tiistaina, lokakuuta 20, 2009

Legenda ja totuus

Inquiry fails to find single trafficker who forced anybody into prostitution
The UK's biggest ever investigation of sex trafficking failed to find a single person who had forced anybody into prostitution in spite of hundreds of raids on sex workers in a six-month campaign by government departments, specialist agencies and every police force in the country.

The failure has been disclosed by a Guardian investigation which also suggests that the scale of and nature of sex trafficking into the UK has been exaggerated by politicians and media.

Current and former ministers have claimed that thousands of women have been imported into the UK and forced to work as sex slaves, but most of these statements were either based on distortions of quoted sources or fabrications without any source at all.

The analysis, produced by the police Human Trafficking Centre in Sheffield and marked "restricted", suggests there was a striking shortage of sex traffickers to be found in spite of six months of effort by all 55 police forces in England, Wales, Scotland and Northern Ireland together with the UK Border Agency, the Serious and Organised Crime Agency, the Foreign Office, the Northern Ireland Office, the Scottish government, the Crown Prosecution Service and various NGOs in what was trumpeted as "the largest ever police crackdown on human trafficking".

vrt. YK: EU-maissa voi olla jopa 270 000 ihmiskaupan uhria
UNODC:n pääsihteerin Antonio Maria Costan mukaan syynä saattaa olla se, ettei poliisi toimi tarpeeksi tehokkaasti.

"Ehkäpä poliisit eivät löydä salakuljettajia ja ihmiskaupan uhreja, koska eivät etsi heitä", hän totesi sunnuntaina, jolloin Euroopassa vietettiin ihmiskaupan vastaista päivää.

Viraston mukaan suurin osa uhreista on naisia, jotka pakotetaan prostituutioon.

Lisäys: Prostitution and trafficking – the anatomy of a moral panic
In the case of sex trafficking, the role of the neo-conservatives and Iraqi exiles has been played by an unlikely union of evangelical Christians with feminist campaigners, who pursued the trafficking tale to secure their greater goal, not of regime change, but of legal change to abolish all prostitution.

The sex trafficking story is a model of misinformation.

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suurin osa länsimaiden ihmiskaupan ja orjatyön uhreista on Suomessa, koska meillä on sivistysmaitten viimeisenä tämän laajuinen palkaton pakkotyö, asetyövelvollisuus vankilan uhalla vain miehille.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään lo 22:00 tulee Neloselta:

4D: Seksiturismin salat

Dokumentissa seurataan kahta thaimaalaisnaista, jotka etsivät ulkomaalaista poikaystävää päästäkseen kotikylänsä köyhistä oloista. Toinen etsii seuraa internetistä, ja toinen toivoo löytävänsä ihannemiehensä kaupittelemalla itseään. Dokumentti.

Homo

Heiskala kirjoitti...

Kommenttini Hesarin ihmiskauppaa käsittelevään keskusteluun:Hyvin pyyhkii, Suomi
Antti Heiskala | 20.10.2009 20:30

Kaikki muu ihmiskauppa, on Suomessa harvinaista yksittäistä toimintaa. Ainoa järjestäytynyt ihmiskaupan muoto, on huostaanotettujen lasten ihmiskauppa.

Tämä on kyllä aika kylmäävää todellisuutta. Jos Suomen väkiluku suhteutetaan noin 16.000:n huostaanotettuun lapseen, voidaan todeta että hyvin pyyhkii Suomi?

Kaikkein mielettömintä on, että monet näistä lapsista on sosiaalifeministitantan ideologian vuoksi mielummiin otettu huostaan kuin annettu lapsen isän hoitoon, silloin kun lapsen äiti ei ole kyennyt lapsesta huolehtimaan. Kukaan ei valvo tätä toimintaa. Kukaan ei mahda näille tantoille mitään, eikä laillisuusvalvonta piittaa, ja sama homma jatkuu vuodesta toiseen. Lapsiasiavaltuutettukin on osoittautunut vain karkeaksi itsekeskeiseksi pilaksi.

