keskiviikkona, lokakuuta 21, 2009

Nimetön nettikeskustelu

'The truth is the only glass ceiling that exists today is created by women'

Miesten asevelvollisuudesta

Where did feminism go wrong?

Urpot
Ja miksi sitten nimettömät nettikeskustelut ovat niin perseestä? Netinhän piti antaa puhelupa sillekin, joka vian, haitan tai vamman tahi muun pakottavan poissaolon takia on estynyt osallistumasta kuvaillun kaltaiseen, läsnäoloa vaativaan kokoontumiseen.

Aina auki oleva netti - tässähän sitä kantojen kirjo vasta kukkiikin, juhlittiin. Ja mitä saatiin? Pimeistä ja vielä pimeämmistä nurkista huutelun kakofonia, jossa oman kommentin ei suinkaan ole tarkoitus tuoda lisävalaistusta asiaan, vaan lopettaa muiden puhe.

Mikseivät nettikeskustelut toimi?

Kyllä nimetön nettikeskustelu toimii. Silloin ihmiset sanovat, mitä oikeasti ajattelevat.

Sosiaalityöntekijälle luetaan syyte avunannosta lapsikaappaukseen

170 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Kyllä nimetön nettikeskustelu toimii. Silloin ihmiset sanovat, mitä oikeasti ajattelevat."

Niinpä. Feministien verenhimoisuus ja sadismi ovat esimerkiksi tulleet hyvin esille.

Jorma kirjoitti...

"Ensinnäkin miesten ja vain miesten asevelvollisuus on tasa-arvokysymys ja itse asiassa räikein esimerkki sukupuolten epätasa-arvosta lain edessä. Jos toisella sukupuolella on sellainen velvollisuus mitä toisella sukupuolella ei ole, tilanne on epätasa-arvoinen tasa-arvon määritelmän mukaan."

Aivan.

"En ole lukenut vielä yhtään kestävää rationaalista argumenttia, jolla nykyisenkaltaista miesten ja vain miesten pakollista asevelvollisuutta pystyttäisiin uskottavasti perustelemaan."

Se johtuu siitä, että sellaisia ei ole olemassa.

Jorma kirjoitti...

"Tästä huolimatta Espoon sosiaalitoimi maksoi äidin ja tuolloin yhdeksänvuotiaan pojan muuton Ruotsiin harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta."

Espoon sosiaalitoimen toimet olisi selvitettävä pohjamutiaan myöten ja syrjintään syyllistyneille, sekä heidän vastuullisille esimiehilleen olisi annettava kenkää.

Vortac kirjoitti...

Naisten lasikatosta..

'Women get everything they want,' complained one male boss of a marketing agency.

'They work for a couple of years, take a whole year off, insist on coming back part-time - and still complain that there are so few women in charge.
'

Tämä on koko jutun ydin ja pointti, ja liittyy erittäin läheisesti myös tuohon 'naisen euro on 80 senttiä'-nimiseen valhemantraan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ei edes mennä tässä yhteydessä niihin muihin biologisiin ominaisuuksiin, joilla luonto itsessään tasapäistämisestä huolehtii: miesten lyhyempään elinikään jne.

No se ei kylläkään ole LUONTO, vaan yhteiskunta, joka miesten eliniän lyhyeksi pätkäisee. Toisaalta voi kyllä ajatella, että hyvä niin, koska mitä vähemmän joutuu miehen kehossa viettämään tällaisessa maailmassa aikaa, sen parempi. Ja tuskin 'vanhuksena' varsinkaan olisi kovin mukavat oltavat nykymaailmassa.. etenkään laitoksessa lääkittynä loppuvuodet letargisesti lötköttäen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuinka ollakaan, minä transhumanistina kyseenalaistan kuoleman välttämättömyyden..

Osaisiko joku minua älykkäämpi valaista, mitähän Kettunen mahtaa tällä tarkoittaa tuossa asevelvollisuus-artikkelissaan?

Siis on luonnon ja maailmankaikkeuden laki, että kaikki joka syntyy, myös kuolee. Kaikella, jolla on alku, on myös loppu. Ihmisen keho syntyy, niinpä ihmisen keho myös kuolee. Ihminen itse ei tosin synny eikä kuole, muuttaapahan vain paikasta ja kehosta toiseen, ja muodosta toiseen myöskin.

Kuolema, jos mikä, on välttämätöntä, jotta uutta voi syntyä. Elämä on ikuista, ja ollakseen ikuinen, elämän täytyy jatkuvasti uudistua. Sitä on syntymän ja kuoleman taukoamaton tanssi. Ilman kuolemaa... en uskalla edes ajatella - aihetta käsiteltiin eräässä sarjakuvassa aika lapsellisella tasolla kerran (Secret Wars II, Marvel).. mutta se vasta hirvittävää olisi.

Kuolema on siis täysin välttämätöntä, enkä oikein ymmärrä, miten kukaan voi sitä kyseenalaistaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Asevelvollisuus keskustelun yhteydessä on aina tärkeintä nostaa esiin pari seikkaa - nimittäin se että tällaista vanhentunutta systeemiä ei ole enää missään muussa sivistysmaassa, eikä edes jossain venäjällä suostu kuin 10% ikäluokasta asevelvolliseksi. Ja siihen perään pitää aina muistaa että kaikkein feministisimmät ja metroseksuaalisimmat miehet löytyvät juuri Ruotsista ja Suomesta missä tämän laajuinen asevelvollisuus on ollut viimeisimpänä.

Orjaksi tekeytyminen tekee tekee orjan luonteiseksi. Tämä orjan luonne näkyy sitten selvästi mm suhteessa naisiin ynm. Se näkyy kun vertaa Suomen ja Ruotsin miehiä Tarja Halosineen vaikkapa Venäjän, Italian tai USAN machoihin.


Voisiko joku kopioida tuonne homma foorumille tuon linkin miesten tasa-arvo ryn asevelvollisuus osioon ja varsinkin koko txt : VAIN TOSIMIEHILLE! Tehkääpä se joku jolla on tunnukset homma foorumille.

since 1974 kirjoitti...

Minä en tasa-arvoa kannata.

Miesten kuuluu hoitaa maanpuolustuksen, palontorjunnan ja mielellään myös poliisitoimen tehtävät, koska miehet ovat naisia vahvempia ja kestävät heitä paremmin fyysistä stressiä.

Naisille sopivia duuneja ovat kodinhoidon lisäksi vaikkapa sairaanhoito. Heillä on siihen tarvittavaa empatiakykyä hoivaviettinsä ansioista.

Huomattava osa ammateista voidaan jakaa tällä tavalla, mutta joitakin sukupuolineutraaleja työnkuviakin totta kai löytyy.

Päätöksentoesta: miesten tulee päättää isoista asioista, naisten pienemmistä.

Anonyymi kirjoitti...

Aika mielenkiintoinen näkemys asevelvollisten uudesta kelpoisuusluokituksesta.

Tiedoksi kaikille: uusi T-luokitus vapauttaisi palveluksesta, mikäli henkilön ajateltaisiin olevan turvallisuusriski (siis tavoitteena on karsia kouluampujat ja Muranen).

http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/sotilaiden-luokitus-arveluttaa/493715

"Jos tällaista yksilön oikeuksiin ja vapauteen kajoavaa toimintaa sallitaan kovin kevein perustein, ollaan todella menossa entistä arveluttavampaan suuntaan."

---------------------

Kirjoittajan mielestä pakollisesta asepalveluksesta saatava vapautus on yksilön vapauteen ja oikeuteen kajoavaa toimintaa :D

Ei voi sanoa kuin että onpa melkoista logiikkaa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta homma foorumille kannattaa kopioida myös linkki "yleinen naissiviilipalvelus/lottapalvelus" nyt suomeen - luulisi ainakin sen kelpaavaan hommalaisillekin!

Tehkääpä nyt tämä joku , kiitos - en ainakaan tässä nyt viitsi commulla alkaa yrittämään väsätä tunnuksia homma foorumille ;)

Naisylipäällikkö Halonen ja puolustusministeri Rehn kirjoitti...

Miesten TULEE
Naisille SOPIVIA

Tämä kertoo kaiken tarkkasilmäiselle.

Tuolla miesten tasa-arvo Ry:n "naisille siviilipalvelus" kohdassa on käsitelty myös tämä naurettava synnytyspointti ynm.

Lukekaapa se tuosta Henrynkin sivun vieressä olevasta linkistä. Kiitos.

Luonnon luoma vapaaehtoisuus ja valtion luoma pakko 7 kk vankila tuomion uhalla eivät ole ollenkaan sama asia.

Anonyymi kirjoitti...

HOMMAFOORUMIN PYÖRITTÄJÄ HALLA-AHO ON ITSE SIVARI - EIKÄ SIINÄ OLE MITÄÄN VÄÄRÄÄ - KUINKA MONI NAINEN, MAAHANMUUTTAJA TAI AHVENAMAALAINEN ON KÄYNYT VUODEN PALKATTOMAN PAKKOTYÖN VALTION ETEEN? NYKYAIKANA HALLA-AHOJEN KUULUU HAKEA C PAPERIT NIIN KAUAN ETTÄ ASIAAN SAADAAN MUUTOS!

Jorma kirjoitti...

"Miesten kuuluu hoitaa maanpuolustuksen, palontorjunnan ja mielellään myös poliisitoimen tehtävät, koska miehet ovat naisia vahvempia ja kestävät heitä paremmin fyysistä stressiä."

Ei näissä hommissa tarvita vain fyysistä voimaa.

Sitä paitsi, siviilipalvelus on yksi asevelvollisuuden suorittamisen muoto.

"miesten tulee päättää isoista asioista, naisten pienemmistä."

Miksi?

mackan kirjoitti...

"Ei näissä hommissa tarvita vain fyysistä voimaa"

Totta, tarvitaan muitakin miehisiä ominaisuuksia.

"miesten tulee päättää isoista asioista, naisten pienemmistä."

Koska miehet ymmärtävät suuria kokonaisuuksia naisia paremmin.

Jorma kirjoitti...

"Koska miehet ymmärtävät suuria kokonaisuuksia naisia paremmin."

Mihin tämä väite perustuu?

Jape kirjoitti...

"Syyttäjä vaatii työntekijälle ja äidille sakkorangaistuksia."

Jep ja voihan Vee...
Kyllä on löperöitä rangaistusvaatimuksia, eihän nämä toimi edes minkäänlaisena peloitteena kenellekään, ettei vastaavia tempauksia enään tapahtuisi. Ihan käsittämätöntä. Tuokin syyttäjä pitäisi heti erottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän "miesten" tulee päättää isoista asioista feministisuomessa, maassa jossa on länsimaailman viimeisin tämän laajuinen palkaton aseorjatyökin?

T:
"Huippupalkkainen naisylipäällikkönne Harja Talonen ja ex Suomen puolustusministeri "Ruotsin Lissu"
sekä 12 naisministeriämme 20 ja 8 naiseuroedustajaa 13 ..."

Anonyymi kirjoitti...

"Miesten kuuluu hoitaa maanpuolustuksen, palontorjunnan ja mielellään myös poliisitoimen tehtävät, koska miehet ovat naisia vahvempia ja kestävät heitä paremmin fyysistä stressiä."

On paljon naisia, jotka ovat vahvempia ja kestävämpiä kuin keskivertomies. Ehkä kaikkein tärkein ominaisuus on kuitenkin motivaatio. Siksi armeijaan, poliisiin ym. tulisi valita henkilön motivaation ja kunnon perusteella, ei sukupuolen.

Anonyymi kirjoitti...

Olin kuusi vuota sitten todistajana huoltajuuskiistassa, jossa vastakkain olivat psykoottisesti depressiiviseksi diagnosoitu äiti ja poikkeuksellisen vastuuntuntoinen isä, joka oli myös arjesta kantanut vastuun.

Perheen tilanne oli pitkää vaikea, mutta repesi siihen, kun isä joutui lähtemää viikon työmatkalle, eikä äiti jaksanut lasten kanssa, vaan meni Espoon turvakotiin.

Espoon käräjäoikeus totesi mm. minun todistuksestani, että en ollut uskottava ja kategorisesti nonsoleerasi todistukseni. Tuomari totesi myös, että alkoholismi on tuttu ilmiö, mutta nämä psyykkiset ongelmat ovat eri asia ja niihinhän on olemassa tehokkaita lääkkeitäkin.

Lopputulema oli tietysti selvä ja etukäteen sukupuolen perusteella päätetty. Perheessä on sen jälkeen tapahtunut. Vanhempi pojista on mm. tapellut äitinsä kanssa siten, että välillä keittiöveitsi on ollut pojan kädessä ja välillä äidin kädessä. Tällainen ei kuitenkaan riittänyt huostaanottopäätökseen, vaan se tehtiin vasta kun äiti oli fyysisesti niin huonossa kunnossa, että liikkui rollaattorilla, eikä tämäkään oikeastaan riittänyt, vaan äiti ilmoitti itse, että ei jaksa eikä halua pojista huolehtia.

Espoon sosiaalitoimi erotti pojat toisistaan parhaaseen Espoon tyyliin ja sijoitti pojat mahdollisimman kauas toisistaan. Toinen pojista protestoi kohteluaan noin viikko sitten ja tuikkasi lastenkodin liekkeihin.

Terveisiä Espoosta.


Homo

Anonyymi kirjoitti...

Oletko sä homo miettinyt että tekisit myös omat nettisivut johon kasaisit näitä hienosti esiin tuomiasi juttuja?

Ville kirjoitti...

Vihdoin tuota Espoon sosiaalitoimen jengiä aletaan vaatia ja toivottavasti myös laittaa tilille tekosistaan. Syyttäjän vaatimus (poimittu Hesarin keskustelusta) sakkorangaistuksesta on naurettavan pieni. Ymmärtääkseni tuo tapaus ei ole ihan lyhyt ja yksinkertainen juttu.

Joidenkin naisten totaalinen itsekontrollin puute.

Morsian vietti hääyönsä sellissä - löi poliisia

Vastaava tapaus nähtiin jokin aika sitten kotimaisessa Poliisit-sarjassa. Typerä nainen löi miespoliisia kasvoihin kameroiden käydessä. Hyvin on sisäistetty että miestä muka saa lyödä. Edes se, että mies on poliisi ei näytä hillitsevän tätä "oikeutta".

Lasten pakkosyöttö tuomittiin hovissa

Hovioikeus on tuominnut kaksi Hattulan päiväkodeissa työskennellyttä naista sakkoihin lievistä pahoinpitelyistä. Uhreina oli neljä lasta.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, itse asiassa minulla on (tai oikeammin oli, ennen kuin palveluntarjoaja lopetti palvelun - materiaali on kyllä minulla itselläni edelleen tallessa) oma blogi, jota en kuitenkaan ole päivittänyt pitkään aikaan kroonisen ajanpuutteen takia. Tällaiselle kommenttipalstalle on helpompi heittää jossain määrin mielenkiintoisia linkkejä arkistoitavaksi ja muidenkin ihmeteltäväksi, kuin käsitellä niitä blogissani sillä laajuudella kuin haluaisin.

Blogin lisäksi olen ajatellut, että koostaisin mies- ja tasa-arvoaiheisista lähteistä, erilaisista tavallisesten keskusteluaiheiden (kuten asevelvollisuus, huoltajuusasia, palkka-tasa-arvo jne) tyypillisistä argumenteista ja vasta-argumenteista tiiviitä tietopaketteja lahdeviitteineen, jotta niistä voisi helposti ammentaa perusteltujen argumenttien rumputulen femakkojen ja muiden ääliöiden nuijimiseksi maanrakoon. Tarkoituksenani olisi www-sivujen lisäksi tarjota tätä materiaalia myös jonkinlaisessa helposti etsittävässä tietokantamuodossa omalla hakukäyttöliittymällään, jota voisi kuljettaa mukanaan vaikka usb-tikulla.

Valitettavasti tätänykyä elämäni tuntuu sen verran hektiseltä, etten tunnu ehtivän aloittamaan asiaa. Ehkä ongelmaa voisi helpottaa tekemällä ensin alkeellisen, mutta myöhemmin helposti laajennettavissa olevan tietokantajärjestelmän ja alkuun täyttää sitä jokseenkin muokkaamattomalla tavaralla suhteellisen valmiista lähteistä, kuten tämän blogin ja kommenttipalstan kirjoituksista.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Jonkinlainen miesasioiden oma wikipedia, johon olisi hyvä pääsy ulkoisilla ohjelmilla, voisi olla myös hyvä askel eteenpäin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Yle radiouutiset: Viidennes ruotsalaisista kertoo joskus katselleensa nettipornoa. Nettipornon katselu on yleistynyt eniten naisten keskuudessa, joista 7% katselee sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvaltalainen rumpali ja Kiss-yhtyeen alkuperäisen kokoonpanon jäsen Peter Criss sairastui rintasyöpään.

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan Criss, 63, on taistellut sairautta vastaan kaikessa hiljaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Teinityttö hakkasi pojan kotibileissä

Peräti 76 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että miestä pitäisi rangaista raipaniskuilla uskottomuudesta, mutta vain 55 prosenttia olisi valmis langettamaan saman tuomion miestään pettäville vaimoille.


Tutkimus: Naiset lyhenevät ja muuttuvat painavemmiksi

Anonyymi kirjoitti...

Nainen puri järjestyksenvalvojaa

5 miljoonan lottovoittaja neuvoo: Testamentit ja avioehdot kuntoon

Anonyymi kirjoitti...

"Kyllä nimetön nettikeskustelu toimii. Silloin ihmiset sanovat, mitä oikeasti ajattelevat."

