keskiviikkona, joulukuuta 23, 2009

Joulurauha
Pohjoismaat tippuivat johtopaikalta

self_delusion.jpg

Tutkimus: Yhdessä tiskaavat pariskunnat ovat onnellisempia

Jultube: Pari Elvis-coveria ja pari pingelis-pongelis videota.

72 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Hyviä kommentteja kirjoitettu tuohon tiskausjuttuun.

Ja tässä toinen kiintoisa ja viimeaikoina narttujen lahjomista käsitelleeseen keskustleuun liittyvä uutinen:

Joululahjojen keksiminen stressaa erityisesti miestä

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Alkon joulu: myynti +90%

"Alko arvioi joulun vaikutusta myyntiin viime vuoden myyntilukujen pohjalta. Joulu on perinteisesti Alkon vilkkainta sesonkia ja joulukuun osuus koko vuoden myynnistä on arviolta 12 prosenttia."

(vai perinteisesti ... kyllä se on noussut vilkkaimmaksi sesonkiksi lähivuosina kun feminismin takia kaikki avioliitot ym ovat täysin hajalla jne)


http://www.uusisuomi.fi/raha/79727-alkon-joulu-myynti-90

tikka kirjoitti...

gin and tonic.. can it be?!

(no joo, kuvat on nimetty naisellisen söpöilevästi, notta ehkei kuitenkaan - ellei sitten henkalla ole NAISTA!)

Henry kirjoitti...

"gin and tonic.. can it be?!"

Ilmeisesti nimet ovat aikaisemmin olleet esillä. Ruskean alkuperäinen nimi on Tonic ja sillä on/oli veli nimeltä Gin. Nykyisin ruskeaa kutsutaan Pötkyläksi (n. 10v). Sillä on taipumuksena nukkua mitä epämukavammissa paikoissa. Mustavakoinen on Jope (n. 14v tyttö). Kuvat olen androgyynisyydessäni nimennyt itse. Kuvat on ottanut nainen. Kissat ovat minun ja Jope on ollut minulla pienestä asti.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Siis onhan se aika hurjaa, että Jouluna viina vedetään feministivaltiossa jo enemmän kuin Juhannuksena, kun tietää millaista menoa Juhannuksena on ... eli miettikää nyky Joulun menoa neljän seinän sisällä ... tätä se teettää, kun se "ryhdikäs, asteen patriarkaalinen, perinteinen miehekäs mies" on feminismin yhteiskunnallisen vallanhimon takia alennettu "miehen roolimallina" kaikkein alhaisemmaksi ... ja samalla feminismin takia naiset/äidit ovat "ihan hieman vapautuneet" ja Suomalaisten naisten/äitien alkoholinkulutus onkin "vain" 7* kertaistunut -60 luvulta ... tulevaisuudessa meillä on edessä varmaan tosi hyvähermoisia ja tasa-painoisia ihmisiä, kun niiden lapsuus ja joulutkin ovat jo tätä ... epäilenkin että Suomessa alkaa tulevaisuudessa (ja on jo alkanut) se ilmiö, että miesten selkäranka ei enää kestä enempää ja koko kansantalous alkaa kärsimään tämä takia ... jos katsotaan vaikka Pk-seutua joka on eräänlainen kulttuurimme suunnan näyttäjä, niin siellä miehet elävätkin jo keskiverrosti 3 vuotta vähemmän aikaa mitä muualla Suomessa ja alkoholiluvut ym ovat vielä paljon keskivertoa pahemmat...

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200803277440957_hi.shtml

Pikkuhiljaa se "feministien pilkka alkaa osumaan omaan nilkkaan" ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tiedättekö kuinka monta tosimiestä tarvitaan vaihtamaan keittiön lamppu Jouluna?

--

No, ei yhtään. Tiskatkoon ämmä pimeässä.

tikka kirjoitti...

ok, henkka! mainitsit nimet joskus täällä; ginistä siis ehkä jo aika jättänyt. velttoja pötkylöitä näyttävät olevan kumpikin. itsekin olen kyllä nukkunut kahden tuolin välissä noin.

tässä vähän puhdetyötä tonicille ja ryönänsuulle (jope): http://kuvaton.com/kuvei/cats17.gif. rauhallista joulua teille!

Homo kirjoitti...

Taas yksinhuoltaja:

Poika pelasi, äiti kutsui poliisit

Henry kirjoitti...

"rauhallista joulua teille!"

Tänks! samoin. :-) (kuten joku ehdotti, pitäisi alkaa pitämään kissablogia, niin naisten suosio olisi taattu...)

Blogi jää tauolle ainakin lauantai-iltaan asti, minä lähden Soinlahteen.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

… androgyynisyydestä … tiedä häntä … mielestäni joskus 60-70 luvulla kun kiukkuiset työläisämmä feministit pääsivät yliopistoihin ja virkoihin ja he keksivät jonkun perusmiehen kuvan, määritelmän propagandaansa, joka oli tietenkin mahdollisimman negatiivinen … vielä kieroutuneemmaksi tilanne meni joskus -90 luvulla kun samaan propagandakeittoon lyötiin joku ihmeen metroseksualismi termi … nyt jokainen mies joka on vuosisatoja pitänyt vaikkapa henryn tyyliin kissoista, lemmikeistä tai vaikkapa kokkailusta, sisustuksesta, pukeutumisesta, filosofiasta, korkeakulttuurista ym on aivan hämillään, koska leimautuu melkein joksikin puolihomoksi, kiitos feministien (anteeksi nimimerkki homo, tämä ei siis ollut sinulle suunnattu ollenkaan) … uskon että jopa nämä kärjistyneet Äijä ilmiöt ovat alkeellisia, oikeutettuja vastareaktiolle tuolle feministien luomalle idiotismille …

… heitetääs lonkalta ajatuksen virtana avaavaa pohdintaa … se on kuulkaas niin feministit, että esimerkiksi jo keskiajalla rajuimmat aateelisritarit pitivät erittäin värikkäitä vaatteita, rakastivat kauneutta, arkkitehtuuria, sisustusta, runoutta ym ja olivat tosi tosimiehiä, eikä mitään vitun metroseksuaaleja … he olivat kovempia kuin mitkään sisäisesti epävarmat nykyäijätkään … jotain kuvaa mm se, että eräässäkin vaiheessa vain parin vuosikymmenen aikana saksassa turhautuneet aateelisritarit ”harjoittelivat” keskenään miekkailua sen verran näteissä vaatteissaan, että yli 10 000 miestä kuoli tässä peruukkipäiden pikku ”metroseksuaalisessa” leikittelyssä … siinä on 1% jengitkin rumaa leikkivine tyyleineen metroseksuaalisia ompeluseuroja …

… entä vaikka tunnetut ”hyvin kauniisti pukeutuvat sisialaiset herrasmiehet” … nykyäijä luikkisi kolmiloikkaa pakoon heidän edessään … metroseksuaali ei uskaltaisi lähimaillekaan … nätin pukeutumisen, kauniin sistuksen ja kauniin käytöksen lisäksi nämä ”metroseksuaalit” pitävät kokkailusta yli kaiken … (ihailenkin heitä erinomaisen paljon) … entä Yakuza, Triadi, Pietari … aina sama nätti tyyli …
… no entä vaikkapa -80 luku jolloin itse vietin puberteettini … kovaa huutoa oli tosimiehet joiden malli otettiin Miami Viacesta … värikkäitä kauniita vaatteita, trimmausta, hienoa käytöstä jne … samoin roolimallina oli bodarit värikkäine vaatteineen ym …
… ja sitten feministit keksivät kaikessa suuressa viisaudessaan jonkun stn metroseksuaali termin ja trendin länsimaihin … nyt vittu jokainen perinteinen tosimies on pian joku pierevä karvapää äijä sen takia, että feministien takia oikea tosimiehisyys on nyt omittu heidän sairaan isminsä teoriaan sopivaksi metroseksuaaliksi …
… omakin asuntoni on aina ollut niin kaunis ja värikäs, että monesti muut miehet ovat väittäneet että joku nainen käy täällä sisustamassa (naisia käy mutta heitä ei voi päästää keittiöön, eikä sisustamaan nykyaikana) … vaatteita minulta löytää niin paljon eri suuntaan, että remu aaltonenkin jää pian toiseksi … pidän kokkailusta yli kaiken, samoin kaikenlaisesta kauneudesta, arkkitehtuurissa … eli aivan kuten tosimiehet ovat aina pitäneet.

HYVÄÄ VÄRIKÄSTÄ TOSIMIESTEN JOULUA!

Homo kirjoitti...

Poimintoja kommenteista lutkaloisten lahjomiseen liittyen:

...
Ensinnäkin naiselle annettavan lahjan pitää olla aivan täydellinen ja kekseliäs, sekä tietty romanttinen ja mairitteleva, tai mies on pölvästi sikasikasika. Toiseksi, miehelle annettava lahja voi olla esim. sukat tai solmio, tai pipo. Whatever. Miehen tunteilla ei ole niin väliä. Kolmanneksi, miehet inhoavat päämäärätöntä kaupoissa kiertelyä muutenkin, eivätkä tietenkään tiedä mitä kaupoissa on ja mistä löytyy mitäkin ihkuihanaa krääsää. Naiset taas tykkäävät shoppailla, eikä heille ole ongelma ostella vähän sinnepäin sopivia tavaroita - muille. Jos naiset saavat valita, tupaantuliaislahjat ovat tuoksukynttilöitä tai muuta vaikeasti eteenpäin myytävä pölynkeräyskrääsää.
...

