perjantaina, joulukuuta 11, 2009

Feminismin painajainen

The Nightmare of Feminism

PC Feminism: A Traditional Movement in Disguise?

Elin Nordegren: World’s Most Expensive Hooker?

Widow's fury at two girls whose false accusation that her husband was a paedophile 'drove him to a heart attack'

Miesliikkeen hellimä ajatus markkina-arvoteoriasta ei ole kaukana.
Mutta oikeasti: muuttaako nainen tosiaan miljoonakaupunkiin, koska sieltä voi löytää varakkaan kumppanin helpommin kuin maaseudulta?

Pierre Bourdieu kuvasi pariutumismarkkinoiden vapautumisesta Ranska maaseudulla seuraavasti: "Bourdieu oli itse paikalla katsomassa, kuinka maaseudulla joukko tyhjän pantiksi joutuneita poikamiehiä seisoi tanssilavan reunalla: he olivat suljettujen maaseudun pariutumismarkkinoiden avautumisen uhreja. Avoimilla markkinoilla jokaisen pitää luottaa omaan markkina-arvoonsa ja kykyynsä tehdä vaikutus vastakkaiseen sukupuoleen, kun taas järjestetyissä avioliitoissa tuollaista velvollisuutta ei ole. Bourdieun mukaan talonpoikien pojat naivat talonpoikien tyttäriä, mikäli ylipäätään pääsevät naimisiin, mutta talonpoikien tyttäret menevät useammin naimisiin ei-talonpoikien kanssa. Toisin sanoen talonpoikaisväestö ei halua tyttäriensä avioituvan poikiensa kanssa, koska kaupunkilaismiehet tarjoavat tyttärille parempia avioitumismahdollisuuksia. Yksittäisten naisten päätökset jättää maaseutu tuottavat yhteistuloksena naisten maaltapaon, josta seuraa talonpoikien vaimottomuus."

Jokainen maaseudun tyttö voi kysyä itseltään, haluaako hän viettää lopun elämäänsä navetassa paskaa luomassa vai pankkiirin vaimona kaupungissa.

56 kommenttia:

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

No tuo maaseudun tyhjeneminen on myös osittain järjetöntä ja johtuu sekin juuri tästä naisten urakeskeisyydestä ja "sinkut new yorkissa" ihanteesta.

Toisaalta se antaa mahdollisuuden erilaisiin ideoihin -jos haluaisi perustaa vaikkapa jonkun yhteisön ja elää boheemisti loppuelämänsä.

Hienoja isoja maataloja, kouluja ja rautatieasemia jää yhä enemmän tyhjäksi.

Esim.
Oli aivan lähellä, että en itse ostanut Kokemäen rautatieasemaa tässä vähän aikaa sitten juuri noista syistä.

Siinä on yli 600 neliötä lämmintä kohtalaisen hyväkuntoista tilaa ja tämä sisältää jo 2 valmista isohkoa asuntoa yläkerrassa.

Lisäksi -Kokemäki on kyllä käpykylä, mutta toisaalta se on sentään kaupunki, jossa löytyy kaikki kaupungin peruspalvelut, kaupat ja virastot. Ja tuo asema siis ei sijaitse missään metsän keskellä.

Ja muutenkin yhteydet -Treelle ja Turkuun on about tunnin ajomatka ja Hkiin kahden tunnin.

HINTA - TINGITTYNÄ VAJAA 40 000 €UROA!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

On näemme vieläkin myynnissä (tuosta alle 40 000 saannista en ole kuitenkaan varma, mutta anyway 40-50 väliin saa varmasti):

http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=12605236892240&itemcmd=move14&listSize=29&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1241277

Tarvisiko perustaa miesaktiivine "kommuuni" ja haistattaa pitkät koko viralliselle valtiofeminismin elämän tavalle ;)

Jorma kirjoitti...

"Mutta oikeasti: muuttaako nainen tosiaan miljoonakaupunkiin, koska sieltä voi löytää varakkaan kumppanin helpommin kuin maaseudulta?"

Kyllä.

MikkoAP kirjoitti...

"Kyllä."

Jep. Mutta ei yllätä, ettei ylioppilaslehden kirjoittajalle mene perille. Humanistista vessapaperia koko lehti.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tämän verran vielä ideaa "miesasia kommuunista/päämajasta" , sillä ihmettelin noita tietoja tuossa etuovessa Kokemäen asemarakennuksesta -tässä ne ovat oikeammin:

http://www2.oikotie.fi/realestlist?exit=aptinfo_fromsearch&target=apartment&query=%26subNavi%3Dapartments_forsale%26subNavi%3Dapartments_forsale%26searchtype%3Dquick_search%26target%3Dapartment%26cookieValue%3D126052505265301851%26listlength%3D25%26mainNavi%3Dapartments%26rooms%3Dkaikki%26orderby%3Dsalesprice%26fcid%3D519107313859439389%26searchtotal%3D3%26rootCompanyId%3D-1%26selectedpage%3D1%26aptType%3Dkaikki%26dir%3Dasc%26locationFreeText%3Dkokem%25E4ki&s_index=2&fcid=519107313859439389&id=1860513&mainNavi=apartments&subNavi=apartments_forsale

--

Tämä on aika löytö tietysti kun ottaa huomioon, että kaupungin palvelut ja kaupat ovat kävelymatkan etäisyydellä, samoin kun ovat suht inhimillisen matkan päässä myös Hki, Tre, Turku ... mutta kyllä näitä näkee aina vähän väliä!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Joku voisi suunnitella vielä miesasialiikkeen päämajaan/ eduskuntataloomme oman lippunsa, marssinsa, kansallislaulun ja ministerin virat, niin se olisi siinä.YES! Miesaktiivit alkaisivatkin johtamaan tätä maata.

Esimerkiksi Henry voitaisiin kohottaa ylimmäksi miesasia valtakunnan kansleriksi/Fuheriksi?

Homo kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo, eiköhän ole jo aika palata takaisin reaalimaailmaan... :)

Homo kirjoitti...

Testosterone, the hormone that makes you kind and genial

How coffee could help prevent the most dangerous forms of prostate cancer

Anti-paedophile vetting regime 'is ruining school life', head teachers warn

Millionaire broker 'hired private detective to spy on ex-wife and lover to fight £125,000-a-year divorce deal'

Kaikkea se hoivavietti teettääkin:

Woman 'kidnaps and cuts open pregnant woman she met at a homeless shelter in bid to steal her baby'

Arawn kirjoitti...

Ylioppilaslehti on kyllä nykyään häpeällisen surkea. :(

K. kirjoitti...

Mieluummin luomassa paskaa = tekemässä oikeaa työtä ihan sen oman rakkaan kanssa yhteisessä navetassa kuin jonkun rahoillaan leveilevän "YTM":n edustusvaimona tyhjää toimittamassa.

Ja ei. En ole ns. "ATN" jolla ei olisi varaa valita ;D

Henry kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009101310418234_ul.shtml

"muuttoliike pois Saksan itäosista on ollut mittavaa. Vuosina 1991-2005 entisen DDR:n alueelta muutti pois jopa 400 000 alle 30-vuotiasta saksalaisnaista ja "vain" 273 000 samanikäistä miestä.

Kaiken kaikkiaan Itä-Saksan muuttotappioksi on arvioitu vajaat 10 prosenttia. Lukemattomia tyhjilleen jääneitä kerrostaloja on purettu.

