keskiviikkona, tammikuuta 20, 2010

Naisia suositaan työnhaussa

Nainen pääsee useammin työhaastatteluun
Kun nais- ja mieshakija lähettävät työhakemuksen samaan työpaikkaan, naiset saavat selvästi useammin kutsun haastatteluun. Joillain aloilla miehet miesten pitää lähettää yli 70 prosenttia enemmän hakemuksia päästäkseen yhtä usein hakuprosessissa jatkoon.

Esimerkiksi valittuihin tietojenkäsittelytöihin miesten olisi pitänyt lähettää 74 prosenttia enemmän hakemuksia, jotta olisivat saaneet yhtä monta kutsua hakuprosessin jatkokierrokselle kuin naishakijat.

Selvää naisten suosintaa työnhaussa löytyi työpaikoista, joissa ennestään 80 prosenttia työntekijöistä oli naisia.

"The Trauma Myth": The child betrayed ja Trauma Myth

Mitä enemmät teet kotiaskareita, sitä enemmän saat seksiä

Lääkärien pariutuminen askarruttaa terveyspäättäjiä

35 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Selvää naisten suosintaa työnhaussa löytyi työpaikoista, joissa ennestään 80 prosenttia työntekijöistä oli naisia."

No niinpä tietysti.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1037974?avellan_viivi

Viivi Avellán blogissaan: Ammattiurheilijat ovat seksihulluja

Toimittaja Viivi Avellán on tehnyt mielenkiintoisen havainnon ammatikseen urheilevista miehistä. Hän arvelee, että kova fyysinen harjoittelu kasvattaa myös seksihaluja.

– Kaikki ne tuntemani / tietämäni kaksilahkeiset, joilla on jonkinlainen supersuuri tarve saada seksiä jatkuvasti, ovat kaikki ammattiurheilijoita. Mitä ihmeen Viagramaista ainetta niiden poitsujen treenipirtelöihin oikein laitetaan? Viivi kyselee blogissaan.

Hänen mukaansa tavallisista konttorirotista ei yleensä löydy seksihurjastelijoiden vikaa.

– Enpä ole kuullut jonkun ei-ikinä-urheilua-eikä-muutakaan-fyysistä-hommaa-harrastaneen istumatyötä tekevän, esimerkiksi kirjanpitäjähemmon olevan jatkuvasti jaagaamassa gimuleita pitkin kaupunkia tanko ojossa, hän kirjoittaa.

Viivin tuttavapiiriin kuuluvia ammattiurheilijoita ovat muun muassa formulakuski Kimi Räikkönen, jalkapalloilijat Mikael Forssell ja Aki Riihilahti, sekä jääkiekkoilijat Jarkko Ruutu ja Sami Lepistö.

Arawn kirjoitti...

Luultavasti urheilijat juoksevat kaupungilla tanko ojossa siksi, että heillä on paljon enemmän vientiä kuin toimistoväellä... Eritoten kuuluisilla urheilijoilla.

Toinen syy saattaa liittyä "miehisyyteen" - urheilijuutta on aina pidetty hyvin miehisenä asiana ja samoin on naisten metsästyksen kohdalla. Kova jätkä on se, joka kaataa naisia kuin keiloja. Miehisen miehen pitää kaataa naisia enemmän kuin nössön kirjanpitäjän.

MikkoAP kirjoitti...

"Toinen syy saattaa liittyä "miehisyyteen" - urheilijuutta on aina pidetty hyvin miehisenä asiana ja samoin on naisten metsästyksen kohdalla. Kova jätkä on se, joka kaataa naisia kuin keiloja. Miehisen miehen pitää kaataa naisia enemmän kuin nössön kirjanpitäjän.

20/1/10 17:27"

Erityisesti naiset ihailervat panomiestä, mitä enemmän naisia on kaatanut, sitä suurempi on niiden potentiaalisten naisten joukko, jotka haluavat tulla kyseisen miehen kaatamiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monta kirjanpitäjä miesti Viivi yleensä tuntee? Whatever.

asdfg kirjoitti...

Arawn on oikeassa.

Saattaisinpa juoksennella minäkin, jos panostus/hyöty -suhde olisi parempi.

Anonyymi kirjoitti...

No mä olen Viivin kanssa jutellut kyllä ja juuri näistä urheiluhommista sekä vieläpä juuri näistä "lisäravinteista" -sattuneesta syystä.

