lauantaina, joulukuuta 05, 2009

Oikeus vai velvollisuus?

Tervetuloa keskustelemaan asevelvollisuudesta

Male Role Conditioning Exploits the Lives of All American Men

Men, the Gender Wars Are Over — We Won
First step, design the perfect world, the perfect male world. We decided such a world would consist of two things: less responsibility and more — and no-strings — sex.

Congratulations, brothers. Our day is at last at hand, a day of no responsibility and easy mating access as far as the eye can see. Best of all, women are convinced that they have done this themselves, and for their own good.

23 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Vuoden sonni

Taas kerran Heasri osoittaa seksistisen ja miesvihamielisen luonteensa: äänestetään vuoden sonni, mutta vuoden lehmä-äänestyksestä ei ole tietoakaan, vaikka ehdokkaita kyllä piisaisi.

Homo kirjoitti...

Tuo Men, the Gender Wars Are Over — We Won on tietenkin enemmän tai vähemmän kieli poskella kirjoitettu, mutta siitä huolimatta monet kyseenalaiset yksityiskohdat ärsyttivät.

Esimerkiksi taiteen mestariteoksista ja niiden tekijöistä (esimerkiksi
Leonardo Da Vinci, Michelangelo ja Tšaikovski) on mielestäni homojen (tai bissejen) tekemää selvästi suurempi osuus kuin mikä on heidän osuutensa koko väestöstä - ja tuskin homojen on tarvinnut ainakaan itselleen naisia sänkyyn kaataakseen niitä töitään tehdä.

Samoin tuo naisten seksuaalinen vapautuminen ei ole koskettanut positiivisella tavalla läheskään kaikkia heteromiehiä, vaan luultavasti lisännyt seksin epätasaista jakaantumista.

Homo kirjoitti...

Ai niin vielä, jatkoa sen verran, että eräs syy homojen yliedustukseen tietyntyyppisissä merkkiteoissa lienee mielenkiinnon lisäksi myös suurempi vapaa-aika. Avioliittoon ja perheeseensä sidotulla heteromiehellä ei useinkaan ole ollut aikaa yhtä paljon enää omien mielenkiintojen ja uransa edistämiseen kuin vapaammilla taivaan linnuilla.

Homo kirjoitti...

Tällä Dr. Tara J. Palmatier:lla tuntuu olevan mielenkiintoisesta aiheesta kirjoituksia, kuten The Fear of Loss and the Need for Approval: How Abusive Women Control Men. Kannattaa oikealta valita lisää hänen kirjoittamiaan juttuja luettavaksi ja kannattaa etenkin lukea myös kommentit hänen kirjoituksiinsa.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Niinpä -naisten seksuaalinen vapautuminen on romahduttanut seksin kokonaissaannin länsimaissa.

Ennen joka mies sai ja juuri silloin kun halusi, ja vaikka keittiön pöydällä eläimellisesti. Ja joka nainen antoi, joka päivä myös hehkeimpänä aikanaan, eli 17-30 vuotiaana.

Homo kirjoitti...

Kyllä nämä nartut ovatkin ihania - on taottava kun rahasamo on vielä kuumana. Saa nähdä joutuuko Tiger maksamaan tällekin nartulle ja/tai lisää kipurahaa ruotsalaiselle raivottarelleen:

Tiger Woodsin seksiskandaali syvenee - jo neljäs salarakas ilmoittautui

Tuoreimmasta tapauksesta ei ole vielä julkisuudessa tuon tarkempia tietoja. Tilanne tullee korjaantumaan pian, sillä nainen on palkannut lakimiehen ja tulee kertomaan tarinansa julkisuuteen lähiaikoina.

Ville kirjoitti...

Huumoria tähän väliin. Astrid Thors kaivoi nenää kyselytunnilla

Herneitäkö sieltä kaivetaan pois?

Astrid osoittaa olevansa oikea poliitikko ja kiistää jyrkästi kaivaneensa nenää muotoillen asian poliitikolle tyypilliseen tapaan. Hyvin on mediakoulutus sisäistetty.

- En ymmärrä tätä kysymystä. En mielestäni missään vaiheessa kaivanut nenää, Thors kivahti IS:lle.

- Olen nähnyt julkisuudessa paljon kovia nenänkaivajia, enkä varmasti kaivanut nenää sillä tavalla, hän jatkoi.


