keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Suomi kakkonen

Maailman talousfoorumi: Suomi on maailman toiseksi tasa-arvoisin maa

I’ve slept with 900 men – so what?

49 kommenttia:

brunologi kirjoitti...

MAT 101, satunnaiskumppanit ovat jännittäviä korkean statuksen miehiä:

"I don't have a particular type, but I do tend to end up with cocky, arrogant bankers in their 20s,"

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Niinpä - ja silti meillä on länsimaiden viimeisempämä tämän laajuinen palkaton pakkotyö vain toiselle sukupuolelle - eli jotain hyvin ristiriitaista tässä on miesten oikeuksien ja tasa-arvon kannalta.

Naisemmehan kun ovat samaan aikaan tosiaan luopuneet kenties maailman eniten "perinteisista kotiäidin ja naisen velvollisuuksista".

Tästä syystä tuon tätä asiaa toistuvasti esiin joka puolella ;)

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

"Maailman talousfoorumi: Suomi on maailman toiseksi tasa-arvoisin maa"

Tarkoitin siis tätä Henryn laittamaa uutista pohjaksi kommenttiini ;)

Anonyymi kirjoitti...

Etelä-Pohjanmaan naisyrittäjät kokoontuvat tänään keskiviikkona iltapäivällä Seinäjoelle viettämään teemapäivää. Yle Pohjanmaan mukaan päivillä käsitellään näisyrittäjille tuttua pulmaa: omaa ulkonäköä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

> Lesotho

nå just jåå.
hyvässä seurassa ollaan.
ainoo joka enää arvostaa miehiä
on Arawn joka sekin on puoliks ryssä eikä oo käyttänyt e-pillereitä jotka tutkimusten mukaan muuttavat mies-maun PYSYVÄSTI jos niitten avulla on hypännyt yhden ovulaation yli.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

E-pillereitä käyttää yhtäkkiä 90% naisistamme jossain vaiheessa ja käyttöajat ovat keskiverrosti useita vuosia. Usein jopa noin 15 vuotiaasta 30 vuotiaaseen.

Keski synnytysikämme onkin noussut jo 29 vuoteen eli maailman korkeimmaksi ja historiallisesti täysyn ennenäkemättömäksi.

Yhdysvalloissa tästä on julkaistu mm sellainen mielenkiintoinen vertaileva tutkimus, että minkälainen ero on muutoksissa ja sivuoireissa kun urheilija vetää mieshormoneja 3 kk ja nainen yleisimpiä e-pillereitä. Tutkimuksen lopputulos oli että e-pillerit aiheuttavat jo tällä välillä selkeästi enemmän sivuoireita kuin miesten testokuurit.

Tiedätte varmaan suunnilleen kaikki millaista stereoidiraivoa, seksuaalisuuden muutoksia ynm silti aiheuttavat urheilijoidenkin 3 kk kuurit. Itse tiedän tämän erinomaisesti - voisin kutsua jopa itseäni asiantuntijaksi.

Millaisen ajattelisitte olevamme kulttuurimme muutoksen jos 90% miehistä alkaisi vetämään 3 kk kuurien sijaan vaikka 10 vuoden kuureja nappia?

-----

En usko että tätä kannattaa vähätellä ainakaan miesnäkökulman edustajien.

Eikä tässä ole kyse mistään moralisoinnista vaan erittäin vahvasti MAT teoriasta laajassa, tehokkaassa muodossaan. Kuten kaikissa näissä FAS räppäyksissä, imetysjutuissa ynm.

Nimittäin vagina ja pippeli puolen, eli seksin lisäksi miehen ja naisen arvostukseen yhteiskunnassa littyy paljon muutakin - tämä liittyy erittäin voimakkaasti naisen äityteen ja miehen isyyteen - ja tätä kautta lapsiin.

Joku teräväsilmäinen voisi huomata, että niillä on ehkä jopa suurempi painoarvo miesten ja naisten arvostuksessa kuin seksuaalisuudella. Ainakin juuri tätä kautta feministit ovat lyönneet miehen arvon matalaksi ja tähän myös kytkeytyy paljolti mm budjetti keskustelummekin.


Se on tietysti selvä että tämä aihe on paljon surullisempi ja raskaampi, kuin äijäily pimpin jaon ympärillä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ettei vaan kävisi tuolle 900 miehen kanssa nussineelle nartulle samankaltaisesti, kuin Englannin BB:n Jade Goodylle, joka kuoli 27-vuotiaana kohdunkaulan syöpään:

Jade Goody: "Why My Cancer Was Great Success"

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on kyllä hyviä tekstejä ja löytöjä paljon, mutta nimimerkkisi ei ehkä ole niistä parhain ;) vai miltä tämä kuulostaa:

T:heteroseksuaali, hieman myös s/m leikeistä pitävä.

Vortac kirjoitti...

MAT 101, satunnaiskumppanit ovat jännittäviä korkean statuksen miehiä:

"I don't have a particular type, but I do tend to end up with cocky, arrogant bankers in their 20s,
"

Indeed. Vielä tämän kun saisimme nähdä tasa-arvo- ja ihmissuhde-opetussuunnitelmassa peruskouluissa, oppilaitoksissa ja lukioissa pakollisena kurssina, niin voisimme nähdä totuuden todella vihdoinkin pääsevän ihmisten tajuntaan saakka.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Etelä-Pohjanmaan naisyrittäjät kokoontuvat tänään keskiviikkona iltapäivällä Seinäjoelle viettämään teemapäivää. Yle Pohjanmaan mukaan päivillä käsitellään näisyrittäjille tuttua pulmaa: omaa ulkonäköä.

Ja sitten akat kehtaavat vielä suureen ääneen ihmetellä, miksi naisia ei juuri löydy yritysten tärkeiltä paikoilta (paitsi konkkaan menneiden naisyritysten)..

On niillä ainakin otsaa, se täytyy myöntää.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Nussii narttujen kanssa, kaiken mokomin ota tuollainen nimimerkki puolestani, jos vain haluat.

Olen tosin valmis ottamaan harkintaan jonkun toisenkin nimimerkin, jos joku keksii minulle paremman. Itse en jaksa vaivautua, kun olen jo yhden keksinyt.

PS, Alastonkuvia faneilta

"Tähän mennessä 91 kirjettä. Ne ovat muutamia lukuunottamatta positiivisia. Ne ovat kovasti halunneet tuoda esille miltä he näyttävät alastomana."

Homo

Vortac kirjoitti...

Sinulla on kyllä hyviä tekstejä ja löytöjä paljon, mutta nimimerkkisi ei ehkä ole niistä parhain ;) vai miltä tämä kuulostaa:

T:heteroseksuaali, hieman myös s/m leikeistä pitävä
.

No on se parempi kuin ei nimimerkkiä ollenkaan.

