainen yhteiskunta:
Jotkut ovat verranneet feminismiä keskiaikaiseen teologiaan. Teologit olivat tuolloin edenneet käsitteellisessä leikissään niin kauas tavallisella järjellä hahmotettavista ongelmista, että he pohtivat vakavasti esimerkiksi kysymystä, montako enkeliä mahtuu tanssimaan nuppineulan päällä. Joiden mielestä feministien ongelmat ovat täsmälleen yhtä etäisiä ja tärkeitä.

Vihreiltä ei selvää kantaa poikien ympärileikkaukseen
Oikeusministeri Tuija Brax korosti, että tyttöjen ja poikien ympärileikkaukset ovat eri asioita. Siinä missä tyttöjen ympärileikkaus on pahoinpitelyä, poikien osalta asia on vaikeampi.

"Onko se hoidettavissa niin, ettei aiheuteta turhaa kipua", ministeri pohti.

Vihreitä lähellä oleva filosofi Juha Sihvola sanoi, että vihreiden ei ole syytä tukea Vapaa-ajattelijoiden liiton linjaa ehdottomasta kieltämisestä. Sihvola sanoi kieltäytyneensä allekirjoittamasta vapaa-ajattelijoiden adressia, jossa poikien ympärileikkaukset kiellettäisiin ehdottomasti.

Sihvola puolusti ympärileikkauksia muun muassa toimenpiteen traditiolla, vakaumuksen vapaudella ja terveydellisen haitan vähyydellä.

132 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri nyt tulee Yle Teemalta hyvä ohjelma mm. poikien isättömyydestä:

Osa 2/2: Miehen malli. Murrosikä on pojalle haasteellista aikaa. Miten kasvaa aikuiseksi, jos miehen mallit ovat vähissä? Tuotanto: Oregon Public Broadcasting.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

LAPSET Päihdeäidit hoitoon – vaikka väkisin?

"Lakiehdotuksessa ei ole mukana pakkohoitopykälää."

Anonyymi kirjoitti...

"Sihvola puolusti ympärileikkauksia muun muassa toimenpiteen traditiolla, vakaumuksen vapaudella ja terveydellisen haitan vähyydellä."

Jos laki halutaan edes sukupuolten suhteen tasa-arvoiseksi, on ympärileikkaus sallittava joko kummallekin sukupuolelle, saman laajuisena, tai ei kummallekaan.

Tytöille on mahdollista suorittaa aivan saman verran haittaa aiheuttava ympärileikkaus kuin pojillekin.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi Kasvi vaikenee?"

Kyse on Kasvin omista sukupuolettuneista tabuista:

http://jyrkikasvi.blogit.uusisuomi.fi/2009/07/30/sukupuolettuneita-tabuja/

Anonyymi kirjoitti...

"Daddies be damned! Who are the British women who think fathers are irrelevant?"

In our "gender sensitive" Finland the whole State of Finland thinks that fathers are irrelevant.

Anonyymi kirjoitti...

Laitanpa tänne kirjoituksen, jonka pistin hs:n keskustelupalstalle. En tosin tiedä päästääkö ne sen läpi sieltä, ei ainakaan vielä ole tullut sinne.

Olipahan aivan uskomatonta skeidaa naisväen osalta ja ilmeisesti näitä nuoleskelevilta miehiltä. Pelätäänkö tässä nyt jotain rasistin leimaa, vai mikä on ongelmana? Olen itse aiemmin äänestänyt vihreää ehdokasta, tosin miespuolista sellaista ja ns. järkipuolen suunnalta, mutta jatkossa täytynee alkaa harkitsemaan.

Itse olen 20 vuotiaana ympärileikattu, lääketieteellisistä syistä, ja voin sanoa että sattui kyllä aika paljon. Haavan paranemiseen meni aikaa sellainen 1kk-2kk, ja puhtaasti epämukavan tunteen häviämiseen noin vuosi eli silloin en enää kokenut terskan hankautumista vaatteisiin enää epämukavana. Noiden kahden ensimmäisen kuukauden aikana erektiot olivat esimerkiksi kohtuullisen kivuliaita kokemuksia, onneksi sentään aikuisena niitä pystyy valveilla olleessaan säätelemään. Parin ensimmäisen viikon aikana oli jonkin verran ongelmia pelkästään virtsauksen kanssa, ja yöllisiin erektioihin heräsi varmasti, ja niitähän tuli koska seksuaalisten tarpeiden poistoon ei oikein ollut mitään mahdollisuutta.

Jokainen voi edellä kerrotun perusteella miettiä onko kyseessä liiallinen turha kipu vai ei, ottaen huomioon että tiedän itselläni olevan normaalia korkeampi kipukynnys. Ja niille joilla ei poikalapsia ole, niin tiedoksi että erektioita esiintyy jo vauvaiässä, itseasiassa jo kohdussa. Eikä se vaipan hankaaminen varmaan mitenkään erityisen mukavaa ole.
Joten lopettakaapa se turha jauhaminen siitä tuottaako ympärileikkaus, ilman lääketieteellistä syytä, turhaa kipua, koska aivan varmasti se tuottaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Timo Anttila kommentoi:
31.10.2009 13.13

IP:”Toisin kuin lukuisat siilitukkaiset lesbotutkijat antavat ymmärtää, sukupuoli ei ole mikään sukupuolinen konstruktio, vaan jät…”

Itse odotan sitä genderblender-tutkimusta, jota sitten joku sateenkaarenvärinen teologi tukee vanhoilla boswellaisilla teeseillä, siitä että heteroseksuaalisuus on itseasiassa ihmisyyden abnormaali tila, josta vapautumista yhteiskunnan tulee alkaa tukemaan välittömästi."


Ihan hyvin sanottu. Tosin sen sukupuolen piti tuon siilitukkaisen lesbotutkijan ja eräiden muidenmkin... mukaan olla "sosiaalinen konstruktio".

Anonyymi kirjoitti...

HS - Julkaistu: 25.3.2007 lehdessä osastolla Sunnuntai

Annamari Sipilä

"Tämän lisäksi feminismin ja feministien haukkuminen alkaa olla auttamattoman vanhanaikaista. Jos joku haluaa osoittaa olevansa vähän tyhmä tai yksinkertainen, hän alkaa mollata feminismiä.

Kiihkeimmät feministien vihaajat löytyvät internetin keskustelupalstoilta. He toimivat nimimerkkien suojissa. Se kertoo häpeästä."

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun on asiantuntija päässä - niin kerropa meille tietämättömille, miten tuo seksi tai vaikka matrubaatio muuten hoitii tämän jälkeen? Tarkoitan siis sitä, että yleensä kun masturboidaan niin silloinhan vedellään esinahkaa edes takaisin? Kysyn siis aivan vilpittömästi?

....

Ja mitä tulee tuohon naisten ylempään uutisiin, niin vain nainen voi tarjota blogissaan vaihtoehdoksi vapaaehtoista pakkohoitoa ; )

Jospa rattijuoppouteenkin laitettaisiin niin että jos poliisi näkee tämän niin sitä saa itse päättää, että antaako poliisin viedä putkaan rauhoittumaan vai haluaako jatkaa matkaa?

Anonyymi kirjoitti...

"Vapaaehtoinen pakkohoito"!

Viherkukkasia kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan meikäläisen tapauksessa ihan samalla tavalla kuin ennen, ihan tuolloin alkuaikoina ongelmana oli tuo terskan yliherkkyys eli sitä piti hiukan varoa, ja onnellista kyllä en ollut parisuhteessa silloin joten en tiedä miten se yhdynnässä olisi vaikuttanut.

Toinen huomio on se että sitä niin sanotusti kestää pidempään ennen ejekulaatiota, tämä ei nuorena niinkään haittaa, mutta vanhempana kun tuo toiminta muutenkin iän mukana heikkenee niin vaikeuksia voi tulla että ylipäätäänsä onnistuisi ejekuloimaan. Liukasteista on myös hyötyä, jos kumppani on kuivempaa sorttia :p

Heiskala kirjoitti...

tämmöstä Hesariin:

sukupuoli on "vain sosiaalinen konstruktio"

Vihreät on feministiseksi julistautunut puolue. Joten mitä te oikein ihmettelette. Siis Feministipuolue Vihreät.

Pikemminkin Vihreiltä voitte odottaa lakialoitetta poikalasten kastroimiseksi, ja perusteetkin on jo valmiit, sillä sukupuolihan on parhaiden viherasiantuntijoidemme mukaan "vain sosiaalinen konstruktio".

:a/

Heiskala kirjoitti...

"Itse odotan sitä genderblender-tutkimusta, jota sitten joku sateenkaarenvärinen teologi tukee vanhoilla boswellaisilla teeseillä, siitä että heteroseksuaalisuus on itseasiassa ihmisyyden abnormaali tila, josta vapautumista yhteiskunnan tulee alkaa tukemaan välittömästi."