Olin ennen inhottava ja suorastaan kliseinen joululahjoista valittaja. Sain itkuisen kirkumiskohtauksen kun joka tapauksessa lahja oli AINA vääränlainen. Mieheni lopetti sitten lahjojen antamisen hyvin nopsaan, koska hän on minua älykkäämpi.
Sain kaksi vuotta sitten krooniseen selkäkipuiluun masennuslääkityksen (SSRI), ja katso - ei yhtäkään itkukohtausta enää (matalimmalla annostuksella). Olen täysin varma siitä että tällä minimilääkityksellä olen muittenkin mielestä ihanampi kuin koskaan! Lahjoja en enää edes kaipaa, koska olen niin tyytyväineen elämään. Kaikki on nyt paljon paremmin.
...

Homo kirjoitti...

On tosiaan karseaa kuinka etenkin noin sadan vuoden aikana kaikki kaunis ja mestarillinen on pitkälti tuhottu rumuudella, keskinkertaisuudella yms.

Esimerkiksi vaikka olenkin ateisti, niin monet satoja vuosia vanhat kirkot ovat aivan uskomattoman upeita. Ja Suomessakin sentaan monet 1900-luvun alkupuolen kerrostalotkin ovat sentään kauniita, huonekorkeuskin on varmasti riittävä ja asuinmukavuus muutenkin kohdallaan. Nykyään rakennetaan vain jotain kalseita laatikoita, jotka ovat värityseltäänkin yleensä joko jotain harmaavarpusia tai sitten jotain kammottavan räikeitä, huonekorkeus on pahimmillaan niin matala, että pisimmillä alkaa suunnilleen pää olla vaarassa osua kattoon tai karmeihin, vaikka väestön keskipituus onkin sadassa vuodessa selvästi kasvanut, eikä laskenut. Kalusteetkin ovat jotain kulmikkaita ja halpoja IKEAn kalustelevyvirityksia ohuine kuvioituine pintakalvoineen.

Ja taiteessakin suorastaan maailman maineeseen pääsee varsin hirveillä tuherruksilla, joissa ei usein näy millään tavalla taitoa (edes värien käyttämisessä). Toisaalta tässä vääristää perspektiiviä hieman se, että vaikka taso olikin aikanaan korkeampi, niin myös ne menneiden aikojen hirveimmät tekeleet ovat painuneet enemmän unholaan. Yksi kiva esimerkki menneiden aikojen pukeutumisesta ja mesterillisesta maalaamisesta, jossa silmä lepää, on minusta esimerkiksi Frans Halsin Naurava kavaljeeri.

Nykyinen naurava kavaljeeri olisi varmaan joku kiintiönartun väsäämä töherrys jostain kaljusta, ylipainoisesta ja muutenkin rumasta lesbosta.

Feministinen taide

...
Nochlin kritisoi myös niitä arvojärjestelmiä, erityisesti nerokulttia, joissa nainen on suljettu taiteen ulkopuolelle.
...
Ensimmäisen aallon feministiseksi taiteeksi kutsutaan naistaiteilijoita, jotka nauttivat feminiinisestä kokemuksista, tutkivat vaginaalisia mielikuvia ja menstruaalista verta, olivat alastonmalleina jumalattarien hahmoissa ja käyttivät uhmakkaasti mediota, kuten koruompeleita, joita pidetään ”naisten töinä”.
...

Esimerkkejä feministisestä taiteesta?
Fat wonder woman
Felicite

Vaikka paljon Suomessa kehutun Helene Schjerfbeckin töistä minusta suurin osa on lähinnä keskinkertaisia töherryksiä kiltisti sanottuna, on Toipilaassa sentään jo jotain yritystä.

MikkoAP kirjoitti...

"On tosiaan karseaa kuinka etenkin noin sadan vuoden aikana kaikki kaunis ja mestarillinen on pitkälti tuhottu rumuudella, keskinkertaisuudella yms.

Esimerkiksi vaikka olenkin ateisti, niin monet satoja vuosia vanhat kirkot ovat aivan uskomattoman upeita. Ja Suomessakin sentaan monet 1900-luvun alkupuolen kerrostalotkin ovat sentään kauniita, huonekorkeuskin on varmasti riittävä ja asuinmukavuus muutenkin kohdallaan. Nykyään rakennetaan vain jotain kalseita laatikoita, jotka ovat värityseltäänkin yleensä joko jotain harmaavarpusia tai sitten jotain kammottavan räikeitä"

Uskoisin, että taustalla on paitsi postmodernismi ynnä muut sekalaiset aatesuunnat, niin myös se, että elementtirakentamisen ja keskimääräisen varallisuuden kasvaessa taloista on tullut tusinatavaraa.

Ennen talot rakennettiin kestämään, koska tilanne, jossa olisi varaa rakennuttaa uusi talo toistui niin harvoin. Tämä sitten heijastui myös tyyliin.

Itse asuin onnekkaan sattuman myötä teini-iässä vanhempieni kanssa pari vuotta vuokralla yli 90-vuotiaassa jugend-talossa.
Siellä asuessa tehtiin talossa putkiremontti. Remonttimiehillä oli vaikeuksia sen vuoksi, ettei alkuperäisiä talon piirrustuksia löytynyt. Nimittäin talossa oli yhä alkuperäiset putkistot! Ne olivat kestäneet vallan hyvin 9 vuosikymmentä.

Homo kirjoitti...

En minä tiedä onko se kunnollista varallisuuden kasvamista, että enää ei ilmeisesti ole varaa tehdä samanlaisia kauniita rakennuksia kuin ennen. Ja minua harmittaa sekin, että jos kerta on pakko käyttää elementtirakentamista halpuuden takia, niin luulisi, että niistä elementeistä voisi tehdä vähän koristeellisempia ja kauniimpia suunnilleen samalla rahalla.

Esimerkit feministisestä taiteesta eivät kyllä vakuuta laadullaan. Ensimmäiseksi kuvaksi on Google-haussa näköjään sattunut yllättäen teos, jossa kaksi narttua leikkaa kurkkua auki mieheltä.

Homo kirjoitti...

Kannattiko Neo-Wicca kyllästää feminismillä?

Homo kirjoitti...

Lykkyö tykö:

Naisministerit nousivat näkyvästi esille, kun YLE Uutiset kysyi keskustan piirijohtajilta, kenestä tulee puolueen uusi puheenjohtaja väistyvän Matti Vanhasen tilalle.

Homo kirjoitti...

Pakistanin henkilötodistuksiin ilmestyy kolmas sukupuoli

bmaad kirjoitti...

"Blogi jää tauolle ainakin lauantai-iltaan asti, minä lähden Soinlahteen."

Esoteerinen veto.

bmaad kirjoitti...

Helvetin kuumaa joulua kaikille!
Joulupukilla on partasaha!

Homo kirjoitti...

Kolme kreikkalaisturistia loukkaantui kelkkaretkellä Kuusamossa

...
Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui, kun keski-ikäinen naiskuljettaja painoi ilmeisesti jarrun sijasta kaasua. Kelkka syöksyi jäältä päin rannalla ollutta puuta.
...

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Homo ym.

Kyllä nimenomaan "sosialistien realismi" on luonut tämän ruman kaupunkikuvankin Suomeen, rumien ja pirullisten naisten lisäksi -sillä samasta aatteestahan on myös noussut feminismi.

On paljon kaupunkeja joissa 60-70 luvulla ollaan vedetty jyrän kanssa yli "sosialistisen realismin" innoitamana kauniita puutaloja ja jugend linnoja ja ties mitä -ja päälle rakenettu NL tyylisiä elementti möhkäleitä. Juuri ilmestyi eräästä Suomen kaupungista tällainen valokuvakirjakin, jossa oli näitä kuvia ennen ja jälkeen. Järkkyä. Niitä kuvia vertaillessa tulee samanlainen pahoinvoiva olo kun kääntä katseensa vaikkapa Brigitte Bardorista Tarja Haloseen. En suosittele kenelläkään.

Uskonkin että samassa ajassa naisten sisin on muuttunut aikalailla samanlaiseksi kovaksi ja rumaksi betonimöhkäleeksi.

Ja nuo "betonimöhkälenaiset" juuri huomasivat joskus -90 luvulla, että täällähän kävelee pitkin katuja silti miehiä värikkäissä vaatteissa fiksusta käyttäytyen -eivät he kaikessa betonimöhkälemäisyydessään osanneet tehdä muuta, kuin leimata kaikki fiksusti pukeutuvat ja käyttäytyvät miehet joksikin ihme metroseksualeiksi.

JOTEN KLARA VAPPEN VAAN KAIKILLE.

Homo kirjoitti...

Girl Gamers More Hardcore Than Guys

brunologi kirjoitti...

Blogi jää tauolle ainakin lauantai-iltaan asti

Kolme päivää ilman Henkkaa. Lohduton joulu. :|
Blogin epävirallisena joulutervehdyksenä fanikerho kuitenkin ylpeänä esittää...

Ladies & Werewolves,
Your host Henry feat. loyal blog groupies Arawn, Tikka & Desperate Housewife!

(Elf Yourself? I say Wolf Yourself!)

Anonyymi kirjoitti...

kovaa huutoa oli tosimiehet joiden malli otettiin Miami Viacesta … värikkäitä kauniita vaatteita, trimmausta, hienoa käytöstä jne … samoin roolimallina oli bodarit värikkäine vaatteineen ym ...