Tutustukaapa joskus vaikka Espoon sosiaalitoimen käytäntöihin, vai pitikö sanoa käytänteihin...YK: Ihmiskaupan pyörittäjät useimmiten naisia
Antti Heiskala | 20.10.2009 20:41

HS 12.2.2009 :

"Wien. Ihmiskaupan uhrien lisäksi myös ihmiskaupan pyörittäjät ovat useimmiten naisia. Itä-Euroopassa ja Keski-Aasiassa noin 60 prosenttia ihmiskaupasta tuomituista oli naisia. Tiedot selviävät YK:n torstaina julkistamasta tutkimusraportista. "

Mitenkäs se tiukka ja kireä feministin "tasa-arvo"-suu nyt laitetaan?YK: EU-maissa voi olla jopa 270 000 ihmiskaupan uhriaantti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Muistellaanpas taas hetki sitä, minkä vuoksi prostituutio ja prostituutioon liittyvä ihmiskauppa ovat edes olemassa. Prostituutiota ylläpitävät asiakkaat, joista ehdoton enemmistö on miehiä. Onkin varsin mielenkiintoista, että enemmistö prostituutiota ja siihen kuuluvaa ihmiskauppaa vastaan taistelevista ihmisistä on naisia.

Teinä miehinä pitäisin mielessä sen vastuun, joka teille prostituutiosta kuuluu. Luulisi olevan loogista, että ne jotka prostituutiota ylläpitävät myös pyrkisivät lopettamaan sen?

Tiukka ja kireä feministi.

Anonyymi kirjoitti...

Prostituutiohan on hyvä asia. Vain kieltolain kaltainen ja kartellimaisten pihtarifemakkojen ajamat prostituutiokiellothan sen sijaan ajavat prostituution maan alle, jolloin siihen alkaa tulla enemmän oikeasti epätoivottavia ilmiöitä, kuten ihmiskauppaa.

On myös syytä muistaa, että ihmiskauppa ei ole mikään synonyymi prostituutiolle, sillä suurin osa prostituoiduista ei ole ihmiskaupan uhreja, eikä suurin osa ihmiskaupan uhreista prostituoituja. Esimerkiksi Suomessakin yhtä poikkeusta lukuunottamatta käsittääkseni kaikki ihmiskaupan uhrit ovat esim. jotain kiinalaisia kivenhakkaajia, orjapalkattuja etnoravintoloiden työntekijöitä tms.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ratissa:

Tarjosi jalankulkijalle tietä - ajoi silti yli

Brittijohtajat: Lisää naisia parlamenttiin

Lenitalla "sata salarakastajaa" - paljastan nimet muistelmissani

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kappas - nimimerkki 1974 on nyt muuttunut rehellisesti siksi mikä alkujaan olikin eli tiukka ja kireä feministi...

Anonyymi kirjoitti...

Juu, femakko näkee ongelman siinäkin missä ongelmia ei ole. Jos kyseessä ei ole ihmiskauppa (ja mitä ilmeisemmin ei ole), niin millä lihaksilla hän koittaa estää toista ihmistä myymästä vartaloaan toiselle? Sehän on roomalaisen sopimusoikeuden vastaista.

P.S. Vielä femakolle, naisethan sitä prostituutiota ylläpitävät. Valtaosa prostituoiduista kun on naisia. Huuda niille.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vielä Suomen maksullisten naisten logiikka kiteytettynä:JOKAISESSA YHDYNNÄSSÄ ORGASMIN SAA TODELLISUUDESSA VAIN 6-7 % NAISISTA

http://www.kaypahoito.fi/terveysportti/Dlehti2.tunnista?a=Y&t=H&fname=D93408.htm

"Suomalainen seksi -tutkimuksessa kartoitettiin yli kahdentuhannen 17-75-vuotiaan suomalaisen naisen ja miehen sukupuolielämää (Kontula ja Haavio-Mannila 1993).

Emättimen kostumisongelmaa esiintyi ajoittain joka toisella naisella...

...jokaisessa yhdynnässä orgasmin sai 6-7% naisista.

