tiistaina, lokakuuta 20, 2009

Puumamies

Tennistähteä epäillään seksin ostamisesta Tukholmassa

Sorsitaanko isiä huoltajuuskiistoissa?

Puumamies

41 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Sorsitaanko isiä huoltajuuskiistoissa?"

Kyllä.

"Puumamies"

Tällaista idioottinimitystä tuskin kenenkään tarvitsee käyttää. Naisten juttuja moiset.

Jorma kirjoitti...

Keke Rosberg junaili Häkkiselle avioehdon

Keke on hieno mies.

MikkoAP kirjoitti...

Hyvä Keke!!!

Ville kirjoitti...

Keke vanhempana ja kokeneempana siirsi elämänosaamistaan nuoremmalle. Hienoa.

Ennen ryhtymistä parisuhteeseen ihmisen kanssa, jolla on lemmikki, selvitä hänen prioriteettinsa. Oletko hänelle ihmislemmikki vai ihminen?

Nainen jätti miehensä krokotiilin takia

Otsikossa ja uutisessa on vääristelevä naisnäkökulma. Aviomies vaati vaimoa valitsemaan: krokotiili tai minä. Mies sai lähteä.

Kyllä se oli vaimo joka sai lähteä. Miten tuosta asetelmasta ylipäätään voi tulla johtopäätökseen, että "mies sai lähteä"?

Jos vaimo olisi asettanut miehen tilanteeseen, jossa tämän olisi pitänyt hyväksyä tai olla hyväksymättä krokotiili, ja jos mies ei olisi hyväksynyt, mies olisi saanut lähteä. Vai olisiko silloin kirjoitettu uutiseen, että vaimo sai lähteä?

Argh kirjoitti...

Periaatteessa Atrialla on nyt varaa tehdä aika rajustikin naisia halveeraava mainos kun vain vetoaa siihen, että sukupuolet käännettynäkin mainos katsottiin hyvän tavan mukaiseksi.

Naisten harrastama kaksinaismoralismi ja herkkänahkaisuus taitaa tämän kyllä estää, vaikka lakituvassa turvassa olisikin.

Odotan innolla naisten hallitsemaa yhteiskuntaa. Nythän meille on sen odotettavissa olevista hedelmistä tarjottu mm. Audi-miehen kohtalo, sairaalle tasolle nostetut kunta-alan palkat, yliopistojen täydellinen naisistuminen, sarja typeriä lakeja joita kukaan ei pysty valvomaan, ja puoli eduskuntaa pelkästään sukupuolielimiinsä keskittyviä kansanedustajia.

Lehtiä lukiessakin on tuntuu siltä, että tässä on joutunut pysyvästi BB-talon asukiksi. Vaan ei tässä juuri ole aihetta valittaa, onhan elämän tarkoitus ikävän karkoitus.

Jorma kirjoitti...

"puoli eduskuntaa pelkästään sukupuolielimiinsä keskittyviä kansanedustajia."

Tuntuu pahasti sille, ettei osa naiskiintiöministereistä pysty edes siihen.

Opetusministeri Henna Virkkusen toilailut ovat esimerkiksi viime aikoina olleet sitä tasoa, että ne eivät enää edes naurata.

Anonyymi kirjoitti...

Kiltit miehet eivät kelpaa

Jorma kirjoitti...

Meksikossa naiset saivat omat taksit

"Elämme 2000-lukua, ja yhä vain sanotaan, ettei naisten tarvitse huolehtia kuin kauneudestaan", sanoo Vianeth Rojas naisten seksuaalisia oikeuksia ajavasta verkostosta. "Pelkät taksit eivät todellakaan auta poistamaan naisiin kohdistuvaa häirintää ja väkivaltaa."

Lopeta vain kauneudesta huolehtiminen, niin loppuu "häirintäkin".

Anonyymi kirjoitti...

"Kaksi tenniksenpelaajaa pidätettiin sunnuntain vastaisena yönä tukholmalaisessa loistohotellissa seksin ostamisesta epäiltyinä. Asiasta kertonut Aftonbladet kirjoittaa toisen miehen olevan "tähtipelaaja".


