lauantaina, tammikuuta 16, 2010

Möreä ääni

HS: Suomessa on vahvat perinteet erilaisille väkivallan muodoille
"Suomessa joka kuudes minuutti joku kokee perheessä väkivaltaa, ja 250 naista pahoinpidellään joka päivä."

Mikael Saarinen

Professori Pertti Töttö julisti (HS Vieraskynä 12. 1.) Suomen olevan melko väkivallaton maa. Tötön mukaan media lietsoo kuvaa meistä väkivaltaisena kansana, mikä ei hänen mielestään ole totta.

Argumenteikseen Töttö ottaa kokeneena tieteentekijänä vain yhden tutkimuskatsauksen, jonka avulla hän antaa väärän kuvan muun muassa Eurosafe-raportin uutisoinnista ja rikosoikeuden emeritusprofessori Eero Backmanin ansiokkaasta katsauksesta Helsingin Sanomien mielipidesivulla 3. 1.

Töttö unohtaa kirjoituksissaan myös tilastolliset merkityserot esimerkiksi todetessaan, että suomalaisten miesten väkivaltakuolleisuuden mediaani 3,2 on melko lähellä Länsi-Euroopan maiden vastaavaa lukua 2,0 (eroa yli 60 prosenttia).

Uutisaiheina saman päivän (12. 1.) lehdessä olivat muun muassa Helsinki-Vantaan maapalvelun aggressiiviseksi yltynyt työtaistelu, Keski-Uudenmaan poliisin tekemät lähestymiskieltojen tarkistukset, talvisodan taistelut (koko sivu), itsemurhalukumme ja -tapamme, lasten hyväksikäyttö uskonlahkossa, Tony Halmeen kuolema ja Kemin surmajutun tutkinta, kaikki tämä Tötön turvallisessa Suomessa.

Professori Backmanin ja esimerkiksi kolumnisti Johanna Korhosen (HS Kulttuuri 2. 12.) esille tuomasta suomalaisesta väkivaltakulttuurista Töttö ei puhu lainkaan. Hänelle väkivallattomuuden osoitukseksi riittää yksi katsaus, jonka mukaan on olemassa vielä Suomeakin väkivaltaisempia maita.

Töttö yhtyy kirjoituksellaan suomalaista väkivaltaista kulttuuria väheksyvään laajaan kansanjoukkoon, joka on ilmeisesti itse työssään ja arkielämässään hyvin etäällä siitä, mitä suomalaisissa kodeissa ja kaduilla tapahtuu joka hetki.

Esimerkiksi Tötön melko turvallisessa Suomessa joka kuudes minuutti joku kokee perheessä väkivaltaa, ja 250 naista pahoinpidellään joka päivä.

Väkivaltaa ovat kuitenkin tappojen ja murhien (ainoat Tötön väkivallaksi luokittelemat teot) lisäksi muun muassa pahoinpitelyt, ryöstöt, raiskaukset ja niiden yritykset, tarpeeton aseistautuminen, uhkailu, haistattelu, huutaminen, liikennesääntöjen noudattamatta jättäminen ja piittaamattomuus toisten turvallisuudesta, jo päiväkodeista alkava ja työpaikoille jatkuva kiusaaminen ja syrjintä, pelkojohtaminen, lasten retuuttaminen, etuilu ja vaikkapa lumisessa Helsingissä korostuva koiran pissattaminen toisten ovienpieliin.

Listaa voi jatkaa kukin omilla havainnoillaan loputtomiin. Niin kuin Johanna Korhonen asian ilmaisi: "Suomalainen väkivallan kulttuuri on kaikenkattava ja itsestään selvä osa elämänmenoa."

Olisi toivottavaa, että merkittävässä asemassa olevat tiedeyhteisöjen jäsenet, jotka jopa Tötön tapaan toimivat yhteiskuntatieteiden alueella, eivät sortuisi näin alkeelliseen positivismiin ja tietojen manipulointiin.

Suomi on maa, jolla on vahvat ja laajat perinteet erilaiselle väkivallalle. Jollemme pyri laajasti vaikuttamaan sen vähentämiseen maan hallituksesta aina neuvoloihin ja koteihin asti, Suomi myös pysyy väkivaltaisena.

psykoterapeutti
filosofian tohtori
Helsinki

Matala ääni tuo naispoliitikolle uskottavuutta

Keski-ikäiset naiset vaikenevat viinanjuonnistaan

34 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Helsinki-Vantaan maapalvelun aggressiiviseksi yltynyt työtaistelu, Keski-Uudenmaan poliisin tekemät lähestymiskieltojen tarkistukset, talvisodan taistelut (koko sivu), itsemurhalukumme ja -tapamme, lasten hyväksikäyttö uskonlahkossa, Tony Halmeen kuolema ja Kemin surmajutun tutkinta, kaikki tämä Tötön turvallisessa Suomessa."