Ihan hyvä puheenvuoro.

Tuota olen itsekin ihmetellyt ja kritisoinut kummeksuvasti; miten on mahdollista, että machomiehet kuten James Bond, Crockett, jne. saattoivat pitää PINKKIÄ paitaa ihan normaalisti, kenenkään ihmettelemättä sitä tai nimittelemättä homoksi, ja samanaikaisesti kuitenkaan nykyisin ei kukaan mies voi pitää pinkkiä paitaa ilman että ihmiset alkavat naljailemaan homoudesta (nimim. kokemusta on, mutta aion silti käyttää kauniita ja kirkkaita värejä, pinkki mukaanluettuna).

Miten tämä takinkäännös tapahtui, miksi, ja missä vaiheessa? Sitä olen pitkään ihmetellyt.

80-luvulla oli vielä ihan ok miehen pukeutua pinkkiin (esimerkkinä tulee mieleen vaikkapa ALF-niminen televisiosarja, jossa perheen poika silloin tällöin kulki pinkissä paidassa, ja samoin teki myös perheen mies. Vaikka vähän nössykkä olikin, niin selkeää oli myös, että hän on hetero ja rakastaa vaimoaan.) - mutta kun 90-luku pamahti täysille kierroksille, jossain vaiheessa jokin taho ilmeisesti päätti että pinkki on tästedes kielletty miehiltä..

Ja sitten kiellettiin samaan syssyyn muutkin värit, kunnes vain laimeat tai erittäin tummat/haaleat sävyt jostain 'miehisemmistä' (?) sävyistä jäivät jäljelle.

Koettakaapa harjoituksen vuoksi löytää pinkit miehen alushousut, siis aikuiselle miehelle, jostain ihan tavallisista ja julkisista shoppailupaikoista.

Lopputuloksena on, että miehille myydään järjestään mustaa, harmaata, erittäin tummia/haaleita sävyjä sinisestä, punaisesta ja ehkä vihreästä - ja siinä kaikki.

Koettakaapa samaa harjoitusta sitten naisten alushousujen kohdalla! Johan löytyy värien räiskettä ja muotojen sekä tyylien ilotulitusta! On suhteellisen helppo lähteä lähes mihin vain kauppaan, joka yleensä alushousuja myy, ja tulla kotiin lähes minkätahansaväristen (kirkkaiden sävyjen) naisten alushousujen kanssa.

Sama toki koskee kaikkia vaatteita, esimerkiksi paitoja, takkeja, farkkuja, jne. Naisia näkee usein pinkeissä, punaisissa, jopa keltaisissa farkuissa - mutta miehiä ei.

Andy Kaufman sentään 70-luvulla tuli erääseen haastatteluun erittäin kirkuvankeltaisissa farkuissa. Se oli sitä aikaa.. mutta yleisö ei nauranut hänen housuilleen, eikä kukaan pitänyt sitä koomisena tai mitään. Oli jotenkin surrealistista, kun nykyään kaikki olisivat kiinnittäneet nimenomaan niihin housuihin huomionsa. Oi aikoja, oi asenteita..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Esimerkiksi vaikka olenkin ateisti, niin monet satoja vuosia vanhat kirkot ovat aivan uskomattoman upeita. Ja Suomessakin sentaan monet 1900-luvun alkupuolen kerrostalotkin ovat sentään kauniita, huonekorkeuskin on varmasti riittävä ja asuinmukavuus muutenkin kohdallaan.

On kaunista huomata, että on sentään paljon ydinasioita, joista olemme täsmälleen samaa mieltä.

Nykyarkkitehtuuri neliömuotoineen ja suorakaiteineen perustuu etupäässä -tehokkuuteen- ja 'voiton maksimointiin' (osana tätä tehokkuutta).

Kukaan ei suunnitellessaan teollisuushallia tai tehdasta mieti pätkääkään kauneusarvoja, eikä näin tehdä edes asuinrakennushirviöitä suunnitellessa. Kauheita neliömäisiä kerrostaloja rakennetaan hirvittäviin korkeuksiin kohoten mahdollisimman monta samaan sumppuun, ja sitten ihmetellään, että masennusta on paljon ja miehet tekevät itsareita (naisethan etupäässä tekevät tehottomia 'hätähuuto'-tyyppisiä itsariyrityksiä)..

Tietenkään tämä nyt ei selitä kaikkea masennusta tai itsaria, mutta koko kulttuurimme nykyään perustuu rumuuden, tehokkuuden ja rappion ylistykseen, ja tämä neliökulttuuri on osana tätä kaikkea kauheata.

Joskus katselen kuvia vanhoista rakennuksista, huonekaluista yms. ja suorastaan ihmettelen, miten heillä oli edes AIKAA tehdä niin paljon kaikenlaisia hienoja koristeita ja suunnitella silmää miellyttäviä muotoja.

Vanhat kirkot todella ovat selvästi rakennettuja jonkin Korkean ja Ylevän sekä Pyhän palvomiseen ja palvelemiseen. Mutta katsokaapa nykykirkkoja - ne ovat groteskeja 'nykytaiteen' näköisiä hirveitä betonin ja metallin sekasikiöitä, aivan kamalia ja kuvottavia epämuotoja.

Kansan ei toki sovi huomata tätä, eikä tällaista saisi sanoa ääneen. Dogmahan on, että kaikki MODERNI on aina parempaa kuin mikään VANHANAIKAINEN.

Myös 'groteski taide' on taidetta nykyään, ja 'groteskit rakennukset' ovat olevinaan 'upeita'.

Ei saa enää sanoa suoraan mielipiteitään, ei saa ns. 'töksäyttää', että onpas hirveä rakennus, vaan sitä pitää ylistää upeana taideteoksena, muuten on mitään tajuamaton moukka! Tulee taas mieleen se vanha tarina keisarinnasta ja hänen näkymättömistä vaatteistaan. Kansan pitää kehua, että ei vaan erotu joukosta, vaikka kaikki näkevät selvästi, että mitään kehuttavaa ei ole.

Länsimainen arkkitehtuuri nykyään - en tiedä, kuka siitä on vastuussa, mutta sillä on erittäin suuri masentava psykologinen vaikutus, siitä lyön vaikka vetoa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tuo 'Poika pelasi, äiti kutsui poliisit'-artikkeli on erittäin kuvaava.

Naiset puhuvat toista, ja sitten osoittavat teoillaan toista. Tässä se oikein räikeästi näkyy;

Naiset, eritoten femakat, mutta monet muutkin valehtelevat olevansa ei vain HYVIÄ vanhempia, vaan PAREMPIA vanhempia kuin mies koskaan pystyy olemaan!

Mutta heti kun tulee ongelma, he eivät pärjääkään OLLENKAAN, ja kun tarvittaisiin auktoriteettia, ei naiset osaakaan sitä omalle äpärälleen osoittaakaan, vaan pitää kutsua yhteiskunta, poliisi ja palokunta apuun!

Ei tästä ole kaukana se, että jos naiselta kynsi katkeaa, hän rutiininomaisesti kutsuu poliisin sitä korjaamaan.

Mitäpä jos MIES olisi soittanut poliisin tällaisessa tapauksessa? (aika sekopää mies saisi olla, miksi muuten tuota naista ei koskaan viety mielentilatutkimuksiin noin hölmöstä teosta? ei ole kaikki ruuvit kohdalla, jos soittaa poliisin saadakseen lapsen petiin!)..

Mitäs nainen tekee kun poika SEURAAVAN kerran tuottaa ongelmaa? Soittaako hän jälleen poliisin, vai onko hän etsinyt jonkun linnakundi-murhaaja-alfauroksen jöötä pitämään?

Teinien PITÄÄKIN koetella rajojaan, ei siitä nyt ihan tuollaista rangaistusta pitäisi tulla! On ihmiselle luonnollista, että kun hän kasvaa lapsuuden ja aikuisuuden välimaastoon, hän ottaa itselleen enemmän itsenäisyyttä ja kokeilee 'siipiään' kaikin tavoin! Aivan sairasta, että nykyään kutsutaan poliisi katkomaan nämä siivet, ettei tuostakaan pojasta koskaan tulisi itsenäistä aikuista!

Mitä jos sukupuolena olisikin tyttö, joka olisi vaikka chattaillut internetissä? Olisiko äiti taas kutsunut poliisit?

Tästä näkee, että miehet ovat -erittäin- tarpeellisia ja tärkeitä missä tahansa perheessä, koska mies olisi osannut sopivalla tavalla laittaa tuolle teinille rajat, ja myös arvioida, minkä verran päästää hänet omia siipiään kokeilemaan (kenties olisi antanut hänen pelata koko yön ja vastata sitten itse seurauksista, kenties repinyt sitten aamulla hänet joka tapauksessa kouluun vaikka kuinkakin väsyneenä tms.)..

Naiset, nuo kasvatuksesta ja lapsi/teinipsykologiasta TÄYSIN pihalla olevat oliot.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kalusteetkin ovat jotain kulmikkaita ja halpoja IKEAn kalustelevyvirityksia ohuine kuvioituine pintakalvoineen.

Nimenomaan. 'Mauttomuus' ja 'tylsyys' on muotia nykyisin. Mutta minulla on tästä parit teoriat, jotka eivät maailmankuvaasi oikein mahtune, joten jätän ne toistaiseksi..

Itseäni kiehtovat viktoriaaniset, vanhat kartanot jostain syystä. Ei siksi, että ehdottomasti haluaisin sellaisessa asua tai sellaisen omistaa tai muutakaan moista - mutta jokin niissä minua kiehtoo alitajuisella tavalla.