Se on kyllä totta.
Mutta pöytäkeskustelussa ihmiset harvoin yhtäkkiä kääntävän selkänsä ja lähtevät kävelemään. Netissä joku voi (esim. Vortac) puhua vaikka sivukaupalla ilman, että kukaan kommentoi mitään.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Vihdoin tuota Espoon sosiaalitoimen jengiä aletaan vaatia ja toivottavasti myös laittaa tilille tekosistaan. Syyttäjän vaatimus (poimittu Hesarin keskustelusta) sakkorangaistuksesta on naurettavan pieni. Ymmärtääkseni tuo tapaus ei ole ihan lyhyt ja yksinkertainen juttu."

Olisiko mahdollista tehdä
jonkinlainen oikeusjuttu Espoon sosiaalivirastoa vastaan ylipäätään? Satoja rikoksia kun ovat tehtailleet olisi aika tehdä suurtutkinta.


Bmad

Hyvä Idea "homo" kirjoitti...

"Jonkinlainen miesasioiden oma wikipedia, johon olisi hyvä pääsy ulkoisilla ohjelmilla, voisi olla myös hyvä askel eteenpäin."

TÄMÄ ON AIVAN H****N HYVÄ IDEA.

JOKU VAIN VALVOMAAN SITÄ, ETTÄ EI HÄIRIKÖIJÄT PÄÄSE KIRJOITTELEMAAN SINNE.

VOIN KUVITELLA MIKÄ TIETOSANAKIRJA SE OLISI 2 VUODEN PÄÄSTÄ.

----

Toisaalta "homo" (oletpa melkoisen lempinimen itsellesi ottanut ;) ... voisit kyllä myös tehdä miesten tasa-arvo Ry:lle oman "kolumnin" johon paiskaisit aina näitä uusi asioita muistiin, samalla kun heität ne tänne Henryn foorumiin? Ja sitten joskus iltaisin tai VKL kun on aikaa niin voisit pläjäyttää sinne myös vanhoja aioita sivuiltasi ja täältä Henryn foorumilta?

----


MITÄ TULEE TUOHON NIMIMERKILLÄ TAI ANONYYNIMA KIRJOITTAMISEEN, NIIN SE ON HELKKARIN HYVÄ HOMMA - ON PALJON ASIOITA JOTKA PUHUVAT PUOLESTAAN JA JOITA MONI EI KUITENKAAN TURHAAN VIITSI PROFILOIDA NIMEENSÄ ESIM. KESKUSTELUT ASEVELVOLLISUUS TYÖSTÄ TAI MIESTEN KASVAVAT SEKSUAALIONGELMAT FEMINISTISESSÄ MAAILMASSA.

Anonyymi kirjoitti...

Oliko se niin vielä että tämä tunnettu telaketju feministi Hazard ollaan oikein palkattu vielä puhumaan Treen miespäiville? muistanko oikein? onko miessakit taas asialla? ihme että siellä ei ole Anne Moilanen ja Akuliina Saarikoski puhumassa?

Anonyymi kirjoitti...

"HOMOLLE YNM" VIELÄ IDEAA:

Eli teepä tasa-arvo Ry:n sivulle joku yleinen avaus vaikkapa kohtaan yhteiskunta tai muut asiat.

Sitten pläjäytät sinne esim 5 vastausta eri aiheista peräkkäin, eri otsikoilla, joissa on siis asteen eri aihe kategoriat.

Esim. Palkaton asetyö, seksuaalisuus, poliitiikka ynm.

Tämän jälkeen alat lisäämään niihin pikku hiljaa aina asiaa läheltä liippaavia uutisia, txt:jä ynm.

Näin tästä tulee eräänlainen oma kolumnisi tasa-arvo Ry:n sivuille ,jota moni varmaan mielellään seuraa - kyseessähän on oma kohdeyleisönsä. Ja mikä parhainta - tekemäsi työ tulee hyvin "esiin ja jää muistiin".

Keskustelua voi hyvin käydä vaikka kuinka pitkälle näiden esim 5 aloituskategorian perään ...?

SAMAA EHDOTTAISIN MYÖS TÄLLE JORMALLE JA VORTACILLE YNM.

Anonyymi kirjoitti...

"Minä en tasa-arvoa kannata. "

Juu, ja minä en kannata tasapainoa, harmoniaa, pientä vääryyttä pitää aina olla se kuuluu luontoon. Jormakin pitäisi saada lukkojen taa...

"Miesten kuuluu hoitaa maanpuolustuksen, palontorjunnan ja mielellään myös poliisitoimen tehtävät, koska miehet ovat naisia vahvempia ja kestävät heitä paremmin fyysistä stressiä. "

Juu, onhan niitä riukuja, mutta osa heistä ei tarvitse kuin vähän treeniä (mitä naisilta ei koskaan olla vaadittu) niin johan alkavat keskikokoisetkin miehet lennellä pitkin seiniä.

NAISIA TULEE AUTTAA TREENAAMAAN, JOS HEISSÄ ON SIIHEN
POTENTIAALIA. NÄIN HEISTÄ TULEE VAHVOJA.

T: asian nähnyt moneen kertaan.


Jestas.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuolten_tasa-arvo

"EY-tuomioistuin on määritellyt (päätös C-285/98 11.1.2000), että aseellinen palvelu on yhtä lailla sopivaa miehille ja naisille."

Ja tässä päätöksessähän ei edes olla vielä huomioitu naisille jo luonnostaan sopivampaa siviilipalvelusvaihtoehtoa:

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=231

Anonyymi kirjoitti...

"Valitettavasti tätänykyä elämäni tuntuu sen verran hektiseltä, etten tunnu ehtivän aloittamaan asiaa. Ehkä ongelmaa voisi helpottaa tekemällä ensin alkeellisen, mutta myöhemmin helposti laajennettavissa olevan tietokantajärjestelmän ja alkuun täyttää sitä jokseenkin muokkaamattomalla tavaralla suhteellisen valmiista lähteistä, kuten tämän blogin ja kommenttipalstan kirjoituksista."

Homo, ihmettelen ylipäätään miten sinulla on aikaa tuohon jatkuvaan linkittelyyn ja vääntämiseen. Ei ole itselläni aikaa juuri käydä edes netissä pitkiä aikoja.

Melkein aina jää joku vinkumaan, kun jään tietokoneelle istumaan.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

TÄLLAISEN HOMOLLE, JORMALLE, VORTACILLE YNM EHDOTETUN "ERÄÄNLAISEN" KOLUMNIN MIESTEN TASA-ARVO RYN FOORUMILLE KUN SAISI PITÄMÄÄN KAIKKI MAHDOLLISET MIESAKTIIVIT - JOKU SUMANEN, SEPPONEN, KOTRO YNM VOISIVAT AINAKIN AVATA SELLAISEN JA KIRJOITELLA SINNE JOSKUS - MIKSEI SINNE VOISI YLLYTTÄÄ KITKERIÄ FEMINISTEJÄKIN MUKAAN - USKON ETTÄ ANNE MOILASELLAKIN ON JOTAIN SYDÄMELLÄÄN SUHTEESSA MIESASIAAN ;) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sankari-isä ryösti ruokkiakseen nälkäisen pikkulapsensa:

Turvakamera tallensi erikoisen ryöstötilanteen. Siinä aseistautunut mies vietti lähes kymmenen minuuttia polvillaan rukoillen pankkivirkailijan kanssa ennen kuin hän pakeni ottaen mukaansa naisen matkapuhelimen ja 20 dollaria kassakoneesta. Ryöstö sai kummallisia piirteitä, kun ryöstäjä tuli sisään ja pankkivirkailija alkoi itkeä ja puhua Jumalasta. Mies kertoi, että hänellä on 2-vuotias lapsi huollettavanaan ja pyysi rukoilemaan, että hän pääsisi yli vastoinkäymisistään. Mies antautui sen jälkeen kun video oli julkaistu ja hänet tunnistettiin siitä.(21.10.2009 07:47)

Kuvaaja: AP/Lehtikuva

Heiskala kirjoitti...

Kommenttini Hesarin keskusteluun:

Äiti ja sosiaalityöntekijä kiistivät syytteet lapsikaappausjutussaSyyttäjät Syrjivät sukupuolen perusteella
Antti Heiskala | 21.10.2009 15:25


- Kun suomalainen tai ulkomaalainen isä kaappaa lapsensa ( yleensä sosiaalitätien harjoittamaan jatkuvaan syrjintään väsyttyään ) on siitä normituomio ollut 1,5 vuotta ehdotonta vankeutta.


- Venäläiselle naiselle tuomio 1,5 vuotta ehdollista vankeutta.


- Suomalaisella naiselle tuomio on, kovimmillaankin, joitain sakkoja ja päänsilittelyä. Yleensä suomalainen nainen saa yhteiskunnaltamme rahaa ja muuta tukea teolleen, kuten nytkin sai.


- Sosiaaliviranomainen on lain yläpuolella.


- Laillisuusvalvontaviranomainen toimii laittomasti, kääntää katseensa muualle.


- Syyttäjät Syrjivät, sukupuolen perusteella, mikä onkin Suomessa suotavaa ja sallittua, kun syrjitty on mies.


- Suomen "oikeuslaitos" on vitsi.antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Jape kirjoitti...

IS äänestys: Sallitaanko naiselle halu?

Naisten himoon liittyy runsaasti ristiriitoja. Heidän odotetaan olevan halukkaita ja aktiivisia, mutta kontrolloidusti ja hillitysti, vakituisessa parisuhteessa, miehen halun tahdissa. Kun nainen menee sänkyyn kenen kanssa haluaa, häntä rangaistaan huonolla maineella.

Äänestys vaihtoehdot:
1. Jaa
2. Ei
3. Tyhjä
4. Poissa

Anonyymi kirjoitti...

Ranskalaisnainen on yhä harvoin kukaan

Homo

asdfg kirjoitti...

Odottelen Kaarina Hazardin kuvausta keskiluokkaisen omakotitaloalueen leikkipuistoissa kokoontuvista äitien parlamenteista. Meidän Sari-Petterin viittätoista allergiaa hoidetaan luomuruualla ja homeopatialla.

Enpä nykyään tee juuri muuta kuin huikaisen silloin, kun establismentin tai valtamielipiteen edustaja tuomitsee nimimerkillä kirjoittamisen.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä samainen feministi kaarina harakiri vai mikä hasardi tai basardi tulossa tosiaan MIESTEN PÄIVILLE puhumaan meille tätä telaketjufeministiään? Jos näin on nin kuka h****ti taas tämänkin takana on? MIESSAKKIT taas vauhdissa? RAYN feministi johtaja Sinikka Mönkäre on määrättny rahoja vastaan tähän - ensi vuonna puhujina ovat Moilanen, Saarikoski, Sanna Sillanpää ja Marja-Sisko?

Anonyymi kirjoitti...

"Onko tämä samainen feministi kaarina harakiri vai mikä hasardi tai basardi tulossa tosiaan MIESTEN PÄIVILLE puhumaan"


Hannu Sepponen näyttää olevan ihan pelkkä pelle, vähänkään suuremmassa perspektiivissä, vaikka onkin väkivalta valhetta ansiokkaasti osaltaab purkanut.

Ville kirjoitti...

"Tasa-arvoa" koulussa. Pipot puhuttavat Kuokkalassa

Kuokkalan koulun 8.D-luokan oppilaat haluaisivat sallia pipon ja lakkien käytön koulussa. Kuokkalassa poikien pitää riisua päähineensä, kun he astuvat sisälle koulurakennukseen - tyttöjä rajoitukset eivät koske.
...
- Opettajakokous oli sitä mieltä, että tytöt voivat tulla kouluun vaikka ämpäri päässä, pojat eivät. Päätöksen taustalla on vanha tapa, jonka mukaan miehet eivät käytä päähineitä sisätiloissa.


Voiko taantumuksellisempaa perustetta olla? Tässä olisi mielenilmauksen paikka. Tytöt, ämpäri päässä kouluun, poikien puolesta! Vai olisiko parempi sittenkin, että jokainen ottaa sen päähineen päästä kun tulee sisätiloihin?

Mitä nuoret sanovat?

- On epätasa-arvoista, että tytöille ja pojille on eri säännöt, 13-vuotias Emmi Hagman tiivistää koululaisten päällimmäiset tuntemukset.

Sivuhuomautuksena toivon, että tämä fiksu nuori tyttö pitää näistä sanoistaan kiinni ja toimii niiden mukaisesti myös myöhemmin elämässään :)

Anonyymi kirjoitti...

"KOTRO YNM VOISIVAT AINAKIN AVATA SELLAISEN JA KIRJOITELLA SINNE JOSKUS "

Mitä ihmettä sinä Arno Kotroltakin oikein odotat. Turha kaveri tiedoiltaan.

Noille mainitsemillesi ihmisille on tärkeintä heidän oma statuksensa miesasian piirissä, vaikka kokonaisuus ei hahmotu.
Esim. nimimerkki FAS lapsi tulevaisuudsta on asiakokonaisuuden hallinnassa aivan täysin eri tasolla. Taitaa olla aika perustaa uusia yhteenliittymiä.

Anonyymi kirjoitti...

Nimetön nettikeskustelu nimenomaan EI toimi. Ihmiset ehkä sanovat, mitä ajattelevat, mutta se, MITEN he sen sanovat, estää kaiken _keskustelun_. Se, että anonyymit kirjoittajat kilpaa solvaavat toisiaan, ei ole keskustelua.

Anonyymi kirjoitti...

Bmad: "Mutta pöytäkeskustelussa ihmiset harvoin yhtäkkiä kääntävän selkänsä ja lähtevät kävelemään. Netissä joku voi (esim. Vortac) puhua vaikka sivukaupalla ilman, että kukaan kommentoi mitään."

Jos Vortac vetäisi samanlaisia jaarituspalopuheita pöytäkeskustelussa, voit olla 100 % varma siitä, että hyvin pian Vortac saisi puhua tyhjille tuoleille.

Anonyymi kirjoitti...

"Men have been brainwashed into believing that it’s normal for women to be irrational, moody, emotional, and demanding." http://mensnewsdaily.com/2009/10/19/the-emotionally-abused-man-when-love-hurts/comment-page-1/

Jorma kirjoitti...

"On epätasa-arvoista, että tytöille ja pojille on eri säännöt, 13-vuotias Emmi Hagman tiivistää koululaisten päällimmäiset tuntemukset."

Tässä se nähdään, että nuorissa on toivoa. Toivottavasti vain feminismi ei turmele tätä nuorta.

Jorma kirjoitti...

"Se, että anonyymit kirjoittajat kilpaa solvaavat toisiaan, ei ole keskustelua."

Miten niin ei ole?

Anonyymi kirjoitti...

Miettikääpä vähän.

YLE:llä oli anonyyminä esiintyvä lautakasalähde. Ja se oli sen mielestä hyvin tärkeää ja vakuuttavaa

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: ""Se, että anonyymit kirjoittajat kilpaa solvaavat toisiaan, ei ole keskustelua."

Miten niin ei ole?"

Jotenkin tämän kommentin myötä aloin ymmärtää Jormaa paaaaljon paremmin...

Heiskala kirjoitti...

Pikku huomio teille toisia anonyymistä keskustelusta moittiville: Tässäkin keskustelussa kaikki muut paitsi minä esiintyvät anonyymeinä,

et sillee kirjoitti,
"mies jota ei ole"

:a[

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info


PS.
tämä lähti tänään sitten "isoon jakeluun"

LAPSIKAAPPAUKSETja suomen "oikeuslaitos"
Syyttäjät Syrjivät sukupuolen perusteella

Vortac kirjoitti...

Mutta pöytäkeskustelussa ihmiset harvoin yhtäkkiä kääntävän selkänsä ja lähtevät kävelemään. Netissä joku voi (esim. Vortac) puhua vaikka sivukaupalla ilman, että kukaan kommentoi mitään..

Se voi kyllä johtua itse puhujastakin.. ehkä en vain osaa tiivistää asioita mielenkiintoisiksi tietopaketeiksi, vaan jaarittelen turhan pitkästi ja monisanaisesti.

Tai ehkä ihmiset eivät tykkää lukea pitkiä sepustuksia, joissa koetetaan esittää liian monta asiaa liian sekavasti.

Tai sitten he eivät keksi mitään olennaista kommentavaa, koska puhun liian tyhjentävästi..

Tai ehkä on jokin muukin selitys. Tai jokin sekamuoto näistä selityksistä, tai kaikki yhdessä - mutta pääasia, että ainakin yritämme keskustella ja tuoda näkemyksiämme, mielipiteitämme ja totuutta esille.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Näin tästä tulee eräänlainen oma kolumnisi tasa-arvo Ry:n sivuille ,jota moni varmaan mielellään seuraa - kyseessähän on oma kohdeyleisönsä. Ja mikä parhainta - tekemäsi työ tulee hyvin "esiin ja jää muistiin".

Keskustelua voi hyvin käydä vaikka kuinka pitkälle näiden esim 5 aloituskategorian perään ...
?

Mukava saada rakentavia ehdotuksia - mutta olisi vielä mukavampaa, jos anonyymiys tapahtuisi keksittyjen nimimerkkien puitteissa, eikä -totaalisen- anonyyminä, niin voisi kohdistaa vastauksia aina tietylle tyypille.

Ehkä mietin tuota ehdotustasi joka tapauksessa - mutta tavallaan vähän närästää, että ikäänkuin ohjastetaan joitakuita toimimaan jollakin tavalla ja näkemään suuresti vaivaa, kun itse ei olla valmiita edes keksimään nimimerkkiä..

- Vortac

Heiskala kirjoitti...

Kysynpä vaan arvoisa Hannu T Sepponen, että mitä vittua nyt taas?


antti heiskala

Vortac kirjoitti...

Tässäkin keskustelussa kaikki muut paitsi minä esiintyvät anonyymeinä..

Asia ei ole aivan noin mustavalkoinen ja yksiselitteinen. Mitä on identiteetti? Mikä tai kuka on 'tosi itse' itse kenenkin kohdalla?