Monissa saksalaiskaupungeissa alle kolmekymppisten joukossa on enää kahdeksan naista kymmentä miestä kohden. Erityisen kärjistynyt tilanne on Koillis-Saksan kylissä, missä nuorten naisten määrä suhteessa miehiin on saattanut pudota paikoin alle puoleen.

- Saksan itäosien ongelma on nyt pahempi kuin joillain Pohjois-Suomen ja Pohjois-Ruotsin seuduilla, mistä naisia on muuttanut pois jo pitkän aikaa, Kröhnert kuvailee.

Miehet, jotka eivät löydä työtä, uhkaavat siis jäädä myös ilman tyttöystäviä ja vaimoja. Yhteiskuntatieteilijät pelkäävät tämän johtavan uudenlaisen mieskurjaliston syntymiseen.

Vailla tulevaisuuden näköaloja olevat nuoret ovat otollinen kohde poliittisille ääriliikkeille.

- Kun katsoo nuorten uusnatsien elämää niin ymmärtää, että he jättävät tuollaiset ryhmät kunhan ovat löytäneet itselleen tyttöystävän, kertoo eräs kaupunginvaltuutettu.

- Mutta mitäs sitten tapahtuu kun nuoria naisia ei ole enää jäljellä?"

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Ja tämä ilmiö tulee vauhdilla Suomeenkin -se ei edes vaadi pois muuttoja, vaan sitä että kertaikkiaan naiset eivät vain enää anna, ja yhden ihmisten talouksien määrät vaan kasvaa entisestään samoin kuin turhautuminen ja pahoinvointi ... katsokaapa miten Suomeen on ilmestynyt vain reilu 10 vuodessa 250 HD jengiä joista poliisi luokitteli viimeksi 88 julkisesti rikollisjärjestöksi - ja katsokaa miten äärioikeistolainen PS on samassa ajassa noussut jo lähelle 10% kannatuslukuja koko Suomen kansasta -tämähän tarkoittaa meihistä varmaankin noin 15% sillä ei naiset kauheasti PS äänestä ... ja nyt sieltä on tulossa Halla-Aholaisten joutsenpuolue jo lisää vielä oikeammalta ... entä muuten juomaluvut, masisluvut ym ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Jonkun tarvisikin tehdä nyt nimimerkki homma foorumille ja alkaa kääntämään maahanmuuttajiin projisoitua vihaa Suomen feministien suuntaan. Tässä olisi suuri voimavara miesasialiikkeelle. Pistäkää sana kiertämään.

KIITOS!

Homo kirjoitti...

En vaan tiedä kannattaako miesasialiikkeen profiloitua kovin voimakkaaksi minkään nuijapääjoukon liikkeeksi, mikä tapahtuisi helposti noiden hommafoorumilaisten kanssa.

Henry kirjoitti...

"Jonkun tarvisikin tehdä nyt nimimerkki homma foorumille ja alkaa kääntämään maahanmuuttajiin projisoitua vihaa Suomen feministien suuntaan. Tässä olisi suuri voimavara miesasialiikkeelle. Pistäkää sana kiertämään."

Siitä aiheesta ei homma-foorumilla ehdi montaa viestiä laittamaan, ennen kuin porttikielto tulee:

http://hommaforum.org/index.php/topic,15176.30.html

bmaad kirjoitti...

"Ja tämä ilmiö tulee vauhdilla Suomeenkin -se ei edes vaadi pois muuttoja, vaan sitä että kertaikkiaan naiset eivät vain enää anna, ja yhden ihmisten talouksien määrät vaan kasvaa entisestään samoin kuin turhautuminen ja pahoinvointi ... "

Ehkäpä valtion pitäisi ottaa
tiukka linja ja kieltää yksiöiden ja kaksioiden rakentelu uusiin kerrostaloihin ja panna
mies/naispaikat (eli jokaiseen talouteen 1 mies ja 1 nainen).

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Niinhän se Henry taitaa mennä homma foorumilla.

Toisaalta varmaan voisi alkaa tuolta "pelastakaa pojat" linjalta fiksusti, niin voisi saada jopa keskustellakin jonkun aikaa. Cacciatoren kirjan pohjalta kun tekisi aloituksen ja vetäisisi sen Sepposen tiivistelmän siihen alkuun ja vielä kysyisi, että kuuluuko rahat somaleille vai suomalaisille pojille niin luulisi, että vähän aikaa saa keskustella ; ) Sen jälkeen voisi kääntää katseen niiden rahojen jakajiin esim tasa-arvoyksikköön?

Halla-Ahon kanssa tuossa mailit vaihdettiin ja sanoin kyllä hänelle suoraan, että te työskentelette teidänkin visionne näkökulmasta katsottuna seurausten, ette syiden kanssa. Sanoin hänelle (linkkeineen asioihin), että feministit ne teidän inhoamanne monikulttuurisuutta ihannoimat lait luovat -että katso nyt Jussi hyvä -ei siellä eduskuntatalolla vieläkään kovin paljon maahanmuuttajia näy. Eli jos tämä teille haittaa tuottaa, niin teidän täytyy ajaa feministit pois vallasta.

Ja ihan rehellisesti näinhän se menee, vaikka en itse ole mikään suuri maahanmuuton vastustaja mutta avasin rehellisesti asiaa sinnekin suuntaan.

--

Toisaalta sanottakoon, että loppu ja viimeksi on vain niin, että verratessa näitä kahta oikeisto johtajaa: Halla-Ahoa ja Soinia - niin Soini on todella paljon ihmisenä Halla-Ahon yläpuolella monella tapaa. Noin livenäkin keskustellessa hän on äärimmäisen fiksu ja miellyttävä persoona, vaikka siis ulkonäkö onkin aika äijämäinen.

En ollenkaan ihmettele jos Soini naureskeli mediassa, "että koettakoot nyt perustaa Joutsen puolueensa, ei tule mitään varteen otettavaa sillä minä kyllä tunnen ne tyypit siellä taustalla ..." Hieman myös ihmetyttää, että miksi ei Soini ottanut Halla-Ahoa listalle vaaleissa (en usko ihan pelkkään oikeusjuttuunkaan mediassa, juttuun mistä ei edes mitään oikeaa tuomiota tullut). Epäilen että Halla-Ahon persoonassa on jotain muuta häikkää mistä Soini ei pidä, mutta jota ei halua sanoa julkisuudessa.


--

Yhtä kaikki ... itse olen vähän ajatellut tässä väsyneenä että tarvisiko tänne Suomeen perustaa joku tällainen "miesnäkökulmaan perustuva veljesklubi", jonka pääasiallinen funktio ei siis olisi pelkkä vaikuttaminen, vaan ensisijainen tarkoitus olisi eräänlainen keskinäinen YYA sopimus saman mielisten kanssa ja "kaveriverkoston ja toiminnan luominen" ... viralliset vaikuttamiset ym vähän hienostelevammat tavat ulkopuolelle voisi hoitaa sitten vaikka itsenäisesti kirjoitellen tai jonkun muun Ry kautta ... tämä on ehkä sitten kuitenkin se vaihtoehto jota alan rakentamaan jos alan jotain luomaan ...