Jos katson elokuvaa, joka tapahtuu suureksi osaksi vanhassa, puisessa kartanossa, päädyn helposti suorastaan hurmiomaiseen transsitilaan..

Nykyasunnosta on vaikea kenenkään edes 100 vuoden päästä tuntevan tällä tavalla. Tietenkin itse katson tässä olevan jotain edellisiin ruumiillistumiin yms. liittyvää, mutta ei tarvitse olla samaa mieltä tajutakseen, että vanhat kartanot suunniteltiin tyylillä ja hyvällä maulla, niistä koetettiin tehdä sekä VIIHTYISIÄ että KAUNIITA.

Toki näissä vanhoissa koristelutyyleissä mentiin joskus niin överiksi, että kun saapuu vanhanaikaiseen makuuhuoneeseen, alkaa huimata kaikki se turha krumeluuri.. (lisäksi liiallinen koristelu on feng shuin vastaista, ja siten myös psykologisesti haitallista)

Mutta jos ajattelemme esimerkiksi ovia, ne eivät suinkaan olleet aina neliöitä näissä vanhoissa, ja ISOISSA kartanoissa, joissa oli sentään tilaa hengittääkin. Ovissa oli yleensä jonkinlainen kaarimuoto (myös feng shui kannustaa tähän) tai vastaava.

Sellainen on paljon inspiroivampaa ja mielikuvitusta elävöittävämpää kuin tylsä neliö/suorakaidemuoto.

Huonekalut eivät koskaan olleet kulmikkaita, vaan jopa päivällispöydätkin saattoivat olla vaikkapa hieman ovaalinmuotoisia (katsokaa esim. klassikkoelokuva 'Murder by Death', jossa esiintyy Peter Falk ja Peter Sellers), ja sohvat olivat suorastaan kutsuvan muodokkaita, ja käsittääkseni silti tukevia ja mukavia istua.

Neliö ja suorakaide on ikävä kyllä vallannut koko elämämme.. katsokaa ympärillenne lähes missä tahansa, jossa on ihmisen tekemiä asioita. Voitteko välttyä neliön tai suorakaiteen näkemiseltä?

Melkoista vaivannäköä moinen ainakin edellyttää..

Tokihan se on 'kätevä' muoto, esim. varastoitaessa valtavia määriä jotakin, pakkauksissa yms. se on kätevämpi helpomman kannettavuuden vuoksi jne.

Mutta miksi KAIKEN pitää olla sen muotoista? Lontoossa taitaa olla eräs hieman erikoisen muotoinen pilvenpiirtäjä, tosin.. ja vastaavia pienehköjä poikkeuksia joskus näkee, kuten Hakaniemessä oleva 'ympyrätalo'. Ei tosin kovin mielikuvituksellinen nimi talolle. Jos ympyrä olisi vallan normi rakennustaiteessa ja arkkitehtuurissa, sille oltaisiin jouduttu keksimään joku oikea nimikin. Tuo siis kuvaa lähinnä juuri sitä, että muita ympyrätaloja ei juurikaan ole, joten siksi sitä voidaan tuolla nimellä kutsua.

Elämme siis hieman surullisia aikoja, mutta on hyvä kuitenkin muistaa, että tyhjässä ja haaleassa seinäpinnassa on se hyvä puoli, että siihen voi ripustaa kaikenlaisia kauniita kuvia ja julisteita, jotka kohottavat mieltä ja saavat sielun väräjämään kauneudellansa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ja taiteessakin suorastaan maailman maineeseen pääsee varsin hirveillä tuherruksilla, joissa ei usein näy millään tavalla taitoa (edes värien käyttämisessä). Toisaalta tässä vääristää perspektiiviä hieman se, että vaikka taso olikin aikanaan korkeampi, niin myös ne menneiden aikojen hirveimmät tekeleet ovat painuneet enemmän unholaan.

Kyllä, mutta menneinä aikoina 'paskaa' ei katsottu 'taiteeksi'. Joten tuhertajat eivät edes koskaan kuvitelleet teoksistaan liikoja, EIVÄTKÄ menneet koskaan väittämään niitä 'taiteeksi', koska heidät oltaisiin naurettu suohon. Näin ollen menneiden aikojen TAIDEpiireissä ei kyllä varmasti ilmennyt mitään nykyaikaa vastaavaa groteskiuden arvostusta.

Sitten kun alkoi tulla 'abstraktit' suuntaukset sun muut, joita akuankoissa ja Calvin&Hobbeseissa on taajaan kritisoitu, alkoi koko homma menemään kauheaksi. Tavallinen kansa on tyhmää ja mitään tajuamatonta, ja siksi sille voi uskotella jonkun ruskeanvihreän läiskän edustavan kallista ja suurenmoista taidetta, ja köyhempi kansanosa sitten sellaisen omistamisesta uneksuu, samalla kun rikkaampi kansanosa säästää saadakseen lopulta ostettua moisen omakseen..

Käytännössä kaikki tämän maailman paha johtuu etupäässä siis ihmisten omasta rappeutuneisuudesta. Ihmiset olivat ylevämpiä ja inhimillisempiä vielä 1800-luvulla.. vaikka tietenkin myös julmuutta ja pahuutta oli tuolloinkin olemassa (muutenhan kansa ei olisikaan rappeutunut näin pahasti)..

Pahinta on, että ihmiset luulevat olevansa kovinkin yleviä ja edistyneitä, että rumuus on kaunista, taantumus on edistystä, alhaisuus on ylevyyttä ja saatanallisuus pyhyyttä.

Niinpä ihmiset eivät näe mitään muutoksen tarvetta juuri missään, ja luulevat edustavansa koko historian korkeinta pistettä älyllisesti, viisaudellisesti, teknisesti, infrastrukturaalisesti, taiteellisesti, sivistyksellisesti, jne..

Jos ihmiset edes -tajuaisivat- rappeutuneisuutensa, jotain voitaisiin kenties tehdä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Remonttimiehillä oli vaikeuksia sen vuoksi, ettei alkuperäisiä talon piirrustuksia löytynyt. Nimittäin talossa oli yhä alkuperäiset putkistot! Ne olivat kestäneet vallan hyvin 9 vuosikymmentä.

Heh, mikähän nykyputkisto kestää 90 vuotta? Veikkaanpa että ei mikään.

Toisekseen, nykyään esineitä ja asioita ei tehdä KESTÄMÄÄN, vaan HAJOAMAAN.

Se on näetsen hyvää bisnestä, kun asiakas joutuu ostamaan joka 2 kk välein uuden sateenvarjon ja joka 3 kk välein uudet lenkkitossut.

Ostin 80-luvulla lenkkarit, jotka kestivät noin 12 vuotta ihan hyvin, hieman pohja tietenkin muuntautui sileämmäksi, mutta kengät pysyivät muuten ihan kasassa ja säilyttivät muotonsa (ahkerassa käytössä).

Nykylenkkarit.. saa olla iloinen, jos kestävät edes tuon 3 kk hajoamatta jostain kohtaa liitoksistaan, ja ilman että pohja kuluu täysin sileäksi ja alkaa reikiintyä. On kuin lenkkarit rakennettaisiin tahallaan hajoamaan sellaisella tavalla, että sitä ei voi itse korjata/paikata, ja että kengillä on mahdoton kävellä (esim. joku terävä muovi hiertää nilkkaa) hajoamisen jälkeen..

Käyttääkö kukaan enää suutareiden palveluksia? Ennen kengän hajotessa se KORJATTIIN. Nykyään, kengän hajotessa murto-osassa siitä ajasta, jonka kenkä ennen kesti, ostetaan vain UUDET.

Katsokaa sateenvarjoja.. vanhan ajan sateenvarjot kestivät suuretkin myrskyt, koska niiden tekijät tahallaan tekivät ne vahvoiksi, jotta ne kestäisivät suuret myrskyt.

Nykysateenvarjot hajoavat ensimmäisessä pienessä kevättuulosessa, koska niiden tekijät tahallaan tekevät ne heikoiksi, että saisivat enemmän voittoa.

Ennen tehtiin kaunista ja kestävään, nykyisin tehdään rumaa, haurasta ja heikkoa. Tätä ihmiset kutsuvat suureksi edistykseksi ja ihmeelliseksi nykyajaksi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta 'laughing cavalier'-maalauksesta.. wikipediassa taas ollut neroutta..

"The painting is famous because of the artist's skill at painting the lace of the costume and that the eyes appear to follow the viewer from every angle."

JOKA IKINEN maalaus tekee tämän, koska sillä tavalla perspektiivi toimii. Jos piirrät silmät, jotka katsovat suoraan katsojaan (tai otat valokuvan jostakusta, joka katsoo suoraan kameraan), totta hiivatissa ne 'silmät tuntuvat seuraavan joka kulmasta', koska ne ovat piirretyt katsomaan katsojaan, eikä suinkaan 'eteenpäin taulusta' (ihminen taulussa on kaksiulotteinen, eikä kolmiulotteinen, joten se ei VOI katsoa 'spesifiseen suuntaan', vaan se katsoo ainoastaan 'eteenpäin, suoraan katsojaan', riippumatta siitä mistä kulmasta katsoja sitä katsoo, tietenkin.

