sunnuntaina, joulukuuta 27, 2009

Ruikuttajat

Mikä uhkaa Suomen miestä?!
- Mitähän tekemistä koulumenestyksellä, itsemurhilla ja laman vaikutuksilla on tasa-arvon kanssa? Ehkä miehet ovat vain heikompia, ei kestetä vastoinkäymisiä, masennutaan ja tapetaan itsensä tai toisensa. Kouluun ei viitsitä panostaa eikä uutta duunia etsiä työttömyyden iskiessä. Sitten itketään että feministien syy kun meillä on menee huonosti, voi nyyh meitä miesparkoja.

- Miksette te miehet sitten tee jotain? Miksi tapatte toisianne ja itseänne, miksi ette kouluttaudu? Miksi annatte huonojen elämäntapojen ja riskikäyttäytymisen viedä teidät ennenaikaiseen hautaan?

- Miehillähän näköjään meni hyvin niin kauan kuin nainen oli alistettu, eikä saanut puhua tai tehdä mitään. Naisten oikeudettomuushan on ollut yhteiskunnan vika, ei naisten oma valinta. Nykypäivän Suomessa on miehillä samat mahdollisuudet kuin naisilla, joten ihan turha on yhteiskuntaa tai naisia syyttää miesten epäonnistumisesta. Mutta ehkä meidän pitäisi nyt kääntää entisajan roolit päälaelleen ja alkaa holhota miehiä. Nämä kun eivät itse näytä tulevan toimeen. Ei taida miesten aivotoiminta olla tarpeeksi kehittynyttä ja lisäksi näyttävät olevan melkoisen hysteeristä sakkia, joten suljetaan ne kotiin naisten holhoukseen. :-D

- Kenen syy se on että tytöt menestyvät peruskoulussa poikia paremmin? Kuinka suuri prosentti väkivallan käyttäjistä on miehiä? Kenen syy on että miehet tekevät 80% itsemurhista? Kenen syytä on että valtaosa syrjäytyneistä on miehiä? Kenen vika on että miesten elinikä on alhaisempi kuin naisilla? Kenen syytä on että lama kurittaa teollisuutta ja erityisesti rakennusalaa? Kenen vika se on että valtaosa pitkäaikaistyöttömistä on miehiä? Kenen syytä alle kolmekymppisten miesten masentuneisuus on? Entä kenen syytä se on että korkeakouluista valmistuu enemmän naisia kuin miehiä? Naistenko?

4 kommenttia:

Ebe kirjoitti...

Malli esimerkki feministin, naisen, logiikasta, jota en ilmeisesti koskaan lopeta ihmettelemästä.

Karhuvaari kirjoitti...

Nyt kun miesten ongelmien olemassaolo on edes jotenkin myönnetty, voidaanko perustaa oma komitea ilman yhtäkään kälättävää ämmää ongelmia ratkomaan?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun miesten ongelmien olemassaolo on edes jotenkin myönnetty, voidaanko perustaa oma komitea ilman yhtäkään kälättävää ämmää ongelmia ratkomaan?

Voidaanhan niitä perustaa, mutta yhtään sellaista komiteaa, jolla olisi valtion tuki ja rahoitus, sekä jotain aitoa vaikutusvaltaa yhteiskunnassa, ei ole mahdollista nykytilanteessa perustaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

No menikö ennen miehillä sitten hyvin? Silloin kun nainen oli alistetummassa asemassa?

Ei tainnut mennä. Lapsia oli liikaa, liikaa köyhyyttä, liikaa nälkää, liikaa tauteja ja sairauksia. Liikaa töitä ja liian vähän vapaa-aikaa. Ja liian lyhyt elinaika ihan surkean elämän kera.

Ei aina pidä ajatella, että asiat oli ennen paremmin..kun joka ikinen internetissä ja ruutua tuijottava ihminen sen tietää, että näin ei ollut..eivät monet edes pärjäisi tuossa entisajan maailmassa saatika että haluaisi siinä elää.