torstaina, marraskuuta 26, 2009

En katso peiliin

Feminismi+Miesasia

Päivän kommentti: Voi suomalaisvalitusta

Suomalaisten katsottava peiliin

UK Gives Funding to War on Boys

12 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

Tuo war on boys artikkeli osoittaa, että feministit kannattavat lapsiin kohdistuvaa henkistä väkivaltaa, jos lapsi sattuu olemaan poika.

imulippo kirjoitti...

Feministit ovat kiihkossaan joutuneet tunteidensa sokaisemisemaksi.

Feminismi on etääntynyt hyvästä ideasta sen verran kauas, että perusteita naisten etuoikeutettuun kohteluun pitää keksimällä keksiä. Erityiskohtelu tyydyttää egoistista minää - kun saamiseksi tarvitsee tuottaa vähemmän kuin mitä saamisen määrä edellyttää - mutta ansaitsematon erityiskohtelu ei vastaa kenenkään länsimaiseen kulttuuriin sisään kasvaneen yksilön oikeustajua. Ihminen tarvitsee vastuuta harteilleen tunteakseen itsensä hyödylliseksi, mutta se taas tarkoittaa erityiskohtelusta luopumista joka eittämättä kyrsii kun siihen on ehtinyt tottua. Ristiriita vapauden ja vastuun välillä repii feministiä kummastakin kädestä eri suuntiin.

Kun vielä naispareille sorvattu hedelmöityshoitolaki meni läpi 2007 (jonka tarkoitus on tuottaa isättömiä lapsia feministilesboille jotka eväävät lapselta oikeuden toiseen vanhempaan, poikalapsen tapauksessa elämän tärkeimpään roolimalliin), niin voimme odottaa tämän äärivapaan kasvatuksen ensimmäisiä uhreja yhteiskuntaamme aikuisten muodossa noin viidentoista vuoden kuluttua. Aika näyttää miten paljon vinoutuneita yksilöitä tästä on seurauksena. Toivottavasti kategorinen naisviha ei katkeruuden synnyttämänä tule nostamaan päätään tulevaisuudessa kun feministit toivottavasti oppivat ymmärtämään, että lapsi tarvitsee isän JA äidin.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Nyt olisi parempi että feministit alkaisivat aika nopeasti katsomaan itse peiliin. Vaikka sitten ihan siinä valossa miten naisten/äitien juominen on Suomessa noussut ja on paljon hyväksyttävämpää, kuin oikeastaan missään muussa sivistysmaassa. Samoin on naisten käyttämä väkivalta niin lapsia, miehiä kuin vanhuksia kohtaan.

Jos naiset/äitit joisivat vaikkapa sen yhden litran per vuosi vähemmän (kuten kuuluisi), niin Suomalaisten alkoholin kokonaiskulutus olisi länsimaiden keskikulutuksen alapuolella.

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=214&start=0

"Naisten juominen on riistäytynyt käsistä..."

"Suomessa naisten alkoholinkäyttö on hyväksytympää kuin monissa muissa kulttuureissa. Naisten julkista humaltumista ei pidetä Suomessa samalla tavalla häpeällisenä kuin muualla maailmassa."

"Muutos tapahtui 1990-luvulla ja naisten humalahakuisesta juomisesta on tullut tapa, Holmila sanoo..."

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

http://www.leffatykki.com/elokuva/rankka-paiva

Epäilen että tulevaisuudessa tulemme näkemään näitä RANKKA PÄIVÄ tyylisiä tapahtumia Suomessa yhä enemmän eri muodoissaan ...

Heiskala kirjoitti...

"Jouni Varangan määritelmä: "Feminismin yhtenä perusperiaatteena voi nähdä miehisen ylivallan ja mieskeskeisen... "

...bla bla bla ( ja raha virtaa nynnyn taskuun )

"Miestutkija Arto Jokisen mukaan homoliikkeen tekemä teoretisointi paljastaa miesten todellisen ylivallan naisiin ja sen vaikutukset miesten keskinäisen hierarkian järjestymiseen. Tällaisesta vallasta tai kilpailusta kieltäytyminen tai tunteiden näyttäminen leimataan miestutkijoiden mukaan homoudeksi ja naismaisuudeksi. Naisvihaan läheisesti niveltyvä homofobia on yksi miehisen vallan kulmakivistä."

"Jouni Vanagan määritelmä"... "Arto Jokisen mukaan"... "Voihan vittujen vittu"

Pahempia sukupuolirasisteja kuin Arto Jokinen ja Jouni Varanka saa hakea, eikä löydä. Toivottomia tyyppejä, kapoja synkästä menneisyydestä, eräitä pahimpia tasa-arvon vastustajia tässä maassa. Älkää nyt enää viitsikö naurattaa.


Uskomattoman hienosti meni muuten tuo Sofi Oksanen-keskustelu lähes kaikkialla. Siitä on hyvä jatkaa, ja lisää pökköä pesään vaan ettei pääse tuli hiipumaan!