Eikö turvallisessa maassa voi olla lakkoja, historiaa tai kuolemaa lainkaan?

"Professori Backmanin ja esimerkiksi kolumnisti Johanna Korhosen (HS Kulttuuri 2. 12.) esille tuomasta suomalaisesta väkivaltakulttuurista Töttö ei puhu lainkaan. Hänelle väkivallattomuuden osoitukseksi riittää yksi katsaus, jonka mukaan on olemassa vielä Suomeakin väkivaltaisempia maita."

Ikävien faktojen sijasta pitäisi vain luottaa miestenvihaajien mielipidekirjoituksiin.

"Esimerkiksi Tötön melko turvallisessa Suomessa joka kuudes minuutti joku kokee perheessä väkivaltaa, ja 250 naista pahoinpidellään joka päivä."

Mihin tämä väite perustuu? Tuhansiin täysin kiistattomiin tutkimustuloksiinko?

"Olisi toivottavaa, että merkittävässä asemassa olevat tiedeyhteisöjen jäsenet, jotka jopa Tötön tapaan toimivat yhteiskuntatieteiden alueella, eivät sortuisi näin alkeelliseen positivismiin ja tietojen manipulointiin."

Olisi toivottavaa, että tiedettä tekisivät siihen kykenevät, eivätkä mitkään mikael saariset.

Anonyymi kirjoitti...

Missä ovat kymmenet tuhannet FAS lapset?

Entä muuten naisten tekemä väkivalta?

Anonyymi kirjoitti...

Eikö väkivallan kohdalla pitäisi aina puhua niin kauan 600-700 pahasti joka vuosi vammautuneesta FAS lapsesta, että asiasta saa edes jonkun sanktion.

Lievemmin oireilevia syntyy 3000 per vuosi.

Käyttäkääpä kymmenen kertotaulua ja käykääpä vilkaisemassa mitä maksaa läpi elämän yksi FAS lapsi valtiolle. Tai oikeastaan -minä voin sen kertoa, haarukka vaihtelee 6-10 miljoonan euron välissä. Käyttäkääpä nyt sitä kertotaulua.

MikkoAP kirjoitti...

"Väkivaltaa ovat kuitenkin tappojen ja murhien (ainoat Tötön väkivallaksi luokittelemat teot) lisäksi muun muassa pahoinpitelyt, ryöstöt, raiskaukset ja niiden yritykset, tarpeeton aseistautuminen, uhkailu, haistattelu, huutaminen, liikennesääntöjen noudattamatta jättäminen ja piittaamattomuus toisten turvallisuudesta, jo päiväkodeista alkava ja työpaikoille jatkuva kiusaaminen ja syrjintä, pelkojohtaminen, lasten retuuttaminen, etuilu ja vaikkapa lumisessa Helsingissä korostuva koiran pissattaminen toisten ovienpieliin."

Mikael Saarinen nähtävästi olettaa, ilman mitään todistusaineistoa, että jos noita muitakin väkivallan muotoja tilastoitaisiin ja tilastoja vertailtaisiin, Suomi osoittautuisi muita väkivaltaisemmaksi.

Naurettava uskomus!

Täyttä paskanjauhantaa koko kirjoitus.

Homo kirjoitti...

Tuo kirjoitus antoi taas kerran hyvän esimerkin siitä millainen ihmistyyppi hakeutuu opiskelemaan erilaisia psykoaloja ja kuinka paljon epätieteellistä roskaa etenkin erilaisten terapioiden ja psykoanalyysin piirissä on. Tämä hassu tapaus unohti mainita tilastotiedot koirien kusettamisväkivallasta.

Henry kirjoitti...

"Tämä hassu tapaus unohti mainita tilastotiedot koirien kusettamisväkivallasta"

Siinäpä oiva tutkimusaihe jollekin naistutkijalle - kissankusetusväkivallasta puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Psykoterapeutti vaatii: Itkekää, ministerit!" Näin otsikoi Iltalehti psykoterapeutti Mikael Saarisen haastattelun viime viikolla.

Mikael Saarinen on sitä mieltä, että päättäjillä ja johtajilla tulisi olla perusvalmiuksia tunteiden ilmaisemiseen, havainnoimiseen ja tunteiden käyttämiseen omassa ajattelussa ja toiminnassaan. Hänen mielestään suomalaisessa politiikassa ja johtamisessa tunteet ovat alue, joita ei edes äärimmäisellä hädän hetkellä osata ilmaista tai käsitellä. Tunnetaitojen peruskurssi olisi tarpeen suomalaisten johtajien koulutuksessa.

