sunnuntaina, joulukuuta 20, 2009

Miehet hylkäävät kirkon

"Kirkko on menettänyt otteen miehistä"
Seurakunnissa ei ole enää miehen malleja, sillä nuoriso- ja diakoniatyöhön hakeutuvista enää vain 16 prosenttia on miehiä. Seurakunnan työntekijöistä miehiä on 29 prosenttia.

Luvun alhaisuutta selittää osittain se, että lapsityöntekijät, joita kirkossa on paljon, ovat pääasiassa naisia. Mutta tämä ei ole ainoa syy. Kirkon toimintamallit ja palkkakehitys eivät ole innostaneet miehiä hakeutumaan kirkon palvelukseen.

Papisto tulee naisistumaan nopeasti. Vaikka nykyisistä papeista miehiä on noin 70 prosenttia, teologisten tiedekuntien hakijoista miehiä on enää noin 30 prosenttia.

Kirkkovaltuustoissa miehiä on tällä hetkellä 44 prosenttia. Ainoastaan seurakuntaneuvostoissa päästään melkein tasoihin, sillä siellä miehiä on 49 prosenttia. Tilanne on siis aivan toinen kuin eduskunnassa, kuntapuolella ja monissa muissa yhteisöissä, joiden hallinnossa nimenomaan naiset ovat vähemmistönä.

Kirkon olisi myös kiinnitettävä huomiota käyttämäänsä kieleen. Nyt se on pitkälti sievistelevää lepertelyä, joutavaa jorinaa ja konsensushenkistä mössöä, jota mies ei ymmärrä eikä viitsi kuunnella. Se ei edes suututa.

35 kommenttia:

mies-piste-asia kirjoitti...

Linkki ei toimi, näyttää olevan tämä juttu: http://www.hs.fi/keskustelu/&%2334%3BKirkko+on+menett%E4nyt+otteen+miehist%E4&%2334%3B/thread.jspa?threadID=220976&tstart=0

Henry kirjoitti...

Linkki on korjattu.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Aika hyvää miesten oikeuksien asiaa HS Sunnuntaidebatissa, vaikka se tulikin esiin "kirkkokeskustelun" varjolla?

--

JA ... tottakai nykysuomen tapainen valtionkirkko kuolee ... se kuolee jo miesten rehellisyyden takia. Sen saisi vain haudata nyt kunnioittavin menoin, ennenkuin narsistiset feministikanat ovat muuttaneet senkin joksikin aivan koomiseksi, täysin vuosituhantisen oppinsa vastaiseksi naisoppilaitokseksi ; )

... miehissä kun on pääsääntöisesti sellainen erikoinen ominaisuus/vika mitä naisista harvemmin löytyy -nimittäin rehellisyys itselle ja rehellisyys toisille.

Ne miehet eroavat kirkosta ketä eivät usko, samoin kun ne henkiset miehet ketkä uskovat kyllä korkeampaan voimaan, mutta eivät kirkon opettamalla tavalla.

Lisäksi ne ketkä taas kunnioittavat hiukankin Raamattua/kristinuskon historiaa - huomaavat hetkessä, että Suomen nykyisellä valtionkirkolla "kimittävine feministi naispappeineen ja Marja-Sisko kirkkoherroineen" ei ole mitään tekemistä näiden oppien kanssa.

"Nainen vaietkoon seurakunnassa (siis jopa siellä istumapuolella)" sanotaan selkeästi kait uuden testamentinkin sivuilla?

Islamin nousu tuleekin olemaan äärimmäisen nopeaa ja voimakasta euroopassa ja venäjällä ym seuraavina vuosina, kunhan se alkaa etenemään ”verkostomarkkinointimaisesti” ; )

Lisäksi uskonnollisuudesta kasvaa hieman Suomessa itämaalaisuuden eri painotukset (jo naisten lehtien mainonnan takia) sekä ns vapaat karismaattiset kristilliset srk:t.

Toisaalta Suomessa on käynyt jo niin noissa ”jenkki tyylisissä skr:ssakin”, että niissäkin on sama feministien meno päällä mitä valtion laitoksessamme ; )

Helluntailaisten opin ehdoton kohta on, että nainen ei voi kuulua ns vanhimmistoon, eikä olla pastorikaan (joskin kyllä jonkinsortin puhuja/evankelista kyllä) – nyt Suomessa ollaan kait maailman ensimmäisenä laajasti rikottu näitäkin kumpaakin oppia vastaan ; ) ; ) Suomi on kyllä ykkönen monella saralla tässä täydellisen feministivaltion luomisessa ...


--


... tuossahan sitä jo alempanakin keskusteltiin ohimennen Islamiin liittyen, että kansalaisvaltiota nimeltä Suomi ei oikeastaan edes enää ole. On vain jokin yhä sekavampi, invidualistinen, globaalisoituva ja monikulttuurinen alue fennosskandeissa, jota kait jollakin maan tieteellisellä nimellä Suomeksikin vielä kutsutaan.

Suomen sinisilmäiset, orjan luonteiset miehet pitäisi saada oivaltamaan myös tämä fakta – esim asetyö/kansalaisvelvollisuus ongelman ratkaisemisen takia ym syistä.