:ah

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Homot vastaan naistutkimus/queer-teoria.

Oscar Wilde: "The only way a woman can ever reform a man is by boring him so completely that he loses all possible interest in life."

bmaad kirjoitti...

"Erityiskohtelu tyydyttää egoistista minää - kun saamiseksi tarvitsee tuottaa vähemmän kuin mitä saamisen määrä edellyttää - mutta ansaitsematon erityiskohtelu ei vastaa kenenkään länsimaiseen kulttuuriin sisään kasvaneen yksilön oikeustajua. "

Voisi käyttää vaikkapa shakkivertausta. Jos haluaa olla reilu shakkikumppani niin pelaa shakin oikein, eikä kaada kumppanin shakkinappuloita nurin
ensitöikseen.

Naisten "etulyöntiasema"
on, että he kieltäytyvät reilusta shakista miesten kanssa, koska heidän ei tarvitse.
Naisten ei tarvitse pärjätä miehille monissakaan asioissa, mutta
miehiltä he voivat edellyttää, että nämä pelaavat keskenään shakkia tms.

Tuloksena sitten tällainen
maailma, jossa mies ei voi luottaa naiseen ja jossa miehen täytyy palvella naista, niinkuin piikatytön ahdistelijaisäänsä.

Vortac kirjoitti...

Tuo war on boys artikkeli osoittaa, että feministit kannattavat lapsiin kohdistuvaa henkistä väkivaltaa, jos lapsi sattuu olemaan poika.

Ikäänkuin siitä mitään osoituksia tarvittaisiin. Ei voi tuntea feministejä ja olla tietämättä tuota faktaksi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuloksena sitten tällainen
maailma, jossa mies ei voi luottaa naiseen ja jossa miehen täytyy palvella naista, niinkuin piikatytön ahdistelijaisäänsä
.

Aivan. Vieläkin kismittää se taannoinen tapaus, josta kerroin, jossa alistuin eräistä tietyistä syistä (jotka loivat ristiriidan olemukseeni), ja tilanteen nopeita päätöksiä vaativan surrealistisen ja oudon luonteen vuoksi tekemään tällaista palvelua, mitä olen katunut siitä asti suuresti ja syvästi.

Sieluuni on siis ilmaantunut ylimääräinen tahra, ja se on siihen itse päästämäni.. noh, opinpahan tästä taas, että on ihan turha kuunnella mitä naiset sanovat, etenkin ventovieraat naiset, koska se on kuitenkin vain joku 'palvele minua, kapinen orja!'-vaatimus hieman sokerikuorrutettuna.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Aivan. Vieläkin kismittää se taannoinen tapaus, josta kerroin, jossa alistuin eräistä tietyistä syistä (jotka loivat ristiriidan olemukseeni), ja tilanteen nopeita päätöksiä vaativan surrealistisen ja oudon luonteen vuoksi tekemään tällaista palvelua, mitä olen katunut siitä asti suuresti ja syvästi. "

Aih. Älä nyt, selätit takuuvarman lähentelysyytteen ja
aatelismiesten verikostot.
Kokonainen suku välttyi häpeältä. Olet Sankari.

Harmi vaan, ettei ole Kaarle Kustaa enää vallassa.

"Sieluuni on siis ilmaantunut ylimääräinen tahra, ja se on siihen itse päästämäni.. noh, opinpahan tästä taas, että on ihan turha kuunnella mitä naiset sanovat, etenkin ventovieraat naiset, koska se on kuitenkin vain joku 'palvele minua, kapinen orja!'-vaatimus hieman sokerikuorrutettuna."

Njahnhaj. Dajm, Marabou, tyttö, nainen..

Vortac kirjoitti...

Aih. Älä nyt, selätit takuuvarman lähentelysyytteen ja
aatelismiesten verikostot.
Kokonainen suku välttyi häpeältä. Olet Sankari
.

Sana 'sankari' muuten tarkoittaa 'palveluorjaa' noin karkeasti käännettynä, siis alunperin.

Enkä nyt sanois välttäneeni takuuvarmaa lähentelysyytettä; se kotka oli niin hirvittävä ja rupuinen, että sais olla aikamoinen työ saada mikään jury vakuuttuneeksi siitä että KUKAAN olisi yrittänyt sitä hirviötä lähennellä.

Vieläkin kipristää mutta voin vain korjata tulevaisuuden.. se on vain hankalaa, kun joutuu ristiriitaan hyvyyden/reiluuden ja ideologian/laajemman asian kanssa. Esim. juuri naapurisovun säilyttämiseksi kannattanee pitää matalaa profiilia, koska naapurit tietävät kuka olen ja missä asun.. mutta sitten maailmalla voi räyhätä vähän vapaammin ja kertoa mielipiteitään ja näkemyksiään suoremmin.

Ei SILTI oikein taivu noin vain orjaksi akoille, vaikka olis kuinka naapuria.. tämä luonteenlaatuni saattaa ehkä vielä johtaa minut vaikeuksiin..

- Vortac