Oliko Astrid transsissa vai muuten vain tietämätön tekemisistään ja uppoutunut ajatuksiinsa, ettei muista tapahtunutta? Astrid ei ehkä kaivanut näkemiensä nenänkaivajien tavalla, mutta omalla tavallaan kyllä.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

SEKÄ AARNO LAITISEN UUSIN:

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/2009120410706825_k6.shtml

KOLUMNI: KAUNIS ON KUOLLA

"Meidän suomalaisten porvarien isänmaallisuutta kuvaa hyvin sekin, että Ruotsiin luikkinut aatelisto, porvaristo ja papisto tulivat kiireesti kotiin osoittamaan isänmaallisuuttaan ja kuuliaisuuttaan Venäjän keisarille Porvoon valtiopäiville kesken Suomen sodan 1809, kun rengit vielä taistelivat Savossa ja Pohjanmaalla.

Kaikki me olemme oppineet koulussa laulamaan näiden sotien kunniaksi tehtyjä lauluja. [b]Mikäpä on sen komeampaa kuin letti- ja rusettipäisten koulutyttöjen laulu: "Nuorukaiselle kuolla kuuluu…"[/b]

--

Näitä vaan lisää vaikka olen itsekin enemmänkin porvari puolelta kuten Laitinenkin, mutta so what tässä tilanteessa ... tällaisen femnistivaltion maanpuolutustahto pitää saada alas kaikilla eri keinoilla, se vaikuttaa vielä moneen muuhun asiaan kuin tuohon "toisen sukupuolen aseorjatyöhön" ...

Homo kirjoitti...

Opiskelijatytölle pitkä tuomio seksimurhasta

Amerikkalaisopiskelija Amanda Knox on saanut 26 vuoden vankilatuomion brittiläisen kämppäkaverinsa murhasta.
...
Knox yritti aiemmin vierittää syyn murhasta kongolaisen Patrick Diya Lumumban niskoille. Knox työskenteli Lumumban omistamassa pubissa. Mies istui jonkin aikaa vangittuna, mutta hänet vapautettiin kaikista syytteistä.
...

Homo kirjoitti...

Ja tietenkään edes perusteetonta rikosilmoitusta tehnyttä narttua ei pidätetty, mutta onneksi Paul oli sentään sen verran fiksu, että oli asennuttanut kamerat suojaamaan nartun perättömiltä väitteiltä:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1801760
Paul Ankalla raju perheriita - poliisit paikalle

..
Poliisien määrä oli suurempi kuin normaaleissa perheriitatapauksissa. Syynä oli yleiseen hätänumeroon soittanut Anna, joka kertoi olevansa peloissaan, koska Paul oli osoitellut häntä aseella.

Poliisit saapuivat paikalle, mutta pidätyksiä ei tehty, koska kummassakaan riidan osapuolessa ei näkynyt mitään ulkoisia vammoja.
...
Poliisien saapumiseen johtanut riita alkoi, kun Anka palasi kotiin hakeakseen parin yhteiset lapset kouluun. Hän ja Anna ajautuivat ilmiriitaan, kun Anka kuuli, että Anna oli antanut potkut talon kodinhoitajalle edellisenä päivänä.

Annan hätäpuhelun aikana esittämät väitteet siitä, että Paul olisi uhkaillut häntä aseella, olisivat saattaneet tietää Paulille pahoja ongelmia.

Paulin onneksi hän on asentanut valvontakamerat ympäri perheen taloa. Poliisit tarkistivat nauhat ja huomasivat, että Annan kuvailemaa aseellista välikohtausta ei ole koskaan tapahtunut.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ankat ovat epäiltynä perheväkivallasta. Vuosi sitten Anna pidätettiin pahoinpitelystä epäiltynä sen jälkeen, kun hän oli heittänyt Paulia jääkimpaleella ja saanut tämän pään vuotamaan verta. Paul kuitenkin antoi anteeksi pidätetylle vaimolleen, eikä nostanut syytteitä.

Homo kirjoitti...

Pahoittelen, ettei linkki ollutkaan linkkinä. Tässä korjattu linkki.

Vortac kirjoitti...

Homo, väitätkö että Leonardo Da Vinci ja Michaelangelo olivat HOMOJA?