Mutta tuo wikipedian lausahdus implikoi mahdollisuutta, että voisi tehdä moisen kuvan, jossa silmät EIVÄT 'seuraisi katsojaa' kuvakulmasta riippumatta.. kyse on vain kaksiulotteisesta 3d-projektiosta meidän kolmiulotteisessa maailmassamme, ei mistään erityisestä magiasta tai maalarin erityisestä taidosta.

- Vortac

Ebe kirjoitti...

Oli muuten ylen uutisissa tänään JOULUNA imettävä akka tissit paljaana! Sai siitä ainakin hyvät jouluraget jossei muuta..

Anonyymi kirjoitti...

Noh, joulu on tekopyhyyden, kuolemanpalvonnan, valheiden ja SATAN-sanan anagrammin juhlimista, joten kyllä siihen sopii myös härskeily ja rivoilu yhtä kyytiä. Itse jätän kyllä väliin - Jeesus ei varmasti syntynyt 25. päivä Joulukuuta.

- Vortac

Ville kirjoitti...

Alonson julkkisvaimo pettää miestään - ero?

Toisin kuin ruotsalainen sairaiden feministien sankaritar, Alonso ei ole pahoinpidellyt (tai yrittänyt) pettäjää millään.

Naispelaajat "more hardcore". Ok, jos hardcore on sitä, kuinka paljon käyttää aikaa pelaamiseen. Peli, jonka pelaajia tutkittiin, oli ok eikä mikään casual-aivot-narikkaan-tyyppinen, jota pelataan ajanvietteeksi kännykällä matkalla bussissa kotiin.

Ihan hyvä juttu tuo tulos. Laajentaa ja muuttaa vähän käsitystä tietokonepelaajista, klik: "The female gamers actually logged more time online: an average of 29 hours a week, versus 25 for the males, with the top players putting in 57 hours a week on the girl’s side, and 51 for the guys. What’s more, it looks like women are more likely to lie about how much they really play. The researchers found that the gals tended to lowball how long they spend glued to the screen.

So, never ask a women her age. Or how much time she spends defeating the dark elves to rebuild the world of Norrath." :D

Homo kirjoitti...

Äiti baarissa - lapset kotona

1- ja 4-vuotiaat pojat olivat koko yön yksin kotona.


Moilasen Manifesti 2. Kannata kotijoukkuetta!


Kun lähiöstä seuraavan kerran löytyy pikkulapsi harhailemasta kadulla keskellä yötä, ja äiti löytyy lähikapakasta, onko mahdollista, että ymmärtäisit myös sen naisen tilannetta?
Se nainen voisit olla sinä!

Osmo Soininvaara:
Suomessa syntyy tietääkseni 700 alkoholin vaurioittamaa FAS-lasta vuosittain. Äidin alkoholinkäyttö raskauden aikana on tuominnut heidät kehitysvammaisiksi. Tämä tilanne on mieletön.

Syltty kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Syltty kirjoitti...

Homo
"En minä tiedä onko se kunnollista varallisuuden kasvamista, että enää ei ilmeisesti ole varaa tehdä samanlaisia kauniita rakennuksia kuin ennen."

Nykyään rikkailla on paljon enemmän vaihtoehtoja käyttää rahaansa kuin ennen. Ennen fyrkat pystyi käyttämään lähinnä rakennuksiin ja taiteisiin, kun taas tänäpäivänä rahaa voi upottaa noin ziljoonaan eri juttuun.

MikkoAP
"Ennen talot rakennettiin kestämään, koska tilanne, jossa olisi varaa rakennuttaa uusi talo toistui niin harvoin. "

Tuo on kyllä ihan optinen harha. Nimittäin niistä talousta jotka rakennettiin 1900-luvun alkupäässä, ovat jäljellä vain ne jotka on sekä rakennettu, että saatu kestämään 100v. Kaikki paskat on joko purettu tai sitten ne ovat hajonneet jo aikapäiviä sitten, joten tänään on akennuksista jäljellä vain ne laatutuotteet. Äärimmäisenä esimerkkinä ovat pyramidit, ne on rakennettu kestämään. Sensijaan ainuttakaan senaikaisen orjan kaislahökkelistä/mistälie ei ole ollut tuhansiin vuosiin jäljellä yhtikäs mitään.

Voiko pyramidien säilymisestä päätellä että egyptiläiset rakensivat laadukkaita taloja? No ei voi.

MikkoAP kirjoitti...

"Tuo on kyllä ihan optinen harha. Nimittäin niistä talousta jotka rakennettiin 1900-luvun alkupäässä, ovat jäljellä vain ne jotka on sekä rakennettu, että saatu kestämään 100v. Kaikki paskat on joko purettu tai sitten ne ovat hajonneet jo aikapäiviä sitten, joten tänään on akennuksista jäljellä vain ne laatutuotteet. Äärimmäisenä esimerkkinä ovat pyramidit, ne on rakennettu kestämään. Sensijaan ainuttakaan senaikaisen orjan kaislahökkelistä/mistälie ei ole ollut tuhansiin vuosiin jäljellä yhtikäs mitään.

Voiko pyramidien säilymisestä päätellä että egyptiläiset rakensivat laadukkaita taloja? No ei voi."

No sata vuotta sitten valtaosa rakennuksista rakennettiin puusta ja kun jokin osa alkoi lahota, voitiin se korvata uudella.

Ei vanhoja puutaloja useinkaan korvattu siksi, etteivät ne enää olleet asuttavia. Kyseessä oli poliittinen päätös purkaa ne modernististen elementtihirvitysten tieltä.

Olivatko kaikki sata vuotta sitten rakennetut rakennukset hyviä? No eivät toki, mutta niitä olisi paaaaljon enemmän jäljellä, jos niiden olisi SALLITTU säilyä!

Ja sitäpaitsi 60/70-luvulla purettujen, modernien elementtihirvitysten joukossa oli runsaasti myös Jugend-taloja, jotka takuulla päihittäisivät säilyvyydessä ne korvanneet rakennelmat.

MikkoAP kirjoitti...

"Ja sitäpaitsi 60/70-luvulla purettujen, modernien elementtihirvitysten joukossa"

Piti kirjoittaa "moderniebn elementtihirvitysten KORVAAMISSA taloissa" :P

Homo kirjoitti...

Syltty, voi olla, että nykyään rikkailla on enemmä vaihtoehtoja, johon rahansa tuhlata, mutta minusta pääsuuntaukset ovat edelleen suhteellisen samat (tai itse asiassa jopa nykyään vähäisemmät, sillä varsin harvalla rikkaalla on enää esimerkiksi palvelusväkeä ainakaan Suomessa tai kovin yleisesti muutenkaan länsimaissa).

Esimerkiksi kyllähän esimerkiksi 100 vuotta sitten on taiteen ja rakennusten lisäksi voinut rahoja "törsätä" tai sijoittaa esimerkiksi ulkomaanmatkoihin - joskin valikoima on ollut niukempi, osakkeisiin, erilaisiin palveluihin, kulttuuririentoihin jne.

Tietenkin kadonneen palvelusväen tilalle ovat tulleet esimerkiksi tietotekniikka, telkkarit ja digiboksit, mutta harvemmin tällaisiin rikkaatkaan mitään pientä omaisuutta tuhlaavat.

bmaad kirjoitti...

"Jos ihmiset edes -tajuaisivat- rappeutuneisuutensa, jotain voitaisiin kenties tehdä. "

Ja jos ihmiset tajuaisivat
elämän arvon, ympärillämme olisi suunnaton määrä mielenkiintoisia ihmisiä, joilla olisi hirveät määrät annettavaa.

Tätä nykyä meillä on vain
haaskalintuja, jotka lentelevät paikasta toiseen siipiä ylväästi räpyttäen, toisten suusta ruokaa nokkien ja kilpaillen siitä, kuka saa olla sekunnin masentumatta.

Muista, että jos sinulla on joskus
hyvä olo, joku toinen ihminen tulee ja pilaa sen kyllä. Haaskalintuihin et voi luottaa. Hyvä jos itseesikään.

bmaad kirjoitti...

"Naiset puhuvat toista, ja sitten osoittavat teoillaan toista. Tässä se oikein räikeästi näkyy;"

Ymmärrätköhän itsekään
miten paljon naiset feikkaavat elämässään.

Anonyymi kirjoitti...

Naispelaajat "more hardcore"..

Niin, taas tätä käsitteillä leikkivää sosiaalista engineeringiä massoilla.

Tuolla tavalla mitattuna naiset pelaavat ehkä useammin ja ajallisesti enemmän (johtuen siitä, että miehen täytyy tienata leipäkin jossain välissä, ja naisella on enemmän aikaa siis, prinsessa kun on)..

Mutta mitä 'hardcore' edes tarkoittaa? Ovatko naiset ylikellottaneet PC:nsä ja viritelleet sen viimeistä piirtoa myöten maksimiinsa kaikenlaisten itsetehtyjen jäähdytysjärjestelmien avulla?

OSAAVATKO naiset pelata nopeatempoisia ja tarkkuutta sekä taitoa vaativia (Quake3/Unreal Tournament-tyyppisiä esim., vaikka esimerkkini vanhoja ehkä ovatkin) pelejä paremmin kuin miehet (tai edes läheskään yhtä hyvin)?

Everquestithan ovat jotain sosiaalisia roolipelejä, eli käytännössä ne ovat lähinnä kännykkä-, chatti-, ja email-verkoston jatke naiselle. Lisää sosiaalisuutta, jee. Ja lisää avatar-feikkausta ja muuta pinnallista ja materialistista kikkailua, ja pääsee ostelemaan ja shoppailemaan kuluttamatta oikeaa rahaa, jne..