Alkaako vähitellen hitaimmillekin valjeta miten tämä homma on Suomessa valtakunnan viralliseenkin politiikkaan ajettu?

Anonyymi kirjoitti...

MIESLIIKE POLITISOITUU VARMASTI - MUTTA MIHIN SUUNTAAN? PROFEMINISTISEKSI VAI MIESTEN ASIAA OIKEASTI AJAVAKSI?

Anonyymi kirjoitti...

Olkaa ihmiset nyt kerrankin aktiivisia:

http://www.hs.fi/keskustelu/Vihreilt%E4+ei+selv%E4%E4+kantaa+poikien+ymp%E4rileikkaukseen/thread.jspa?threadID=213118&tstart=0&sourceStart=0&start=20

Anonyymi kirjoitti...

"MIESLIIKE POLITISOITUU VARMASTI - MUTTA MIHIN SUUNTAAN? PROFEMINISTISEKSI VAI MIESTEN ASIAA OIKEASTI AJAVAKSI?"

Eiköhän sinne ole taas asiantuntijoiksi raahattu "Miehet asialla" Jouni Varanka ja Arto Jokinen.

Heiskala kirjoitti...

Jouni Varangan kohdalla kuuluu kirjoittaa otsikoksi "Nyt puhuu Mies".

Sitten itse artikkelista saamme lukea mm. Jounin vuosia kestäneiden erikoistutkimusten tuloksen: "Tasa-arvo on myös miesten ystävä""

Anonyymi kirjoitti...

"MIESLIIKE POLITISOITUU VARMASTI - MUTTA MIHIN SUUNTAAN? PROFEMINISTISEKSI VAI MIESTEN ASIAA OIKEASTI AJAVAKSI?"

Miesliike on tai sitten ei.
Joko tai.

(Pro)feministinen liike ei ole miesliike, vaan naisten ja herrasmiesten ylläpitämä järjestelmä, jolla kehitetään naisten (avuttomuuden/itsekkyyden) dominanssia maailmassa ja miesten funktiota suorittajina, naisten palvelijoina tai ulkoisina työjuhtina, jotta naiset saisivat ylipäätään tulonsiirtoja tai sosiaalisia hyötyjä ylisäännösteltyä seksiä vastaan.

Profeminismin ja feminismin idea - ainakin nykyisellään - on päästää naiset elämästä helpommalla ja toisaalta myös pitää heidät avuttomina niin, että ns. alfamiehet voivat aina halutessaan vetää heidät kuin pulkat alleen.

Miesliikkeen funktio on nähdäkseni murtaa tai sortaa tämä yllämainittu ongelmakuvio, toimittaa
tasa-arvo-ongelmat keskusradioon,
ja saada miehet kiinnostumaan kaupankäyntisuhteestaan naisiin siinä määrin, että a) miehet lakkaavat haluamasta tulla naisten pompotettamiksi, b) naiset joutuvat arvioimaan miehet uudestaan ja seksin vaihto hyödykkeisiin vähenee, samalla kun seksin ja sukupuolitoiminnan laatu paranee c) sukupuolet pääsevät lähemmäs toisiaan, jopa niin lähelle että miesten rakenteellinen syrjintä ei ole enää toimivaa, mikä tarkoittaa sitä
että miehet ja naiset saavat yhtäläiset mahdollisuudet itsensä toteuttamiseen.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sosiaalisella konstruktiolla tarkoitetaan? Jos jokin on sosiaalinen konstruktio, niin mitä se silloin tarkemmin sanottuna on?

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, Henry sosiologina osaa varmaan kertoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno virheellinen kuvio ja päämäärä, joka johtuu siitä että olemme biologialtamme, ruumiiltamme, luonnoltamme ja tästä johtuen psyykeeltämme täysin erilaisia.
Meillä on mm täysin erilainen tarpeen määrä perusvietissämme seksuaalisuudessa, täysin eri suhde nautinnon ja vallan suhteessa välittäjäaineiden eritystä myöten sekä oleme täysin erilaisia älyltämme, josta juontaa mm huikea ero teknisessä älyssämme. Lisäksi olemme erilaisia fyysiseltä voimaltamme. Sen lisäksi että naisella on kohtu ja rinnat.

Kaiken lisäksi herrasmiesmäisyys liittyy lähinnä normaaleihin käytösnormeihin, joten ihminen voi olla herrasmies ja kunnon miesten oikeuksien ajaja ja luultavasti onnistuu tässä parhaiten esim poliitiikassa näin käyttäyten - tai olla täysin epäherrasmiesmäinen moukka ja profeministi - ja juuri näin päin asia yleensä meneekin.

Mitä lähemmäs sukupuolet lähestyvät toisiaan sitä vähemmän on seksiä ja sitä vähenmmän siitä nauttii niin mies kuin myös nainen.

Me emme ole ollenkaan samanlaisia. Mitä enemmän sitä yritämme, sitä huonommin voi kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

androgyynin on sama runkata pelin edessä.

Anonyymi kirjoitti...

Jokos tää oli: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009103110518483_ul.shtml

jokaisen feministin alintajuinen unelma?

Anonyymi kirjoitti...

Tutkittua tietoa:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Sleepy_Sleepers_-_Alma_t%C3%A4din_illuusio_-albumin_kansikuva.jpg

Jokaisen feministin ja varsinkin nice ylipäällikkömme alitajuntainen illuusio?

bmaad kirjoitti...

"Hieno virheellinen kuvio ja päämäärä, joka johtuu siitä että olemme biologialtamme, ruumiiltamme, luonnoltamme ja tästä johtuen psyykeeltämme täysin erilaisia."

Erilaisuus ei ole
yhteensopimattomuuden merkki. Plus-navan saa aina kiinni miinusnapaan, eri asia on uskaltaako tai haluaako sen työntää sinne.

"Meillä on mm täysin erilainen tarpeen määrä perusvietissämme seksuaalisuudessa, täysin eri suhde nautinnon ja vallan suhteessa välittäjäaineiden eritystä myöten sekä oleme täysin erilaisia älyltämme, josta juontaa mm huikea ero teknisessä älyssämme."

Naisen haluttomuus tuottaa
seksuaalista mielihyvää miehille on ongelma. Se ei kuitenkaan johdu siitä, että naisen seksuaalisuus olisi niin paljon erilaista. Menit jälleen kerran karille arvioinnissasi.

"Lisäksi olemme erilaisia fyysiseltä voimaltamme. Sen lisäksi että naisella on kohtu ja rinnat."

Emme ole yleisestiottaen erilaisia fyysisiltä voimiltamme, vaan treenitaustamme poikkeavat. On tietysti totta, että keskimäärin miehillä on enemmän fyysistä voimaa, kuin naisilla, mutta toisaalta on paljon sinänsä jänteviä naisia, jotka eivät ole treenanneet itseään esiin. Tämä vääristää totuutta.

"Kaiken lisäksi herrasmiesmäisyys liittyy lähinnä normaaleihin käytösnormeihin, joten ihminen voi olla herrasmies ja kunnon miesten oikeuksien ajaja ja luultavasti onnistuu tässä parhaiten esim poliitiikassa näin käyttäyten - tai olla täysin epäherrasmiesmäinen moukka ja profeministi - ja juuri näin päin asia yleensä meneekin. "

Herrasmies on kyllä
hänkin minun silmissäni profeministi,
jos hän nostaa hattua naiselle.

"Mitä lähemmäs sukupuolet lähestyvät toisiaan sitä vähemmän on seksiä ja sitä vähenmmän siitä nauttii niin mies kuin myös nainen."

Tämä on todellinen pula-ajan näkemys: mitä kauempana pellot, sitä enemmän ruokaa.

"Me emme ole ollenkaan samanlaisia. Mitä enemmän sitä yritämme, sitä huonommin voi kaikki."

Esoteerinen kokemus naisista puuttuu joiltakin.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Bmad - tyhjensin sen kirjahyllyllisen kirjoja (tunnetusti läpi lukeneena) noin 20 vuotiaana missä oli kaikki castanedankin kirjat - sen jälkeen olen tyhjentänyt muutaman muun. En siksi jaksa tätä esoteerisyyttä ynm pahoittelen ;) Varsinkaan siis silloin enää, jos se lähtee johonkin LSD tasoista peyoteta vetäneeseen kaveriin jonka opit ovat asiantuntijoiden mielestä päästä keksittyä, ei mistään yaqi intiaanien oppeja alkuunkaan. Eli ollaan vaan niin, niin kaukana Suomen miesten reaali ongelmista, että ... pahoittelen.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Ei muuten ihme, että me olemme nykysuomessa avioeroissa yhtäkkiä maailman ykköskaartia ja maailman historiallisesti ennennäkemättömissä lukemissa (avioero prosentti on n. 50%, avoliittoero n. 90%) ja suomessa vielä sillä erikoispiirteellä että nainen on jättäjä lähes 3/4 tapauksista - kun miettii tätä yhtälöä jota yritän alla hahmotttaa:JOKAISESSA YHDYNNÄSSÄ ORGASMIN SAA TODELLISUUDESSA VAIN 6-7 % NAISISTA

http://www.kaypahoito.fi/terveysportti/Dlehti2.tunnista?a=Y&t=H&fname=D93408.htm

"Suomalainen seksi -tutkimuksessa kartoitettiin yli kahdentuhannen 17-75-vuotiaan suomalaisen naisen ja miehen sukupuolielämää (Kontula ja Haavio-Mannila 1993).