Alkaneella viikolla Tukholmassa pelattava ATP-turnaus on houkutellut Ruotsiin monia maailmanluokan pelaajia, vaikka kaikista kirkkaimmat tähdet ovatkin poissa.

Siviiliasuinen poliisi pidätti pelaajat yöllä neljän jälkeen. Heitä syytetään yrityksestä ostaa seksipalveluja. Seksin ostaminen kriminalisoitiin Ruotsissa vuonna 1999."


Ihanaa kun saatiin taas RIKOLLISIA kiinni ja TASA-ARVO voitti!

Jorma kirjoitti...

"Seksin ostaminen kriminalisoitiin Ruotsissa vuonna 1999."

Järjetön laki olisi kumottava mitä pikimmin.

Since 1974 kirjoitti...

Päivästä päivään, viikosta toiseen, kuukausista vuosiin "jormat" päivystävät Henryn blogilla kommentoiden lähes jokaista kirjausta samalla katkeralla ja naisvihamielisellä kirjoitteluillaan.

Henryn päivähuviksi on näemme muodostunut löysien linkkien syöttäminen itsensä verenhimoiseen raivoon kirjoittaneille, mustavalkoisen maailmankuvan omaaville (esim. Jorma) ja reppanoille (esim. Vortac) vakiokommentaattoreille. Ei huumoria, ei pohdintaa, ei analyysia, ei kekustelua - ainoastaan huutoitkua ja eriävien mielipiteiden (monet vierailijat, erityisesti naiset) alasampumista.

Itse olen tavallinen suomalainen mies, enkä kannata tasa-arvoa siinä muodossa, jossa "jormat"/feministit sitä ajavat. Itse asiassa en edes kannata tasa-arvoa, ainoastaan demokratiaa.

Tarjoan tilalle mutkatonta suhtautumista sukupuoliin sekä näiden välisten luonnollisten erojen tunnustamista: miehet ja naiset ovat erilaisia, miehet tilastollisesti naisia vahvempia ja usein vahvuutta tukevissa asioissa myös älykkäämpiä. Jaon on oltava myös joustava, ei mustavalkoinen: on näet olemassa vahvoja naisia (esim. Arawn!) ja heikkoja miehiä (joukko jormia).

Nyt kauppaan. Tänään valmistan perheelle karitsaa.

Anonyymi kirjoitti...

IL: Parittajat välittivät 12-vuotiaita
Tiistai 20.10.2009 klo 14.49

Brittipoliisi on paljastanut rikollisjoukon, joka parittavat lapsia rikkaille liikemiehille.

Scotland Yardin erikoisyksikkö onnistui paljastamaan paritusliigan, joka välitti alaikäisten tyttöjen seksipalveluja varakkaille pedofiileille Lontoon luksushotellissa.

- Tämä on niin sairas tapaus kuin vain voi olla. Jengin jäsenet tekevät tätä vain rahanahneuden vuoksi. Seksistä 12 vuotiaan neitsyen kanssa voidaan veloittaa mitä vain, aina 50 000 puntaan asti, tapausta tutkiva poliisi paljastaa.

Poliisi erikoisyksikkö kuvasi salaa kolmen manchesteriläisen naisen ja yhden miehen harjoittamaa paritustoimintaa viiden tähden hotellissa Lontoossa. Poliisi oli yllättynyt siitä, että miljoonien puntien välitysbisneksen kohteina oli Britanniassa syntyneitä lapsia, joiden vanhemmat pakottavat heidät prostituoiduiksi.

Yleensä laittoman seksikaupan uhreiksi joutuvat Itä-Euroopasta ja Afrikasta Britanniaan tuodut lapset.

Vuoden 2012 Lontoon olympiakisojen lähestymisen arvellaan lisäävän seksiorjiksi salakuljetettavien naisten määrää maassa.

Jorma kirjoitti...

"katkeralla ja naisvihamielisellä kirjoitteluillaan."

Kirjoitukseni eivät ole kumpaakaan, mikä on aivan selvää jokaiselle lukutaitoiselle.

