sunnuntaina, joulukuuta 13, 2009

Reikiä

The idea of 'useless man’ has at last been revealed as a feminist myth, says James Delingpole.

The Cultural Devastation of and By Feminist Women: Tell Your Stories

Woods Saga Reveals Conflicts in Understanding of DV

Todella paha olo viisaudenhammasleikkauksen jälkeen
Lähetin sulle reikiä.
Hyvät ihmiset, jos joku on juuri tullut hammaslääkäriltä, niin älkää lähettäkö hänelle reikiä. Joku teki joskus gradua reiki-hoidon tepsivyydestä migreeniin ja ehdotin hänelle gradun nimeksi "Reikiä päähän". Ei innostunut. Takapuolivaivoja ja reikiä käsittelevälle gradulle en edes viitsi ehdottaa nimeä.

Tanska on seksikaupan turvasatama

Apua, apua, meitä sorretaan!

10 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Vangeille suunnattu deittisivusto hämmentää Ruotsissa

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Raija Julkuselta:

--

"Julkusen mukaan hyvinvointivaltiossa valtiota käytetään tasa-arvoisuuden instrumenttina, mutta hyvinvointivaltion varaan rakennettu sukupuolisopimus on kuitenkin hataralla pohjalla, sillä se voidaan ottaa pois, jos sen kannatus murenee. (”hyvinvointivaltio aviomiehen korvikkeena” on mahdollistanut näin sairaan feminismin luoman sukupuolisopimus tilanteen)

Markkinaliberalismissa sosiaalivaltio pyritään pitämään mahdollisimman pienenä. Sukupuolijaot muodostuvat silloin markkinavoimien tuloksena. Vapaat markkinat eivät suosi naisia työntekijöinä ja sukupuolten palkkaero muodostuu suureksi (mikä on erittäin hyvä asia miesten kannalta). Sukupuolikonflikti peittyy luokkaristiriitoihin ja naisten keskinäiset erot ovat suuria, eikä naisten yhteistä rintamaa ei muodostu (joka estää Suomen kaltaista valtiofemismin syntyä). Markkinaliberalismi vie väistämättä kohti konservatismia, vaikka konservatismi ei sinällään sisältyisikään osaksi markkinaliberalistista ajatusmaailmaa. Lopputuloksena on maskuliininen työyhteiskunta, jossa vastuu sosiaalisesti ongelmaisten huolenpidosta on perheillä, kirkolla, järjestöillä ja itseavun liikkeillä (joissa naiset toimivat palkatta). Konservatiivisissa maissa vallitsee kotiäitisopimus ja yhteiskunta on rakennettu kotiäitiyden varaan."

--

Viimeinen lause on väärin? Ei yhä nykynaisemmassa ”markkinamekanismin yhteiskunnassa” synny mitään vanhakantaista kotiäiti yhteiskuntaa (mitään paluuta samankaltaiseen malliin ei olisi edessä), koska sukupuoliroolit ovat jo muuttuneet mm suhteessa töissä käynti vaatimukseen, kristillisyys ei ole enää valtiofilosofiana, syntyvyys on romahtanut/äitiä ei tarvita kotona synnyttämässä/viittä lasta hoitamassa ja laajentuneiden markkinoiden ym takia työnkuvia on yhä enemmän laidasta laitaan. Syntyvyyden romahtamisen takia lähes kaikkialla länsimaissa on pian työvoimapula.

Markkinamekanismi vain näyttäisi avoimesti kuinka lahjakas ja tehokas nainen on suhteessa mieheen –ja antaisi naisille ne työt, mitkä ovat hänen järjelleen ja tehoilleen sopivia, sekä hän saisi näistä eri aputöistä juuri hänelle sopivan korvauksen.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Kiireessä tuli taas kiiirootusvireitä, eli piti kirjoittaman:

"Viimeinen lause on väärin? Ei yhä nykyaikaisemmassa ”markkinamekanismin yhteiskunnassa” synny mitään vanhakantaista kotiäiti yhteiskuntaa"

Henry kirjoitti...

"Ei yhä nykynaisemmassa ”markkinamekanismin yhteiskunnassa” synny mitään vanhakantaista kotiäiti yhteiskuntaa"

Jo on vapaat markkinat ilman säätelyä, niin synnytysikäisiä naisia tuskin otetaan edes töihin kovin mielellään ja raskauden sattuessa he saavat heti potkut. Toissalta silloin ei välttämättä edes ole olemassa niitä kunta-alan töitä, joissa suuri osa naisista nyt on.

Jos yksinhuoltajille ei maksettaisi tukia, niin naisen olisi pakko hankkia avioliitto ja pitää kiinni miehestä.

Homo kirjoitti...


Ylittyikö jo raja: Oppilailta spermanäyte biologiantunnille!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Nopeaan vielä Henrylle ...

Nämä alla olevat muutokset ovat todella suuria yhteiskunnallisesti, ne vaan ovat tapahtuneet/ovat tapahtumassa niin nopeasti, että monesti niitä ei huomioida vielä kunnolla poliittisessa filosoinnissa ym

- Vuosituhantinen kristillisyys valtiofilosofiana ja kulttuuripaineena on yhtäkkiä ohi
- Avioliitto instituutio "ilman eroamisia" on ohi
- Syntyvyys on täysin romahtanut
- Sukupuoliroolit ovat jo muuttuneet lopullisesti.
- "Kulttuurinen ja sosiaalipsykologinen raja" naisten työssä käynnin suhteen ollaan puhkaistu ja muutettu lopullisesti.