+


NAISET EIVÄT MASTURBOI KOSKA HE EIVÄT ITSEKÄÄN PYSTY TEKEMÄÄN ITSELLEEN ORGASMIA

http://kvantti.tky.fi/99/1/kysely.html#masturbointi

Tutkimus vahvisti minkä kaikki jo tiesivätkin: masturbointi on poikamiesten harrastus. Miehet tekevät sitä 11 kertaa kuussa, naiset 2.

+

SEKSIÄ SAA KUITENKIN TALOUDELLISILLA VAIHTOKAUPOILLA

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009090810208002_lz.shtml

Amerikkalaisprofessoreiden mukaan naiset harrastavat seksiä enemmän käytännön syistä kuin intohimon vieminä:

Suurimmalla osalla motiivit liittyivät taloudellisiin tai materiaalisiin palkintoihin.

- Suurin osa miehistä pitää suurinta osaa naisista ainakin jossain määrin seksuaalisesti viehättävinä. Sitä vastoin suurin osa naisista ei pidä suurinta osaa miehistä yhtään seksikkäänä, kirjailija-professoreiden yhteenveto aiheesta kuuluu.

Jopa 84 prosenttia naisista myönsi harrastavansa seksiä, jotta rauha kodissa säilyisi tai vastineeksi kotitöistä.

Ja päälle kysely vielä myös Suomen naisilta. Ja yli 80% toimii juuri näin!

+

SIMPANSSINAARAAT VAIHTAVAT SEKSIÄ ELINTASON NOUSUA VASTAAN

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Simpanssit+vaihtavat+lihaa+seksiin/1135245046267

"Simpanssikoiraat, jotka jakavat lihan naaraan kanssa, saavat naaraalta vastapalvelukseksi seksiä. Uusi tutkimus osoittaa myös, että nämä palvelukset muistetaan pitkään.

Tutkijoiden mukaan vaihtokauppa seksin ja lihan välillä ei tapahtunut heti, vaan ehkä vasta päivien päästä."

+

http://www.iltalehti.fi/terveys/200706066202432_tr.shtml

"Brittinaisista 52 prosenttia valitsee mieluummin suklaapatukan kuin seksin, selviää Britanniassa tehdyn kyselyn tuloksista.
Suklaa pesee naisten mielissä seksin, koska se tuottaa varmasti mielihyvää"

+

PÄÄSÄÄNTÖISESTI KAIKKI NAISET SAAVAT ORGASMIN JUURI KORVAUSTA VASTAAN

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200901198939384_lz.shtml

Tuoreen tutkimuksen mukaan naisen seksuaalisen nautinnon määrä on suoraan verrannollinen miehen varallisuuteen.

- Naisen orgasmitiheys kasvaa kumppanin tulojen noustessa, Newscastlen yliopiston psykologi Thomas Pollett tiivistää tulokset tuoreesta tutkimuksesta, johon osallistui yli 1500 miehen kanssa parisuhteessa elävää naista.

+

Wanha rivologinen kuva jossa kuitenkin piilee totuuden siemen?

http://img401.imageshack.us/img401/7964/bonton1pz8.jpg

+

Tähän loppuun onkin hyvä kerrata "muistin virkistykseksi" vaikkapa Henry Laasasen tiivistelmät: Suomen nykyvaltio aviomiehen korvikkeena ja miksi Suomen naiset eivät enää tee aloitteita.

"RAHALLA SAA JA FEMINISTI VALTIOLLA TIENAA"
wanha asfalttiviidakon sanonta

- ÖITÄ SUOMI -

Vortac kirjoitti...

Nainen pakotetaan prostituutioon..

Tuo kuulostaa minusta suunnilleen siltä, että nainen pakotetaan vaihtoehtoon, jota miehellä ei edes ole!

On kuin lapsi pakotettaisiin valvomaan myöhään lempipiirrettyjensä parissa ja syömään suklaajäätelöä.

Mihinköhän kaikkeen miehet oikeastaan pakotetaan? Miksi korporaatiossa 8-16 työskentely ei ole ihmiskauppaa? Ai koska miehellä on myös vaihtoehtona olla nälästä riutuva kaikkien halveksima ja hyljeksimä työtön sossupummi? Juu, se varmaan selittää. Köyhyys pakottaa naiset prostituutioon, ja miehet.. mihin?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Suurin osa länsimaiden ihmiskaupan ja orjatyön uhreista on Suomessa, koska meillä on sivistysmaitten viimeisenä tämän laajuinen palkaton pakkotyö, asetyövelvollisuus vankilan uhalla vain miehille.