Onko ulkopuolisten, meille sillä hetkellä ehkä täysin tuntemattomien tyyppien meihin iskemä leima, johon sitten keinotekoisesti kytketään yhteiskunnan kehittämä karjatyyppinen numerointijärjestelmä, todella meidän aito ja oikea identiteettimme, ja kuvaako se todellista itseämme kaikista parhaiten?

Kun minä kirjoitan miesasioista, minä OLEN Vortac. En siis siinä mielessä ole ollenkaan anonyymi.

Toisaalta, 'anonyymi'kin voidaan määritellä monella tavalla - sellainen anonyymi, jolla ei ole mitään pysyvää nimimerkkiä, on pelkkää näkymätöntä tuulta ilman joukossa - se tulee, ja menee - ja aina kun se tulee, ei voi koskaan olla varma, onko se sama vai eri tuulen hönkäys.

Nimimerkilliset ovat joka tapauksessa 'vähemmän anonyymeja' kuin 'anonyymit anonyymit', joilla ei ole minkäänlaista identiteettiä, johon kohdistaa vastaus tai kommentti.

Jos sanoo "Anonyymi, tuossa olet ihan oikeassa" niin 10 eri tyyppiä luulee olevansa oikeassa, vaikka olisivat keskenään ihan eri mieltä asioista.

Jos sen sijaan sanoo "Homo, tuo kommenttisi oli erinomainen", silloin tämä lausahdus -kohdistuu- johonkuhun teksteistään tunnistettavaan hahmoon, jonka mielipideilmasto ja maailmankuva ovat täällä suhteellisen tunnetut, mutta jota ei kuitenkaan maailman vilinästä pysty fyysisesti paikallistamaan.

Nimimerkikkäät 'anonyymit' ovat siis anonyymejä, mitä tulee 'fyysiseen paikallistettavuuteen', mikä suojelee heitä mahdollisilta vahingoilta, joita feministit ja muut hullut hurupäät saattaisivat vihastuksissaan heihin muuten kohdistaa - mutta he eivät ole täysin anonyymeja, vaan heille voi kohdistaa kommentteja, kritiikkiä, kannustusta, vastauksia - ja näin ollen heidän kanssaan voi synnyttää aitoa keskustelua, koska vuorovaikutus mahdollistuu.

Anonyymiytta on siis monta sorttia - kenenkään ei tarvitse tuoda esille tuota 'virallista nimeään, johon liittyy karjaluokitus-numero nimeltään 'sosiaaliturvatunnus'' (pitäisi olla 'sosiaaliTURVATTOMUUStunnus oikeastaan, koska on paljon turvallisempaa jättää se kertomatta/jos sitä ei olisi.. :))

Tämä nyt oli pieni raapaisu siitä paljon laajemmasta ja syvemmästä ajatuksesta, jota halusin hiukan tuoda esiin aiheesta "mitä on anonyymiys".

- Vortac

Heiskala kirjoitti...

Paljonpa kirjoitit taas, anonyyminä ja pelokkaana, pikkupoikana, arvon "Vortac".

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, "anonyymeja" nimimerkkejä on tapana kutsua esimerkiksi pseudonyymeiksi erotukseksi anonyymista.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Saako joku tunnettu telaketju feministi teidät miesaktiivit kinaamaan keskenään siitä, että miten joku nyt kirjoittaa tai ei? Eiköhän me kaikki jo tiedetä erinomaisen hyvin, että netissä on tapana ja lupana kirjoittaa niin nimellään, nimimerkillä kuin anonyyminä ... siksi nämä eri "nimivaihtoehdot" jätetään avoimeksi jopa tässäkin blogissa ... uteliasta femakko "Kaarina Hazardia" vaan nyt selvästi kismittää IL keskustelupalstalla olleet anonyymina tehdyt kritiikit feminismiä kohtaan - monilla niistä on ollut lukijoita jopa kymmeniä tuhansia ja niitä siis ollaan tehty satoja vuosien saatossa ;)

Feministien suurin toive olisi että kaikki Suomen mediat olisivat niin valvottuja ja heidän vallassaan kuin YLE! Silloin ei miesasia pääsisi lainkaan esiin.

PS. kirjoitanko nyt tähän perään oikean nimeni joka ei sano teille, mitään vai väärän nimen joka ei sano mitään vai nimimerkin vai jätänkö tyhjäksi? Ehkä asia joka tapauksessa joko puhuu tai ei puhu puolestaan?

Anonyymi kirjoitti...

Saako joku tunnettu telaketju feministi teidät miesaktiivit kinaamaan keskenään siitä, että miten joku nyt kirjoittaa tai ei? Eiköhän me kaikki jo tiedetä erinomaisen hyvin, että netissä on tapana ja lupana kirjoittaa niin nimellään, nimimerkillä kuin anonyyminä ... siksi nämä eri "nimivaihtoehdot" jätetään avoimeksi jopa tässäkin blogissa ... uteliasta femakko "Kaarina Hazardia" vaan nyt selvästi kismittää IL keskustelupalstalla olleet anonyymina tehdyt kritiikit feminismiä kohtaan - monilla niistä on ollut lukijoita jopa kymmeniä tuhansia ja niitä siis ollaan tehty satoja vuosien saatossa ;)

Feministien suurin toive olisi että kaikki Suomen mediat olisivat niin valvottuja ja heidän vallassaan kuin YLE! Silloin ei miesasia pääsisi lainkaan esiin.

PS. kirjoitanko nyt tähän perään oikean nimeni joka ei sano teille, mitään vai väärän nimen joka ei sano mitään vai nimimerkin vai jätänkö tyhjäksi? Ehkä asia joka tapauksessa joko puhuu tai ei puhu puolestaan?

KEKSITTY NIMI kirjoitti...

Lähti pari kertaa kiiressä - onneksi sekään ei netissä kaada maailmoja ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvon edistymistä tämäkin omalla tavallaan:

Lehti: Nainen katkaisi kätensä sirkkelillä

Ville kirjoitti...

Lainaanpa ensi kerran itseäni.

"Morsian vietti hääyönsä sellissä - löi poliisia

Vastaava tapaus nähtiin jokin aika sitten kotimaisessa Poliisit-sarjassa. Typerä nainen löi miespoliisia kasvoihin kameroiden käydessä. Hyvin on sisäistetty että miestä muka saa lyödä. Edes se, että mies on poliisi ei näytä hillitsevän tätä "oikeutta"."

Tämän päivän Poliisit-jaksossa toinen "päähenkilöistä" totesi jakson loppupuolella (linkin videossa n. 16.30), että valitettavan usein humalainen nainen on huomattavasti hankalampi kuin humalainen mies. Ehkä ei ole odotettavissa samanlaista väkivaltaa mutta muu ymmärrys ja käytös saattaa olla huomattavasti hankalampaa kuin miehellä.

Kyseinen lausunto tuli yhteydessä, jossa 3 nuorta miestä poistui heti poliisin käskystä kiltisti pois päiväkodin pihalta ryyppäämästä, mutta seurueen naishenkilö jäi piiloon päiväkodin alueelle. Sanoi kiusaavansa poliisia kun se on niin kivaa! Lähti kuitenkin koska ei halua olla tällä kertaa niin ilkeä!

Siinä on kunnioitus huipussaan (sarkasmia jos joku ei tajunnut) heitä kohtaan joiden odotetaan myös suojelevan. Joku raja!

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Research Determines Women Can Keep a Secret For 47 Hours

Anonyymi kirjoitti...

''Tämän päivän Poliisit-jaksossa toinen "päähenkilöistä" totesi jakson loppupuolella (linkin videossa n. 16.30), että valitettavan usein humalainen nainen on huomattavasti hankalampi kuin humalainen mies. Ehkä ei ole odotettavissa samanlaista väkivaltaa mutta muu ymmärrys ja käytös saattaa olla huomattavasti hankalampaa kuin miehellä.''

Mutta naisia on keskimäärin mukavampi puhalluttaa kuin miehiä. :) Jotain positiivista sentään.

Tämmöstäki on:
http://www.youtube.com/watch?v=wyQmPgtPoZc

Anonyymi kirjoitti...

Arawn:"Jos Vortac vetäisi samanlaisia jaarituspalopuheita pöytäkeskustelussa, voit olla 100 % varma siitä, että hyvin pian Vortac saisi puhua tyhjille tuoleille."

Enpä olisi lainkaan varma,
jos Vortac keskustelisi esim. muiden miesaktiivien kanssa.
Yleensä ihmisten välisissä live keskusteluissa ei ole samanlaisia maneereita kuin nettikeskusteluissa, koska ihmiset netissä eivät halua ylipäätään kauheasti keskustella, ja toisekseen netissä vallitsee
tämän keskusteluvajeen vuoksi melkoinen tunnekylmyys, eli ajatellaan monasti että parempi olla hiljaa, kuin sanoa mitään.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Se voi kyllä johtua itse puhujastakin.. ehkä en vain osaa tiivistää asioita mielenkiintoisiksi tietopaketeiksi, vaan jaarittelen turhan pitkästi ja monisanaisesti."

No, minä katson
huolella kaikki tekstisi ja mietin niitä sitten välillä päivän mittaan, koska
sinulta tulee koko ajan uutta virkistävää juttua ja näkökulmaa kehiin. Et ole mikään tyhmä jätkä. En ole viesteissäsi kauheasti ylimääräisiä krumeluureja tai sekavuutta havainnut, toisaalta en olekaan sillä tavalla kranttu, että takertuisin tyyliseikkoihin enemmän kuin itse sisältöön. Jos on kiirettä niin silloin yleensä luen mm. sinun, Jorman ja Henryn
kirjoitukset ja heitän omat vastineeni sekaan (tavallaan olisi kiva jos joku kommentoisi puolestani samat asiat, koska minua hieman v*tuttaa tämä nettiharrastus toisinaan, ehkä sen tunnekylmyyden vuoksi). Esim. Japen ja Arawninin tai muidenkaan kummallista pilkunn*ssintaa ja muuta sairaisiin mittasuhteisiin nousevaa viilaamista harvemmin jaksan tavata, koska mitään mielekästä siinä ei ole (vaikka Jape yleensä onkin oikeassa, sinänsähän Jape on jätkä, jolla on näissä ympyröissä arvoa vähintään siinä missä MissMidnightilla).

Alueen kuivakirjoittajat,
kuten esim. Ville, MikkoAP ja Homo tuovat viesteissään kyllä aivan oleellisia ja tärkeitäkin pointteja esiin (toisinaan), mutta olo on vähän kuin lukisi joidenkin nousevien mediaörkki-insinöörien
laatimia tasa-arvouutisia.

Itseäni kiehtoo ihmissuhdeteemoissa juuri se esoteerinen puoli, ja tasa-arvon rakentaminen maailmaan, ja mitä se tuo mukanaan. Ymmärrän hyvin, että ihmisten, kuten myös mieskatiivien yleensä tässä ihmiskunnassa
on vaikea hahmottaa sellaisia asioita, mitä Atlantiksen lähettiläänä pyrit tuomaan esille. Itse voin sanoa ymmärtäväni sinua ilman mitään näennäisempatioita, ja se mitä sinä sanot on aika usein niin totta, mutta huomaan sen kyllä, etteivät ihmiset saa kosmisesta ulottuvuudestasi irti sitä mitä yrität heille välittää. Monia pointtejasi olen välittänyt myös ystävilleni ja niistä on syntynyt antoisaa keskustelua aina silloin tällöin.

Tämä maailma on niin keskeneräinen paikka, kuten olemme varmaan kummatkin todenneet. Ihmiset roikkuvat eläimellisissä vaistoissaan, toisinsanoen ovat niinkuin pahaiset rakit makkarapalojen perässä. Heidän silmänsä kiiluvat aineellisen vietin ja tekaistujen yhteiskuntaihanteiden vallassa, eivätkä he näe sitä pointtia että elämässä on paljon ylevämpiä puolia, ja että todellisen tasa-arvon saavuttaminen tietää myös henkistä kehittymistä. Minusta sinä olet täysin oikeilla linjoilla ja ihmisenä varmaan olet hyvin mielenkiintoinen.

"Tai ehkä ihmiset eivät tykkää lukea pitkiä sepustuksia, joissa koetetaan esittää liian monta asiaa liian sekavasti."

Kuten sanoin, ei sepustuksissasi mitään niin sekavaa ole. Pituutta ne myös tarvitsevat.
Mutta kun ihmiset kärkkyvät silmät pullistuen herkkupaloja ei heillä ole aikaa kuunnella ja se kannattaisi sinunkin ymmärtää. Niinpä he ehkä toteavat, että "taas se Vortac viisastelee tai katkeroituneena heittää läppää kaukaisista ulottuuvuksista".
Jos he huomaisivat, niin he tajuaisivat, että sinä olet henkisesti kehittynyt suurenmoinen ihminen, etkä mikään esoteriahippi, kuten Panu Höglund kerran sinusta totesi.

VORTAC ON JUMALA.Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Feministien suurin toive olisi että kaikki Suomen mediat olisivat niin valvottuja ja heidän vallassaan kuin YLE! Silloin ei miesasia pääsisi lainkaan esiin."

Sehän nyt on tieteellisesti
todistettavissa, että naisilla on
liikaa valtaa ja puutteita päällä samanaikaisesti. Koko naissukupuoli kollektiivina on ajettu nuhruiseen lasikaappiin, jossa he eivät pääse toteuttamaan omaa osaansa universaalissa kehityksessä, kuten sukupuolten välisessä yhteistyössä evoluution viemiseksi kehittyneemmille
tasoille.

Jos naiset oppisivat
kunnioittamaan tätä elämää he pystyisivät olemaan täyspainoisia osasia ihmisyhteisössä, eivätkä toisaalta saisi osakseen sitä halpamaista palvontaa mikä veltostuttaa heidät pienistä pitäen, surkastuttaa heidän aivonsa ja muokkaa heistä avuttomia eläimiä, joita yksoikoiset limaiseen suoritusputkeen ahdetut uroot piirittävät sovinistinen räkänokare silmäkulmassa.

Se mitä feministit toivovat ei ole terveen mielen tuotetta, ja on ihan sama haluavatko he monopolisoida YLE:n vai eivät.
Heikommalle sukupuolelle luotu kommunismi ei edusta kestävää kehitystä, eikä toisaalta myöskään auta lajia kehittymään eteenpäin.
Siten on hyvä miettiä sitä, onko asiasta turha vaahdota noin yksisilmäisesti. Naiset varmasti nauttivat saamistaan herkkupaloista niin kauan kuin moottorisaha heidän sisuksissaan lappaa hullun kiiltoa päivä toisensa jälkeen heidän siveisiin, koiranpaskan tahrimiin silmiinsä.

Naiset ovat aikamme linnunraatoja. Miehet käyvät haaskalla ja jäävät vaikka keskelle tietä makaamaan saadakseen
nuuhkia heidän verisiä siipiään, kuin ala-asteen Pentti aikoinaan liimapatukkaa, joka ei tietenkään ollut Annin peräreiässä, vaan pulpetilla penaalin vieressä...


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Ehkä mietin tuota ehdotustasi joka tapauksessa - mutta tavallaan vähän närästää, että ikäänkuin ohjastetaan joitakuita toimimaan jollakin tavalla ja näkemään suuresti vaivaa, kun itse ei olla valmiita edes keksimään nimimerkkiä.."

Olisi loistavaa jos ylipäätään saataisiin "kilpailevia" miesasiasivustoja, koska Henry nyt on kuitenkin jo alkanut muodostua jonkinlaiseksi "pelastusrenkaaksi" alan pioneereillekin.

Parasta olisi sellainen vaikkapa Elielin yhteyteen rakennettava maskulistipiste, jossa olisi päivittäin kahvitarjoilua ja muutama yleisöpääte, mistä voisi käydä miesasiasivustoilla ja tutustumassa tasa-arvo-ongelmiin (tai jopa osallistumassa verkkokeskusteluun). Tavalliset ihmiset voisivat siellä ruuhkan keskellä ohi kulkiessaan paneutua näihin teemoihin ja varmaan monet naisetkin innostuisivat, jos saisivat sitä "oikein pakattua" tietoa oman sukupuolensa aivojen surkastumisesta, ja siitä mitä on miehenä oleminen eläimellisten viettien vallassa.

Jos tällainen toiminta,
tai aktiviteetti yleistyisi ehkä maan päälle alkaisi rakentua kouriintuntuvampaakin kiinnostusta sukupuolten, eikä
vain naisten tasa-arvoon, ja että miesasiamiehiä ei enää pidettäisi yksinkertaisina pervertikkoina, jotka yrittävät puuttua konemaiseen luonnonvalintaan ja yhteiskuntakehitykseen.

Ikävä kyllä media on
miesasian potentiaalinen vihollinen ja tark'ampuja, koska se levittää tasa-arvon vastaisia ihanteita ja provosoi ihmisiä toimimaan keinotekoisten halujen saavuttamiseksi.

Uudenlaisista mediapisteistä voisi olla apua, kunhan ne ovat yleisövirtojen keskellä ja niistä saisi ilmaista kahvia, mitä ihmiset kovasti tarvitsevat aamutuimaan, miksei päivällä ja illallakin, notta jaksavat painella seduloihin karvaisia (tai sheivattuja) perseitä pyörittämään.

Henrykin voisi laittaa
jonkinlaisen linkin tänne ensialkuun sivustoille, joista saa tilata kahvia kotiinkuljetuksena.
Ehkä ilmainen kahvi on lopulta ratkaisu tasa-arvo-ongelmiin, koska ihmiset ovat tottuneet hamuamaan kaikenlaista pientä ja pikkutuhmaa, mikä ei maksa
mitään.


Bmad

Jorma kirjoitti...

"Tässäkin keskustelussa kaikki muut paitsi minä esiintyvät anonyymeinä"

Omalla nimellä esiinnyn. Etu-sellaisella.