"mustavalkoisen maailmankuvan omaaville"

Maailmankuvani on harmaa, joten väärässä olet tässäkin.

"Ei huumoria, ei pohdintaa, ei analyysia, ei kekustelua"

Kaikkia näitä on paljonkin. Sitten on tietysti sinunkaltaisiasi trolleja, jotka anonyymisti hyökkäävät muiden keskustelijoiden henkilöä kohtaan solvauksin ja herjoin. Muuhun kun ette pysty.

"ja eriävien mielipiteiden (monet vierailijat, erityisesti naiset) alasampumista."

Typeryydet ja valheet on syytä ampua alas. Niitä voi tarjota feministifoorumeille, jos sellaisen jostain löydät.

"jossa "jormat"/feministit sitä ajavat."

Vaikeahan sinun on mihinkään keskusteluun osallistua, kun et edes osaa erottaa tasa-arvon puolustamista sen vastustamisesta.

Sinunkaltaisesi trollit itkupotkuraivareineen ovat elävä osoitus siitä, että tasa-arvo edistyy ja tavoitteemme toteutuvat. Osa vastustajistamme on näköjään jo pimahtanut täysin.

"Itse asiassa en edes kannata tasa-arvoa"

Tasa-arvon vastaisuutesi ja miesvihasi on pantu merkille.

"vahvoja naisia (esim. Arawn!)"

Tahatonta huumoria sinulta ainakin löytyy. Feministien puolustelu ei ole vahvuutta, se on mädännäisyyttä ja pelkuruutta.

"heikkoja miehiä (joukko jormia)."

No, minä sentään kirjoitan omalla nimelläni, toisin kuin nämä puskista ampuvat, anonyymit "miehet". Sitä paitsi olen jatkuvasti ja väsymättä taistelemassa tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolesta.

Se, että puolustaa heikommassa assemassa olevia väkivaltaisia öykkäreitä, joihin anonyymi femumme selvästi lukeutuu, vastaan, ei ole heikkoutta, vaan rohkeutta. En toki odota kiitoksia, mutta jonkinlaista asiallisuutta sitä toivoisi kyllä.

"Tänään valmistan perheelle karitsaa."

Pässi teillä onkin sitten jo omasta takaa.

eräpäivä oli eilen kirjoitti...

"Ei huumoria, ei pohdintaa, ei analyysia, ei kekustelua - ainoastaan huutoitkua ja eriävien mielipiteiden (monet vierailijat, erityisesti naiset) alasampumista."

Missä sinull aon se huumori ja pohdinta? Entä analyysi? KEKUSTELUA ei sinulta myöskään näy. Mutta ammut alas tasa-arvon kannattajien, kuten joman, eriävät mielipiteet.

"Itse olen tavallinen suomalainen mies"

Lapatossu-vässykkä!

"enkä kannata tasa-arvoa"

Eli olet tasa-arvon vastustaja eli feministi.

"Itse asiassa en edes kannata tasa-arvoa"

Toistan: Olet siis tasa-arvon vastustaja.

"on näet olemassa vahvoja naisia (esim. Arawn!)"

Mitähän tähän sanoo Måårteniika?

"Tänään valmistan perheelle karitsaa."

Olet itsekin selvä lammas!

Anonyymi kirjoitti...

BB-Minna paljasti: Puuhailin vieraan varatun miehen kanssa rappukäytävässä

Anonyymi kirjoitti...

Naisille pitää antaa nyt tasa-arvoa eli yleinen naissiviilipalvelus hoita-alalle mm FAS lasten hoidon pariin.

T:Ylipäällikkö Harja Talonen sekä ex puolustusministeri Elisabeth Rehn

Anonyymi kirjoitti...

"En toki odota kiitoksia, mutta jonkinlaista asiallisuutta sitä toivoisi kyllä."

Hahhahhaaa! Kun foorumin epäasiallisin kommentoija sanoo näin, ei voi kuin tikahtua! :D

Anonyymi kirjoitti...