Toisekseen se kuulostaa vähäsen BMadilta, paitsi että nuo pervoilut ovat hänelle ennemminkin pakkomielle kuin asia, josta vain 'vähäsen' pitää, enkä menis hänen heteroutensakaan puolesta vetoa lyömään.

Kolmannekseen, tuohon 'Homo'-nimimerkkiin ollaan kyllä täällä jo totuttu, vaikka aluksi tuntuikin oudolta kehua tyyppiä ja aloittaa kehu heti haukkumalla häntä.. :) (toi on yleinen haukkumanimi heteroille)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna klo 21:00 tulee Jimiltä:

JIM D Historia: Kummalliset rituaalit

Naissoturit. Dokumenttisarjassa tutustutaan ihmiskunnan historian omituisiin rituaaleihin. Tänään perehdytään naisten asemaan taistelijoina niin historiassa kuin nykypäivänäkin. Tutustumme amatsonien historiaan, brooklyniläisiin naisnyrkkeilijöihin, Unkarin Nagyrév-kylän miesmurhiin, intiaanipäällikkö Wilma Mankilleriin ja kiinalaiseen matriarkaaliseen mosuoiden vähemmistöön. Amerikkalainen dokumenttisarja.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti tuo Nagyrév-kylän miesmurhat viittaa siihen kuinka paikalliset naiset sodan aikana huorasivat ulkomaalaisten miesten kanssa ja kun heidän miehensä palasivat sodan jälkeen ja olivat valmiita antamaan anteeksi naistensa huoraamisen, niin naiset sitten perinaisellisesti tästä nössöilystä kiitollisuutta osoittaakseen murhasivat anteeksiantavaiset miehensä:

"The Angel Makers of Nagyrév" were a group of women living in the village of Nagyrév, Hungary who between 1914 and 1929 poisoned to death an estimated 300 people (however, Béla Bodó puts the number of victims at 45-50). They were supplied arsenic and encouraged to use it for the purpose by a midwife or "wise woman" named Júlia Fazekas and her accomplice Susi Oláh (Zsuzsanna Oláh). Their story is the subject of the documentary film The Angelmakers.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Toisekseen se kuulostaa vähäsen BMadilta, paitsi että nuo pervoilut ovat hänelle ennemminkin pakkomielle kuin asia, josta vain 'vähäsen' pitää, enkä menis hänen heteroutensakaan puolesta vetoa lyömään."

Se on pakkomielle sinulle, Vortac, että minä olen normaali.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Feministi liikkeellä:

TAMPERE. Kolmikymppinen nainen puukotti kahta ihmistä hengenvaarallisesti Tampereella ja Nurmijärvellä. Molempia puukotuksia edelsi riita.

Ensimmäinen puukotus sattui Tampereella maanantaina iltapäivällä. Nainen löi riidan päätteeksi toista naista teräaseella Hautausmaankadun ja Kalevantien risteyksessä. Yksi iskuista osui uhrin sydämeen.

Vuonna 1983 syntynyt uhri saatiin pelastettua Tampereen yliopistosairaalassa tehdyn leikkauksen avulla, kerrotaan Pirkanmaan poliisilaitokselta.

Puukottaja tavoitettiin seuraavana päivänä Nurmijärveltä. Nainen ehti iskeä vielä ennen kiinniottoa pari vuotta itseään nuorempaa miestä teräaseella ylävartaloon. Puukotus sattui Nurmijärven Rajamäessä sijaitsevassa yksityisasunnossa. Mies kiidätettiin Meilahden sairaalaan, jossa hänet leikattiin.

Puukotuksista kiinni otettu nainen on syntynyt 1980 ja hän asuu poliisin mukaan Nurmijärven suunnalla. Tapauksia tutkitaan tapon yrityksinä.


Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Sinun tarvisi todella "homo" tehdä omat sivut johon keräät näitä - niin paljon sinulla on asiaa ja "löytöjä".


Jos ja kun ? olet homo, niin eikö homot jo noude barrikadeille tämän toisen sukupuolen pakollisen palkattoman asetyön takia? entä seta - näin heteromiehen näkäökulmasta kerrankin sekin voisi tehdä jotain todella painavaa?

Tarkoitan tuota mitä tuossa alussa jo hahmottelen:
http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=231


Vaikka homopareista sitten kumpikin hakisi c paperit, niin ei siltikään ole lähellekään oikein koska lesbopareista ei kumpakaan joudu hakemaan koko loppuelämänsä ajaksi "mielisairaan papereita"?

Entä jos näillä pareilla on lapsia? Lasten oikeudet vanhempiin ja heidän vanhempinsa tuloihin?

Entä se, että monet homot ovat kova tuloisia ja vaikka ei edes olisi niin siltikin tämä homopari tietyllä tapaa tuon esimerkinkin mukaan maksaa noiden naisten palkan vielä esim julkisen terveydenhuollon töissä? miehethän tekevät sen 12 miljardia veronsiirtoa pakotettuna naisten suuntaa?

Eli homoparien kohdalla tässä käy niin että nämä asiat ikään kuin vääristyvät kaksinkertaisiksi?

PS. Ja vaikka voit luulla kirjoitusteni perusteella, niin ei minulla ole mitään erikoisia ongelmia jutella ynm homojen kanssa vaikka kasvotusten. Haluan vain tämän ilmoittaa koska minusta varmaan saa aika rajun ja uuuskonservatiivisenkin kuvan - jos joskus nähdään jossain tilaisuudessa (tai ehkä olemmekin jo nähneet, minulla on pieni aavistus ;)

Anonyymi kirjoitti...

FAS-lapsi tulevaisuudesta, yritän jossain vaiheessa saada uudestaan omat sivut pystyyn jahka löydän jostain sopivan saitin ja toivon mukaan saan riittävästi vapaa-aikaa, ins'allah.

Mitä tulee vain miehiä koskevaan asevelvollisuuteen, niin kyllähän sitä vastustaa moni homokin, myös minä.

Mitä tulee sitten minun näkemiseeni, niin jos kyse on jostain MRA-tilaisuudesta, niin en usko että olemme tavanneet. En muistaakseni ole ollut missään MRA-tilaisuudessa, osittain sen takia, että pysyttäydyn mieluusti pseudonyymina. Omien mielipiteiden sanominen ilman rankkaa sensuuria omalla nimellä kun tuppaa johtamaan ongelmiin, kuten vaikkapa Audi-miehestä, Ilkka Kokkarisesta yms olemme saaneet nähdä.

Mieluummin siis sanon suhteellisen suoraan sen mitä mieltä olen asioista kuin valitsen ne omalla nimellä esiintymisen vaihtoehdot:
1. Henkilökohtaiset ongelmat, kuten työpaikan menetys tms.
2. Itsesensuuri henkilökohtaisten ongelmien välttämiseksi.

Arvostan kyllä sitä, että niin moni on valmis omalla nimellään vastustamaan femakkoja, mutta minusta tällaisten diplomaattisemmin toimimaan joutuvien lisäksi tarvitaan myös asioita vähemmän sovittelevasti ilmaisevia.