Jos naiset olisivat jotain Soul Calibur-maailmanmestareita tai hallitsisivat Unreal Tournament-servereitä, tai pystyisivät pätemään vaikka vanhemmissa peleissä, kuten Street Fighter II/Mortal Kombat, Truxton, tai pelaamaan vaikeimmalla tasolla Half-Life 2:n kaikki episodit läpi, niin se voisi olla jo lähempänä sanaa 'hardcore'.

Jos nyt jossain wowwin tapaisissa peleissä viettää aikaansa chattimalla, shoppailemalla ja muuten 'sosiaalisesti', ei se kyllä mitään hardcore-pelaamista ole, vaikka sitä aikaa tuhraantuisi siellä kuinka paljon. Kyllähän kuka tahansa voi vaikka siemailla capuccinoja koko päivän golfkentällä, mutta ei se hänestä hardcore-golfpelaajaa tee.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Olivatko kaikki sata vuotta sitten rakennetut rakennukset hyviä? No eivät toki, mutta niitä olisi paaaaljon enemmän jäljellä, jos niiden olisi SALLITTU säilyä..

Totta joka sana. Tuo lainattu kommentti siitä, että vain kestävät talot ovat säilyneet, on erittäin hataraa ja tosiasioita huomioimatonta tekstiä, joka osoittaa lähinnä kirjoittajan perehtymättömyyden aiheeseensa. Kummallista, miten tietämättömät ihmiset ovat niin paljon äänessä, ja kiihkeästi selittävät jotain valheellista näkökantaa asiasta, josta eivät oikeasti mitään tiedä.

Kauneutta on revitty ja tuhottu SUUNNATTOMAT MÄÄRÄT rumuuden ja neliö/kuutio/suorakaidemuodon tieltä. Ympäri maailman.

"Naiset puhuvat toista, ja sitten osoittavat teoillaan toista. Tässä se oikein räikeästi näkyy;"

Ymmärrätköhän itsekään
miten paljon naiset feikkaavat elämässään
..

Ennemminkin, Ymmärtävätköhän NAISET itsekään, miten paljon valehtelevat jopa itselleenkin..

Kyllähän minä ymmärrän. En luota kehenkään naiseen yhtään missään asiassa, ellei ole jotain -erityistä- ('naiserityinen' ei riitä) ja painavaa syytä niin tehdä.

Naiset ovat feikkiä varpaista hiuksiin, aamusta iltaan, hormonimyrskystä toiseen. Naisilta ei voi odottaa johdonmukaisuutta koskaan missään. He voivat 20 vuoden onnistuneen autoilun jälkeen yhtäkkiä sekoittaa kaasun ja jarrun. Heidän aivonsa eivät ole kuten normaalin ihmisen aivot, ne ovat kuin jokin purkkakorjauksilla hätäisesti kokoonkyhätty valeaivojärjestelmä, joka tuottaa täysin päätöntä sontaa suurimman osan ajasta, ja näin ollen on turha toivoa naisen koskaan olevan 'consistent' (pahus kun suomesta puuttuu hyviä sanoja)..

Ymmärrykseni siitä, minkä verran naiset feikkaavat, on siis varmaankin suhteellisen korrektilla tasolla todellisuuteen nähden.

Miksi epäilit ymmärrystäni?

- Vortac

Homo kirjoitti...

Egypt's female bodyguards


Russia's most famous - and glamorous - female bodyguard killed as her Porsche is carjacked in Moscow

Homo kirjoitti...

Edellinen linkki rikki, tässä uusi yritys:

Russia's most famous - and glamorous - female bodyguard killed as her Porsche is carjacked in Moscow

Homo kirjoitti...

Prince Charles says modern architecture is rubbish

The built environment

Homo kirjoitti...

Jotain tutulta kuulostavia piirteitä tässäkin:

Prince attacks education policies

Prince Charles right or wrong?

Children to learn about blogging and climate change as Government reforms relegate history in curriculum

Prince Charles fights Ed Balls to save history and geography

bmaad kirjoitti...

"Ymmärrykseni siitä, minkä verran naiset feikkaavat, on siis varmaankin suhteellisen korrektilla tasolla todellisuuteen nähden.
Miksi epäilit ymmärrystäni?"

Koska naisten mieltä
hallitsee yleisesti kaaos, on aiheellista esittää aina välillä tällainen kysymys itselleen (tai toiselle).

Sinällään järkevästi
toimivakin nainen on todennäköisesti hyvin hataralla pohjalla motiiveineen. Siksi jo naiseen tutustuessa on hyvin tärkeä aloittaa työskentely naisten motiivien selvittämiseksi, eikä tuudittautua siihen kuvitelmaan, että kaikki menee lopulta hyvin, kun vaan antaa vuorten kukoistaa ja auringon paistaa.

Nainen tarvitsee apua. Ja
jos hän ei sitä mieheltä vastaanota, ei hän todennäköisesti myöskään samalla planeetalla tämän kanssa tunne elävänsä.

Naiset Venuksesta, miehet Marsista. Pah. Me olemme kaikki samassa veneessä ja jos siellä on kolme miljardi naista, jotka kuvittelee olevansa maailmannapoja niin se vene uppoaa ja kukaan ei hyödy mitään.

Nainen tarvitsee apua. Älkää päästäkö puujaloilla kulkevia invalideja omille jaloilleen, vaan muistakaa naisianne lahjoilla, jotka tulevat myös sisältäpäin. Opettakaa naisillenne järkeä! Ja tehkää tästä uudenvuodenlupaus vuodelle 2010.

STOPPI naisten kanailulle.
Ohjataan pikkuhiljaa naisvirrat kaiille miehille. Sekä nörteille, luusereille, että alfauroksille.
Puhukaamme sen tapahduttua vasta miesvirtojen ohjailusta. Emme me miehet sentään niin tyhmiä ole, mutta jumalauta jos keikistelemme rouvakatraan edessä ei hyvä heilu. Se on sama kuin antaisi sipsipussille isomman arvon, kuin omille sukukalleuksilleen.

NUOLKAA, TEINITYTÖT, IMEKÄÄ TIKKARIA. ON TAPANINPÄIVÄ. JA *TÄMÄ* KOSKEE TOKI MYÖS IHMISSUHE NAISIA.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Tuo 'Global Warming' muutettiin muotoon 'Climate Change', koska huomattiin että maa myös viilenee välillä, jne..

Itse en ole varsinaisesti tutkinut koko 'global warming'-teoriaa, mutta miksi edes miettiä moista typeryyttä, kun on paljon pahempiakin ongelmia. Miten olis edes 'Global Pollution' tai 'Global Human Rights Violations' tai 'Global Starvation' (ei ole kohta länsimaissakaan kaukana, kun korporaatiot tuosta vielä vähän kasvavat)..

Kuitenkin on aika mielenkiintoista huomata, miten termejä muutellaan koko ajan 'poliittisesti korrekteiksi'.. monta vanhan hyvän ajan hyvää ja selkeää termiä on mutatoitu aivan käsittämättömään muotoon. Muistatteko, kun oli vielä ihan korrektia sanoa 'maanis-depressiivinen', esimerkiksi? Nykyisin aina muistetaan 'korjata', jos joku erehtyy tuon sanan lausahtamaan. "Ei kun se on 'bipolaarinen' nykyään!"..

Eli 'bipolaarinen mielialahäiriö' tms.. tai sitten vielä pahempaa; 'kaksisuuntainen mielialahäiriö' .. huh!

Ai että mieliala voi liikkua kahteen suuntaan, elä helkutissa! Sellastahan ei ole koskaan 'normaaleille' ihmisille tapahtunut ihmiskunnan historian aikana!.. Jne.

'Maanis-depressiivinen' on erittäin kuvaava, ja selkeä termi. Mutta se ei ole poliittisesti korrekti.

Siksi 'global warming' on nyt 'climate change'..

Samoin kuin dwarf muutettiin midgetiksi, joka taas muutettiin 'little people'-muotoon. Aivan naurettavaa!

'Feministi' on varmaan kohta kanssa 'Älyllisesti haasteinen vallanhimoinen rakkikoira'.. hei, kappas, joskus tuo kääntäminen näköjään toimii.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Koska naisten mieltä
hallitsee yleisesti kaaos, on aiheellista esittää aina välillä tällainen kysymys itselleen (tai toiselle)
.

Niin, on aina kieltämättä välillä pysähdyttävä ja resetoitava kuuppa, lajiteltava faktat ja virkistettävä sekä kyseenalaistettava näkökulmat ja näkökannat. Mutta tähän prosessiin toki olennaisesti kuuluu myös sitten myöskin vastaaminen näihin kysymyksiin.

Joten sait vastauksen omaasi, enää ei tarvitse epäillä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Siksi jo naiseen tutustuessa on hyvin tärkeä aloittaa työskentely naisten motiivien selvittämiseksi, eikä tuudittautua siihen kuvitelmaan, että kaikki menee lopulta hyvin, kun vaan antaa vuorten kukoistaa ja auringon paistaa.

Ainoa tapa siihen, että kaikki menee hyvin, on jättää tutustumatta naiseen. Silloinkin voi tulla muilta tahoilta ongelmia, mutta ne tuntuvat kyllä todella virkistävän helpoilta selvittää, verrattuna ongelmiin, joita -väistämättä- tulee naiseen tutustumisen jälkeen.

Aurinkoa nyt ei oikein voi estää 'paistamasta', mutta itse en tykkää auringon hehkuvasta säkenöinnistä, joka tukahduttaa ihon ja polttaa herkkyyden sielusta.