Ei tällaisessa täysin uudenlaisessa kulttuurisessa tilanteessa asia voi mennä niin, että ei koko toisella sukupuolella, Ahvenamaalaisilla, Jehovan Todistajilla ja (jo kielimuurin takia) yhä lisääntyvällä määrällä maahanmuuttajia ei ole mitään palkatonta kansalaisvelvollisuustyötä.

Miehet toimivat niinkuin heidän pakotettuina orjinaan 2010 luvun monikulttuurisessa ja "tasa-arvoisessa" maailmassa?

Ville kirjoitti...

Tiukkanutturaisille feministeille töitä.

Täydellisen kauniille naisen kasvoille laskettiin mitat

Yhdeksäsluokkalaiset listasivat epäsuosioon johtavat teinin tyylirikot

Homo kirjoitti...

Raskaaksi tullut tai toisen sotilaan raskaaksi saattanut yhdysvaltalaissotilas voi jatkossa joutua asian takia sotaoikeuteen.

Homo kirjoitti...

On myös hyvä muistaa, että miehet ovat keskimäärin muutenkin vähemmän uskovaisuuteen, erilaisiin taikauskomuksiin, horoskooppiin, huuhaahoitoihin yms uskovaan taipuvaisia kuin naiset.

Sinällään minusta on pikemminkin suotavaa, että ihmiset jättäisivät vähitellen taakseen kaikenlaiset yliluonnollisiin voimiin uskomiset yms huuhaan.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Kirkko asian tiimoilta voisi heittää vielä tällaisen kevennyksen ... tuossa joskus kuukausi pari sitten katselin päivän uutisia ... joskus päivällä oli uutinen siitä miten Italian kaksi tuhatvuotinen katolinen kulttuuri on kriisissä, kun nyt joku femakko on keksinyt alkaa kiristämään sitä toisten femakoiden tekemillä erikoisilla EU lailla ja vaatimaan poistamaan mm kaikki about 100 miljoonaa krusifiksia Italian kouluista, laitoksista ja julkisilta paikoilta ... vähän aikaa kun meni niin selvisi, että tietenkin tämäkin nainen oli Suomalainen Italiaan muuttanut feministi ...

... illemmalla aloin katstomaan tv uutisia ... tuli uutisia Ruotsista tällä kertaa ... ruotsissa olikin femakot ajaneet (maailman ensimmäisenä?) pari kotkottajaa peräti piispoiksi ja ainakin toinen heistä oli vielä avoimessa lesboliitossa ... ei siinä mitään mutta eikös ainakin toinen näistäkin ollut Suomalainen, ruotsiin muuttanut telaketju ... lisäksi kun tutkin asiaa vähän enemmän niin ei tosiaan edes tämäkään vielä mitään ... nämä kyseiset lesbonaispiispat olivat kirjoittaneet kirjan, jossa he vaativat tähän kristittyjen pyhimpään asiaan - pyhään kolminaisuuteen - neljättä jäsentä, nimittäin feminististä naisjäsentä ... eli että tästä uskon vuosituhantisesta pyhimmästä ydinopista tehtäisiinkin pyhä feministinen nelinäisyys ...

... nämäkin asiat nousi mieleen kun katsoin ainutlaatuisen päämiehemme ja ylipäällikkömme feminististä kimitystä pari päivää sitten tärkeässä ympäristökokouksessa ...

... kyllä tämä pikkuriikkinen, säälittävä nykysuomi on sellainen feministinen koelaboratorio "jo vientituotteineen" , että ei vastaavaa olla maailmanhistoriassa kyllä nähty ... kuinkahan pitkälle Suomalaisten miesten selkäranka ja pää oikein kestää tätä ... no, tulee sekin testattua sitten samalla ; )

tommi kirjoitti...

Eikö tämä vain osoita, etteivät miehet ole taikauskoisia?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Alan ymmärtämään yhä paremmin, että miksi Kari Suomalainen aikoinaan aina sanoi, että "Suomalainen naistyyppi on jostain syystä sellainen, että se ei tiedä ollenkaan rajojaan ja juuri siitä syystä heitä makaakin niin paljon kirves päässä ruumishuoneella" ; )

Homo kirjoitti...

Suomessa syntyneistä, mutta ulkomailla vaikuttavista feministeistä voisi mainita myös esimerkiksi
Tiina Rosenbergin. Hänhän erään toisen naisen mukaan oli ruotsalaisessa femakkopuolueessa mm. tehnyt tällaista:


On 13 September 2005 another of the 15 founding members of the Executive Committee, Susanne Linde, resigned from the party. Linde was the only member of the founding group who had previously been active in a centre-right political party, the Liberal People's Party. She gave as her principal reason the treatment she had received from another committee member Tiina Rosenberg, who, among other claims, had criticised her for being a heterosexual, and calling her a "middle class hag". Linde was unhappy with Rosenberg's "reverse homophobia". Witt-Brattström claimed Rosenberg had called her a "gender traitor" for having sex with men.

Homo kirjoitti...

