keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010

Huutamisesta linnaa

Shouting at your wife may get you a criminal record in France

Do Nice Guys Finish Last?

Sukupuolten välinen tasa-arvo

The Misandry Bubble: An Excellent Treatise Written by The Futurist

Sukupuolikiintiöt olisivat askel taaksepäin

Time for Some Male Bashing of Our Own

Pyydetään ehdotuksia MIEHEN TYÖ 2010 -palkittavasta

55 kommenttia:

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

PÄIVÄN POLIITTINEN MIETINTÄ "PORVARILLISUUDESTA JA KONSERVATIVISMISTA" HENRYN LAITTAMAN LINKIN POHJALTA ; )

--

Vasemmisto ja Vihreät ovat näemmä taas vastustamassa miesten ja poikalasten parasta -vaikka muuten ovat olleet juuri ne puolueet jotka ovat luoneet naiskiintiöt ja feminismin ym Suomeen:

”Puoluekantansa perusteella kiintiöitä kannattavat vankimmin ”koti ja uskonto -puolueiden” eli perussuomalaisten, kristillisdemokraattien ja keskustan kannattajat.”

--

Sama linja kuin FAS lasten suojelemisessa:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/pakkohoito-kelpaa-kansalle/503259

Kansa haluaa päihdeäidit pakkohoitoon

Raskaana olevat päihderiippuvaiset passittaisi pakkohoitoon 79 prosenttia suomalaisista.

Pakkoa vaativat kiihkeimmin perussuomalaisten (89 % kannattaa) ja kokoomuksen (85 % kannattaa) äänestäjät sekä lukion käyneet (85 % kannattaa)...Eniten vastustajia oli vasemmistoliiton äänestäjissä.

--

Tai biologisten isien puolustamisessa:

Isyys ja hedelmöitys hoitolakia muutettaessa ... SDP:n ja Vasemmistoliiton naisista ainoastaan Maija Rask kykeni vastustamaan kiusausta syrjiä lapsia ja miehiä. Vihreistä ei kyennyt kukaan … KD:tä ja PS:ta kykenivät kaikki!

--

Ja armeijankin juuri tämä sama "porvarileirin porukka" olisi aikoja sitten muuttanut siksi ainoaksi realistiseksi vaihtoehdoksi, jonka onkin aikoja sitten valinnut 99% sivistysmaitsta, eli Nato + Palkka-armeija. Vastustajina ovat taas olleet tunnetusti tämä vasemmisto/vihreä leiri.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Ja kun joku nyt alkaa saivartelemaan esim armeijasta, niin vastaan jo etukäteen että ei kai edes kukaan "Häkämieskään ym" voi puhua julkisesti ennen puolustus määrärahojen vähentämisestä tai yleisen asevelvollisuuden supistamisesta, kun on natopäätös takuuna. Jos niihin kosketaan sitä ennen, niin emme koskaan pääse natoon (kuten taitaa käydä nytkin suomettuneen kummajaiskansan kohdalla).

Muut vaihtoehdot ovat silkkaa hulluutta (kummajaisuutta sanoi Nobel Ahtisaari) ja täysin irti kansainvälisestä todellisuudesta -joihin vaihtoehto idiotistmeihin kyllä itsekin olen jo lähtenyt sen takia mukaan, että en välitä tästä feministimaasta enää juuri mitään ... ja minun puolestani feministeille ym suomettuneille kummajais profeministi nööseille pitää nyt antaa se "kummajaistilanne koko laajuudessaan" mitä he haluavat ; ) Kyllä se pilkka sieltä sitten alkaa osumaan omaan nilkkaan ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Ja lisättäkään vielä ajatuksen virtana (sen verran vituttaa poikalasten tulevaisuuden puolesta) ... että kun se miesasialle tärkeä tasa-arvoyksikön kokoonpanokin sieltä nyt muutetaan puoli pakolla lähivuosina, niin taas on takana tuo sama "konservatiivisempi" porukka, joka kannattaa mieskiintiöitä opettajakoulutuksiinkin ja joka puolustu biologisten isien oikeuksia lakiuudistuksissa. Ja vastustajana ovat taas saman logiikan mukaisesti feministiset vasemmisto ja vihreät (jotka tietyllä tapaa vielä ovat luoneet nämä feministi instituutiot).

Eli lähes kaikki asiat (ellei kaikki) mitä vaikkapa miesten tasa-arvo Ry:n TOP10 ongelmalistalla ovat mainittu -tullaan muuttamaan juuri noiden teidän "sukupuolettomuus miesaktivistien" parjaamien "porvari/konservatiivi poliittikojen" toimesta jos ne tullaan muuttamaan ... ja vielä asiaan taitaa vaikuttaa itseni kaltaiset ja Pauli Sumasen kaltaiset saman leirin oikeasti tehokkaat, ilmaiseksi työtä tekevät miesaktivistit, jotka te lähinnä yritätte häätää STM tai Rayn tukemista/voidelluista "ennen ihminen kuin paha mies ja lyömätön linja" tapaisista profeministi ja kriittinen miestutkimus kuppikunnistanne ... valitan ... pakko sanoa "ääneen" koska on kysymys Suomen poikalasten tulevaisuudesta ... ei ihme että olemme maailman feministisin maa.

Miss Midnight kirjoitti...

"Opettajakunnan naisistuminen on vähäpätöinen ongelma koulun ja koulumaailman moniin muihin ongelmiin, muun muassa luokkakokojen suurentumiseen ja koulukiusaamiseen, verrattuna."

Kirjoittaja ei sitten tullut ajatelleeksi, että opettajakunnan naisistumisen ja kiusaamisen lisääntymisen välillä saattaa olla yhteys... En muista peruskouluajoilta yhtäkään miesopettajaa, jolla olisi ollut mitään vaikeuksia pitää suurikin luokka kurissa. (Ei sillä, että suuret luokkakoot mikään hyvä asia olisi...)

Teknisellä alalla tai eläinlääkäreiden suhteen sukupuolittuminen ei luultavasti tuota mitään ongelmia itse työhön, mutta koulu on ympäristö, johon tarvitaan miehiä, jotta se pysyy viihtyisänä ja turvallisena työympäristönä niin oppilaille kuin opettajillekin.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Miss Midnightilla on mielenkiintoisia blogeja, jotka saivat "tuhman miesaktiivin" mielikuvituksen liikkeelle ja pois poliitiikan parista (onneksi).

Syltty kirjoitti...

Minä ainakin vaadin opettajankoulutukseen sukupuolikiintiöitä.

Jos kerran 70% miehiä tai naisia opetuslautakunnassa on ongelma (sukupuolikiintiöt koskevat kaikkia kuntien toimielimiä) niin on se vittu kumma jos 70% naisia opettajissa ei ole vähintäänkin samantasoinen ongelma.Tasa-arvolaki

"Valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja muissa vastaavissa toimielimissä sekä kunnallisissa että kuntien välisen yhteistoiminnan toimielimissä lukuun ottamatta kunnanvaltuustoja tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisistä syistä muuta johdu."

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860609

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Taas on keskustelu menossa erittäin näkyvästi vain toisen sukupuolen orjatyöstä - Suomi24 etusivulla tällä kertaa

Ja on/oli keskustelu menossa erittäin näkyvästi myös IL vain toisen sukupuolen orjatyöstä

Näihin kannattaisi ottaa kantaa myös muidenkin kun meidän oikean laidan miesaktiivien ; )

Anonyymi kirjoitti...