Vuorten kukoistus? Mitä edes tarkoitat tällä? Vuoret ovat vuoria, sikäli kun ovat (meidän määritelmämme asioille ovat aina puutteellisia).. en tiedä, mitä 'kukoistus' toisaalta tarkoittaa vuorista puhuttaessa.

Mutta kauniita vuoret ovat, ja suorastaan mystisiä tunnelmaltaan.. vuorissa on jotain erityisen kohottavaa - puhutaan 'vuoristoilmasta', mutta kyseessä on muutakin. Enempää en aio ketään kuitenkaan esoteerisilla teorioillani vaivata tällä haavaa..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tässä mieleen vanha Seinfeld-jakso yhtäkkiä, lueskellessani 'The Liberated Man'-nimisen hepun kirjoituksia naisista. Aika selkäpiitä karmivaa tekstiä, enkä ollut samaa mieltä kaikesta, mutta muutamia osuvia huomioita oli kyllä.

Joka tapauksessa, olen ehkä sanonut tämän ennenkin, joten vanha juttu, mutta en muistaakseni saanut tyydyttävää vastakaikua, joten otan uudelleen esille Seinfeld-sarjassa Elaine-nimisen hahmon lausuman pienen 'hauskan' lausahduksen..

Joku nainen kysäisi häneltä jotain tyyliin "Oletko lesbo?"..

Elaine vastasi: "I am not a lesbian. I mean, I hate men, but I am not a lesbian!"

Yleisön pitäisi tässä kohtaa nauraa.

Kokeilkaapa pistää Seinfeld sanomaan..

"I am not gay. I mean, I hate women, but I am not gay!"..

Nauraisiko yleisö?

Onko tämä tasa-arvoa?

- Vortac

Ville kirjoitti...

Nainen kieltäytyi työstä naispapin kanssa

Anonyymi kirjoitti...

BMad, vielä siitä epäilystäsi, että osaanko itsekään tajuta, miten kieroja ja valheellisia naiset voivat olla kaikessa sekopäisyydessään.. riittänee esim. tämä linkki:

http://www.the-spearhead.com/2009/12/16/men-with-pens-anything-but/

Luin koko jutun, enkä yllättynyt, en hämmästynyt, en kauhistunut, enkä katso koko jutun olevan mitenkään poikkeuksellinen naisten käytöksessä tai maailmassa.

Se kertonee riittävästi kyvystäni nähdä naisten sekavuuden ja valheellisuuden koko kirjo kaikessa groteskiudessaan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Nainen kieltäytyi työstä naispapin kanssa..

Hahahahaha! Tämä siitä seuraa, kun päästää naiset joka paikkaan - 'kauniit ja rohkeat' all over again and again and again..

Naiset tuovat järjestykseen kaaoksen, organisoituneisuuteen ihmissuhdesotkut, leppoisaan ilmapiiriin kireyden ja sähinän, hierarkiaan mustasukkaisuuden ja mind-gamet..

Ihme, että vielä on niin moni firma pystyssä, vaikka niissä on jo hälyttävän paljon naisia töissä. Ehkäpä tällä tavalla korporaatiot saadaan tuhoamaan itse itsensä, naisten luomilla loputtomilla ristiriidoilla ja epärationaalisilla emotionaalisuus-hormonimyrskyillä..

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Ainoa tapa siihen, että kaikki menee hyvin, on jättää tutustumatta naiseen. Silloinkin voi tulla muilta tahoilta ongelmia, mutta ne tuntuvat kyllä todella virkistävän helpoilta selvittää, verrattuna ongelmiin, joita -väistämättä- tulee naiseen tutustumisen jälkeen. "

Naisen mätiin motiiveihin
kannattaa kyllä yrittää puuttua siinä vaiheessa kun saa oivallisen naisen suhteeseen itsensä kanssa.

Minä olen sen virheen
jo joskus tehnyt että kun nainen on antaa sen vaan olla siinä vierellä, kaikki hyvin. Ei nainen sellaisessa suhteessa voi oppia kurinalaisuutta, elämään tasavertaisesti miehen kanssa. Nyt kun tunnen jopa kaksi naista, jotka ovat tietoisia motiiveistaan olo on miljoona kertaa parempi kuin elellessä naisseurassa, joka ei tajua mistään mitään.

"Aurinkoa nyt ei oikein voi estää 'paistamasta', mutta itse en tykkää auringon hehkuvasta säkenöinnistä, joka tukahduttaa ihon ja polttaa herkkyyden sielusta"

Sinulla on äärimmäisyyskammo.
Se on huomattu. En oikein osaa nähdä sitä erivapautenakaan. Itse tykkään kohdata joitain mukavasti vaivaannuttaviakin tunteita, perversioita jne.

Toisaalta, jos olisit vähemmän likainen, et muistuttaisi Jeesusta, etkä Gandgia. Pitäisiköhän sulle lähettää vähän joulurahaa. Heitäpä katuosoitteesi nettiin.

Syltty kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Syltty kirjoitti...

Vortac
"Kuitenkin on aika mielenkiintoista huomata, miten termejä muutellaan koko ajan 'poliittisesti korrekteiksi'.. monta vanhan hyvän ajan hyvää ja selkeää termiä on mutatoitu aivan käsittämättömään muotoon."

Tuotahan on tehty iät ja ajat.
Hyviä esimerkkejä menneiden aikojen kiertoilmauksista:
otso ja mesikämmen karhun synonyymeinä sekä likvidointi, evakointi ja prosessointi tappamisen kiertoilmaisuina.

Syltty kirjoitti...

MikkoAP
"Ei vanhoja puutaloja useinkaan korvattu siksi, etteivät ne enää olleet asuttavia. Kyseessä oli poliittinen päätös purkaa ne modernististen elementtihirvitysten tieltä"

Katsele joskus vanhoja valokuvia Helsingin laitakaupungeista. Sellaisissa puumörskissä ei suostuisi enää kukaan asumaan.

Syltty kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Syltty kirjoitti...

Vortac
"Käyttääkö kukaan enää suutareiden palveluksia? Ennen kengän hajotessa se KORJATTIIN. Nykyään, kengän hajotessa murto-osassa siitä ajasta, jonka kenkä ennen kesti, ostetaan vain UUDET."

Suutareita tuntuu olevan jokatoisen marketin aulassa. Itse ostin tässä jonkin aikaa sitten kengät, joihin laitatin suutarilla kumipohjat suojaamaan talvelta ja kosteudelta.

Mutta toisaalta minähän olenkin selkärangaton luuseri, joka jopa kehtaa miettiä sekunnin siltä miltä kengät näyttää. Tämän palstan kowat ja periaatteistaan taipumattomat jätkät ei moisia mieti, vaan vetävät niillä 12 vuotta vanhoilla lyttyyn tallatuilla tarralenkkareilla. Niitä kun ei tarvi eikä edes kannata korjata. Sitäpaitsi sitähän saattaisi näyttää jopa tyylikkäältä ja koska naisetkin saattaa semmoisesta tykätä, niin moinen nöyristely ei missään tapauksessa käy.

bmaad kirjoitti...

"Naiset tuovat järjestykseen kaaoksen, organisoituneisuuteen ihmissuhdesotkut, leppoisaan ilmapiiriin kireyden ja sähinän, hierarkiaan mustasukkaisuuden ja mind-gamet.."

Naiset vaativat mieheltä
tehokasta sosiaalista pelikenttää. Nainen haluaa etupäässä tavata miehen isovanhemmat, vanhemmat, suvun, miehen kaverit ja tuttavat, lisäksi tuoda kuvioihin omat loputtomat suku- ja kaveripiirinsä. Nainen haluaa näyttää vanhemmilleen ja kavereilleen, että hänen miehensä on kaikin tavoin muodollinen ja pätevä. Nainen haluaa vieläpä aivan velttona rääsyläisenä miehen vieressä edustaa kaikkea tämän statukseen liittyvää. Miehestä hän on kiinnostunut niin kauan kun ulkoiset asiat, arvot, statukset ja sukulaisuussuhteet pyörivät hyvällä mallilla.

Mies, joka haluaa elää
irti kaikesta sosiaalisesta roskasta, päivittelevistä sukulaisista, juoruilevista kavereista ja tutuista (roskasakista) ja hierarkiakulttuurista yleensä on suurimmassa vaarassa jäädä ilman naisen kosketusta. Jos naisilla ei olisi statusvaatimusta maailma olisi täynnä ihmisiä, joilla olisi parempaa tekemistä kuin normaalin kapeakatseisen epäesoteerisen umpimaterialistis-piilokommunistisen maailmankuvan jakaminen, sosiaalinen päteminen, asioista päivitteleminen, tyhjiinjauhaminen- ja puristaminen jne.

Naiset ne pitävät yllä
tätä kaikkea. Mies voisi keskittyä rauhassa elämäänsä ja ajatella vapaasti, jos ei olisi naista vaatimassa ahtautumaan perinteisiin roolimalleihin, jos ei olisi naista tarjolla ainoastaan hirveän kotkotuseläimen muodossa.

Mutta tässä maailmassa ei
voi naiselta paljon muuta odottaa, kuin pelejä ja petturuutta. Nainen on kiinnostunut uutuuslimppareista-
energiajuomista, karkeista, sipseistä ja muotivaatteista paljon enemmän kuin miehen luontaisen tikkarin imemisestä ja käsittelystä.

bmaad kirjoitti...