Jotain linkkejä Tiina Rosenbergin surkuhupaisista edesottamuksista:

Professori väsyi taisteluun

Feministi teki rikosilmoituksen Ayn Randin romaanista Atlas Shrugged

Mielenkiintoista, että tällainen räyhänhenki on kirjoittanut tällaisen kirjan:


Myötäelämisen taito

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Ylemmäs - se on aivan totta että taikauskoihin ei pidä uskoa, mutta toivottavasti ei ole niin että Suomen kulttuurin uskonnoksi onkin noussut yhä enemmän taikausko nimeltä feminismi – ja ylimmäinen papitar jo istuu johtamassakin koko maata … kirkkoihinkin kuuluu jo 600 000 täysjäsentä (vrt nytkis) ja joiden srk tapahtumat täyttyvät (suurimmaksi osaksi pois miesten silmien alta) joka viikko erilaisissa kokouksissa, kursseilla ja tapaamisissa läpi maamme ; ) Kaiken lisäksi näyttäisi että Suomen miehet eivät voi ollenkaan hyvin tämän uskonnon alla ; )

--

Lisäksi vaarassa on tapahtua tämä:

”Timo Vihavainen: uutuuskirjassaan Länsimaiden tuho: Kulttuurien rappion sinetti on, kun se menettää itsevarmuutensa, kun se pyytelee anteeksi pikemmin kuin ylpeilee saavutuksillaan"

Yhdistettynä tuossa alapuolelenkin keskusteluissa sivuuttuihin faktoihin Islamista.

--

Toisaalta jotta kukaan ei käsittäisi vain minua väärin niin sanottakoon - jos Suomeen tulevaisuudessa levittäytyisi jokin samantapainen variaatio mitä Venäjällä on tapahtumassa (eli koko maa on voimakkaasti erilaisten levittäytyvien talousrikollisten, maasujen/lahjonnan ja mafiarenkaiden käsissä, miehet juhlivatkin itsensä hautaan alle 60 vuotiaina keskiverrosti + nouseva Islam taas kasvaa lujaa) … niin tällaisen jonkinlaisenkin variaation (jonka merkit ovat jo hieman ilmassa) noustessa Suomessa, minä levittäisin ensimmäisten joukossa sille punaisen maton eteen ja toivottaisin kunnioitettavasti kumartaen kulttuurimuutokset tervetulleeksi feministi/nöösimies suomeen ; )

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1708630

http://www.aamulehti.fi/teema/paakirjoitukset/ylanurkka-venaja-on-kohta-islamilainen/164754

--

Onhan toisaalta meilläkin vain reilu 10 vuodessa tullut jo 250 HD jengiä, joista 88 poliisi uskaltaa leimata julkisestikin rikollisjengiksi – täysjäseniä näissä rikollisjengeissä on 1200 ; )

Samassa lyhyessä ajassa on noussut ääiroikeistolainen PS puolue jonka kannatus hipoo jo 10% - joka tarkoittaakin Suomen miehistä varmastikin noin 15% sillä ei naiset paljoa äärioikeistoja kannata? Ja nyt on nousemassa jo nämä Hommalaiset Joutsen puolueineen Hallis johdossa ; )

Entä juomisluvut ym? tai ennennäkemättömät kouluammuskelut, ostaripommit, rahankuljetusryöstöt ja kidnappaukset ; )

- Feministien pilkka alkaa kohta osumaan omaan nilkkaan, sillä he ovat unohtaneet biologian ja luonnonlait, joiden heijastuma on pohjana monissa perinteisissä (nyt kumotuissa) arvoissa -


--

Sivumennen sanoen vielä:
Tässä käy luultavasti tulevaisuudessa näille ”marginaalista omaa persoonallistyyppiään mittakaavana” pitäville sosiaalisektoriamme hallitseville nörteille samanlainen miinaan astuminen kuin Freudillekin – täytyi äkkiä alkaa keksimäänkin pelkän libidovoima filosoinnin sijaan erillinen, täysin itsenäinen thanatosvoima filosofia maailmansodan syttyessä – ja alkaa antamaan äkkiä niille ”superegoksi jo nimitetyille, ohjaaville ja hillitseville perinteille” jotain posiitivistakin merkitystä ; ) … kuitenkin liian myöhään tuolloinkin ; )

Seksuaalisesti ja perinteistä vapautunut mies on yhä uros arvon feministit – asia kun on biologiassamme – tästä kertookin lahjomattomasti esim (ehkä eniten ja maailman laadukkainta vapaata seksiä täynnä oleva) Venäjäkin vieressämme. Aivan samoin kuin vaikkapa hurja Thai mafia ; )

UGH, OLEN PUHUNUT (TAAS).
NYT LÄHEN REEENAAAMAAAAN.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

"Politiikantutkija pitää Putinin veljeilyä motoristien kanssa vähintään erikoisena.

- Hänen tapaamisensa Kirurgin kanssa vaikuttaa hyvin oudolta, ja vastikään Yön susien kanssa tapasi myös patriarkka. Kaikesta tästä tulee mieleen maailmanlopun läheneminen, tutkija Sergei Mihejev sanoi."