Voi olla jopa, että Viivi yrittää jollain omalla blondin tavallaan tsempata meitä miehiä urheilemaaan ; )

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://fox.nncdn.com/nn/0/706/537/s_538549.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä Mikko -ja tässäkin about 100 laskussa on nyt se onnistunut kerta.

Nykyään yleensä mies joutuu hyppäämään 10 kertaa ennen kuin onnistuu jonkun "pikku ylipäällikön" näköisen puolimiehen kanssa joka vielä alkaa vaatimaan siellä makuuhuoneessa sitä naisten lehdiltä oppimaansa kama sutraa ja naisten orgasmitaivasta.

Ei ihme että miehet juovat itsensä kipeäksi nykyään, kun sitä laatutavaraa on niin vaikea saada metsästettyä.

-

Feminismi sairastuttaa vittu koko tämän kulttuurin mm masennukseen ja alkoholin suurkulutukseen.

Anonyymi kirjoitti...

"Viivi Avellán blogissaan: Ammattiurheilijat ovat seksihulluja"

Tärkein syy on kuitenkin että ammattiurheilijan suonissa virtaa paljon enemmän testosteroiinia keskivertojantteriin verrattuna.

Arawn kirjoitti...

MikkoAP: "Erityisesti naiset ihailervat panomiestä, mitä enemmän naisia on kaatanut, sitä suurempi on niiden potentiaalisten naisten joukko, jotka haluavat tulla kyseisen miehen kaatamiksi."

Ihan yhtä lailla panomiestä ihailevat miehetkin - ja se on muuten yksi syy, miksi naiset ihailevat panomiestä. Naiset ottavat mieluusti miehen, joka on miesten keskinäisen hierarkian huipulla. Jos miehet kaikki halveksisivat panomiehiä, naiset tuskin heistä enää niin innostuisivat ja he olisivat entisiä panomiehiä...

Toisaalta naisille kyseessä on myös klassinen kilpailuasetelma; mies, joka voisi valita melkein kenet hyvänsä naisen, mutta valitsee yhden tietyn, saa tämän tietyn naisen tuntemaan itsensä erityisen hienoksi ja arvokkaaksi. Onhan tämä nainen voittanut kilpailussa valtaisan joukon kilpasiskoja.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä enemmän maailman historiaa tutkii, naiseutta, miehyyttä, biologiaa, viettejä, psykologiaa, motivaatioitteme alhaisuutta ja lyhyt nköisyyttä, äitiyttä, isyyttä, lapsuutta ym -niin sitä enemmän alkaa tuntua, että se avioliitto instituution purkaminen ja avioerojen salliminen olikin ehkä suurin virhe koko maailman historiassa.

Vihikoira Rex kirjoitti...

Ennen kuin ryhdytte tosissanne femkkoja haukkumaan, käykää katsomassa, kuinka voi käydä, jos ajattelee väärin.
Täältä: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=592914725839734337&postID=7336869238633341640

Homo kirjoitti...

Etelä-Korean ministeriö lähetti työntekijät kotiin lisääntymään

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Yrittäjän työviikko on 6 päivää

...
Naisyrittäjät työskentelevät miehiä vähemmän. Naisyrittäjien keskimääräinen työviikko oli 45 tuntia ja miesten puolestaan 49,5.
...
"Miesyrittäjät kokevat naisia useammin olevansa menestyviä verrattaessa oman yrityksen suoriutumista toimialan muihin yrityksiin. Naiset puolestaan ovat kokonaisuutena miehiä tyytyväisempiä elämäänsä sekä yrittäjyyskokemukseensa", sanoo Tähtelä.

Anonyymi kirjoitti...

Paha perheriita vei BB-Hennan putkaan jo toisen kerran kuukaudessa!

Miss Suomi onkin fiksu! IS esittelee koulutodistuksen

MikkoAP kirjoitti...

"han yhtä lailla panomiestä ihailevat miehetkin - ja se on muuten yksi syy, miksi naiset ihailevat panomiestä. Naiset ottavat mieluusti miehen, joka on miesten keskinäisen hierarkian huipulla. Jos miehet kaikki halveksisivat panomiehiä, naiset tuskin heistä enää niin innostuisivat ja he olisivat entisiä panomiehiä..."

Naiselle tärkeämpi statusindikaattori on toisilta naisilta miehen saama huomio. Tätä on se ns. pre-selection.

Menestynyt, mutta ujo nörtti ei ole naisten silmissä mitään, paitsi mahdollinen otto-automaatti.

Anonyymi kirjoitti...

More Men Marrying Wealthier Women

MikkoAP kirjoitti...