Vortac kirjoitti...

isäksi -Kokemäki on kyllä käpykylä, mutta toisaalta se on sentään kaupunki, jossa löytyy kaikki kaupungin peruspalvelut, kaupat ja virastot. Ja tuo asema siis ei sijaitse missään metsän keskellä.

Mutta se on aika tasaista ja peltoista aluetta, ja aika hirveä paikka suoraan sanoen. :) En ikinä itse asuisi siellä kyllä. Mikähän on internet-kaistan maximinopeus.. ja mitkähän hinnat niillä on..

Onhan siinäkin paikassa oma kauneutensa, mutta helkkarin pitkät etäisyydet jos johonkin haluaa mennä jne..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mieluummin luomassa paskaa = tekemässä oikeaa työtä ihan sen oman rakkaan kanssa yhteisessä navetassa kuin jonkun rahoillaan leveilevän "YTM":n edustusvaimona tyhjää toimittamassa.

Naiset osaavat puhua kauniisti samalla kun toimivat rumasti.

Omissa ideoissaan ja pilvilinnoissaan he ovat niin jaloja NIIIIN jaloja, mutta kun reaalimaailmassa pitäisi moinen uhraus tehdä, onkin yhtäkkiä kiire kampaajalle ja palaveriin ja hiustenpesuun ja niinpä 20 vuotta vierähtääkin kaupungissa ilman pienintäkään aikomusta oikeasti mihinkään talikkoon koskaan tarttua.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ehkäpä valtion pitäisi ottaa
tiukka linja ja kieltää yksiöiden ja kaksioiden rakentelu uusiin kerrostaloihin ja panna
mies/naispaikat (eli jokaiseen talouteen 1 mies ja 1 nainen)
.

Jos tähän talouteen pakotetaan joku akka niin minä kyllä muutan vaikka ojaan asumaan mieluummin.

Eli EI HELVETISSÄ! Haluan säilyttää itsenäisyyteni ja oman rauhani.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Koetan tällä sanoa, että koetatte luoda ulkoisia ratkaisuja ongelmiin, jotka oikeastaan voisi aivan helposti ratkaista sisäisillä ratkaisuilla.

Rukataan sitä ja tätä, tehdään tämmönen laki tai tommonen, pakotetaan talouksiin naisia tms..

Ei.

Nainen ei ole ratkaisu, vaan juurikin suuri ongelma. Ei ole kyllä nykyisin millään perusteltavissa, että harvasta ja huonosta seksistä päivittäin kulahtavan ruppuisen ja kälättävän feminatsin kanssa asuminen olisi jotenkin parempi vaihtoehto kuin säilyttää autonomiansa ja vapautensa tehdä mitä huvittaa.

Kyllä keskivertokin masturbaatio on parempi kuin edes keskitason yhdyntä - ja se vaivannäön suunnattoman suuri ero noissa kahdessa.. eivät naiset ole sellaisen arvoisia!

Ihminen, joka välttämättä tarvitsee toisen ihmisen kanssaan asumaan, on läheisriippuvainen rassukka, joka ei ole oivaltanut, että tarve on keinotekoinen ja perustuu pelkoon, jota ei olisi, jos ihminen olisi totutellut olemaan pitkiä aikoja itsensä seurassa.

Monet ihmiset pelkäävät yksinoloa, koska tietävät joutuvansa huonoon seuraan... :)

- Vortac

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Lähinnä Vortac ajattelinkin jotain "kommuunia" ja hyvin usein ne ovat jopa ihan maaseudulla - eli siinä mielessä tuo on hyvä kohde, että jopa autottomat pärjäisi siellä ilman, että kuolisivat nälkään tai olisivat muiden kyydeistä riippuvaisia ym.

Ja ostapa nyt oma 1000 neliön taloa stadista, niin ... ; ) Eli ei noissa ehkä olekaan se idea, että mennään waynesiin capucinolle joka ilta massan sekaan ; ) Voi olla jopa niin päin että luonnon rauhaa hakevalle tuokin on liian keskustassa ...

Tarkoitan näitä kaikkia alla olevia eri malleja, jotka tiedänkin eräistä syistä (en viittaa nyt ideologioiden pohjaan)

Esim.
http://www.ystavyydenmajatalo.fi/
http://www.frantsila.com/index2.htm
http://www.luonnonkeskus.fi/

jne ...

--

Netistä ; ) ... Eiköhän kaikki maanlaajuiset nettitarjoajat toimi nyt sentään tunnin matkan päästä treelta ja turusta ja 2 tunnin matkan päästä hkistä -vielä omassa pikku kaupungissa -kun ne toimivat jo lapissakin ym ; ) Olin juuri mökillämme keskellä "ei mitään" ja sielläkin toimi communicatorin yhteys ihan suht samalla tavalla kuin missä vain ; )

Tuo asema on vaan aivan puoli ilmainen. Siellä on oikeasti 2 asuntoa valmiina yläkerrassa ja alakerrassa 550 neliötä joihin voisi helposti rakentaa vaikka 5 kpl lisää kaksioita/kolmioita (tosiasiassa yläkertaankin voisi rakentaa vielä pari pientä asuntoa) ja silti jäisi vielä oma iso kerhohuone johon voisi kerätä pienen kirjaston, pistää vaikka bilispöydän ja epäilen että mahtuisi vielä esim. vaikka pieni kuntosalisysteemikin ... mietipä mitä saisi 6 asunnosta vuokraa anyway jos itse asuisi siinä seitsemännessä ... vaikka niistä ei saisi kuin 250 - niin se tekisi jo 1500 kuussa -ja vuokra olisi halpa jopa tuolla seudulla (ei sieltä saa edes yksiötä nykyään kunnolla tuolla hinnalla).

Itse olen jo niin "iso ja väsynyt poika" että voisin jopa nauttia siitä rauhallisuudesta verrattuna johonkin ruuhkasuomeen tai jopa johonkin muuhunkin oikeaan kaupunkiin verrattuna Suomessa (jollaisen aika keskustassa nytkin tätä kirjoittelen).

Panu kirjoitti...

Jonkun tarvisikin tehdä nyt nimimerkki homma foorumille ja alkaa kääntämään maahanmuuttajiin projisoitua vihaa Suomen feministien suuntaan.

Yritetty on. Sen tuloksena sain vain hommalaiset niskaani ja he ovat vainonneet minua nettipaskanheitolla jo kohta neljä vuotta. Paskanheiton myötä myös miesliike kääntyi hommaoikealle ja julisti meikäläisen mokuttajaksi ja vaikka miksi.

Miesliike saa minun puolestani painua helvettiin. Miesliike on pettänyt minut, ja sitä petosta en anna anteeksi enkä unohda. Tiedätte hyvin että sinä päivänä kun minä käännyn takaisin feminismiin ja panen kaiken propagandavoimani feministien taakse, teidän paskainen ja resuinen henkiriepunne ei ole minkään arvoinen. Se päivä on tullut. Te petturisiat ette ansaitse kuin virkkuukoukkua.

K. kirjoitti...

Vortac:

Lehmien hoito on allekirjoittaneella vielä opettelun asteella, mutta eipä ole kampaajat tahi palaverit kiinnostaneet kaupungissakaan (hiukseni pesen ihan itse). Eivät kaikki naiset vain tahdo mahtua MA-teoreetikkojen kuvittelemaan muottiin, valitan.

bmaad kirjoitti...