"Feministien suurin toive olisi että kaikki Suomen mediat olisivat niin valvottuja ja heidän vallassaan kuin YLE! Silloin ei miesasia pääsisi lainkaan esiin."

Juuri tästä tavoitteesta on kyse. Avoin, kriittinen ja vapaa keskustelu on feminismille myrkkyä. Siksi he haluavat sen kieltää.

"kirjoitanko nyt tähän perään oikean nimeni joka ei sano teille, mitään vai väärän nimen joka ei sano mitään vai nimimerkin vai jätänkö tyhjäksi?"

Niin, asian pitäisi puhua puolestaan.

Moni on sitä paitsi kokenut, että jos kritisoi feminismiä ja puolustaa miesten oikeuksia, joutuu tappouhkausten, syrjinnän, kiusanteon yms. uhriksi. Perheellisten on suojeltava perhettään hyökkäyksiltä. Feministimafia toimii täysin häikäilemättä toisinajattelijoita vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sorry vaan Jorma, ei sillä ole mitään merkitystä onko Jorma etunimesi vai ei. Suomessa on tuhansia Jormia, joiden selän taakse pystyt piiloutumaan. Tällä palstalla vain kaksi kirjoittaa niin, että lukijat tietävät kenestä on kyse. He ovat Henry Laasanen ja Antti Heiskala.

Ja Jorma, minä en ole kiinnostunut siitä kuka olet.

Jorma kirjoitti...

"Sorry vaan Jorma, ei sillä ole mitään merkitystä onko Jorma etunimesi vai ei."

Onhan sillä. Ei omalla nimellään kirjoittava ole anonyymi. Se nyt vain on mahdotonta.

"Ja Jorma, minä en ole kiinnostunut siitä kuka olet."

Mitäs sitten kitiset?

kerrohan kirjoitti...

"Moni on sitä paitsi kokenut, että jos kritisoi feminismiä ja puolustaa miesten oikeuksia, joutuu tappouhkausten, syrjinnän, kiusanteon yms. uhriksi".

Kokenut ja kokenut. Vai tarkoitatko taas sitä Voima-lehden surkuhupaisaa kansikuvaa, jolla ei käytännössä ole yhtään mitään merkitystä yhtään mihinkään paitsi muutamalle säikylle reppanalle.

Onko olemassa todellisia esimerkkejä?

Jorma kirjoitti...

"Vai tarkoitatko taas sitä Voima-lehden surkuhupaisaa kansikuvaa, jolla ei käytännössä ole yhtään mitään merkitystä yhtään mihinkään paitsi muutamalle säikylle reppanalle."

Tappouhkaus ei ole mikään vitsailun aihe. Vain henkisesti sairas ihminen voi puolustella moista rikollista toimintaa.

Syrjinnästä ja suoranaisesta vainosta on kyllä muitakin esimerkkejä, mutta niihin ei voi viitata ilman asianomaisten lupaa.

Solvaukset yms. taas ovat ihan arkipäivää täällä foorumilla meille tasa-arvon kannattajille. Ne kyllä osoittavat, että femuilla rengas kiristyy pään ympärillä ja että me olemme edistyneet.

Zok kirjoitti...

Puoli kuudelta aamulla mies keittää kotonaan kahvia alasti. Ohikulkeva nainen 7-vuotiaan lapsen kanssa soittaa poliisille. Mies syytettynä ja voi saada vuoden linnaa ja 2k$ sakon.
http://www.youtube.com/watch?v=6GkWl9y8Ks0

Ville kirjoitti...

"Puoli kuudelta aamulla mies keittää kotonaan kahvia alasti. Ohikulkeva nainen 7-vuotiaan lapsen kanssa soittaa poliisille. Mies syytettynä ja voi saada vuoden linnaa ja 2k$ sakon. http://www.youtube.com/watch?v=6GkWl9y8Ks0"

Hah, oma vika kun katsoivat ja nyt yrittävät vierittää syytä itseaiheutetusta "järkytyksestä" toiselle. Missä käytöstavat? Toisten koteihin ei tirkistellä. Enää ei saa mies olla kotonakaan rauhassa.

Poliisi väittää, että mies "halusi tulla nähdyksi". Antaisi takaisin rikosilmoituksen muodossa kotirauhan häirinnästä ja tirkistelyä kun toisen kotiin tuijottelevat. Kotonaan (sisällä, yksityinen tila) saa olla missä asussa tai asutta tahansa. Eri asia sitten jos mies olisi grillannut talonsa edessä alasti.

Anonyymi kirjoitti...

Jos sukupuolet olisivat toisin päin, olisi mies taas vaarassa joutua häkkiin. Mieshän olisi selvästi tirkistellyt sopimattomasti alastonta naista tämän kotona ja vielä kehdannut sotkea alaikäisen poikansakin asiaan.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Omalla nimellään kirjoittamista kannattaa välttää, jos on jotain hävittävää. Julkisuudessa on niin paljon esimerkkejä siitä, kuinka omalla nimellään esiintyminen on johtanut ongelmiin, kuten:

1. Audi-kohun Esko Kiesi menetti työnsä.
2. Ilkka Kokkarista ilmeisesti uhattiin työpaikan menetyksellä, ellei hän tuhoa blogiaan ja osallistu feministiselle aivopesukurssille.
3. Eräällä tunnetulla suomalaisella naisaktivistilla on tapana soittaa miesten työpaikoille väittämään perättömästi, että kyseinen mies on pedofiili.

jne

Muistaakos muut kuin minä, että ei niin kovin montaa vuotta sitten, feministit yrittävät ainakin saada EU:lta rahaa polkaistakseen pystyyn jonkinlaisten puolivirallisen "naisvihasivujen" valvomisen?

Homo

Ville kirjoitti...

Unohtui. Kysely: Entistä useampi ruotsalaisnainen katselee seksisivustoja

Otsikossa on hienostelun ja kaunistelun makua. Naiset katsovat seksisivustoja, miehet sen sijaan kuulemma nettipornoa.

HS:n keskustelusta: Paineita naisille. Nuoret miehet kun katsovat pornoa, niin alkavat vaatia naisilta barbin vartaloa ja jatkuvan älämölön pitämistä...

Unohdetaan taas täysin se toinen puoli. Paineita miehille. Nuoret naiset kun katsovat pornoa (anteeksi, seksiä :P), niin alkavat vaatia tai ainakin odottaa miehiltä tiukkaa bodattua atleetin vartaloa ja isoa munaa jne.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan alastoman miehen rangaistus jäädä edes vuoden vankeuteen hiv-raiskauksineen? Ettei tulisi vain loppuelämän kestävää seksirikolliseksi rekisteröitymistä ja kieltä asua x metriä lähempänä kouluja, päiväkoteja, kirkkoja yms, mikä on paikoin johtanut siihen, että ainoa paikka, missä pystyy laillisesti asumaan, kun joka puolella on liian lähellä kiellettyjä paikkoja, on kirjaimellisesti asunnottomana sillan alla.

Florida housing sex offenders under bridge
Miami sex offenders still living under bridge
52 people call it home, say they're ostracized and can't find housing


Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Solvaukset yms. taas ovat ihan arkipäivää täällä foorumilla meille tasa-arvon kannattajille."

Hirveää! Miten te (=Jorma) kestättekään näitä sairaita feministejä (=kaikki jotka sanovat jotain Jormalle luukuunottamatta Vortacia)?

Tähän voisi lainata viisasta miestä, Ilkka Kokkarista: "the Internet amplifies everything, especially your most ridiculous stupidity"

Anonyymi kirjoitti...

"Vai tarkoitatko taas sitä Voima-lehden surkuhupaisaa kansikuvaa"

Kyse on Tulva-lehdestä, jonka päätoimittaja oli Anne Moilanen. Nyt päätoimittaja on vaihtunut, mutta onko lehden linja?

Anonyymi kirjoitti...

En pikahaulla löytänyt tuota EU/suomifemakkojen rahoituspyyntöä "naisvihasaittien" valvontaan, mutta tässä kanadalainen versio:

Status of Women, which is a Canadian federal government department (formerly headed by the infamous Hedy Fry), seeks funding to monitor statements expressed by pro-family- and pro-male activists on Internet websites, with the aim to ferret out criticisms of feminism and label them violations of Canada's hate-language laws, so that instances of such "crimes" can be legally prosecuted.

Canadian Feminazis Shock Plan To Jail Men For Questioning Feminism

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Canadian Feminists Getting Worried

Most of you have probably read the recent news that some Canadian feminists are trying to get funding to interfere with the growth of the men's movement by trying to get men's activist websites closed down on the grounds that they are inciting gender hatred.

Canada A federally funded report says "masculinists" are orchestrating a backlash against feminism and blaming women for oppressing and discriminating against men. Michael Higgins

Among the report's recommendations is that an organization similar to Hate Watch be established to monitor men's groups on the Web, that inciting hatred on the basis of gender should be a hate crime and that women's groups establish a network to counter the masculinists' views.

In an interview with the National Post yesterday, the main author of the report, Pierrette Bouchard, a professor in the education department at Université Laval, said she was surprised at what she found on the Web sites.

A federally funded report says "masculinists" are orchestrating a backlash against feminism and blaming women for oppressing and discriminating against men.

The report's authors claim that masculinists portray men as victims and link feminism with boys' poor performance in schools, male suicide, loss of male identity and discriminatory divorce and child custody laws.

"A process of levelling the power relationships of men over women is taking hold, not only to mask continued inequality but also to attack some of the gains made by the women's movement," says the $75,000 report, School Success by Gender: A Catalyst for the Masculinist Discourse.

The report says "masculinist discourse" aims to discredit feminism and challenge the gains made by women in education, at work and in family life.

The report was written in response to a call from Status of Women Canada, a federal department, to research the subject: "Where have all the women gone? Changing shifts in policy discourses."

A disclaimer on the front of the report says, "This document expresses the views of the author and does not necessarily represent the official policy of Status of Women Canada or the Government of Canada."

Among the report's recommendations is that an organization similar to Hate Watch be established to monitor men's groups on the Web, that inciting hatred on the basis of gender should be a hate crime and that women's groups establish a network to counter the masculinists' views.


Homo

Anonyymi kirjoitti...

KINGSTON - Starting next year, urinating in public could land you on the sex offender registry.

Federal law and the laws of all 50 states now require adults and some juveniles convicted of a vast array of crimes that involve sexual conduct to register their addresses and other information with law enforcement agencies. Because registration requirements are overbroad in scope and overlong in duration, there are more than 600,000 registered sex offenders in the US, including individuals convicted of non-violent crimes such as consensual sex between teenagers, prostitution, and public urination, as well as those who committed their only offenses decades ago.

Homo

KEKSITTY NIMI kirjoitti...

"Parasta olisi sellainen vaikkapa Elielin yhteyteen rakennettava maskulistipiste, jossa olisi päivittäin kahvitarjoilua ja muutama yleisöpääte, mistä voisi käydä miesasiasivustoilla ja tutustumassa tasa-arvo-ongelmiin (tai jopa osallistumassa verkkokeskusteluun). Tavalliset ihmiset voisivat siellä ruuhkan keskellä ohi kulkiessaan paneutua näihin teemoihin ja varmaan monet naisetkin innostuisivat, jos saisivat sitä "oikein pakattua" tietoa oman sukupuolensa aivojen surkastumisesta, ja siitä mitä on miehenä oleminen eläimellisten viettien vallassa."

TÄMÄ EI OLE LAINKAAN MAHDOTON IDEA. NIMITTÄIN TÄMÄ MAA ALKAA OLLA AIKA TÄYNNÄ MENOON KYLLÄSTYNEITÄ KONSERVATIIVI SPARREJA JOTKA TAISTELEVAT OMIEN EROJUTTUJENSA, HUOLTAJUUS JUTTUJEN YNM KANSSA TAI JOLLA VAIN ON OMIA POIKKIA TAI POIKIA LAPSENLAPSINA - JA JOLLA ON SITÄ MASSIA TILILLÄ!

Valitettavasti vaan he eivät kyllä katso positiivisesti Suomen miesasiaa jos miespäivilläkin on puhumassa maamme pahimmat taistolaiset ja taistolaisfemakot ...

Anonyymi kirjoitti...

Ai se olikin Tulva.

Mutta mikä ihmeen Tulva? Lukeeko sitä edes kukaan? Silkkaa marginaalista roskaa!

Huomattavasti vaarallisempi ja vakavampi ilmiö on suu vaahdossa lietsoa syrjäytyneisiin pelkureihin hysteriaa "vaarallisesta femumafiasta" ym. heitä "vainoavista" elimistä
- patologiset pelkurit kun saattavat ihan oikeasti tarttua hädissään kättä pidempään, kuten on jo valitettavasti tapahtunut.

Nimimerkki Kerrohan

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen huomio vielä - naisten ja miesten aivot ja tunne elämä on erilainen. Miehet pystyvät paljon helpommin käsittelemään filosofisia, teknisiä ja matemaattisia asioita esim "kuorimaan omenan päässään" tai miettimään vaikka shakkilauta kuvioita - nainen tarvistee kasvot ja persoonan keskustelun kohteelleen - joten anonyyminä kirjoitetut osuvat ja provoavat viesti saavat heidän usein jopa suunniltaan, kun he eivät tiedä mihin vihansa kohdistasi.

Tähän ansaan on astunut mm Anne Moilanen ja Kaarina Harakiri ;) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen huomio vielä - naisten ja miesten aivot ja tunne elämä on erilainen. Miehet pystyvät paljon helpommin käsittelemään filosofisia, teknisiä ja matemaattisia asioita esim "kuorimaan omenan päässään" tai miettimään vaikka shakkilauta kuvioita - nainen tarvistee kasvot ja persoonan keskustelun kohteelleen - joten anonyyminä kirjoitetut osuvat ja provoavat viesti saavat heidän usein jopa suunniltaan, kun he eivät tiedä mihin vihansa kohdistasi.

Tähän ansaan on astunut mm Anne Moilanen ja Kaarina Harakiri ;) ;)

Anonyymi kirjoitti...Suomalaismiehet ovat Pohjalan lyhytikäisimpiä yhdessä tanskalaismiesten kanssa. Viime vuonna syntyneiden suomalais- ja tanskalaispoikien odotettavissa oleva keskimääräinen elinaika on 76,3 vuotta.

Ruotsissa vastaava elinajanodote on 79,1 vuotta, kun kärkisijaa pitävät islantilaiset 79,6 vuodella.


Suomalaisnaiset puolestaan yltävät Pohjoismaiden kärkisijoille. Viime vuonna syntyneiden suomalaistyttöjen odotettavissa oleva elinaika on 83 vuotta. Suomalaisnaiset häviävät elinajanodotteellaan vain ruotsalaisnaisille, joiden keskimääräinen elinaika on 83,2 vuotta.
...

Homo

Jorma kirjoitti...

"marginaalista roskaa!"

Roskaa kyllä, mutta se ei tee tappouhkausta yhtään vähemmän vakavaksi.

""vaarallisesta femumafiasta" ym. heitä "vainoavista" elimistä
- patologiset pelkurit kun saattavat ihan oikeasti tarttua hädissään kättä pidempään, kuten on jo valitettavasti tapahtunut."

Mitähän tämä on tarkoittavinaan?

Ajojahdit, tappouhkaukset, peloittelu ja vaino ovat vain tosiasioita, eivät valitettavasti mitään hysteriaa. Miksi ihmeessä tähän kaikkeen syyllistyneitä feministejä tulisi suojella?

Jorma kirjoitti...

"Solvaukset yms. taas ovat ihan arkipäivää täällä foorumilla meille tasa-arvon kannattajille."

Hirveää! Miten te (=Jorma) kestättekään näitä sairaita feministejä (=kaikki jotka sanovat jotain Jormalle luukuunottamatta Vortacia)?

Tähän voisi lainata viisasta miestä, Ilkka Kokkarista: "the Internet amplifies everything, especially your most ridiculous stupidity"

MOT.

Anonyymi kirjoitti...

Italialaisten naisellisten äitien lapsien, machomiesten keski-ikä odote on pian 82 vuotta ...

Anonyymi kirjoitti...

"Tällainen huomio vielä - naisten ja miesten aivot ja tunne elämä on erilainen."

Vain jos ne sellaiseksi tehdään,
yhteys katkeaa totaalisesti.

"Miehet pystyvät paljon helpommin käsittelemään filosofisia, teknisiä ja matemaattisia asioita esim "kuorimaan omenan päässään" tai miettimään vaikka shakkilauta kuvioita"

Vain: jos sukupuolet sellaisiksi tehdään. Ilman rooliorganisaatiota naiset ovat yhtä kykeneviä siihen kuin miehetkin.

Tänään on torstai. Henry ei tee aamulla uutta keskustelunavausta, ja meillä on aikaa opiskella
miehuutemme saloja.

***

Päätän pukeutua sotilaaksi.
Olen kapeakatseinen ylväs janoinen uros, minut on aikoinaan nurkkaan ajettu sukupuoleni vuoksi. Nainen istuskele pesukoneen päällä ja tekee ristipistoja. Olen missioni vallassa, olla mies. Siveät naiset ovat tehneet minusta suorittajan. Olen naisten keskuudessa haluttu, koska otan mitä tarvitsen, enkä
vaadi naista viemään.

Olen saavuttanut tilan,
jota nykyaikaiset vellohousupojat joutuvat yrittämään kauan. Naiset ovat viimein löytäneet minut.
Naiset katsovat ympärilleen ja etsivät minua, koska he tietävät, että minä palvelen ja avustan heitä jatkuvasti, välittämättä itseeni kohdistuvasta kritiikistä liikaa. Itseasiassa eipä sitä negatiivista kritiikkiä enää edes tule. Nainen jää aina tossuni alle.

Työnnän naisen nurkkaan sekunnissa, eikä se keltä tahansa onnistu. Sitä varten pitää olla karaistu.