Erinomainen pointti. Voisitko muuten valita jonkin nimimerkin, jossa sitten pysyt? Olisi hauskempaa keskustella, kun voisi -KOHDISTAA- kommentit jollekulle.

En useinkaan itse edes lue anonyymien kommentteja, joten tällaiset helmet voivat jäädä sivu suun, sikäli typerää settiä sellaisilta on tullut - ja tämä saattaa olla kohta monen muunkin kohtalo. Japekin ilmeisesti näyttäisi olevan kohta lähellä taipua sille kannalle, että anonyymin viesti on arvoton viesti.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

On myös syytä muistaa, että ihmiskauppa ei ole mikään synonyymi prostituutiolle..

Vain täysi talikko voi ajatella, että se on.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tarjosi jalankulkijalle tietä - ajoi silti yli..

Ei vaan sen vuoksihan hän sitä tarjosi, että on helpompi ajaa yli. Varmasti joku femakkoänkyrä, joka 'tarjosi tietä' miehelle.

(noh, älkää ottako liian vakavasti..)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Grandma and mom teach the young'ins how to steal jewelery.

asdfg kirjoitti...

"Muistellaanpas taas hetki sitä, minkä vuoksi prostituutio ja prostituutioon liittyvä ihmiskauppa ovat edes olemassa."

Luitkos sinä nyt sitä linkitettyä artikkelia ollenkaan?

"The UK's biggest ever investigation of sex trafficking failed to find a single person who had forced anybody into prostitution in spite of hundreds of raids on sex workers in a six-month campaign by government departments, specialist agencies and every police force in the country."

Prostituutio taas on laillinen elinkeino, kuten sen kuuluukin olla. Kaikki muu olisi naisten (miesprostituoidut eivät tietääkseni kiinnosta ketään) vapautta käyttää kehoaan haluamillaan tavoilla.

Mistä minun siis tarkalleen pitäisi ottaa vastuu?

Kansainvälisen ihmiskaupan lisäksi haluaisin itse asiassa ottaa vastuun myös siitä, että hammaskeiju antaa naisille vain 80% miesten saamasta rahasta, ja lisäksi siitä että saunatonttujen tekemät kepposet eivät aina ole kovin sukupuolisensitiivisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Humalaiset femakot tappelevat

Anonyymi kirjoitti...

Meikkaushetki ei ole leikin asia

asdfg kirjoitti...

Tarkoitukseni oli kirjoittaa:

"Kaikki muu olisi pyrkimystä rajoittaa naisten vapautta käyttää kehoaan haluamillaan tavoilla."

Aika koominen virhe.

Anonyymi kirjoitti...

Emansipaatio on saapunut tsekkinaisillekin - Prahan kevät?

Anonyymi kirjoitti...

Väärä linkki, tässä oikea Prahan kevät.

Anonyymi kirjoitti...

Lapsipornon hallussapidosta ja levittämisestä oikeudessa olleesta Ulla Karttusen Neitsythuorakirkko-lapsipornosta tehdään kirja.

Kirjan kirjoittajista:

Jyränki työskentelee juridiikan kouluttajana ja sukupuolentutkimuksen opettajana. Kalha on taidehistorioitsija, jonka erityisalaa ovat visuaalisen kulttuurin tutkimus sekä sukupuoleen liittyvät kysymykset.

Anonyymi kirjoitti...

Prostitution and trafficking – the anatomy of a moral panic

Homo

Anonyymi kirjoitti...

MTV3: "Yrittäjänaiset: Lapsi maksaa 10000 euroa" "

eli lapsikauppaa, noin halvalla menee.

Heiskala kirjoitti...

PORNOAKATEMIA


Lapsipornon hallussapidosta ja levittämisestä oikeudessa olleesta Ulla Karttusen Neitsythuorakirkko-lapsipornosta tehdään kirja.....


