perjantaina, joulukuuta 04, 2009

Eroon naistutkimuksesta

Keski-Suomen vihreät miehet haluavat eroon naistutkimuksesta
Vihreiden miesten mielestä rahavaikeuksissa rypevää naistutkimusta ei saa lopettaa, sillä oppiaine on yhteiskunnallisesti tärkeä. Yhdistyksen mukaan sukupuolieroon liittyvä tutkimus on tärkeää Jyväskylän yliopistolle, mutta aine on avattava myös miehille.

"Haluamme kiinnittää huomiota siihen, että tasa-arvokysymys on hiukan eri asia kuin naiskysymys. Siinä pitää muistaa kaikensuuntaiset tasa-arvo-ongelmat", sanoo yhdistyksen puheenjohtaja, filosofian professori Mikko Yrjönsuuri.

51 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Eyewitness News found a local teacher who's only bringing home around $50 per week. A family court child support decision left him struggling to live and Eyewitness News found out it is not an isolated case.

As a six-figure software executive, he could afford $2,200 in child support each month, but he lost his job and couldn't find stable work for more than one year.
"I don't think the court system is prepared to handle, 'What do you mean you can't find a job?’" Nelson stated.
He requested a temporary reduction in child support, but got caught in the backlog.
"Even filing took over a year for my case to get to court and you have to keep paying during that time," he said.
Nelson took a teaching job and, when the judge finally heard his request, he couldn't believe what happened.
"Her basis was I can afford it, figure it out," he said.
Family law Judge Julian Piggotte raised his child support another $300 then later withdrew from the case because her husband worked with Nelson's ex-wife in the State Attorney's Office.

Homo kirjoitti...

Narttu hakkasi miehensä hengiltä kirveellä saadakseen henkivakuutusrahat ja muuttaakseen sitten lesbotyttöystävänsä kanssa yhteen.

Murhan tunnustanut lesbotyttöystävä pääsi kuin koira veräjästä.

Homo kirjoitti...

Court Rules Child Support Overpayment = Windfall to Mom

Henry kirjoitti...

Avioliitto ja lasten hankinta näyttävät olevan miehille todellakin riskialtis yritys USA:ssa.

"The only safe strategy for men to avoid liquidation and slavery seems clear: avoid women.

I like women, but I hate slavery and torture more than I like women."

Homo kirjoitti...

Suomessa ainakin vihreät nartut ovat yrittäneet saada ainakin jossain määrin jenkkitouhuja tännekin. Esimerkiksi he ovat vaatineet, että avoliitossakin pitäisi erossa naisen saada lohkaistua osa miehen omaisuudesta (ilmeisesti korvauksensa pillunvuokrauksesta ja sen haisevan ja röhkivän sian sietämisestä niinkin kauan) ja lisäksi, että kotiäideille pitäisi saada erossa rahaa/elatusta

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Pakko kommentoida -rehellisyyden nimissä ; )

--

Eiköhän se nyt ole niin päin, että tämä Suomen ja Ruotsin feministivaltio toiminta on miehelle kaikkein pahinta. Joku jenkkimies, Balttian tai katolisen Eu:n mies pyörtyisi tämän edessä. Se ei tietenkään tarkoita, että esim USA:lainen miesaktivismi silti kehuisi omaa maataan, niin hyvin asiat eivät ole, eikä tämä kuulu kait tämän aktivismin ideologiaankin.

Suomessa jo "sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena" takaa nuo naisten edut verotuksen kautta aina -ja miehiltä silti ryöstäen ne rahat välikädellisesti. Eroaminen on tällöin äärimmäisen helppoa. Lisäksi on varmastikin maailman feministisin valtiokoneisto vielä tukemassa huoltajuuskiistoissa.

Lisäksi Suomessa on paljon pienemmät tuloerot sukupuolten välillä mitä USA:ssa -siis miesten häviöksi.

Miettikääs sitten rehellisesti tämän valossa Suomi - USA

Eli jos ero sattuu vaikkapa Texasissa, jossa veroprossa on 0 tai lähellä sitä, ja valtiota ei periaatteessa apuineen ole, puhumattakaan feministivaltiosta koneistoineen, tuomareita saa vain rahalla ja käsittääkseni avioehto onkin jo valmiiksi paljon useammalla kuin Suomessa, jossa se puuttuu lähes 80% miehiltä niin ...

En siis sitä sano, että eikö koko maailma olisi menossa sekaisin feminismin takia, mutta koska on niin järkyttävästä asiasta kysymys, niin on pakko tuoda se esiin, että Suomi ja Ruotsi ovat maailman feministisimmät valtiot -ja kiistatta vielä niistä Suomi pahempi.


--

Lonkalta -Miksi Suomi on asteen pahempi vielä kuin Ruotsi?

No katsokaa nyt vaikka tuota jo toista kautta maatamme johtavaa radikaalifeministi päämiestä ja ylipäällikkö mummoa.

Syntyvyys:
Suomessa on kokonaan synnyttämättömien osuus kaksinkertainen, jopa Ruotsiin verrattuna. Ja kaikkiin muihin pohjoismaihin verrattuna.

Naisten pakkohoitolait ym FAS asiassa ovat voimasssa Ruotsissa kuten Norjassakin, mutta meillä ei niistä meinata millään uskaltaa edes puhua, ja sosialistit vastustavat vielä minkä ehtivät vedoten "naisten vapautumiseen".

Liittyen äskeiseen -lasten oikeudet vst naisen oikeudet -meillä on elintärkeä imetys retuperällä sekin verrattuna Ruotsiin ja Norjaan. Tämän on todennut julkisesti MLL, WHO ym ja yrittänyt vaatia siihen muutosta, mutta taas on sama sosialistien, vihreiden ym "naisten vapaus" puhe vastassa ...

No entä tämä "vain toisen sukupuolen palkaton orjatyö" -nyt se on sitten muutettu jopa Ruotsissakin, ja me olemme siinäkin sivistysmaitten viimeisepiä. Siltikin vaikka ainutlaatuinen ylipäällikkömmekin on radikaalifeministi nainen ja meillä oli maailman ensimmäisenä naispuolustusministeri.