Tämä + kovaa maahanmuuttajien sympatisoimista ja vihreää ajattelu löytyi hieman surfatessa.

Et sellasta.

Homo kirjoitti...

Koirienkusetusväkivallasta taas kerran ilmenee kuinka tämäkin on sika, sika, sika urosten vika. Vain uroskoirilla on tapana merkitä ulkonevia paikkoja, eikä nartut edes kykene virtsaamaan sivusuunnassa. Ja sitten metalliset lyhtypylväät ruostuvat. Ei tätä väkivaltaisuutta taida kestää ilman, että purskahtaa itkuun.

MikkoAP kirjoitti...

"Ja sitten metalliset lyhtypylväät ruostuvat. Ei tätä väkivaltaisuutta taida kestää ilman, että purskahtaa itkuun."

Mutta eikös tuo ole nimenomaan isku patriarkaattia vastaan? Kapeina , pitkänomaisina objekteina lyhtypylväät ovat selvästi fallossymboleita ja siten edistävät naisiin kohdistuvaa sortoa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oli pakko lähettää Mikael Saariselle postia. Erityisesti suututtaa, että hänellä on bisnesintressi vääristellä asioita. Veikkaan, että vastausta ei tule :D

Tervehdys,

Suomi on EU-haastattelututkimusten mukaan keskimääräisen väkivaltainen tai poikkeuksellisen väkivallaton riippuen kysymyksestä.

ECSS:n Burden of Crime -haastattelun mutkaan suomalaiset kohtaavat väkivaltaa hiukan keskimääräistä vähemmän. Onneksi muut tutkimukset antavat lohdullisemman kuvan. Crime and Security in European Capitals ja Environment and Safety in European Capitals rankkaavat Helsingin turvallisimmaksi pääkaupungiksi. Uskallan väittää, että tämä vastaa hyvin matkustelleiden tai muuten ulkomaista tietävien ihmisten arkikäsitystä.

European Social Surveyn mukaan väkivalta vaikuttaa vähän suomalaisten itse kokemaan elämänlaatuun. Itse asiassa suomalaisten turvallisuudentunne on aivan ylivoimainen muihin tutkimuksessa mukana olleiden maiden kansalaisiin. Tämä kai olisi mahdotonta, jos Suomi olisi radikaalisti väkivaltaisempi maa kuin nuo muut.

Perheväkivallasta ei ole olemassa vertailevaa tutkimusta, mutta toki em. tutkimukset mittaavat myös kotona koettua väkivaltaa. Oletettavasti perheväkivalta on siten Suomessa vähäistä muihin Euroopan maihin verrattuna (tosin naisten väkivalta lähisuhteissa voi osoittautua yllättävän yleiseksi, jos juuri julkaistut vakavan lähisuhdeväkivallan tilastot pitävät paikkaansa).

Henkirikoksia Suomessa tapahtuu tavallista enemmän. Tämä tuntu olevan ristiriidassa muiden tutkimustulosten kanssa, joiden mukaan Suomi on siis poikkeuksellisen väkivallaton. Selitys löytyy suomalaisten henkirikosten erityisestä luonteesta. Puolet niistä tapahtuvat maantieteellisesti ja sosiaalisesti hyvin rajoitetussa ryhmässä eivätkä kerro Maija tai Matti Meikäläisestä ja heidän turvallisuudestaan oikeastaan mitään. Optulan sivuilta voi lukea lisää.

Professori Backman taas esitteli Veli Verkon tutkimustuloksia hyvin valikoivasti. Oikeasti Verkko nimenomaisesti sanoo (1949 julkaistussa tutkimuksessaan), että Suomi ei ole ollut eurooppalaisittain ja historiallisesti korkeiden henkirikoslukujen maa vaan keskiverto.

Voisin jatkaa tutkimusten esittelyä, mutta mielestäni kantani -- ja Tötön kanta -- on niin vahvasti todistettu, että todistustaakka siirtyy niille, jota jostain syystä haluavat väittää Suomea poikkeuksellisen väkivaltaiseksi.

Oma mielenkiintoni onkin siirtynyt väkivallan yleisyyden selvittämisestä sen pohdiskeluun, miksi Suomessa joillakin on niin voimakas tarve väittää Suomea faktojen vastaisesti poikkeuksellisen väkivaltaiseksi. No, en kyllästytä sinua pohdinnoillani, mutta sen kuitenkin sanon, että vääristelyllä on myös taloudellisia motiiveja ideologisten lisäksi. Suurin osa ihmisistä, toisaalta, ei vain tiedä totuutta. Ja miten voisikaan tietää, kun vääriä tietoja levitetään jatkuvasti esimerkiksi Hesarissa?