"Nainen ei ole ratkaisu, vaan juurikin suuri ongelma. Ei ole kyllä nykyisin millään perusteltavissa, että harvasta ja huonosta seksistä päivittäin kulahtavan ruppuisen ja kälättävän feminatsin kanssa asuminen olisi jotenkin parempi vaihtoehto kuin säilyttää autonomiansa ja vapautensa tehdä mitä huvittaa."

Itseasiassa on olemassa JO
säädös, jolla määritellään montako pientä asuntoa kerrostaloon saa rakentaa. On koettu ongelmaksi, ettei isot asunnot mene tarpeeksi nopeasti. Tässä olisi otollinen markkinarako muuttaa sukupuolimarkkinoita enemmänkin.

Nykyistä säädöstä voisi mielestäni siis laajentaa niin, ettei uusiin kerrostaloihin rakennettaisi enää alle 65 neliön asuntoja lainkaan, mutta ensin pitäisi tietenkin tunnustaa laaja "sinkkuelämä" ongelmaksi, ja myöntää ne miljoonakustannukset, jotka aiheutuvat yhteiskunnalle jokaisesta syrjäytyneestä. Ne, joiden sinkkuelämä ei perustu ongelmiin mahtuvat kyllä nykyisiin yksiöihin ja kaksioihin, eli ei sinun ojaan tarvitse mennä asumaan, jos nykyinen naisväki ei miellytä.

Uusiin isompiin kerrostaloasuntoihin voitaisiin edellämainitun määritellä myös, että jokaisessa asunnossa pitäisi olla isäntä ja emäntä, joilla olisi omat vastuunsa talonhoitoon liittyvistä asioista.

Tämä olisi minusta hyvä keino
(ulkoista reittiä) tehdä yhteisasumisesta ja sukupuolten välisestä kanssakäymisestä sujuvampaa ja arvostetumpaa. Moni nainen, joka haluaisi uuteen asuntoon asumaan nimittäin etsisi itselleen miehen.

bmaad kirjoitti...

"Lehmien hoito on allekirjoittaneella vielä opettelun asteella, mutta eipä ole kampaajat tahi palaverit kiinnostaneet kaupungissakaan (hiukseni pesen ihan itse). Eivät kaikki naiset vain tahdo mahtua MA-teoreetikkojen kuvittelemaan muottiin, valitan."

Henkilökohtaisesti en pese
aina itse hiuksiani. Johtuu siitä varmaan, että naisystäväni on tiukka markkina-arvoteorian kannattaja.

Arawn kirjoitti...

Itse lähtisin kyllä viivana sen pankkiirin matkaan kohti kaupunkia.

No, rehellisesti sanottuna, en ole kiinnostunut pankkiireista. Arvelen, että ne ovat työhulluja enkä halua työhullua. Mutta asua haluan kaupungissa. Talikko ei sinänsä ole ongelma, mutta myönnän suoraan, etten halua luoda lantaa 20 vuotta. Minusta ei ole maatalon emännäksi. Kerrostalokämppä kaupungissa on meikän juttu.

bmaad kirjoitti...

"Kerrostalokämppä kaupungissa on meikän juttu."

Mun juttu sensijaan tuntuu olevan pala omakotitaloa+mökki+4 sijoituskämppää.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Kiitos Panu viestistäsi suhteessa homma foorumiin.

En nyt nopeasti luettuna saa ihan selvää, että mikä osa viestistäsi on hjuumoria ja mikä ei ; )

--

Siis pitääkö oikeasti paikkansa, että hommalaiset ovat jotenkin vainonneet sinua 4 vuotta ja jos ovat niin missä?

Ei siis niin, ettenkö tätä uskoisi tuollaisen homma foorumin hörhömmältä porukalta...

--

Ja miesliikkeessä ei kyllä ole juuri ketään oikeiston edustajaa, eikä se voi kääntyä mihinkään koska ei ole mitään yhtenäistä liikettä alkuunkaan ; )

Nyt vasta tämän vuoden alussa on luotu miesten tasa-arvo Ry ja senkin keskeisistä henkilöistä taitaa suurin osa olla vihervasemmistoa?

Miten miesliike voi ketään pettää kun yhtenäistä sellaista ei edes ole?

Mutta kait tämä olikin vain hjuumoria?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

... ja jos satut panu olemaan "kolinaa panuhuoneesta" panu, niin älähän nyt vaan yhdistele Suomen miesaktiiveihin sitä, jos joku "hommalainen" tai muu käy jotain kirjoittelemassa kommentti osastoihisi ; )

Tunnen suunnilleen taustoiltaan Suomen ns miesaktiivit ja ihan äkkiseltään ei tule mieleen, että ketään olisi lähellekään "hommalaisten poliittista arvomaailmaa" - edes jotain perus kokoomuslaista arvomaailmaa on vaikea löytää - siksi ehdotinkin, että tarvisi yrittää kääntää tuo hommalaistenkin "turhautumisen syy" oikeaan kohteeseen ... eli feminismiin ; ) ... tätä miesten oikeus asiaa jos alettaisiin ajamaan kunnolla, niin pitäisi olla poliittinen peluri jolla olisi antaa "jokin tärppi, motivaatio" kaikenlaisille tahoille ja kääntää heidät feministejä vastaan ...

Itseasiassa koko "homma" on siinäkin mielessä hieman koominen, että tunnetusti monessa maassa oikeisto kyllä ei ole kovin feministi myönteinen, vaan yksi sen kovin arvostelija -mutta meillä taitaa Suomessa, maailman feministisimmässä valtiossa jo olla tapahtunut sellainenkin maailman historiallinen ihme, että ääiroikeistokin on jo feministinen ;) ; )

Kyllä tästä pian joku Arto Paasilinnamainen kirja täytyy kirjoittaa.

MikkoAP kirjoitti...

Tuo kovastatuksisen miehen selittää ainakin osittain sitä, miksi naisia muuttaa maalta pois enemmän kuin miehiä.

Mutta kyllä miehetkin muuttavat enenevässä määrin kaupunkeihin ja AT-miehillä harvemmin käy flaksi kaupungissakaan, jos nyt jonkin verran useammin kuin maalla. Elämä kaupungissa vain on nykyisen teknologian aikana kaupungissa vain niin paljon helpompaa.

Vielä esim. 50-luvulla elämä kaupungeissakin oli useimmiten aika niukkaa ja työpaikat myös kaupungissa usein ruumiillisest raskaita. Joten ero maaseutuun ei ollut läheskään yhtä merkittävä kuin nykyisin.

K. kirjoitti...

"Kerrostalokämppä kaupungissa on meikän juttu."

Henkilökohtaisia mieltymyksiähän nämä ovat, mikä sopii kenellekin. Itse olen kerran "päässyt" maalta pois (opiskelemaan), mutta niin vaan se vetää puoleensa taas... Kaupungissa on etunsa ja ongelmansa, (fyysisesti) liian helppo elämäkin voi alkaa raastaa hermoja pidemmän päälle, näin on käynyt itselläni. Ja jos sellainen isäntä on sattunut löytymään jonka kanssa voi palata juurilleen ja yrittää josko kelpaisi vielä oikeisiin töihin, niin en kyllä valita osaani :P

Henry kirjoitti...

Panu: "Miesliike saa minun puolestani painua helvettiin. Miesliike on pettänyt minut, ja sitä petosta en anna anteeksi enkä unohda."