Tosin nämähän eivät ole täysin toisiaan poissulkevia. Voisihan omalla nimellään esiintyä diplomaattisesti ja sitten nimimerkin takaa loukoa suoremmin epäsuosittuja mielipiteitä. Tietyssä mielessähän minä, kuten vaikkapa Urho Kekkonenkin, noudatamme tätä linjaa. Kekkonen tosin taisi käyttää paljon useampia nimimerkkejä kuin minä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä vielä voisin sanoa muutaman sanan sivutuista asioista:

Joidenkin tuntemieni homojen mielestä SETA on turhan voimakkaasti lesbovallan alainen. Minulla ei ole hirveän selkeää objektiivista käsitystä tästä, mutta jotain huomioita asiasta:

-Toisin kuin Suomessa, niin monessa maassa homot ja lesbot eivät ole tulleet riittävän hyvin toimeen keskenään toimiakseen saman yhdistyksen puitteissa. Toisaalta ei Suomi ole myöskään mikään ennennäkemätön poikkeuskaan. Suomessa sen sijaan erilainen trans*-väki ei kai ole ollut hirveän tyytyväinen SETAan, en ole ihan varma miksi, joka näkyy siitä, että häillä on omia järjestöjä, joskin osa toimii silti SETAn piirissä.

-Jossain määrin SETA tms viaksi katson sen, että jossain vaiheessa alettiin SETAn (tosin käytännössä sen taitaa omistaa joku SETA-säätiö tms viritys) luotsaama dtm:ssä otettiin vuosia sitten käyttöön sellainen sukupuolisyrjintä, että lauantaisin oli dtm:n yläkerta pelkästään nartuille ja nartuksi pukeutuville miehille. Nartut pääsivät sitten pitkien jonojen ohi, kun miehet joutuivat värjöttelemään pitkään paukkupakkasillakin. Jostain syystä lesbot olivat tuossakin noin pahasti miehille allergisia, vaikka oman käsitykseni mukaan esimerkiksi väkivallan tai seksuaalisen ahdistelun riski homomiesten taholta on lesboilla varsin olematon verrattuna niiden lesboiksi kutsuttujen alkoholisieniin verrattuna.

-Keinohedelmöityslain (eihän se ainakaan lesbojen kohdalla pääsääntöisesti ole mitään hoitoa, eikä myöskään kyse ole mistään sairaudesta) kohdalla taas SETA minusta taas kerran syrji naisia kannattamalla niin monen suulla tätä lakiehdotusta, vaikka lakimuutos tosiasiassa heikensi homomiesten asemaa samalla kun paransi lesbonarttujen asemaa. Tuon lain myötähän käytännössä kohdunvuokraus kiellettiin.

Homojen lapsista vielä toisessa viestissä...

Anonyymi kirjoitti...

Palataksemme homomiesten lapsiin, voisi aloittaa logiikasta. Logiikassahan epätodesta väitteestä voidaan johtaa mitä tahansa (A False Statement Implies Any Statement). Eli siis samaan tyyliin kuin, jos Kuu on juustoa niin minä olen Kiinan keisari.

Tämä tuli vain mieleen siitä kuinka äärimmäisen epätodennäköista, joskin teoriassa mahdollista Suomessa on se, että homomiehellä olisi lapsia ainakaan omina, eikä vain etäversioina, koska:

1. Kohdunvuokraus on käytännössä nykyään laissa kielletty.
2. Ulkomailta ei homopareille tai yksinäisille miehille lapsia adoptoida, eikä käytännössä taideta adoptoida Suomestakaan. Ja käytännössä Suomen erittäin harvinaiset adoptiolapsetkin olisivat luultavasti suurelta osin jotain FAS-lapsia tai muita vastaavia vähemmän toivottuihin keräilyeriin kuuluvia niissä harvinaisissa tapauksissa, joissa joku alkkariäiti on valmis luopumaan virallisesta äitiydestään.
3. Naisten kanssa muka hyvässä luottamuksessa sovitut lupaukset eivät useimmiten toimi, käytännössä narttu omii lapsen ja mies saattaa vielä päätyä maksajaksi tilatusta lapsesta, jota ei juuri pääse edes näkemään.
4. Jos miespariskunnan toinen osapuoli onkin biseksuaali, jolla on lapsia avioliitosta, niin käytännössä avioeron myötä äiti on kuitenkin ominut lähes aina lapset itselleen.
5. Kohdan 4 mukaiset tapaukset, joissa avioliitto olisikin päättynyt nartun kuolemaan, eikä narttu olisi näin päässyt nyysimään lapsia, ovat äärimmäisen harvinaisia.

Eräs etäinen homotuttavani joutui juuri kohdan 3 uhriksi, eikä siinä mitään auttanut se, että tämä tuttavani on huomattavan korkeasti koulutettu (ei siis mikään pelkkä maisteri tms) ja käsittääkseni nainenkaan ei ollut mikään kouluttamaton tyhjätasku. Ja jonkunlainen muunnelma näyttää olleen tämä joku TV:ssä näkynyt suomalainen homopariskunta (en tosin tiedä oliko asia sovittu näin jo ennen keinohedelmöittämistä), jolla on biologisia lapsiaan ajoittain hoidossaan luonaan ja muun ajan hoitavat jotain enemmän tai vähemmän tilapäisesti sosiaalitoimen heille haalimia lapsia jonkinlaisina sijaisvanhempina. Todella hohdokasta minusta.

Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

"Voisihan omalla nimellään esiintyä diplomaattisesti ja sitten nimimerkin takaa laukoa suoremmin epäsuosittuja mielipiteitä."


Näin olen myös minä ajatellut ja se on varmasti ihan hyvä tapa lähes kaikille.

Monista feministien kommenteista on jo näkynyt, että he oikeasti pitävät meitä nimimerkkien takaa toimivia nettiaktivisteja lähes pahimpina vastavoimanaan. Ja varmaan lähellä näin onkin. Olemme heille äärimmäisen harmillista porukkaa koska he eivät saa kosketusta meihin, eivätkä myös pääse tukkimaan suitamme, kuten he tekevät kyllä keinoja kaihtamatta livenä poliitiikassa, yhdistyksissä ja kaduilla ja kuppiloissa jo pienestäkin arvostelusta heitä kohtaan.

----

Mutta, mutta mielestäni homoparien tod kannattaisi alkaa jotain kautta puuttumaan tuohon asetyö ongelmaan - koska se ikäänkuin 2 kertaistaa nuo epäkohdat teidän kohdalla.

- Kuten varmasti näetkin, en ole siis mikään yltiösuvaitsevainen tapaus, mutta kyllä minulla on vahva oikeudenmukaisuus taju ja tosiaan teidän kohdalla tuo menee jo aivan päin he.... jos se heteromiehen kohdalla menee suht päi he.... Teidän kohdallahan on jo esim alkujaankin aivan turha edes yrittää alkaa kotkottamaan tätä tyypillistä naisten synnytyspointtia ynm.

