lauantaina, tammikuuta 16, 2010

Ideologian uhka

Naisten harjoittama väkivalta

Ja tästähän ollaan yhtä mieltä?
Luin Hollin, Saarikosken ja Sanan toimittaman kirjan Tasa-arvopolitiikan haasteet. Oli ensinnäkin ihan mieltä ylentävää havaita, että suuri osa kirjassa kerrotusta oli minulle ennestään tuttua. Yllätys oli oikeastaan se, että vain seitsemässä vuodessa osa kirjan ajatuksista tuntui vanhentuneilta. Kuvittelin esimerkiksi suunnilleen tietäväni, mitä Arto Jokisen Mihin miehet tarvitsevat tasa-arvoa? -artikkeli pitää sisällään. Ei kai miesten tasa-arvo-ongelmista puhuttaessa voida sivuuttaa huoltajuuskysymyksiä, pohdin etukäteen. Kappas vain, näitä ei kuitenkaan artikkelissa käsitelty lainkaan. Selvästi keskustelu on edennyt 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen mittaan.

Usko, toivo, hakkaus

Kommunismi, islamismi, feminismi vai jokin muu?
Feminismi ei toistaiseksi edes pyri maailmanhallintaan, mutta yksittäisen yhteiskunnan vallankaappausyritys on käynnissä. Feminismissä näkyy täydellinen laista piittaamattomuus, räikeä yksipuolinen viha ja vihan lietsonta ja häikäilemätön esiintyminen kaiken lainsäädännön, arvojen, soveliaisuuden ja hienotunteisuuden yläpuolella.

Kommunismi on kukistettu, islamismi on päällä ja feminismin uhka on nouseva.

Businessman sues BA 'for treating men like perverts' ja Takkirauta aiheesta.

Hazard, Halme ja demokratia (Petri Sarvamaa)

Kuohuttava Kaarina Hazard
(elävä arkisto)

27 kommenttia:

asdfg kirjoitti...

"Hazard kummastelee myös miksi feminismi-sanalla on maassaamme niin huono kaiku." (Linkistä "Kuohuttava Kaarina Hazard")

Heheheh. :)


Eipä tässä sitten kai muuta, kuin että tulta elukka-möhkäleiden munille! This is what a feminist looks like!

Nimetön kirjoitti...

Herranjeesus mikä luuseri tuo Laasanen on .Olipa hyvä kun katsoin tuon you tuben videon. Nyt en enää jaksa parjata Laasasta kun se raukka on todella tollanen lihava luuseri.

Nimetön kirjoitti...

Niin samaa mieltä. Mutta kummallista on että Laasanen on vailla sitä että saisi itselleen kauniin naisen kun tuolla ulkonäöllä on vaikeaa saada naista laisinkaan.

Kaarina

Nimetön kirjoitti...

Nysse Kaarina Hazarti on tullut tännekin riehumaan! (Nysse on muuten linja-auto tampereeksi.)

Homo kirjoitti...

Kas kas, hiivavitut ovat nousseet haudoistaan kummittelemaan.

Nimetön kirjoitti...

Eikös homo-nimimerkki saanutkaan kylliksi turpaansa tuossa taannoisessa kommenttilootasa?

Kaarina

Homo kirjoitti...

"Kaarina", ihan vallan maar kauhiasti, enkä ole voinut lakata itkemästä sen koommin, etenkin kun koiratkin joka minuutti pissaavat ja siten patriarkaalinen yhteiskunta joka hetki alistaa ja raiskaa naisia.

Nimetön kirjoitti...

Armeijamme ylipäällikkökö se on tänne eksynyt miehiä komentelemaan tapansa mukaisesti?

Homo kirjoitti...

Lupasi syöpään kuolleelle salarakkaalleen huolehtia tämän pojasta ja sitten tämä vanha harppu nussikin nuorukaisen kanssa:

Iris Robinson receiving psychiatric treatment after accusations of two more affairs

Homo kirjoitti...

Narttujen lorvikatarri kuriin:

Palvelutalosäätiö syynäyttää sairauslomat työpaikkalääkärillä

Naiset pitävät puolet enemmän sairaslomaa kuin miehet

Nimetön kirjoitti...

Helsingissä keskiverto yrittäjä on sairaslomalla noin 1 viikon vuodessa, sosiaalisektorilla työskentelevä lähes 5 viikkoa keskiverrosti.