Mikä ihmeen "miesliike" on pettänyt sinut? Miesten tasa-arvo ry? Vihreät miehet ry? Miessakit?

Ei ole olemassa mitään yhtä miesliikettä, jolla olisi yhtenäinen suhtautuminen maahanmuuttoon. Ja kuten yleinen tasa-arvo sanoi, suurin osa miesasiamiehistä näyttää olevan vihervasemmistolaisia.

bmaad kirjoitti...

"Mutta kyllä miehetkin muuttavat enenevässä määrin kaupunkeihin ja AT-miehillä harvemmin käy flaksi kaupungissakaan, jos nyt jonkin verran useammin kuin maalla. Elämä kaupungissa vain on nykyisen teknologian aikana kaupungissa vain niin paljon helpompaa. "

Naisten kaupunkiinmuuttoa
tuskin kuitenkaan selittää ihan tuo kerrostaloasumisen helppous.

Naiset hakevat miehestä statusta ja ottavat sen vastaan vaikka ladon seinästä, jos se on sieltä tullakseen. Jos statusmiehellä on työt Pariisissa niin sitten asutaan Pariisissa. Ei siinä sen kummempaa.

Naisen mahdollisuus löytää muodikas unelmauros kaupungista on todennäköisempää. Miehen mahdollisuudet löytää naisia Helsingistä ovat yllättävän pienet
luuloihin nähden.

bmaad kirjoitti...

"Tunnen suunnilleen taustoiltaan Suomen ns miesaktiivit ja ihan äkkiseltään ei tule mieleen, että ketään olisi lähellekään "hommalaisten poliittista arvomaailmaa" - edes jotain perus kokoomuslaista arvomaailmaa on vaikea löytää "

Todettakoon, että edustan sekä
oikeistoa, että vasemmistoa. Kannatan osaa perinteisistä arvoista, sekä talouden peruslakien mukaan toimimista.

Toisaalta kannatan liberalismia, eli pannaan vanhat konservatiivit kyykkyyn ja rakennetaan maailmaa uusilla ehdoilla.

Suuri osa ihmisistä on kykenemättömiä itsenäisesti edes ajattelemaan tasa-arvo-ongelmia, joten karjan saamiseksi kuriin tarvitaan keskitettyä voimapeliä. Mutta sitä ei järjestä yksistään konservatiivit vaan on saatava liberaalit voimat tekemään yhteistyötä heidän kanssaan, ja tämä edellyttää molemminpuolisia asennemuutoksia!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Näinhän se menee Henry.

Kukahan siellä nyt on esiintynyt miesliikkeenä?

Faktahan on, että vasta tänä vuonna on perustettu miesten tasa-arvo Ry ja vihreät miehet ja aivan lähikuukausina nekin ovat alkaneet toimia vasta edes hieman näkyvämmin. Ja nämä porukat ovat kyllä kaikkea muuta kuin jotain maahanmuuttoa vastustavia tahoja, puhumattakaan "hommaoikealla" ;) Kai sinä panu nyt tiedät, että vihreät ovat varmasti kaikkein suopeiten mamuihin suhtautuva porukka?

Ja ennen tätä vuotta oli ainoa "miesliike" vain miessakit, joka on lähes profeministinen miehille terapiaa tarjoava liike -jonka yksi keskeisin toimiala on kotiuttaa maahanmuuttajia miehiä Suomeen. Katsopa heidän kotisivuiltaan.

--

Kirjoitit:

"Paskanheiton myötä myös miesliike kääntyi hommaoikealle ja julisti meikäläisen mokuttajaksi ja vaikka miksi."

PANU! Minä edustan varmasti eniten Suomen miesaktiivi kentässä sitä oikeaa/liberaali laitaa, vaikka en silti edes koskaan äänestäisi jotain PS - Soinistä ihmisenä pidän henk.kohtasista syistä. Ja itse asiassa Soinikaan ei ole niin kauhean "rasisti" kuin joku luulee , ihaileehan hän tunnetusti tummia jalkapallotähtiä, on monikansallisen katolisen kirkon aktiivi jne ... eli tuo lause ja väittämä tuntuu monestä kohtaa kovin kummalliselta minun näköpaikaltani?

Katsopa nyt vaikka tämän kaiken kerrotun lisäksi viimeistä Treen miespäivien puhuja joukkoa, kun pääpuhujakin oli Eskola ,joka on ajanut suomeen avoimesti kommunista vallankumousta ; ) Täytyy myöntää, että tämä oli kyllä minulle jo hieman liikaa ; )

Varmaan nyt ymmärrät että miksi ihmettelen -koska mitään miesasialiikettä ei ole ensinnäkään ollut, vaan jotain sekalaisen seurakunnan toimijoita, joista minä olen varmasti oikeammalla eniten -ja silti minäkin olen seurustellutkin vajaa pari vuotta tumman tytön kanssa aikanani jne.

--

KUKA TAI MIKÄ TÄMÄ MIESLIIKE ON JOKA ON KÄÄNTYNYT HOMMAOIKEALLE?
JA SINUTKIN LEIMANNUT MOKUTTAJIKSI (KÄSITTÄMÄTÖN TERMIKIN MIESASIA MIESTEN SUUSTA JOISTA 90% ON YLTIÖSUVAITSEVAISIA VIHREITÄ TAI VASUREITA + PARI LIBERAALIA ... SIIS HAKEMALLA SAA HAKEA EDES KOKOOMUKSEN KANNATTAJAA ...)- MINÄ HALUAISIN PANU PÄÄSTÄ SEN KANSSA JUTUSTELEMAAN ; ) SIITÄ TULISI MIELENKIINTOISTA ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Lisättäköön vielä että jos olet "kolinaa panuhuoneesta" Panu, niin esimerkiksi minä en ole käynyt kuin muistaakseni kerran kommentoimassa kolumnejasi ja tämäkin kommentti liittyi asevelvollisuuteen, eikä millään tapaa mihinkään "mokuttamiseen". Ja olen siis se miesaktiivi kentän oikean laidan "yksinäinen susi" ; )

Heiskala on myös aika räväkkä tyyppi tällä miesasia kentällä, mutta en ole mielestänti kertaakaan kuullut häneltäkään mitään mokuttamis juttuja.

Ainoat viittaukset edes hieman tähän suuntaan ovat niitä, että joku on kirjoittanut sen faktan piikitellen feministien suuntaan, että tosiasiallisesti syntyytemme romahdettua Eurooppa Islamisoituu enemmän tai vähemmän -mutta nämäkin ovat olleet korkeintaan sivuasioita jossain suuremmassa teksti yhteydessä syntyvyydestä ym.

En usko että juuri ketään Suomalainen miesaktiivi on käynyt kommentoimassa edes yhtä kertaa kolumnejasi negatiivisesti. Positiivisesti varmaankin useasti? Puhumattakaan että joku miesaktiivi olisi solvannut sinua ja tehnyt sen syyttäen sinua joksikin mokuttajaksi. Nämä mielipiteet eivät ole miesasia kentästä - näen sen heti läpi.

--

Mikä tässä vituttaa? Se että olen eräistä muistakin merkeistä huomannut että nyt miesasialiikkeitä mustamaalataan ja leimataan aika rajusti moneen suuntaan, enkä tiedä ketä on takana.