Eikö seta tai joku muu voisi antaa siitä virallisen kannanoton ministereille ynm - vai onko se niin, että lesbot määrää siellä setassa tanssin tahdin ja eihän tämä tietenkään heitä haittaa - hehän oikeastaan ovat kaikkein suurimpia hyötyjiä tästä kaikesta. Lesbopareista ei varmasti joudu kumpikaan palkattomaan pakkotyöhön, heteropareista toinen ja homoista kumpakin. Todellista tasa-arvoa ;)

Jos toimit jossain näissä järjestöissä niin pyydäpä heitä tekemään vähintään kirje eduskuntaan tästä - ja uskon että vaikka kirjoittaisit itse fiksun, virallisen oloisen kirjeen muutamalle päättäjälle ja toimittajalle, niin silläkin olisi jo vaikutusta - moni ei ole nimittäin vielä vain pysähtynyt miettimään tätä asia homoparien ja lesboparien velvollisuuksien valossa. Joten kunhan he vain saisivat sen järkiinsä, niin taas olisi yksi vahva pointti muuttaa systeemiämme!

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Kappas vain ;) ... olit samaan aikaan selittänytkin jo näitä asioita ... minulla oli vain tämä kirjoitusikkuna tässä auki ja toisella silmällä katsoin vielä töllötintä ;)

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Lisäisin vielä, että vaikka näin olisikin homojen lapsien kohdalla, niin "tarkoitus pyhittää keinot" , eli ei tällaisia tilastoja kannata tuoda esiin, silloin kun hakee yleisesti oikeuksiaan. Se riittää, että teoreettisesti epäkohta on olemassa. Näin feministitkin toimivat - tai oikeastaan vaikka valehtelevat ja keksivät asioita omaksi parhaakseeen.

Lisäksi tämä lapsipointti on vielä aika sivuasia sen kaiken muun epäkohdan rinnalla.

Meillä kun pitäisi olla tasa-arvo ja yhdenvertaisuus laien edessä - ja jo nyt pariskunnillekin. Silti tosiaan lesbopareista ei kumpikaan joudu orjatöihin, heteroista toinen ja homoista kumpakin 2009 luvun Suomessa.

Tämä rikkoo täysin lakejamme.

Anonyymi kirjoitti...

FAS lapsi, mitä tulee vielä SETAan, niin pelkäänpä pahoin pahoin, ettei sen parissa käytännössä ainakaan missään sellaisessa elimessä, jossa on vähänkin narttuja, pysty mitään miesten asemaa edistämään. Nartut näkevät niin helposti tällaiset ehdotukset punaisena vaatteena ja saavat osan miehistäkin kuitenkin jonkinlaisiksi hännystelijöikseen. Osa homimiehistä haluaa jostain syystä suunnilleen madella naisten edessä ja muutenkin pitää naisia parhainaa ystävinään, mitä minä en ole koskaan itse ymmärtänyt, eikä tällainen ajattelu ole omissa tuttavissanikaan onneksi voimissaan.

En tosin itse myöskään ole mikään SETA-aktiivi, mutta olen hieman etäämpää seurannut kuinka naisten kanssa vastahakaan asettautuminen tuppaa johtamaan siihen, ettei vaaleissa tule valituksi tehtäviin ja joutuu muutenkin epäsuosituksi.

Eräs mielenkiintoinen piirre SETAssa tai Helsingin seudun Setassa (en muista kummassa vai olisiko peräti kuymmassakin), on sukupuolikiintiöt. Paikat on enemmän tai vähemmän jaettu säännöissä jaettaviksi tasan kummankin sukupuolen välille. Ja transut voivat sitten ilmeisesti tilanteesta riippuen tulla jommassa kummassa kiintiössä valituiksi. Erään heterotransvestiitin tiedän tulleen valituksi yhtenä vuotena miesten kiintiössä ja toisena vuotena naisten kiintiössä...

SETAhan on muuten nykyään (alunperin sillä on kuulemma ollut henkilöjäseniäkin yleisesti, mutta ajan mittaan sen luonne on muuttunut) pitkälti, ellei täysin eräänlainen kattojärjestö, jonka jäseniä ovat toiset yhdistykset, eivätkä ihmiset. Tämän vuoksi tähän järjestöön mukaan pääseminen vaatii paljon enemmän politikointia kuin esimerkiksi Helsingin seudun Seta, jonka kaikki jäsenet ovat käsittääkseni ihan ihmisiä ja käytännössä kuka tahansa pääsee muitta mutkitta jäseneksi.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kiintiöpaikoilla tarkoitin siis hallitusten paikkoja.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalipornona voitaneen vielä kertoa se, että Helsingin seudun Seta on käsittääkseni miltei henkitoreissaan tälle hetkellä, kun ilmeni entisen taloudenhoitajan ilmeisesti kavaltaneen vuosien varrella noin 100 000 euroa.

Aiemmin HeSETA oli samoissa vuokratiloissa valtakunnallisen SETAn kanssa, muttei kavalluksen takia pystynyt maksamaan enää vuokraa. SETA ei puolestaan hyväksynyt lykkäyksiä vuokriin, HeSetan tukalasta tilanteesta huolimatta - ehkä SETAllakin on taloudellisesti aika tiukkaa. HeSeta sai ainakin joksikin aikaa ilmaiset/edulliset tilat muualta ja muutti pois. SETAn aikomuksena oli yrittää löytää muualta alivuokralainen, mutta pelkään pahoin etteivät taida löytää...

HeSetassa oli vastaavantyyppinen, mutta selvästi pienempi kavallus joitain vuosia aiemmin. Sillä kertaa monivuotisen taloudenhoitajan sijaan kyseessä oli käsittääkseni monivuotinen puheenjohtaja, jolta käsittääkseni jollain tapaa saatiin sentään perittyä rahat takaisin, toisin kuin ilmeisesti tällä kertaa. Kyseinen henkilö oli kuulemma nuorempana jäänyt kiinni jonkun ei-homojärjestön rahojen kavaltamisesti.

Joidenkin muidenkin paikkakuntien Seta-järjestöissä on käsittääkseni sattunut jotain taloudellisia väärinkäytöksiä, mikä ei kai ole hirveän harvinaista järjestötoiminnassa Suomessa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka homoilla ei olekaan ainakaan Suomessa käsittääkseni mitään erityisempää kampanjointia asevelvollisuuden epätasa-arvoisuutta kohtaan, niin varsin suuri osa ilmeisesti kokee järjestelmän sukupuolisyrjiväksi, jos esim. tähän keskusteluntynkään on luottamista.