" More Men Marrying Wealthier Women "

No kyseessä on New York Times, joka on tunnetun feministinen.

Joten toki tuossa artikkelissa selitellään menestyneiden naisten kumppaninpuutetta miesten huonolla itsetunnolla ja sillä, etteivät naiset vain löydä ketään, jonka kanssa "kemiat pelaisivat yhteen" tms.

Oikeasti kyseessä on vain se, ettei nainen vain pysty kunnioittamaan, tai arvostamaan itseään huonommin menestynyttä miestä.

Anonyymi kirjoitti...

Sekava nainen puukotti koiran kuoliaaksi kadulla

Homo kirjoitti...

Silminnäkijä MTV3.fin Viihdeuutisille: Naiset hakkasivat Myllylää?

Arawn kirjoitti...

MikkoAP: "Naiselle tärkeämpi statusindikaattori on toisilta naisilta miehen saama huomio. Tätä on se ns. pre-selection."

Ne kulkevat käsi kädessä. Sano minulle, mitkä ovat sellaisia asemia, joissa miehen status on hyvin korkea muiden miesten keskuudessa, mutta hän ei olisi juuri lainkaan kiinnostava naisten silmissä.

IT-nörtti ei kelpaa. Jonkun IT-nörtin status ei ikipäivänä ole miesmaailmassa niin kova kuin esimerkiksi urheilijoiden on. Miehet ehkä jossain määrin kadehtivat IT-nörtin rahoja, mutta siihen se jää.

Rahalla voi tietysti sitten jossain määrin ostaa statusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kidnapatulle pojalle aivovamma

"Naisen asianajaja Pekka Kivi katsoo, että nainen joutui tyttöystävänä välikäteen. Nainen olisi halunnut paikalta moneen otteeseen pois."

No kuinkas muutenkaan. Lyödäänkö vetoa siitä kuinka paljon pienemmällä tuomiolla selviää?

Pohojosen emäntä kirjoitti...

Murha-infon ketjusta (Homon linkki):
"Siellä mistä Myllylä tulee, on käytöstavat erilaiset kuin isomman kaupungin hienoilla herroilla. Kyllä, kansa on juntimpaa, naiset ovat eri arvossa (ja samaan aikaan samassa, kummallisesti tasapainoillen) kuin miehet."

Ei siinä ole mitään kummallista eikä tasapainoilua tarvita: naiset ovat Pohjanmaalla eri arvossa kuin etelä-Suomessa, koska heidät on pudotettu samalle arvotasolle miesten kanssa. Tätä kutsutaan myös tasa-arvoksi.

MikkoAP kirjoitti...

"Ne kulkevat käsi kädessä. Sano minulle, mitkä ovat sellaisia asemia, joissa miehen status on hyvin korkea muiden miesten keskuudessa, mutta hän ei olisi juuri lainkaan kiinnostava naisten silmissä.

IT-nörtti ei kelpaa. Jonkun IT-nörtin status ei ikipäivänä ole miesmaailmassa niin kova kuin esimerkiksi urheilijoiden on. Miehet ehkä jossain määrin kadehtivat IT-nörtin rahoja, mutta siihen se jää."

Ei olekaan, mutta naismenestys ei nosta statusta miesten keskuudessa läheskään yhtä paljon kuin naisten keskuudessa. Miksi nostaisikaan? Panomiehen naismenestyshän on poissa muilta miehiltä. Ennemminkin naismenestys saa muut miehet reagoimaan parhaimmillaan hyväntahtoisella hymistelyssä tyylin "onpas onnekas paskiainen" ja pahimmillaan erittäin vihamielisesti.

Toki riippuu siitä, millainen miesporukka on kyseessä, mitkä asiat nostavat miehen statusta porukan sisällä. Jotkut arvostavat urheilusuorituksia, toiset ihan oikeasti arvostavat nörttimäisiä saavutuksia.

Jape kirjoitti...

Arawn: "IT-nörtti ei kelpaa. Jonkun IT-nörtin status ei ikipäivänä ole miesmaailmassa niin kova kuin esimerkiksi urheilijoiden on. Miehet ehkä jossain määrin kadehtivat IT-nörtin rahoja, mutta siihen se jää."

Jaa Bill Gates ja Steve Jobs ei kelpaa? OK - ei sitten... :|

(Steve Jobsin vuosipalkka onkin vain 1 dollari...plääh)

Jorma kirjoitti...