--

Nämä vain kommentteina, usaa ym saa haukkua ainakin minun puolestani niin paljon kuin haluaa, teen sitä itsekin välillä -siitä ei ole kysymys, mutta mitään maata ei voi valtiofeminismin voiman suhteen verrata Suomeen. Ei tämän hetkisellä maailmankartalla, eikä historiallisestikaan.

Olemme olleet kaikki mukana tekemässä maailmanennätystä ; ) Miehille kyllä negatiivisessa mielessä ; )

--

Nyt lähden cafelle katsomaan minkälaisen jutun ne sai IL siitä eilisestä syrjäytymistapahtumasta. Pistin muuten aika kovaa palautetta tälle järjestäjä porukalla pariakin eri kautta -linkkeineen miesasiasivustoille. Uskoisin että tämän jälkeen on ainakin miesasia vähän tutumpaa.

Henry kirjoitti...

"Miettikääs sitten rehellisesti tämän valossa Suomi - USA"

Kyllä tuolta USA:sta saa lukea mitä karmeampia tarinoita mm. elastusmaksuista ja jos ei maksa, niin joutuu vankilaan. Ei Suomessa kuule vastaavia tarinoita.

Johtuuko ero sitten miesten eri tilanteista vai siitä, että Suomi-mies ei puhu.

Heiskala kirjoitti...

Pienet vihreät miehet

"Keski-Suomen vihreät miehet haluavat eroon naistutkimuksesta

Vihreiden miesten mielestä rahavaikeuksissa rypevää naistutkimusta ei saa lopettaa,"


Vihreiden, olkoon sitten naisia tai miehiä, uskottavuus tasa-arvo-asioissa on puhdas nolla, tiedoksi vaan filosofian professori Yrjö Suurelle.

:ah

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Puhuin Henry siitä kokonaisuudesta.

Mehän annamme jo jokainen "elatusmaksua" pakotettuna valtioverotuksen kautta enemmän kuin köyhä tai keskivertomies mahdollisesti antaa jossain Texasissa oikeuspäätöksen jälkeen - jos antaa. Ja me annamme tämän aina vaikka emme saisi itse lainkaan naista + annamme sen lisäksi täysin vieraille pirullisille feministinaisille.

Lisäksi annamme täysin vieraille, pirullisille feministinaisille palkattoman orjatyösuojelun toisin kuin usassa ym.

Noita "isoja uutisia" tietysti löytyy 300 miljoonan ihmisen maasta pilvin pimein - mutta puhin kokonaislinjasta - ja siihen liittyy mm silloin se, että usassa on palkkaerot sukupuolten välillä paljon suuremmat mitä suomessa - miesten voitoksi.

Usassa on jossain asioissa velkavankeus mutta niin siellä on myös mm henkilökohtainen konkurssi, mitä suomessa ei ole.

Paskaksi silti on menossa koko maailma feminismin takia. Aasiassakin on jo äijät hätää kärsimässä suurkaupungeissa.

Mutta ero on se, että "maailma tarvitsee esikuvia" ja me skandit olemme olleet juuri niitä. Negatiivisessa mielessä miesten kannalta.

Usalaisia mieasiasivustoja ei muutenkaan kannata liikaa lukea niin, että tekee suoran vertailun suomeen. Esim tämä alfateoria voi saada aivan vääränlaisen painoarvon tällöin suomessa -johtuen siis suomen "androgyynisyys ja sukupuolten palkka tasa-arvo" yhteiskunnasta.

Katsokaa nyt kun 30 miljoonan ihmisen huippurikas ja koulutettu california valitsi päämiehekseen ääri machon Arskan ja meillä on taas seta DDR feministimummo. Arvomaailamme on täysin erilainen näiltä osin. Fornian naisistakin siis noin puolet äänesti iso arskaa johtajakseen, meillä oikeistopuolen miehetkin varmaan pitäisi häntä liian machona.

--

Tuo juttu eilisestä brandityöryhmän tapahtumasta on muuten täysin paska. Olen nyt abc ja se on tuossa edessä. Kyllä sinne olisi tarvinut marssia useampi miesaktiivi ... vaikuttamaan myös toimittajiin päättäjien lisäksi. Asevelvollisuus orjatyötä ylistetään jne ...

Painetaanko niiden nettisivut täyteen propagandaa - ne oli muistaakseni jotain "mitäsuomion.fi" tai vastaavaa ... ?

Homo kirjoitti...

Mitenkäs muilla aukeaa tämä?:

http://www.mitasuomion.fi

Ei pääsyä
Sinulla ei ole pääsyä tälle alueelle.

Homo kirjoitti...

Puolustusministeriö kannustaa asevelvollisuuskeskusteluun verkossa

Joulukuussa sivuston vierailijoilta kysytään, millaista puolustusjärjestelmää Suomi tarvitsee tulevaisuudessa. Vaihtoehtoina on nykyinen järjestelmä, nykyistä valikoivampi järjestelmä sekä myös naisiin laajennettu asevelvollisuus. Vierailija voi jättää sivuille myös ehdotuksen jonkinlaisesta muusta puolustusjärjestelmästä.

Heiskala kirjoitti...

Sinäkö henry?


wikipedia/ Miesliike

"Sukupuolentutkija Henry Laasanen puolusti miesliikettä. Hänen mukaansa miesaktivistit eivät ole väitteistä huolimatta taantumuksellisia, perinteisten sukupuoliroolien kannattajia, mutta ymmärtää, että on häiritsevää, kun feministisen hegemonian piiriin kuuluvaan tasa-arvokeskusteluun tulee kyselyjä myös miesten ongelmista. Laasanen kyseenalaisti Arto Jokisen väitteen, että miesaktivismissa olisi kyse perinteisen maskuliinisuuden vastaiskusta:

"Miesasiamiehenä toimiminen on suurin piirtein maskuliinisuuden vastakohta, koska maskuliininen mies on vahva pelastaja, joka suojelee naisia, ja epämaskuliininen mies on tämmöinen ruikuttava ja valittava mies. Ja mitäpä muuta tämä miesten ongelmista puhuminen olisi kuin valittamista ja ruikuttamista."[9]Sinäkö, Henry, tuon artikkelin wikipediaan kirjoitit?

:ah

Henry kirjoitti...

"Sinäkö, Henry, tuon artikkelin wikipediaan kirjoitit?"

En.

Homo kirjoitti...