***

Naiset ovat söpöjä ja
heillä on vitut. Siksi minulla on varmaankin tarve päästä hieman purkamaan paineitani. Vaikka naiset yleensä ovat siveitäkin nähdessään mieskuntoni he kyllä antavat minun tehdä sen itselleen. He haluavat tulla murskatuiksi,
käytetyiksi. Pystyn antamaan heille sen mitä he minulta odottavat.

Sotilaspukuni takaa en
aina siltikään näe niin paljon, kuin jotkut muut miehet. Minä olen oppinut olemaan sitä mitä minulta odotetaan ja omat intressini olen pystynyt välttämäään. Tämä antaa minulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada naisilta suosiota. Naiset tietävät, että minulla on monta hiha- ja rintamerkkiä, jotka ylväänä kannan, kuten neitoset taittuvat ja laskostuvat käsivarsilleni matkatessani ympäri maailman soita ja vesiä.

Olen jo valmistanut itselleni
miehekkään aterian, johon kuuluu niin läskisoosia kuin kurkkusalaattiakin. Kaltaiseni kellokas tosimies ei voi aina tyytyä tilaammaan ravintolasta vain yhtä ruoka-annosta kerrallaan, vaan on päästävä buffetlounastamaan, sillä miehuuteni tarvitsee paljon ravintoa. Ravinnolla, jonka saan buffetpöydästä on mahdollista kantaa miehuutensa koko torstai. Tämä torstai on toivoa täynnä, voidaan sanoa.

Naisten leikkiessä nukeillaan ja keskustellessaan herkkiä minä
karaisen itseäni painojen kanssa. Nostan penkistä makuultani sellaisen määrän rautaromua, että moni nainen jo pyörtyisi tai kuolisi lastin alle. Tiedän, että olen vahva myös hampailtani ja tiedän, että voisin erään lajitoverini tapaan vielä jonain päivänä popsia ostoskärryjä ja lentokoneita.

Kaikkein vaikeimpia ovat
tietenkin naiset, jotka haluavat miehen olevan vähän herkkä. Huomaan kyllä itsessäni tällaisen herkänkin puolen. Hieman kuitenkin ujostuttaa näitä femiinisiä tunteita tuntea.

Nyt ei muuta kuin suorittamaan.

Ja kasvakaa kaikki etuhännän omaavat tällä palstalla miehiksi.
Naiset kyllä palkitsevat suosiollaan sitä mukaa, kun miehistymme ja alamme kantaa vastuutamme biologian sanelemasta kehityksestä.

Miesasia ilman sotilasuniformua ei ole tullut jäädäkseen.

Todellisuus on kasarmeilla, miesten koulitsemisessa ja naisten arvostamisessa naisina, joita me miehet emme koskaan ole.


Bmad


ps. selkiskö? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tulta munille!

"Mutta mikä ihmeen Tulva? Lukeeko sitä edes kukaan? Silkkaa marginaalista roskaa!"

Me kaikki tällä palstalla kirjoittavat yhdessä osallistuimme, lakisääteisiin, kustanuksiin kun Anne "Tulta munille" Moilanen valehteli viikottain julkisesti meitä vastaan, saarnasi miesvihaa lietsoen, ja myös siihen kun hän syyti kuonaansa viha-lehteen, Tulvaan.


hetero

Anonyymi kirjoitti...

Otteita Hazardin kolumnista:

"Koska asioiden punnintaan (kasvokkain, anonyymin huom.) osallistuvien on tultava toimeen keskenänsä huomennakin, löytyy eri kannoille pakostakin sietoa, ja tapahtuu ehkä vastentahtoista, mutta yhtä kaikki välttämätöntä neuvottelua, keskitien ja kompromissin etsintää.

Ja vaikka naisten petollisuuden syistä oltaisiinkin eri mieltä, eikä päästäisi yksimielisyyteen siitä, kenen naapuri onkaan epärehellisin tai minkä puolueen edustajat juonikkaimpia, ja vaikka kunkin porukan jäsenen yksilökohtaisen katkeruuden syyt miten uniikit olisivatkin, saavutetaan turinoinnissa lähes poikkeuksetta jonkinmoinen sopu, vaikka sitten pitkin hampain. Näin siksi, että ilman sopua paikalle pitäisi kutsua poliisi ja kaikki saisivat porttikiellon.

Pimeistä ja vielä pimeämmistä nurkista huutelun kakofonia, jossa oman kommentin ei suinkaan ole tarkoitus tuoda lisävalaistusta asiaan, vaan lopettaa muiden puhe.

Miksi meistä tulee paskasakkia heti, kun omaa nimeä ei tarvitse sanoa? Tarjolla olisi kasvokkainen demokratia, mutta me heilumme mielummin nimimerkkien kokoburkhan takana keskisormi pystyssä. Niinkö se on, että huppu päässä huutelu tekee meistä välttämättä ku klux klaanin?"

Tämän palstan "keskustelut" eivät toimi juuri sen takia, että jokainen jorma ja vortakki saa sanoa kaiken sen mitä ajattelee. Kasvokkain Jormakin olisi aika mietoa poikaa, kun pitäisi kantaa vastuu sanomisistaan.

Kaikki kunnia Pasi Malmille, Arto Jokiselle, Henry Laasaselle ja Antti Heiskalalle, joilla jokaisella on tarpeeksi munaa esiintyä omalla nimellään ja joille munattomat jormat voivat puskasta huudella.

Jorma kirjoitti...

"Pimeistä ja vielä pimeämmistä nurkista huutelun kakofonia, jossa oman kommentin ei suinkaan ole tarkoitus tuoda lisävalaistusta asiaan, vaan lopettaa muiden puhe."

ja

"Tämän palstan "keskustelut" eivät toimi juuri sen takia, että jokainen jorma ja vortakki saa sanoa kaiken sen mitä ajattelee."

Hyvin kävi ilmi sinun anonyymi huutelusi ja halusi vaientaa sananvapaus.

"Kasvokkain Jormakin olisi aika mietoa poikaa, kun pitäisi kantaa vastuu sanomisistaan."

Kyllä tasa-arvoa on pitänyt puolustaa myös ihan todellisessa elämässä. Monilla eri foorumeilla ja vuosikymmenien ajan. Hiljaisiksi ovat jääneet lähinnä feministit. Heillä kun ei pokka pidä puolustaa harjoittamaansa syrjintäpolitiikkaansa. Tajuavat itseki, etteui moista kukaan rehellinen, tasa-arvoa kannattava suomalainen hyväksy. Femut pärjäävät vain likaisessa kabinettipelissä, korruptiossa ja kähminnässä.

Solvauksitta et sitten tätäkään näkemystäsi pystynyt esittämään.

Jorma kirjoitti...

Sukupuoli aseena

asdfg kirjoitti...

Nimimerkillä kirjoittaminen on yksi sananvapauden kulmakivistä.

On vaikea kuvitella niin keskinkertaista ihmistä, että hänellä ei olisi yhtään sellaista kokemusta tai mielipidettä, josta on vaikea omalla nimellä puhua. Ainakin minä pehmentelen useitakin todellisia mielipiteitäni päivittäin arkielämässäni, osittain ammatillisista syistä. Sekö nyt sitten on tavoittelemisen arvoista?

Ainoa syy vaatia nimiä esiin on halu stigmatisoida ja painostaa sosiaalisesti. Tätähän koodisana "vastuun kantaminen" oikeasti tarkoittaa.

Jostain syystä tämä äärimmäinen julkisuusvaatimus sitä paitsi kohdistuu aina jotenkin valikoivasti. Oikeisto vaatii esiin Stasi-listoja, vasemmisto puoluerahoittajia, ja valtamielipiteen kannattajat aina vähemmistöläisiä vastarannan kiiskiä. Sovitaanko että julkaistaan kaikki nimet kerralla, ja jokaisen kansalaisen seksuaalinen suuntautuminen päälle?

Jape kirjoitti...

Iltasanomien kansilööppi tänään:

"Paavo Lipposen kipeät nuoruusmuistot

Ei saanut tyttöystävää"

Oliko Paavo ATM (ja onko kenties edelleen)?

bmaad kirjoitti...

asdfg:
"Ainakin minä pehmentelen useitakin todellisia mielipiteitäni päivittäin arkielämässäni, osittain ammatillisista syistä. Sekö nyt sitten on tavoittelemisen arvoista?"

Tietenkin voidaan kysyä
kuinka moni miesaktiiveista on valmis tasa-arvon noustessakaan tulemaan esiin? Tai missä vaiheessa?

Anyway. Nykymaailmassa, jossa mieheltä
ODOTETAAN sotilaallista elämäntapaa (kuten tuossa aiemmassa viestissä
demonstroinkin) ja akkavaltain nöyristelyä liiallisuuksiin - niin miesten, kuin naistenkin taholta - on täysin ymmärrettävää, että silloin saattaa nimimerkin *käyttämättä jättäminen* johtaa hankaluuksiin.

Näyttäisi myöskin, että feministisen diskurssin vastaisten mielipiteiden esittäminen omalla nimellä on perusteltu syy monien työsuhteiden purkamiseen (ainakin tuloluokissa
4000+ euroa) tai erilaisiin savustustoimiin. Iso firma voi kevyesti maksaa vaikka sen puolen vuoden palkan, mikä laittomasta irtisanomisesta seuraa, kunhan tällainen perinteistä sukupuolikuria halveksiva henkilö saadaan ulos talosta.

Sekin kannattaa huomioida,
että tasa-arvo, josta täällä puhutaan on toistaiseksi lähinnä teorian tasolla oleva asia ja
edessä voi olla jopa aseellisia konflikteja, jos tasa-arvon
ja perinteisen tarkkaan säädellyn sukupuolielämän kannattajat alkavat ottaa yhteen. Toistaiseksi tasa-arvokeskustelu ei ole vielä muodostanut normiyhteiskunnalle sellaista riskiä, että ihmisiä alkaisi laajemmin asiat kiinnostaa, joten miesasiamiehiä tyydytään lähinnä kritisoimaan vääristä mielipiteistä.

"Tulta munille"- huudot
ovat kuitenkin orastava aavistus siitä, mitä saattaa olla edessä siinä vaiheessa, kun tasa-arvo-
ongelmia tiedostavien miesten määrä alkaa triplaantua ja jotkut naisetkin alkavat kiinnostua siitä mitä miehille kuuluu.

Anonyymi kirjoitti...

"On vaikea kuvitella niin keskinkertaista ihmistä, että hänellä ei olisi yhtään sellaista kokemusta tai mielipidettä, josta on vaikea omalla nimellä puhua. Ainakin minä pehmentelen useitakin todellisia mielipiteitäni päivittäin arkielämässäni, osittain ammatillisista syistä. Sekö nyt sitten on tavoittelemisen arvoista?"

Eikö asioiden eteenpäin vieminen ole vieläkin tärkeämpää? Sananvapaus tarkoittaa tietenkin sitä, että jokainen saa sanoa, mitä päässä liikkuu. Joillekin - yleensä lapsille ja kapinoiville teini-ikäisille- jokaisen suodattamattoman ajatuksen suusta päästäminen on itsearvo ja tavoite sinänsä. Aikuiset, joilla sosiaaliset taidot ovat kehittyneet, tajuavat laittaa sordiinon päälle varsinkin silloin kun he puheellaan tavoittelevat jotain.

Katso nyt hyvä ihminen esimerkiksi Jorman "keskustelupuheenvuoroja". Millä tavalla hän vie keskustelua eteenpäin?

bmaad kirjoitti...

"Katso nyt hyvä ihminen esimerkiksi Jorman "keskustelupuheenvuoroja". Millä tavalla hän vie keskustelua eteenpäin?"

Jorma on kuin traktori,
joka puuttuu epäkohtiin kauhallaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Kyllä tasa-arvoa on pitänyt puolustaa myös ihan todellisessa elämässä. Monilla eri foorumeilla ja vuosikymmenien ajan."

Missä? Milloin? Miten? Perustele väitteesi.

"Hiljaisiksi ovat jääneet lähinnä feministit. Heillä kun ei pokka pidä puolustaa harjoittamaansa syrjintäpolitiikkaansa."

Missä? Milloin? Perustele väitteesi.

"Tajuavat itseki, etteui moista kukaan rehellinen, tasa-arvoa kannattava suomalainen hyväksy. Femut pärjäävät vain likaisessa kabinettipelissä, korruptiossa ja kähminnässä."

Missä? Milloin? Perustele väitteesi.

Solvauksitta et sitten tätäkään näkemystäsi pystynyt esittämään.

Anonyymi kirjoitti...

"Jorma on kuin traktori,
joka puuttuu epäkohtiin kauhallaan."

Ja kun kauhaa ei osaa käyttää, kaivaa itselleen kuopan,jonne traktori lopulta kellahtaa.

bmaad kirjoitti...

"Ja kun kauhaa ei osaa käyttää, kaivaa itselleen kuopan,jonne traktori lopulta kellahtaa."

Lopputuloksena tunneli,
jota (sinunkin?) jälkipolvesi voi tulevaisuudessa käyttää.

Tie ajatuksiin, tule mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei, kyllä Jorma kuopasta huutelee.

Anonyymi kirjoitti...

Ylenanto:

Me kaikki tällä palstalla kirjoittavat yhdessä osallistuimme, lakisääteisiin, kustanuksiin kun Anne "Tulta munille" Moilanen valehteli viikottain julkisesti meitä vastaan - YLEISRADIOSSA.

( ihan marginaalisessa mediassa siis )


hetero

Jorma kirjoitti...

"Millä tavalla hän vie keskustelua eteenpäin?"

Nostamalle esille tasa-arvo-ongelmia ja puolustamalla tasa-arvoa.

"Missä? Milloin? Miten?"

Suomessa. Tänään. Puolustamalla tasa-arvoa ja nostamalla esille tasa-arvo-ongelmia. Onpa esim. tasa-arvovaltuutettu joutunut mm. allekirjoittaneen lobbauksen vuoksi ottamaan miesasiat vuosi vuodelta vahvemmin esille. Syrjintä toki jatkuu edelleen monin paikoin, mutta kritiikki on jouduttu noteeraamaan.

Ymmärrän kyllä hyvin, että sinua harmittaa minun menestykseni.

Kannattaisi sinunkin panostaa enemmän asiantuntemukseen ja substanssiin, niin joku voi ehkä vielä eräänä päivänä ottaa sanomasi vakavasti.

Jorma kirjoitti...

"Ei, kyllä Jorma kuopasta huutelee."

Minulla on kyllä omistusasunto. Että revi siitä.

Enkä huuda, vaan kirjoitan.

Anonyymi kirjoitti...

"Lopputuloksena tunneli,
jota (sinunkin?) jälkipolvesi voi tulevaisuudessa käyttää."

Tunnelit porataan ja räjäytetään. Kökkötraktorin kauha vain särkyy kovaan kiveen.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomessa. Tänään. Puolustamalla tasa-arvoa ja nostamalla esille tasa-arvo-ongelmia. Onpa esim. tasa-arvovaltuutettu joutunut mm. allekirjoittaneen lobbauksen vuoksi ottamaan miesasiat vuosi vuodelta vahvemmin esille."

Todista, että tämä on tapahtunut lobbauksesi vuoksi.

Heiskala kirjoitti...

Ymmärrän, että tällaisen feministisen terrorin keskellä, jossa me elämme, monilla on syytä pelätä, ja kirjoittaa anonyyminä.

Toisaalta, mitä useampi uskaltaisi kirjoittaa näistä asioista rehellisesti myös omalla nimellään, olisi jokaisen omalla nimellään kirjoittavan asema myös helpompi ja turvallisempi. Ja näin yhä useamman olisi helpompi sanoa sanottavansa omalla nimellään - myös toimittajien, jotka ilmeisesti pelkäävät kaikkein eniten.

( On myös muistettava, että yhteydenotto anonyymiin henkilöön ei onnistu, jolloin myös järjestäytyminen on vaikeampaa - ja sitäkös ilkeä femma iloitsee. )


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Jorma kirjoitti...

"Todista, että tämä on tapahtunut lobbauksesi vuoksi."

Ei minun tarvitse todistaa sinulle mitään. Minulle riittää, että minä itse tiedän ja tunnen saavutukseni.

En nimittäin puolusta tasa-arvoa itseni vuoksi, vaan ihmiskunnan. Niinpä vain tuloksilla on väliä, itse lobbausprosessia on tarpeetonta korostaa.

Anonyymi kirjoitti...


Tässä esimerkki siitä mitä femakot haluaisivat miehille tehdä, jos saisivat vapaasti päättää.

asdfg kirjoitti...

"Eikö asioiden eteenpäin vieminen ole vieläkin tärkeämpää? Sananvapaus tarkoittaa tietenkin sitä, että jokainen saa sanoa, mitä päässä liikkuu. Joillekin - yleensä lapsille ja kapinoiville teini-ikäisille- jokaisen suodattamattoman ajatuksen suusta päästäminen on itsearvo ja tavoite sinänsä."

Sananvapaus on minulle itseisarvo, ja sen rajoitukset tulee perustella poikkeuksellisen hyvin. Juuri yritykset tavalla tai toisella kaventaa sananvapautta yllyttävät rajojen koettelemiseen. Olisivatko äskettäin tuomitut Nikki ja Halla-aho luoneet tuomittuja kirjoituksiaan, jos he eivät olisi tienneet liikkuvansa heikoilla jäillä? Onko todella niin, että bussissa saa mainostaa kirkkoja mutta ei ateismia, ja että herkin loukkaantuja määrittelee sopivan keskustelun?

Tämä on kuitenkin luultavasti vain abstrakti sivuseikka. Nyt varsinaiseen asiaan:

"Katso nyt hyvä ihminen esimerkiksi Jorman "keskustelupuheenvuoroja". Millä tavalla hän vie keskustelua eteenpäin?""