; ) ; ) ; )

--

Noissa uusissa mafian nousua käsittelevissä kirjoissa on hyvin avattu sitä että miten laaja ja voimakas on Venäjän mafia tai oikeammin olisi parempi kutsua Venäjän kulttuuri - joka hallitsee jo yhä enemmän myös aasiaa ja usan tukkuportaita ym ... itsekin oivalsin sen vastan näitä uusia kirjoja ajankulukseni luettuani ... sen historiahan on kansan fiksujen osien luoma ... hehän kapinallisiksi alkoivat sosialismissa kun omaisuus oltiin ryöstetty ja sukulaiset tapettu ... ja lähes joka tuppukylässäkin olikin jo 50 luvulla omat pimeät torinsa ja näihin koko maan kattava välitysverkosto ja maaahantuontiverkosto ... tämä on siis pohjana koko asian levittäytymisessä ennennäkemättömästi ... kapinallisten (älykkäiden ja tehokkaiden vrt normaali alamaailmoihin)) porvarikastien lisäksi asiaan astui mukaan myös 60-70 luvulla yhä enemmän "palkkojaan odottavia" upseereita ... eli ei ihme että koko maa on näiden porukoisen hallussa enemmän tai vähemmän ... siihen vielä lisäksi huikea Islamin nousu, niin jopa on meillä itänaapurissa melkoinen cocktail suurvalta pystyssä ; ) ... jotenkin tuntuu että siellä ei kyllä feministit hypi silmille kuten meillä ; )

- PRK tästä netistä tulee riippuvaiseksi, ehkä tämä onkin jokin vaginan korvike -

Homo kirjoitti...

Tänään Jimiltä klo 17:05 tulee JIM D Historia: Kummalliset rituaalit:

Avioliitto. Tänään perehdytään erilaisten kulttuurien käsityksiin avioliitosta. Tutustumme muun muassa intialaisnaisten myötäjäismurhiin, internetissä naimisiin menneeseen pariin, Kirgisian morsianryöstöihin ja polyamorialiittoihin. Amerikkalainen dokumenttisarja.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://ostrovletania.blogspot.com/2009/12/who-is-real-victim-of-black-sexual.html

The main reason for black male/white female sexual attraction is NATURAL and EVOLUTIONARY.

Darwinism can be used to justify both racial unity AND miscegenation. Even if liberal Jews didn’t control the media and even if PC didn’t rule the land, there would be much natural attraction between black men and white women. Why? Because males naturally desire the prettier females–and white women are generally prettier than black women–and females naturally desire the more masculine males.

Look at the natural world of animals, and males of any species are always fighting over three things: food, territory, and females. It’s all about ‘land and pussy’.

And females ALWAYS go with the stronger males who triumph over other males. In the modern world, the competition among males take place in the sporting field and in popular culture. Black rappers have proven themselves tougher, meaner, and more badass than white rockers. Black movie stars have proven themselves more charismatic and commanding than guys like Tom Cruise or Bruce Willis.

In politics, Obama defeated John McCain–and would have defeated others as well. In the Democratic Primaries, Obama defeated Hillary Clinton because he was, in the terms of the natural consciousness, the male buck while she was the female who should be humped by the top male. Obama first easily destroyed the white liberal pussyboy John Edwards. When it came down to Hillary and Obama, most liberals chose the charismatic male over the duck-like female.

Though liberals take pride in their rationalism, enlighten values, and intellectualism, the real reason for their attraction to Obama was animalistic and instinctual. The herd submitted to the guy who seemed to have more leadership charisma as the alpha male.

Homo kirjoitti...

Kuuluisuuksien avioeroasianajaja ohjeistaa Tiger Woodsin vaimoa viivyttelemään erohakemuksensa kanssa nyhtääkseen golfaajalta enemmän rahaa.

Tigerin vaimo haluaa yksinhuoltajuuden

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Joopa joo - vastatkaapa piruuttanne joku muu tuonne - olen tänään vastaillut jo niin moneen suuntaan että en taida jaksaa väsätä sinne enää mitään ; ) Jos muuten Henry jaksat niin käypä sinäkin vaikka piruuttasi aina silloin tällöin noilla brandityöryhmän sivuilla tsekkaamassa tilanne - ja heitä vaikka tänne uutinen jos jotain asiaa läheltä liippaavaa löytyy ; )

http://www.mitasuomion.fi/fin/Paivan-mielipide/Mita-tytot-ajattelevat-osa-1

"Nuoret naiset ovat nykyisin yhtä suuressa vaarassa syrjäytyä kuin nuoret miehet. Tyttöjen aseman parantaminen lähtee siitä, että kuunnellaan ja ymmärretään tavallista suomalaista tyttöä, sanoo Demi-lehden päätoimittaja Jenni Lieto. Ensimmäinen osa Liedon puheenvuorosta Kadonnutta nuorisoa etsimässä -seminaarissa 3.12."

Ile kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ile kirjoitti...

Homo sanoi...
Mielenkiintoista, että tällainen räyhänhenki on kirjoittanut tällaisen kirjan:
Myötäelämisen taito


- Homo, kommenttisi ja poimintasi tällä palstalla ovat usein fantastisia. Kiitos niistä.

Tästä "Myötäelämisen taito" -kirjasta täytyy kuitenkin mainita, että Tiina Rosenbergilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Kyse on NVC guru Marshall B. Rosenbergin kirjasta.

Homo kirjoitti...

Ile, pahoitteluni virheestäni tuon Myötäelämisen taito -kirjan kirjoittajan kohdalla. Olisikin kai ollut liian irvokasta, että tuollainen räyhänhenki olisi kirjoittanut sillä tavalla nimetyn kirjan.

Vortac kirjoitti...