Ihmisillä joilla ei ole mitään kosketusta miesaktiiveihin -ovat monesti muodostaneet jotain käsittämättömiä mielipiteitä joidenkin "juoruämmien" tai vastaavien takia"!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

... Vielä täytyy kyllä mietiskellä tätä Panun purkausta tämän kerran -koska jotenkin tuosta tulee väkisin mieleen "kolinaa panuhuoneesa" ?

Miten muuten ketään olisi joku voinut kiusata jotkut hommalaiset 4 vuotta, mutta kuin ehkä siellä kolumnin keskustelu puolella?

Mutta sitten tosiaan meneen ihan hämäräksi, kun joku miesliike on kääntynyt hommaoikealle - ja vielä julistanut panua mokuttajaksi ja pettänyt hänet ; ) eli missä ihmeen miesliikkeessä sinä nyt olet ollut mukana, kerropa meille -tämä ihan oikeasti kiinnostaa? Toivottavasti nyt vielä vastaat huutoosi, kun varmasti luet varmasti näitä vastauksia?

Entä kenelle ihmeen "miesliikkeen teille" sinä osoitat uhkauksesi täällä Henryn marginaali blogissa ;) mene nyt ihmeessä kertomaan vaikka sinne maamme oikean miesliikkeen pariin eli vihreiden miesten sivuille - kerrot vaan siellä ihan sydämestäsi, että stn hommalaiset äärioikeistolaiset rasistiset nyt lähtee henkiriepu - (samaa yltiösuvaitsevaista porukkaa on muuten tasa-arvo ryssä taustalla ... miessakeista nyt ei varmaan tarvi puhuakaan)

--

Muuten epäilisin että nyt on ollut kolme promillea veressä kirjoittaessa, mutta jos on kyseessä "kolinaa panuhuoneesta", niin kyseessähän pitäisi olla raittiusmies ...

"Paskanen henkiriepunne ei ole minkään arvoinen" ; ) .... Ei prkl Panu hyvä, lopetetaas nyt selittelyt ... Eli tuosta voisi vaikka alkaa hermostumaan jos sanojana olisi edes vaikkapa Pekka Erkkilä tai poikansa Tarki Kangas tai Arakas ym vastaava ... ; ) huomioi nyt se Panu, että meissä on se ero, että minua ei homma foorumilaiset kiusaisi kyllä kovin kauan ... eikä minua kiusaa ketään muukaan suomessa - ei edes virkkuukoukkua järeämmillä aseilla ; ) ... eli se on ihan vitun sama vaikka kävisit sukupuolen vaihdosleikkauksessa ja muuttaisit nimesi marja-siskoksi ja menisit Tulvan päätoimittajaksi. Ei paina katsos missään, tuliko selväksi? Kuten nyt ei yleensäkään paina mitkään vitun miesasiat missään itseni takia - suomalaisia poikia tässä puolustetaan - mutta tarpeen vaatiessa tällaisen feministivaltion äpärät voidaan vetää vaikka omakätisesti vessan pöntöstä alas. Eli täytyykö tässä tosiaan alkaa itsekin lisäämään tätä feministien luomaa pahoinvointia oikein kunnolla, peli kun on jo menetetty kaikenlaisten vitun hommalaisten ja panujen ym pellejen takia (laitisenkin kolumnikin oli tänään kuin naisunionista suoraan ... kai aarnollekin joku punavihreä miesasia äpärä on käynyt vähän kertomassa neuvoja ja juoruja) - eli ei minulla itsellä täällä yhtään poikalasta ole, eikä lasten lasta ; ) eikä tule - jos tulee ne tulee tuonne Eestiin ; )

Paskaks vaan koko maa panut hyvät? Aloitetaan vaikka tänään?

Vortac kirjoitti...

Lähinnä Vortac ajattelinkin jotain "kommuunia" ja hyvin usein ne ovat jopa ihan maaseudulla - eli siinä mielessä tuo on hyvä kohde, että jopa autottomat pärjäisi siellä ilman, että kuolisivat nälkään tai olisivat muiden kyydeistä riippuvaisia ym.

Itse olen sen verran sähköstä ja omasta, yksityisestä rauhastani riippuvainen, että tuollainen ei ikinä toimisi minun kohdallani. Julkinen liikenne tuskin toimii niin hyvin maaseudulla kuin kaupunkien alueella.. ja kuten sanoin, nettiyhteydet eivät varmasti maaseudulla ole halpoja ja nopeita kuten kaupungissa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tiedätte hyvin että sinä päivänä kun minä käännyn takaisin feminismiin ja panen kaiken propagandavoimani feministien taakse, teidän paskainen ja resuinen henkiriepunne ei ole minkään arvoinen. Se päivä on tullut.

Ehkä sun kannattaisi juoda viinaa, niin selkiäisit vähän. :)

(tulee vaan se Uuno Turhapuro Menettää Muistinsa-elokuva mieleen..)

En oikein ymmärrä tätä feministien takana pysymisen kohkausta ja ainoan yhteiskunnassa olemassaolevan oikeudenmukaisen ja tasa-arvoa oikeasti ajavan tahon uhkailua.. 'miesliike' on kaikista helpoin maali koko maailmassa, koska sille nauravat muutenkin kaikki, ja koko yhteiskunta on sitä vastaan.

Susta on varmaan hauska myös hakata ja pilkata vammaisia ihmisiä sekä nauraa geenivirheille.

Mitä seuraavaksi - julistaudut new world orderin kannattajaksi ja otat Zion Protocolsin raamatuksesi..? (etpä tosin kaukana ole siitä nytkään)

Feministit ovat se vihollinen, ei miesliike. En kyllä tajua, mikä suhun on mennyt, jos postauksesi todella on sen Panun, jonka pelkään sen olevan. Joskus sulta tuli viisaita ja raudanlujia lausahduksia naisista ja yhteiskunnasta, jotka olivat aina 100% totta. Nyt näyttäisi siltä että kun annoit himoillesi periksi ja annoit nörttinaisen vietellä itsesi, hän on onnistunut myrkyttämään sielusi hyvyyttä vastaan ja pahuuden puolelle, kuten naisilla on tapana..

Surullista katseltavaa tuo muodonmuutoksesi. Ehkä identiteettisi ei koskaan ollut kovin vahva, kun se noin on tuulessa heilunut suuntaan jos toiseenkin.

Sinuna en kuitenkaan liittyisi vahvojen ja vääryyttä palvovien puolelle heikkoja ja totuuden puolesta taistelevia vastaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Nykyistä säädöstä voisi mielestäni siis laajentaa niin, ettei uusiin kerrostaloihin rakennettaisi enää alle 65 neliön asuntoja lainkaan..

Mitäh? On sullakin sitten kamalia ideoita. En minä halua ainakaan missään hirveässä hehtaarikämpässä asua! 65 olisi aivan liikaa minulle. Mitäs jos ihminen HALUAA asua nimenomaan pienemmässä asunnossa (monestakin syystä, etenkin käytännön syyt mukaanluettuina)?

Sinä kieltäisit sen mahdollisuuden?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

AT-miehillä harvemmin käy flaksi kaupungissakaan, jos nyt jonkin verran useammin kuin maalla.

Noh, eihän kyse ole 'flaksista', vaan taidoista. Toisekseen, jos mies pystyy saamaan pesää, hän ei ole ATM.

ATM:n saldo maalla = 0 yhdyntää.

