perjantaina, joulukuuta 04, 2009

Tulospalkan hyödyt

Nainen hyötyy tulospalkasta harvemmin kuin mies

Top Ten Feminist Myths

7 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Tutkijat päättelevätkin pienten lasten äitien olevan työmarkkinoilla erityisryhmä, johon on syytä kiinnittää erityistä huomiota tasa-arvon toteutumiseksi."

Miksi ihmeessä. Se nyt ei vain ole mikään tasa-arvo-ongelma, että kotona lasten kanssa aikaansa viettävä saa vähemmän palkkaa kuin aamusta iltaan töitä puskeva ihminen.

Jos kotona oleilevalle maksettaisiin yhtän paljon, kuin töitä täysiä puskevalle, niin jälkimmäistä selvästi syrjittäisiin. Miksi kukaan tekisi enää kovasti töitä, jos siitä ei olisi mitään hyötyöä?

Elämä on täynnä valintoja. Tämä on yksi niistä. Kaikkea ei voi saada.

Homo kirjoitti...

Poliisi varoittaa miehiä nousemasta vieraiden naisten kyytiin

Vasemmisto: Hallitus nolasi presidentin

Jorma kirjoitti...

"Vasemmisto: Hallitus nolasi presidentin"

Ei. Halonen on nolannut ihan itse itsensä. Ja siinä sivussa suomalaiset.

Jorma kirjoitti...

"Poliisi kehottaa ravintolasta palaavia miehiä kävelemään tai käyttämään taksia ja välttämään vieraiden naisten tarjoamaa autokyytiä sekä automaatilla asiointia muiden henkilöiden läheisyydessä."

No, missä viipyvät feministien paheksuvat kommentit siitä, kuinka poliisi syyllistää rikoksen uhriksi joutuneita miehiä, joilla totta kai tulee olla oikeus juoda niin paljon kuin haluavat ja mennä kenen kyytiin hyvänsä joutumatta silti ryöstetyiksi?

Henry kirjoitti...

"Vasemmisto: Hallitus nolasi presidentin"

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?jari=238745

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

MUMMOLLE TÖITÄ
http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/

bmaad kirjoitti...

"No, missä viipyvät feministien paheksuvat kommentit siitä, kuinka poliisi syyllistää rikoksen uhriksi joutuneita miehiä, joilla totta kai tulee olla oikeus juoda niin paljon kuin haluavat ja mennä kenen kyytiin hyvänsä joutumatta silti ryöstetyiksi?"

Eikös naisille pitäisi
verorahoin kustantaa kuljetukset kotiin?