Ei opettajan hommaa voi verrata mihinkään muuhun työhön. Ei jollekin hamsterille ole väliä, kuka sitä hoitaa. Koulussa sen sijaan pitkälti määräytyy, miksi ihminen kasvaa. Tutkitusti pojat pärjäävät paremmin "akateemisesti", jos heillä on oppinut miespuolinen roolimalli. Luultavasti aika suuri osa poikien syrjäytymisestä johtuu oppineen roolimallin puutteesta (jos ei satu olemaan kotona). Varmasti ei voi tietää, koska poikien asian tutkiminen ja parantaminen on priorisoitu mappiin ö.

mies.asia kirjoitti...

Melko huvittavaa, että "sukupuolikiintiöt olisivat askel taaksepäin" otaksuttavasti juuri opettajien yhteydessä, kun ne jo ovat käytössä monessa muussa paikassa -- silloin kun ne hyödyttävät naisia.

Yleinen tasa-arvo: olisi omasta mielestäni parempi, jos perustaisit oman blogisi, etkä käyttäisi tämän blogin kommenttiosastoa tajunnanvirtasi ylöskirjaamiseen. Vähintään olisi ystävällistä, jos pyrkisit rajoittamaan omat pohdintasi esim. yhteen selkeään pohdintaviestiin päivässä ja muuten keskustelemaan muiden kommentoijien kanssa.

--mies.asia

bmaad kirjoitti...

"Luultavasti aika suuri osa poikien syrjäytymisestä johtuu oppineen roolimallin puutteesta (jos ei satu olemaan kotona). "

Vanhemman tai vanhempien
puuttumisen merkitystä lapsen kehitykselle ei kannata kiistää, mutta keskeinen syy syrjäytymiseen
on kyllä enemmänkin "liian ahdas roolimalli", kuin roolimallin puuttuminen.

Vanhemman puuttuminen
sinällään tekee lapsesta paremminkin onnettoman, kuin syrjäytyneen. Syrjäytyneisyys sukupuolimarkkinoilta johtuu yleensä ujoudesta, eikä toisen vanhemman puutteesta. Miehelle on asetettu määräys seistä suorana ja tuottaa täytettä teknoprinsessojen arkeen. Ei siinä isää, eikä äitiä tarvita, vaan lihaksia, tai jalansijaa muotiteollisuudessa.

Miss Midnight kirjoitti...

bmaad:"Vanhemman tai vanhempien
puuttumisen merkitystä lapsen kehitykselle ei kannata kiistää, mutta keskeinen syy syrjäytymiseen
on kyllä enemmänkin "liian ahdas roolimalli", kuin roolimallin puuttuminen."

Periaatteessa olen samaa mieltä, mutta mistä liian ahdas roolimalli sitten juontaa juurensa? Ettei vain siitä, että kotoa puuttuu elävä esikuva, jolloin miehen mallin joutuu rakentamaan sirpaleisista mielikuvista, kuten "määräyksistä seistä suorana ja tuottaa täytettä teknoprinsessojen arkeen"?

Kun kotona on isä, joka yhtenä päivänä röhnöttää sohvalla kaljapullo kädessä katsomassa Formulaa ja seuraavana päivänä lukee filosofiaa ja pelaa shakkia, isä, joka yhtenä päivänä opettaa potkimaan jalkapalloa tai ajamaan polkupyörällä ja toisena antaa lasten laittaa papiljotteja isin tukkaan, kun he leikkivät kampaajaa ( -- tai en tiedä, leikkivätkö pojat kampaajaa isin kanssa, vaikka minä leikinkin :) -- ), niin tuskin siitä saatu miehen malli voi ahtaampi olla kuin sellainen, jonka joutuu itse luomaan tyhjästä.

Homo kirjoitti...

Pieni linkkilista uutisista, joista ainakin osaa sivuavia aiheita on ennenkin sivuttu:

Lehti: Sukupuolta vaihtaneen kirkkoherran seurakunnassa massakato

Naisten fyysiset ja henkiset seksireaktiot eivät synkkaa

Papin sukupuolenvaihdos karkotti seurakuntalaisia

Moni raskaana oleva nuori nainen syö epäterveellisesti

Masennus ennakoi päihdeongelmaa

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

mies.asia

Tarkoitatko sillä tavalla kun vuosia täällä kommentoineet bmad tai vortac ; )

Vai tarkoitatko rivien välistä sitä, että olet juuri tuota viihreät/vasemmisto/miesakki poppoota ja henrynkin tuttu - ja nyt harmittaa tämä tämänpäiväinen tässä ketjun alussa esitetty ... koska et ole lainkaan ennen kommentoinut minun, puhumattakaan paljon enemmän "ajatusten virtaa" käyttävien vortacin tai bmadin kirjoituksia?

Kumpa mahtaakaan olla rehellisempi motivaatiosi?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tai vaikka mielestäni ihan järkevä tyyppi sinänsä - nimimerkki homo - minkälaista yhden viestin politiikkaa ja keskustelua ovat nuo joka päiväiset linkkilistat?

Homo kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo, pyrin poimimaan/seulomaan esiin näkemästäni materiaalista potentiaalisesti muitakin kiinnostavia uutisia, saitteja, tv-ohjelmia yms. Ja näemmä ainakin osa kaivamistani jutuista näyttää silloin tällöin kiinnostavan muitakin - esimerkiksi päätellen siitä, että kyseisistä uutisista yms päätyy osa jotain reittejä pitkin Henryn omissa blogimerkinnöissään esiin nostamiksi (osa varmaan tulee/olisi tullut muitakin reittejä pitkin nostetuksi samalla tavalla esiin).

Muutaman linkin linkkilistat ovat kuitenkin kevyesti silmäiltäviä yleensä jo linkin otsikon perusteella sen suhteen, että mahtavatko ne kiinnostaa lukijaa.

Ja minusta esimerkiksi joissain kommenttiketjuissa noin 100 viestiin päätyvät keskustelut eivät ole enää kovin helposti seurattavia. Ja usein minusta on parempi olla osallistumatta kovin jankkaaviin ja tajunnanvirtaisiin keskusteluihin - etenkin jos olennaisimmat asiat on jo sanottu samassa keskustelussa. Jos haluaisin, voisin varmasti loputtomasti kiistellä esimerkiksi Vortacin kanssa vaikka siitä, että kuinka järkevää on uskoa horoskooppeihin - mutta en usko sen olevan järkevin tapa käyttää rajallisia resurssejani. Lyhyesti virsi kaunis.

Ville kirjoitti...

Opiskelijat: Kiintiöt eivät kuulu tasa-arvoiseen yhteiskuntaan (ess paperilehti)

Ote ess uutisesta. -On kiinnostava kysymys, miksi asiasta halutaan aika ajoin tehdä ongelma. Itse en ole törmännyt sellaiseen tutkimukseen, joka osoittaisi, että opettajan taidot liittyvät jollain lailla sukupuoleen, (Opetusneuvos Armi) Mikkola sanoo.

Totta joka sana. Taidot ja osaaminen yms. eivät liity sukupuoleen. Toisen sukupuolen "aliedustusta" ei tarvitse korjata kiintiöillä esim. julkisella puolella tai ministereissä jne. Kiintiöt on lopetettava kaikkialla.

***

Työn määrä ja palkinto/palkkio/palkka, "tasa-arvoa" hiihdon Tour de Skissä.