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2010/01/15/naistutkimus-ja-sukupuolittunut-vakivalta/

Anonyymi kirjoitti...

Tuo stn punfeministinen HS tekee tätä säännönmukaisesti. Juuri oli tämä Vihreiden Johanssonin teksti siellä. Näillä on aivan järkyttävä voima näin pieneen kulttuuriin.

Anonyymi kirjoitti...

"Matala ääni tuo naispoliitikolle uskottavuutta"

Boring. Tämänhän kaikki on tietänyt iät ja ajat. Pojilla on äänenmurros, jotta he miehistyisivät muiden silmissä. Mies taas on johtaja sellaisesssa maailmassa, jossa eloonjääminen vaatii voimaa ja rohkeutta. Eli melkein aina evoluution kuluessa. Vasta nyky-yhteiskunnassa voima ja rohkeus ovat muuttuneet sekundäärisiksi ominaisuuksiksi.

Naiselle taas on tärkeää näyttää ja kuulostaa "lapselliselta", koska silloin heitä ei kohdella kuin miehiä vaan pikemmin kuin lapsia. Ei tee esimerkiksi mieli lyötä. Vai pitäisikö sano, että naiselle äänen korkeus on ollut samantekevä ja siksi evolutio ei ole tuhlannut paukkuja sen muuttamiseen aikuistuessa.

Toisaalta, ihmisen lajityypillisin ominaisuus on kyky liittää luonnollisiin ilmiöihin kulttuurisia merkityksiä. Ei ole mahdotonta, että tulevaisuudessa naisellinen, korkea ääni koetaan vakuuttavaksi. Tosin sitä ennen pitää keksiä erottautumisstrategia suhteessa lapsen ääneen.

Anonyymi kirjoitti...

11 päivä oli Johansson ja nyt on 16 päivä. Ja sama on jatkunut vuosia.

Tuollainen yksi kirjoitus on ikään kuin satojen tuhansien arvoisen markkinointi rahan lahjoittaminen.

Ajatelkaapa jos me tai vaikka Henry saisi kirjoitella muutaman päivä välein Suomen suurimpaan lehteen rehellisiä tietoja. Kulttuuri muuttuisi muutamassa vuodessa aivan toisenlaiseksi.

Homo kirjoitti...

Mitäs muuten olette pitäneet hiljattain olleista erilaisista Gigantin mainoksista, joissa esiintyy John Cleese ja niissä tuodaan selkeästi esiin kuin narttu kyni miehen putipuhtaaksi erossa.

Lehtimainoksessa John Cleese mm. esiintyy pelkkään tynnyriin pukeutuneena, TV-mainoksessa taas puhelimeen on soittavinaan exän asianajaja ja John polkaisee kännykän rikki.

Minusta nämä mainokset ovat ainakin siinä mielessä hyviä, että ne tuovat hyvin varoittavana esimerkkinä esiin sen millainen narttujenrahoitusmekanismi avioliitto avioeroineen on - etenkin eräissä maissa.

Homo kirjoitti...

On 28 December 1992, he married American psychotherapist Alyce Faye Eichelberger. In January 2008, the couple announced they had split. The divorce was settled in December 2008. The divorce settlement left Eichelberger with £12 million in finance and assets; by the time she has received an agreed £600,000 over the course of the next 7 years, she will have more of his money than he does. Cleese stated that "What I find so unfair is that if we both died today, her children would get much more than mine".[23]

Homo kirjoitti...

Psykonarttu ex-vaimona siis...

Glowing_ kirjoitti...

"250 naista pahoinpidellään päivittäin"

Mikael Saarinen vähättelee naisin kohdistuvan väkivallan määrää.
Näin todistaa nykyinen oikeusministeri Tuija Brax eduskunnassa pitämässään puheessa:

”Aivan viimeisenä, arvoisa puhemies, palaisin vielä näihin lähes 200 000 suomalaiseen lapseen, jotka näkevät, kun heidän äitiään hakataan - melkein Tampereen asukasluku.”
- Tuija Brax

Ja Janina Andersson blogissaan:
”…190 000 lasta näkee vuosittain, kun heidän äitiään pahoinpidellään. Valitettavasti näitä käyttäytymismalleja ajaudutaan helposti toistamaan, mikäli tapahtuneesta ei saada kunnolla puhua ja sitä ei saada käsiteltyä…”
-Janina Andersson, vihreä feministi, nyk.lakiasiain valiokunnan puheenjohtaja


Elikkä:
- jos kuvitellaan, että perheessä on keskimäärin 1,5 lasta niin vuosittain pahoinpideltyjä naisia on siis pyöreät 126 000.
...Siis sellaisia joilla On lapsia ja lapset Ovat Nähneet kun isä lyö.