Muistakaa mennä tuonne
puolustusministerion sivulle äänestämään tasa-arvoisempaa asevelvollisuusvaihtoehtoa.

Homo kirjoitti...

Sossutantat iskivät taas erehtymättömällä asiantuntemuksellaan lapsen edusta:

2-vuotias otettiin huostaan - ei saanut roskaruokaa

bmaad kirjoitti...

"Vierailija voi jättää sivuille myös ehdotuksen jonkinlaisesta muusta puolustusjärjestelmästä."

Ehdotin EU:n laajuista puolustusjärjestelmää, ammattiarmeijaa ja mm. ydinasepelotetta. Näin saadaan velvollisuus pois kaikkien jaloista ja ne jotka haluavat armeijahommia saavat niitä tehdä.
Huomautin myös että koko Euroopan pitäisi osallistua rauhantoimintaan, eikä jättää itärajan tuntumassa viruvia maita omiensa nojaan. Yhtenäinen Eurooppa tarvitsee lisää vastuuta toisistaan.

Homo kirjoitti...

Huoratkin kantavat kortensa kekoon:

Kööpenhaminan ilmastokokousvieraille ilmaista seksiä

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

roissyn blogissa jälleen kerran vähätellään raiskausta, suorastaan väitetään että kysymyksessä on täysin merkityksetön asia.

Ja varmasti täällä taas vannotaan käsi sydämellä että PUA/MRA blogosfäärissä kukaan ei puolusta tai vähättele raiskausta, vaikka todisteita päinvastaisesta on pilvin pimein.

Se että "miesasiamiehet" täällä eivät sanoudu irti Spearheadin ja roissyn kaltaisista sivuista tarkoittaa sitä että he ovat samaa mieltä niiden kanssa.

"Miesasialiike" pitäisi kieltää lailla.

MikkoAP kirjoitti...

""Miesasialiike" pitäisi kieltää lailla."

No niin!

Kuukausien kyselemisten jälkeen suolinkaispökäle on VIHDOIN esittänyt ensimmäisen kannanottonsa feministien väitteisiin!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Puolustusministerinkin on ollut pakko herätä tähän aseorjatyö ongelmaan -eikä väkisin allekirjoittaneen ym takia.

Aivan samaa asiaa on tämä, että koko maamme johtava brändi työryhmä joutui "hätä kädessä" pistämään ensimmäiseksi aiheekseen syrjäytymisen ja järjestämään siitä yleisötapahtuman. Sekä nettikeskustelun ym.

(PRKL kun vieläkin vituttaa etten ehtinyt paikalle.)

HE TIETÄVÄT USEAA KAUTTA, ETTÄ NYT ON TOSI KYSEESSÄ. ESIMERKIKSI TUO ARMEIJA TUOSSA MALLISSA AJETAAN ALAS. JOS EI MUUTEN NIIN SITTEN TÄMÄ "C-PAPERIGATE" KIRJA JA VIDEO ILMESTYY AIVAN OIKEASTI ENSI VUONNA. SEN PÄÄLLYSKANTTA KOMISTAA JO KALLASVUOT, JOKISET, VIIHDETÄHDET, TOIMITTAJAT SEKÄ REHN JA HALONEN. JA TIETENKIN MYÖS LÄÄKÄRILIITON EDUSTAJAT JA PUOLUSTUSMINISTERI YM.

--

Mitä tulee arvon nimimerkki suolihuuhtelu (eli Arto Jokinen)kirjoituksiisi täällä -eli noihin traumaattisiin fiksaatioihisi 2-4 vuotiaan tasolle, siisteyskasvatus intoiluusi sekä tästä johtuviin sadomasokistisiin peleihin (joita yrität pelata nyt siis täälläkin)-niin mistä sinä Arto hyvä tietäisit mitä Suomen miesaktiivi edustaa? Oletko kunnolla edes koskaan keskustellut sellaisen kanssa.

Ei tällä blogin kommenttiosastolla kirjoittele, kuin pari Suomen miesaktiivia silloin tällöin ja ketään heistä ei kirjoita mitään mistään raiskauksista. Ei edes sinne suuntaan. Yhtään 30 "mies vailla tasa-arvoa" kirjan kirjoittajasta ym et näe täällä. Henry on ainoa joka lasketaan miesaktiivien leiriin Suomessa ja hän pistää joskus avauksia siitä kun esim poliisitkin julkisesti ihmettelevät näitä samoja asioita, kirjoittavat kirjojakin jo niistä jne - nimittäin sitä että tuolla käytännössä on enemmän kuin puolet raiskaus syytteistä tekaistuja (ja tämä on hirveä rikos syytettyä kohtaan) sekä 95% pian pedofiili syytteistä avioerotilanteissa ym keksittyjä. Nehän ovat hirvittäviä tekoja esim ex vaimo taholta lasten isää kohtaan. Ja isä on yleensä täysin kädetön näiden tilanteiden edessä.

Luepa (suolifiksaatio leikki) vaikkapa tuo alapuolinen uutuuskirja. Tulee puhtaampi olo? Ja ihan rehellisesti -onko sinut raiskattu lapsena, koska kyllä sekin on mahdollista ja onko siitä syntynyt vinoutuma persoonaasi joka nyt näyttäytyy "Arto Jokinen" ilmiönä?


Syytettynä Isä - isän ihmisoikeudet

http://maaginenarkki.blogspot.com/2009/10/isien-ihmisoikeuksista.html

"Karmeaa luettavaa viranomaisten ja katkeruutta pursuavien äitien väsytystaisteluista isejä vastaan, jotka yrittävät saada edes tavata lastaan. Suomessa, tasa-arvon esimerkkimaassa, naisilla on suuresti valtaa ja sitä he osaavat myös käyttää sumeilematta hyväkseen. Peli menee törkeäksi, kun naiset alentuvat käyttämään lapsiaan nappuloina".

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Piti kirjoittaa että puolustusministerikin on herännyt tähän ongelmaan - eikä väkisin vähiten allekirjoittaneen takia.

Homo kirjoitti...

Suolinkainen, raiskaukseen kehottamisen, puolustamisen ja vähättelyn välillä on aika suuret erot. Ja jos nartut eivät välitä hevon vittua miesten ongelmista, niin miksi ihmeessä miestenkään pitäisi lotkauttaa korvaansa narttujen ongelmille niin kauan kun nartutkaan eivät piittaa miesten ongelmista?