On myös hyvä muistaa, että miehet ovat keskimäärin muutenkin vähemmän uskovaisuuteen, erilaisiin taikauskomuksiin, horoskooppiin, huuhaahoitoihin yms uskovaan taipuvaisia kuin naiset.

Sinällään minusta on pikemminkin suotavaa, että ihmiset jättäisivät vähitellen taakseen kaikenlaiset yliluonnollisiin voimiin uskomiset yms huuhaan
.

Joko taas!

Montako kertaa tätä joutuu sulle rautalangasta vääntämään?

Noh, ainakin nyt käytit sanaa 'horoskoopit', joten en kai viitsi olla liian ankara.

Sinällään olen samaa mieltä kanssasi, taikausko voi olla hyvinkin vahingollista. Mutta ketään ei pitäisi PAKOTTAA uskomaan tai olematta uskomaan yhtään mihinkään, ihmisillä on oltava VAPAUS ITSE VALITA, mitä uskovat tai mitä kieltävät.

Lisäksi täytyy olla vapaus olla uskomatta yhtään mihinkään, ja tutkia asioita avoimin mielin ja ottaa eri asioita mahdollisuutena, ilman että sellainen maailman prosessointitapa leimataan mielenvikaisuudeksi tms.

Näitä vapauksia ei nykyään juuri kunnioiteta suuressa mittakaavassa, ja meno tulee varmasti pahenemaan. Ihmisiä vainotaan kieltäjien ja valtaapitävien toimesta jo nyt, etenkin jos he poikkeavat 'valtauskonnoista' (jotka ovat Tiede, Kieltäjyys, Nihilismi, jne..) ..

Sinänsä uskominen ei sovi luovalle, itsenäiselle ja ajattelevalle ihmiselle. Hän voi ottaa asioista selvää, hänen ei tarvitse uskoa. Raamatun sana 'faith' on suomennettu 'uskoksi', vaikka kyseessä on alunperin ennemminkin LUOTTAMUS.

Mitä on 'yliluonnollinen'? Eihän voi olla 'luontoa ylittäviä' asioita. On vain asioita, joista ihmiset eivät vielä (ja enää) paljon mitään tiedä, ja kun jokin ilmiö ylittää ihmisen maailmankuvan ahtaat rajat ja normit, ihminen kutsuu asiaa 'yliluonnolliseksi'.

Todellisuudessa kyse on luonnollisista ilmiöistä, jotka ovat vain vähän harvinaisempia tai hankalampia saada aikaiseksi. Fysiikan lakeja ei voi kumota, mutta syvällisempi ymmärrys siitä, miten ne oikeastaan toimivat eri värähtelytasoilla, mahdollistaa monien ihmisen jääräpäisesti 'lakeina' pitämien asioiden ylittämisen, kumoamisen ja kiertämisen.

Esimerkiksi 'thermodynamiikan' lakien voidaan monessa suhteessa sanoa olevan vain mielivaltaisia, ahdasmielisten tiedemiesten omassa pääkopassaan kehittämiä sääntöjä, joita maailmankaikkeuden (tai laitteiden) ei ole mikään pakko totella.

Toisaalta, esim. se, että 'energiaa ei synny tyhjästä' on moniselitteinen 'laki', koska onko vaikkapa meitä ympäröivä ilma 'tyhjää'? Oikeastaan voimme siis tajuta, että ainoa todella olemassaoleva 'tyhjyys' on ihmisten sydämissä, sieluissa ja päässä. Aitoa 'tyhjiötä' ei esim. luonnossa juuri esiinny.

Puolikkaassa kahvikupillisessa on sanottu olevan niin paljon energiaa, että se riittäisi kaikkien maailman merien kuivattamiseen. Kyse on vain siitä, kuinka se valjastetaan käyttöön.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Taikauskoa on silti olemassa tässä maailmassa vielä erittäin paljon, ja naiset eivät ole kovin hyviä erottamaan totta valheesta, tai olemaan kovin kriittisiä lähteitään kohtaan, joista niitä uskomuksiaan imevät.

Näin ollen naiset hörähtävät kaikenlaiseen hurupäiseen, vaikka joillakin näistä aloista voi olla alunperin ihan vankka, miesten luoma pohja.

Astrologia on hyvä esimerkki - se on pätevä tieteenhaara, mutta vain, jos kokenut mies sitä käyttää oikein ja ammattitaidolla - ei silloin, kun sitä blondibimbo lukee kahvilassa jotain latte-capuccinoa erikoismausteilla varustettuna siemaillen cosmopolitanista 'horoskooppina' ja 'romanttisena ennustuksena' (joka seksuaalisen vallan väärinkäytön johdosta näyttää toteutuvan)..

Naiset ostelevat kaikenmaailman kristalleja kaulaansa, tuoksukynttilöitä ja intialaisia huiveja, lukevat lehtihoroskooppeja ja pinnallisia meditaatio-ohjeita kuvitellen olevan sitten kovinkin henkisiä.

Heille olisi kauhistus joutua viettämään edes päivä aidossa Zen-temppelissä ilman capuccinokahvilaansa ja uusia kenkiä joka viikonlopuksi.