Juulia Jyränki ja Harri Kalha ja porno

"Juulia Jyränki valmistelee pro gradu -tutkielmaa suomalaisen oikeustieteen metodikeskusteluista. Hän on julkaissut artikkelin Kummia naisia, outoja oikeuksia. Oikeustiedettä queer-teorian ja naisoikeuden leikkauspisteissä (Oikeus 2005/34;2, 157-177) sekä keskusteluartikkelin Mitä ei voi ajatella? Puhetta seksuaaliseen väkivaltaan liittyvistä hiljaisuuksista yhdessä Johanna Hiitolan, Helena Karman ja Antu Soraisen kanssa (Naistutkimus 2005/18;4, 61-66). Pornoakatemiassa Juulia Jyränki pohtii pornografian ja kotimaisen nykylainsäädännön välistä suhdetta"


"Harri Kalha tutkii Pornoakatemiassa sukupuolittuneen katseen, taidediskurssien ja pornografian suhdetta sekä matalan halun ontologiaa"


Suomen Akatemia, Pornoakatemia!antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Heiskala kirjoitti...

"ACADEMICS" + OPPORTUNISTIT + "AGENDA"

- Mitä siitä saadaan tulokseksi?


"In the story of UK sex trafficking, the conclusions of academics who study the sex trade have been subjected to the same treatment as the restrained reports of intelligence analysts who studied Iraqi weapons – stripped of caution, stretched to their most alarming possible meaning and tossed into the public domain. There, they have been picked up by the media who have stretched them even further in stories which have then been treated as reliable sources by politicians, who in turn provided quotes for more misleading stories.

In both cases, the cycle has been driven by political opportunists and interest groups in pursuit of an agenda."


- Sounds pretty familiar, our dear "academics", eih?


http://www.guardian.co.uk/uk/2009/oct/20/trafficking-numbers-women-exaggerated


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1221818/The-truth-glass-ceiling-exists-today-created-women.html

Erinomainen artikkeli "lasikatosta"

Jorma kirjoitti...

"Ehkäpä poliisit eivät löydä salakuljettajia ja ihmiskaupan uhreja, koska eivät etsi heitä"

Tai ehkä heitä ei vain ole?

Jorma kirjoitti...

"Luulisi olevan loogista, että ne jotka prostituutiota ylläpitävät myös pyrkisivät lopettamaan sen?"

Ei seksipalvelujen vapaaehtoisessa kaupassa ole mitään pahaa.

Yhtä lailla ihmiskauppaa, ihmissalakuljetusta ja orjatyötä tapahtuu vaikka ravintola-alalla. Miksi et vaadi ravintolatoiiminnan kieltämistä?

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän prostituutio ole ihan ok, jos kyseinen henkilö hallitsee sitä itse ja osaa suojautua tauteja vastaan. Tuohon pitäisi vielä kuulua se, että myös huolehtii terveydestään ja käy testeissä. Ei taida kovin moni käydä kovin usein todellisuudessa. Lisäksi prostituutio on ok mielestäni, jos se on valittu eikä niinkään pakollinen vaihtoehto. Koska eihän se sitten tosiaan ole edes vaihtoehto.

Toisaalta jos siitä sitten poikii noita Rovaniemen Akin (mikä lie sukunimi olikaan) tyylisiä sekopäitä, niin ei kyllä yhtään hyvä. Että palveluiden käyttäjät toivottavasti ymmärtävät käyttää ehkäisyvälineitä, sitä kondomia siis (muut eivät toki kelpaa).

Ihmetyttää vaan, että miksi miesasiayhteyksissä on niin tärkeää prostituution vaaliminen mutta sitten kuitenkin toisinaan jopa halveksitaan naisia, jotka vapaaehtoisesti ilman rahaa harrastaa seksiä useamman kanssa? Tietysti prostituoidulle kelpaa useampi tapaus, koska rahastahan on kyse. Mutta toisaalta ihan samanlaisiahan nuo tapaukset loppupeleissä on, turha moralisoida sitä seksin määrää jos yksilö on näin päättänyt tehdä.

Jorma kirjoitti...

"sitten kuitenkin toisinaan jopa halveksitaan naisia, jotka vapaaehtoisesti ilman rahaa harrastaa seksiä useamman kanssa?"