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

MikkoAP: "Kuukausien kyselemisten jälkeen suolinkaispökäle on VIHDOIN esittänyt ensimmäisen kannanottonsa feministien väitteisiin!"

En ottanut kantaa feminismiin vaan miesasialiikkeeseen.

Yleinen tasa-arvo: "Mitä tulee arvon nimimerkki suolihuuhtelu (eli Arto Jokinen)kirjoituksiisi täällä"

Kuka on Arto Jokinen?

"eli noihin traumaattisiin fiksaatioihisi 2-4 vuotiaan tasolle, siisteyskasvatus intoiluusi sekä tästä johtuviin sadomasokistisiin peleihin (joita yrität pelata nyt siis täälläkin"

Mitä vittua? Sinulla on selvästi jotain aika vakavia mielenterveydellisiä häiriöitä.

"niin mistä sinä Arto hyvä tietäisit mitä Suomen miesaktiivi edustaa? Oletko kunnolla edes koskaan keskustellut sellaisen kanssa."

Se että tämä sivusto ja sen kommentoijat eivät sanoudu irti naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ihannoivista sivuoista tarkoittaa sitä että tämä sivusto ja sen käyttäjät ovat samaa mieltä niiden kanssa.

"nimittäin sitä että tuolla käytännössä on enemmän kuin puolet raiskaus syytteistä tekaistuja (ja tämä on hirveä rikos syytettyä kohtaan) sekä 95% pian pedofiili syytteistä avioerotilanteissa ym keksittyjä."

Tämä on niin tyypillistä. Heti kun tuodaan esille se tosiseikka että raiskaus on väärin, miesaktivistit alkavat sönköttämään jostain täysin aiheeseen liittymättömistä asioista kuten siitä että x % raiskaussyytöksistä ovat tekaistuja. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että raiskaus on väärin. Se on täysin epäolennaista.

"Luepa (suolifiksaatio leikki) vaikkapa tuo alapuolinen uutuuskirja. Tulee puhtaampi olo? Ja ihan rehellisesti -onko sinut raiskattu lapsena, koska kyllä sekin on mahdollista ja onko siitä syntynyt vinoutuma persoonaasi joka nyt näyttäytyy "Arto Jokinen" ilmiönä?"

Tämäkin on erittäin tyypillistä. Miesaktivistit ajattelevat että ainoa syy miksi kukaan välittäisi paskan vertaa raiskauksesta johtuu siitä että heidät on itse raiskattu. Tämä tietysti kertoo paljon miesaktivistien vähättelevästä asenteesta raiskauksta kohtaan, ja on myös yritys vaihtaa aihetta. Kun esittää että raiskaus on väärin, tuloksena on aina kiertelyä ja kaartelua ja aiheen vaihtamista.

Homo: "Suolinkainen, raiskaukseen kehottamisen, puolustamisen ja vähättelyn välillä on aika suuret erot. Ja jos nartut eivät välitä hevon vittua miesten ongelmista, niin miksi ihmeessä miestenkään pitäisi lotkauttaa korvaansa narttujen ongelmille niin kauan kun nartutkaan eivät piittaa miesten ongelmista?"

Ja tässä sitä taas tulee. Kiitos kun todistit että olen oikeassa.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

No jos miehen nimimerkit ovat "suolihuuhtelu" ja Jesus Christ Supercop" ja hän kuukausi tolkulla jankkaa fiksaation omaisesti jostain raiskauksista asian sivusta marginaaliblogin kommentti osastolla, niin ei tarvitse edes olla psykoanalyytikko, että huomaa jotain ...

--

Ja nämä kommentit:

Se että "miesasiamiehet" täällä eivät sanoudu irti Spearheadin ja roissyn kaltaisista sivuista tarkoittaa sitä että he ovat samaa mieltä niiden kanssa.

"Miesasialiike" pitäisi kieltää lailla.

--

Eli nämä on katsos joko erittäin yksinkertaisen ihmisen tai tärähtäneen tuntomerkkejä -tai sitten sen feministimiehen toimintaa.

Jos täällä marginaaliblogilla kukaan ei viitsi sinun fiksaatioittesi edessä alkaa matelemaan ja pyytelemään anteeksi -niin sillä ei ole mitään tekemistä Suomen miesaktiivien kanssa joista 99% ei ole koskaan käynytkään täällä kommentoimassa.

--

Mietiyttää että mahdatko olla sama nimimerkki "profeministi" joka heti tuli tuonne "keskustelua miesten tasa-arvosta" foorumille asevelvollisuus osioon kertomaan "raiskaus fiksaatioitaan" ... jostain sinne sellainen ilmestyi ihan päivässä parissa kun asevelvollisuus osio lisättiin ja sinä pyörit samaan aikaan täällä - ja vielä siihen aikaan Henryllä oli tuossa sivussa suora linkki tuonne foorumille ... tietenkin itsesi mielestä on selvää, että enhän se minä ollut fiksaatioineni ;)

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Toisaalta mietyttää että et ollenkaan tiedä Arto Jokista, vaikka olet näin kauan seurannut miesasiaa ja hänestä ollaan täälläkin sinä aikana useasti kerrottu - arvon profeministi Arto, suolihuuhtelu Supercop , )

MikkoAP kirjoitti...

""Miesasialiike"" pitäisi kieltää lailla"

On äärifeministien mielipiteiden toistelua ja todellakin puoltava kannaotto feminismiin.

On tosiaan aika silmiinpistävää, että vaikka täällä keskustelu käsittelisi mitä vaan muuta miesten oikeksiin liittyvää aihetta, esim. asevelvollisuutta, niin suolihuuhtelun kommentit keskustelussa käsittelevät aina raiskausta!

MikkoAP kirjoitti...

Ja suolinkainen on aikaisemmin puolustaessaan väitettään, että vastustaa feminismiä ja miesliikettä yhtälailla seuraavaa vertausta: jos vastustaa natsismia, ei se automaattisesti tarkoita, että on kommunisti.

No tottahan tuo, mutta esim. sosiaalidemokraatit vastustivat molempia, eikä heillä ollut mitään vaikeuksia määritellä tarkalleen, mitä he kummassakin vastustivat. S.