Miten tämä on mahdollista koska on kysymys samasta alueesta ja samanlaiset geenit omaavista ihmisistä.

No -yrittäjät ovat pääsääntöisesti miehiä ja sosiaalisektorin huijarit naisia.

Ja kertokaas sitten tämä vaikkapa 40 vuoden työuralla.

Ja ottakaa huomioon se, että tuo yrittäjä tietyllä tapaa vielä maksaa tuon verorahoista palkatun sosiaalitantan.

Ville kirjoitti...

Iris Robinson, 60v., homovastainen/-pelkoinen pääministerin vaimo. Seksisuhde 19-vuotiaaseen mieheen/poikaan ei ole psykiatrisen hoidon syy. Piste. Psykiatrinen hoito tai siis sinne ilmoittautuminen on yritys luistaa vastuusta. Piste.

Lopputulema: mies kärsii vaimonsa tekojen takia eli joutui ilman omaa syytään pois työstään pääministerinä.

Ratkaisu: nainen pihalle ilman pennin hyrrää. Onhan hänellä 19v. mies, joka pitää hänestä "huolen" jos tällainen ilmaisu sallitaan. Koska onhan nykylainsäädännön mukaista, että mies elättää naisensa. LOL!

bmaad kirjoitti...

"Herranjeesus mikä luuseri tuo Laasanen on .Olipa hyvä kun katsoin tuon you tuben videon. Nyt en enää jaksa parjata Laasasta kun se raukka on todella tollanen lihava luuseri."

Et siis ääliö (ilman skandeja: aalio) kykene näkemään
Laasasen komeutta, joka on suorastaan yliampuvaa. Katsopas tuo youtube pätkä uudestaan ja aloita vaikka ihailemalla Laasasen raajoja. Ne ovat todella ylimystötasoa.

Laasanen syö hyvin, mutta tuo idea on varmaan vanha. Nykyään Laasanen saattaa olla jo laiha kehonrakentajapoika, joka nakuttelee sinunkin polvilumpiosi
pösöksi varttisekunnissa.

Adore Laasanen, be friend of Henry.

Ville kirjoitti...

"Naisten harjoittama väkivalta"

Hyvä teksti.

"Luin Hollin, Saarikosken ja Sanan toimittaman kirjan Tasa-arvopolitiikan haasteet. Oli ensinnäkin ihan mieltä ylentävää havaita, että suuri osa kirjassa kerrotusta oli minulle ennestään tuttua."

Olisin huolissani kun joudun lukemaan uudesta kirjasta jotain minulle jo tuttua. Tätä samaako ne jauhavat!? Ja toisaalta, ovatko ne miesten kohtaamat huoltajuuskysymykset ja -ongelmat äkkiä lakanneet olemasta? Se että keskustelu on edennut, ei tarkoita, että ongelmat ovat kadonneet yhtään mihinkään. Tulos: Pyöritellään samoja asioita vuodesta toiseen ja siinä samalla hävitetään miesten ongelmia. Näppärää! Ja niin läpinäkyvää.

"Usko, toivo, hakkaus"

"Joka kolmas nainen on kokenut lähisuhdeväkivaltaa.."

Joku kuvittelee nyt aivan omiaan. Suoranaista valehtelua ja pelottelua. Lisäksi on naivi usko siihen, että lakiin kirjoitettu lopettaisi minkäänlaisen väkivallan sillä päivämäärällä kun laki tulee voimaan. Siis pahoinpitely on yleisen syytten alainen. Voi näitä tyhjän puhujia, ei heitä kiinnosta syyt tai ihminen tekojen taustalla.

Homo kirjoitti...


Eräs näistä sairasloma tapuksista oli koiran kuolemasta johtuvan surun takia yksityiseltä haettu 2viikon sairasloma. Kuuluisko näille sankareille maksaa täysi palkka?

Homo kirjoitti...

en ymmärrä miks yks tuttuni jäi saikulle. Syy oli että hänen siskolla kuoli lapsi heti syntymän jälkeen.

Homo kirjoitti...

Ville, tuo Hollin, Saarikosken ja Sanan toimittaman kirjan Tasa-arvopolitiikan haasteet oli muistaakseni vuodelta 2002 tai 2003. Kenties Sinikka tarkoittikin (toivossa on hyvä elää), että koska silloin ei puhuttu (ainakaan tuossa kirjassa) miehen huonosta asemasta lapsen huoltajuusasioissa, mutta nyt puhutaan - niin se on kymmenen viime vuoden aikana tapahtunut muutos, että nyt siitä puhutaankin.