Enpä ole tällaiseen pahemmin törmännyt näissä piireissä. Muualla tilanne on toinen.

Vortac kirjoitti...

Homo sanoi, että prostituutio on hyvä asia.

Minulla ei ole kovin vahvaa kantaa tuosta, mutta pientä pohdintaa voisin asiasta suoltaa.

Mielestäni prostituutio on ennemminkin sairauden oire, kuin itsessään jalo juttu. Se, että naiset ylipäätään VOIVAT rahastaa miehiä seksillä, on itseasiassa jotenkin kuohuttavaa - tilanne on äärimmäisen epätasa-arvoinen. Miehet eivät saa edes perustarpeitaan tyydytettyä kuin suurella rahalla (tokihan aina on oma käsi, mutta jos puhumme sellaisista perustarpeista kuin 'läheisyys vastakkaiseen sukupuoleen', 'varsinainen yhdyntä'.. ne ovat psykologisesti suhteellisen merkittäviä juttuja nuorelle miehelle), ja naisille taas piisaa ilmaista seksiä niin paljon, että osan voi myydä kovalla hinnalla.

Toisaalta, voi myöskin kysyä, että missä on naisten hyvyys tämän asian suhteen.. jos naiset ovat niin jaloja enkeleitä kuin antavat ymmärtää, miksi he sitten eivät mieluummin anna puutteessa oleville miehille ilmaista seksiä?

Prostituution -mahdollisuus- on mielestäni hyvä juttu, se kertoo siitä, että vielä jotain vapautta sentään maailmassa on. Tosin nythän se on niin kummallisesti ja feministiläisesti säädetty sellaiseksi, että MIES ei saa ostaa seksiä, mutta NAINEN kyllä saa myydä sitä (sama kuin huumediileri saisi myydä heroiinia, mutta yksilö ei saisi ostaa häneltä sitä)..

Prostituutio itsessään on asia, jonka olemassaolo tällaisessa maailmassa on välttämättömyys. Niin kauan kuin pillu on maaginen taikaesine, jota suurin osa miehistä tavoittelee lähes hinnalla millä hyvänsä, prostituutiota tulee olemaan.

Itse en näe aktuaalista prostituutiota kuitenkaan kovinkaan miellyttävänä asiana - kulahtaneen huoran kiireellä pumpattava römpsä ei koskaan ole ihan sama asia, kuin ns. 'ilmaiseksi' saatu. Mutta toisaalta ihmiset laittavat kyllä liikaa painoa römpsälle ja yleensä seksille muutenkin.

Ennenkuin minua syytetään ristiriitaisuudesta, haluan koettaa selventää; siis 'mahdollisuus seksiin' on tärkeää psykologisesti nuorille miehille, koska pillu on siinä iässä niin tavoittamaton ja haluttu asia, että siitä voi helposti muodostua pakkomielle, jos sitä ei edes vähäsen pääse koskaan räpeltämään.

Ja kyllähän seksi kuuluu ihmisen viettielämään. Mutta ihmiset tekevät siitä samalla liian suuren numeron - ikäänkuin se olisi koko maailmankaikkeuden keskus, vaikka se on vain 'kehon viettien hetkellinen tyydytys' korkeintaan (en nyt jaksa ottaa esoteerista puolta esille, kun tuskin se ketään kiinnostaisi muutenkaan).

Näin ollen prostituutio on ideana ja mahdollisuutena hyvä olemassa (ehkäpä yli 1000 euron luksushuorat voivat olla jo mukavakin kokemus, rikkaat tietänevät), mutta käytännössä se ei kyllä mielestäni ole kovin toimiva ratkaisu oikein mihinkään.

Hinnat ovat aivan ylisuuret (johtuen juuri tästä ihmisten seksi-ihannoinnista), ja tuollainen liukuhihnakokemus jättää vain onton olon. Itse en käyttäisi prostituoitujen palveluja, koska siitä ei saisi mitään sellaista, jota oma käsi ja hyvä porno ei hoitaisi paremmin, halvemmin, kätevämmin ja nopeammin.