Näistä syistä tämä asia on vaikea käsiteltäväksi; on helppo langeta naisten hörhöilyjä seuratessaan tuomitsemaan KAIKKI nämä asiat hölynpölyksi, koska naisten käsissä se kaikki todella on juuri sitä.

Naiset ovat innostuneita feng shuista tajuamatta sen historiasta tai periaatteista yhtään mitään; lukevatpahan artikkelin 'voi hyvin'-lehdestä ja sitten rientävät ostelemaan 'tarvittavia esineitä' sitä varten. Ensi viikolla he ovatkin innostuneita jostain intialaisesta ravintoterapiasta ja alkavat jaotella ruokiaan 'kuumiin' ja 'kylmiin' (vai miten se edes meni, en edes muista).. seuraavalla viikolla he ovatkin innostuneita vaahtokylpyjen eheyttävästä vaikutuksesta sieluun jne..

Naiset eivät ole konsistentteja (en osaa suomentaa tätä nyt), tasapainoisia ja luotettavia olentoja, vaan heillä on aivan käsittämättömiä oikkuja ja heidän mielentilansa (ja -piteensä..) vaihtelevat kuin räsymaton raidat. Niinpä heidän 'ymmärryksensä' mistä tahansa esoteerisesta asiasta on sellaista kanatyylistä pintakotkotusta ja siipien räpyttelyä maata pitkin juosten, minkä naiset kuvittelevat olevan ihan sama asia kuin haukkojen majesteettinen liitely korkeuksissa pilvien yläpuolella.

Naiset saavat minkä tahansa näyttämään hurupäiseltä hölmöilyltä..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Taikauskoa siis on liikaa, ja taikausko voi olla kovinkin vahingollista. Bulgariassa muistaakseni 'parannus'keinoina käytetään esim. veitsellä teräksestä kipinöiden sinkoilemista kipeään ihmiseen. Tämä ei ole muuta kuin vahingollista taikauskoa.

Samoin on uskomuksia, joiden mukaan esim. vaikka lapsen nähtyä pöllön illalla lentävän ylitseen, hänen pituuskasvunsa lakkaa, ELLEI tehdä rohtoa, johon kuuluu erinäisten vaatteiden yms. polttaminen jauhoksi ja sekoittaminen mustaan kahviin ja loitsujen kera juottaminen vastahakoiselle ja syljeskelevälle lapselle!

Tällainen on todella suurta typeryyttä, ja ihmiskunta ei ole kehittynyt vieläkään tarpeeksi osatakseen erottaa taikauskon+hölynpölyn aidosta esoteerisesta totuudesta ja korkeamman tason energia-, sekä värähtelytieteestä.

Niinpä usein kohtalona on se, että ihminen joko sokeasti vain USKOO kaiken soovan, tai sitten ihminen KIELTÄÄ kaiken korkeamman tieteen ja uskoo sokeasti vain siihen maapallon kömpelöön ja kautta historian virheitä ja erheitä tehneeseen 'viralliseen Tieteeseen', joka on heidän jumalansa, ja jonka 'tiedemiehet' ovat tämän uskonnon ylipappeja.

Tämä on valitettava ja kaoottinen tilanne, mutta kyllä se siitä korjaantuu - luonnolla on taipumus korjata liian pitkälle väärään suuntaan mennyt kehitys tavalla tai toisella..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuosta kirkkojutusta muutama ajatus..

Tulee mieleen, että vaikuttaisi kuin naiset olisivat kovasti tunkemassa joka paikkaan, jotka ovat olleet ennen miesten aluetta enimmäkseen.

Esimerkiksi aiemmin oli tapana, että nainen iski seksuaalisen valtansa ja viekkaan vääryytensä avulla rikkaan aviomiehen, joka sitten pakersi itsensä kuoliaaksi liialla työnteolla, ja sitten nainen peri rahat ja eleli prameasti lopun ikänsä.

Nykyisin sitten taas naisetkin ovat tulossa työpaikoille ja tekemään pitkää päivää, JUURI KUN miehet ovat viisastumassa, ja tajuamassa ettei ole mitään järkeä pilata koko elämäänsä liialla työnteolla vain jotta joku lapsia riistävä korporaatio kasvaa mammuttimaisesta megalomaanisiin mittasuhteisiin ja voi riistää yhä suurempaa osaa ihmisiä. Joku kotiteatterisysteemi plasmatelkkareineen alkaakin miehistä näyttää aika pieneltä maksulta tällaisesta uhrauksesta.

Kun miehet ovat fiksusti tajuamassa tilanteen ja 'pelinappulan' asemansa yhteiskunnassa, ja alkavat protestoida näitä vääryyksiä vastaan ja jättäytyvät pois työkuolemasta (jotkut sanovat sitä 'työelämäksi', mutta korkeintaan elävää kuolemaa se on, kun zombiet karsinoissaan tottelevat kelloa vuodesta toiseen) -- NAISET tulevat heidän tilalleen, eivätkä siis tajua ollenkaan missä mennään. Kun miehet ovat oppimassa, että kyse on palkkaORJUUDESTA, naiset ovat 'oikeuksia vaatiessaan' saaneet nyt myös oikeuden olla ORJIA, ja ylpeilevät sitten sillä.