Emättimen kostumisongelmaa esiintyi ajoittain joka toisella naisella...

...jokaisessa yhdynnässä orgasmin sai 6-7% naisista.

+


NAISET EIVÄT MASTURBOI KOSKA HE EIVÄT ITSEKÄÄN PYSTY TEKEMÄÄN ITSELLEEN ORGASMIA

http://kvantti.tky.fi/99/1/kysely.html#masturbointi

Tutkimus vahvisti minkä kaikki jo tiesivätkin: masturbointi on poikamiesten harrastus. Miehet tekevät sitä 11 kertaa kuussa, naiset 2.

+

SEKSIÄ SAA KUITENKIN TALOUDELLISILLA VAIHTOKAUPOILLA

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009090810208002_lz.shtml

Amerikkalaisprofessoreiden mukaan naiset harrastavat seksiä enemmän käytännön syistä kuin intohimon vieminä:

Suurimmalla osalla motiivit liittyivät taloudellisiin tai materiaalisiin palkintoihin.

- Suurin osa miehistä pitää suurinta osaa naisista ainakin jossain määrin seksuaalisesti viehättävinä. Sitä vastoin suurin osa naisista ei pidä suurinta osaa miehistä yhtään seksikkäänä, kirjailija-professoreiden yhteenveto aiheesta kuuluu.

Jopa 84 prosenttia naisista myönsi harrastavansa seksiä, jotta rauha kodissa säilyisi tai vastineeksi kotitöistä.

Ja päälle kysely vielä myös Suomen naisilta. Ja yli 80% toimii juuri näin!

+

SIMPANSSINAARAAT VAIHTAVAT SEKSIÄ ELINTASON NOUSUA VASTAAN

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Simpanssit+vaihtavat+lihaa+seksiin/1135245046267

"Simpanssikoiraat, jotka jakavat lihan naaraan kanssa, saavat naaraalta vastapalvelukseksi seksiä. Uusi tutkimus osoittaa myös, että nämä palvelukset muistetaan pitkään.

Tutkijoiden mukaan vaihtokauppa seksin ja lihan välillä ei tapahtunut heti, vaan ehkä vasta päivien päästä."

+

http://www.iltalehti.fi/terveys/200706066202432_tr.shtml

"Brittinaisista 52 prosenttia valitsee mieluummin suklaapatukan kuin seksin, selviää Britanniassa tehdyn kyselyn tuloksista.
Suklaa pesee naisten mielissä seksin, koska se tuottaa varmasti mielihyvää"

+

PÄÄSÄÄNTÖISESTI KAIKKI NAISET SAAVAT ORGASMIN JUURI KORVAUSTA VASTAAN

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200901198939384_lz.shtml

Tuoreen tutkimuksen mukaan naisen seksuaalisen nautinnon määrä on suoraan verrannollinen miehen varallisuuteen.

- Naisen orgasmitiheys kasvaa kumppanin tulojen noustessa, Newscastlen yliopiston psykologi Thomas Pollett tiivistää tulokset tuoreesta tutkimuksesta, johon osallistui yli 1500 miehen kanssa parisuhteessa elävää naista.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

NYKYVALTIO AVIOMIEHEN KORVIKKEENA

"Suomessa varallisuutta siirtyy miehiltä naisille myös erilaisten valtion järjestelmien kautta, jotka vähentävät naisten riippuvuutta miehistä. Timo Karjalainen kertoo, että terveydenhuollon menot vuodessa ovat yhteensä 11,8 miljardia euroa, josta naisten osuus oli 7 miljardia ja miesten osuus 4,8 miljardia. Miesten tappio vuodessa 2000-luvun alussa oli siten 2,2 miljardia... Miesten vanhuus- ja perhe-eläkejärjestelmään sijoittaman euron arvo suhteessa naisen euroon on noin 70 sentin paikkeilla. Kun miesten lyhyemmän eliniän aiheuttamien menetysten arvo lasketaan yhteen miehille julkisesta terveydenhoidosta ja eläkejärjestelmästä lankeavien kulujen kanssa, miesten kokonaistappioksi tulee Karjalaisen mukaan 11,8 miljardia vuodessa 2000-luvun alkua tarkastellen... Mitä enemmän miesten varallisuus siirtyy naisille valtion kautta kierrätettynä, sitä riippumattomampia naiset ovat miehistä. "

(... ja päälle siis vielä tällä hetkellä vain miehille pakollinen palkaton asetyö naisten suojelemiseksi/asevelvollisuus ... eli edes iisiä tasa-arvoista yleistä naissiviilipalvelusta ei voi jo muutenkin etuoikeutetulle sukupuolelle ehdottaa - "yhteisen veropottimme" laillisille varastajille, keveiden töiden tekijöille ja sukupuolelle, joka pääsääntöisesti saa seksiä, perustarpeensa tyydyttämistä juuri niin paljon kuin fysiologia vaatii ...)

+

NYKYNAISET EIVÄT TEE ALOITTEITA KOSKA MIEHET MAKSAVAT HEILLE PAKOTETTUNA VEROJEN KAUTTA JO RIITTÄVÄN HINNAN

(eroja ja yhden ihmisen talouksia kyllä sitäkin enemmän, sillä keinotekoinen kysynnän nostaminenhan tunnetusti nostaa tuotteen tai palvelun arvoa)

"Farrell kuvaa miehille lankeavaa aloitevastuuta seuraavasti: Jos et tee aloitetta, naiset eivät ainakaan tee sitä ... Selvitä, mitkä eit tarkoittavat ei, mitkä eit tarkoittavat ehkä ja mitkä ehkät tarkoittavat kyllä. Miesten ongelma ei ole siten pelkästään ensimmäisten aloitteiden tekemisessä, vaan kaikkien torjuntojen voittamisessa. Jos mies kysyy naiselta seksiä heti, vastaus on lähes varma ei, mutta jos mies on tarpeeksi kohtelias, hyvä, sitkeä, menestynyt, romanttinen, hellä, hyvätuloinen, valmis sitoutumaan ja kaikkea muuta, niin nainen saattaa sanoa kyllä ... Aloitteen kohteena oleminen merkitsee valtaa verrattuna aloitteen tekijän rooliin. Aloitteen tekijä on ilmaissut kiinnostuksensa ja sanonut kyllä. Aloitteen kohde voi sanoa kyllä tai ei, mikä tarkoittaa enemmän vaihtoehtoja. Jos aloitteen kohde sanoo ei, torjunta aiheuttaa aloitteen tekijälle psykologisia kustannuksia. Ensimmäisen aloitteen tekemisestä seuraa myös automaattisia jatkovelvollisuuksia lisäaloitteiden tekemiseksi ... Syntyy asetelma, jossa aloitteen kohteesta tulee ”vallassa oleva päättäjä” ja aloitteen tekijästä ”mielistelevä alamainen”, joka yrittää vakuuttaa päättäjän kelvollisuudestaan."

+

Ja on tosiaan hyvä myös huomioida se, että naisilla on vielä seksuaalisen vallan, verotuottomme lainsalliman ”varastamisen” ja vapaan asevelvollisuuden/siviilipalveluksen lisäksi yhtäkkiä myös täysi valta suvunjatkamis mahdollisuuksiin ja lapsiin sekä isänoikeuksiinkin.

Tämän ovat tehneet mahdolliseksi mm e-pillerit, abortit, täysin feministisen lait, vain 15 naista ei yhtään miestä/isää tasa-arvoyksikössämme ja puolueelliset erolakimme elatusmaksu seuraamuksineen.

Periaatteessa nainen voi syödä tai jättää syömättä e-pillerit miehestä riippumatta. Mies maksaa lapsesta silti joka tapauksessa.
Samoin miehellä ei ole mitään valtaa Suomen lakien mukaan siihen, että abortoidaanko hänen lapsensa/suvunjatkeensa vai ei?
Tai tuleeko lapsesta FAS lapsi? Silti mies maksaa aina.
Erotilanteissa myöskin tutkitusti Suomessa äiti saa lapsen itselleen oli mies mitä mieltä tahansa.
Ja vaikka isä erotetaan lapsestaan avioerolla, tai tehdään isäksi vastoin tahtoaan tai tietämättään, niin joka tapauksessa hän joutuu maksamaan tästä.