Hänen uskottavuutensa on samaa luokkaa kuin henkilön, joka huutaisi "Heil Hitler!" ja käyttäisi hakaristi-käsinauhaa samalla väittäen, ettei ole natsi!

MikkoAP kirjoitti...

Homo muuten, tuosta suolinkaisen fiksaatiosta kääntää kaikki keskustelu raiskauksiin: tuli vaan mieleen, että eivätkö ne kaikkein fanaattisimmat ja vihamielisimmät homojenhakkaajat ("fag-beaters") ole useimmiten niitä, jotka yrittävät epätoivoisella vimmalla kieltää OMAT homoseksuaaliset taipumuksensa? :)

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo: "No jos miehen nimimerkit ovat "suolihuuhtelu" ja Jesus Christ Supercop" ja hän kuukausi tolkulla jankkaa fiksaation omaisesti jostain raiskauksista asian sivusta marginaaliblogin kommentti osastolla, niin ei tarvitse edes olla psykoanalyytikko, että huomaa jotain ..."

Niin, sillä eihän kukaan tervejärkinen ihminen pidä raiskausta mitenkään sen kummempana juttuna. Ainakin miesaktivistien mielestä.

"Eli nämä on katsos joko erittäin yksinkertaisen ihmisen tai tärähtäneen tuntomerkkejä -tai sitten sen feministimiehen toimintaa."

Tottahan toki kuka tahansa joka vastustaa raiskausta on joko tärähtänyt tai sitten feministi, muita vaihtoehtoja ei löydy.

"Jos täällä marginaaliblogilla kukaan ei viitsi sinun fiksaatioittesi edessä alkaa matelemaan ja pyytelemään anteeksi -niin sillä ei ole mitään tekemistä Suomen miesaktiivien kanssa joista 99% ei ole koskaan käynytkään täällä kommentoimassa."

Tosiasia on se että tämä sivusto tukee Spearheadin ja roissyn kaltaisia sivustoja jotka kannattavat naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Sillä ei ole mitään tekemistä minkään "fiksaatioiden" kanssa.

"Mietiyttää että mahdatko olla sama nimimerkki "profeministi" joka heti tuli tuonne "keskustelua miesten tasa-arvosta" foorumille asevelvollisuus osioon kertomaan "raiskaus fiksaatioitaan" ... jostain sinne sellainen ilmestyi ihan päivässä parissa kun asevelvollisuus osio lisättiin ja sinä pyörit samaan aikaan täällä - ja vielä siihen aikaan Henryllä oli tuossa sivussa suora linkki tuonne foorumille ... tietenkin itsesi mielestä on selvää, että enhän se minä ollut fiksaatioineni ;)"

"Toisaalta mietyttää että et ollenkaan tiedä Arto Jokista, vaikka olet näin kauan seurannut miesasiaa ja hänestä ollaan täälläkin sinä aikana useasti kerrottu - arvon profeministi Arto, suolihuuhtelu Supercop , )"

Hahahahaha. Sinä olet vainoharhainen. Mielenvikainen. Mene hoitoon.

MikkoAP: "On äärifeministien mielipiteiden toistelua ja todellakin puoltava kannaotto feminismiin."

Feminismi ja miesasialiike ovat molemmat ääriliikkeitä, ja kuka tahansa tervejärkinen ihminen vastustaa niitä molempia.

"On tosiaan aika silmiinpistävää, että vaikka täällä keskustelu käsittelisi mitä vaan muuta miesten oikeksiin liittyvää aihetta, esim. asevelvollisuutta, niin suolihuuhtelun kommentit keskustelussa käsittelevät aina raiskausta!"

Johtuu ihan siitä että jatkuva seksuaaliväkivallan ihannointi on sitä luokkaa huolestuttavaa toimintaa että siitä on mahdoton pysyä hiljaa.

"Hänen uskottavuutensa on samaa luokkaa kuin henkilön, joka huutaisi "Heil Hitler!" ja käyttäisi hakaristi-käsinauhaa samalla väittäen, ettei ole natsi!"

En ole missään vaiheessa osoittanut minkäänlaista tukea feminismiä kohtaan.

"Homo muuten, tuosta suolinkaisen fiksaatiosta kääntää kaikki keskustelu raiskauksiin: tuli vaan mieleen, että eivätkö ne kaikkein fanaattisimmat ja vihamielisimmät homojenhakkaajat ("fag-beaters") ole useimmiten niitä, jotka yrittävät epätoivoisella vimmalla kieltää OMAT homoseksuaaliset taipumuksensa? :)"

Sinun herneen kokoinen aivosi ei siis pysty edes hyväksymään sitä mahdollisuutta että joku ihan oikeasti vastustaa raiskausta. Koska sinä kannatat sitä, ajattelet että totta kai kaikki muutkin kannattavat, vaikka toisin väittäisivätkin.

MikkoAP kirjoitti...

"Niin, sillä eihän kukaan tervejärkinen ihminen pidä raiskausta mitenkään sen kummempana juttuna. Ainakin miesaktivistien mielestä."

Sinun pieneen mieleesi mahtuu vain yksi ajatus: raiskaus.

Siksi olet kykenemäton keskustelemaan mistään aiheesta peilaamatta ensin sen suhdetta raiskaukseen. Asevelvollisuus, elatusvelvollisuus, avioehdot ym. Mikä on kontribuutiosi keskusteluun noista aiheista? Ei mikään muu kuin inttäminen, että noista asioista puhuminen on raiskauksen kannattamista.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

"Sinun pieneen mieleesi mahtuu vain yksi ajatus: raiskaus."

Koska te jankutatte siitä koko ajan. Jos Halla-Aho kirjoittaisi koko ajan että "tapetaan kaikki nekrut," luuletko että kukaan ei sanoisi asiasta mitään? Vai onko teidän raiskausihannoinnista tullut jo niin rutiinia että ette edes tajua miten oksettavaa se on tervejärkisten ihmisten mielestä?

"Asevelvollisuus, elatusvelvollisuus, avioehdot ym. Mikä on kontribuutiosi keskusteluun noista aiheista? Ei mikään muu kuin inttäminen, että noista asioista puhuminen on raiskauksen kannattamista."

Paitsi että en ole missään vaiheessa sanonut mitään tuollaista.