Since 1974 - kiitos kommentistasi! Se oli virkistävää ja fiksua vaihtelua täällä foorumilla, josta asiallisuus on kaukana.

Jaaha kirjoitti...

Since 1974 sekoittaa toisiinsa naiset ja feministit. Alkeellinen virhe.

Anonyymi kirjoitti...

since 1974 on eittämättä taas yksi valepukuinen marja-sisko

Jorma kirjoitti...

"foorumin epäasiallisin"

Väärin meni taas. Tuo kunnia kuuluu feministitrolleille.

Since 1974 kirjoitti...

Heh, mitä minä sanoin!

Jorma on kuin se parvekkeelta isommilleen räkyttävä räkänokka:)

Toki tiedostan, että näiden jormien maailmankuva heijastelee vihaisten nuorten miesten kypsymättömyyttä. Muussa tapauksessa on vaikea auttaa.

Jormien tasa-arvovaatimukset ovat tasan yhtä naurettavia kuin feministien. Asioilla tulee olla luonnollinen järjestys: miehet tulee naisten tuella - ja heikoimpia autetaan, jos voidaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Järjetön laki olisi kumottava mitä pikimmin."

Lakia rikkovia rikollisia on siitä huolimatta rangaistava ankarimman mukaan, jotta rikokset loppuisivat. Jorma-logiikkaa osa 894.

Jorma kirjoitti...

"Jorma on kuin se parvekkeelta isommilleen räkyttävä räkänokka"

Järjen ääni, ja sekös teitä kiukuttaa.

"Jormien tasa-arvovaatimukset ovat tasan yhtä naurettavia kuin feministien."

Eivät feministit vaadi tasa-arvoa, he vastustavat sitä, kuten esimerkkisi surullisella tavalla osoittaa.

Sanopa, miksi ihmisillä eiu tulisi olla samat oikeudet ja velvollisuudet, yhdevertainen asema lain edessä ja oikeus tulla tasapuolisesti kohdelluiksi, sukupuolesta riippumatta?

Millä puoilustelet tasa-arvon vastaisuuttasi? Tuskin maltan odottaa irrationaalisia ja alastyylisiä "argumenttejasi".

"miehet tulee naisten tuella"

Eihän tämä edes tarkoita mitään.

"Lakia rikkovia rikollisia on siitä huolimatta rangaistava ankarimman mukaan, jotta rikokset loppuisivat."

Ei, vaan ihmisoikeuksia polkevat lait on kumottava ja ihmisten seksuaalinen itsemääräämisoikeus palautettava.

Tässä sinulle logiikkaa: Omasta vapaasta tahdostaan seksipalvelujen kauppaa käyvä ihminen ei aiheuta vahinkoa kenellekään, toisin kuin päihteidenkäytöllään lapsensa pahoinpitelevä äiti. Niinpä ensiksimainittuun ei ole syytä, eikä oikeutta puuttua, jälkimmäiseen puuttuminen taas on oikeusvaltion ja sivistysyhteiskunnan velvollisuus.

Tiedän kyllä, ettei sinulla ole kapasiteettia tämän ymmärtämiseksi.

imulippo kirjoitti...

"Lopeta vain kauneudesta huolehtiminen, niin loppuu "häirintäkin"."

Voiko tämän tulkita käänteiseksi vastuuksi; naiset ovat vastuussa itseensä kohdistuneesta häirinnästä kauneudesta huolehtimisen seurauksena? Jos nainen huolehtii kauneudestaan niin se muodostaa miehelle moraalisen luvan häiritä?

Jorma kirjoitti...

"Voiko tämän tulkita käänteiseksi vastuuksi"

Ei. Sen voi tulkita neuvoksi.

Provokatiivinen pukeutuminen voi tosin olla häirintää myöskin.

Anonyymi kirjoitti...

"miehet tulee naisten tuella.."

Wa?

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka mies ei edes huolehtisi kunnostaan ja kauneudestaan, niin silti valtio antaa naisille luvan esineellistää miehet ase työobjekteikseen ja orjikseen ilman palkkaa, takaamaan heidän turvallisuutensa.

