tiistaina, tammikuuta 05, 2010

Miehen malli

NÄKÖKULMA: Miehen malli

Tunteettomista miehistä

Marriage, Fatherhood And Why I Have Avoided Both

Miesministeri oli mediaseksikkäämpi

7 kommenttia:

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

"Julkisuus on asian eteenpäin viemisessä tärkeää”

"Olen rajannut perheen pois julkisuudesta. Olen kyllä saanut äidin ja tyttären kipeä suhde -tyyppisiä juttupyyntöjä”

”Minua häiritsee, että naispoliitikot yleensä saavat enemmän palstatilaa garderobillaan kuin poliittisilla ansioillaan."

"Ihannoidaan kauneutta, ihannoidaan nuoruutta”


--

Tässä on nyt mielestäni taas hälyttävä esimerkki siitä, miten femismi, "tarkoituksenhakuinen kriittinen patriarkaali miesten tutkimus" ja naismaisen kultuurin valtaan pääsy ym alkaa luomaan yhä laajempaa kulttuurin deca dennzia.

Eduskuntatalokin, jossa päätetään miljardien rahavirroista ja äärimmäisen monimutkaisista ja yhteiskunnassamme kaus vaikuttavista asioista –alkaa pian olla kuin mikäkin naisten lehtien mannekiinimiesten ja juorujulkkisbimbojen ompeluseura.

Vain muutamassa vuodessa se on muuttunut yhtäkkiä joksikin oman ikäisteni (ja nuorempienkin) grafiitin töhrijä Arhinmäkien, Anne ”keskisormi musisoija” Sinnemäkien ja kiiltkokuvavesseli miesten temmellyskentäksi.

Naisten kyltymättömän juoruilu innon ym tyydyttämiseksi –mistään talousasioista ei enää edes uutisoida, vaan yritetään tönkiä juoruämmämäisesti vain kansanedustajien yksityiselämiä ym.

Kun tämän julkisuus ja äänestys käyttäytymisen yhdistää siihen, että vielä kunniastaan kiinni pitävät älykkäimmät miehet eivät kauaa enää edes hae ehdokkaiksi … on deca denz keitos valmis.

Odottakaamme muutama vuosi niin jäljet alkavat näkyä jopa taloudenhoidossamme.

Anonyymi kirjoitti...

"Naisten kyltymättömän juoruilu innon ym tyydyttämiseksi –mistään talousasioista ei enää edes uutisoida, vaan yritetään tönkiä juoruämmämäisesti vain kansanedustajien yksityiselämiä ym."

Vaikea uskoa, että kaikki aikakausilehdet ja sanomalehdet olisivat naisten vallassa. Voisit varmaan esitellä meille tilastotietoja tästä lisää.

Nimettäin miehetkin tykkäävät juoruilusta, on tullut huomattua. Tekevät sen vain eri tyylillä.

Enemmänkin tuohon mediaan liittyy nyt sen vapautuminen. Ennen ei saanut edes kritisoida mitään tai kirjoittaa oikeita tapahtumia. Nykyisin voit kirjoittaa mistä tahansa. Parempihan se näin päin on kuin jatkuva lehdistön itsesensuuri.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Nämä juorulehtien kysynnän ovat luoneet naiset pääsääntöisesti -siitä on kysymys.

Vapaa yhteiskunta sitten toimii niiden ehdoilla.

Voi sanoa niin, että vieläkään yksikään miehinen patriarkaalinen mies ei tilaa itselleen seiskaa tai naisten lehtiä.

--

Lisäksi oli kyse äänestyskäyttäytymisestä. Naiset tosiaan äänestävät mielummin Anne Sinnemäkeä kun vaikka Matti Vanhanen tyyppiä - jos ymmärrät symboliset esimerkit.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Mainittakoon lisäksi, että emme ole vielä nähneet tämän poliittisen ilmiön todellisia deca denz vaikutuksia. Muutos on tapahtunut niin nopeasti ... vasta muutamissa vuosissa.

Asia aukenee rehellisesti vasta silloin, kun 2 tärkeintä ministeriötä: valtionvarainministeriö ja pääministeri ovat olleet edes 5-10 vuotta näiden Anne Sinnemäkien ja Jutta Urpilaisten vapaassa hallussa.

Tosin tätäkin asian laitojen rehellistä ilmenemistä kulttuurissamme viivyttää se, että jos vaikka valtiovarainministeriksi laitettaisiin nyt Jutta Urpilainen, niin muut miesministerit ja varsinkin valtiovarainministeriön neuvovat virkamiehet eivät antaisi rappion tapahtua.

Eli kyllä siinä aikaa mene varmaan sen verran mitä Professori Vihavainenkin ennustaa ... ainakin yksi (25 v) sukupolvi ennen kuin ollaan oikein kunnollisessa rappiossa. Itse veikkaisin kuitenkin että jo tämä vuosikymmen näyttää aika hyvin nämä kaikki asiat alustavasti toteen. Onhan ne nyt jo ilmassa.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Joku voi sanoa nyt, että olipa tarkoituksenhakuiset esimerkit että miksi valitsit jotkut nuoret bimboimmat naiskansanedustajat ... siksi, että he ovat nyt yhtäkkiä puoleittensa johtajia ja valtiovarainministerin salkku nimenomaan annetaan useimmiten heille.

Seurataanpa tulevaisuuttamme ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Seuraava valtionvarainministerimme reilu vuoden päästä -Jutta "naisten lehti" Urpilainen?

Valtionvarainministerin töitä, ekonomista matematiikka tai insinööritieteitä ei voi kehittää tunneälyllä ym toimiviksi

Anonyymi kirjoitti...

"Voi sanoa niin, että vieläkään yksikään miehinen patriarkaalinen mies ei tilaa itselleen seiskaa tai naisten lehtiä."

Mutta se ei siltikään tarkoita sitä, etteikö näidenkin lehtien toimituksissa istuisi päätoimittajana miehiä!

Ja kuka hemmetti lukee mainitsemistasi talousasioista jostakin Seiskasta? Eiköhän ne lueta ihan oman alansa lehdistä tai päivän sanomalehdistä..joissa näissäkin pääosin taitaa istua päätoimittajan pallilla mies.

Eli eiköhän se sanomalehtimedian valta ole aika lailla miesten hyppysissä. Ja jos jollain on hakusessa nuo lehdet, niin varmaan kannattaa googlettaa..seiskahan on puhdas juorulehti. Ja sitäkin ainakin ennen taisi päätoimittaa mies, nykyisestä en tiedä eikä kiinnosta tonkia.