Kuinka suuri lienee sellaisten pahoinpideltyjen ja hakattujen naisten määrä, joilla ei ole lapsia tai lapset eivät näe hakkaamista?
Jos arvataan vähän alakanttiin tuosta luvusta 126 000….. vaikkapa 80 000 niin päästään vuosittaiseen pahoinpitelylukuun 206 000.
Suomalaiset miehet siis hakkaavat vuosittain reippaasti yli 200 000 naista parisuhteissaan.

Tämä tekee about 540 naisenhakkaamista,pahoinpitelyä/päivä...

MikkoAP kirjoitti...

Jotenkin ihmetyttää Cleesen typeryys: hän oli naimisissa ja eronnut kahdesti aiemminkin.

Muistan lukeneeni, että toisesta liitosta tuli myös lapsi ja siinä tapauksessa liiton loppuessa alkoi äiti harjoittaa tyypillistä vieroituskampanjaa, jossa yritti pitää Cleesea ja lasta erossa toisistaan.

Miten siis Cleese on voinut olla niin tyhmä, että meni kolmannen kerran naimisiin?

Anonyymi kirjoitti...

Sanonpa vielä tuosta Halme episodista aika huonon asian ääneen ...

Toivottavasti ei vaan nyt syksyn Tampereen miespäivien puhuja Hazard yrittänyt kertoa meille sitä "ennen ihminen kuin paha mies" viestiä -sitä miksi hänet tämän teemaselle miespäiville oltiin kutsuttu? Ja missä kenties jopa sitä asennetta oltiin vahvistettu ...

No -joka tapauksessa tässä ilmiössä näemme taas sen faktan, joka miesnäkökulmien teoreetikkojen kannattaa huomioida eli että ei ne miehet uhriudu biologiansa takia -miesliikkeen on turha yritää uhriuttaa miehiä -vaan miehet hakevat oikeuksiaan, kuten näemme nyt Valavuoren aloittaman kohun yhteydessä johon yhtyy hetkessä puoli Suomea, ja saman näemme kaikenmaailman PS ja Hommalaisten yhtäkkisistä kannatuslukemista.

Jos nyt olisi ollut ns sosiobiologinen konservatiivinen miesliike olemassa ja pelkästään tämän muutaman päivän aikana olisi kirjoitellut sen nimellä lehtiin, Valavuorille ja nettiin - niin puoli suomea pian tietäisi että sellainen on olemassa ja jäseniäkin olisi jo lisää satoja.

Mutta se tästä runoilusta commulla cafesta. Päivänjatkoja.

Jape kirjoitti...

"Suomessa joka kuudes minuutti joku kokee perheessä väkivaltaa, ja 250 naista pahoinpidellään joka päivä."

Minkä tutkimuksen mukaan?
Kertooko se sama tutkimus montako miestä pahoinpidellään joka päivä?

Miksi Mikael Saarinen ei mainitse miehiä ollenkaan vai eikö se ole merkittävää?

kävelevä dildo kirjoitti...

"Suomessa joka kuudes minuutti joku kokee perheessä väkivaltaa, ja 250 naista pahoinpidellään joka päivä."

Suomessa on satojatuhansia koiria kaupungeissa. Jokainen niistä käy kusella arviolta 3-5 kertaa päivässä. On siis kiistämätön tilastollinen fakta, että naisiin kohdistuu väkivaltaa lähes joka minuutti. Ettäs sen tiedätte.

Homo kirjoitti...

Kävelävä dildo, kenties tuo tarkoittaa sitä, että koirien kuseskelu on pahempi tai ainakin laajempi ongelma kuin narttuihin kohdistuva väkivalta.

Anonyymi kirjoitti...

"Siinäpä oiva tutkimusaihe jollekin naistutkijalle - kissankusetusväkivallasta puhumattakaan."

Henry tutki sinä vain itse nuo aiheet ne sopivat sinulle erinomaisesti. Ovat kuin tehtyjä. Olet kaltaistesi joukossa tässä blogissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kappas Akuliina "vihaan kaikkia hetoremiehiä" Saarikoskikin eksyi kommentoimaan tänne blogiin -vai olisikohan kyseessä itse feministinen, kiukkunen armeijamme ylipäällikkö?

Homo kirjoitti...

Kiukkuiset femakkoämmät ovat yleensä hyvä merkki siitä, että ainakaan kaikki ei vielä feminatsien hallinnassa ja mielen mukaista - eli maailma ei ole vielä aivan läpeensä paha.

Ville kirjoitti...

"Keski-ikäiset naiset vaikenevat viinanjuonnistaan"

Julkisesti ehkä. Eräät korjaavat hedelmät. Aikuinen nainen osaa pitää huolta itsestään, kännisskäin.