Nimimerkki Jormaa voi tietenkin moittia moittimatta nimimerkillä kirjoittamista yleisesti.

Tietenkin on täysin selvää, että ollakseen puhemies millekään asialle, diplomaattisuus on yhtä tärkeää kuin substanssi. Itse asiassa monet poliitikot sanovat, että tärkeämpääkin.

Itsekin toivoisin, että palstalla oltaisiin avoimempia satunnaisille kommentoijille, vaikka Koko Pyhää Totuutta ei heti ensi silmäykseltä allekirjoittaisikaan. Jos tasa-arvoasiat todella ovat Suomessa rempallaan ja keskustelu aiheesta yksipuolista (ja uskon niiden olevan), kyllä sen jokainen rehellinen ihminen pienellä johdattelulla askel askeleelta tajuaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei minun tarvitse todistaa sinulle mitään. Minulle riittää, että minä itse tiedän ja tunnen saavutukseni."

Miksi sitten niistä täällä kirjoitat?

Arvasin, että valehteleva miesaktivisti ei jälleen kerran pysty puhumaan totuutta. Eikö sinua yhtään hävetä?

Vai mitä Jorma?

Anonyymi kirjoitti...

Tyhjä femakko: "Millä tavalla hän vie keskustelua eteenpäin?"

Jorma: "Nostamalle esille tasa-arvo-ongelmia ja puolustamalla tasa-arvoa."

Tyhjä femakko: "Missä? Milloin? Miten?"

Jorma: "Suomessa. Tänään. Puolustamalla tasa-arvoa ja nostamalla esille tasa-arvo-ongelmia. Onpa esim. tasa-arvovaltuutettu joutunut mm. allekirjoittaneen lobbauksen vuoksi ottamaan miesasiat vuosi vuodelta vahvemmin esille. Syrjintä toki jatkuu edelleen monin paikoin, mutta kritiikki on jouduttu noteeraamaan.

Ymmärrän kyllä hyvin, että sinua harmittaa minun menestykseni. "


6-0

Pisteet meni ehdottomasti Jormalle.

Anonyymi kirjoitti...

asdfg "Itsekin toivoisin, että palstalla oltaisiin avoimempia satunnaisille kommentoijille, vaikka Koko Pyhää Totuutta ei heti ensi silmäykseltä allekirjoittaisikaan."

Puolustelet siis näitä feministihirviöitä. Eli olet itsekin sairas feministihirviö ja tasa-arvon vastustaja.

Terv. Jorma2

Anonyymi kirjoitti...

"Onpa esim. tasa-arvovaltuutettu joutunut mm. allekirjoittaneen lobbauksen vuoksi ottamaan miesasiat vuosi vuodelta vahvemmin esille."

Paljonko tasa-arvovaltuutettua piti haukkua ja solvata ennen kuin hän taipui?

Anonyymi kirjoitti...

Esimerkkinä hienosti hoidetusta toiminnasta Heiskalan tapa toimia, jolla hän mm. jopa erotti entisen tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovin.

Olisi erinomaista jos usempikin henkilö toimisi samoin, tai ainakin tukisi tuollaista arvokasta toimintaa.

Vortac kirjoitti...

Paljonpa kirjoitit taas, anonyyminä ja pelokkaana, pikkupoikana, arvon "Vortac".

Mikä tämän kommentin tarkoitus on? Miksi sorrut panetteluun ja solvauksiin, kun en tietääkseni ole koskaan sortunut samaan sinua kohtaan.

Koko kirjoitukseni pointti meni näemmä sinulta ohi - jos nyt saan itsekin sortua ad hominemiin vastapainoksi omalle solvauksellesi, (johon kuuluu feminististä/ämmämäistä hyökkäämistä 'seksuaalisuutta' ja 'miehisyyttä' kohtaan, jota en olisi MRA:lta odottanut..), niin voin vetää ainostaan yhden johtopäätöksen; sinä näet vani määrän, mutta et laatua. Näet että kirjoitin paljon, mutta et ymmärtänyt sisällöstä mitään.

Ei ole sen kunniakkaampaa kirjoitella "omalla nimellä" (ja kuten sanoin, tämä on erittäin kyseenalainen termi, kun katsoo mitä sillä yleensä tarkoitetaan) kuin kirjoitella sellaisella tavalla, että vastapuolen osoitetta ei saa helposti selville, jotta häneen voi kohdistaa kenties fyysisiä (tms) toimenpiteitä. Maailmassa on niin paljon sekopäitä, kaheleita, agressikoita ja kilareita, että ei ole mitään järkevää syytä ottaa tällaista riskiä.

Miksi ihmisiä, jotka käyttävät järkeään, kutsutaan niin usein 'pelokkaiksi mammanpojiksi' tms.? Ikäänkuin olisi jotenkin uljasta olla tyhmän- tai hullunrohkea.

Kyllä, minä olen ihmisolento, ja minä pystyn kokemaan tunteiden koko skaalan aina synkästä pelkotilasta mitä kohottavimpaan harmoniaan.

Kuitenkin sen syy, että valitsen ITSE oman nimeni (jonkun ulkopuolisen sijasta, olipa se sitten 'vanhempi' tai ei), ei perustu mihinkään yksittäiseen tunnetilaan, vaan pohdintaan, ymmärrykseen ja järkeen.

Vain ihminen, joka on vapaa väkivallan uhastakin, on vapaa sanomaan, mitä todella ajattelee.

Toisekseen, mitä vikaa on "paljon kirjoittamisessa"? Jos on paljon asiaa, ja jos haluaa yrittää selittää asiat mahdollisimman hyvin, ettei mitään jäisi epäselväksi, eikös silloin suuri määrä kirjoitusta ole vain hyvästä?

Et ehkä pidä siitä, että toiset määrittelevät "oman nimen" toisella tavalla kuin sinä, joka tunnut ottavan sinuun lyödyn leiman identiteetiksesi, mutta voisit kuitenkin käyttää toisista oikeuden ja totuuden puolella olevista sinunkin touhujasi jossain määrin arvostavista ihmisistä hieman kauniimpaa kieltä.

Vaikka nimimerkkiä pidetään 'pseudonyyminä' erotuksena 'anonyymiydesta' (epäilemättä erotus, joka tulee varmasti usein tulevaisuudessakin tarpeeseen), en ole valmis täysin allekirjoittamaan sitäkään määritelmää. Kuten Tolle Eckhart määritteli 'henkisen opettajan' - hän on vain läsnä silloin kun opetus on tapahtumassa, ja kun opetus loppuu siltä erää, henkistä opettajaakaan ei enää ole.

Ehkäpä voisit koettaa ymmärtää tämän näkökulman, ja sen, että itse katson omien nimieni olevan samanlaisia - mikään kirjaimin kirjoitettu nimihän ei voi olla ikuisen olennon (joita me kaikki olemme) lopullinen ja syvin, aidoin identiteetti kuitenkaan.

- Vortac

Heiskala kirjoitti...

Vortac hyvä,


Et kai pahastunut sentään. Oli miten oli, mutta kerropa missä olisi se anomyymiksi jäänyt henkilö joka olisi saanut aikaiseksi jonkin merkittävän muutoksen jossain yhteiskunnassa.


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info


PS. Kirjoitin minäkin joskus kokonaan pelkästään nimimerkeillä, ja ymmärrän sen eron miten pitkälle kummallakin tavalla voi toimia. Voiko anonyymi henkilö esim. ryhtyä oikeustoimiin virkamiestä vastaan. Pelkkä lässytys omassa piirissä mihinkään riitä.

Vortac kirjoitti...

Alueen kuivakirjoittajat,
kuten esim. Ville, MikkoAP ja Homo tuovat viesteissään kyllä aivan oleellisia ja tärkeitäkin pointteja esiin (toisinaan), mutta olo on vähän kuin lukisi joidenkin nousevien mediaörkki-insinöörien
laatimia tasa-arvouutisia
.

Älähän nyt, kyllähän MikkoAP on osoittanut useinkin kiitettävää tunteen paloa, ja sitä, että jokin asia todella koskettaa häntä henkilökohtaisesti. Tällaista inhimillisyyttä arvostan suuresti tässä nykyisessä yhä kylmenevässä ja 'virallistuvassa' maailmassa.

Homolla taas on ollut usein erittäin uskallettujakin huomioita naisista ja siitä, miten 'tasa-arvo' toimii nykymaailmassa.

Villelläkin on ollut mielestäni hyviä juttuja. Henryhän tavallaan on aika kuiva kirjoittaja, mutta yleensä laittaa sen verran asennetta mukaan, että se pelastaa kuivuudelta.

Eli kastelee? :)

En kyllä tunnustaudu jumalaksi, noin sivuhuomiona sanoen. Olen ihan saman verran jumala kuin kaikki te muutkin, olemmehan kaikki pisaroita valtameressä - jokainen on sen valtameren (eli jumaluuden) pieni osa omalta osaltaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

No, minä katson
huolella kaikki tekstisi ja mietin niitä sitten välillä päivän mittaan, koska
sinulta tulee koko ajan uutta virkistävää juttua ja näkökulmaa kehiin. Et ole mikään tyhmä jätkä
.

Hämmennyn kyllä kehuista paljon enemmän kuin haukuista, ne kun ovat sen verran harvinaista sorttia. Mutta tällaista on kyllä suuresti kannustava kuulla. Siis saada tietää, että olen onnistunut edes hiukan vaikuttamaan edes yhteen ihmiseen maailmassa edes mitättömälläkin tavalla on kyllä lohdullista tietää, kiitos.

Sullakin on usein erittäin napakoita pointteja, ja vaikutat tajuavan asioita paremmin ja laajemmin kuin ihmiset (edes MRA't) yleensä. Joitakin juttujasi en aivan ymmärrä, ja toisia on taas jotenkin hankala tai lähes hiukan vastenmielistä lukea (voin paljastaa - ne sadoseksijutut eivät oikein miellytä.. :)), ja toki castanedalaisuutesi herättää minussa joskus hiukan silmien pyöritystä, mutta eipä kai sen tarvitse suuresti vaikuttaa.

Sullakin on selvästi rohkeutta sanoa suoraan mitä hyvänsä, ja se on kunnioitettavaa - kanssasi ei tarvitse pelätä joutuvansa lukemaan jotain kiertelyä asian vierestä tai jotain kinastelutyyppistä jaarittelua, vaan perustat selvästi vahvoihin pointteihin, joiden ympärille sitten rakennat huumoria, ironiaa, sarkasmia tai muuta mielenkiintoista.

Harvoin teikäläisen viestejä lukiessa tulee tylsä olo.

Tajuaakohan monikaan MRA, miten tärkeää oikeastaan olisi kaiken palopuhumisen ja ovelien puhumistapojen nojalla myös kannustaa toisiamme - kukaanhan ei miehiä juurikaan kannusta, ei ainakaan miesten oikeuksien vaatimiseen.. niinpä on tärkeää kannustaa heitä, jotka uuraasti koettavat viedä totuuden ja valon soihtua eteenpäin ja pitää yllä tietoisuutta faktoista.

Miesten oikeusten liittäminen tasa-arvoon keskustelussa on todella kuin paskaviemärissä uimista, ja sitä ei ole kaikkien helppo kestää - se on lisäksi vastavirtaan uimista, koska koko ajan tulee ties mitä solvauksia ja syytöksiä yllättäviltäkin tahoilta. MRA on vapaa maalitaulu, johon kaikki syntisetkin saavat paiskoa kivensä päin näköä kenenkään tuomitsematta.

Siksi heitä, jotka vielä jaksavat yhä vain jatkaa, koska kokevat asian niin tärkeäksi, on syytä kannustaa. Pienikin kannustus voi antaa paljon voimia ja tuottaa luottamusta toiminnan jatkamiseen.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Esimerkkinä hienosti hoidetusta toiminnasta Heiskalan tapa toimia, jolla hän mm. jopa erotti entisen tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovin. "

Tämä olisi hienoa jos se olisi totta.

Vortac kirjoitti...

Siispä haluankin käyttää tämän tilaisuuden hyväkseni kiittääkseni Henryä, Jormaa, Homoa, Heiskalaa, BMadia, Villeä, MikkoAP:tä, asdfg:tä, Tohtoria, Japea, Jaahaata, Mikko Moilasta, Kävelevää Dildoa, Panua, Eternal Testicleä, Mikko Ellilää, Mortimeriä, Russia, WTF:ää, Arhi Finnsanityä, Zackea ja kaikkia muita, jotka ovat sorrettujen ja rakenteellista väkivaltaa, epätasa-arvoa ja sosiaalista lokaa naamalleen jatkuvasti vastaanottamaan joutuvien puolesta jaksaneet jatkuvasti kirjoittaa osuvia tekstejä, jotka ovat tehneet minuun usein suurenkin vaikutuksen, ja luoneet helpotusta nähdessäni, etten suinkaan ole yksin puolustamassa näitä edellämainittuja ihmisiä etuoikeutettuja ryhmiä ja fasistiseksi muuttuvaa, valheita syytävää yhteiskuntaa vastaan.

Olette tehneet hyvää työtä, ja olen pitänyt monista kirjoituksistanne - ja suurin osa Teistä on ansainnut vilpittömän kunnioitukseni silkalla nerokkailla ja ytimekkäillä kannanotoillanne.

*kumarran* Teille kaikille.

Toivon, että jatkatte vastakin..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jos unohdin jonkun, niin älkää huolestuko - syy on ainoastaan siinä, etten vaan muistanut tällä hetkellä hänen nimeään. Syy on siis lähinnä huonon muistini, ei niinkään siinä, ettenkö olisi noita mahdollisesti unohdettujakin halunnut nimeltä mainita. Pahoittelen, jos (ja aika varmaankin 'kun') näin pääsi käymään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Itse voin sanoa ymmärtäväni sinua ilman mitään näennäisempatioita, ja se mitä sinä sanot on aika usein niin totta, mutta huomaan sen kyllä, etteivät ihmiset saa kosmisesta ulottuvuudestasi irti sitä mitä yrität heille välittää.

Olen surukseni havainnut saman, ja koetan parhaani mukaan välttää puhumista aiheista, jotka herättävät heissä tuon automaattisen reaktion, jolloin heidän on nähtävästi pakko sanoa jotakin sanomisiani vastaan.

Mutta se on kovin vaikeaa, kun kaikki liittyy kaikkeen.. edistystä esimerkiksi on mahdotonta erottaa sen moraalisesta puolesta, ja moraalia taas on aika vaikea erottaa henkisyydestä ja Maailmankaikkeuden Laeista.. ja niin edelleen.

On kuin koettaisi puhua kaloista mainitsematta kiduksia, eviä tai mitään veteen liittyvää ollenkaan. Kyllähän se joskus onnistuu, mutta välillä tulee vaikeuksia. En mielelläni pidättele arvokasta tietoa ja panttaa sitä itselläni, vaan haluan tarjota sen maailman vapaasti käytettäväksi.

Ai juu, siitä tekstin tunnekylmyydestä pitikin vielä sen verran kommentoida, että se on kyllä totta - tekstissä ei ole sävyjä, jotka livekeskustelussa (ja jopa puhelinkeskusteluissa) auttavat ymmärtämään paljon paremmin, mistä puhutaan. Sanan 'kiitos' voi sanoa varmaan 20 eri sävyllä, ja joka kerta se tarkoittaa eri asiaa (ja ihmiset tajuavat välittömästi ja automaattisesti pelkästä sävysät, mitä sillä tarkoitettiin).

Lisäksi olen pohtinut sitä, että ihmisilläkin vielä toimii jonkinlainen vaistonvarainen heikko telepatia, kun he tapaavat livenä tai jopa puhelimessakin. Mutta teksti on vain pelkkää tekstiä, ja tämäkin yhteys jää silloin saavuttamatta, ja väärinymmärryksien mahdollisuudet kasvavat taas eksponentiaalisesti jo entisestään suuresta määrästä.

Olen varma, että esimerkiksi täällä minua ja kirjoituksiani inhoavat (tuskin kukaan kai ketään sentään VIHAA pelkän tekstikirjoittelun perusteella..) ihmiset suhtautuisivat minuun lempeämmin, jos näkisivät sieluni sisälle, ja tuntisivat sen, minkä minä tunnen - jos he siis kokisivat hyvät tarkoitusperäni, ja sen, etten halua vahingoittaa ketään millään muotoa tai aiheuttaa kenellekään mielipahaa.

Se ei vaan tekstimuodossa ole kovin selvää, etenkin jos satun kirjoittamaan hieman ärtyneessä moodissa..

Näin varmasti tosin käy kaikille - jos me kaikki tuntisimme toisemme läheisemmin, ihan käsinkosketeltavina ja tuntevina ihmisinä heikkouksineen ja puutteineen, voi olla, että keskustelujen sävy muuttuisi paljon ymmärtäväisemmäksi puolin ja toisin.

Tietenkin kun puhun ihmisistä, feministit eivät oikein mahdu määritelmän alaisuuteen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Puoli kuudelta aamulla mies keittää kotonaan kahvia alasti. Ohikulkeva nainen 7-vuotiaan lapsen kanssa soittaa poliisille. Mies syytettynä ja voi saada vuoden linnaa ja 2k$ sakon.

Niinhän se on, että jos nainen on alasti ikkunassa, ja mies sattuu katsahtamaan sinnepäin, hän on tirkistelijä, joka pitää laittaa linnaan.

Jos taas mies on alasti ikkunassa, ja nainen sattuu katsahtamaan sinnepäin, mies on kauhea itsensäpaljastaja, joka pitää laittaa linnaan.

Tämä on sitä feministien tasa-arvoa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Esimerkkinä hienosti hoidetusta toiminnasta Heiskalan tapa toimia, jolla hän mm. jopa erotti entisen tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovin. "

Tämä olisi hienoa jos se olisi totta.