"Pihalla olleet kaksi naista alkoivat ilkkua Myllylälle. Naiset kaatoivat Myllylän maahan. Miehen maatessa kadulla naiset olivat päällä, ja he molemmat löivät Myllylää, Gianluca kertaa tiistai-yön tapahtumia.

– Viimein Myllylä antoi takaisin. Sen jälkeen kaikki ihmiset kadulla puuttuivat tilanteeseen, kun he huomasivat että naisia lyödään."

Niinpä niin. Jos tämä pitää paikkansa, on pahoinpitelysyyte nostettava myös näitä naisia vastaan.

Syltty kirjoitti...

Olisihan se pitänyt arvata.

Myllylän pointsit kyllä kohosivat silmissäni. Kyllä kimppuun käyviä akkoja saa ja pitääkin moksia. Oppivatpahan tavoille!

Arawn kirjoitti...

Jape: Uskaltaisin kyllä sanoa, että Gatesin tai jobsin statukset eivät ikinä yllä esimerkiksi NHL-kiekkoilijoiden tasolle. Sinänsä heillä ei kyllä tule olemaan vaikeuksia pariutua (molemmilla kyllä lienee jo vaimo? Ainakin Gatesilla on.), mutta toisaalta, jotain kertonee sekin, että IT-nörtin täytyy olla maailman kuulu megamiljonääri, ennen kuin voitaisiin edes ajatella, että hän hättyyttäisi vaikkapa perusjääkiekkoilijan markkina-arvoa. :/

"Ei olekaan, mutta naismenestys ei nosta statusta miesten keskuudessa läheskään yhtä paljon kuin naisten keskuudessa. Miksi nostaisikaan? Panomiehen naismenestyshän on poissa muilta miehiltä. Ennemminkin naismenestys saa muut miehet reagoimaan parhaimmillaan hyväntahtoisella hymistelyssä tyylin "onpas onnekas paskiainen" ja pahimmillaan erittäin vihamielisesti."

Ei varmaan ihan niin paljon, mutta jaksan yhä olla sitä mieltä, että nostaa ihan selkeästi - lukuun ottamatta ehkä nihkeimpiä kristillisiä piirejä.

Kyseessä on vahva sekoitus kateutta ja ihailua. Toisaalta miehen naismenestys on ehkä jossain määrin muilta pois, toisaalta muut miehet kyllä kadehtivat tätä - hekin haluaisivat olla semmoisia panomiehiä.

MikkoAP kirjoitti...

"Olisihan se pitänyt arvata.

Myllylän pointsit kyllä kohosivat silmissäni. Kyllä kimppuun käyviä akkoja saa ja pitääkin moksia. Oppivatpahan tavoille!

21/1/10 10:01"

Samaa mieltä. Siinä vaiheessa, kun alkaa nyrkkiä heiluttaa, ei ole enää mitään merkitystä sillä, mitä jalkojenvälissä on.

Ja se perustelu, ettei naista muka saisi lyödä takaisin, jos nainen aloittaa väkivallan, koska naiset ovat keskimäärin miehiä heiveröisempiä, on täyttä paskaa.

Tilanne on moraalisesti täysin sama kuin, jos mies lyö kimppuunsa käynyttä pienikokoisempaa miestä.

Eikä nainen muutenkaan AINA ole se heiveröisempi osapuoli.

Vortac kirjoitti...

Muistakaa myös, että naisen seksimoduliin voi vaikuttaa myös 'potentiaalisuudella'.

Siis jos mies on 'potentiaalinen YTM', tai 'potentiaalinen julkkis', kenties 'potentiaalinen johtaja' tai 'potentiaalinen naistenmies', se vetoaa tiettyyn naisryhmään vahvasti.

En nyt lähde tarkemmin tästä väittämään, mutta tuo on eittämättä eräs naisten parinvalintapreferenssien kummallisuus, joka ei välttämättä koske suurinta osaa naisista, mutta otaksuisin, että kuitenkin merkittävän suurta naismäärää ollakseen varteenotettava.

Urheilija on paljon 'potentiaalisempi' kuin vaikkapa älykäs huippupelaaja (siis tietokone- ja konsolipelien)..

Lisäksi täytyy toki muistaa, että urheilijassa tiivistyy monta asiaa yhdessä paketissa;

Urheilija on korkealla miestenvälisessä hierarkiassa, koska suurin osa miehistä EI ole urheilijoita.

Urheilija joutuu kokemaan monenlaisia kestävyys- ja tulikokeita, mikä tietenkin on omiaan karaisemaan ja karismatisoimaan urheilijan luonnetta.