Heiskala kirjoitti...

Jouni Varanka - Potentiaalinen raiskaaja


alla olevat lainaukset/
http://www.kepa.fi/kumppani/arkisto/2003_6/3332


Teppo Eskelinen kirjoittaa ihailevan artikkelin Jouni Varangasta Kepan lehteen, seuraavassa muutama näyte kirjoituksesta / "Tosimies" Jouni Varanka:

"Kouluissa kun puhutaan raiskauksista, puhutaan vain potentiaalisille uhreille eikä potentiaalisille raiskaajille. Tämä liittyy syyllisyystematiikkaan: miten voi puhua potentiaaliselle raiskaajalle ilman että sanoo, että olet potentiaalinen raiskaaja.""Tuttu vinkkasi, että TaNen paikka olisi auki.""Suomalaista miestutkimusta Varanka kritisoi siitä, että se on perinteisesti keskittynyt "kurjuustutkimukseen", eli huono-osaisiin miehiin. Miesten valtaverkostoja ja vallankäyttöä ei sitten olekaan tutkittu oikeastaan yhtään. "Populaariin keskusteluun tämä heijastuu vieläkin sellaisena miesraukat -asenteena. Alistamista ja vallankäyttöä ei taas esitetä niin selvästi miehiin liittyvänä.""


Hienoa, eikö vain, että tuo kaveri yksin "vastasi" miehiin ja tasa-arvoon liittyvistä asioista "hallituksen tasa-arvopolitiikkaa" valmistelevassa "Tasa-arvoyksikössä", jossa ei sitten sen koommin ole ollut yhtään miestä, ei edes tuollaista sairasta feminatsi-iestä.

Tuollainen mies on syytä nostaa useamminkin esille.

:(ah

Ville kirjoitti...

"Kuuluisko näille sankareille maksaa täysi palkka?"

HS uutisesta: ""Sairauslomatodistus, joka ei perustu suoranaiseen sairauteen, vaan esimerkiksi suruun, yksityisasioiden järjestelyyn, harmitukseen tms. ei edellytä palkanmaksua", ohjeissa linjataan."

Lemmikin kuolemasta ei palkkaa. Sairaus se ei ole, kuten ei yksityisasioiden hoitokaan pl. ehkä kuolemantapaukset. Uutisessa ollaan rinnastamassa harmitus, mielen pahoittaminen ja masennus. Nämä ovat aivan eri asioita.

Siinä missä mielipaha voi mennä ohi tunneissa tai saman päivän aikana, masennus on todennäköisesti alkanaut jo paljon aiemmin ja kestää vuosia ja johtanee em. lisäksi vuosien tyokyvyttömyyteen.

Heiskala kirjoitti...

"Rakentavalla tavalla",
vittu joo, Arvoisa Jouni Varanka

Vielä ote samasta KEPAn "oikeuden mukaisen maailman puolesta" julkaisusta:

"Varanka selittää. "Peruskysymys on se, miten miehet saisi osallistumaan tasa-arvotyöhön rakentavalla tavalla.""


:[

Heiskala kirjoitti...

Elina Sanalle ja kumppaneille tasa-arvopolitiikan haaste on ainakin ollut se, miten estää miesten ääntä kuulumasta millään muulla kuin heidän kannaltaan negatiivisella tavalla. No mm. Jounit Varanka ja Karhu, ovat tämän sitten toteuttaneet.

:[

Nimetön kirjoitti...

"Laasasen komeutta, joka on suorastaan yliampuvaa. Katsopas tuo youtube pätkä uudestaan ja aloita vaikka ihailemalla Laasasen raajoja. Ne ovat todella ylimystötasoa.
"

Laasanen ei ole komea millään muotoa. Ei sisäisesti eikä ulkoisesti. Laasanen ei ole vasemmalle päin kallellaan kun kannattaa peri oikeistolaisia koti, uskonto ja isänmaa ajatuksia. Et tainnut ymmärtää kirjoituksen pointtia joka oli se että KUN tässä blogissa arvostellaan naisten ulkonäköä niin pitäisi olla paukkuja myös ottaa vastaan samanlaisia arvosteluja itsekkin eli rumille rumat ja kauniille kauniit.