"RAHALLA SAA JA FEMINISTI VALTIOLLA TIENAA"
wanha asfalttiviidakon sanonta

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Esimerkkiä lisää

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8547553

Laitan tämän SUOMI24 tämän hetkisen suosituimman keskustelun tännekin, koska se koskettaa tietyllä tapaa tätäkin aloitusta ja myös koko feministi Suomen yhä kipeämmäksi menevää tilannetta.


Naiset käsittämättömän nirsoja

"On tämä deittailu kummallista. Katselin muutamia profiileja netissä ja kirjoitin asiallisen ja rehellisen viestin vastaukseksi. Kerroin rehellisesti, että olen elämässä menestynyt ja pärjännyt akateemisesti koulutettu mies. Silti kymmeneen viestiin ei yhtään vastausta, vaikka viestit olivat asiallisia ja kirjoitusvirheettömiä. En ymmärrä tätä sinkkumaailman menoa. En vaan keksi, miten voisin parantaa itseäni, kun pärjään töissäni, harrastan liikuntaa ja sivistän itseäni iltaisin. Näköjään rauhallisella luonteella ei ole kysyntää sinkkumarkkinoilla. Onneksi sentään töissä tekemisiäni arvostetaan, niin saan edes jostain mielihyvää. En tiedä johtuuko sinkkuuteni ulkonäöstä vai elämäntavoistani, mutta voin rehellisesti sanoa, että olen urheilullinen ja hoikka 178 cm pitkä mies ja naamasta ihan ok."

Kirjoittanut: Maisteri 27 vee

----

Ja vielä avaava vastaus:

Naiset saavat mielettömän määrän viestejä jatkuvasti netissä ja sieltä he vain poimivat "parhaita".

Samanlaisia tarinoita olen kuullut useita.

----

(ja sama meno on livenäkin, ei kai meillä muuten olisi yhtäkkiä ja historiallisesti täysin ennen näkemättömästi sukukypsien ihmisten talouksistamme, pian 50% yhden ihmisen yksinäisiä talouksia ... )

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Tästä voi myös olla naisten kohdalla kyse?

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200905279663379_lz.shtml

Ruotsalainen feministi ja treffikonsultti Marie Hagberg suosittelee naisasiakkailleen useamman miehen tapailua samaan aikaan, sillä siinä oppii paljon itsestään sekä muista. Se on myös hyväksi naisten itsetunnolle.

Hagberg tapaili itse sinkkuaikoinaan viittä miestä yhtä aikaa. Miehet eivät tienneet toisistaan. Hän neuvookin siskojaan, että älä ota puheeksi sitä, että tapailet samanaikaisesti muitakin.


- Tunne, että kaikki haluavat minut, on mahtava potku naisen egolle.

- Ja tunne, että saa torjuntoja tarjoessaan itseään netissä tai livenä, on mahtava potku miehen itsetunnon murentumiselle.PS. Tunnettuahan on, että kysynnän keinotekoinen nostaminen nostaa tavaran tai palvelun arvoa. Feministiset naisemme tietävät tämän erinomaisen hyvin. Feminismi on epäluonnonmukainen ja narsistinen ismi, joka ajaa vain omaa etuaan "uhreista ja yhteiskunnan terveydestä" piittaamatta. Asiaan kuuluu tietenkin propagandanomainen todellisten motivaatioiden kaunisteleminen, kuten aina on kuulunut yhteiskuntaa sairastuttaviin ismeihin.

Henry kirjoitti...

"Mitä sosiaalisella konstruktiolla tarkoitetaan?"

Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio, joten voidaan päätellä, että sosiaalinen konstruktio = sukupuoli. Se on varmaan sukupuoli.

Heiskala kirjoitti...

HAAMUKIRJOITTAJA AVAUTUU TAAS:


Arvoisa Juha Räikkä,


"... Jotkut... ovat verranneet""


Mutta minäpä kerron sinulle, Juha, sen minkä jo tiedätkin: Minä se olin tuot mainitsemasi "jotkut" joka tuon vertauksen esitti, ja nimeni on Antti Heiskala.

Ihan tiedoksi vain, se minkä jo tiesitkin, Juha Räikkä.Juha Räikkä kirjassa Oikeudenmukainen yhteiskunta:

"Jotkut ovat verranneet feminismiä keskiaikaiseen teologiaan. Teologit olivat tuolloin edenneet käsitteellisessä leikissään niin kauas tavallisella järjellä hahmotettavista ongelmista, että he pohtivat vakavasti esimerkiksi kysymystä, montako enkeliä mahtuu tanssimaan nuppineulan päällä.Niin, se olin siis minä, Antti Heiskala, joka esitin tuon ajatuksen Mies vailla tasa-arvoa kirjasta Helsingissä järjestetyssä keskustelutilaisuudessa ( huom. minua, osin myös Mies vailla tasa-arvoa -kirjan haamukirjoittajaa, ei tietenkään ollut kutsuttu ), kun puhuttelin - toki kutsuttuja- naistutkimuksen harrastelijoita, "tasa-arvon asiantuntijoita", siitä että heidän teoriansa ja norsunluutorninsa ovat täsmälleen yhtä kaukana todellisesta maailmasta kuin keskiaikaisen kirkon parhaimpien asiantuntijoiden väittelyt siitä montako enkeliä mahtuu nuppineulan päähän.


"olisi ihan v*** kiva"

Olis "ihan v*** kiva" jos nämä tyypit viitsivät, edes joskus, mainita mistä heidän tekstinsä on lähtöisin.


et sillee,
kiitos,
"mies jota ei ole"
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa muistaa, että pikkuvauvojen ympärileikkauksissa on elementtejä, jotka tekevät siitä luultavasti selvästi kivuliaamman kuin aikuisten ympärileikkaamisesta, kuten:

Pikkuvauvoilla esinahka on vielä ns. kiinnikkeillä kiinteästi kiinni terskaa vasten. Ympärileikkauksessa nämä kiinnikkeet täytyy repiä väkivalloin irti ja terska tulee tästä vereslihalle.

Pikkuvauvojen ympärileikkauksissa ei edes monissa länsimaissa käytetä riskien vuoksi kunnollista kivunlievitystä - usein ei lainkaan. Vauvoilta on mitttu kidutusta vastaavia stressihormonitasoja ympärileikkauksen seurauksena.

Tosin minusta kivut ovat kuitenkin se pienempi haitta, vaikka siitä tutkitusti seuraa vauvoilla jatkossa pitkäaikaisesti tai pysyvästi mm. poikkeavia reaktioita lieviin kipuihin. Voidaan tytöiltäkin leikata klitta kokonaan pois vaikka nukutuksessa, kuten Egyptissä yleisesti tehdään. Suurempi haitta on ruumiilliseen koskeamattomuuteen kajoaminen, ruumiin mutilointi peruuttamattomalla tavalla ja ilman uhrin suostumusta, pysyvät toiminnalliset ja esteettiset muutokset jotka monet kokevat negatiivisiksi.

Homo

Heiskala kirjoitti...

"Jotkut"

Oikeasti alkaa ihan niin kuin pikkuhiljaa vähitellen pänniä.


:a(

asdfg kirjoitti...

hs.fi, nimimerkki "äiti"

"Miten on mahdollista että lapsen tukistamisesta saa sakkoja mutta lasten sukuelimiä saa silpoa oikein oikeusministerin siunaamana?"

Hiton hyvä vertaus.

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään Pravda karsii taas kerran aika rankalla kädellä täysin asiallisia kommentteja tuosta ympärileikkauskeskustelusta. Onneksi sentään osa kommenteista pääsee läpi.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio, joten voidaan päätellä, että sosiaalinen konstruktio = sukupuoli. Se on varmaan sukupuoli."

Öh? Toisaalta jotkut kiistävät, että sukupuoli olisi sosiaalinen konstruktio eli mitä eroa näillä silloin on?

Anonyymi kirjoitti...

Lukekaas tuosta "Lähiajan mies-tapahtumia" keskustelun 2 sivun lopusta sukupuolista - ei mitään naismiehiä ja halosia nyt tänne vaan vaatimaan naisille minihametta ja korkokenkia 30 asteen pakkasessakin talvella ;)

No - on siellä siis muutakin hyvin paljon painavampaa asiaa about viimeiset 10 viestiä sukupuolista.

Öitä.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitisn siis miehisiä naisia ja halosia. Miehet tietenkin saavat olla ihan millaisia vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöjen väkivaltainen ja tuhoisa käyttäytyminen on ilmiö, joka yleistyy kovaa vauhtia ja saa entistä enemmän näkyvyyttä.

