perjantaina, lokakuuta 16, 2009

Tasa-arvolla talous nousuun

EU-komissaari: Tasa-arvo saa talouden kukoistamaan

Äijälehti sai tylyn tuomion

Labour's equal rights laws risk harming the prospects of women in the workplace

Viivi Avellán: Miksemme vaivaudu olemaan tyylikkäitä?

What about men’s rights?
Synnott suggested that it is not uncommon to hear women complain that a “good man is hard to find,” to see comics or t-shirts that read “so many men, so little ammo,” or “men are stupid, throw rocks at them.”

Synnott takes this further by saying, “Prejudice against ethnic groups is called ‘racism’; prejudice against women, ‘sexism’; and prejudice against men is considered really, really funny.”

Synnott calls out to men to “man-up,” a term he learned from a student. But he does not share her definition, which requested that men, “Get beer, not white wine. Don’t get the baguette, get the steak. Stop whining, and just do it… oh, and hit on us more.”

No, Synnott requests that men start organizing and fighting for their rights as women have done. Because as we have all learned at some point or other, ignoring problems does not make them go away, they only come back later to bite you even harder.

Kunta-alan palkkoja ammattinimikkeittäin

20 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Miehille näin opettavaiseen sävyyn ei kirjoiteta. En tiedä, miksi ei. Ehkä maskuliininen itsetunto ei kestäisi."

Tai sitten jotkut asiat vain kuuluvat yleissivitykseen.

"Eikö olisi jo aika myöntää, että tosiäijät haluavat lukea joko seksistä, autoista tai tekniikasta ja kaikista näistä asioista omista erikoislehdistään, koska pystyvät keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan?"

Tai sitten tosiäijiä ei vain kiinnosta lukea pintapuolisia ja tyhjänpäiväisiä naistenlehtikopioita? Erikoislehdissä on usein enemmän substanssia ja asiantuntemusta.

"Loppujen lopuksi äijiä käy vähän sääliksi."

Miksi? Siksikö, että joku tyyppi julkaisee huonoa lehtä?

Mikset sitten sääli yhtä lailla muijia, kun niille tarjottu lehti on vielä surkeampaa, jos mahdollista, kuraa?

Jorma kirjoitti...

"Kunta-alan palkkoja ammattinimikkeittäin"

Naisten osuus monissa hommissa on todella merkittävä, useissa jopa 100%. Miksei tätä pidetä tasa-arvo-ongelmana?

Lisäksi, jos nyt ei lähdetä Urpilaisen linjoille, palkat näyttävät olevan pääosin ihan ok-tasoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Tšekkikomissaarin mukaan työmarkkinoiden tasa-arvon ja korkean bruttokansantuotteen välillä on selvä tilastollinen yhteys. "

Jep ja jäätelön lisääntyvä kulutus kesällä saa ihmisiä hukkumaan enemmän.

Henry kirjoitti...

"Naisten osuus monissa hommissa on todella merkittävä, useissa jopa 100%. Miksei tätä pidetä tasa-arvo-ongelmana?"

Tuolta tilastosta löytyy tosiaan suuria ammattinimikkeitä, joissa naisten osuus on 100%. Voi tosiaan kysyä, onko se tasa-arvon mukaista.

Jorma kirjoitti...

"Viivi Avellán: Miksemme vaivaudu olemaan tyylikkäitä?"

Koska se edellyttäisi vaivannäköä? Tai sitten ette vain osaa?

Jorma kirjoitti...

"Viivi Avellán: Miksemme vaivaudu olemaan tyylikkäitä?"

Koska se edellyttäisi vaivannäköä? Tai sitten ette vain osaa?

Jape kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jape kirjoitti...

"Kunta-alan palkkoja ammattinimikkeittäin"

Kyllä huomaa että naiset on "miehittäneet" kuntasektorin, kun lähes järjestäen, ammatti kuin ammatti, selvästi yli 50% - osassa tosiaan jopa 100% - on naisia (mutta tämähän ei ole mikään ongelma, vai mitä tasa-arvovaltutettu Pirkko "kiintiönainen" Mäkinen).

Huomasin kyllä erään ammatinimikkeen kohdalla pahan tasa-arvo-ongelman: ammattimies -nimikkeellä työskentelee vain 2% naisia. Tästä pitäisi nyt kirjoitaa heti Pirkko Mäkiselle, jotta tällainen naisten räikeä syrjintä saataisiin tutkittua ja oikaistua sekä vastuullisille (miehiä tietenkin) kova rangaistus.

Anonyymi kirjoitti...

http://viiviavellan.com/blogi/

"ONKO MIEHEKÄS NICE YLIPÄÄLLIKKÖMME NAISTEMME TRENDSETTERI?

... tutkimusten mukaan Harja Talonen oli naistemme ihannoin roolimalli nro uno ... en nyt tarkoita siis, että naispuolinen uuno turhapuro, mutta jotain sinne päin ...

... Me suomalaisnaiset taidamme olla poikatyttöjä ... ainakin kotimaassa, Viivi päättää blogimerkintänsä.

MikkoAP kirjoitti...

hyvä artikkeli naispuolisista pedofiileista: http://women.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/women/article6860532.ece

Jorma kirjoitti...