Urheilija on jo määritelmällisesti ei-nörtti ja ei-sohvaperuna, eikä yleensä ole kiinnostunut ns. 'nörttiharrastuksista', kuten jostain oikeasti mielenkiintoisesta ja vaativasta (vaikkapa radioamatööriys, oldskool-tietokoneteknologia, maalaus tai perhosten tutkimus, viisauden opiskelu, jne.)..

Urheilijan suhteen naisella on todennäköisempi mahdollisuus päästä näkemään miestenvälinen kamppailu, jossa urheilija sitten osoittaa olevansa toisia miehiä korkeammalla tasolla (ja siten herättää välitöntä kiihotusta naisessa).

Urheilija joutuu todennäköisemmin 'ylittämään itsensä' jossakin kohtaa uraansa kuin tietotekniikkanörtti - ja tällainen tietenkin luo sitä 'sisäistä tulta', eli itsevarmuutta, karismaa yms., jota naiset miehessä kiihkeästi arvostavat.

Tietenkin urheilijalla on sitten pienenä bonuksena kiinteä ja pystyvä keho, mutta tämä asia ei ole niitä ratkaisevimpia juttuja parisuhdepreferenssimielessä.

Lisäksi urheilijasta tulee muutenkin helposti itsevarmempi kuin ei-urheilijasta, koska hän itsekin kokee olevansa lihaksikkaampi, vahvempi, pystyvämpi, ja siten 'kovempi jätkä' kuin suurin osa hänen tapaamistaan muista miehistä.

Jne..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Naiselle tärkeämpi statusindikaattori on toisilta naisilta miehen saama huomio. Tätä on se ns. pre-selection.

Menestynyt, mutta ujo nörtti ei ole naisten silmissä mitään, paitsi mahdollinen otto-automaatti
.

Täysin nappiin sanottu. Siis olet oikeassa.

Toisten miesten suosio on korkeintaan vähäinen indikaattori miehen asemasta miestenvälisessä hierarkiassa.

Paljon suurempi ja naisen seksimodulia välittömästi vihreän puolelle kilauttava indikaattori on nimenomaan juuri tuo toisten naisten suosio - nainen ei osaa päättää, mitä mieltä olisi, jos ei saa mistään nähtyä tai testattua, mitä mieltä MUUT naiset miehestä ovat (ja jos statusta ei heti saa muutenkaan mistään selville).

Naiselle se on elämä vaikeata kun ei edes omia mielipiteitä osaa itse muodostaa miehistä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

IT-nörtti ei kelpaa? Eipä ole ensimmäinen kerta, kun naiset puhuvat paskaa ja valehtelevat parinvalintapreferensseistään.

Itseasiassa en jaksa edes muistaa, milloin joku nainen olisi suoraan kertonut, mikä häntä kiihottaa miehessä, ja minkälaisten miesten kanssa hän oikeasti on koko elämänsä nussinut.

Teinitytöillä on kuitenkin Bill Gatesin kuvia lokerikoissaan - siis TEINITYTÖILLÄ, jotka halveksivat avoimesti nörttejä ja kaikkea nörtähtävään liittyvää.

Mikä tekee bill gates-nimisestä nörtistä jotenkin muita nörttejä kummemman?

Tiedätte itsekin vastauksen, ja samalla tiedätte, mikä sana sopii kuvaamaan naisia parhaiten.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Oikeasti kyseessä on vain se, ettei nainen vain pysty kunnioittamaan, tai arvostamaan itseään huonommin menestynyttä miestä.

Tämä on sosiaalinen fakta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eikä nainen muutenkaan AINA ole se heiveröisempi osapuoli.

Mies on nykyisin naista vahvempi AINOASTAAN fyysiesti (silloin kun on sitäkään).

Sosiaalisesti, yhteiskunnallisesti, juridisesti, rakenteellisesti, jne. nainen on valovuosia miestä vahvempi. Tosin ei omasta ansiostaan..

Mies ei voi KÄYTTÄÄ tätä fyysistä vahvemmuuttaan juuri näiden tekopyhien ja kaksinaismoralististen "naista ei saa lyödä"-sääntöjen vuoksi.

Näin ollen tilanne on sama kuin miestä pidettäisiin aina käsistä ja jaloista kiinni ja annettaisiin sen 'heikomman' hakata sydämensä kyllyydestä miestä.

Se on tilanne, johon 'naista ei saa lyödä'-sääntö johtaa - tai on jo johtanut ajat sitten.

- Vortac