Miehet, kokonaismatka 54,3km
Naiset, kokonaismatka 91,55km

Tourin kokonaiskilpailun voittajille 150000 CHF, hieman yli 100000 euroa. Osakilpailujen palkinnot ovat myös samat miehille ja naisille.

Kuinka paljon vähemmän töitä naiset tekevät ja silti saavat saman palkan kuin miehet? Sama palkka, miehet tekevät xx% enemmän töitä.

Vortac kirjoitti...

Miss Midnightilla on mielenkiintoisia blogeja, jotka saivat "tuhman miesaktiivin" mielikuvituksen liikkeelle ja pois poliitiikan parista (onneksi).

Tässäpä mainio esimerkki siitä, miten naisen seksuaalinen valta käytännössä ilmenee.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo: olisi omasta mielestäni parempi, jos perustaisit oman blogisi, etkä käyttäisi tämän blogin kommenttiosastoa tajunnanvirtasi ylöskirjaamiseen. Vähintään olisi ystävällistä, jos pyrkisit rajoittamaan omat pohdintasi esim. yhteen selkeään pohdintaviestiin päivässä ja muuten keskustelemaan muiden kommentoijien kanssa.

Kannatan. Toisaalta minullekin on ehdotettu samaa, ja minunkin tekstejäni on solvattu tajunnanvirraksi, joten tavallaan ymmärrän kyllä vastakkaistakin näkökulmaa.

Yleisen tekstit vain ovat jotenkin vähemmän johdonmukaisia ja vaikeampilukuisia, sanalla sanoen sekavampia kuin minun - ainakin omasta näkökulmastani.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vähintään olisi ystävällistä, jos pyrkisit rajoittamaan omat pohdintasi esim. yhteen selkeään pohdintaviestiin päivässä ja muuten keskustelemaan muiden kommentoijien kanssa.

Luettuani tämän kohdan tarkemmin, minun on sittenkin oltava eri mieltä - kyllähän pohdinta tapahtuu juuri silloin kun se tapahtuu, jolloin se on kirjoitettava ylös. Sitten myöhemmin voi tullakin lisää pohdintaa mieleen - aika mahdotonta muutenkin eritellä pohdintaviestejä ei-pohdintaviesteistä (missä menee pohdinnan ja keskustelun raja?) - ja näinmuodoin on mahdotonta kirjoittaa kaikki vain yhteen viestiin, ellei niitä erikseen ensin kirjoita johonkin tekstitiedostoon ja sitten vahvasti editoi (tätä ilmeisesti tarkoitetaan, jotta teksti EI olisi tajunnanvirtaa..).

Mutta se tappaa spontaaniuden, aitouden ja elämän, ja tekee ihmisten jo muutenkin melko mekaanisesta tekstipohjaisesta keskustelusta vieläkin elämättömämpää ja laskelmoidumpaa.

Mutta ehkä YleinenTasa-Arvon kohdalla voisin tehdä pientä poikkeusta tässä mielipiteessäni..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Syrjäytyneisyys sukupuolimarkkinoilta johtuu yleensä ujoudesta, eikä toisen vanhemman puutteesta. . Ei siinä isää, eikä äitiä tarvita, vaan lihaksia, tai jalansijaa muotiteollisuudessa..

Olen vähän eri mieltä. Siis ujoushan usein voi johtua juuri siitä, ettei perheessä ole aktiivista ja jälkikasvunsa kanssa aikaa viettävää isää, joka OPETTAISI näitä 'maskuliinisempia' puolia pojalle, niin että hänestä ei sitten tule ujoa ja epävarmaa lukutoukkaa (ujous kai johtunee epävarmuudestakin omalta osaltaan).

Tosin nykyään ei ole enää ujoutta, on vain 'sosiaalinen fobia', johon on olemassa lääkkeitä. Tosin asia kai menin niin, että ensin kehitettiin jokin kemiallinen lääkeyhdiste, ja megakorporaatio sitten mietti, mikähän tauti sopisi tähän lääkkeeseen.. löydettiin sitten ujous, ja muutettiin se 'sosiaaliseksi fobiaksi', ja kas - ylikansallisten lääkekorporaatioiden megalomaaniset rikastumis- ja valtahaaveet saavat jälleen toteutua.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Moni raskaana oleva nuori nainen syö epäterveellisesti..

Ja polttaa tupakkaa, ja dokaa, ja käyttää huumeita, ja rietastelee alfojen kanssa, ja kuuntelee raskasta ja repivää, säröistä 'musiikkia', ja bailaa ja riitelee ja ja ja..

KOSKA NAISELLA ON OIKEUS!!!

- Vortac

Miss Midnight kirjoitti...

"Tässäpä mainio esimerkki siitä, miten naisen seksuaalinen valta käytännössä ilmenee.

- Vortac"

Kertoisitko vielä minullekin, mitä käytännön vallankäyttöä tilanteessa on? Yhtä hyvinhän mies voi kirjoittaa blogeja, jotka saavat jonkun mielikuvituksen liikkeelle.

Vortac kirjoitti...

Masennus ennakoi päihdeongelmaa..

Höpsis. Mullakin oli aikoinaan masennus, mutta tajusin ettei se alkoholi tuo kuin vielä hirveämmän olon. Ei tullut päihdeongelmaa, jos 'päihdeongelmana' ei sitten pidä sitä, että ei käytä päihteitä ollenkaan (alkon mielestä se varmaan on varmaan jopa melkoinenkin ongelma)..

Siis onhan se mahdollista, että hakee pullosta apua - mutta yleensä masentunut kyllä huomaa, että a) siitä ei ole apua, edes kunnon nousuhumala ei onnistu ja b) kankkunen PLUS masennus on niin paljon hirveämpää kuin pelkkä masennus, että mielummin kärsii pelkkää masennusta..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

koska et ole lainkaan ennen kommentoinut minun, puhumattakaan paljon enemmän "ajatusten virtaa" käyttävien vortacin tai bmadin kirjoituksia?

Voitko perustella? Mielestäni kumpikaan meistä ei käytä 'tajunnanvirtaa' (ei siis 'ajatusten virtaa', toim. huom.) ainakaan siinä määrin tuohon sanaan liitettäviin mielikuviin rinnastettavalla tavalla kuin teikäläinen.

Itse koetan toimia niin, että minulla on jokin pointti tai asia, josta kirjoitan, ja joskus hieman rönsyilen, mutta koetan kuitenkin viimeistään loppupuolella palata pointtiin ja ehkä hieman yhteenvetää koko juttua.

Välillä tosin vain tulen tänne tilittämään jotain misandrista vitutusta tai kokemustani, välillä taas koetan keskustella muiden kanssa, joskus taas kommentoin itse päivän aiheita.

Teikäläisen viestit eivät oikein näytä kunnolla sopivan melkein mihinkään näistä kategorioista.. täytyy tosin tunnustaa, etten ole suurinta osaa niistä jaksanut lukea.

Ongelma Teikäläisellä näyttäisi olevan lähinnä se, että viestisi ovat hajanaisia, sekavia ja vaikealukuisia, ja tässä mielessä aika tylsiä luettavaksi - siis mielenkiintoisuus ja eteenpäinmeno ei tapahdu ihan lukijan odottamalla tavalla.