ATM:n saldo kaupungissa = 0 yhdyntää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Naiset hakevat miehestä statusta ja ottavat sen vastaan vaikka ladon seinästä, jos se on sieltä tullakseen. Jos statusmiehellä on työt Pariisissa niin sitten asutaan Pariisissa. Ei siinä sen kummempaa.

Miehet eivät aina tule ajatelleeksi, eivätkä naiset sitä paljasta, että naisissa on hyvin vahva 'prinsessaefekti'.

Naiset mieluummin viilaavat kynsiään lämmitetyssä ja ilmastoidussa, mukavassa ja viherkasvein sisustetussa toimistossa, jossa voi kuunnella lempimusiikkiaan samalla - kuin lapioivat paskaa kylmässä navetassa maatilalla, jossa yhteydet ovat kaukana, ruumiillista työtä riittää ja olot ovat kaikkea muuta kuin ylelliset.

Naiset havittelevat ja haluavat YLELLISYYTTÄ, eikä heille vähempi kelpaa. Vanhemman sukupolven naiset vielä ovat vähemmän prinsessoita, mutta nykynaista on aika vaikea kuvitella raivaamassa peltoa tai lypsämässä lehmiä - siinähän voi katketa kynsi tai meikit mennä pilalle.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kannatan osaa perinteisistä arvoista, sekä talouden peruslakien mukaan toimimista.

Talouden peruslait, kuten se laki, että rikkaiden pitää aina voida riistää kansaa ja köhdyttää köyhiä entisestään? Se laki, että pankkien on oltava yksityisten ihmisten omistuksessa ja rahanpainamisen samojen ihmisten kontrollissa?

Se laki, että koronkiskonta on normi, pankit luovat rahaa tyhjästä (eli vailla mitään todellista vakuutta) kun lainaavat sitä ihmisille, ja sitten olettavat ihmisten maksavan moninkertaisen summan takaisin 'oikeasti ansaittua' rahaa, tai vievät heiltä kaiken omaisuuden?

Kivoja lakeja sinä kannatat juu.. mites olis sellainen laki, että he jotka kieltäytyvät sadomasokistisesta seksistä, viedään armeijan maalitauluiksi, onpahan heilläkin virkistävämpää sitten kun on eläviä maaleja..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Itseasiassa tämä Panu-viesti on lähes 100% identtinen (jos ei 100% identtinen) aiemman viestin kanssa, joka myöskin joskus ilmaantui Panu-nimellä tähän foorumiin. Siitä on kyllä kuukausia aikaa, jos oikein muistan, mutta silti.

Voisiko olla joku Panun nimeä lokaan ajava femakka tuon viestin takana?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo - tuollainen kommunaalinen elämä ei todellakaan sovi kaikille, ja toisekseen, esimerkiksi minä en _IKINÄ_ suostuisi asumaan kokemäellä päivääkään.

Se on kamala paikka imho, eri mieltä saa olla jos haluaa.

Ja 'tunnin ajomatka Tampereelle' tosiaan kyllä vaikuttaa nettiyhteystarjontaan.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Kivoja lakeja sinä kannatat juu.. mites olis sellainen laki, että he jotka kieltäytyvät sadomasokistisesta seksistä, viedään armeijan maalitauluiksi, onpahan heilläkin virkistävämpää sitten kun on eläviä maaleja..?"

Luulen, että tämä
yleinen perversioidenvastaisuus liittyy yhtä lailla sinuun kuin armeijaankin. Ehkä sitten tulevaisuuden kommunismissa olet iloinen siitä tiedosta kun se mielipiteidesi vuoksi sarveiskalvoosi tupakkaa tumppaava ammattisotilas harrasti kotona pelkkää panemista vaimonsa
kanssa, ja purki perversionsa siviilissä, kuten kaikki rehelliset työpaikka- ja koulukiusaajat.

bmaad kirjoitti...

"Mitäh? On sullakin sitten kamalia ideoita. En minä halua ainakaan missään hirveässä hehtaarikämpässä asua! 65 olisi aivan liikaa minulle. Mitäs jos ihminen HALUAA asua nimenomaan pienemmässä asunnossa (monestakin syystä, etenkin käytännön syyt mukaanluettuina)?
Sinä kieltäisit sen mahdollisuuden?"

Sanoin juuri, että yksiöt
ja kaksiot nykyisissä asunnoissa riittäisivät. Uudet kerrostalot olisivat perheille ja pariskunnille. Tällainen käytäntö voisi innostaa ihmisiä suhtautumaan myönteisemmin sukupuolielämään. Elikä kannatan sellaista.

bmaad kirjoitti...

"Vanhemman sukupolven naiset vielä ovat vähemmän prinsessoita, mutta nykynaista on aika vaikea kuvitella raivaamassa peltoa tai lypsämässä lehmiä - siinähän voi katketa kynsi tai meikit mennä pilalle."

Oikeammin ongelma on se,
että noissa maajusseissa on paljon syrjäytyneitä miehiä, sellaista skodalla rantasaunaan-olutta kirkonkylältä-miestyyppiä, joka ei naisiin vetoa.

Kyllä nainen on valmis
hoitamaan maataloa jos siellä on riittävän voimakkaan statuksen omaava uros. Tietysti se uros luultavasti tekee mielellään monet asiat naisenkin puolesta.

bmaad kirjoitti...

"Talouden peruslait, kuten se laki, että rikkaiden pitää aina voida riistää kansaa ja köhdyttää köyhiä entisestään? Se laki, että pankkien on oltava yksityisten ihmisten omistuksessa ja rahanpainamisen samojen ihmisten kontrollissa? "

Näen paljon hyviä puolia
siinä perusperiaatteessa, että ihmiset ansaitsevat elantonsa ja tekevät itse säästönsä, tarvittaessa lainaavat korkoa vastaan. Se yhdistää ventovieraat ihmiset samojen lakien ja harmoniaa luovien sääntöjen alle, riippumatta siitä kuinka paljon kukakin rahaa edes arvostaa
(vaihdon väline).

Näistä markkinoista en
sinällään pidä, johtuen siitä, että ne käyttäytyvät aika huonosti olipa kyse sitten pariutumismarkkinoista, mediamarkkinoinnista tai turhien tuotteiden myymisestä (ja siinä onnistumisesta) ja kaikenlaisesta tarpeettomasta ylihinnoittelusta (vrt isojen kaupunkien rantatontit).

Suosittelen kuitenkin
pysymään markkinoilla, koska sieltä on hyvät näkymät myös Tallinnaan. :)

bmaad kirjoitti...

"Sinuna en kuitenkaan liittyisi vahvojen ja vääryyttä palvovien puolelle heikkoja ja totuuden puolesta taistelevia vastaan."

Myönteinen psykonarttuus on
toinen ilmiö. Itse lupaan kääntyä feminismin puolelle kun ympäristössä elää riittävän paljon myönteisesti vinksahtaneita
naisia.

Nykyisin niitä näkee vain lähipiirissä. Mutta hyvä, että edes siellä.

Vortac kirjoitti...


Kyllä nainen on valmis
hoitamaan maataloa jos siellä on riittävän voimakkaan statuksen omaava uros. Tietysti se uros luultavasti tekee mielellään monet asiat naisenkin puolesta
.

Vanhemman sukupolven nainen, kyllä.