Variaatioita tietenkin tulee, mutta ei enää paluuta entiseen.

Hyvä on myös huomioida että USA (jonka nettisivuilla moni miesaktiivi käy) on erilainen kulttuuri näiltä osin. Kristillisyys kulttuurina on vielä siellä paljon voimakkaampaa.

Syltty kirjoitti...

Henry
"Jo on vapaat markkinat ilman säätelyä, niin synnytysikäisiä naisia tuskin otetaan edes töihin kovin mielellään"

Päinvastoin, sillä mikäli työmarkkinoilla ei olisi lainsäädäntöä, raskaana olevista naisista pääsisi kätevästi eroon. Kun raskauden kustannukset eivät lankea työnantajalle, nainen olis lähempänä miestä työhönottotilanteessa.

"ja raskauden sattuessa he saavat heti potkut."

Nimenomaan, tällainen mahdollisuus tietenkin alentaisi naisen palkkaamisen kynnystä. Luonnollisesti hyvälle työntekijälle ei kannattaisi edes antaa potkuja, vaan palkatonta vapaata.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

... eikä se naisen miehestä riippuvaisuus (antavana) puoliorjana + siivous / myynti / pätkätöissä huonolla palkalla, väkisin näytä niin huonolta vaihtoehdolta verrattuna tähän valtiofeminismiin, jossa me olemme pian naisten jonkinlaisia puoliorjia joko sinkkuina tai erotettuina lapsistamme pelkästään maksumieheksi kotona säälittävästi runk... ; )

Kai tämä yhteiskunta visiointi kuitenkin täytyy sen mukaan filosoida, että nuo naiset nyt kuitenkin ovat siinä mukana jollain tavalla ja ne eivät vaan helposti anna, jos niillä on liikaa rahaa ja valtaa ... kuten jo tiedämme ... ; )

... tuossa alempana juuri visioin sitä kauhuskenaariota, että tasa-arvo ja vapautus filosofiassamme asteen luonnottomassa lumossa me miehetkin tuemme vaan "sosialisti valtio aviomiehen korvikkeena" ilmiötä, uskoen että eihän se sukupuolisuus ole mitään biologista ym ... ja vähän ajan päästä olemme tilanteessa, että perskutarallaa ne miehet kuitenkin tekee ne kaikki raskaat, vaaralliset, likaiset urakkatahtiset työt luonnostaan jatkuvine irtisanomis uhkineen, mutta palkka on sama kuin 37 h työpäivää tekevällä sossutantalla suojatyöpaikallaan ilmastoidussa huoneessa, ergonomiatuoleineen ... ja 90% miehistä on joko sinkkuja tai erotettuja tästä syystä ... siis tämä on yksi helvetillisimmästä visioista ...

... yksi mikä tällaiseen virheeseen/taktiikkaan voi johtaa on se, että miesasian "alkujoukkoon" on ymmärrettävistä syistä etsiytynyt iso joukko "poikkeuksellisen vahvan hoivavietin, ÄO:n ja huolestuneisuuden tason" omaavia miehiä verrattuna keskivertoon biologiseen mieheen ... ja nyt viisaassakin joukossa voi joskus jopa "tyhmyys tiivistyä" ja käydä niin, että aletaan pitämään omaa joukkoamme poikkeus mielipiteinemme kuvauksena keskiverto miesten ajatuksista ja arvoista ... ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Taas tuli kiireessää kiiirootuuusvirheitä ...

Piti kirjoittaman siis 37 h työviikko suojatyöpaikalla ilmastoidussa huoneessa - verrattuna vaikkapa 40-50 h urakkatahtiseen viikkoon kovissa miehisissä oloissa, markkinoista riippuvien irtisanomis uhkien alla ... samalla palkalla, ilman naista ... katsokaa nyt miten nuo Jiminkin dokumentit ja kaikki äijäily lisääntyy vaan ... eli kannattaa ottaa myös visioinnissa se vaihtoehto huomioon, että biologinen mies sukupuoli onkin "vahva tosiasia" , eikä kovinkaan paljon mikään tuotos ... itsekin jotenkin oikein sydän vetää noihin Jimin kaltaisiin töihin vähän väliä ... pääsisi stessiä purkamaan tai jotain ... en tiedä miksi ...

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Ja vielä ajatusten virtaa ... tietenkään tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että jo ainutlaatuinen tämän laajuinen aseorjatyömme pitää muuttaa joksikin inhimillisemmäksi vaikka väkisin (mutta ei siinä tarvita ollenkaan mitään muuten miehille haitallisen sosialistivaltion ihannoimista tai biologiamme kieltämistä, ei ole tarvittu missään muuallakaan ympäri maailmaa eri nykyaikaisine muutos variaationeen) ... sekä tietty siihen pitää sitä muutos, että tasa-arvoyksikköön pitää saada 40% biologisen miessukupuolen mieskiintiö, ja sitten mm sieltä "aitiopaikan" kautta vaikuttaa huoltajuuskiistoihin ja mieskiintiöihin mm opetusalalla (johon kuulemma juuri muualla länsimaissa käytetään pointtina biologisia sukupuolia) ... näiden lisäksi, kun saataisiin kunnolla 80 centtiä vale oikaistua ja pidettyä huoli, että miehisillä aloilla pysyy korvaus työtä vastaavana niin oltaisiin jo aika pitkällä ... mutta kuten nopeasti vilaisten näkee - en näe yhtään asia mihin tarvittaisiin sosialismin ihannoimista tai biologisten sukupuolten aliarvioimista/kieltämistä ...

Hyvää Yötä anyway ; )