En kuitenkaan tahtoisi mollata ketään, joka katsoo miesten oikeudet tärkeiksi ja haluaa tuoda oman panoksensa asiaan .. mutta jonkinlainen parannus tuohon asiaan olisi ehkä hyvä saada.

Ehkäpä jonkinlainen blogi sopisi juuri teikäläiselle. Olen jo kohta itsekin miettimässä kallistuvani sille kannalle, sillä käsitän kyllä itsekin, miten pitkät jaaritukseni saattavat häiritä ja ärsyttää täällä ihmisiä, jotka haluavat lähinnä lukea ytimekkäitä pointteja eikä monisanaista vuolautta.

Täytyy kyllä sanoa, että jos perustaisin blogin, ja tulisit sinne heittämään samanlaista tekstiä kuin tänne, poistaisin kyllä kommenteistasi suurimman osan; minä en ole leppoisa hallitsija, vaan perfektionistinen diktaattori oikeuden, totuuden, rehellisyyden, aitouden, hyvyyden ja käyttäjäystävällisyyden puolesta.

Henry taas on selvästi lempeämpi ja suvaitsevampi kuningas..

- Vortac

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Niinpä – olen siis ”homo” kanssasi täysin samoilla linjoilla.

Jos tämän keskustelun kommenttiosasto olisi joku tyyppi esimerkki netin ”virallisesta virallisemmasta keskusteluosiosta” niin käyttäytyisin itsekin sen mukaan. Luultavasti minulla olisi siihen vielä rahkeet olemassa paremmin kuin + 90% täällä kommentoivista (tuossa kun mm on lähes käden ulottuvilla lahjakkuustestien tuloksia –ja nyt ei puhuta mistään mensan pienistä yksinkertaisista testeistä ; ). Kuitenkin jo vuosia sitten kun kävin täällä katsomassa, niin syy miksen itse viitsinyt tänne kommentoida paljoakaan oli juuri tuo melkoinen kaaottisuus. Oikeastaan sinun linkkikokoelmiesi heitto ovat täällä selkein ilmiö?

Ja keskustelusta olen myös kanssasi samoilla linjoilla. Keskustelen sellaisten tahojen kanssa niin usein (ja aina tarpeen niin vaatiessa) mm poliitikasta ja elämänkatsomuksista, että Suomen ns miesaktiivien joukossa korkeintaan 1/100 edustaa sellaista tahoa, jos sekään.

Eli halusinkin vain näyttää toteen minua kommentoivan ihmisen motivaatioita –en siis esimerkiksi arvostella sinua, enkä oikeastaan edes bmadia tai vortacia - vaikka tosiasiahan on, että esim vortacin tekstit ovat paljon enemmän tajunnan virtaa kuin minun. Itselläni ns tajunnan virta on lähempänä ”asioitten lekkeriksi lyömistä”, kevennystä välillä.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Mitä tässä sitten jo hieman vituttaa – voi olla hyvin lähellä liioittematonta totuutta se, että jos joku pystyisi näyttämään toteen meille tuohon kuvaruudulle, että kuka yksittäinen ihminen on ihan oikeesti, oikeesti keskustellut näistä miesten ongelmista toimittajien ja poliitikkojen ym kanssa eniten, niin että se on myös vaikuttanut jotain – niin olisin varmasti aivan ykkösten joukossa Suomessa tässä porukassa. Ja olen siis tehnyt tämän ”omasta persetaskustani” ja omia suhteitani uhraten.

Varmasti joku Hannu T Sepponen on päässyt myös vaikuttamaan todella paljon julkaistuaan kirjan: mies vailla tasa-arvoa . Siitä ei pääse mihinkään. Mutta edes Kotron aktiivisuudesta en tiedä sen jälkeen. Toisaalta muistetaan nyt kuitenkin se että tuonkin kirjan kirjoitti 30 eri ihmistä joten yhden työksi ei tullut paljon muuta kuin yhden vkl verran kirjoittamista –mutta upea kirja silti. Pauli Sumanen on myös tehnyt todella kovan työmäärän.

Lisäksi jos haluan alkaa inhorealistiseksi, niin esim miessakit ovat parhaimmillaankin profeministinen miesten terapiajärjestö –joka itsekin ihan julkisesti sanoo että ”me emme ota mihinkään miesten ongelmaan kantaa”. Eli puhun tässä nyt siis oikeista miesten tasa-arvo ongelmista esim asetyöstä, tasa-arvoyksikön kokoonpanosta, poikalasten/lapsuuden huonontumisesta feministiäitien takia ym.

Esim vaikkapa jopa Pasi Malmi on ollut julkisuudessa mielestäni lähinnä vasta nyt väitöskirjansa jälkeen (ja moni on syyttänyt häntä jopa viime vuosiin asti suoraksi profeministimieheksi joka vasta väitöskirjaansa tehdessä muuttui enemmän kunnon miesaktiiviksi) ja jotkut vihreät miehet sun muut ollaan perustettu vasta ”muutama kuukausi sitten”, ja voi olla vielä mahdollista, että niiden toiminta voi pahimmillaan painottua myös tuonne ”profeministi puolelle”. Katsotaan nyt … sillä jos ei näin tapahdu, niin suomen kiistatta feministisimmän puolueen sisällä on silloin sota. Jokainen käsittää sen.

Eli tiedän kyllä minkä työmäärän olen tehnyt –vaikka sen itse sanoisinkin. Ja kaikkein suurimmat todelliset vaikutukset ovat tehneet nämä Nina Mikkoset, Laitiset sekä vielä suuremman esim kokoomus sektorin poliitikot, MLL ym toimiessaan vastavoimana ettei feminismi ole kertakaikkisesti vallannut täydellisesti koko Suomea.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Olen yrittänyt Vortac sinulle vinkata nyt pari kertaa "horoskooppeinesi ja new age pyramidi sekoiluinesi" että pidä nyt stn ne mölyt mahassasi. Mahdatko olla se sama vanha sekopäisen oloinen partaradikaalin näköinen skuppe jonka olen luonnossa nähnytkin.

"ytimekkäitä pointteja eikä monisanaista vuolautta"

Oletko varma että ei omat tekstisi ole monisanaista vuolautta?

--

Suoraan sanottuna -tiedättekö te stn pellet, sukupuolettomat nörtit ja nettimorlokit lainkaan kenenkä kanssa te puhelette ja miten te puhelette taas kerran? Käsittättekö te ollenkaan että joskus voi myös joutua vastaamaan huutoihinsa?

Homo kirjoitti...

Vortac, kyse tuskin on ollut siitä, että masennus jokaisessa tapauksessa liittyisi (tai suoraan jopa aiheuttaisi) päihdeongelmaan, mutta että suuria ihmismassoja tarkastellessa nämä asiat liittyvät jostain syystä toisiinsa sattumaa useammin.

Olen muuten sitä mieltä, että terveysasiat monestakin eri näkökulmasta sietaisivät nousta keskeisemmäksi asiaksi MRA-liikkeessä. Oli sitten kyse miesten terveyden laiminlyönnistä yhteiskunnan taholta, miesten omista keinoista terveytensä parantamiseksi, kuinka naiset jo raskausaikana pilaavat lastensa terveyttä, hölmäistä miesten terveyttä vaarantavista meemeistä (esim. naisten puolesta ritarillisesti terveytensä vaarantaminen, tupakointi ja ryyppäys pesänsaamisen parantamiseksi, turha uhoaminen ja riskialtis käytös) jne.