Nykysukupolvi taas on sen verran pilalle hemmoteltua pehmoprinsessaporukkaa, että en usko heidän edes koskaan harkitsevan moista. Katsos kun ennen oli hyvinkin mahdollista, että maatalon isäntä oli hyvinkin korkean statuksen uros.

Nykyisin se ei ole naisen silmissä lainkaan tai juuri lainkaan mahdollista. Miksi korkean statuksen uros olisi jossain peräkylällä traktoria rassaamassa, kun voisi olla korporaatiojohtajana kaupungissa? Kyllä nainen mieluummin ottaa helpon kaupunkielämän kuin rankan maalaiselämän, semminkin kun maaseudulta harvoin nykyisin korkean statuksen jeppejä löytää, ja hekin vähät ovat vaatimattomia statukseltaan kaupungeissa saatavilla oleviin status-uroisiin verrattuna.

Eli tilanne olisi hyvin epätodennäköinen, jossa nuori nyky-kännykkä-internet-prinsessanainen lähtisi kynsiään katkomaan ja meikkejään pilaamaan lampaiden ja lehmien joukkoon.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Eli tilanne olisi hyvin epätodennäköinen, jossa nuori nyky-kännykkä-internet-prinsessanainen lähtisi kynsiään katkomaan ja meikkejään pilaamaan lampaiden ja lehmien joukkoon. "

Varmasti lähtisi, jos
statusmies päättäisi että nyt mimmi muutetaan maalle.

Vortac kirjoitti...

Varmasti lähtisi, jos
statusmies päättäisi että nyt mimmi muutetaan maalle
.

Epäilen, koska naiselle tulisi mieleen, että miehen statukseen moinen liike vaikuttaisi vääjäämättömästi.

Toki joku miljonääri voi asua kartanossa maaseudulla, mutta hänellä onkin sitten palvelusväkeä sun muuta, ja myös huviloita ympäri maailmaa, ja tämä asumus on siis hänelle vain yksi hänen väliaikaisista kodeistaan - nainen jäisi silti mieluummin varmasti etelä-ranskassa sijaitsevaan huvilaan siksi aikaa kun mies käy maaseudulla isäntää leikkimässä.

Täytyisi todella olla aivan käsittämättömän korkean statuksen uros, joka saisi naisen lapioimaan navetassa paskaa (kun osa naisen korkeastatuksisuuden himosta perustuu myös siihen, että nainen saa viettää kissanpäiviä - siksi nainen haluaa aina varakkaamman miehen kuin itse on)..

Nykyään nuoret naiset ovat sellaisia prinsessoja, että tosiaan täytyisi jotain aivan käsittämättömän mullistavaa tapahtua, että keskivertobilebimbon saisi ikinä talikkoon tarttumaan muuten kuin korkeintaan murha mielessään.

Muuten, kun sanot 'perversiovastaisuus', se kuulostaa suurinpiirtein samalta kuin sanoisi 'iljettävyydenvastaisuus'..

Doesn't make sense.. perversiota kutsutaan perversioksi ihan syystä.

Se on poikkeama ihmisen luonnollisessa kehityksessä, 'ei-toivottu anomalia', niin sanotusti. Luonnonlakien myötäisesti kehittyvässä yhteiskunnassa ja kansassa ei ole perversioita.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tarkoitan, että niin kauan kuin nainen on nuori ja viehkeä, hän itsekin tietää, että hänellä on paljon, paljon eri ovia ja mahdollisuuksia vielä auki - moinen muutto taas sulkisi nämä monet ovet, ja naisethan ovat suorastaan kuuluisia siitä, että he haluavat pitää kaikki ovet aina auki (siksi he eivät koskaan puhu mistään asiasta rehellisesti mitään, koska se voisi sulkea jonkin oven tai mahdollisuuden).

Nainen ei halua vanheta rapistuvassa navetassa paskanhajussa.. (sikäli kuin nainen edes haluaa vanheta, heh) ..

Hän suorittaa sen mieluummin Maharadjan palatsissa silkkityynyillä makoillen.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Epäilen, koska naiselle tulisi mieleen, että miehen statukseen moinen liike vaikuttaisi vääjäämättömästi. "

Eräs tuttavani, joka on ammatilta liikennelentäjä saa painuessaan yksin illanviettoon (mitä lentäjät usein harrastavat) kommentteja hyvinkin nirsoilta naisilta tyyliin, että "täällä baarissa ei ole oikeastaan muita miehiä kuin sinä".
Lentäjä on usein esittänyt minulle päätelmän, että monet naiset olisivat valmiita tekemään hänet saadakseen mitä vaan. Vaikka siis joutuisi paskaa lapioimaan 13 tuntia päivässä moni nainen olisi valmis jättämään kaupungin mukavuudet taakseen.

"Nykyään nuoret naiset ovat sellaisia prinsessoja, että tosiaan täytyisi jotain aivan käsittämättömän mullistavaa tapahtua, että keskivertobilebimbon saisi ikinä talikkoon tarttumaan muuten kuin korkeintaan murha mielessään."

No en sitten tiedä
ovatko statusmiehet ihan kiinnostuneita keskivertobimboista, mutta en usko että siinä olisi suostutteluun liittyvää ongelmaa. :)

"Muuten, kun sanot 'perversiovastaisuus', se kuulostaa suurinpiirtein samalta kuin sanoisi 'iljettävyydenvastaisuus'.."

Perversioissa ei ole mitään
iljettävää. Päältä ne saattavat näyttää siltä, mutta kun tutustuu lähemmin löytyy parempiakin puolia.

"Doesn't make sense.. perversiota kutsutaan perversioksi ihan syystä."

Myös sinun kirjoitteluasi voi
täysin rehellisesti kutsua umpiperverssiksi. Seksuaalisten perversioiden vastustaminen on eri juttu, kuin perverssien miesasiatekstien sullominen nettiin.

Seksuaalisia perversioita vastustetaan sen takia, että voitaisiin olla perverssimpejä arkielämässä. Sinä haluat kirjoittaa perverssejä tekstejä miesasian nimissä nettiin, ja
kieltämättä seksuaaliset perversiot saat enemmän energiaa olla miesasiapervertikko.

"Se on poikkeama ihmisen luonnollisessa kehityksessä, 'ei-toivottu anomalia', niin sanotusti."

Ei se ole mikään poikkeama, jos kiinnostuu aistillisuudesta ja vallasta myönteisessä mielessä. Ne ovat ihmiselämään kuuluvia
osasia. Ehkä jollain toisella tasolla ihmisten elämä on niin orgastista ja vaikeasti sanoiksi puettavaa, että mitään varsinaista seksiä ei edes tarvita. Silloin mennään, mutta nyt on nyt ja me elämme täällä missä perversioille, niin seksuaalisille kuin sinun miesasiaperversioillesikin on kysyntää.

Etkä ole lainkaan inhottava, kun lukee viestejäsi syvemmältä ne ovat erittäin antoisia.

"Luonnonlakien myötäisesti kehittyvässä yhteiskunnassa ja kansassa ei ole perversioita. "

Tottakai on, koska luonnonlait nimenomaan ovat perversio.

Miten voit olla jälleen kerran noin tyhmä, hra Vortac?

Olemmekohan jossain edellisessä elämässä asustaneet samassa linnassa? Jotenkin tuntuu, että olet kuulunut jalkaväkeeni.