Non-Fighting Generation ry:n Levottomat tuhkimot –projekti on perustettu, jotta voidaan kartoittaa tyttöväkivaltaa ilmiönä ja saada projektiin osallistuvien tyttöjen kautta arvokasta tietoa tyttöväkivallan tilanteesta tänä päivänä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Henry, ensin sinä haukut täällä jatkuvasti Heiskalan ilmaisua ja sitten kuitenkin lainaat proffan kirjasta nimenomaan Heiskalan tekstiä kun et tiedä, että että proffakin on nimenomaan häntä kirjaansa lainannut! Upea suoritus.

Vortac kirjoitti...

"Turha Kipu" - tuo vallan väärinkäyttäjien lempitermistöön kuuluva käsite.

Ei kenellekään pitäisi aiheuttaa kipua, se nyt on selvää. Sitten ääritilanteissa tietenkin tulee priorisointikysymykset vastaan - onko tärkeämpää pelastaa ihmisen henki kuin olla aiheuttamatta kipua..

Mutta kipukin on vaihtelevaa eri yksilöillä, ja eri 'kipuja' ei oikein voi vertailla (ja joka näin tekee, syyllistyy suorastaan emäsyntiin ja typeryyteen)..

Kummallista, miten juuri tältä 'empaattisemmalta sukupuolelta' kuulee niin usein näitä silpomisen hyväksyviä kommentteja - MIKÄ voi muka olla turhempaa kipua kuin herkimmässä mahdollisessa iässä ihmiselle täysin turhaan (ilman mitään tarvetta) suoritettu puudutukseton, kivulias, ihmisen herkimmän ja kivuntuntoisemman kohdan silpominen ties minkälaisen puoskarin käsissä? (vahinkoja on sattunut, niinkuin tiedämme - penis on mutiloitu tai leikattu kokonaan irti 'vahingossa' tai vahingossa..)

Käsittämätöntä, että joku edes pohtii tuollaista! Miten niin muka naisiin kohdistuva silpominen on väkivaltaa ja miehiin ei? Aivan sairasta dogmatiikkaa, jossa ei nähdä totuutta, kun itse istutaan 'turvallisella puolella' aitaa..

Näin henkilökohtaisena noottina, ajatuskin tuollaisesta puolustuskyvyttömien viiltelystä ja silpomisesta todella oksettaa, enkä voi kovin pitkälle ajatella asiaa tuntematta suorastaan kauhun väristyksiä - niinpä koetan vältellä tätä aihetta, koska se on kertakaikkiaan niin hirvittävä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Bmad - tyhjensin sen kirjahyllyllisen kirjoja (tunnetusti läpi lukeneena) noin 20 vuotiaana missä oli kaikki castanedankin kirjat - sen jälkeen olen tyhjentänyt muutaman muun. En siksi jaksa tätä esoteerisyyttä ynm pahoittelen ;) Varsinkaan siis silloin enää, jos se lähtee johonkin LSD tasoista peyoteta vetäneeseen kaveriin jonka opit ovat asiantuntijoiden mielestä päästä keksittyä, ei mistään yaqi intiaanien oppeja alkuunkaan. Eli ollaan vaan niin, niin kaukana Suomen miesten reaali ongelmista, että ... pahoittelen."

Uusimpien asiantuntijoiden mukaan tämä miesasia on huijausta.

Meillä on Suomessa tasa-arvo. 2. tasa-arvoisin maa maailmassa!

Kirkollisin terveisin,

Bmad

Vortac kirjoitti...

Osa 2/2: Miehen malli. Murrosikä on pojalle haasteellista aikaa. Miten kasvaa aikuiseksi, jos miehen mallit ovat vähissä?

Ei sikäli, että mulla olis mitään noin periaatteessa tollasta 'miehen mallia' vastaan (vaikka se onkin käytännössä esimerkki 'miehen rooli'-nimisen pakkopaidan aivopesemisestä pojille), mutta eipä pojille (tai tytöille) ole olemassa juurikaan myöskään -ihmisen- mallia.

Miehen ja naisen mallit voisivat olla ihan tärkeitä, jos miehen rooli olisi rennompi ja avoimempi, ja naisen rooli taas hieman rajoitetumpi ja 'ladymaisempi', JA jos mukana tulisi aina myös 'ihmisen malli', jossa pojan tai tytönkään ei tarvitse ihan täysin identifoitua sukupuoleensa sentään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Bmad - tyhjensin sen kirjahyllyllisen kirjoja (tunnetusti läpi lukeneena) noin 20 vuotiaana missä oli kaikki castanedankin kirjat - sen jälkeen olen tyhjentänyt muutaman muun. En siksi jaksa tätä esoteerisyyttä ynm pahoittelen..

Olet siis kahminut ison kasan tienviittoja, katsellut niitä, ja sillä tavalla kuvitellut tietäväsi millainen mikäkin tie on..

Kirjat ovat tällaisia. Ne voivat hieman opastaa, näyttää suuntaa, kertoa melko pinnallisella ja rajatulla tavalla pieniä murusia asioista.

Mutta ei yksikään tienviitta voi antaa sinulle sitä kokemusta, jonka ainoastaa tiellä kävely mahdollistaa.

Esoteerisyys tosin onkin juuri kuvaava termi tämän takia; 'salattu tieto' tai siis sellainen tieto, jota ei edes VOI luovuttaa toiselle, jos se toinen ei ole kokenut asiaa, josta sen tiedon (tai oikeammin ymmärryksen) saa.

Kuten sanottu - kun älykäs kuulee Taosta, hän kieltää sen. Kun viisas kuulee Taosta, hän ymmärtää sen olevan totta. Kun houkka kuulee Taosta, hän nauraa.

Mutta jos ei olisi naurua, ei olisi Taoakaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


(Pro)feministinen liike ei ole miesliike, vaan naisten ja herrasmiesten ylläpitämä järjestelmä, jolla kehitetään naisten (avuttomuuden/itsekkyyden) dominanssia maailmassa ja miesten funktiota suorittajina, naisten palvelijoina tai ulkoisina työjuhtina, jotta naiset saisivat ylipäätään tulonsiirtoja tai sosiaalisia hyötyjä ylisäännösteltyä seksiä vastaan
.

Tämä kuuluisi jokaiseen tietosana- ja sanakirjaan "Profeminismi"-sanan kohdalle.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

En tiedä johtuuko sinkkuuteni ulkonäöstä vai elämäntavoistani, mutta voin rehellisesti sanoa, että olen urheilullinen ja hoikka 178 cm pitkä mies ja naamasta ihan ok."

Sinkkuutesi johtuu siitä, ettet ymmärrä naisten kaksinaismoralistista suhtautumista, peliä, naisten parinvalintapreferenssejä, naisten seksuaalista valtaa, Markkina-ArvoTeoriaa etkä siten siis tiedä yhtään (näemmä), minkälaisia miehiä naiset kaikista mieluiten (ja useimmiten) nussivat.

Opettele PUA:ksi, niin johan muuttuu naismenestys paremmaksi - sanoisin, että noita 'deittailu'viestisysteemejä ei kannata edes miettiä, niissä miehellä on aika pienet mahdollisuudet menestyä, vaikka olisi alfampikin, koska naiset saavat satoja viestejä joka tapauksessa, ja alfakin hukkuu helposti sinne sekaan.

Tietenkin jos itse teet ilmoituksen, muista laittaa isolihaksinen, tatuoitu ja kaljupäinen, bodattukehoinen kuva itsestäsi harlikan vieressä, ja laittaa viestiin tekstityyliksi jotakuinkin "Kiukuttelut kuitataan lyönnillä perseelle" ja muista uhkua itsevarmuutta ja 'eläimellistä alkuvoimaa' muutenkin profiilissasi jne.

Tosin kun alat saamaan naisia, alat myös huomaamaan, ettei niiden saaminen ole ollenkaan kaiken tuon vaivan arvoista, joten yhtä hyvin voit alkaa viettämään vapaata elämää ilman nalkutusta ja jatkuvaa huomionkerjäystä sekä huonoa seksiä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio, joten voidaan päätellä, että sosiaalinen konstruktio = sukupuoli. Se on varmaan sukupuoli.

Huumorintajusi on loistava ;) Tuosta tuli mieleen kymppitonni jostain syystä.. "Se on varmaan kampaaja, mä sanon kampaaja"

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Homo, tuo on varmasti totta mitä sanot tuosta .. kammottavasta silpomis-asiasta, mutta en pystynyt lukemaan viestiäsi läheskään kokonaan. Siinä vaiheessa kun aloit puhua vereslihalla olevasta pikkuvauvan terskasta, tuli mieleeni harras toive etten olisi koskaan aloittanutkaan sen viestin lukemista.

