sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

Tiger Woods

Tiger Woods, Gender & Domestic Violence

Tiger Woods is a Narcissist, Not a Sex Addict

Tiger Woods told mistress Kalika Moquin: I will leave my wife in a flash:
The friend said Tiger joked to Moquin that the only time he enjoyed sex with Elin was when they did role play in the bedroom and she put on a brunette wig. Elin was a cold fish and they rarely had sex.

Hugh Hefner wasn't surprised one bit when he heard about allegations of Tiger Woods cheating on his wife.
"I think the only surprise in it, quite frankly, is that anybody would be surprised,"

Tiger Woods Jokes: The Good, The Bad and the Ugly
- What does Tiger Woods have in common with a baby seal? They've both been clubbed by a Norwegian. (Of course, Elin is actually Swedish. But poetic license is allowed in jokes.)

- What's the difference between a car and a golf ball? Tiger can drive a golf ball 400 yards.

- Ping has a new set of irons called Elins. They're you can beat Tiger with.

4 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä:

Mindy Lawton, Tiger Woods' Alleged Mistress: Tiger Is 'Very Well Endowed'

Syltty kirjoitti...

"The friend said Tiger joked to Moquin that the only time he enjoyed sex with Elin was when they did role play in the bedroom and she put on a brunette wig. Elin was a cold fish and they rarely had sex."

+ Tiger sai mailasta. Silti hän mitä ilmeisemmin jatkaa avioliittoaan (?).

Nyt ei kaikki ihan täsmää.

Siis yritetäänkö meille väittää, että mies jolla on rahaa kuin roskaa, jolle riittäisi naisia jokaiselle sormelle kun vain vähän napsauttaa, avioliitto on täysin kylmä, seksitön ja muutenkin paska ja hän silti jatkaa sitä?

Joko
1) edellisen kirjoittaja yksinkertaisesti valehtelee saadakseen rahaa tms. lehdistöltä
2) Tiger on lasketellut luikuria rakastajattarelleen.

Huomauttaisin että vieraissa käyvällä miehellä ei ole ainuttakaan syytä kehua rakastajattarille vaimoaan, vaikka vaimo olisi maailman paras nainen. Päinvastoin, jotta rakastajatar pidetään tyytyväisenä, vaimoa kannattaa dissata ja maalailla yhteistä tulevaisuutta ihan riippumatta siitä, mikä on tilanne kotona.

MikkoAP kirjoitti...

Syltty, toisaalta ottaen huomioon, kuinka naisten ja miesten seksihalut keskimääräisesti eriävät, voi Tiikerin puheissa olla tottakin. Ehkä Tiikerin korkea status kiihotti vaimoa seurusteluvaiheessa, mutta kun status ja omaisuus ovay vaimolla alkaneet tuntua itsestäänselvyyksiltä, niin ei siltikään innostanut.

Joka tapauksessa, tuossa tilanteessa ei ole yhtään osapuolta ( Tiger, Vaimo ja rakastajattaret) joita kohtaan voisi oikein tuntea sympatiaa.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Ajatusten virtaa … voi olla myös mahdollista, että uusi kulttuurin voimakas ISMI nimeltään feminismi propagandoineen on jo levinnyt niin pitkälle, että sen luoma "skeema" naisten mielessä alkaa olla voimakkaampi mielihyvä hormonien eritystä määräävä tekijä, kuin vanhahkot, osittain patriarkaaliseen aikaan liittyvät "alfa teoroinnit" ... "sinkut new yorkissa" sosiaalipsykologinen propaganda ilmiö yhdistettynä naisten nyt tieteellisestikin todistettuun haluttomuuteen...on kaikkein houkuttelevin ja painovoimaisin vaihtoehto pian naisille… ja pian onkin yhden ihmisen talouksien määrä 90% ja nekin miehet ketkä ovat suhteessa, eivät ole ollenkaan mitään klassisia, naisten vaikeasti hallittavia alfauroksia, vaan kiiltokuva neitimies viihdyttäjiä ...

Nyt palainen katsomaan tuota Suomen miehen mallia tv:stä –eli päämiestämme ja ylipäällikköämme ; )