Homo kirjoitti...

Koska femakot eivät ole sanoutuneet irti Valerie Solanasin SCUM-manifestista (SCUM = society for cutting up men), jossa ajetaam miehiin kohdistuvaa väkivaltaa, tarkoittaa se ilmeisesti logiikallasi, että kaikki feministit ajavat miehiin kohdistuvaa väkivaltaa. Oletko sinä muuten sanoutunut irti SCUM-manifestista - vai kannatatko sinäkin miehiin kohdistuvaa väkivaltaa?

MikkoAP kirjoitti...

Suolinkainen: sinä olet AINOA, joka jankuttaa raiskauksesta. Et kirjoita MISTÄÄN muusta.

"Paitsi että en ole missään vaiheessa sanonut mitään tuollaista"

Olet alkanut kesken noihin aiheisiin liittyvän keskustelun alkanut inttää raiskauksesta. Se voi johtua vain siitä, ettet kykene ajattelemaan mitään aihetta liittämättä sitä raiskaukseen.

Homo kirjoitti...

MikkoAP, fag beater ei taida olla mikään vakiintunut ilmaisu. Sen sijaan gay basher -ilmaisua näkee jenkkienglannissa käytettävän.

En tiedä onko varsinaisista gay bashereista tehty tutkimuksia, mutta sen sijaan jollain määritelmällä homofobisiksi määritellyt miehet näyttivät tutkimuksissa (esim. Is homophobia associated with homosexual arousal?) jostain syystä reagoivan ainakin jossain määrin kiihottumistyyppisillä fyysisillä reaktioilla homopornon näkemiseen, toisin kuin ei-homofobiset heteromiehet.

Tosin tietääkseni monet homot (myös minä) suhtautuvat skeptisesti niin suoraviivaiseen päättelyyn, että homofobit olisivat jotain piilohomoja. Toisaalta on myös yleisesti tunnettua, että ainakin politiikassa ja uskonnollisissa piireissä jenkkilässä homovastaisia kommenttaneita esittäneissä on henkilöitä, joista osasta on myöhemmin paljastunut, että heillä on ollut tapana harrastaa seksiä toisten miesten kanssa ainakin ajoittain.

Homo kirjoitti...

On myös hyvä muistaa, että toisaalta miehistä hyvin suuri osa näyttää ainakin jossain määrin kiihottumisreaktioita lapsipornoon, vaikka suurin osa näin reagoivista ei pitäisi itseään pedofiileina, syyllistyisi koskaan mihinkään seksirikoksiin tms.

Samoin heteronartuilla on yleisesti huomattu kiihottumista (esimerkiksi muutoksia sukupuolielinten verenkierrossa, joka osoittaa kiihottumista) lesbopornosta, kun taas heteromiehet eivät yleisesti ottaen kiihotu homopornosta tai homomiehet ainakaan lesbopornosta.

Jotain havaintoja oli muistaakseni eläinpornosta tai eläinten keskenään harrastaman seksin näkemisestä, mutta en enää varmuudella muista mitä. Jos lonkalta pitäisi heittää, niin saattoi olla, että ihmisnartut kiihottuivat siitäkin, mutta miehet yleisesti ottaen ei.

Homo kirjoitti...

Ja ainakin nartuilla yleensä epäsopivien asioiden kiihottumisen yhteydessä nartut kiistivät olleensa kiihottuneita, vaikka mittauslaitteisto osoitti selviä muutoksia sukupuolielinten alueella.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Homo: "Koska femakot eivät ole sanoutuneet irti Valerie Solanasin SCUM-manifestista (SCUM = society for cutting up men), jossa ajetaam miehiin kohdistuvaa väkivaltaa, tarkoittaa se ilmeisesti logiikallasi, että kaikki feministit ajavat miehiin kohdistuvaa väkivaltaa. Oletko sinä muuten sanoutunut irti SCUM-manifestista - vai kannatatko sinäkin miehiin kohdistuvaa väkivaltaa?"

En ole ikinä kuullutkaan mistään SCUM-manifestista. Te sen sijaan tiedätte täsmälleen mitä Spearhead ja roissy ovat, ja minkälaisia asioita niissä kannatetaan. Ja te puolustatte niitä.

MikkoAP: "Suolinkainen: sinä olet AINOA, joka jankuttaa raiskauksesta. Et kirjoita MISTÄÄN muusta."

Seli seli. Em. sivuilla puolustellaan ja vähätellään raiskausta, kuten myös täällä. Täällä myös puolustellaan em. sivustoja.

Homo kirjoitti...

Suolinkainen, en minäkään ollut kuullut Spearheadista tai Roissysta, ennen kuin näin linkit niihin täällä. Ja viimeistään nyt sinäkin olet saanut linkin SCUM-manifestiin, jossa femakot ajavat väkivaltaa miehiä vastaan, mutta et ole suostunut tuomitsemaan sitä, vaan teeskentelet edelleen tietämätöntä.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

"Suolinkainen, en minäkään ollut kuullut Spearheadista tai Roissysta, ennen kuin näin linkit niihin täällä."

Ja tuomitseeko kukaan täällä niitä sivuja? Ei tuomitse.

"Ja viimeistään nyt sinäkin olet saanut linkin SCUM-manifestiin"

En klikannut. Ei kiinnosta. Ei olennaista.

MikkoAP kirjoitti...

"En klikannut. Ei kiinnosta. Ei olennaista."

Keskustelunkannalta olennaista, mutta sinun näkökulmastasi, jossa muita keskustelunaiheita kuin raiskaus ei ole olemassa, ei.

Miksi sinun täytyy tulla inttämään raiskauksesta jokaiseen väliin silloinki9n, kun muut eivät raiskauksesta puhu?

Epäilyttävä pakkomielle.

"Koska te jankutatte siitä koko ajan"

Jankutus saa useimmiten alkunsa siitä, kun sinä alat siitä inttämään, vaikka muut puhuisivat ihan muuta.

Todellakin epäilyttävä pakkomielle.

Homo kirjoitti...