Ovathan nämä tärkeitä asioita tietää ja käsitellä, etenkin feministeille - mutta pyydän, ettet ihan noin brutaalia kuvausta lärväytä silmille ilman edes jonkinlaista varoitusta alussa..

- Vortac

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Heittosi Bmad jostain kirkollisista terveisistä on vallan eriskummallinen ; ) Ei kaikki ketä eivät vedä peyoteta, keksi juttuja poppamiehistä tripeissään ja tee LSD maagisia liikesarjoja ole väkisin kirkossa kävijöitä ; ) Toisilla järki vaan riittää lukemaan sekä Vedoja, Koraania, Raamattua ynm – ei pelkästään naisten lehtien new age juttuja. Toisaalta mainittakooon nyt rehellisyden nimissä, että kirkko tunnetusti on ollut pahimpia feminismin vastustajia, new age taas on ollut suuri feministinen tukija (kts tosiaan naisten lehtiäkin). Tämän toteaa Anne Moilanenkin useasti manifesteissään:

”On paljon syitä, miksi iso joukko feministejä kokee kirkkoon kuulumisen aivan mahdottomaksi. Jos jokin instituutio, niin juuri kirkko on maallisen miesvallan pahin ilmentymä, jossa naiset ovat sivuroolissa niin pyhissä kirjoituksissa ja opin tulkinnassa, kuin myös uskonnollisten rituaalien käytännön harjoittamisessa.”

Kyllä Suomen ns miesaktiivien kannattaisi tukea ennen vaikkapa hihhuli Nina Mikkosen kommentteja feminismistä, kuin new age Akuliina Saarikoskien. Riippumatta siis ollenkaan siitä mihin uskoo! Tämä miesten asioiden ajamisen on myös lujasti poliitiikan tekemistä - siinä kannattaa käyttää kaikkia etulyönti asemia vaikka olisi yksityiselämässä mitä mieltä tahansa.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Kuten Henrykin tuossa alempana keskustelussa voivotteli - Suomen miesaktiivit eivät ole saaneet juuri mitään näkyvää aikaan. Ja juuri näinhän se menee - JA SE JOHTUU SIITÄ, ETTÄ KOVIN KOVIN HARVA MIESAKTIIVI KÄYTTÄÄ KAIKKIA KÄYTETTÄVISSÄ OLEVIA VOIMAVAROJA.

Suurin osa on miesaktiivi joltain osaa ja toiselta osaa tukee tietämättään rajusti feminismiä - tehden monesti enemmän töitä feminismin eteenpäin viemiseksi kuin miesten LUONNOLLISEN HYVINVOINNIN eteen.

Tallaisia miesaktiiveja ovat oikeastaan kaikki sosialisti ja vihreät miesaktiivit sekä aivan kaikki "sukupuolet ovat samankaltaisia" miesaktiivit. Tämä viimeinen ryhmä on ehkä vielä pahempi kuin itse femininistitkään miehelle, koska siinä "ammutaan ja kampitetaan sisältä päin". Valitettavasti tämä tehdään usein tiedostamatta ja syy tällaiseen miesaktivismiin löytyy luovuttamisesta ja alitajuntaisesti itsetuhoisesta ajattelusta.

----

Haluatko muuten Vortac keskustella todellisesta Taolaisuudesta ja katsoa käveletkö sinä sitä tietä - vai vain naisten lehtien antamaan kuvaa siitä?

Heiskala kirjoitti...

"Loistavaa Henry, ensin sinä haukut täällä jatkuvasti Heiskalan ilmaisua ja sitten kuitenkin lainaat proffan kirjasta nimenomaan Heiskalan tekstiä kun et tiedä, että että proffakin on nimenomaan häntä kirjaansa lainannut! Upea suoritus."

Että sellasta.

No ei siinä mitään, miesten "ignoroinnista" Henry tuolla kirjoittelikin ja "tekstien optimaalisiksi formatoinnista"". Ne hän osaa. :a)

ystävällisesti
:ah!

Henry kirjoitti...

"Loistavaa Henry, ensin sinä haukut täällä jatkuvasti Heiskalan ilmaisua ja sitten kuitenkin lainaat proffan kirjasta nimenomaan Heiskalan tekstiä kun et tiedä, että että proffakin on nimenomaan häntä kirjaansa lainannut! Upea suoritus."

Mistä minä sen voin tietää, kirja kun kirjoitettu jo v. 1993(?), eikä siinä ollut mitään lähdeviitteitä.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, jätit vastaamatta kysymykseeni ketjussa "Axe ei auta".

Jos luulet, että valtaosa naisista haluaa tatuoidun kaljupäälihaskimppukovanaamahulttion,niin asutkohan tässä maailmassa? Itse en tunne ketään joka koskisi pitkällä tikullakaan kuvatunkaltaiseen mieheen.

Käsityksesi ilmentää naisvihaa selkeimmillään.

Riitta

Jorma kirjoitti...

"Oikeusministeri Tuija Brax korosti, että tyttöjen ja poikien ympärileikkaukset ovat eri asioita."

Tuija Brax ei siis tiedä asiasta yhtään mitään. Kysehän on yhdestä ja samasta asiasta: puolustuskyvyttömän lapsen sukupuolielinten silpomisesta ja peruuttamattoman ruumiinvamman aiheuttamisesta ei-lääketieteellisestä syystä.

"filosofi Juha Sihvola"

Sadisti Juha Sihvola.

"muassa toimenpiteen traditiolla, vakaumuksen vapaudella ja terveydellisen haitan vähyydellä."

Traditiolla voi puolustella myös tyttöjen ympärileikkauksia tai lasten pahoinpitelyjä. Jälkimmäiseen löytyy suora kehoitus mm. Raamatusta. Vakaumuksen vapautta ei vauvoilla käytännössä ole. Vanhempien vakaumuksella ei voi perustella lasten oikeuksien raiskaamista. Terveydellisen haitan vähyys on suhteellinen kysymys. Poikien ympärileikkaukset ovat johtaneet todella vakaviin vammoihin ja jopa kuolemaan. Joka tapauksessa tuotettu ruumiinvamma on ikuinen. Se heikentää seksuaalista nautintoa ja on näin ollen yksilön seksuaalisen terveyden kannalta hyvin vakava haittatekijä. Lisäksi on huomattava, että työttöjen ympärileikkauksia on monenlaisia ja että osa niistä on selvästi vähemmän haitallisia kuin poikien ympärileikkaukset.

Niinpä sadisti Juha Sihvola ei kykene esittämään ainuttakaan perustetta sairaalloiselle halulleen vammauttaa poikavauvoja ja tuottaa heille kärsimystä.

Anonyymi kirjoitti...

"En siksi jaksa tätä esoteerisyyttä ynm pahoittelen ;) Varsinkaan siis silloin enää, jos se lähtee johonkin LSD tasoista peyoteta vetäneeseen kaveriin jonka opit ovat asiantuntijoiden mielestä päästä keksittyä, ei mistään yaqi intiaanien oppeja alkuunkaan. Eli ollaan vaan niin, niin kaukana Suomen miesten reaali ongelmista, että ... pahoittelen."

Ei parikymppinen kalifornialaispoika keksi
eheää, aukotonta, esoteerista oppijärjestelmää, ei edes ilman huumeita, ei edes rikastuakseen.
Minulla on täysi syy otaksua, oman kokemani perusteella (kokemaani kuuluu a) yliluonnolliset kokemukset ilman huumeita ja b) maailman sisimmän olemuksen aistiminen), että nuo kirjat ovat todenkuvauksia.

Mitä kirkkoon, uskontoihin
ja uskomuksiin tulee länsimainen
elämäntapa - toisin kuin yleensä luullaan - on sekin uskonasioille perustuvaa. Se ei ole siis vapaa dogmaattisista pakkomielteistä.

Asiasta liene turha tällä palstalla viritellä jankkauksia.
Miesasiapalsta.

Kirkollista loppuvuotta toivoo,


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Tosin kun alat saamaan naisia, alat myös huomaamaan, ettei niiden saaminen ole ollenkaan kaiken tuon vaivan arvoista, joten yhtä hyvin voit alkaa viettämään vapaata elämää ilman nalkutusta ja jatkuvaa huomionkerjäystä sekä huonoa seksiä. "

Ikävä puoli nykynaisissa on
juuri se, että yhdessäolo heidän kanssaan tuppaa olemaan maksullista. Tai sitten tulee vastaan jokin muu ongelma: esim. nainen on monella tapaa rajoittunut, epäkiihottava tai sekasortoinen, vaikka muuten hyvää tarkoittaisikin. Ei siis edes yritä parastaan.

