tiistaina, joulukuuta 29, 2009

Parisuhdeneuvoja kokeneelta

Matti Nykänen jakaa parisuhdeneuvoja

Veitsisarja

Hakkuri

Tiger Woods 'had plastic surgery after wife battered him with a nine-iron,' claims leading American sportswriter

6 kommenttia:

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

"On se aika epäkornia käytöstä."

Mäkikuningas kritisoi Suomen oikeuslaitokselta saamaansa kohtelua. (ollessaan syytettynä pahoinpitelystä, Matin mukaan todellisuudessahan Mervi saa välillä itsensäkuristamiskohtauksia.)

"Kaikkihan meistä on syöny makkaraa. Mutta kuka meistä on syöny ylikypsää Tapolaa?"

Mäkikotkamme hienovaraisesti kommentoi katkolla olevaa suhdettaan "erääseen" ex-vaimoonsa.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

"Sauvakävelin siellä järvellä ja opin avantouinnin."

Ilmojen kuningas Matti kertoilee ensimmäisen kirjansa syntyhetkistä katkaisuhoidossa Kotkassa - kesällä 2003.

"On kaksi osaa ihmisiä. Joku vetää huumeita, joku urheilee, joku vetää itsensä loppuun ja joku vaan nukkuu. Minä kuulun siihen porukkaan, joka nukkuu, urheilee, rakastelee ja hakkaa itseään ja voipi olla, että siinä joskus osuu toiseenkin ihmiseen."

Mäkikotka ja filosofi Matti kertoilee elämän suuria totuuksia kahdesta eri ihmistyypistä kirjansa promootiotilaisuudessa Helsingissä.

Asko kirjoitti...

http://areena.yle.fi/audio/588753 (katoaa kuukauden kuluttua)

Helena Kallion panos Sofi Oksasen seksistisiin kommentteihin on ehkä aggressiivisin minkä olen lukenut tai kuullut.

Hämmästyttävää kyllä, Helena on pienen pojan äiti, mutta ei lainkaan kykene tuntemaan empatiaa parjattua ryhmää kohtaan. Sen sijaan hän oksentaa, valehtelee ja lietsoo vihaa Oksastakin paavillisemmin.

No, nyt kun laitoin odotukset noin korkealle, eihän se enää miltään kuulosta.

Oksanenhan sanoi -- mikä on syytä kerrata, jotta emme unohtaisi häntä vihata -- klassisen rasistisen kommentin: tietyltä perimän määräämältä ryhmältä puuttuu joku inhimillinen ominaisuus, minkä takia tuon ryhmän jäsenet eivät tyypillisesti osaa käyttäytyä moraalisesti. Oksasen ylistetty versiohan kuului: tyypillinen suomalainen mies turvautuu väkivaltaan, koska ei kykene ilmaisemaan tunteitaan.

Seuraavaksi odotamme vastaavaa kommenttia mustista tai juutalaisista.

Henkilökohtaisena arviona lisään vielä, että Oksanen on luultavasti vähän tyhmä ja lapsellinen pikemmin kuin paha ihminen. Sen sijaan monet hänen ylistäjistään taitavat olla enemmän tai vähemmän aidosti pahoja.

Homo kirjoitti...

Nämä deitit taisivat tuottaa enemmän jatkosta kiinnostuneita kuin tyypilliset pikatreffitapahtumat. Lieneekö syynä ollut naisten ruuanlaittotaitojen esittely vai mistä oikein on mahtanut olla kyse?:

Kiinassa järjestettiin massatreffit yksinäisille miljardööreille

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1239217/Youve-bankrupted-dad-13-year-old-girl-sue-Child-Support-Agency-legal-battle-left-father-crippling-debts.html

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin ihan kamalaa, että tällekin asialle vielä naureskellaan. Toinen todellakin käyttää puukkoa parisuhdeväkivallan apuvälineenä ja silti se lähinnä huvittaa ihmisiä. Huomaa, että entinen stara ja koko ikänsä juoponretkuna ollut näemmä saa aika paljon anteeksi.

(Ja ei kyllä ole vastapuolikaan kovin fiksu, olisi pitänyt lähteä jo ajat sitten..ihmetyttää vaan nämä ainaiset huvittuneet kommentit kaduilla ihmisillä kun kuulevat Matin taas muksineen jne.)