Suolinkainen kannattaa häätää pois matolääkkeellä, ennen kuin suolisto menee siitä tukkoon - vaikka ruuansulatuskanavan ulkopuolella olevista suolinkaisista ei pääsekään kokonaan eroon. Kyse on siis enemmänkin säännöllisistä harvennushakkuista. Suolinkaisella, kuten monilla loisilla, on muuten varsin mielenkiintoinen kiertokulku, joista saa jonkinlaisen käsityksen asiasta, vaikka jotain yksityiskohtia onkin jätetty pois:


Suolinkainen


Koiran suolinkainen

Homo kirjoitti...

Raiskauspakkomielle, kuten muut pakkomielteet, on sairaus ja siihen voi auttaa esimerkiksi kognitiivinen terapia. Hieman aihetta sivuavia juttuja:

Long-term sexual propriety/promiscuity/rape obsession

The Right Wings Obsession with Rape

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

MikkoAP: "Keskustelunkannalta olennaista, mutta sinun näkökulmastasi, jossa muita keskustelunaiheita kuin raiskaus ei ole olemassa, ei."

Minä lopetan asiasta puhumisen heti kun miesasialiike lopettaa raiskauksen puolustamisen ja vähättelyn. Te ilmeisesti saatte jauhaa asiasta loputtomiin, mutta kukaan eri mieltä oleva ei saa vastata.

"Epäilyttävä pakkomielle."

Niin, henkilö joka vastustaa raiskausta kärsii tietenkin kamalasta "pakkomielteestä," sillä ei kai nyt kukaan tervejärkinen sellaista tee.

"Jankutus saa useimmiten alkunsa siitä, kun sinä alat siitä inttämään, vaikka muut puhuisivat ihan muuta."

Edelleen: Spearhead & roissy.

Homo: "Raiskauspakkomielle, kuten muut pakkomielteet, on sairaus ja siihen voi auttaa esimerkiksi kognitiivinen terapia"

Niin, teidän tosiaan kannattaisi miettiä terapiaa ennenkuin päädytte vankilaan raiskauksesta tuomittuna.

Homo kirjoitti...

Suolinkaiset, minua ei kyllä kiinnosta hiivavitut edes raiskausmielessä. Ehkä projisoit omia ajatuksiasi muihin.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

SCUM (Society for Cutting Up Men).

"SCUM on perustettu tarkoituksena kaataa hallitus, eliminoida rahamarkkinat, perustaa täydellinen automaatio ja tuhota miessukupuoli. Nykyisin on teknisesti mahdollista lisääntyä ilman miehen apua… ja tuottaa naisia. Meidän täytyy välittömästi ryhtyä tähän… Miehet ovat vajavaisia, emotionaalisesti rajoittuneita ihmisiä: miehisyys on puutostauti ja miehet ovat tunne-elämältään raajarikkoja. Mies on täysin itsekeskeinen, hän on vankina itsensä sisällä, hän ei kykene samaistumaan toisiin eikä tuntemaan empatiaa… Hän on puolikuollut, passiivinen pölkkypää, kykenemätön antamaan tai saamaan nautintoa tai onnea… SCUM tappaa kaikki miehet jotka eivät kuuluu SCUM:in apujoukkoihin. Miesauttajat (profeministit, metroseksuaalit ynm "hyödylliset idiootit") ovat niitä miehiä, jotka työskentelevät uutterasti itsensä eliminoimisen hyväksi… miehiä jotka tappavat miehiä. Ennen täydellistä automatisoitumista ja miesten korvaamista koneilla, miesten tulisi olla hyödyksi naisille, palvella heitä, tyydyttää heidän pienimmätkin oikkunsa, totella heidän jokaista käskyään, olla naisille täydellisen kuuliaisia palvelijoita."

Vortac kirjoitti...

Kyllä tuolta USA:sta saa lukea mitä karmeampia tarinoita mm. elastusmaksuista ja jos ei maksa, niin joutuu vankilaan. Ei Suomessa kuule vastaavia tarinoita.

Elokuvasta Fletch (1985) muistinvarainen lainaus:

"Failure to pay alimony is a jailable offence, Fletch!"

Ja tuo 'alimony' on siis aivan lapsista riippumaton maksu - siihen kun miehelle läpsähtää päälle päätteeksi vielä ELATUSMAKSUT, niin on siinä hieman sukupuoliveroa!

Tosi tasa-arvoista meininkiä taas juu.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mitenkäs muilla aukeaa tämä?:

http://www.mitasuomion.fi
..

Noh, ihan hyvin se toimii mulla ainaskin.

Mikä on tämän asian relevanssi? Onko kyse sensuurista tms.? Pitäisikö tuolla olla jotain tulenarkaa tai mielenkiintoista?

- Vortac

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Siis tuo sivu on tämän Suomen brandityöryhmän sivu, ja sen lisäksi sitä siis seuraa myös maamme johto ja varmasti moni. moni toimittajakin käy ainakin vilkuilemassa tilannetta.

Toisaalta ihmiset eivät ole löytäneet vielä sinne, koska sivun nimi on vähän erikoisesti valittu, mutta tämä antaa meille miesnäkökulman edustajille oivan tilaisuuden tuoda esiin mielipiteitämme.

Niihin kommentti osastoihin kannattaa käydä heittämässä jotain esim suomen ainutlaatuisesta aseorjatyöstä, miesten ero ja huoltajuushelveteistä ja tasa-arvoyksikön tasa-arvorikollisesta kokoonpanosta ym ym.

Siellä on lukemassa sellaiset herrat, että noihin asioihin voi oikeasti tulla muutos tätä kautta (jos se jotain kautta tulee).

Sanoisin lonkalta, että kannattaa keskittyä asetöihin ja tasa-arvoyksikköön -ne ovat selkeitä mitattavia vääryyksiä -ja on hyvin mahdollista, että joku Ollila tai Ahtisaari ei ihan vilpittömästi esim ole tietoinen tasa-arvoyksikön tilasta. Heillä kun on ollut kädet täynnä töitä Suomen rajojen ulkopuolelle -mutta jos he huomaavat tämän vääryyden ja hermostuvat siitä hiukankin, niin se luo asian muuttamiseen melkoista painetta lisää (ja sitä kun tulee jo monesta muustakin syystä).