Prostituutiossa on kuitenkin viime kädessä kyse naisten seksuaalisesta vallasta, jota monet naiset sitten häikäilemättömästi käyttävät. Seksin alkuperäinen tarkoitus on kuitenkin lisääntyminen. Näin ollen tuo on vähän tyhjää touhua, varsinkin kun ottaa huomioon, että maailma on jo liikakansoitettu, joten täällä ei tarvitsisi nyt vähään aikaan lisääntyä ollenkaan.

Seksistä on siis tullut yliarvostettu tyhjä kupla, jossa ihmiset tavoittelevat euforisia taivaita ja kosmisia sfäärejä, ja saavat vain hetkellisen, eläimellisen tyydytyksen, jonka jälkeen on vielä tyhjempi olo.

Näistä syistä prostituutio kertoo yhteiskuntamme sairaudesta oireena, eikä siis ole välttämättä niin kovin 'hyvä asia', mutta pahempaa olisi, jos se kiellettäisiin - se kertoisi siitä, että yhteiskunta on vielä askelta sairaampi.

- Vortac

asdfg kirjoitti...

"Ihmetyttää vaan, että miksi miesasiayhteyksissä on niin tärkeää prostituution vaaliminen mutta sitten kuitenkin toisinaan jopa halveksitaan naisia, jotka vapaaehtoisesti ilman rahaa harrastaa seksiä useamman kanssa?"

Kyseessä on jako sen välillä, minkä pitäisi olla sallittua ja mikä on suositeltavaa. En kannata tupakan täyskieltoakaan, vaikka en pidä tupakoinnista.

Sukupuolisuhteiden suuri määrä naisella kertoo samasta asiasta kuin ylipaino: Kyvyttömyydestä tai haluttomuudesta kontrolloida impulssejaan. Olen aivan varma, että syrjähypyt ovat yleisimpiä aiemminkin hurjastelleiden keskuudessa.

Ville kirjoitti...

"Lapsipornon hallussapidosta ja levittämisestä oikeudessa olleesta Ulla Karttusen Neitsythuorakirkko-lapsipornosta tehdään kirja."

Ei ole vaikea arvata millainen kirja, tarina, satu, loru on luvassa. Kritiikitöntä ymmärrystä lapsipornotaiteilijalle, joka on vain yhteiskunnan viaton uhri etsiessään aktiivisesti internetistä lapsipornoa teokseensa, jonka laittoi julkisesti esille ja levitti näin lapsipornoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Mielestäni prostituutio on ennemminkin sairauden oire, kuin itsessään jalo juttu. Se, että naiset ylipäätään VOIVAT rahastaa miehiä seksillä, on itseasiassa jotenkin kuohuttavaa - tilanne on äärimmäisen epätasa-arvoinen. "

Olisihan eri asia, jos
seksi maksaisi esim. 55 euroa tunti, kuin että se maksaa 200 euroa. Ilmapiiri olisi täysin toinen. Nykyisin voidaan sanoa, että nainen kiristää miestä tämän seksuaalisilla tarpeilla ja media sitten käänteisesti väittää, että mies kiristää naista seksiin rahalla,
kertomatta kuitenkaan ihmisten välisistä markkina-arvoeroista (jotka vaikuttavat haluihin ja haluttomuuteen) tai miesten seksuaalisesta syrjäytymisestä ylipäänsä yhtikäs mitään.

Vinha tosiasia on se,
että moni ihminen tulee mainiosti toimeen 55 eurolla tunnissa, vaikka maksaisi verot. Silloinkin voidaan puhua monasti jo tuottavista yrityksistä. Seksikauppiaalla toiminnan kulutkin ovat suht kohtuulliset verrattuna esimerkiksi siihen mitä hammaslääkärit tai rekkayrittäjät satsaavat kalustoonsa. Jos nainen tyytyisi 100 euron päiväpalkkaan vajaalla työpäivällä, johon kuuluu vain mahdollisimman hyvien seksipalvelujen tuottaminen, niin hän voisi toisenlaisessa maailman tilanteessa olla hyvinkin onnellinen asemastaan.