Tsaikovskista nyt ei tiedä mikä se oli, mutta meinaatko tosiaan tuollaista väittää? Onko sulla jotain perusteluja tai todistuksia asiasta?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Niin, tervetuloa keskustelemaan aseVELVOLLISUUDESTA - siellä ei ollut mitään vaihtoa sille, että olisi VELVOLLISUUDETTOMUUS kenties mahdollinen vaihtoehto..

Minusta on todella sairasta väkisin tehdä jokin hiton velvollisuus veljiensä surmaamisesta ja sen opettelusta!

Jeesuksella ei todellakaan olisi armeijasta mitään kovin hyvää sanottavaa.

"Puolustus" my ass. Kenen puolustus ja ketä vastaan? Ettei olis eliitin puolustus kansaa vastaan, kun se lopulta ryhtyy kapinaan kun se on ahdettu tarpeeksi ahtaalle..(toki sitten esim. suomeen palkataan muualta sotilaita, ja suomalaiset sotilaat lähtevät toisiin maihin, niin että ei sotilaita tarvitse pakottaa sentään surmaamaan oman maansa siviilejä)

- Vortac

Syltty kirjoitti...

Turha Paulin on vikistä, jos asuu vapaaehtoisesti väkivaltaisen hullun kanssa. Ilmeisesti hän ei vikisekään, vaan on sopeutunut tilanteeseen, mutta se on yhtä idioottimaista kuin naisten tapa pysyä hakkaavan poikaystävän tukena.

Homo kirjoitti...

Vortac:

Leonardo's most intimate relationships were perhaps with his pupils Salai and Melzi, Melzi describing Leonardo's feelings for him as both loving and intensely passionate. It has been claimed since the 16th century that these relationships were of a sexual or erotic nature. Court records of 1476, when he was aged twenty-four, show that Leonardo and three other young men were charged with sodomy, and acquitted.[17] Since that date much has been written about his presumed homosexuality and its role in his art, particularly in the androgyny and eroticism manifested in John the Baptist and Bacchus and more explicitly in a number of erotic drawings.[42]

Michelangelo

Tšaikovski

Vortac kirjoitti...

Homo, kiitos linkeistä, koetan tutkia asiaa.

Silti jotenkin vaikea uskoa Leonardosta ja Michelangelosta..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Joo, tosta wikipedia-artikkelista ainakin käy selväksi, että hän siis piti seksuaalisen intiimielämänsä hyvin yksityisenä, ettei siitä ole sen takia mitään varmaa tietoa (siis puhun Leonardosta nyt).

Ja että hänestä alettiin myöhemmin sitten heittää satiireja ja muuta läppää, jonka mukaan hän olisi voinut olla homo jne.. tuossa ei varsinaisesti ollut mitään sellaista kohtaa, joka olisi suoraan osoittanut homoutta - voihan miespuolista rakastaa platonisestikin toinen mies vaikka kuinka intohimoisesti, ilman mitään -seksuaalista- himoa.

(ajat olivat erilaiset silloin, seksuaalisuus ei ollut sellainen käsistä riistäytynyt demoninen ydinpommi niinkuin nykyään)

Ja se, että häntä on mahdollisesti syytetty jostain 'sodomiasta' (tämä on vähän epäselvä termi toki), ei tarkoita, että hän olisi sitä tehnyt, etenkin kun tuossakin luki 'acquitted', joka tarkoittaa, että syytteistä luovuttiin.

Näin ollen olen sitä mieltä, että herra Da Vinci ei ollut homoseksuaalinen ihminen, mutta panettelevilla ja kateellisilla sieluilla on ollut paljon taipumusta levitellä sensuuntaisia juoruja ja huhuja, niinkuin sellaisilla sieluilla aina on.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Michelangelo defended his privacy above all. When an employee of his friend Niccolò Quaratesi offered his son as apprentice suggesting that he would be good even in bed, Michelangelo refused indignantly, suggesting Quaratesi fire the man.

Tästä käy hyvinkin ilmi, että miten tahansa 'homoeroottisina' hänen taideteoksiaan suinkin pidettäisiinkin, että hän kuitenkin myöskin piti yksityiselämänsä ja intiimiytensä hyvin salaisena, ja näinpä kädessäsi on vain huhuja, joita olet itse homona tietenkin taipuvainen uskomaan.

Renessanssi oli varmasti vaikeaa aikaa platonisesti kaikkia rakastaville ihmisille, koska heidän kauneuden, miespuolisen kehon ja hyvyyden ihailunsa tulkittiin tuolla tavalla karkean seksuaalisesti ja homoeroottisesti.