Feminismin erheellinen
ideologiahan on siinä, että se pyrkii antamaan naisille vapatutuksen miehen haluista. Eli toisinsanoen viemään arvon miesten sukupuolisilta tarpeilta. Feminismin motto on: sinun ei ole pakko tyydyttää miestä. Tai: sinun ei tarvitse tyydyttää miestä,
ellei mies tee sinulle (turhia)
vastapalveluksia.

Miehille naureskellaan,
miehiä panetellaan, miesten vetovoimaa yökitään ja aliarvioidaan. Ja mitä miehet tekevät: kävelevät kumarassa tai ryhtyvät puolustamaan naisia muilta miehiltä, jolloin yhtäkkiä nainen alkaakin kostua. Ja mitä tapahtuu sängyssä? Mies joutuu keskittymään täydellä teholla naisen tyydyttämiseen.

No, sitten kun miehillä
ei ole enää mitään, ei edes kunnioitusta itseä kohtaan saati ymmärrystä havaita millaisella piilosadistisella piilokeskitysleirillä he elävät tietysti he suuntaavat energiansa muihin juttuihin, kuten esimerkiksi uutisten seuraamiseen.
Merkillepantavaa onkin, miten monelle miehelle esimerkiksi työ on elämässä tärkein asia. He sanovat, että työ pitää heidät onnellisina, vaikka he pitkälti vain osallistuvat sillä epävakaan yhteiskunnan rahoittamiseen ja samalla menettävät mahdollisuuden olla tekemisissä naisten kanssa omana itsenään.

Kenties ihmiskunta etsii
alitajuisesti vapautta sukupuolielämän saastasta. Mutta ei se sitä tosiasiaa muuta,
että kynttilän liekki tai mikä tahansa maanpäällinen asia, esimerkiksi kenkä on yhtälailla saastainen, keskeneräisen maailman juttu.

Ihmisiltä puuttuu halu
luoda sellaista maailmaa, jossa
voitaisiin elää tässä ja nyt.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"In our 'gender sensitive' Finland the whole State of Finland thinks that fathers are irrelevant."

Thanks a lot, Mrs. President, Tarja Halonen, we really have to thank you for this.

Jorma kirjoitti...

""Onko se hoidettavissa niin, ettei aiheuteta turhaa kipua", ministeri pohti."

Sehän on turhaa kipua, ministeri Brax. Jos oikeusministeri Tuija Brax olisi normaalilla empatikyvyllä ja omallatunnolla varustettu ihminen, hän ei takuulla puolustelisi hetkeäkään vauvojen pahoinpitelyjä. Nyt hänen toimintansa on vastenmielistä, sairasta ja kuvottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Laittaakaa kommenttia Hesarin keskusteluun, sen Brax lukee aivan varmasti.

Heiskala kirjoitti...

Hesarin keskusteluun tällasta:


(laiton) sukupuolisyrjintä ja kapina
Antti Heiskala | 1.11.2009 17:47

Eiköhän olisi jo pikku hiljaa aika ryhtyä avoimeen kapinaan valtion ns. tasa-arvoelimiä ja vihreää oikeusministeri Tuija Braxia vastaan, näiden keskittyessä vain Syrjimään ihmisiä heidän sukupuolensa perusteella.

Sukupuolisyrjintä on rikoslaissamme selkeästi kriminalisoitu. Mutta onko nyt sitten niin ettei rikoslakimme koskekaan oikeusministeri Tuija Braxia eikä valtiollisia ns. tasa-arvoelimiä.Suomen valtio ja "uskonnolliset traditiot"
Antti Heiskala | 1.11.2009 18:00

Suomen valtio ei, omassa kirkossaan, salli edes pitäytymistä kirkon omiin vanhoihin traditioihin - esim. siihen että papit ovat miehiä, mutta samaan aikaan nämä valtiofeministimme päättävät kuitenkin sallia poikavauvojen sukupuolielimen silpomisen, niin mihin vedoten?

Traditioon.aaa

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoltaan korjaavan Imatran kirkkoherran paluu papinkaapuun

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009110110521895_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Jyrki Kasvi:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009103010516326_uu.shtml

"Taputtelu näkyy blogissa

Kasvi kirjoitti HS:n kiistaa herättäneen jutun ilmestymisen jälkeen blogissaan, kuinka oli itsekin nähnyt, miten "vanhempi valtion virkamies taputtelee iltatilaisuudessa nuoren naisedustajan takapuolta kun luulee, ettei kukaan huomaa".

- Satuin kuitenkin ottamaan juuri väärällä hetkellä valokuvan, jossa sekä käsi että ilme näkyvät, Kasvi kirjoitti.

Kuva on julkaistu blogikirjoituksen yhteydessä, kuitenkin niin että naiskansanedustaja ja taputtelija eivät ole tunnistettavissa."

Anonyymi kirjoitti...

diakoni

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009103010513563_uu.shtml

Vortac kirjoitti...

BMad, hyvä puheenvuoro.

Jorma, olet oikeassa - empatiakykyinen ihminen ei todellakaan voisi noin kylmästi vain pohtia vauvojen herkimpien osien puudutuksetonta silpomista kipuna, joka 'ei ole turhaa'.. huh. Sairas ihminen, todella sairas.

Ja sitten väitetään että miehiltä puuttuu empatia ja naisilla sitä on kosolti.. melkein voisi sanoa, että kaikki hyvä mitä naisista väitetään, manifestoituu kyllä miehissä, ja kaikki paha, joka miehistä väitetään, on vain projisointia naisten omista pahuuksista.

Typerintä tämän maailman omituisuuksissa on se, että naiset ja muut vallanpitäjät ovat totaalisen sokeita (joko tahallaan tai epähuomiossa) miesten ja muiden oikeasti sorrettujen ongelmille. On aivan kestämätöntä, että miehen pitää aina tyydyttää nainen, mutta naisen ei tarvitse välittää miehen tyydyttämisestä jne.

Tuosta kenkä-ja kynttilä-vertauksesta kyllä sanoisin, että kyllä asioissa on aste-eroja ja vivahteita, kuten esimerkiksi ruoassa on eri makuja.

Kynttilän liekki on valoa, joka taas on korkeammalta tälle tasolle tulevaa kirkkautta - kenkä taas on materiaalinen puriste, eli alhaisella tasolla värähtelevästä energiasta kokoonpantu köntti.

Seksuaalisuus.. se on aika abstrakti käsite, mutta se, mitä seksi aiheuttaa chakrojen toiminnassa ja energiajärjestelmässä, etenkin liiallisesti siihen antauduttuna, on paljon voimakkaampi ja alaspäinvetävämpi ilmiö ja tapahtuma kuin mihin kenkä koskaan pystyy.

Otaksuisin, että todellinen rakastelu ei tapahdu pelkkien alempien chakrojen kautta, vaan siinä kaikki chakrat harmonisoituvat kahden ihmisen kesken, jolloin energia pääsee vapaasti virtaamaan, ja ihmiset voivat kokea aitoa 'yhdentymistä' yhdeksi olennoksi hetken ajaksi.

Tällaista tosin vain harvoin maapallolla nykyisin tapahtuu.. ehkäpä tantrisen joogan harrastajat voisivat kertoa aiheesta tarkemmin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Kynttilän liekki on valoa, joka taas on korkeammalta tälle tasolle tulevaa kirkkautta - kenkä taas on materiaalinen puriste, eli alhaisella tasolla värähtelevästä energiasta kokoonpantu köntti. "

No en itse koe näitä "maan"
juttuja eriarvoisina. Kaikella on merkityksensä. Esineet, vaatteet, valot, tähdet, pimeys, lämpö, kylmyys ovat
minulle samaa toisiaan täydentävää pakettia. Toki kynttilän liekki on elävä, toisinkuin kuollut
kenkä. :)

Seksi on monimutkaisempi
asia, koska sille ei ole olemassa kovia järkiperusteita. Se on asia, johon liittyy helposti kieltäymystä ja neuroottisuutta, mutta sitä voi käyttää kanavana. Lisääntyminen itsessään on (joissakin tapauksissa) tärkeää, mutta useimmiten seksiä harjoitetaan muista syistä. Se miksi seksistä on tullut vietti on myös oma mielenkiintoinen aihealueensa. Itse olen
aina ollut kiinnostuneempi seksin hyödyistä, kuin sen hauskuudesta tai paineiden poistosta.
Seksillä on monia ulottuvuuksia, joita pikapanoyhteiskunnassa ei
edes ymmärretä.

Ihmiset osaavat käsitellä
seksuaaliteemaa varsin huonosti. Seksin vaikea saatavuus (miehille) ja annettavuus (naisille) on loppujen lopuksi aika hyvä pikapanoyhteiskunnan ja kikkeli- pilluvitsien mahdollistaja, kun seksistä ei koskaan varsinaisesti päästä nauttimaan harmonisissa
olosuhteissa.