"Mutta kauniita vuoret ovat, ja suorastaan mystisiä tunnelmaltaan.. vuorissa on jotain erityisen kohottavaa - puhutaan 'vuoristoilmasta', mutta kyseessä on muutakin. Enempää en aio ketään kuitenkaan esoteerisilla teorioillani vaivata tällä haavaa.."

Alppimaissa surffanneena
mulla on aika jylhä käsitys siitä mikä on "vuori".

Kyllä alpeilla ja Luhangan lähimaastosta löytyviltä rinteillä on tietty pesäero.

Vuoret murahtelevat, mutta pitävät myös hyvää huolta kansasta.
Alpit tuovat myös terveyttä.
Olen muiden puolesta hyvin pahoillani siitä, että meidän esoteerisia juttuja ei aina oikein oteta tai ymmärretä.

Mutta elämä on. Joillekin vain ohimenevä trippi, jolla ei näe mitään.

bmaad kirjoitti...

Ja itseasiassa toi mun
kuva tuossa vieressä on Sveitsistä, siinä on taloja ja takana vuorta.

(Itse otettu, mutta en kerro oliko kyseessä yksityislentokone vai joku muu vehje). :)))

Anonyymi kirjoitti...

Naisen mätiin motiiveihin
kannattaa kyllä yrittää puuttua siinä vaiheessa kun saa oivallisen naisen suhteeseen itsensä kanssa
.

Siinäpä sitä on oxymoronia kerrakseen.

"Mätämotiivinen oivallinen nainen", meinaan..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on äärimmäisyyskammo.
Se on huomattu. En oikein osaa nähdä sitä erivapautenakaan. Itse tykkään kohdata joitain mukavasti vaivaannuttaviakin tunteita, perversioita jne
..

Heh. Jos jättäisit sen keittiöpsykologian vaivaisemmille yksilöille.

Ei tuo mitään 'kammoa' ole, en vain pidä siitä tunteesta, jonka auringon paahtava kuumuus ihollani aiheuttaa. Kyseessä on puhtaasti makuasia.

Vai onko suklaajäätelöstä vaniljaa enemmän pitävillä ihmisillä myöskin 'äärimmäisyyskammo'?

Lue vähemmän castanedaa ja opettele enemmän elävän elämän aitoa ymmärrystä, niin sinunkin näppiksestäsi virtaa vähemmän paskaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Otaksun, että teet näitä höyrähtäneitä tulkintojasi loukkaantuneena siitä, kun jotkut kehtaavatkin pitää sairaita perversioitasi jonain ihan muuna kuin 'normaalina'..

Ja jopa uskaltavat pyytää, ettet tunkisi niitä joka hiton alueelle ja viestiin, etenkään paikoissa, joihin ne eivät millään muotoa kuulu.

Voisin minäkin alkaa keittiöpsykologisoimaan teikäläisen 'kammoja' tai ties mitä, mutta ei ole vaivan arvoista, elämässä on parempaakin tekemistä..

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Siinäpä sitä on oxymoronia kerrakseen.
"Mätämotiivinen oivallinen nainen", meinaan.."

Päällekkäisyyksien hahmottaminen on sinulle näemmä yhtä hankalaa
kuin äärituntemustenkin.

Oivallinen ihminen voi olla jo ennenkuin on edes päässyt eroon mädistä motiiveistaan. Oivallisessa ihmisessä on näet potentiaalia oppia ja tulla tiedostaneeksi asioita.

"Heh. Jos jättäisit sen keittiöpsykologian vaivaisemmille yksilöille. "

Keittiöpsykologiaa se ei ole, vaan asian toteamista.

"Ei tuo mitään 'kammoa' ole, en vain pidä siitä tunteesta, jonka auringon paahtava kuumuus ihollani aiheuttaa. Kyseessä on puhtaasti makuasia."

Niin. Nämä nyt ovat uusimmat
"omituiuutesi": et pidä kodin sisustuksessa porsliinikoristeista, etkä koristeista ehkä muutenkaan. Ja nyt ilmoitit, ettet pidä kovasta auringonpaisteesta.

No, mietin minäkin tuossa
autosta poistuessani, että on tämä pohjoinen keli toisaalta inhottava, mutta sitten kun ynnäsin mielessä talven hyvät puolet niin ajattelin taas, että voisi pukeutua paremminkin ja nauttia talvesta, joka tänne ylemmälle pallonpuoliskolle (ja sen ihmisille) totisesti kuuluu.

En minäkään auringonotosta
erityisemmin nauti. Mutta silti pikkaisen painostavakin auringolle altistuminen kuuluu ihmiselämän tekojen (ja elämänriemujen) aakkoselliseen valikkoon.

"Vai onko suklaajäätelöstä vaniljaa enemmän pitävillä ihmisillä myöskin 'äärimmäisyyskammo'? "

No ei välttämättä. Mutta
jos sitten pitää totuutena sitä, että suklaajätski on rappiollista niin onhan se toinen juttu.

"Lue vähemmän castanedaa ja opettele enemmän elävän elämän aitoa ymmärrystä, niin sinunkin näppiksestäsi virtaa vähemmän paskaa."

Luen mitä tahansa tekstiä,
missä on pointtia. Energiamaailman jutuissa on se puoli, että on laajennettava havaintoaan ennenkuin ne asiat tulevat havaittaviksi. Olet aikamoinen pöyhö, kun pidät asioita, joista et tiedä vähääkään jotenkin epäkorrekteina.

Kerronpa sulle vitsin.

Pikkukalle osti kaupasta
Castanedan kirjan ja luki sen alusta loppuun. Kalle esitteli kirjan Timpalle, joka mietti, että Kallella taitaa olla kuitenkin liian vähän energiaa niiden asioiden havaitsemiseksi.

Sitten Kalle kysyi Timpalta:
-No mitä mieltä olit Castanedan kirjasta?
Timppa vastasi: -Joo, älä viitsi lukea epätotuudenmukaista roskaa, äpärä.

"Otaksun, että teet näitä höyrähtäneitä tulkintojasi loukkaantuneena siitä, kun jotkut kehtaavatkin pitää sairaita perversioitasi jonain ihan muuna kuin 'normaalina'.."

Ne ovat normaaleja ja biologiaan liittyviä mekanismeja, sinä vaan et sitä tajua, kun mystifioit
kaikkea.

Mutta en jaksaisi käydä syventäviä keskusteluja, koska se vaatisi mm. tuhottomasti palstatilaa.

"Ja jopa uskaltavat pyytää, ettet tunkisi niitä joka hiton alueelle ja viestiin, etenkään paikoissa, joihin ne eivät millään muotoa kuulu. "

No, sinä saat ihan rauhassa
leimata auringonpaisteen ja kodin sisustuksen.

"Voisin minäkin alkaa keittiöpsykologisoimaan teikäläisen 'kammoja' tai ties mitä, mutta ei ole vaivan arvoista, elämässä on parempaakin tekemistä.."

Eli ei ole siis arvokasta, että tulen tietoiseksi kammoistani? No, sanottakoon, että minä olen
elämän puolella ja tiedän kammoavani esim. monia ideaaleja. Kammoksun ja välttelen kaikkea - mikä tekee elämästä valjumpaa. Ja jos olen väärässä se on oma vikani. Mutta toistaiseksi kuitenkin tietoisuuden ja esoterian puolella.

Homo kirjoitti...

Syltty, vain osa niistä puutaloista oli jotain mörskiä. Varsin suuri osa puretuista puutaloista oli aivan viehättävän näköisiä, ainakin mitä minä olen vanhoista Helsingin valokuvista katsonut. Vähintään nykyään suositun Puu-Vallilan tasoisia, ellei parempiakin.

tikka kirjoitti...

bmaad: "Mies voisi keskittyä rauhassa elämäänsä ja ajatella vapaasti, jos ei olisi naista vaatimassa ahtautumaan perinteisiin roolimalleihin, jos ei olisi naista tarjolla ainoastaan hirveän kotkotuseläimen muodossa."

mieshän VOI aivan vapaasti keskittyä elämäänsä kunhan ei sekaannu ja sekoita siihen niitä kammottavia naisia. jos toiset tykkäävät sosiaalisemmasta menosta niin sitten tykkäävät.

syltyn jutut olivat taas hyviä, esim se kenkäkommentti. :)

Homo kirjoitti...

Eräs paikka, mistä voinee ainakin jossain laajuudessa tutustua Helsingin menneeseen rakennuskantaan (en uskalla arvioida kuinka helppokäyttöistä tai kattavaa tämä aineisto on) on Suomen rakennustaiteen museo, jossa arkiston lisäksi kannattaa pitää silmällä jos jossain vaiheessa tulee kiinnostavia uusia näyttelyitä. Samoin esimerkiksi Kansallisarkistostakin sopivasti etsimällä löytyy varmasti jotain.

bmaad kirjoitti...

"mieshän VOI aivan vapaasti keskittyä elämäänsä kunhan ei sekaannu ja sekoita siihen niitä kammottavia naisia. jos toiset tykkäävät sosiaalisemmasta menosta niin sitten tykkäävät. "

Jos liian moni nainen on
aivoton sosialiseeraaja, ja liian moni mies fiksu vapaa-ajattelija niin syntyy pariutumismarkkinoilla epätasajakauma.

Tasa-arvo-ongelmana tulee nähdä myös naisen liiallinen aivottomuus, naisen kannalta se on nimittäin tasa-arvo-ongelma. Ei niinkään miehen.