Toisaalta on ymmärrettävä miksei homoilla ole tähän mitään järjestäytynyttä kampanjaa. Yleensähän homojärjestöissä ajetaan nimenomaan homihin kohdistuvia epäkohtia ja on katsottu tarkoituksenmukaisemmaksi ajaa muita epäkohtia muiden järjestöjen tms kautta. Sen sijaan esimerkiksi Yhdysvalloissa, joissa (avoimesti) homot eivät saa mennä armeijaan, paikalliset homojärjestöt ovat kampanjoineet tätä kieltoa vastaan.

Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Kiitos selvennyksistä -ihan mielenkiintoista lukea sellaisiakin asioita yhteiskunnastamme, jotka eivät ole minulle niin tuttuja.

Mielestäni jo yksittäisten homojen tekemät fiksut kirjeet päättäjille ja toimittajille varmastikin loisivat taas painetta tilanteemme muuttamiseksi. Suomi on kuitenkin onneksi niin pieni kansa, että täällä kaikki tuollainen vaikuttaa.


Hyviä Oitä.

Anonyymi kirjoitti...

Miehen paikka ulkona

Kaikenikäisille suunnattu kirja on myös ylistyslaulu naisille.

- Afrikassa nainen tarkoittaa "talonpitäjää" ja mies on jotain, joka on ulkona. Nainen on kovempi kuin leijona. Nainen voittaa psykologialla koko homman. Olen jäänyt monta kertaa naisille toiseksi.

Wilson Kirwan lapsuudessa äiti oli kodin päällikkö.

- Äiti sanoi, että älä ikinä väsy tekemään hyviä asioita. Ne tulevat aina sinulle takaisin. Jokainen ihminen pitää kohdata kohteliaasti.

Äiti myös opetti, että jos joku haukkuu, seiso selkä suorana ja pää pystyssä.

- Äidin mielestä ongelmat piti ajatella haasteina eikä ongelmina. Hän neuvoi toistamaan kahdeksan kertaa: minä pystyn. Sen jälkeen pystyy tekemään mitä haluaa.

Menestykseen ei ole Kirwan mielestä salaisuutta. Pitää tehdä työtä, työtä ja työtä.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2009102810504808_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Taas feministi vauhdissa:

Nainen hyökkäsi kimppuun keskellä katua - mies menetti kiveksen

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Anne Liekola työnsi miehen Kymijokeen 11/2008

...
Anne Birgitta Liekola aikoi ensin salata tapahtuneen viranomaisilta. Hän lähetti kuitenkin tekoa seuraavana aamuna klo 04.51 tekstiviestin serkulleen:
"Voitko soittaa kun heräät. Tapoin äsken Jannen (nimi muutettu). Kuristin sen ja heitin Kymijokeen. Vitun paska olla! Ite sit halus. Joni (nimi muutettu) oli vieres ku tiputin sen virran mukaan meneen."
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"
Nimimerkki Tatuoitu tyttö
Sukupuoli Nainen
[..]
Villi ja Vapaa

Terve!

Nyt olisi hakusessa katseenkestävä, mukava huumorintajuinen ja energisessä menossa mukana pysyvä mies jolla riittäis virtaa pysyä liikunnallisen, tatuoidun ja aika oman tyylinsä omaavan villin naikkosen vauhdissa!
[..]
Niin ja ethän ole isäni ikäinen ja ymmärrät mitä se itsestään huoltapitävä tarkoittaa
[..]
Pistähän siis persoonallista viestiä tulemaan!
"

voi Jeesus.
akall on tatska ja kuvittelee siks olevansa persoonallinen.

persoonallista ois se jos se ei ois yhtä typerä kuin muut naiset.

Anonyymi kirjoitti...

"
Nimimerkki minulle
Sukupuoli Nainen Oma ikä 47 vuotta
Haun kohde Mies Haettu ikä 30-45 vuotta
Kaupunki Helsinki
Luokitus Seksiseuraa
Jätetty Tänään klo 9:20


Rakastaja

Kiitos runsaasta vastausmäärästä : ) Pieni tarkennus, joka on ilmoituksen lopussakin. Vastaamme VAIN puhelimitse, eli ethän vastaa tähän ilmoitukseen jos sinulle ei voi soittaa.

Olen varattu nätti ja nuorekas rouva, Etsin sinua terve ja kivannäköinen suomalainen mies pidempiaikaiseksi rakastajaksi. Olet tupakoimaton ja alkoholi ei ole ongelmasi. Osaat tyydyttää naisen. Olet tahollasi varattu mutta kaipaat pientä säpinää silloin tällöin. Et ole ylipainoinen ja hiukset kasvavat hyvin : ) Kalusi on paksuhko ja se toimii saman illan aikana useammin kuin kerran. Tapaamiseen sinä järjestät paikan joka on siisti. Mieheni tietää, joten en tee tätä salaa. Hän on kiltti poika, joka hyväksyy tämän ja haluaa katsoa vieressä kun vaimo nauttii. Hänen vuoro on sitten liukkaille. Soitamme (mies soittaa) sinulle joten numero vastaukseen mukaan.
"

aika kovat on vaatimukset. :)
ja vastauksia tuli silti "paljon".

ilmeisesti on niin että jotkut naiset haluu, ja saa kaiken, kun taas suurin osa naisista odottaa hissukseen prinssi-YTM'ää ikuisesti, joka kuitenkaan ei oo toin ihan vielä, ei toi, ei toi, hitto ku e-pillerit on taas kallistunut ku tapahtu se rahtilaivan kaappaus suomenlahdella.. vittu eikä toi. hei! ihan hyvä! siis sillä ehdolla että kaljusi on leikattu eikä luontainen! ai luontainen? nå ei sittenkään toikaan, eikä toi, ei toikaan.. ei.. ei. ja ei. meen taas nukkuu ruususen unta. aamuna herään taas hienona naisenalkuna! ei toi ei toi ei ei ei vittu pitääks mun hankkii paita jossa lukee ei ku teiss kaikiss on jotain arveluttavaa! saatana! tollaset pitäis heittää kymen jokeen! nå vittu sen session voin sulle suoda ihan vaan koska näytät paskalta! saatana ku tippu noit e-pillereitki pari jokeen siin samall! vittu! potkasen tota seuraavaa munille siit hyväst ku vituttaa se parin e-pillerin menetys! onneks niit saa lisää ärrältä kuha sossu-rahat oon eka hakenut ja onneks toi kymen joen mukana vesivoimalaan murskaantunut kerki maksaa veronsa jo että saan e-pillereitä!

Anonyymi kirjoitti...

"Televisio pullollaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa"

...
Vanhempien televisioneuvoston PTC:n (The Parents Television Council) raportista ilmenee, että viimeisen viiden vuoden aikana naisiin kohdistuvan väkivallan näyttäminen amerikkalaisessa televisiossa on kasvanut 120 prosenttia. Teini-ikäisiin tyttöihin kohdistuvien väkivallantekojen näyttäminen on kasvanut sitäkin enemmän, peräti 400 prosenttia.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin vielä, sokerina pohjalla:

"Neuvosto sanoo olevansa erityisen huolissaan komediasarjoista, joissa näytetään naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa ja vetoaa televisioyhtiöihin, jotta ne ryhtyisivät asian tiimoilta toimenpiteisiin."

Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Haluaisin vielä mainita tästä naisten luomasta, historiallisesti yhtäkkisestä e-pilleri helvetistä, jonka jäljet me miehetkin tunnemme nahoissamme monelta kantilta.

Nimittäin tuossa ylempänä kun yritin avata asiaa, niin huomaamattani vähättelin itsekin vieläkin koko asiaa.

Eli hyvin usein ne todelliset käyttöajat menevät jopa niin, että ensin syödään esim 15 vuotiaasta 30 v hormoonimömmö kuuria, sitten pyöräytetään 2 lasta - ja taas syödään 35 vuotiaasta 50 vuotiaaseen asti hormonimömmöjä.

Ainakin 90% naisistamme siis vetää yhtäkkiä, ennennäkemättömäsi hormooninappeja naamaan hyvin usein jopa 20-30 vuotta elämästään.

Ja nyt siis esim tuossa jenkkitutkimuksessa pistettiin syömään 3 kk naisia e-pilsuja ja miehiä tyypillistä urheilijoiden hormonikuuria. Ja jo siinä ajassa e-pilsujen sivuoireet olivat loppupäätelmän mukaan selväsi suurempia mm mielialaan, seksuaalisuuteen, fysiologiaan.

Ymmärtäähän tämän tietysti jos pysähtyy miettimään - melkoisesta nappikuurista täytyykin olla kyse koska se yhtäkkiä muuttaa koko naiseuden ytimen niin rajusti että nainen ei edes tule raskaaksi. Ihan pikku fysiologisesta muutoksesta hormonitoiminnassa ei ole kyse...

Alkaa jo mietityttämään kuinka sekaisin noiden naisten psyyke tosiaan on jo tämän takia? Tai oikeammin voisi sanoa että kuinka luonnottomassa tilassa? Ei tämä feminismikään kyllä mikään luonnollinen ja terve ilmiö ole - jos vaikka tutkii ihan tieteellisestikin mitä estrogeenin normaali erittyminen pitäisi tehdä ? Ihan niinkuin naisilta olisi yhtäkkiä hävinnyt kaikki hoivavietit ja äidinvaistot, naisellinen herkkyyskin ynm?

Ja juuri nämä ovat e-hormonikuurien sivuvaikutuksista tyypillisimpiä - kiukkuisuus, seksuaalisen halun häipyminen ja lihominen. Vaikutus miesihanteeseenkin eli suoraan päänuppiin on niin suuri, että tutkitusti kun nainen lopettaa hormonihuumeiden käytön niin tulee usein avioero koska hän ikäänkuin herää narkoosistaan ja huomaa että minkä luonnottoman neitimiehen hän nyt oikein on ottanut miehekseen... Aika rankkaa kamaa ...

Miettikää tosiaan jos yhtäkkiä about 90% miehistä vetäisi tuon tason hormoonikamaa 20-30 v elämästään? Tämä kulttuurihan muuttuisi täysin? Ja niinhän se on muuttunutkin feminisminkin takia?

Ehkä feminismi onkin hormonihuumeiden pitkäaikaisesta käytöstä syntyvä mielenterveyshäiriö - näin ainakin miesaktiivien kannattaa asiaa tuoda esiin jo vaikka piruuttaan? Tällähän teorialla saa propagandoitua ja mustamaalattua koko h.... Ismin ;) ;) .... Päälle kun lisää vielä toisen tieteellisen faktan ... Nimittän alkoholi maskulisoi naisia rajusti, nostaa testoarvoja jne - ja suomessa naisten alkoholin käyttö onkin 7 krt vain 60 luvulta....

Eli ei se ihme että iso osa naisista on sairastunut hormoonaliseen ja mielenterveyshäiriöön nimeltä feminismi.

Eli tästä lähin jos joku nainen esim sinulle henry siellä yliopistolla heittää jotain feminististä - niin ala kyselemään vakavanoloisena tyyliin: "olen nyt kyllä vähän huolissani sinusta vilpittömästi .... onko käyttä jatkunut kauankin ... sivuoireet ovat jo ärtyneet nimittäin aika pahaksi ... oletko miettinyt katkaisuhoitoa Ynm" ;)

Me miesaktiivit voitaisiinkin perustaa ympäri suomea piruuttamme AAE ryhmiä ;) nimettömät e pilleri hormonihuumeitä käyttävät feministit. Ohjelma voisi sitten pitää sisällään vieroittamista niin e huumeitten vuosien käyttökierteestä sekä mömmöjen käytöstä syntyneestä mielenterveyshäiriöstä nimeltä feminismi....

Anonyymi kirjoitti...

"We'd recommend men to each other," she giggles. "We'd tell each other whether they were good in bed or not."

Niin miehethän ne aina kerskuvat kenen kanssa ovat olleet.

Anonyymi kirjoitti...

"I don't have a particular type, but I do tend to end up with cocky, arrogant bankers in their 20s,"


Maybe they gave me some money too.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisten miesten, olivat he sitten heteroita tai homoja on alettava yhdessä vaatimaan itselleen täyttä yhdenvertaisuutta lakien edessä.

Vortac kirjoitti...

I don't have a particular type, but I do tend to end up with cocky, arrogant bankers in their 20s,"

Tulipa mieleeni vielä eräs näkökulma tähän niin monta asiaa kerralla paljastavaan lausahdukseen.

Tuossahan naikkonen ei ota vastuuta omista valinnoistaan, mutta se nyt ei liene yllättävää kenellekään tietoiselle olennolle.

Lisäksi tuosta näkee, miten nainen ei TIETOISESTI ylläpidä mitään erityistä miesihannetta, mutta ALITAJUISESTI hakeutuu juuri markkina-arvoteorian ennustamien YTM:ien pariin (voisi sanoa että tuollainen mies on monelta kantilta YTM yhtaikaa, eli oikein tupla-, tripla-, tai super-YTM - siis rikas JA arrogantti, pöyhkeä jne.. ja bonuksena nuori, eli jaksaa puuhata sängyssä).

Siis tästä näemme, miten naiset eivät tietoisesti tajua omia parinvalintamekanismejaan, jotka tapahtuvat tunteessa ja 'seksimodulissa', eivätkä järjessä ja korkeammilla tasoilla.

Tästä johtuu se, että naiset eivät edes vaikuta valehtelevan, kun he sanovat että tykkäävät kilteistä, ujoista ja huumorintajuisista 'kunnon miehistä', vaikka koskaan eivät ole sortunut panemaan sellaista miestä vaan aivan päinvastaista porukkaa.