Tottakai hyvä ja rakastava ihminen on sitä kaikkia kohtaan, eikä vain hyvin rajattua ryhmää kohtaan. Se ei kuitenkaan tee hänestä homoa, eikä nykyisillä homoilla ole mitään yhtäläisyyttä aikoinaan eläneiden suurien sielujen kanssa, jotka syleilivät mielellään niin miehiä kuin naisiakin silkasta rakkaudesta. Jos ajattelemme esim. Jeesusta, niin hänenkin voitaisiin väittää olevan ainakin biseksuaali, koska kehottaa rakastamaan naapuriaan sukupuolesta välittämättä..

Tosin mitä enemmän aihetta pohdin, sitä monimutkaisemmaksi menee; voiko homomies rakastaa naista koko sydämestään, mutta olla silti kiihottumatta hänestä ja eläimellis-seksuaalisesti himoita kuitenkin vain miehiä - vaikka samalla ihaileekin suunnattomasti vaikkapa naiskehon kauneutta?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lisäksi noissa kaikissa on todisteina lähinnä.. 'is thought to have'.. tai jotain vastaavaa. Eli tyyliin "hänen väitetään", tai "hänen on ajateltu olleen"..

Kuka on väittänyt, ja millä perusteella? Kuka on ajatellut olleen? Ja millä perusteilla.. jne.

Helppohan se on tollasta heittää.. voinhan mäkin väittää ja ajatella mitä hyvänsä ja siten voidaan kenestä tahansa kirjoittaa, että 'hänen on väitetty olevan homoseksuaali'..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tsaikovskystä voin kyllä myöntää, että vaikuttaisi hyvinkin homppelilta.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Vuoden sonni"

Hesari sitten meni ja sensuroi kaikki kriittiset, "Missä on vuoden lehmä-äänestys ?"-tyyppiset kommentit. Raukkamaista ja häpeällistä toimintaa.

MikkoAP kirjoitti...

Homo ja Vortac: kyllähän näissä homo- ja heteromiesten saavutuksia vertaillessa päätyy väistämättä karkeisiin yleistyksiin.

Mutta here goes: voisikohan homomiesten yliedustus suurten taiteilijoiden joukossa johtua siitä , että :

1. Homomiehillä on heteromiähiä keskimääräisempi suurempi kiinnostus estetiikkaan. Siis keskimääräisesti. Kyllä veikkaisin, että homomiehillä on reipas yliedustus, verrattuna heidän osuuteensa koko miesväestöstä, miespuolisten muotisuunnittelijoiden joukossa.

2. Kuten Homo mainitsikin, perhevelvoitteet ovat epätodennäköisemmin häiritsemässä taiteentekoa.

Ja sitten vielä se, että miehissä on enemmän huippulahjakkaita (ja toisaalta vähälahjaisia.

Tuota estetiikkapuolen merkitystä mietin, sillä vaikka suurimpien tiedemiesten joukossa on homoja (Alan Turing ym.), vastaavaa yliedustusta ei nähdäkseni ole.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa lukea vaikka joku Leonardon elämästä kertova elämäkerta. Leonardolla ei tiedetä olleen elämänsä aikana ainoatakaan läheistä ihmissuhdetta naisten kanssa, sen sijaan miespuolisia oppilaita, kollegoita ja "hyviä ystäviä" riitti. Myös Leonardon piirroksissa on mielenkiintoisia seikkoja; hän mm. piirtelee miehen sukuelimiä hyvinkin tarkkaan ja yksityiskohtaisesti, kun taas naisten elimiä hyvin viitteellisesti ja luonnosmaisesti. Lisäksi piirroksista on löydetty pikkutuhmia hupipiirrusteluja, joissa mm. miehen penis osoittaa kohden miehen takamusta jne. Tietenkään Leonardo ei mahdollista homouttaan tuohon aikaan avoimesti muille olisi kertonut, olihan Italian kaupunkivaltioissa sodomiasta yleisesti vallalla kuolemantuomio.

Leonardon suurta merkitystä ja arvoa ei toki pudota se, oliko mies hetero vai homppeli. Jälkimmäiseltä kyllä vaikuttaa. Ja mitä minuun tulee, olen kyllä ihan "puhdas" hetero (eli ei ole motiivia homojen merkityksen korostamiseen).