Ja samoin kun miehet alkavat oppia löytämään Luojansa yhteyden Maailmankaikkeuteen aivan itse, suoraan, ilman välikäsiä, ja alkavat erota kirkosta ja tajuta sen dogmaattisen ja aivopesevän luonteen, NAISET ovat taas sinne innolla pyrkimässä, sokeina sille totuudelle, jonka miehet ovat jo oivaltamassa.

Näin se pyörä pyörii.. naiset tyhmänä raivoten repivät itsensä töihin ja sitten ihmettelevät, kun elämä on kovempaa ja vaikeampaa kuin ennen - naiset yhtä hölmöinä kyynärpäätaktiikoillaan kampeavat itsensä kirkkoihin ja sitten ihmettelevät, miten monotonista, valheellista ja dogmaattista zombieiden aivopesua koko kirkkojärjestelmä onkaan, ja kuinkas tässä näin kävikään..

(Kävin tuossa eräänä kesänä yhdessä suuressa kirkossa ihan täällä suomessa - ajattelin, että voisi olla kohottava tunnelma, kun siellä niin paljon rukoillaan yms. -- enpä ole niin pelottavia ihmisiä ennen nähnyt. Oli kuin heillä ei olisi ollut sielua laisinkaan! Olin ainoa 'elävän oloinen' olento koko salissa.. kokemus oli niin järkyttävä, etten ole sen koommin voinut ajatellakaan kirkkoihin astumista, ja lähdin sieltä suhteellisen pikaisesti ja kiireellä pois kesken jonkun typerän veisuun, jota edelsi aivan älytön saarna, jossa ei ollut minkäänmoista totuuden tai järjen hiventä)

Mutta kyllä se mulle sopii - miehet viisastuvat, naiset tyhmenevät, niin että kun ovat lopulta saaneet haluamansa, huomaavatkin ajaneensa itsensä ja koko naiskunnan (ja siinä sivussa koko ihmiskunnan) melkoiseen korporaatiovankilaan, josta poispääsy onkin vaikeaa..

Siitäpä sitä oppii.

Toisaalta, hyvä että hölmöt laitetaan uskomaan typeriä valheita ja tekemään merkityksettömiä hommia samalla kun fiksummat pääsevät irti näistä oravanpyöristä.


- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ile, pahoitteluni virheestäni tuon Myötäelämisen taito -kirjan kirjoittajan kohdalla. Olisikin kai ollut liian irvokasta, että tuollainen räyhänhenki olisi kirjoittanut sillä tavalla nimetyn kirjan.

Huono kirjoittaja ei voi keksiä hyvää kirjan nimeä :)
(hieman mukailtu proverbi, hehe)

- Vortac

Heiskala kirjoitti...

Viherkirkko

"Socialism having failed so spectacularly, the left was adrift until it struck upon a brilliant gambit: metamorphosis from red to green. The cultural elites went straight from the memorial service for socialism to the altar of the environment. The objective is the same: highly centralized power given to the best and the brightest, the new class of experts, managers and technocrats. This time, however, the alleged justification is not abolishing oppression and inequality but saving the planet."

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/12/10/AR2009121003163.html

Heiskala kirjoitti...

VÄSYNYT "SUKUPUOLENTUTKIMUKSEN" PROFESSORI

Tiina Rosenberg

Rosenberg puhisee, että Witt-Brattstöm olisi halunnut olla pomo, mutta ei saanut.
”Hän ei voinut hyväksyä sitä, että hän ei voinut puhua kaiken aikaa.”
Ruotsalaiset tiedotusvälineet kertoivat pitkin syksyä, että feministipuolue on kovissa riidoissa. Rosenberg sanoo, että tämä ei ole totta. Ebba Witt-Brattsröm vain “itki tv:ssä pateettisena ex-diivana”.Tiina ja Tarja ja DDR

"Tiina Rosenberg kävelee vastaan Tukholman yliopiston sukupuolentutkimuksen laitoksella. Hän esittelee itsensä Tiinaksi, katsoo intensiivisesti silmiin ja ohjaa kohteliain kääntein työhuoneeseensa keltaisille tuoleille istumaan.
Rosenberg on asunut Ruotsissa pitkään. Hän muutti ylioppilaskirjoitusten jälkeen opiskelemaan ensin Sveitsiin, sitten DDR:ään ja lopulta Ruotsiin. Hän on yksi Ruotsin tunnetuimmista suomalaisista."


http://www.ylioppilaslehti.fi/2005/12/09/professori-vasyi-taisteluun/

Jorma kirjoitti...

"Nyt se on pitkälti sievistelevää lepertelyä, joutavaa jorinaa ja konsensushenkistä mössöä"

Joo. Kirkko on hukassa.

Heiskala kirjoitti...

VIHERPAPPI VAILLA VERTAA

Tuukka Simonen

Viherpappi omin sanoin:
"Olen Tuukka Simonen, 27-vuotias Vihreiden ehdokas numerolla 265 Turussa. Saatat tietää minut netistä nimimerkillä tuc tuhansista viesteistäni eri foorumeilla, joissa olen ajanut ilmaston, ympäristön, kasvissyönnin ja naisten oikeuksien asiaa vuosien ajan tai parikymmentä tuhatta lukijaa keränneestä blogistani, josta lisätietoa vasemman laidan valikosta.