Väliin asiaakin. Paula Lehtomäki valitsi perheen keskustan sijasta Lehtomäki ja kieltätytyminen keskustan puheenjohtajuudesat ja pääministeriyedestä. Tähän ei kovan linajan feministeillä ole muuta sanottavaa kuin PETTURI! "Lehtomäki alistui naisen rooliin, perheen äidiksi" yms. jne. paskapuhetta. Suomeksi: Lehtomäki ei tehnyt kuten feminisit olisivat halunneet, tanssia heidän pillinsa mukaan. Nykynaisen on valittava ura ennen kaikka, mikään muu on alistumista "patriarkaatille" ja muille mielikuvitusolennoille. Teidättehän, niille feminismin ja feministien naisille asettamille rooleille. Valiset perheen, olet luuseri ja petturi, valitse uran lasten kustannuksella olet naisasian sankari ja messias, lapsista viis.

Vilpittömästi kaikkea hyvää Paulalle ja hänen kahdelle pojallee.

Tyhmä maallikko kirjoitti...

Kyllä meidän suomalaisten sietää hävetä! Meidäthän voidaan osoittaa jopa irakilaisia väkivaltaisemmiksi, kun koiran pissittäminen lumihankeen määritellään väkivallaksi.

Liikennerikkomuksiakin meillä tapahtuu ainakin väkilukuun suhteutettuna valtavasti enemmän.

Olisikin toivottavaa, että tiedeyhteisön jäsenet keskittäisivät näihin väkivallan muotoihin huomionsa eivät sortuisi
alkeellisen populistisesti vertailemaan väkivaltaisia kuolemia eri maissa.

Heiskala kirjoitti...

Postimiesten hommia ja sensitiivinen Mikael Saarinen

Pari intiimiä sähköpostia ( ei siis lähtenyt isoon jakeluun tällä kertaa :):


Kiitos J... T... kommentistasi. Erinomainen kiteytys tästä meidän tasa-arvon mallimaastamme, jossa esimerkiksi "tasa-arvoviranomaisemme" muistuttavat asetelmallisesti lähinnä natsi-Saksan "turvallisuuspalvelua", Sicherheitdienstia ( SD ), joka oli suurelta osin vastuussa juutalaisia vastaan toteutetusta syrjinnästä ja lopulta heidän joukkotuhostaan. Juutalaisten kohtalo oli sinetöity valtion tukeman ideologisen "tutkimuksen", sen innokkaiden tuottajien ja tutkijoiden avulla, mm."tasa-arvoviranomaistemme" toteuttaman ideologisen syrjinnän kohde on nyt toinen, mutta propagandamenetelmät ovat olleet pitkälti samankaltaisia, niistä tärkeimpänä jälleen valheellisen tiedon levittäminen kaikkialle mediaan.

ystävällisin terveisin
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info


jatkuu ...

Heiskala kirjoitti...

Postimiesten hommia ja sensitiivinen Mikael Saarinen----- Original Message -----
From: J... T....
To: pertti.totto@..... ; venla.salmi@.... ; paivi.honkatukia@.... ; info@sensitiva.fi ; Antti Heiskala
Sent: Saturday, January 16, 2010 12:03 PM
Subject: Valehtelu on ruma tapaHyvä Mikael Saarinen,


Kirjoititte HS yleisönosastokirjoituksen väkivaltakulttuurista. Kritisoitte kirjoituksessanne Pertti Tötön kirjoitusta erityisesti sen tähden, että Töttö tukeutuu lähinnä yhteen lähteeseen. Sinä sen sijaan itse esität väitteen 250 päivittäin pahoinpidellystä naisesta esittämättä yhtään minkäänlaista lähdettä väitteesi tueksi. Tunneälynnekö on tuottanut tuollaisen luvun?


Poliisin tietoon tulee naisia perheväkivallan uhreina vain noin yksi prosentti siitä määrästä, jonka te esitätte tosiasiana. Tosin tuota sadasosaakin teidän voi kritisoida, josta seuraava esimerkki.