Mutta palatakseni takaisin asiaan - olen myös sitä mieltä, että vaikka rakentavaa kritiikkiä voi toisille antaa, niin erilaiseen riitelyyn ja rivien hajottamiseen ei kannata sortua. On täysi utopia kuvitella, että käytännössä ketkään kaksi eri ihmistä voisivat olla ihan jokaisesta asiasta samaa mieltä.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Näytin tuossa joulun aikaan jo muutamalle pikkaisen häjylle, ”viherfeminismiin ja sukupuolettomiin seta Tarja Halos päämiehiin” kyllästyneille, ja huoltajuuskiistojakin kokeneille Suomen miehille tätä tilannetta, mutta en viitsinyt oikein kunnolla vielä avata sitä, kun kommentit olivat jo sitä luokkaa.

Ajattelinkin, että täytyy nyt ensin saada edes itse tämä järkky tilanne jotenkin sulatettua, että ei vaan kukaan joudu pian jonkun ”opetuksen tai vastaavan kohteeksi” … nimittäin kun huomasin sellaista mielipidettä ja termien käyttöä tulevan aika nopeaan esiin. Kaikki Miehet ei katsokaas todellakaan pidä siitä, että Suomen miesten ja poikalasten asianajajana toimitaan "miehisyyden historiaa halventaen, sukupuolettomuutta ihannoiden ja hakien ääniä vihervasemmisto leirin feministipolitiikkaan". Uskokaa pois.

Tiedätteko miten tuolla reaalielämässä reagoi tuo ”men of honour” kaarti ja äijä kaarti näihin esim vihreän miesten juttuihin heistä, ja kaikenmaailman ”persepanot tekisi hyvää heille” juttuihin, jos ne tosissaan avataan heille? Ymmärrättekö ollenkaan? Olen lähinnä säälien katsonut tätä tilannetta ja odotellut että koska nuo asiat menee kunnolla jonkun muun kun minun korviini ja silmien eteen tuosta kovemmasta Suomen miesgendestä?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Nimimerkki "homolle" sanoisin vielä että et ole, etkä voikaan olla kärryllä tästä kaikesta. Käytöksesi on ollut oikeastaan täysjärkisintä ja fiksuinta Suomen ns miesaktiivien parissa -mikä sinänsä sekin on jo koomista kun ajattelee nimimerkkiäsi. Et varmaankaan tästä heitosta pahastu.

Tragikoomisinta on ollut huomata myös se fakta, että Suomen ns mieaktivismi on ajautunut sellaisten tahojen käsiin, jotka käyttävät sitä omien vasemmistovihreiden poliittisten päämääriensä ajamiseen ja ennemminkin jonkinlaiseen "herravihaiseen" marxilaiseen miehisyyden historian ja biologisen miessukupuolen halventamiseen, kuin poikalasten ja miesten itsetunnon nostattamiseen ja oikeuksien ajamiseen.

Tätä tässä olen nyt sulatellut (vielä yksinäni) järkyttyneenä tämän syystalven.

Homo kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo, pelkään pahoin etten ole lähimainkaan ainut, joka ei oikein saa selvää noista jutusta.

PS. Mitä muuten on miesgendet? Google löysi tämän sivun, jonka mukaan gende olisi väärin kirjoitetut muoto jendeh:stä, mutta jotenkin luulen että kyse oli jostain muusta.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Miesgenre piti kiireessä kirjoittaman -tarkoititko mistä muista jutuista homo et saa selvää?

Homo kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo, sanotaan nyt niin, että kuulostaa usein siltä, että puhuisit jostain asioista ikään kuin asian vierestä kierrellen ja verhotuin sanankääntein.

Voi olla että vaikutelmani on väärä, mutta välillä tulee mieleen se, että kyse on jonkun tämän kommenttialueen ulkopuolisten asioiden setvimisestä (mieleen on tullut, että onko jossain MRA-tyylisesessä reaalimaailman tapaamisessa sattunut jotain hyvin ikävää).

mies.asia kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo: "Kumpa mahtaakaan olla rehellisempi motivaatiosi?"

Sinun kirjoituksesi tuntuvat vain itselleni sekavammilta tai ainakin kielioppivirheineen huonommin muotoilluilta kuin muiden vakiokommentaattoreiden, eikä niillä tunnu olevan useinkaan yhteyttä esimerkiksi mainittuihin linkkeihin.

Tosin hyppään usein myös monien muiden kirjoittamien pitkien kommenttien yli, enkä lue jokaista keskustelua, joten siinä mielessä et ole poikkeus.

Mielestäni pitkät tajunnanvirtakirjoitukset haittaavat varsinaiset keskustelun seuraamista, jos sellaista sattuu joskus olemaan, ja saattavat ehkäistä sellaisen syntymistä.

bmaad kirjoitti...

"Periaatteessa olen samaa mieltä, mutta mistä liian ahdas roolimalli sitten juontaa juurensa? Ettei vain siitä, että kotoa puuttuu elävä esikuva, jolloin miehen mallin joutuu rakentamaan sirpaleisista mielikuvista, kuten "määräyksistä seistä suorana ja tuottaa täytettä teknoprinsessojen arkeen"? "

No sanotaan nyt vaikka,
että itselläni on aika hyvä kasvualusta ollut. Vanhemmat ovat yltiöterveitä, joskin normaaleja ihmisiä, saivat sitten vähän erikoisen pennun.

Sama pätee moniin muihinkin
poikalapsiin siltäosin, että kasvualusta on kohtuullinen, mutta nämä lapset ovat silti omaksuneet ahtaan roolimallin.

Minusta isän tai äidin
puuttuminen aiheuttaa kyllä ongelmia ja on huono juttu, kuten kertaalleen rikottu perhekin, mutta ei se syrjäytyneisyyden, yksinjäämisen perussyynä mene. Voi tietenkin vaikuttaa asioihin.

bmaad kirjoitti...

"Teikäläisen viestit eivät oikein näytä kunnolla sopivan melkein mihinkään näistä kategorioista.. täytyy tosin tunnustaa, etten ole suurinta osaa niistä jaksanut lukea."

Kaikenlaista soopaa täällä
jauhetaan siitä, jos joku nyt kirjoittaa vähän pidempään. Ei sillä ole väliä, onko viestit lyhyitä vai pitkiä. Vai tehdäänkö niin, että jatkossa ainoastaan Henry ja Ville kirjoittavat tänne? Sittenkö päästään ihanteeseen?

Mitä jos lähdetään siitä, että tämä on maan johtava miesasiapalsta, ja kaikki pyrkivät kirjoittamaan mahdollisimman rakentavasti. Jos joku ei ymmärrä jotain kirjoitustyyliä tai monimutkaisempaa asiasisältöä, tunteiden käyttöä ja alkaa kokea, että se on pelkkää tyhjänjauhantaa sille ei mahda yhtikäs mitään.

Jokaisen pitäisi vähän
siistiä tekstejään, parantaa ulosantiaan, yleensä löytää lisää totuuksia tasa-arvo-ongelmiin liittyen, yrittää kiteyttää asioita entistä paremmin ja olla tiukempana sen kanssa mitä kirjoittaa.