Erossa lapsi jää usein äidille

"Espoon perusturvajohtaja Juha Metso on myös kuullut syytöksiä, että kaupunki sorsii isiä. Hänen mielestä käsitys on väärä."

Syrjintäkaupungin sosiaalijohtajaahan tässä kannattaa uskoa ja kuunnella, täysin kritiikittömästi. Vai mitä, Pauli Jokinen?

Ei tässä tarvitsisi uskon varaan jäädä. Jos Espoon viranomaiset olisivat oikeasti kiinnostuneita maineestaan ja tasa-arvosta, he teettäisivät asiasta puoleettoman selvityksen. Siihen ei vain taida rohkeus riittää.

"Tilastoja vilkaisemalla saa kuvan, että isät antavat erotilanteessa lapsen tai lapset helposti äidin luo asumaan."

Moni mies ei viitsi alkaa vääntää kättä lapsista, kun viranomaisten asenne on hyvin tiedossa.

Ville kirjoitti...

MikkoAP: "hyvä artikkeli naispuolisista pedofiileista:"

"The tragic Little Ted’s nursery case has forced us to face an unfortunate truth: that women use children for sex too"

She was systematically sexually abused by her mother; repeatedly hurt by the woman she looked to first for her security, care and support.

Feministi ei usko vaikka sitä tapahtuisi hänen silmien edessään vaan laittaa siteen silmilleen, kädet korvilleen ja alkaa hokemaan ei ole totta, nainen on uhri, mies on syyllinen -mantraa.

Anonyymi kirjoitti...

Nopeasti huonontuva taloustilanne on saanut kunnat huolestumaan. Paikallisten säästötoimien ohella kuntakentällä on ryhdytty pohtimaan jo yleisen palkanalennuksen mahdollisuutta.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

EU-komissaari: Tasa-arvo asetöissä ja siviilipalvelus töissä saa talouden kukoistamaan.

TANE: Laittamalla yleinen naissiviilipalvelus tasa-arvoisesti naisille hoitoalalle aputöihin ja kunnan eri virastoihin aputöihin alkaa kuntataloutemme kukoistamaan ympäri Suomea.

Jape kirjoitti...

Viikonlopun Iltalehden mainos kertoo lehdessä olevan juttua mm. siitä että; Dr. Phil neuvoo naisia: "pelaa mies itsellesi"

Samaisen lehden nettiaviisissa on myös tälalista juttua:
Naiset syyttävät Dr. Philiä ahdistelusta

Anonyymi kirjoitti...

Antonin isä: Minua on haukuttu pedofiiliksi

-Minua on haukuttu pedofiiliksi, naisten hakkaajaksi, tappajaksi, hirviöksi ja ties miksi. Venäläinen media päästää kaikki Bäckmannin suoltamat valheet täysin kritiikittä. Bäckman on vaarallinen mies, Paavo Salonen toteaa.

Homo

Jape kirjoitti...

Johanna Tukiainen lauluvideostaan: Kuolen häpeään

(kts. kuva linkin takaa. Johanna luonnonkauniina!)

Vortac kirjoitti...

Miksi aina puhutaan 'talouden kukoistamisesta'? Miksei puhuta koskaan 'onnellisuuden' kukoistamisesta, harmonian kukoistamisesta, rauhan ja tasapainon kukoistamisesta, tai yksilön vapaa-ajan ja luovuuden kukoistamisesta?

Leisuresta on yhtäkkiä tullut suuri synti, ja vain työ ja 'talous' ovat tärkeitä. (mikä abstrakti sanakin.. 'talous'..)

Yksilöiden ja elämän pitäisi olla kaikista tärkeimpiä asioita - sen sijaan 'talous' on tässä kapitalistis-kommunistisessa järjestelmässä se kaikkeuden Jumala, jolle yksilöiden (etenkin miesten) tulee uhrata henkensä, ruumiinsa, aikansa, vaivansa ja aivotyönsä. Vapaa-aikaa ja yhteiskunnallisia henkisyyden ja jalouden ihanteita ei arvosteta - vain kylmä raha puhuu, ja aseet ja norsunluutornilaiset naiset hyvänä kakkosena.

- Vortac

Turo kirjoitti...

EU-komissaari Vladimir Spidlan kommentoinnit ovat täysin hölkyn kölkyn kamaa, mutta ilmeisesti osana tasa-arvo -keskustelua vastaansanomatonta argumentaatiota.

Havaitut korrelaatiot muuttuvat pika pikaa kausaalisiksi syy-seuraus -suhteiksi ilman, että kenellekään läsnäolijalle tulisi mieleenkään kyseenalaistaa esitettyjä ajatuksia.

Vortac kirjoitti...

Havaitut korrelaatiot muuttuvat pika pikaa kausaalisiksi syy-seuraus -suhteiksi ilman, että kenellekään läsnäolijalle tulisi mieleenkään kyseenalaistaa esitettyjä ajatuksia.

Kerroit juuri tiivistettynä, miten tämä maailma toimii. Ihmiset eivät kyseenalaista, ja tätä käytetään härskisti hyväksi femakkojen yms. valtaapitävien taholta.

- Vortac