Tutustupa surkea femakko välillä Heiskalan toimintaan, tuoltakin osin, ja jatka sitten valehteluasi.

Vortac kirjoitti...

Naisellisuus voi olla vaikkapa sitä, että haluaisi miehen menevän itsensä sijaan metsänraivuuseen moottorisahan kanssa kun itse mieluummin asentaa tauluja seinälle.

No kuinka kätevää. Onkohan miehekkyydessä mitään sellaisia ilmenemismuotoja, joissa voisi passittaa naisen johonkin rankkaan ja raskaaseen työhön kodin ulkopuolelle, ja jäädä itse tekemään kevyitä ja miellyttäviä sisähommia 'mieluummin'..

Jos naisellisuus on miehen passittamista moottorisahan kanssa metsään samalla kun itse mieluummin asettelee sisällä tauluja, niin sanoisin että siinä tapauksessa naisellisuus ei ole tavoittelemisen arvoista.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tietenkin voidaan kysyä
kuinka moni miesaktiiveista on valmis tasa-arvon noustessakaan tulemaan esiin? Tai missä vaiheessa
?

Niin kauan, kuin tässä maailmassa on naisia (ja miehiä), jotka ovat valmis iskemään miehen kallon säpäleiksi väärän mielipiteen vuoksi tai leikkaamaan suutuksissaan miehen peniksen irti ja heittämään sen ikkunasta ulos, minä en ainakaan vapaaehtoisesti tule alastomana paljastamaan kaikkia niitä tietoja, joiden perusteella minun fyysinen lokaationi voidaan jäljittää, ennenkuin olen lopullisesti poissa tältä planeetalta.

Se on sama kuin menisi helvetin enkelien kokoukseen ja alkaisi huutamaan, miten noloa on pitää partoja, miten lapsellista tuollainen prätkämopoilu on, ja miten koko prätkäjengeily on vain homososiaalista isomahaisten rumien rikollisten egorunkkausta.

Silti näemme tähän koko ajan kehotuksia halveksintaan yhdistettynä.. "Oletpas munaton mies kun et mene prätkäjengiläisten päämajaan huutamaan kovaan ääneen heille noita asioita aseettomana ja alastomana!"..

Onko naisilla muuten erityisoikeus tässäkin asiassa olla 'munaton'.. hehän ovat tunnetusti alunperinkin munattomia (tai jos munasarjat lasketaan 'muniksi', niin siinä tapauksessa 'tulta munille' koskee moilasen taholta heitäkin..)..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Katso nyt hyvä ihminen esimerkiksi Jorman "keskustelupuheenvuoroja". Millä tavalla hän vie keskustelua eteenpäin?

Ei vain keskustelua, vaan myös sivistystä ja tasa-arvoa.

Hän vie sitä eteenpäin kertomalla totuuden ja faktat valehtelijoille, päin näköä, juuri niinkuin ne ovat.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Esimerkkinä hienosti hoidetusta toiminnasta Heiskalan tapa toimia, jolla hän mm. jopa erotti entisen tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovin."

Tämä olisi hienoa jos se olisi totta.Femuilla on täysi paniikki. Hirveä tarve vähätellä kaikessa mm. Heiskalan toimintatapoja. Jotteivat ne leviäsi miesten keskuudessa.

Femut ovat teille pyytettömiä neuvonantajia, yhdessä profemmarien kanssa. He ovat auliita neuvomaan teitä toimimaan niin ettei se näkyisi missään, niin ettei teistä tarvitsisi välittää vastaisuudessakaan.

Vortac kirjoitti...

On myös muistettava, että yhteydenotto anonyymiin henkilöön ei onnistu, jolloin myös järjestäytyminen on vaikeampaa..

Sinulle tämä anonyymiys/pseudonyymiys/nimimerkkiys/'oma nimi'-määritelmän kyseenalaistaminen on ilmeisen kova paikka. Mutta hyvä, että olet löytänyt itsestäsi kohdan, jonka avulla voit sentään suvaita nimimerkkien käytön.

Sen verran korjaisin, että kyllä se yhteydenotto onnistuu - ei-virallisia nimiä käyttävillä ihmisillä on myös ei-viralliset email-osoitteet, joiden kautta vilkaskin keskustelu ja yhteydenotto mahdollistuu aivan hyvin.

Minäkin olen kertonut omani täällä pariinkin kertaan muistaakseni - mutta eipä ole tullut emaileja.. eli syy ei suinkaan ole anonyymiudessa, vaan jossain muussa (missä, en osaa sanoa).

- Vortac

Jape kirjoitti...

OPTULAlta on juuri ilmestynyt tuore verkkokatsaus: Perheväkivalta Suomessa

Optulan verkkokatsaukset 2009

Tässä suora linkki PDF:ään: Perheväkivalta Suomessa (PDF)

Vortac kirjoitti...

En nimittäin puolusta tasa-arvoa itseni vuoksi, vaan ihmiskunnan. Niinpä vain tuloksilla on väliä, itse lobbausprosessia on tarpeetonta korostaa.

Hyvä, hyvä!

Itseasiassa tämä on erittäin, erittäin tärkeä pointti, jota feministien ja naisten yleensäkin saattaa olla vaikeata hahmottaa. Femakot kun toimivat itsekkyytensä ajamina, jotta saavat omalle omahyväiselle, henkilökohtaiselle itselleen etuisuuksia, ja omalle vihaiselle egolleen tyydytystä ja lepytystä (kun miehiä esimerkiksi kuohitaan ja tapetaan ja silvotaan jo vauvana), joka ei näemmä kuitenkaan koskaan kestä kovin kauan.

Yleensä naisetkin toimivat suhteellisen pienistä piireistä käsin, lähinnä itsensä ja oman perheensä hyväksi, ja siksi henkilökohtaiset solvaukset kantavat heille paljon painoa. He uskovat, että kunhan he loukkaavat jotakuta, se kantaa yhtä paljon painoa muillekin.


Mutta syystä, jonka esität tässä, hyvä Jorma, meikäläisiä ei olekaan kovin helppo onnistuneesti loukata. Voihan loukkaus joskus harmittaa, ärsyttääkin - ihmisiähän mekin vain olemme. Mutta se ei koskaan saa meitä lopettamaan kirjoitustamme, koska me emme toimi vain itsekkäiden vaikuttimiemme ajamana, vaan meillä on puhtaampi, korkeampi päämäärä, jota kohti kiipeämistä jokainen viestimme on.

Jos toimisimme egomme ajamana, loukkaus voisi tepsiä melko hyvin, ja saisi meidät ehkä melko varovaisiksikin. Mutta koska toimimme nimenomaan paljon, paljon laajemman asian puolesta, oikeudenmukaisuuden, totuuden ja aidon tasa-arvon puolesta - eli käytännössä paremman, ja oikeasti hyvän maailman puolesta, me emme välitä loukkauksista.

Päinvastoin, koemme ne tärkeäksi merkiksi siitä, että olemme osuneet johonkin tärkeään. Se koira älähtää, johon kalikka viipahtaa, niinkuin tuo brutaali sanonta kuuluu (ihmiskunnalla on tosi paljon aivan kamalia sanontoja niinkuin 'two birds with one stone' ..).

Aina kun vastaanotamme jonkin törkyturpa-anonyymin sylkipärskeitä tekstimuodossa, voimme sisäisesti hymyillä ja tuntea mielihyvää siitä, että olemme selvästi oikealla asialla. Mitä enemmän solvauksia ja loukkauksia femakoilta, sitä tärkeämpi asia, ja sitä paremmin olemme onnistuneet sen ottamisessa esille jopa typeryksienkin ymmärrettävässä muodossa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Onko todella niin, että bussissa saa mainostaa kirkkoja mutta ei ateismia..

Ymmärrän pointtisi ja olen tismalleen samaa mieltä, mutta näin sivuhuomiona haluan vähän poiketa tähän kohtaan..

Kirkot ovat lähes yhtä paha juttu kuin ateismi. Mielestäni olisi muutenkin parempi, että busseissa ja julkisilla paikoilla ei olisi missään yhtään noita suggestiivisia, aggressiivisia, alitajuntaan voimakkaasti vaikuttamaan pyrkiviä ylivarakkaiden superkorporaatioiden häiritseviä mainoksia, joihin silmä melkein väkisinkin osuu, koska ne on niin taktisesti aseteltu.

Toisaalta harmaata ja tyhjää seinääkään ei ole hauska katsella - sen sijaan olisikin mukavampi, jos bussien ja julkisten paikkojenkin, ja tyhjien seinätilojen pinnoituksessa ja suunnittelussa otettaisiin tärkeänä asiana esiin kauneus ja kohottavuus. Luonnosta voisi ottaa mallia - tai vaikka valokuvia, joilla sitten nämä muuten tylsät pinnat voisi päällystää. Myöskin kaunis taide ajaisi saman asian.

- Vortac

Jape kirjoitti...

Poiminta tuosta Perheväkivalta Suomessa -verkkokatsauksesta:

Naisiin kohdistuva parisuhdeväkivalta: "Yleisin väkivallan
muoto oli liikkumisen estäminen tai kiinni tarttuminen." (Lähde: Naisuhritukimukset 1998 ja 2005)

Vortac kirjoitti...

Tietenkin on täysin selvää, että ollakseen puhemies millekään asialle, diplomaattisuus on yhtä tärkeää kuin substanssi. Itse asiassa monet poliitikot sanovat, että tärkeämpääkin.

Ei se nyt niin kovin selvää ole. En muista Jeesuksen koskaan puhuneen diplomatian puolesta, päinvastoin.

Diplomatia on vain valheellisuuden ja kierouden yksi muoto - paketoidaan paska kauniiseen pukettiin ja rusettiin.

Rehellisyys on kaiken kommunikaation pohja. Niin kauan kuin diplomatia (ja sitä myötä vallanhimo) menee rehellisyyden edelle, ei voida kyllä odottaakaan, että saisimme poliitikkoja, jotka todella edustaisivat kansaa ja ajattelisivat kansan parasta kaikissa toimissaan ja tehtävissään.

Sikäli siis nykypoliitikoilta (tai aiemmilta) on aika kyseenalaista ottaa elämänohjeita vastaan..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Arvasin, että valehteleva miesaktivisti..

Tällaiseen en ole vielä törmännyt. Sen sijaan valehteleviin naisaktivisteihin törmää tuhkatiheeseen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vortac hyvä,
Et kai pahastunut sentään
.

Sattuu olemaan hyvä päivä, joten hiukan närää se vain aiheutti, mutta se sitten lieveni aika nopeasti.

Mitä tulee siihen, että onko anonyymit saavuttaneet koskaan mitään merkittävää - sitä en osaa sanoa. Eipä ole moni 'virallisen nimen' ihminenkään.

Anonyymiys kun ei ole ollut edes kunnolla mahdollista ennen tietoverkkoja, BBS:iä ja internettiä. Kuinka voi mukamas olla anonyymi aikana, jolloin ei pysty ottamaan laajamittaisesti ihmisiin yhteyttä paljastamatta 'virallista nimeään' ja osoitettaan..?

Toisekseen, ilmeisesti pidät 'nimeä' yleensäkin jotenkin kovin tärkeänä asiana (en tässä ota nyt kantaa siihen, onko nimi 'virallinen' vai itse itsellensä annettu), minulle se on vain yksi pragmaattinen työkalu muiden joukossa, ei mitään itseisarvoisen tärkeätä. Ehkä tästä asenteestani johtuukin näkemykseni siitä, mitä on anonyymiys, mitä on nimi ja miten 'virallinen nimi' ei välttämättä ole yhtään sen todenmukaisempi kuin itselleen annettu.

Minun mielestäni ei ole kovin tärkeää, mikä kenenkin 'virallinen' nimi tai 'karjanumero' (öh, eikun sosiaaliturvatunnus) on, etenkään jos en aio käydä heitä henkilökohtaisesti naamatusten tapaamassa.

Miksi pitäisi, kun keskustelu toimii täälläkin ihan hyvin? (joskin otan kyllä huomioon aiemman selitykseni siitä, miten livekeskustelussa ymmärrys on helpompaa jne.)

En jaksa uskoa, että se, että joku saa jotain aikaan, johtuisi hänen 'virallisesta nimestään' - eiköhän kyseessä ole sielulliset tekijät, joiden suhteen taas ei nimellä ole mitään merkitystä muutenkaan..?

Yhteiskunta on rakennettu niin, että anonyymiydesta on pyritty tekemään mahdotonta, mutta valtaapitävät eivät ottaneet huomioon, että voisi syntyä jotain sellaista kuin internet. Täällähän ihmiset eivät välttämättä olekaan samoin numeroituja ja ahdistettuja yleiseen normiin kuin live-elämässä, joten tämä ainakin osittainen anonymiteetti luo ihmiselle valtavan vapauden ja helpotuksen, jonka puitteissa voidaan vihdoinkin käydä AITOJA keskusteluja.

Suurin osa mistä tahansa vähänkin herkemmästä tai sosiaalisesti tulenarasta aiheesta (kuten miesten oikeudet) käydystä keskustelusta olisi taatusti jäänyt tapahtumatta, jos internetissäkin pitäisi aina olla 'virallinen nimi' ja sosiaaliturvatunnus kaikille näkyvillä.

Et varmaan ihan sitäkään halua? Sanoisin moisia keskusteluja melkoisiksi saavutuksiksi, jotka ovat nimenomaan mahdollistuneet anonyymiyden johdosta. Mutta tietenkään en voi luetella NIMIÄ heistä, jotka ovat saaneet jotain aikaan anonyymina, koska.. noh, he ovat jääneet anonyymeiksi.. :)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo, että oikeustoimiin on aika mahdotonta ns. 'nimimerkillä' ryhtyä, on vain osoitus yhteiskunnan sairaudesta - oire, joka johtuu siitä, että ihmiset on haluttu aikoinaan (ja halutaan vieläkin) karjan tavoin merkitä, jotta jokaikinen yksilö olisi helposti saatettavissa 'vääristä mielipiteistä'kin samantien vaikeuksiin.

Täydellinen hallinta, näes.

Yhteiskunta on myös rakennettu niin, että tuollaiset oikeustoimet eivät koskaan tule johtamaan mihinkään rakentavaan. Arvostan rohkeuttasi, mutta tapasi toimia perustuu turmeltuneen yhteiskuntajärjestelmän ennaltarakennettujen sääntöjen sisällä toimimiselle, ja siten on tuomittu epäonnistumaan.

Tarkoitan nyt sitä, että kun tavoitellaan jotain hyvää, sitä ei voi rakentaa tällaisen korruptoituneen järjestelmän päälle/alaisuudessa.. sellainen yritys on aina tuomittu tuhoon. Se on alistumista mahdottomaan tehtävään, ja pakottaa käyttämään arvottomia ja huonoja keinoja. Huono puu ei voi tuottaa hyvää hedelmää.. sinä yrität saada hyviä hedelmiä aikaiseksi vetämällä huonon puun oikeuteen huonojen hedelmiensä vuoksi..

Siksi 'virallisella nimellä' ja karjanumerolla toimimisessa ei ole mitään erityisarvoa - sillä voi hetken pyöritellä papereita ja eksyä byrokratian labyrintteihin helpommin, mutta lopputulos ei ole yhtään sen näyttävämpi.

Tiedon lisääminen on ainoa tapa saada muutos aikaan, ja kun tarpeeksi suuri joukko ihmisiä vaatii päättäjiä kuuntelemaan, tulevat he kyllä kuuntelemaan tuota ihmisjoukkoa. Näin ollen ehkäpä anonyymit saavat jopa enemmän aikaan kuin sinä, joka toimit naisten ja vallanpitäjien ehdoilla kiltisti omalla karjanumerollasi ja nöyrästi omalla virallisella leimallasi, jolla systeemi sinut tuntee ja lokeroi..

On kuin yrittäisit opettaa kiinalaista puhumaan englantia käyttämällä pelkästään kiinalaisia sanoja.

- Vortac

vk kirjoitti...

Vortac-spammia taas pukkaa niin maan perkeleesti.

Heiskala kirjoitti...

Jeff Hearn, Arto Jokinen jne... *


Vortac,

En minä sitä väitä, että näitä keskusteluja ei saisi käydä pseudonyymien takaa, tottakai saa ja osin pitääkin. Mutta niin pitää sitten myös löytyä niitäkin ihmisiä jotka, lyhyesti sanottuna, uskaltavat esiintyä omilla kasvoillaan ja omalla nimellään. Toivoisi vain, että näitä henkilöitä löytyisi nykyistä enemmän. Tuppaa olemaan niin että opportunistinen asenne* yhteiskunnassamme valtaa pitävään hegemoniaan houkuttelee useammin tällaiseen. He saavat rahaa ja palkintoja* - yhteiskunnallisesta tihutyöstään.


"mies jota ei ole"
antti heiskala

Anonyymi kirjoitti...

"Onpa esim. tasa-arvovaltuutettu joutunut mm. allekirjoittaneen lobbauksen vuoksi ottamaan miesasiat vuosi vuodelta vahvemmin esille."

Päivän paras! En tiennytkään, että jankkaavilla ja kaikin puolin älyttömillä sähköposteilla ja kirjeillä spämmääminen on nykyään lobbausta.

Anonyymi kirjoitti...

feministisika jälleen vauhdissa!

Jorma kirjoitti...

"En tiennytkään, että jankkaavilla ja kaikin puolin älyttömillä sähköposteilla ja kirjeillä spämmääminen on nykyään lobbausta."

En spämmää, lobbaan. Iso ero.

Since 1974 kirjoitti...

Minä taas olen jo pitkään tiennyt, että Jorman jankkaavilla ja kaikin puolin älyttömillä sähköposteilla ja kirjeillä lobbaaminen on spämmäämistä.