T:Huippupalkkaiset Puumatädit - Ylipäällikkö Harja Talonen ja ex puolustusministerinne Ruotsin Lissu

Jaaha kirjoitti...

Itse asiassa muuten kun tuon since 1974:n tekstejä tarkemmin lukee, niistä havaitsee tiettyä "naismaisuutta", s.o. sanavalinnat ja tyyli samanlaista kuin femakkoblogaajilla usein ("huutoitku", "nuorten miesten kypsymättömyys" jne.).

Saattaapi oikeasti olla, että siellä joku femakko kirjoittelee satuja.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vitun häirintää?

Ihmiset kaipaavat huomiota. Häirintää se on kun huomion -"häirinnän" antaja on alempiarvoinen ja epäkelpo.

Naiset tälläytyvät juuri sen vuoksi, että joku heitä "häiritsisi". Miehet yrittävät pärjätä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken maailman taulapäitä tänne onkin taas ilmaantunut. Missä muuten on feministisikojen keskustelupalsta?

Anonyymi kirjoitti...

"Kaksi tenniksenpelaajaa pidätettiin sunnuntain vastaisena yönä tukholmalaisessa loistohotellissa seksin ostamisesta epäiltyinä."

"Siviiliasuinen poliisi pidätti pelaajat yöllä neljän jälkeen. Heitä syytetään yrityksestä ostaa seksipalveluja."


Ihan sairasta. Kuvottavaa. Miehiltä pitäisi leikata munat irti.

Heiskala kirjoitti...

Miehet ovat väkivaltaisia sikoja.

Anonyymi kirjoitti...

Siis näin sivusta sanottuna - ei ole epäilystäkään etteikö tämä nimimerkki 1974 olisi joko mieheksi tekeytynyt feministi tai sitten profeministi / ehkä gay mies. Sen huomasin sivusta katsottaessa jo parin viestin jälkeen "miesasian vanhana kettuna".

Mitä ihmettä yleensäkään muuten tuollainen eriskummallinen neiti tyylinen ihminen änkkäisi, änkkäämistään täällä miesasian keskeisimmällä sivustolla loukkaantuneena ja kertoilisi lampaan laitoistaan perheelleen ynm ... tarkoittaneeko tämä perhe mahdollisesti jotain Jari Sillanpäätä tai BB Ninoa?

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että kyseessä on Jouni Karhu.

Vortac kirjoitti...

Periaatteessa Atrialla on nyt varaa tehdä aika rajustikin naisia halveeraava mainos kun vain vetoaa siihen, että sukupuolet käännettynäkin mainos katsottiin hyvän tavan mukaiseksi.

Naisten harrastama kaksinaismoralismi ja herkkänahkaisuus taitaa tämän kyllä estää, vaikka lakituvassa turvassa olisikin
.

Ja se fakta, että tuollainen olisi täysin firman edun vastaista nykyilmapiirissä. Vrt. 'tapaus Esko Kiesi'..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lopeta vain kauneudesta huolehtiminen, niin loppuu "häirintäkin".

No mutta, tässä taas astutaan sen rajan yli, jonka toiselle puolelle nainen ei ole koskaan valmis menemään kuin aivan äärimmäisessä hätätapauksessa, ja silloinkin hän todennäköisesti vielä venkuloi tilanteen jotenkin sellaiseksi, ettei tarvitsekaan.

Eli raja, jossa vastuu siirtyy yhteiskunnalta, miehiltä, tai joltakulta tietyltä mieheltä tai miesryhmältä naiselle itselleen. Sehän nyt ei käy, se kun on uhrin syyllistämistä!!11 Kyllä naisen pitää saada meikata ittensä huoran näköiseksi ja laittaa vesirajaan ulottuva minihame ja piukka kehoa myötäilevä asuste, josta tissivako välkkyy fosforikiiltotähdillä koristeltuna ilman että miehet heti haluavat naiselta seksiä!!!11 Nainenhan meikkaa ja pukeutuu VAIN ITSEÄÄN VARTEN!