Joo, en minäkään kaikkea lue. Ja en edes saa suurempaa hedonistista nautintoa omasta kirjoittelustani. Olisi ihan kiva, jos joku sanoisi nämä asiat puolestani. Voisin senkin ajan käyttää kokeillen uutta ruoskaa, jonka muija toi Etelä-Ranskasta.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

No manittakoon että minä voisin tietysti hakea helposti tähän esimerkkiä tuolta menneiltä ajoilta siitä mainitsemastanne keskustelun ja "vuorovaikutuksen" tasosta? Sitä kai voisi kuvata rehellisesti useimmiten sekopäiseksi mielipiteiden heittelyksi ilman vuorovaikutusta ja usein esim jopa raiskauksiakin lähes ihannoivaksi? Entä ne täysin sekopäiset new age jutut ilman vuorovaikutusta? Samaan aikaan kuitenkin hyvin harvoin näkee mitään todellisia miesten keskeisempiä ongelmia käsiteltävän...puhumattakaan että niistä olisi meneillään joku virallinen fiksu vuorovaikutus.

Verhotusti? Toisaalta netissähän aika moni kirjoittaa verhotusti asioista –tuossa minulla on mm Jukka Hankamäen uusin kolumni vieressä auki, missä joku voisi nähdä verhotusti jopa pedofilian alustaa hyväksyntää? Tämä vain esimerkiksi netissä kirjoittelusta?

--

PS. Mutta siitähän tietysti ei ollut kysymys tässä yhtäkkisessä kritiikissä tällaisella netin sekametelipalstalla, etteikö mies joka tahtoo käyttää nimimerkkiä "homo" jatkuvasti tai joku muu tunnetusti konservatiivisia sukupuolirooleja inhoava ns suomen miesaktiivi olisi poliittisesti jotenkin provosoitunut tämän ketjun aloituksista ; ) Eihän -kaikkihan me sen käsitämme ; )

brunologi kirjoitti...

Jouluna ilmiömäisen suosion saavuttanut Henryn ja kohtalokkaiden go-go-tyttöjen tanssitiimi tekee paluun näin loppiaisen kunniaksi.

Japella olisi ollut tilaisuus yllätysvieraana heittää parit muuvit härkäparissa Henkan kanssa, mutta mies on pannut bloginsa kiinni, joten casting ei onnistunut.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tuli mieleen Hankamäen blogista ja verhoilusta puhuttaessa tämä wikinkin juttu hänestä -yhdistettynä siis mm tuohon hänen bloginsa uusimpaan kirjoitukseen ja pariin muuhunkin kirjoitukseen seksuaalisuudesta:

”Hankamäen luoma seksuaalisuuden filosofia perustuu hänen Platonilta omaksumiinsa oppeihin, joissa korostetaan filosofian, uskonnollisuuden ja homoseksuaalisen rakkauden yhteenkuuluvuutta.

(oma välispeakkini: eikös nämä homojen tulkinnat antiikin kreikasta ole tunnetusti sellaisia, että siellä filosofit sai pitää nuoria poikia leikkikaluinaan?)

”Hankamäki on puolustanut seksuaalivähemmistöjä … Hankamäki on arvostellut myös Euroopan islamilaistumista ja sanoo pelkäävänsä sen aiheuttavan länsimaissa vakavia ja pitkäaikaisia yhteenottoja”

(oma välispeakkini: no onneksi Hankamäki ei sentään ole täällä, sillä miten hänen asenteensa minuun olisi muuttunutkaan lähiaikoina koska olen antanut nyt Islamilaisille ymmärrystä välillä? Ei varmaan ymmärtäisi enää kirjoituksianikaan lainkaan yhtäkkiä vaikka miten virallisesti yrittäisin kirjoittaa ;)

”Tärkeimpänä pitämässään teoksessa Enkelirakkaus: Filosofia ja uskonto homoseksuaalisuutena Hankamäki väittää, että kartesiolaiselle ajattelulle ominaiset jaottelut järkeen ja tunteisiin, tietoon ja todellisuuteen, kieleen ja kokemukseen sekä Jumalaan ja maailmaan ovat seuranneet heteroseksuaalisten filosofien oidipuskomplekseista sekä filosofian homoseksuaalisen olemuksen torjumisesta.

(oma välispeakkini: eli jos Hankamäki kannattajineen eksyisi tänne niin hänhän ajattelisi, että siksihän me tässä filosoimme, että emme ole vielä tajunneet lopullista homostelevaa päämääräämme ja yrittäisi opettaa tätä meille vähäjärkisille nimimerkkiä myöten ; ) … ja voi vain ajatella mitä myrkkyä olisi heittoni konservativismista hänelle ; )

”Sen sijaan samaa sukupuolta olevien ihmisten yhteiseen kokemusmaailmaan perustuva merkitysten oppiminen voisi luoda parhaat edellytykset filosofialle ja yhteisymmärrykselle. Niin filosofisen ja tieteellisen kuin uskonnollisen ja taiteellisenkin kulttuurin juuret perustuvat Hankamäen mukaan homoerotiikan ja filosofian yhteyksiin. Ontologisen Jumala-oletuksen todellisuuskäsitykseensä sisällyttäviä uskontoja hän taas pitää homoseksuaalisuuden ylevöittämisenä samoin kuin objektiivisen totuuden ja yleispätevyyden ihanteisiin vannovaa tiedettäkin. Hankamäki arvostelee teoksessaan heteroseksuaalisen valtakulttuurin tabuja ja kaksinaismoralismia aina työn ja sodankäynnin jumalankuvista päätyen lapsiarvoilla politikoimiseen…

(oma välispeakkini: ja minä "tyhmä konservatiivinen heteromies" kun vielä puolustan jatkuvasti kaikenmaailman heterojen politiikkaa, fas ja muiden lasten oikeuksia, ja jopa ihan vaatimalla vaadin lasten parasta oikeuksineen heteroihin ydinperheisiin)

”Hankamäki on pitänyt mediakriittistä blogia, jossa hän arvostelee muun muassa maahanmuuttopolitiikkaa sekä tiedotusvälineiden ja viranomaisten tapoja tuottaa poliittista korrektiutta esimerkiksi lapsiargumenttien tapaisilla pelotteilla…

(oma välispeakkini: lukekaapa nyt vaikka tuo Hankamäen uusi kirjoitus läpi kriittisin silmin vaikka huviksenne ja ajankuluksenne -vuorovaikutetaan ja keskustellaan sitten siitä ja poikalasten parhaasta ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Joten olisihan se melkoista, jos Suomen ”poikalasten oikeuksien ajaminen” lepäisi yllä mainittujen lähes pedofiilien homojen lisäksi, vain lähinnä tunnetuimman feministipuolueemme vihreiden alhaisen miesten äänten kalastelun varassa? Siis porukoiden jotka tunnetusti lähes inhoavat miehisen heterokulttuurin patriarkaalista historiaa ja biologisia sukupuolifaktoja sekä lapsille elintärkeitä ydinperhekäsityksiä? huhuh?

-?-
-?-

No onneksi tämä kaikki ”väärinymmärrys” johtuu vain tämän palstan upean, liian korkeatasoisen vuorovaikutuksen ymmärtämättömyydestäni? Voi huokaista helpotuksesta Suomen poikalasten tulevaisuuden puolesta? Vai voiko?

T: NIMIMERKKI: UUDISRAIVAAJIA, TERVEEN MORAALIN JA POIKALASTEN OIKEUKSIEN PUOLUSTAJIA JO 98 SUKUPOLVEN VERRAN TAAKSEPÄIN TUTKITTUNA HISTORIANKIN KIRJOISSA. EHKÄ NÄMÄ PRKL HÄJYT GEENIT OVATKIN KONSTANTINUKSEN SYYTÄ ; )

Anonyymi kirjoitti...