Totta puhuen, Jorman kunniaksi on kuitenkin sanottava, että hyviäkin ajatuksia löytyy, kun taas monet muut ovat pelkkiä räksyttäviä homottelijoita.

Olennaisinta on se, että minä en tasa-arvosta piittaa. Minä kannatan sitä, että me miehet pysymme edelleen vallassa.

Anonyymi kirjoitti...

Feministinen klassikko:

S.C.U.M. Manifesto
(Society for Cutting Up Men)
by Valerie Solanas

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki "Since 1974", et tietenkään tasa-arvosta piittaa, kuka sitä kuvittelisikaan, sillä sinä olet feministisika.

Heiskala kirjoitti...

OBLOMOV,


"Vortac", kirjoitit:

"Yhteiskunta on myös rakennettu niin, että tuollaiset oikeustoimet eivät koskaan tule johtamaan mihinkään rakentavaan. Arvostan rohkeuttasi, mutta tapasi toimia perustuu turmeltuneen yhteiskuntajärjestelmän ennaltarakennettujen sääntöjen sisällä toimimiselle, ja siten on tuomittu epäonnistumaan."

Vitut. Et ilmeisesti ymmärrä lainkaan mikä toiminnassasi on jujuna.

Vortac, jatkoit: "Tarkoitan nyt sitä, että kun tavoitellaan jotain hyvää, sitä ei voi rakentaa tällaisen korruptoituneen järjestelmän päälle/alaisuudessa.. sellainen yritys on aina tuomittu tuhoon. Se on alistumista mahdottomaan tehtävään, ja pakottaa käyttämään arvottomia ja huonoja keinoja. Huono puu ei voi tuottaa hyvää hedelmää.. sinä yrität saada hyviä hedelmiä aikaiseksi vetämällä huonon puun oikeuteen huonojen hedelmiensä vuoksi.."

Voi veljet sentään. Aika rajoittunut käsitys. Koita nyt hyvä ystävä käyttää edes hiukan mielikuvitusta mistä tutkintapyynnöissäni jne. on lopultakin kysymys.

Jatkoit : Siksi 'virallisella nimellä' ja karjanumerolla toimimisessa ei ole mitään erityisarvoa - sillä voi hetken pyöritellä papereita ja eksyä byrokratian labyrintteihin helpommin, mutta lopputulos ei ole yhtään sen näyttävämpi.

Tiedon lisääminen on ainoa tapa saada muutos aikaan, ja kun tarpeeksi suuri joukko ihmisiä vaatii päättäjiä kuuntelemaan, tulevat he kyllä kuuntelemaan tuota ihmisjoukkoa. Näin ollen ehkäpä anonyymit saavat jopa enemmän aikaan kuin sinä, joka toimit naisten ja vallanpitäjien ehdoilla kiltisti omalla karjanumerollasi ja nöyrästi omalla virallisella leimallasi, jolla systeemi sinut tuntee ja lokeroi.."


Joopa joo. Anonyyminä yksi ainoa henkilö voi väittää olevansa vaikka tuhat henkilöä, nimellä se ei onnistu. ( ja voin silti vielä kirjoittaa myös anonyyminä )

Tämä homma olisi jo ohi, ja saisimme puuhata jo muuta, jos maassa olisi vaikkapa edes kymmenen tavallani toimivaa ihmistä, mutta ei, maa on täynnä vaisuja oblomoveja.

Ilolla olen katsellut kuinka FAS lapsi tulevaisuudesta on aktiivinen ja terhakka, energinen ja ulospäinsuuntautunut, mutta siinäpä se taitaakin olla. Ihan toinen meininki kuin esimerkiksi sinulla "Vortac", anteeksi nyt vain.

Vortac, sinä olet laiska pelkuri joka yrittää keksiä syitä laiskuuteensa kuin mikäkin vätysmäinen ja selittelevä Oblomov, ikävä kyllä.


:A]

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen itse kunkin välttämään eripuraa, vaikka mielellään profeministit, femakot yms yrittävätkin osaltaan kylvää riitaa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"En kyllä tunnustaudu jumalaksi, noin sivuhuomiona sanoen."

Halusinkin hehkuttaa ja tuoda esiin todellista arvoasi ja tasoasi, koska monet pitävät sinua spämmääjänä tai tyhjänjauhajana (eivät siis ymmärrä mistä puhut ja sanovat tietenkin, 'ettei kiinnosta'). :)

Muistutan, että viisaudella on kuitenkin ystäviä, ja varmasti aina joku (muukin kuin minä) välillä nautiskelee niistä antimista, joita täällä tarjoilet. Ihmiset on
niin elukoita, ettei meidän esoteeriset keskustelumme heitä kauheasti inspiroi, mutta ainakin olemme onnistuneet olemaan heille tragikoomisia.

Muistutan, että meidän on ollut hyvä keskustella ummet ja lammet ja antaa silti ihmisten valikoida keinoälyllään (jos muutakaan ei ole) mitä kuuntelevat. Sitä viisautta, joka meidän kirjoituksistamme huokuu, ei kukaan kuivakirjoittaja sanoillaan murra. Sen verran korkeaa tietoa edustamme kuolevaisuudestamme huolimatta.

"Sullakin on usein erittäin napakoita pointteja, ja vaikutat tajuavan asioita paremmin ja laajemmin kuin ihmiset (edes MRA't) yleensä."

Huomasin jo joskus 12
vuotiaana, kun aloin itsenäistyä, että kannan omituista lahjaa tai kirousta. Ihan lapsena vielä en sitä tajunnut. Annoin onnentunteelle nopeasti myöten ja päätin olla sellainen, kuin olen ja viedä asioita eteenpäin.
En silti ole koskaan saanut olla tasapainoinen ihminen, kuten sinä, vaikka olisin halunnutkin. Olet opettanut minulle kuitenkin tasapainoisempaa otetta elämään omalta taholtasi, tai oikeastaan viisautesi avulla. Se ei ole ihan vähäpätöinen juttu. Lähipiiristäni, joka ei ole sekään ihan "normaalia", saan aina välillä rakentavaa
palautetta harhailevaisuudestani ja siitä miten pyöritän mielessäni turhia kuvioita, jotka ajavat ojasta allikkoon.

"Joitakin juttujasi en aivan ymmärrä, ja toisia on taas jotenkin hankala tai lähes hiukan vastenmielistä lukea (voin paljastaa - ne sadoseksijutut eivät oikein miellytä.. :))"

Olen siitä ennenkin sinulle sanonut: seksuaalisuuteni, ja monen muun tuntemani ihmisen seksuaalisuus on valtaperusteista. Kipu on asia, joka on jokaisen elämässä läsnä, jotenkin. Se, miten siihen suhtautuu ja missä tilanteessa sen hyväksyy vaihtelee. Minä en ole sitä mieltä, että seksin eri muotoja kaikkien tarvitsisi harjoittaa, vaikka teenkin toki törkeitä heittoja. Jokainen itseasiassa tekee omaan seksuaalisuuteensa liittyviä heittoja, jopa sinä. En minäkään tuota römpsän saamisen iloa oikein ymmärrä, vaikka ihmiset siitä puhuvat. Minua ei ole koskaan erityisemmin panettanut, vaikka olen pannut.
Seksi, johon kuuluvat ruoskat on minulle oman hyvinvointini kannalta kuitenkin tärkeää. Se ei ole groteskia, kuten sanot, vaan jaloa aistillisuutta, tietysti myös omapäinen LUPA käyttää valtaa tarkoituksiin, jotka loukkaavat kurin funktiota yhteiskunta järjestyksessä.

"ja toki castanedalaisuutesi herättää minussa joskus hiukan silmien pyöritystä, mutta eipä kai sen tarvitse suuresti vaikuttaa."

En ole mikään ismin kannattaja. Ei ole uskontoja.
Olen vaan vakaasti sitä mieltä, että Castanedan kirjat eivät ole fiktiota ja osan niistä asioista siellä kirjoissa olen *todentanut*
millintarkalleen. Niillä on myös suunnaton esoteerinen arvo, jota et nähtävästi tajua. Kyse ei ole
fiktiivisistä romaaneista, hourailusta, koska niissä esitetyt tapahtumat ovat sataprosenttisen eheitä ja vapaita sekoilusta.
Moni ihminen on kääntänyt takkinsa ja sanonut, ettei jaksa enää niitä kirjoja, mutta tosiasiassa
heillä ei ole tietoa mihin nuo asiat perustuvat.

Maailmassa täytyy saavuttaa
asioita, jonain päivänä. Ei se ole vain sitä, että
ollaan ja kierretään kehää. Aikanaan on muututtava, siinäkin tapauksessa, että jälleensyntyisit kymmeneen miljoonaan eri inkarnaatioon. Castanedan kirjat ovat manuaaleja, joiden avulla ihminen voi muuttua ja päästä sisään portista, joka on tuolla jossain.

Sen portin takana on maailma, jonne sinäkin haluat. Toivottavasti saan jossain vaiheessa annettua sinulle sen avaimen. :)

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Minun mielestäni ei ole kovin tärkeää, mikä kenenkin 'virallinen' nimi tai 'karjanumero' (öh, eikun sosiaaliturvatunnus) on, etenkään jos en aio käydä heitä henkilökohtaisesti naamatusten tapaamassa."

Karjatunnuksella esiintyminen on katu-uskottavampaa,
mutta katu-uskottavuus ei ole ehkä kuitenkaan lopullinen päämäärä,
ehkä kenellekään.
Tasa-arvoisessa maailmassa on paljon vähemmän merkitystä sillä, onko joku cool tai onko nimilappu rinnassa määrittämässä henkilön identiteettiä.
Maailmassa on paljon nousevia saippuakuplia ja niitä on opittu seurailemaan niin paljon, ettei useimpia ihmisiä olemassaolon peruskysymykset itsessään edes kauheasti kutkuta, kunhan vaan on joitain pinnallisia pyrkimyksiä, mihin keskittyä pinnallisten ihmisten kanssa.

Jos olisin jousenhaltija
ampuisin nuolen viihdeteollisuuden sydämeen. Heiskala voi ostaa kirpputorilta vaikka kuinka ison jousen, mutta eri asia on löytääkö tuo nuoli koskaan kohdettaan, vai onko hänen lopullinen missionsa tehdä meistä vain katu-uskottavia tulevan extreme-viihdeteollisuuden tuotteita.

Pitäisi varmaan järjestää
jonkunlainen "Irti Eläimestä" -"spammikamppanja" vortacin kanssa.

Ennenkuin asennatte filtterinne kondikseen todettakoon,
että näillä leveyksillä ihmisillä on todellakin tapana piirtää luolien seinustoihin, ja että kaupungit eivät ole eläinten paikkoja, eikä ruokakaupat paikkoja, joista eläimet ottavat riistansa.

Ollaan ihmisiksi.

Pidetään huolta.

Kunnioitetaan lapsia, jotka eivät ole vielä tuhoutuneet sisuskaluja myöten.

Bmad

Jorma kirjoitti...

"Naisiin kohdistuva parisuhdeväkivalta: "Yleisin väkivallan
muoto oli liikkumisen estäminen tai kiinni tarttuminen." (Lähde: Naisuhritukimukset 1998 ja 2005)"

Niinpä niin. Ei mitään uutta auringon alla. Kuinka he kehtaavat?

Anonyymi kirjoitti...

Jorma
Liikkumisen estäminen ja kiinnitarttuminen ovat nekin väkivaltaa, vaikkakin huomattavasti lievempää kuin nyrkillä lyöminen veitsestä puhumattakaan. Lisäksi liikkumisen estämistä on monenlaista, lievimmillään se on on vain edessä seisomista ja toisaalta se voi olla hyvinkin voimakasta seinää vasten painamista.

Mikäli väkivallan muotoja ei ole kuitenkaan jaoteltu mitenkään tarkemmin, tilastoilla ei tee mitään. Ja tietenkin vain väkivallantekojen määrään viittaaminen ilman tekojen yksilöintiä on täyttä huuhaata.

- Syltty

since 1974 kirjoitti...

Hyvin kommentoitu, Syltty.

Anonyymi kirjoitti...

Entä jos "liikkumisen estämisellä" ollaan estetty esimerkiksi veitsellä lyöminen.

Keittiöveitsi on naisten yleisimmin väkivaltansa tueksi käyttämä ase. Tästä johtunee se, että miehiä on nykyään jo enemmän saisraaloissa paikattavana parisuhdeväkivallan tuloksena kuin naisia.

Since 1974, miksi valehetelt sukupuolesi ja todellisen persoonasi ja agendasi?

Jorma kirjoitti...

"Ja tietenkin vain väkivallantekojen määrään viittaaminen ilman tekojen yksilöintiä on täyttä huuhaata."

Näinhän on juuri tehty. Eikä sitä voi edes pistää vain Suomen kelvottoman median syyksi, sillä tutkijoilla on vastuunsa huolehtia siitä, ettei näin käy.

Vortac kirjoitti...

Sen portin takana on maailma, jonne sinäkin haluat.

Olen jo maailmassa, jonne minäkin haluan.

Kiitos kuitenkin tuosta kannustavasta rehellisyydestäsi, joka sai minut hieman jälleen hämilleni - en jaksa uskoa, että minun vaatimattomilla sepustuksillani olisi ollut noin suuri vaikutus..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lisäksi liikkumisen estämistä on monenlaista, lievimmillään se on on vain edessä seisomista ja toisaalta se voi olla hyvinkin voimakasta seinää vasten painamista.

Eikä voi. Voimakas seinää vasten painaminen on voimakasta seinää vasten painamista, eikä liikkumisen estämistä. Tarkoitan, että ei puhuttaisi 'liikkumisen estämisestä', jos kyseessä on 'voimakas seinää vasten painaminen'. Jos liikkumisen estäminen on yhtään mitään muuta kuin pelkästään liikkumisen estämistä (tietenkin voidaan kysyä, minkälaisen liikkumisen?), silloin yleensä puhutaan niistä muista piirteistä. Jos estää liikkumisen hakkaamalla toisen tajuttomaksi, tuskin puhutaan 'liikkumisen estämisestä'.. :)

On kuitenkin eräällä tavalla ongelmallista niputtaa tuollaiset "Älä ny jumankauta tapa mua tolla puukolla"-itsepuolustustoimenpiteet väkivallaksi ihan samalla tavalla kuin toisen rusikoimisen nyrkein ja potkuin teho-osastolle.

Keksitkö sinä, millä tavalla?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Heiskala, katsomme asioita hyvin eri näkövinkkeleistä, ja siten yhteisen näkökulman löytäminen tähän asiaan on aika vaikeaa. Toivon silti, että pidättäydymme toistemme solvaamisesta, meitä kaikkia tarvitaan, ja meidän on tehtävä yhteistyötä saadaksemme tuon femiathanin kellistettyä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Olen jo maailmassa, jonne minäkin haluan."

Tästä uskallan olla eri
mieltä.

Uskon, että se maailma, jossa haluaisit olla ei ole tässä, vaan tuolla (eikä oikeastaan
sielläkään).

On varhaista puhua asiasta mitään.

"Kiitos kuitenkin tuosta kannustavasta rehellisyydestäsi, joka sai minut hieman jälleen hämilleni - en jaksa uskoa, että minun vaatimattomilla sepustuksillani olisi ollut noin suuri vaikutus.."

Ei tietenkään mikään
hillitön vaikutus, mutta olet silti auttanut elämäni tasapainottamisessa (joka tosin on aika mahdoton tehtävä).

Nuo muut kirjoittajat tuolla ovat meidän alapuolellamme henkisesti.


Bmad

Heiskala kirjoitti...

Joo, Vortac,

Sinä kirjoitat nimimerkillä(- keillä?). Minä kirjoitan sekä nimellä että nimimerkeillä, siinä se ero on.


Ja muuten, sorry, teinpä näköjään tuolla aimmin myös yhden lyöntivirheen.

Yksikin lyönti(virhe) on liikaa!


Näin sen piti olla:

Vortac", kirjoitit:

"Yhteiskunta on myös rakennettu niin, että tuollaiset oikeustoimet eivät koskaan tule johtamaan mihinkään rakentavaan. Arvostan rohkeuttasi, mutta tapasi toimia perustuu turmeltuneen yhteiskuntajärjestelmän ennaltarakennettujen sääntöjen sisällä toimimiselle, ja siten on tuomittu epäonnistumaan."

Vitut. Et ilmeisesti ymmärrä lainkaan mikä toiminnassani on jujuna.

( siis: toiminnassani )ystävällisesti,
helisevä vaski, kilisevä kulkunen,
mies jota ei ole,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Syltty
Lisäksi liikkumisen estämistä on monenlaista, lievimmillään se on on vain edessä seisomista ja toisaalta se voi olla hyvinkin voimakasta seinää vasten painamista.

Vortac
Eikä voi. Voimakas seinää vasten painaminen on voimakasta seinää vasten painamista, eikä liikkumisen estämistä. Tarkoitan, että ei puhuttaisi 'liikkumisen estämisestä', jos kyseessä on 'voimakas seinää vasten painaminen'.

No minusta seinää vasten painaminen on nimenomaan liikkumisen estämistä. Ylipäätänsä jos toista estää kun toinen yrittää kaikin voimin liikkua, siinä pitää käyttää (estetyn näkökulmasta) huomattavaa voimaa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Tampereella

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi nettikirjoittelu kertoo häpeästä:


HS - Julkaistu: 25.3.2007 lehdessä osastolla Sunnuntai

Annamari Sipilä


"Tämän lisäksi feminismin ja feministien haukkuminen alkaa olla auttamattoman vanhanaikaista. Jos joku haluaa osoittaa olevansa vähän tyhmä tai yksinkertainen, hän alkaa mollata feminismiä.

Kiihkeimmät feministien vihaajat löytyvät internetin keskustelupalstoilta. He toimivat nimimerkkien suojissa. Se kertoo häpeästä."