(tämä oli toki sarkasmia, ja tämä tarkennus on feministejä varten)

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Kirjoitukseni eivät ole kumpaakaan, mikä on aivan selvää jokaiselle lukutaitoiselle
.

'katkeruus' ja 'naisvihamielisyys' ovat shaming languagea, ja osoitus siitä, että argumentteja ei vastapuolella ole. Ennemmin tai myöhemmin feministit (ja muut vajaat) sortuvat aina tuohon shaming languageen - he eivät voi vastustaa kiusausta, koska se on toiminut heille livemaailmassakin aina niin hyvin. Kun miehelle vähän läväyttää tällaista, mies yleensä joko katoaa maisemista tai hermostuu, ja molemmissa tapauksissa feministi tuntee voittaneensa väittelyn.

Se ei vaan toimi täällä tekstipohjaisissa foorumeissa, ja on rasittava katsoa, kun jokaiselle yksittäiselle femakkobitchille tämä tulee aina niin yllätyksenä, ja he oppivat hi-taas-ti.. ja sitten tulee taas uusia, tuoreita femakkopellejä riehumaan, ja sama rumba jatkuu hamaan ikuisuuteen. Tuosta shaming languagesta emme siis tule pääsemään eroon, mutta siinä MRA-Magazinessa oli aika hyvät värikooditukset noille.. voisikin opetella ne ulkoa, ja aina kun joku varpusaivo päästää näppiksestään tuollaista, voisi vaan sanoa "sininen" ja jättää siihen.. tai "oranssi"..

Saisivat sitten keskenään pähkäillä, mitä hittoa sillä tarkoitettiin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Toisaalta on sinänsä hykerryttävää katsella, kun femakot toimivat täällä niinkuin missä tahansa foorumeilla ja turuilla ja toreilla ovat tottuneet toimimaan - mutta lopputulos onkin aivan eri kuin aina ennen! Heh, heh. Yhtäkkiä enemmistö ei olekaan heidän puolellaan, yhtäkkiä heiltä vaaditaankin perusteluja, yhtäkkiä heidän puolihuolimattomiin miesvihakommentteihinsa vastataankin samalla mitalla - yhtäkkiä heidän shaming languagensa ei toimikaan, ja aivan olettamatta täältä ryöpsähtääkin monesta eri lähteestä järjen ääntä niin paljon että femakon läpi varmasti kulkee jonkinlainen pelon värähdys ja ajatus "Olenko joutunut Twilight Zonelle.."

(sattuukin muuten olemaan taustalla 2 Unlimitedin biisi 'Twilight Zone')

Sinänsä tätä on siis hauska katsoa, kun femakko huiskii miesvihaista epäloogisuusluutaansa ja odottaa, että taustajoukot alkavat myötäilemään - ja sen sijaan tuo femakko kokeekin ikävän yllärin kun joukot ovatkin totuuden ja aidon tasa-arvon puolella, ja alkavat väittämään hänelle vastaan ja korjaamaan hänen valheitaan ja virheellisiä väittämiään!

Elämme mielenkiintoisia aikoja, kun femakotkin joutuvat edes jossain kohdassa maailmankaikkeutta kerrankin vastuuseen sanoistaan, ja heidän tyypilliset keinonsa eivät enää toimikaan.

Tämä blogi on kultaakin arvokkaampi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Omasta vapaasta tahdostaan seksipalvelujen kauppaa käyvä ihminen ei aiheuta vahinkoa kenellekään" - Jorma

Väärin, kun tunarit ei käytä sitä kumia. Lisäksi aiheuttavat harmia, jos nostavat vaikkapa Suomessa työttömyyskorvauksia ja eivät maksa veroja tuloistaan. Siitä on erityisesti haittaa kansantaloudelle.

Jorma kirjoitti...

"Väärin, kun tunarit ei käytä sitä kumia."

Tämä johtuu heidän tyhmyydestään, ei seksipalvelujen kaupasta sinänsä.

"jos nostavat vaikkapa Suomessa työttömyyskorvauksia ja eivät maksa veroja tuloistaan."

Siksipä seksipalvelujen kaupasta pitäisi tehdä ihan normaali elinkeino.