Jos et ole erityisen kiinnostunut politiikasta, annan nopeasti yhden syyn, miksi juuri sinun pitäisi äänestää minua. Kaupungin luottamustoimet eivät ole oletuksena vapaaehtoistyötä. Lautakuntatyöstä saa lähes 100 euroa per kokous ja kaupunginvaltuuston kokouksista pitkälle toistasataa euroa. Jos et äänestä, rahat menevät todennäköisesti jonkun viisikymppisen rakennuslobbarin Thaimaanlomabudjettiin. Jos äänestät minua, rahat menevät hyväntekeväisyyteen, ja SINÄ voit päättää, missä suhteessa rahat käytetään erilaisiin kohteisiin!"


Viherpappi vailla vertaa
Hieno on mies.

Vortac kirjoitti...

Toisaalta on hyvä, että kirkko ei voi tarjota ihmisille niitä vastauksia, joita he janoavat, eikä sitä syvää sielullista tyydytystä kaipaukselle, joka heitä sisimmissään vavisuttaa.

Tällä tavalla ihmiset oppivat seisomaan omilla jaloillaan, ja ottamaan yhteyden Luojaansa ilman tulkitsevia välikäsiä.

- Vortac

bmaad kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
bmaad kirjoitti...

"Mutta kyllä se mulle sopii - miehet viisastuvat, naiset tyhmenevät, niin että kun ovat lopulta saaneet haluamansa, huomaavatkin ajaneensa itsensä ja koko naiskunnan (ja siinä sivussa koko ihmiskunnan) melkoiseen korporaatiovankilaan, josta poispääsy onkin vaikeaa.. "

Ei keskivertonykynaista kiinnosta mikään
viisaus tai tiedonsaanti, vaan lähinnä oman arvonsa ylläpitäminen kaikin keinoin.

Naiset pakenevat keskivertomiestä milloin kirkkoon, milloin keskinäisiin kotilesbobileisiin. Haetaan nostatusta omalle kanamaisuudelle.

Jeesus oli sellainen nörttirunkkari, että jos nykynainen joutui kohtaamaan niin kyllä vaihtuisi uskonto äkkiä.

Heiskala kirjoitti...

Voi luoja - 3000!

Kirkko kouluttaa 3 000 työntekijää internetiin
23.12.2009 10:09
STT

Ensi vuodesta alkaen papit ja evankelisluterilaisen kirkon muut työntekijät alkavat näkyä enemmän netissä.

Aamulehden mukaan kirkko kouluttaa vuoden 2012 loppuun mennessä 3 000 työntekijäänsä tapaamaan ihmisiä internetissä. Työntekijät ovat netissä läsnä paitsi kriisien sattuessa, myös arkisissa keskusteluissa.

Tavoitteena on, että kirkon työntekijät liikkuisivat verkossa avoimesti kirkon edustajina esimerkiksi keskustelupalstoilla. Viime aikoina kirkko on keskittynyt etenkin yhteisöllisiin medioihin. Kirkolla on muun muassa oma chatti Irc-galleriassa.

Kirkon verkkoviestintäpäällikön Sami Kallioisen mukaan suunnitteilla on myös valtakunnallinen esirukouspalvelu, jossa internetin kautta voisi tilata rukouksen kirkolta.

Palvelu on jo nyt käynnissä useissa seurakunnissa.

Heiskala kirjoitti...

46:n papin epäillään syyllistyneen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön


"Jo toinen irlantilaispiispa erosi hyväksikäyttöskandaalin vuoksi
23.12.2009 19:42
AP

DUBLIN. Jo toinen roomalaiskatolinen piispa ilmoitti eroavansa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvän skandaalin vuoksi Irlannissa.

Hallitustason tutkimusraportissa selvitetään, peiteltiinkö kirkon piirissä tarkoituksellisesti vuosikymmeniä kestänyttä lasten seksuaalista hyväksikäyttöä.

Tutkimuksessa on mainittu kaikkiaan viiden piispan nimet. Hyväksikäytön uhrit ovat vaatineet heidän eroaan.

Kaikkiaan 46:n papin epäillään syyllistyneen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön Dublinin hiippakunnassa. Siitä huolimatta kirkon virkamiehet luovuttivat ensimmäiset epäilyihin liittyvät todisteet poliisille vasta 1995.

Keskiviikkona erostaan ilmoittanut Jim Moriarty alun perin kiisti väärinkäytökset. Piispa Donald Murray ilmoitti erostaan viime viikolla.

Loput kolme piispaa ovat ilmoittaneet pysyttelevänsä viroissaan."

Anonyymi kirjoitti...

"Ei keskivertonykynaista kiinnosta mikään
viisaus tai tiedonsaanti, vaan lähinnä oman arvonsa ylläpitäminen kaikin keinoin. "

Jos toisaalta mietitään koulutustilastoja, niin tämä ei pidä mitenkään paikkaansa. Naiset ovat Suomessa erittäin korkeasti koulutettuja.

Kirkkoonhan käsittääkseni voi liittyä myös netissä, samoin kuin erotakin. Joten sinälläänhän se ei "syrji tai sysi" ketään pois, jos ajatusmalli natsaa. Itsehän olen ateisti, mutta tuli vaan mieleen että helppoahan tuo on johonkin liittyä jos omalta tuntuu..ja ihan kotoa käsin.