"Huutamisesta linnaa" Ranskassa on ilmiselvästi vastaisku feminismiä vastaan.

Siis, kumpi todennäköisemmin huutaa parisuhteessa?

Aika nerokasta: jos kerran vain mies on feministien mukaan väkivaltainen, ei kai feministeillä voi ole mitään sitä vastaan, että tällainen laki laaditaan.

Toivottavasti laki menee läpi!

Jape kirjoitti...

brunologi: "Japella olisi ollut tilaisuus yllätysvieraana heittää parit muuvit härkäparissa Henkan kanssa, mutta mies on pannut bloginsa kiinni, joten casting ei onnistunut."

No pahus, nyt meni odottamani oiva tilaisuus ohi. Harmittaa, oikeasti! :)

Toinen (eka) blogi on tosiaan kiinni vielä tovin erään "insidentin" takia, mutta toinen blogini on kyllä auki. Siellä ei vain kenties olisi ollut sopivaa casting matskua...

bmaad kirjoitti...

"No manittakoon että minä voisin tietysti hakea helposti tähän esimerkkiä tuolta menneiltä ajoilta siitä mainitsemastanne keskustelun ja "vuorovaikutuksen" tasosta? Sitä kai voisi kuvata rehellisesti useimmiten sekopäiseksi mielipiteiden heittelyksi ilman vuorovaikutusta ja usein esim jopa raiskauksiakin lähes ihannoivaksi? Entä ne täysin sekopäiset new age jutut ilman vuorovaikutusta? Samaan aikaan kuitenkin hyvin harvoin näkee mitään todellisia miesten keskeisempiä ongelmia käsiteltävän...puhumattakaan että niistä olisi meneillään joku virallinen fiksu vuorovaikutus."

Tasa-arvon saavuttaminen
edellyttää yleisen maailmankuvan syväluotoistumista, sitä että ihmiset lakkaavat tuijottamasta omaa napaansa. Sama pätee miesasiamiehiin.

Pintaliito ja vastuun
väheneminen on ainakin minun nähdäkseni yhteiskunnassamme olevaa myrkkyä, josta tämä epätasa-arvoinen tilanne on seurausta. Ns. sielutason ja elämän tarkoituksen kannalta tasa-arvo voidaan saavuttaa. Tasa-arvoa ei voida rakentaa itsekkäiden materialististen ja kaiken ulkopuolisen kieltävien teorioiden avulla.

Jos haluamme tasa-arvoisen yhteiskunnan ihmisten on
väistämättä tultava viisaammiksi, myös miesasiamiesten tulee huomioida, ettei ihmisiä tai sukupuolia saa yhteen pelkällä ongelmien esiintuonnilla.
Globalisaatio ajaa kyllä turvallista kaupankäyntiä, muttei tasa-arvoa muilla elämänalueilla.

Se, että juokset Virossa parempien naisten perässä ei vakuuta suomalaisia naisia siitä, miksi pitäisi pyrkiä tasa-arvoon. Suomalaiset naiset haluavat tietää miksi heidän pitäisi muuttua ja ennenkaikkea miten Viron naiset ovat omiamme parempia. Se kannattaa tuoda ilmi spirituaalisin keinoin, opettamalla ihmiset rakastamaan tätä maailmaa ja elämää, eikä vain sen toissijaisia antimia, eli monasti ns. new agen avulla, ei toteamalla että sinua panettaa tai että olet alfauroksena ansainnut naisten luottamuksen.

Mitä tulee vuorovaikutukseen
tällä palstalla se on ihan ihmisistä itsestään kiinni. Kuten yleensä nykymaailmassa ja varsinkin verkkoympäristössä yleistunnelma on apaattinen ja pystyynkuollut.

Ei siitä sen enempää. Sinulla on paljon hyviä ajatuksia, mutta miten saada suomalainen nainen innostumaan tallinnalaisista. Sitä varten on saatava chakrat pyörimään ja seksin taso nousemaan.
Castanedaa lukemaan siitä,
hopi hopi.

Anonyymi kirjoitti...

Miss Suomi -ehdokas varasti vaatteita Stockmannilta - luopuu kisasta

Anonyymi kirjoitti...

Miesten vihaaja Minna Nikunen taas liikkeellä:

Jurrissa vedetään ”paljaalla”

Suomessa kondomin käyttö unohtuu nuorilta miehiltä usein humalassa, ja Virossa taas suojautuminen jää monesti huumeiden käytön takia.


Entä miten naisilla? Unohtuuko heillä kondomin käyttö humalassa? Entä selvinpäin? Missä naisten vastuu?

Toisaalla:
Professori pitää Shkupollin tekoa laajennettuna itsemurhana

Jossa Nikunen on tätä mieltä:

"Tutkija Minna Nikunen Tampereen yliopiston sosiaalitutkimuksen laitokselta kuvailee tekoa murha-itsemurhaksi.

Hänen mukaansa murha-itsemurhaan syyllistyvät useimmiten juuri miehet.

- Ero tai eron uhka on murha-itsemurhan yleisin syy. Nämä teot ovat useammin etukäteen suunniteltuja kuin tavalliset henkirikokset.

- Vaikka Sellon tapahtumat ovat poikkeuksellisia, niissä näkyy tyypillinen parisuhteen päättymisen jälkeinen väkivaltakuvio."

Anonyymi kirjoitti...

Opettajakoulutukseen kiintiöt sopisi hyvin. Ajatellaampa esim yksinhuoltajaäidin lasta (vaikka poikaa). Päiväkodista koko koulutusputken loppuun tosi naisvaltaisissa yhteisöissä. Olisi mukava saada opetusta ja miehenmallia muualtakin kuin talonmieheltä, käsityö- ja liikunnanopettajalta.

40% kiintiö sopisi aika huonosti esim. kätilöopintoihin.

Taitavat nykyisten naisvaltaisten alojen työntekijät pelätä että jos miehiä on henkilökunnasta huomattava osa, uralla eteneminen on vaikeampaa.

Vortac kirjoitti...

Jos haluaisin, voisin varmasti loputtomasti kiistellä esimerkiksi Vortacin kanssa vaikka siitä, että kuinka järkevää on uskoa horoskooppeihin - mutta en usko sen olevan järkevin tapa käyttää rajallisia resurssejani. Lyhyesti virsi kaunis.

Niin. Et ole selvästi lukenut yhtäkään viestiäni aiheesta, koska vieläkin luulet..

1) Minun USKOVAN johonkin

2) Että se asia, josta olen puhunut, on HOROSKOOPIT (eikä Astrologia)

3) Ettenkö itsekin pitäisi nimenomaan 'horoskooppeihin uskomista' hölmönä siksi, että siinä sekä uskotaan (mikä on hölmöä - ja teet tätä kyllä itsekin, koska uskot sokeasti asioita, joista sinulla ei ole tietoa), sekä siksi, että viikkolehtien horoskooppihumpuuki on aivan eri asia kuin Astrologia, josta ei voi saada oikein minkäänlaista ymmärrystä mistään horoskoopeista tai lehdistä.