"Otaksuisin, että todellinen rakastelu ei tapahdu pelkkien alempien chakrojen kautta, vaan siinä kaikki chakrat harmonisoituvat kahden ihmisen kesken, jolloin energia pääsee vapaasti virtaamaan, ja ihmiset voivat kokea aitoa 'yhdentymistä' yhdeksi olennoksi hetken ajaksi."

No itse, kun olen tottunut
intensiiviseen heteroseksiin koen vastaantulevat naiset halpamaisine vaatimuksineen aika koomisina ja ne kaikki tiemainokset, joissa näytetään niinkin ihmeellistä asiaa kuin "nainen" tai "tissit". Pornografia, keskustelu avoimen seksin soveliaisuudesta, selibaatin ihanteet, kateus, suunnaton itsekkyys ja
tönkköys saa nauramaan kun on päässyt sen aidan toiselle puolen missä seksin toteuttaminen naisen kanssa on mutkatonta, kiireetöntä ja maksutonta ja omien perversioiden toistaminen käytännössä mahdollista (toisin kuin yleensä).

Tantrahommista en sitten tiedä, enkä joogasta. Mutta luontevaa ja suorituspaineista vapaata seksielämää voisin koko yhteiskunnalle toivoa.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Ihme kyylä tuo Jyrki Kasvi.

"vanhempi valtion virkamies taputtelee iltatilaisuudessa nuoren naisedustajan takapuolta kun luulee, ettei kukaan huomaa".

- Satuin kuitenkin ottamaan juuri väärällä hetkellä valokuvan, jossa sekä käsi että ilme näkyvät, Kasvi kirjoitti."

Anonyymi kirjoitti...

Find local businesses on. Businessperson interchange advances are the quickest fix for some. Our company advances are for individuals who are short on cash in the middle of. Most Recent Cash Flow for Advance America now available from CFFO-NEWS. 1800 Call Cash Faxless Instant Cash Loan. [url=http://viiumft.rahuketu.net/map.html]cash advance in indiana[/url] One of the most important sources to avail cash advance loans for the people.

Anonyymi kirjoitti...

xanax online what is better for anxiety xanax or valium - xanax valium same drug test

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online ultram side effects withdrawal - buy tramadol online no prescription cheap

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax bars online no prescription xanax xr duration - regular dosage xanax

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online buy tramadol from usa - tramadol 50 mg every 4 hours

Anonyymi kirjoitti...

buy carisoprodol buy cheap carisoprodol - carisoprodol side effects long term

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50mg tramadol overdose yahoo answers - tramadol dose to get high

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online buy tramadol online from usa - buy tramadol online overnight fedex

Anonyymi kirjoitti...

generic xanax xanax effects children - normal daily dosage xanax

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online buy tramadol online australia - ultram side effects insomnia

Anonyymi kirjoitti...

xanax long 1mg xanax urine - xanax xr 1mg high

Anonyymi kirjoitti...

carisoprodol 350 mg soma 350 mg recreational use - drug test for carisoprodol

Anonyymi kirjoitti...

xanax online buy xanax xr online - xanax and high

Anonyymi kirjoitti...

generic xanax 1mg xanax is equal to how much valium - taking xanax for anxiety

Anonyymi kirjoitti...

buy carisoprodol medication soma carisoprodol - carisoprodol maximum daily dosage

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol clorhidrato 100mg ml gotas - tramadol withdrawal suboxone

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax online cheap buy xanax fast delivery - much does generic xanax cost

Anonyymi kirjoitti...

carisoprodol 350 mg buy carisoprodol online us - carisoprodol urine drug test

Anonyymi kirjoitti...

xanax online is it illegal to buy xanax online - brand name xanax online no prescription

Anonyymi kirjoitti...

xanax online xanax 2mg too much - xanax side effects list

Anonyymi kirjoitti...

buy carisoprodol carisoprodol 125mg - carisoprodol 350

Anonyymi kirjoitti...

buy cheap carisoprodol does carisoprodol 350 mg contain aspirin - order carisoprodol online no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis online cipla generic cialis reviews - buy cialis online in u.k

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis online buy generic cialis online us - cialis online pharmacy usa

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol high booze - buy tramadol online usa cheap

Anonyymi kirjoitti...

cialis online buy cialis safely online - cialis daily bph

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis online best pharmacy price cialis - cheap cialis pills

Anonyymi kirjoitti...

cheap alprazolam xanax no prescription cheap - do employers drug test xanax

Anonyymi kirjoitti...

xanax online xanax dosage .25 mg - xanax dosage chart

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis online cialis everyday reviews - how does cialis daily work

Anonyymi kirjoitti...

cialis online no prescription canada cialis price discount - buy cialis no prescription paypal

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis generic buy cialis beijing - cheap cialis for sale

Anonyymi kirjoitti...

cialis online generic cialis canadian pharmacy - cialis online nz

Anonyymi kirjoitti...

http://landvoicelearning.com/#63987 high on tramadol - buy tramadol online safely

Anonyymi kirjoitti...

learn how to buy tramdadol tramadol withdrawal help - tramadol 50 mg canine

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol for dogs 50 mg - how get high tramadol

Anonyymi kirjoitti...

learn how to buy tramdadol pet meds tramadol no prescription - buy tramadol online echeck

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online pharmacy tramadol for dogs effects - generic-tramadol

Anonyymi kirjoitti...

http://buytramadolonlinecool.com/#51726 buy tramadol online nz - buy tramadol 100mg online

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol 50mg high - tramadol hcl ultram 50 mg

Anonyymi kirjoitti...

learn how to buy tramdadol tramadol normal dosage - 001webs com buy tramadol online

Anonyymi kirjoitti...

http://landvoicelearning.com/#74967 cheap tramadol dogs - order tramadol no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol for dogs with arthritis - tramadol hcl 50 mg shelf life

Anonyymi kirjoitti...

http://buytramadolonlinecool.com/#56411 tramadol for dogs and side effects - tramadol ultram medication

Anonyymi kirjoitti...

generic ativan online buying ativan online-no prescription - how to buy ativan online no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online cheap cheap 100mg tramadol - tramadol yellow pill

Anonyymi kirjoitti...

http://reidmoody.com/#53287 high effects of ativan - ativan peak

Anonyymi kirjoitti...

xanax cheap xanax side effects tremors - xanax withdrawal brain fog

Anonyymi kirjoitti...

http://staam.org/#41652 buy tramadol from thailand - tramadol addiction methadone

Anonyymi kirjoitti...

xanax order no prescription buy xanax 0.5mg - xanax overdose elderly

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol hcl dosage - buy tramadol online overnight shipping

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax online alprazolam0 5mg germed ms - xanax 027 round white pill

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol 50 mg a narcotic - tramadol 50 mg for pain

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol er high - tramadol for dogs drug interactions

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax online xanax bars 56 65 - xanax show up drug screen

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax online can you really buy xanax online - order cheap xanax online no prescription

Anonyymi kirjoitti...

legal buy tramadol online tramadol addiction constipation - tramadol 50 mg kapsler

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax online generic xanax time release - xanax erectile dysfunction

Anonyymi kirjoitti...

xanax cost xanax bars u94 - generic name for xanax

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax online buy xanax online cheap mastercard - much 1mg xanax cost

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax bars xanax dosage effects - what is xanax prescribed for

Anonyymi kirjoitti...

http://bayshorechryslerjeep.com/#1833 generic xanax vs brand - xanax side effects pregnant

Anonyymi kirjoitti...

For hottest news you have to go to see world-wide-web and on world-wide-web I found this web page
as a most excellent website for hottest updates.

Feel free to visit my homepage :: gto120dlaocm402mfos02.com

Anonyymi kirjoitti...

Additionally everyone has totally different wants and needs suggestions to help works for my needs might not be concerning your.

Foods are easy to experience. And using vast list
alternate options, you can actually utterly obtain of your tooth enamel surefire Dutch oven.

Specific recent cooking meals methods component lands on a considerable
amount of currently the ad games and contains ever had a quantity of favorable
consumer reviews.

My blog :: Leontine Schacter

Anonyymi kirjoitti...

An island property will be excellent decision for people who have more
space. Toaster ovens are some of the most successful machines in your kitchen.

Allocate all of them one particular dairy products moving upward over to any kind of tray of a broiler breadpan and
simply farrenheit coming from 375 just for 31 in the market to
30 minutes, and also until finally bacon is over.
Which will help continuous meal influence, yourrrre able to buy
an full-sized cooker which comes with an essential turn table, in addition on
the classic reasons similarly to motor vehicle defrost, snacks selection, go
on hot do the job moreover hold up start by remedy By
to mention just several. A distinctive with a toaster is to be
tremendous yet nevertheless very small, sizing on to your the kitchen area whilst home decor.


Visit my blog post: Ben Tegtmeier