Tänäpäivänä seksiä harrastava
nainen nähdään niin uhrina, että hänen viereensä on ladottava kahdensadan seteleitä näyttäviin pinoihin, kunnes niistä muodostuu jonkinlainen linnake, johon nainen voi työntää päänsä ja miettiä mitä niillä voi tehdä ilman, että verottaja huomaa asiaa. Tosiasiahan on se, ettei ainakaan Suomessa noin vain osteta asuntoa tai välttämättä edes mopedia ilman, että aletaan selvittää mistä rahat ovat peräisin. Naiselle jää siis aktiivisesta prostailusta jopa 1000-2000 euroa päivässä rahaa jota pitää käyttää "pikkuostoksiin", kuten koruihin, matkoihin ja meikkeihin. En yhtään ihmettele, miksi monet prostut toimivat esimerkiksi sairaanhoitajina pienellä palkalla. Pitäähän heidän jostain saada laillistakin rahaa, jotta saa asuntovelan. Ruoat voi ostaa sitten noilla muilla seteleillä, jotka on tienattu "itseen kohdistuvalla hyväksikäytöllä".

"Toisaalta, voi myöskin kysyä, että missä on naisten hyvyys tämän asian suhteen.. jos naiset ovat niin jaloja enkeleitä kuin antavat ymmärtää, miksi he sitten eivät mieluummin anna puutteessa oleville miehille ilmaista seksiä? "

Se vaan ei yksinkertaisesti
nykymaailmassa kannata. Puutteessa olevalla miehellä ei ole nykymaailman mittapuiden mukaan mitään mielenkiintoista funktiota. Miehen pitää olla ominaisuuksiltaan sopiva suorittaja öyhö, ennenkuin hänen kanssa sekstailu alkaa muuttua joksikin muuksi kuin naisen hyväksikäytöksi. :)


Bmad

purnau kirjoitti...

Jorma: ""sitten kuitenkin toisinaan jopa halveksitaan naisia, jotka vapaaehtoisesti ilman rahaa harrastaa seksiä useamman kanssa?"

Enpä ole tällaiseen pahemmin törmännyt näissä piireissä. Muualla tilanne on toinen."

Ai et ole törmännyt? Tuosta voi olla ilmeisesti erilaisia havaintoja - viittaan tässä muistaakseni kuluneen vuoden aikana juuri tällä palstalla käytyihin keskusteluihin.

Anonyymi kirjoitti...

Ano
"Ihmetyttää vaan, että miksi miesasiayhteyksissä on niin tärkeää prostituution vaaliminen mutta sitten kuitenkin toisinaan jopa halveksitaan naisia, jotka vapaaehtoisesti ilman rahaa harrastaa seksiä useamman kanssa?"

Et taida ymmärtää, että siitä ettei hyväksy jotain toimintaa, ei automaattisesti seuraa, että kannattaisi sen kieltämistä lailla.

Esimerkiksi minä itse en hyväksyisi huoraa tai jakorasiaa vaimokseni, mutta en kuitenkaan kannata maksullisen tai maksuttoman pillun jakamisen kieltämistä lailla.

Tuossa ei ole minkäänlaista ristiriitaa.

- Syltty

Heiskala kirjoitti...

RUUMIS

Jokaisella olkoon "oikeus omaan ruumiiseensa", mutta eikä niinkään siinä mielessä, että se oikeuttaisi automaattisesti tappamaan toisen ihmisen, olkoonkin sitten vasta vain alkutaipaleellaan olevan lapsen.


Tämä on todella ihmeellinen ja sairas yhtälö:

Toisaalla arvoisat feministit vastustavat naisen oikeutta omaan kehoonsa 'ruumiiseensa', kun on seksistä kyse, mutta kannattavat aivan fanaattisina "oikeutta" "omaan" RUUMIISEEN - siis lapsen tekemiseen ruumiiksi, kun sille päälle satutaan.

Melkoista hommaa. Aivan täydellistä epärehellisyyttä, myös itselleen.ks. tällä kertaa vaikkapa:

Pyhä Johanna ja "oikeus omaan ruumiiseen"


"Alan paras asiantuntija" Johanna Niemi-Kiesiläinen vs. Antti Heiskala:a]


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info