Kaarina

Homo kirjoitti...

Kaarina, jos Laasanen ei ole sinun tai femakkotoveriesi makuun, niin sitten teidän varmaan kannattaa valita seura toisistanne, Akuliina Saarikoskesta, Jouni Varangasta, Jouni Karhusta, Jeff Hearnista, Arto Jokisesta, Markku Soikkelista, Juhana Venäläisestä tai muista vastaavista valioyksilöistä.

Heiskala kirjoitti...

Ainakin Tarja KAARINA Halonen on kyllä ulkoisesti kaunis, mutta sisäisesti sitten, voi veljet sentään, en viitsi edes sanoa.

bmaad kirjoitti...

"Laasanen ei ole komea millään muotoa. Ei sisäisesti eikä ulkoisesti."

Sekä että, Laasanen on Suomen komeimpia miehiä ja tähän vaikuttaa hänen korkea älykkyytensä
ja sen hän on osoittanut mm. ottamalla kansallisen johtoaseman miesten asioiden parantamisessa.
Laasasella on voimakkaat ihailija- ja tukijoukot, myös tätä blogia monet naiset seurailevat tiiviisti, nimenomaan siksi, että Laasanen ON kiinnostava.

Komeampaa miestä kuin Laasanen, saat todella HAKEA. Kauneusihanne ei ole ehkä se tyypillinen, mutta geenihuipusta on kysymys.

Laasanen on ulkonäöllisen ylimystön parhaita. Normijääkiekkotähdetkään eivät vedä vertoja hyvin varustetulle Laasasen genetiikalle.

"Laasanen ei ole vasemmalle päin kallellaan kun kannattaa peri oikeistolaisia koti, uskonto ja isänmaa ajatuksia."

Laasanen kannattaa nähdäkseni miesten yleisiä oikeuksia, mikä on mielestäni vain hyvä.

"Et tainnut ymmärtää kirjoituksen pointtia joka oli se että KUN tässä blogissa arvostellaan naisten ulkonäköä niin pitäisi olla paukkuja myös ottaa vastaan samanlaisia arvosteluja itsekkin eli rumille rumat ja kauniille kauniit."

No, sanoisinpa, että aika
usein puolirumat tytöt menevät komeille miehille. Ehkä tulevaisuudessa toisinkinpäin JOS Laasanen missioi tasa-arvon läpimurron.

Ainoa henkilö, joka siihen pystyy. Kiitä kovia geenejä ja mene katsomaan sitä youtube-pätkää.
Se on kiihottava, myös homoseksuaalisesti.

Vortac kirjoitti...

Eihän feminismi itsessään mihinkään pyri, kun feminismi ei ole tuon vallan ja kontrollin aivot, vaan yksi sen työkaluista.

Siis feminismi ei ole mikään varsinainen liike, joka itsessään pyrkisi johonkin - feminismi on keinotekoisesti rakennettu järjestelmä, jolla saadaan aikaan paljon kaikenlaista pahaa - mutta se ei ole ainoa tällainen järjestelmä.

Niitä on monia, ja niiden päämäärä on se, jonka valtaapitävät ovat aikaa sitten agendoillaan asettaneet; totaalinen ihmiskunnan kontrolli ja orjuutus.

Feminismi on jo hajottanut ydinperheen ja saattanut ihmiskunnan kaaokseen omalta osaltaan - hajoita ja hallitse..

Feminismi ei siis itsessään ole muuta kuin osa sairasta maailmanvalloitussuunnitelmaa, ei siis mikään sellainen liike, jolla olisi ihan oma, itsenäinen päämääränsä. Se on koneiston osa, kuten yksittäinen työntekijä on korporaatioagendan osa.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Jotenkin keskustelut menee hakoteille, kun aletaan puhumaan feministien tai miesasiamiehien ulkonäöstä. Kuitenkin on ihan yksi lysti, onko Pirkko Virtasen mielestä Laasanen komea tai ei. Ja samoin on ihan yksi lysti, onko meidän mielestä vaikkapa feministi Pirkko Virtanen kaunis tai ei. Tärkeämpää on se muu sanoma, ja mielellään sitä saisi olla.

Eli ois fiksumpaa jättää nää silmäpussi-tyyliset kommentit ym. pois (kuten uudemmissa aiheissa) ja keskittyä itse ollennaiseen.