Nainen ikäänkuin kokee 'ajautuvansa' tuollaisten miesten seuraan, ikäänkuin 'sattumalta' (mikäs sen kätevämpää vastuunpoistoa). Tuosta sanamuodostakin sen näkee.. "end up".. eli 'päätyä'..

Eli nainen ei ole mitenkään varsinaisesti suunnitellut tuollaista, se nyt vain jotenkin mystisesti on tapahtunut niin..eikä toki tästä voi mitään ennustaa tai päätellä, juuri siksi että se nyt on vain randomina ihan sattumalta tapahtunut juuri noin monta kertaa. Ehkäpä ens kerralla ei.. :)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Se on pakkomielle sinulle, Vortac, että minä olen normaali.

Heh heh, ei ole. En ole koskaan pitänyt sinua lähelläkään normaalia.

Lisäksi olet mielestäni joltain osin hieman kajahtanut ja tietosi perustuvat virhepäätelmiin ja tiedon puutteeseen Castanedasta jne..

Mutta ei se minua kovin paljon häiritse, jatka vaan rauhassa 'pyydystelyä' ja demonien hallitsemista 'omaa pelkoasi käyttämällä'.. muista varoa sumua.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuosta nimiasiasta vielä (vaikka kukaan tuskin näitä juttuja lukee) ..

Ihan hyvin sanottu, että "omalla nimellään" (tämän olen jo monta kertaa kyseenalaistanut, siis - mikä ON se "oma nimi" oikeastaan?) voi esiintyä diplomaattisemmin (tosin ei tarvitse silti olla valheellinen), ja nimimerkillä (joka voi olla paljon 'omempi nimi' kuin mikään 'virallinen nimi', joka on annettu silloin kun ei voinut antaa consenttiaan sille nimelle, eli puolustuskyvyttömänä vauvana - aika törkää sinänsä) sitten laukoa vähän räväkämmin.

Tuosta tulee mieleeni, että jos yhteiskunta olisi rakennettu siten, että tuo 'oma nimi' ei olisi mitenkään sidottu esimerkiksi puhelinnumeroon, osoitteeseen tms., eli toisin sanoen pelkästään sen perusteella ei voisi koskaan saada selville missä joku henkilö sijaitsee, niin toki olisi paljon helpompi esiintyä sillä nimellä (tosin en tekisi sitä silti, koska se ei ole 'minun nimeni', vaan .. noh, lienen jo sepostanut tästä aiheesta tarpeeksi).

Siis jos oltaisiin järjestetty turva ja suoja kaikille ihmisille, niin ettei kenenkään tarvitsisi pelätä minkäänlaisia vastareaktioita, jos sanoo vähän räväkämmin (puhumattakaan siitä, että koko yhteiskunta kannustaisi moiseen räväkkyyteen sekä rehellisyyteen ja se olisi 'normi', että kaikki laukovat hyvinkin räväkästi kaikkia mielipiteitään kaikista aiheista, ja sitä pidettäisiin aivan normaalina ja se hyväksyttäisiin) jostain 'tabu'-aiheesta jotakin, niin kyllä varmasti näkisimme paljon enemmän näitä 'virallisia' nimiä.

Mutta mikä oikeastaan on edes kenenkään motiivi haluta tietää toisen 'virallinen nimi', joka ei ole muuta kuin karjanumero, leimasin otsassa, virallisuuden keinotekoinen lokero?

Miksi sen tietäminen olisi tärkeää?

Meneekö se logiikka jotenkin niin vääristyneesti, että on jotenkin 'suoraselkäisempää' esiintyä ns. 'omalla nimellä', niin että silloin varmasti tarkoittaa mitä sanoo, koska tietää siitä joutuvansa maksamaan kovan hinnan mahdollisten vastareaktioiden muodossa?

Nykymaailmassa tuo ei ole urheutta vaan typeryyttä ja idealismia. Maailma ei ole mikään hento pilvilinna, jossa kukaan ei koskaan satuta ketään mitenkään, vaan karu ja synkkä, väkivaltainen ja vihaisia mielipuolia täynnä - ja etenkin tällaisten mielipuolten raivon voi helposti nostattaa vain olemalla eri mieltä jostain asiasta.

Katsokaa vaikka jalkapallohuliganismia tai pubitappeluita! Mistä ne alkavat? Siitä, että ihmiset ovat eri mieltä esimerkiksi siitä, mikä on "paras jalkapallojoukkue".

Jos näin typerästä ja pienestä asiasta saadaan noin voimakkaita suurten massojen reaktioita, mitenkäs sitten vielä suuremmat ja 'tabummat' asiat? Luulisi että jokaisella on oikeus olla jalkapallojoukkueen hyvyydestä tai huonoudesta jotakin mieltä. Mutta on liian paljon ihmisiä, jotka eivät kunnioita tätä oikeutta.

Miten heiltä voisi sitten odottaa kunnioitusta tulenaroissa asioissa, kuten miesten oikeudet?

Kunnollisessa maailmassa kenenkään ei tarvitsisi pelätä tällaisia vastareaktioita, mutta eipä olisi tasa-arvo-ongelmiakaan. Nimimerkin (etenkin kun se on yleensä enemmän 'oma nimi', koska se on itse annettu itselle) kautta voidaan saavuttaa ihan yhtä paljon uskottavuutta ja tietää, että joku on tosissaan muilla keinoin, kuin 'oman nimen' käytölläkin itsestäänselvemmin.

Esimerkiksi jos joku vuosia kirjoittelee samasta aiheesta samantapaisia juttuja selvästi asiasta kiinnostuneen oloisesti, voidaan otaksua että hän tosiaan on tosissaan.

Luulen, että joidenkin taipumus vaatia 'omaa nimeä' perustuu haluun päästä 'näyttämään, mistä kana kusee' tälle henkilölle. Nyt kun se ei onnistukaan, ruvetaan sitten sotaan itse nimimerkin käyttöä vastaan..

Ei suuresti eroa feministien taktiikoista ja ymmärtämättömyydestä, muuten.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Heh heh, ei ole. En ole koskaan pitänyt sinua lähelläkään normaalia."

En tarkoittanut tuota.

"Lisäksi olet mielestäni joltain osin hieman kajahtanut ja tietosi perustuvat virhepäätelmiin ja tiedon puutteeseen Castanedasta jne.. "

Minun tietoni perustuvat
omiin elämänkokemuksiin ja nuo jutut, joita Castanedan kirjoissa on ovat olleet sitä vasten hyvinkin paikkansapitäviä. Sinun Castaneda
näkemyksesi on yhtä relevantti kuin korruptiopresidentin suhde rahaan, eli mitään omaa kokemusta asioista ei edes ole, mutta silti ollaan vakuuttuneita, että fakta on fiktiota, jopa huijausta.

"Mutta ei se minua kovin paljon häiritse, jatka vaan rauhassa 'pyydystelyä' ja demonien hallitsemista 'omaa pelkoasi käyttämällä'.. muista varoa sumua."