Naapurini vaimo hakeutui turvakotiin. Vaimo teki miehestään peräti kaksi rikosilmoitusta. Mies oli arvannut katalan juonen ja nauhoittanut tilanteet, joista rikosilmoitukset tehtiin, ettei asia jäisi näytön suhteen vain tunneälyn varaan. Poliisi kuunteli nauhoitteet ja totesi, että ainut väkivaltainen henkilö esimerkiksi tilanteessa, josta vaimo lähti turvakotiin oli vaimo itse. Poliisi kehoitti naapuria tekemään rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta, jonka naapuri jätti tekemättä. Espoon sosiaalitoimi kieltäytyi kuuntelemasta nauhoitteita ja totesi, että ”Kyllä me täällä sosiaalitoimessa osataan työmme tehdä, eikä meitä tarvitse tulla neuvomaan.” Lopputulos oli vaimolle suotuisa kaikki oikeusasteet määräsivät lapset äidille. Nyt hiljattain nuorempi pojista täytti kaksitoista ja pojat muuttivat isänsä luokse samana päivänä. Edelleen rikollisvaltiomme tuomioistuimet varmasti tulevat tekemään vaimon tahdon mukaisia huoltajuusratkaisuja, mutta onneksi niitä ei täytäntöönpanna, vouti kun kieltäytyy viemästä tuon ikäisiä lapsia väkisin kodistaan.Mutta mistäpä on peräisin ilmoittamanne luku? Arvelisin, että naisuhritutkimuksesta. Naisuhritutkimuksessa kysymyksiä esitetään vain naisille ja mikä hyvänsä naisen kokema miehen epämielyttävä käytös rinnastetaan väkivaltaan ja raportoidaan sitten tutkimuksen tuloksissa nyrkiniskuina. Esimerkiksi talousrahoissa pihtaaminen on väkivaltaa. Jos nainen yrittää lyödä keittiöveitsellä miestään ja mies henkensä pitimiksi vääntää veitsen pois ja pakenee paikalta, niin ko. nainen tilastoidaan uhriksi ja mies väkivallan tekijäksi. Naiseltahan kysytään: ”Onko mies tarttunut sinuun kiinni tai estänyt sinua tekemästä jotain?” Nainen vastaa totuuden mukaisesti, että ”Juu, kyllä on” Paha mies kun ei suostunut kuolemaan kiltisti.Psykoterapeuttina sinun tulisi ymmärtää hakeutua hoitoon. Reaalimaailman faktat ovat jyrkästi ristiriidassa esityksesi kanssa. Sinulla täytyy olla joku syy sille, että tunneälysi laittaa sinut uskomaan ilmiselviä satuja. Ikävin on lapsen asema sen seurauksena, että kaltaisesi satusedät ja tädit levittävät valheita suomalaisen miehen väkivallasta. Noiden jopa viranomaisten levittämien ja tehtailemien satujen vuoksi lapsi määrätään Suomessa mieluummin jopa psykoottisen äitinsä huostaan kuin vastuuntuntoisen isänsä, josta seuraava esimerkkini.

jatkuu ...

Heiskala kirjoitti...

Postimiesten hommia ja sensitiivinen Mikael Saarinen


Olin itse todistajana oikeudenkäynnissä, jossa vastakkain oli psykoottisesti depressiivinen äiti ja poikkeuksellisen vastuuntuntoinen isä. Oma todistukseni nonsoleerattiin täysin ja perustelematta toteamalla, että "Tarkkonen ei ollut uskottava" Uskottavuuttani ei koskaan aiemmin ole kyseenalaistettu. Perheoikeuden sektorilla naisen todistus ei kelpaa islamilaisessa Koraania tulkitsevassa Saria-tuomioistuimessa, eikä miehen todistus suomalaisessa feminismin oppeja tunnustavassa tuomioistuimessa.Tämän jälkeen ko. poikien ja äidin välillä on sitten ollut mm. puukkohippaa, jossa keittiöveitsi on välillä äidin ja välillä pojan kädessä. No pääasia tietysti tässäkin tapauksessa oli se, että sukupuolifastisen Suomen valtion tahto totutui. Lapset äidille vaikka henki menisi, ja valitettavan usein sitten meneekin. Pojista vanhempi muuten huostaanotettiin äidiltään noin kuukausi sitten. Hän protestoi sijoitustaan Poriin sytyttämällä lastenkodin palamaan.


Meillä on muuten muitakin tutkimuksia kuin Tötön esittämä. Lapsiuhritutkimuksen mukaan lasta pahoinpitelee isää useammin lapsen oma äiti. Lapsen nähdessä vanhempiensa välistä väkivaltaa on uhrina 40 % tapauksista isä. Varusmieskyselyn mukaan nuoret miehet kokevat huomattavasti useammin väkivaltaa parisuhteessaan uhrina kuin tekijänä.Stakesin tilastoinnin (ISDN-10) mukaan Suomen sairaaloissa hoidetaan enemmän miehiä parisuhdeväkivallan uhreina kuin naisia. Poliisin tilastoinnin mukaan törkeistä pahoinpitelyistä epäillysitä lähes puolet on naisia perheväkivallan osalta. Juuri kuolemaan johtava väkivalta ja törkeät pahoinpitelyt ovat hyvä mittari, koska niiden osalta ei esiinny piilorikollisuutta eikä biasoitumista esim. sen suhteen, että poliisi ei käytännössä edes ota vastaan rikosilmoitusta, jos mies tulee ilmoittamaan, että vaimo löi, eikä mitään merkittäviä vammoja ole.