Aivan eri asia on siis lukea KIRJOJA aiheesta, joissa selitetään kyllä, että astrologia on yksinkertaisesti vain tieteellinen ja osittain matemaattinen tapa lukea ihmisen elämänsuunnitelmaa pääpiirteissään. Ihminen syntyy aina tietyllä hetkellä, eikä suinkaan sattumanvaraisella hetkellä - ja tähtien asennosta tuona hetkellä voidaan siis nähdä, millainen elämänsuunnitelma ihmisellä on.

Ei luulisi olevan vaikea tajuta, mutta sokeutesi estää näkemästä totuutta.

Ihan mukava sinänsä, ettet jaksa väitellä (todistanee argumenttiesi puutteesta, lyhyestä attention spannista, perehtymättömyydestäsi näihin asioihin, kenties alitajuisesta ymmärryksestä siitä että voisin vakuuttaa sinut tajuamaan totuuden tai ainakin siitä että olen oikeassa - kenties PELOSTA, että olenkin oikeassa - jne.. )

Itseäni kummastuttaa halusi latistaa, mollata, solvata, halveksua ja pilkata asioita, joista et mitään tiedä. Se on aika sokean, ylpeän ja isoegoisen ihmisen narsistista touhua - kuvitteletko todella itse TIETÄVÄSI TOTUUDEN KAIKESTA?

Jos pysymme itse aiheessa, minulla ei ole mitään sinua vastaan. Mutta aina kun aloitat tämän kummallisen ajojahtisi totuutta vastaan niillä saroilla, joihin olet kaikista vähiten perehtynyt (=et ollenkaan), pidän sinua halpamaisena ja typeränä, kohtuuttomana, epäreiluna ja suorastaan valheellisena huijarina. Tosin itseäsi huijaat kaikista eniten.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Homo, mielestäni on lisäksi kohtuutonta (ja jotenkin kieroutunutta ja kummallista), että Yleinen Tasa-arvo-nimimerkin kirjoitusten tyylistä puhuttaessa käytät senkin tilaisuuden hyväksesi ajaaksesi omaa agendaasi mollata niitä tieteen aloja, joita et tunne.

Olisit voinut edes valita sanasi kunnioittavammin, tai aiheesi paremmin.

Olisit voinut vaikka sanoa, että "Minä en jaksa kirjoittaa pitkästi, enkä jaksa lukeakaan (tekisi mieleni laittaa tähän että 'kuin sarjakuvia', mutta koetan purra hammasta) pitkiä tekstejä, vaikka ne olisivat kuinka asiaa. Vortacin kirjoitukset ovat siis liian pitkiä minulle, joten haluaisin, että hän mieluummin perustaisi blogin, ja tämä keskustelun uoma vapautuisi ytimekkäämmille viesteille"..

Tai siis jotain tuon tyylistä. Mutta ei, pitihän se taas käyttää hyväksi voidaksesi hyökätä totuuden ja vanhan, tuhansia vuosia koetellun tieteen kimppuun, samalla kun pääsit mollaamaan ja solvaamaan minua henkilönä.

Ei näin, Homo.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, mutta asiahan nyt kuitenkin menee niin, että kyllähän minä jaksan lukea ja luenkin paljon, mutta en nyt ihan miten hyvänsä kirjoitettuja juttuja, vaikka aihepiirien suhteen olen melkein kaikkiruokainen.

Ja vaikka kutsuisit astrologiaa tieteeksi ja siinä käytettäisiin matematiikkaa, niin se ei tee siitä tiedettä. Nykytieteen piirissä astrologiaa ei pidetä tieteenä vaan humpuukina, eikä astrologiaa myöskään opeteta yliopistoissa tieteenä. Eikä astologiaa toimivaksi osoittavia tutkimuksia ole juuri näkynyt vertaisarvioiduissa tieteellisissä julkaisuissa.

En aikonut tulla vedetyksi tähän varmastikin loputtomaan kiistelyyn siitä, että mikä on tiedettä ja mikä pseudotiedettä, mutta näin vain tulin taas vedetyksi tähän keksusteluun mukaan. Tein siinä ehkä virheen, enkä aio jatkaa tästä pidempään, sillä se tuskin hyödyttäisi ketään. Verbum sat sapienti.

Anonyymi kirjoitti...

"Kirjoittaja ei sitten tullut ajatelleeksi, että opettajakunnan naisistumisen ja kiusaamisen lisääntymisen välillä saattaa olla yhteys... En muista peruskouluajoilta yhtäkään miesopettajaa, jolla olisi ollut mitään vaikeuksia pitää suurikin luokka kurissa."

En tiedä minkä ikäinen olet (mikä ehkä tässä yhteydessä olisi syytä mainita), mutta kyllä meillä oli nimenomaan miesopettajilla vaikeuksia pitää luokka kurissa. Parhaiten kurissapidossa onnistuivat keski-ikäiset naiset. Ja itsellä ikää 27.

simpanssifilosofiaa kirjoitti...

Huutamisesta linnaa. Tämähän voi kuulostaa miesten kannalta hyvältä uutiselta, koska naiset käyttävät enemmän ja taitavammin henkistä väkivaltaa kuin miehet.

Totuus taitaa olla kuitenkin toinen. Eiköhän tämäkin ole feministien salajuoni, jolla miehet saadaan entistä ahtaammalle. Sehän näkyy jo kaikissa juttuesimerkeissäkin. Mies on syyllinen - kuten se on nykyään kaikkeen muuhunkin täysin riippumatta asioiden oikeasta laidasta.

Eli tämä kääntyy siihen, että naiset kutsuvat poliisin, mutta miehet eivät kehtaa/jaksa. Tilastot sitten revittelevät kuinka kauhea mies on, kuten on käynyt fyysisenkin väkivallan kanssa.

Näyttöpuolikin on kiintoisa. Pitääkö kotona ruveta nauhoittamaan kaikki keskinäinen sanailu? Vai luotetaanko vain siihen, että nainen on aina oikeassa?

bmaad kirjoitti...

"Ja vaikka kutsuisit astrologiaa tieteeksi ja siinä käytettäisiin matematiikkaa, niin se ei tee siitä tiedettä. Nykytieteen piirissä astrologiaa ei pidetä tieteenä vaan humpuukina, eikä astrologiaa myöskään opeteta yliopistoissa tieteenä."

Tottakai astrologia ja
jopa horoskoopit sisältävät totuutta. Eri asia, kuinka hyvin
kyetään asioita todentamaan reaalitasolla. Unista on aika vaikea vääntää tiedettä. Leena Larjangon "Unien tulkitsija" on aika hyvä esimerkki kirjasta, jota on vaikea toteennäyttää.

Anonyymi kirjoitti...

”Kun jahdataan lapsipornoa, voidaan salata se, että jokainen normaali ihminen katsoo nuoren ja kauniin ihmisen alastonkuvaa, jos ketään ei ole todistamassa tästä kauheasta rikoksesta.”

Ei hyvänen aika Mr hankamäki, ei kyllä katso nuorten alastonkuvia ”jos kukaan ei ole todistamassa”, eikä muutenkaan. Nämä hommalaisethan ovat itse pahempia pedofiileja kuin arvostelemansa islamilaiset?

bmaad kirjoitti...

"Ei hyvänen aika Mr hankamäki, ei kyllä katso nuorten alastonkuvia ”jos kukaan ei ole todistamassa”, eikä muutenkaan. Nämä hommalaisethan ovat itse pahempia pedofiileja kuin arvostelemansa islamilaiset?"

Ei kukaan joka on saanut
nauttia kypsän, älykkään naisen seurasta vuositolkulla kiinnostu kakaroista.