Olen esimerkiksi varma, että Jorma Ollila ei katso hyvällä tuollaista kokoonpanoa tasa-arvoyksikössä. Sieltä kun jo määrätään kaikkia "naiskiintiöitä" Nokioillekin ym ja Ollila edustaa myös tällaista perinteistä ydinperhe käsitystä -joten hän varmasti ymmärtää, että jos ei yksikössä ole yhtään isää/miestä niin se ei ole oikein ... varsinkin ymmärtää jos joku jaksaisi kiinnittää hänen huomionsa tähän!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Annetaas ajankuluksi esimerkki siitä, että miten voisi toimia jos täällä maassa olisi ihan oikeita miesnäkökulman edustajia aktiivisena.

Perustaisi nyt "varjosivut nimeltä":

MITÄ FEMINISTISUOMI ON?

Kokoisi näille sivuille kaikkia näitä feminismin epäkohtia, ja kommentoisi tällä uuden Ry:n/nettisivun nimellä myös noille virallisille sivuille, lähettäisi maileja toimittajille, kommentoisi muuallekin ympäri netti foorumeja jne ... näin saisi kiinnitettyä monen päättäjän huomion miesten ongelmiin.

Eikä tämä edes niin hirvittävästi töitä vaatisi ... me elämme sissimarkkinoinnin, yrittämisen ja ideoiden ajassa.

Yleensäkin jos teette nettisivut niin miettikää sitä sivun nimeä tosi tarkkaan -oikein tehtynä se voi olla huikea mainos pitkässä juoksussa.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Henry varmasti sallii tämän.

Vain siksi, että huomattaisiin että ihan pikku asiasta ei ole kysymys:


"Tämä on verkkopalvelu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet Suomesta. Maasta, ihmisistä, kielestä, kulttuurista, taiteesta, taloudesta, politiikasta ja yhteiskunnasta.
Kysymykseen Mitä Suomi on? on tietysti monenlaisia vastauksia. Siksi haluamme antaa erilaisille ihmisille tilaisuuden esittää erilaisia mielipiteitä Suomesta ja suomalaisuudesta.
Päivän mielipiteessä kiinnostava henkilö esittää näkemyksensä yhdestä ajankohtaisesta suomalaisuuteen liittyvästä asiasta.
Viikon haastattelussa keskustellaan eri aiheista hieman pidemmin.
Mitä ne meistä ajattelevat seuraa Suomi-aiheista keskustelua maailmalla ja maailman medioissa.
Jokaisessa osiossa esitettyjä näkemyksiä saa ja tulee kommentoida. Oman mielipiteesi voit esittää myös vastaamalla Viikon kysymykseen.
Palvelumme tavoitteena ei ole löytää lopullista totuutta Suomesta, eikä sellaista tietysti olekaan. Tärkeämpää on herättää keskustelua – sillä onhan Suomi myös sitä.
Antti Isokangas
Päätoimittaja
toimitus@mitasuomion.fi
Sivuston julkaisee Finland Promotion Board, toimikunta jonka tehtävänä on Suomen kansainvälisen viestinnän koordinointi ja Suomen maabrändin kehittäminen. Sen jäseninä ovat keskeisimmät Suomea kansainvälisesti ja ammattimaisesti markkinoivat toimijat eli ulkoministeriö, Matkailun edistämiskeskus, työ- ja elinkeinoministeriö, Invest in Finland, Tekes, Finpro, TAT/Finnfacts, Finnair ja Metsäsäätiö.
Mikä brändivaltuuskunta on?
Ulkoministeri Alexander Stubb asetti syyskuussa 2008 Suomen maabrändin kehittämiseksi valtuuskunnan, jonka puheenjohtajaksi kutsuttiin Nokian ja Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila. Valtuuskunnan muita jäseniä ovat johtaja Esko Aho, johtaja Paulina Ahokas, toimitusjohtaja Eija Ailasmaa, toimitusjohtaja Jukka Hienonen, johtaja Jan Hultin, toimitusjohtaja Mika Ihamuotila, professori Laura Kolbe, kirjailija, europarlamentaarikko Lasse Lehtinen, kansleri Ilkka Niiniluoto, johtaja René Nyberg, kirjeenvaihtaja Helena Petäistö, viestintäkonsultti Kirsi Piha, taiteilija Osmo Rauhala, urheilija Aki Riihilahti, toimitusjohtaja Kai Seikku, osastopäällikkö Petri Tuomi-Nikula, kansliapäällikkö Erkki Virtanen, kätilö, terveydenhoitaja Batulo Essak, toimitusjohtaja Kristiina Helenius, rehtori Helena Hyvönen sekä vuorineuvos Maarit Toivanen-Koivisto.
Valtuuskunnan tehtävänä on laatia perusta Suomen maabrändin eli vahvan maakuvan luomiselle Suomen kansainvälisen kilpailukyvyn parantamiseksi. Tavoitteena on siis lisätä kansainvälistä kiinnostusta Suomeen, suomalaisiin yrityksiin, suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä suomalaiseen kulttuuriin.
Brändissä on kyse maineesta. Maine ei voi olla valheellinen kiiltokuva, vaan sen täytyy heijastaa todellisuutta. Brändi on se, mitä Suomi ja suomalaiset tekevät, mitkä katsomme olevan vahvuuksiamme ja heikkouksiamme ja minkälaisista teoista haluamme tulla tunnetuksi. Toisin sanoen brändin kehittäminen on suomalaisten elinolojen ja koko Suomen kehittämistä.
Maamme mainetta ei luo valtuuskunta vaan kaikki suomalaiset. Siksi valtuuskuntakin pyrkii tarjoamaan kaikille suomalaisille erilaisia tapoja osallistua työhön Suomi-kuvan kirkastamiseksi."


AJATELKAAS NYT NIITÄ "VARJOSIVUJA" - TARVISIKO SELLAISET PERUSTAA MIESASIA PORUKASSA?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

https://www.domainkeskus.com/

www.mitafeminismisuomion.fi -verkkotunnus on vapaa.

3 vuotta:

41€ rekisteröinti viestintävirastolle + 98€/palvelu =139 euroa / 3 vuotta.

Luultavasti tähän voi jos sisältyä ohjaus muille sivuille -esim tänne Henryn sivulle?

--

Tätä tarkoitan markkinoilla ja "todellisella miesaktivismilla". Varata voitte sen vaikka heti parilla napsautuksella. Epävirallisen yhdistyksen voi perustaa myös vaikka heti.