Liisa Kemppaisen väitöskirjan mukaan poikalapsi, jonka kasvusta puuttuu isä syyllistyy vanhempana kahdeksan kertaa todennäköisemmin vankeusrangaistuksen tuottavaan väkivaltaan kuin poikalapsi, jonka kasvua isä on ollut tukemassa ja vankeusrangaistuksen saavan naisen merkittävin väkivaltaista käytöstä selittävä tekijä on lapsuudesta puuttuva isä.


Kaikista faktoista huolimatta on ajan hengen mukaista levittää valheita suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta ja naisen uhriudesta. Laskun tästä valehtelusta maksavat kaikista puolustuskyvyttömin kansanosa-lapset. Surullista on myös se, että tällä valehtelulla saadaan tulokseksi se, että yhä useampi lapsi kasvaa ilman isää ja väkivallan kierteet sen kun vahvistuvat.


Porvoossa oli Helena Ewaldsin masinoima perheväkivallan vastainen kampanja, jossa maan tavan mukaan 100 % huomiosta kiinnitettiin siihen, kun isä lyö äitiä ja suljettiin silmät todellisuudelta. Kampanjan kuluessa yksi äiti ampui koko perheensä sänkyihinsä ja toiselta oli eläinsuojelu hakenut koirat pois, mutta äiti sai pitää ja polttaa elävältä kaksi lastaan.


Karkkilassa oli äiti ollut epäiltynä yhden lapsensa polttomurhasta ja toisen lapsensa myrkyttämisestä. Talossa oli ollut epäilyttäviä palon alkuja ja naapurit valittivat viranomaisille, että äiti uhkaa polttaa lapsensa elävältä. Lapset pelkäsivät hysteerisesti tulta. Näistä lähtökohdista äiti sai pitää ja puukottaa sekä polttaa vielä kaksi lasta lisää. Tapahtumista ei ole haettu vastuuseen ainuttakaan viranomaista ja Karkkilan lastensuojelukin keskittyi pahoittelemaan, että ei ollut enempää osannut äitiä tukea vanhemmuudessaan.


Kaikki edellä kuvatut lapset olisivat elossa, jos Suomessa ei olisi harjoitettu feminististä perheväkivaltapropagandaa. Lasten vuoksi pyydän, että sinä Mikael Saarinen hakeutuisit hoitoon ja käsitteisit traumaattiset kokemuksesi, sillä en usko, että sinä puhtaasiti pahuuttasi valheita levittelet, vaan sinulla on varmasti hyvät ja omat surulliset syysi toimillesi.


Ysävällisesti

J.... T......

Espoo

Heiskala kirjoitti...

Senssitiivinen ja viisas (tunneäly) psykoterepeutti Mikael Saarinen kirjoitti:

"Niin kuin Johanna Korhonen asian ilmaisi: "Suomalainen väkivallan kulttuuri on kaikenkattava ja itsestään selvä osa elämänmenoa.""

"Niin kuin Johanna Korhonen asian ilmaisi"... mutta kertoiko tämä rakas Johannamme meille mitään lesbojen kaikenkattavasta väkivaltakulttuurista?

:[

kävelevä dildo kirjoitti...

Heiskala,

Ansiokas kirjoitus, joskaan sen julkaisemisesta HS:ssä en vetoa löisi.

Tuo Saarisen lanseeraama koirien kusetus=väkivalta -rinnastus on kuitenkin jotakin sellaista, mihin ei villeinkään mielikuvitus olisi riittänyt. Tuon jälkeen en hämmästy enää mistään. En mistään. Oikeastaan tämän blogin lukemisenkin voisi lopettaa, koska miten tuosta voisi enää kukaan nokittaa?
Pahkasika -lehden kirjoittajatkaan eivät olisi voineet aavistaa tätä päivää tulevaksi, vaikka lopettivat lehden kirjoittamisen tästä nimenomaisesta syystä jo kauan sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Heiskala. Tuo on ihan totta, että homoseksuaalien väkivallasta ei kyllä hirveästi puhu. Kuitenkin olen itse huomannut, että lesboilla on ollut aika usein läsnä lätsärit poskille. Samoin homoilla. En tiedä ovatko juuri nämä tyypit olleet väkivaltaisia vain, vai minkälaiset prosenttimäärät noissa liikkuu.

Että olisi kai parempi yleisestikin puhua parisuhdeväkivallasta mediassa enemmän, koska sama se ketä se koskee, niin on silti hengenvaarallista. Jossakin vaiheessa.