Juu, eihän sinulla ole
mitään kokemusta asioista. Joudut vielä pyöräyttämään monta inkarnaatiota läpi ennenkuin kohtaat mitään sumuun viittaavaakaan.

Tässä vaiheessa on aika hyvästellä sinut, Vortac. Mutta ei niin, kuin luulet.

Keskustelen kanssasi jatkossakin, kuten tähän mennessä, aina kun henki sallii.

Mutta menepäs nyt siitä, spiritasiantuntija. Uusi inkarnaatio ja kehitysvaihe tulee varmasti.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Meneekö se logiikka jotenkin niin vääristyneesti, että on jotenkin 'suoraselkäisempää' esiintyä ns. 'omalla nimellä', niin että silloin varmasti tarkoittaa mitä sanoo, koska tietää siitä joutuvansa maksamaan kovan hinnan mahdollisten vastareaktioiden muodossa? "

Asia on vähän kaksipiippuinen.
Jos pistää itsensä
peliin ilman "lempinimeä", voi olla heti mukana julkisen sektorin toiminnassa. Siten on välttämätöntä, että jotkut tekevät työtä omalla nimellään.

Mutta se on selvä, että
omalla nimellä toimiessa ei ainakaan suosio, varsinkaan seksin suhteen kasva, jos tarkoituksena on edistää miesten asemaa, mitä yleisesti on totuttu pitämään
naisten halventamisena.


Bmad

pilleritön kirjoitti...

Todella monet tuntemani feministit 90-luvun lopulla ja 2000 -luvulla ovat kieltäytyneet e-pillereistä tai lopettaneet niiden käytön sivuvaikutusten vuoksi. Vähänkään tiedostavammat (tai omasta terveydestään&ruumiistaan kiinnostuneet) ihmiset ovat jo 90-luvulta alkaen kritisoineet e-pillerien automaattista massasyöttämistä naisille. Moni nainen ei myöskään halua käyttää omaa kehoaan koe-eläimen tapaan mittaamaan vuosikausien hormonikuurien vaikutuksia. Mutta kivahan se on toki kun voi kokeilla naisilla mitä tapahtuu. Kumma kun sitä miesten hormonaalista ehkäisyä ei vieläkään kuulu markkinoille, puuttuuko kenties rohkeutta kokeilla miehillä mitä ne hormonit vuosikymmenien kuluessa tekee?

Olisi myös aiheeliista kysyä, olisiko joku heteromies kenties tyytyväisempi, jos seksuaalisuuden toteuttaminen yhdessä naisen kanssa johtaisi suurella riskillä raskauteen? Eli onko e-pillerit todella naisten keksintö ja vain naisia varten? FAS-lapsen turinoista saa sen käsityksen, että naiset ja erityisesti feministit haluaisivat syödä e-pillereiträ jokseebkin tahallaan! Todellisuudessahan moni parisuhteessa elävä mies ei halua käyttää kortsua ja e-pillerit ovat se "pienin paha", kun muut keinot ovat niin huonoja. Eli pillereitä syödään usein pariskunnan yhteisestä valinnasta, tai jopa miehen tahdosta. Hormonittomia _luotettavia_ ehkäisyvaihtoehtoja ei oikeastaan ole kovin hyvin tarjolla. Ilmeisesti tietyillä täällä kirjoittavilla on vaikeuksia hahmottaa edes alkeellisia ehkäisyyn liittyviä asioita.

Anonyymi kirjoitti...

Femakko> Todellisuudessahan moni parisuhteessa elävä mies ei halua käyttää kortsua ja e-pillerit ovat se "pienin paha", kun muut keinot ovat niin huonoja.
Femakko> Eli pillereitä syödään usein pariskunnan yhteisestä valinnasta, tai jopa miehen tahdosta.

joopa joo ja sähän sen tiedät. "todellisuudessa". tss..

jos joku feministi-älykkö ei käytä pillereitä koska on lesbo niin ei se muuta sitä että feminismi vahvistu samaan aikaan ku e-pillerit sillä
FEMINISMI TARVITSEE TAVALLISTA IDIOOTTIA HETERO-NAISTA.
sitä LUKUMÄÄRÄÄ.

sama ku että hevi-jätkät on heteroita vaikka hevin perustaja(
siis älykkö eikä pelkkä kulttuuri-tyyli-posee-wannabe)
Rob Halford on homo.
Rob Halford kuitenkin TARVITSEE sitä epätaiteellista tavallista LUKUMÄÄRÄÄ, heteroita hevi-jätkiä.

pilleritön kirjoitti...

Eli todellako kuvittelet, ettei nainen kuin nainen ole viimeistään parisuhteessa joutunut miettimään hormonaalista ehkäisyä ja sen huonoja vaihtoehtoja(ja varsinkin ne naiset, joille se yleisimmin tarjottu vaihtoehto ei sovi), ellei kyseessä ole lestadiolainen tai täysin haluton nainen?

Missä todellisuudessa sinä oikein elät? Jossain, jossa heterepareilla ei ole yhteistä seksielämää? Nyky-Suomessa gynekologit ja terveydenhoitajat tarjoavat lähes automaattisesti kaikille seurusteleville nuorille naisille e-pillereitä, ei kovin moni teini tiedä mitä alkaa popsimaan. Ja tuskin tietää kovin moni aikuinenkaan nainen. Ja tämäkö on naisten ja feministien salajuoni miehiä vastaan? Selittäisittekö tarkemmin? Mitä suosittelette tilalle? Teiniäitejäkö? Lisää abortteja? Ei-haluttuja lapsia?

Anonyymi kirjoitti...

Fas lapsi tulevaisuudesta. Puhut ihan asiaa hormoniehkäisystä, mutta väärällä tavalla. Kyllähän se on ihan eslvää, että pitkässä parisuhteessa ei ensinnäkään voida mennä ilman ehkäisyä. Ja toisekseen, kuinka moni mies suostuisi käyttämään koko ajan kondomia? Aika harvassa varmaan ovat nämä, nekin pakon edessä. Eli suomennettuna naiset kyllä tässä tapauksessa uhrautuvat aika paljonkin yleisen parisuhteen hyvinvoinnin eteen.

Toisekseen, jos on vaikkapa feministi ja ilman miestä, niin ei välttämättä syö minkäänlaista nappia. Aika moni feministi on sitä mieltä, että ehkäisy on yhteinen ja he eivät vetele hormoneja. Eli ei taida olla kyse niinkään keinotekoisista hormoneista näissä tapauksissa.

Anonyymi kirjoitti...

vaikka naisen tajunta ei pääsekään feministien matriisista irti. niin OIKEESTI se yhdyntä ei oo mikään PAKKO tehdä.
ja jos kuitenkin haluu nimenomaan yhdyntää niin matriisin ULKOPUOLELLA on sellaset kuin DILDO ja KONDOMI.