keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Naislaina

Naistenhakkausmatematiikkaa

Seksin ostoa kielletään tasa-arvoon vedoten

Huulipunabarometri lupaa hyvää naisyrittäjyydelle
Naiselta vaaditaan enemmän kuin mieheltä yrittämisen maailmassa. Siksi Marketta Säkäjärven kehuma Yrittäjänaisten Keskusliitto paneutuu pontevasti naisten tasa-arvoistamiseen.

Naislaina ja Tasa-arvovaltuutetun vastaus.

13 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Taikuri David Copperfield selvisi raiskaussyytöksistä

Jape kirjoitti...

Että voi olla käsittämätöntä tasa-arvovaltuutetun toiminta. Kenen vika se on että yrittäjistä suurin osa on miehiä? Suurin osa miehistä ei ole edes ottanut mitään Finnveran lainaa vaan ryhtyneet yrittäjiksi "tyhjästä". Miehillä on riskinottokykyä ja halua, naisilla ei. Taas miehiä sorsitaan tuonkin takia.

Siis todella raivostuttavaa touhua.

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvovaltuutetun vastaus."

Tasa-arvovaltuutetun päätehtävä on näköjään keksiä jonkinlainen poliittisesti korrekti (siis femujen mielestä) ja sitä myöten oikeudellisesti pitävä tekosyy miehiin kohdistuvalle sukupuolisyrjinnälle ja sorrolle. Tasa-arvon kanssa tällä naisasiavaltuutetulla ei ole muuta tekemistä kuin että hän tarkoituksellisesti vähentää sitä.

Jape kirjoitti...

Tänään TV1 klo 22.00:

"Voimala YLE TV1 22.00 - 22.50 Turpiin vaan ja onnea! Onko väkivalta suomalaisten erikoisosaamista? Keskustelmassa sosiologi Emmi Lattu, kulttuurihistorian dosentti Kustaa H. J. Vilkuna, toiminnanjohtaja Tomi Timperi ja Käpylän Pyövelinä tunnettu Jukka Järvinen."

Onhan tuonne päässyt taas mukaan siantuntija Tomi Timperi. Mahtaako ertoa Miessakkien "upeista" ohjelmista miehille, kuten Lyömätön Linja jne.?

Nimetön kirjoitti...

Toivottavasti siellä nyt ei sitten tule edes epäsuorasti mitään miehiin kohdistuvaa "sukupuolettunutta väkivalta" propagandaa!

Nimetön kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2010/01/13/naistutkimus-ja-politiikka/

Jorma kirjoitti...

Varmasti tulee, sehän on Yle:n tehtävä, suomalaismiesten (eli suurimman rahoittajaryhmän seksistinen ja rasistinen solvaaminen. Muuhun eivät kyvyt riitä.

Nimetön kirjoitti...

Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, Voimalassa tiedossa on vankka tietopaketti suomalaisen miehen paskamaisesta luonteesta. Kun keskustelijoilla tulee sellainen ole, että nyt alkaa seksismi ja rasismi liikaa pilkoitta helman alta, varmistellaan Timperiltä, että onhan se paska, onhan. Timperillä ei ilmekään muutu, kun se alkaa puhua jostain íhan muusta, luultavasti historiallisesta sukupuolipaiseesta. Kukaan ei ymmärrä, mitä se taas hölisee, mutta hyvä olo siitä tulee, kun ei edes miesasiamies tuomitse lynkkausporukan puheita. Sitten voi taas alkaa kilpailla, kuka voivottaa kovimpaan ääneen siitä, kuinka paska se suomalainen mies onkaan. Siis suomalainen mies. No, kai se sitten on.

Ajatelkaa, asiasta toiseen, kuinka absurdi ajatus, että minä vaarantaisin kriisitilanteessa henkeni esimerkiksi Sofi Oksasen tai jonkun Johanna Korhosen vuoksi. Itse asiassa alkaa tuntua absurdilta ajatella, että vaarantaisin kriisitilanteessa henkeni kenenkään muun puolesta kuin läheisten ihmisten.

Näin kun ajattelee, asevelvollisuusarmeija alkaa tuntua absurdilta ajatukselta. Tai miksi pelkästään armeija? Eikö Suomen ja suomalaisuuden puolustaminen yleensäkin ala tuntua absurdilta ajatukselta?

Mitä järkeä on puhaltaa yhteen hiileen isänmaan takia, jos isät on juoppoja öykkäreitä. Tai äidinmaan takia, jos äidit haukkuvat isiä juopoiksi öykkäreiksi.

Tätä kannattaa miettiä. Ennen esimerkiksi ajattelin, että suomen kieli olisi puolustamisen arvoinen. Miksi ihmeessä? Sen avullahan vain pidetään yllä tätä onnetonta väkivalta- ja juopottelukulttuuria. Ja haukkumiskulttuuria. Mahdollisimman pian vain kieli kaikilla englanniksi.

Siinä olisi sekin hyvä puoli, että Sofilta loppuisivat lukijat.

Jorma kirjoitti...

"kuinka absurdi ajatus, että minä vaarantaisin kriisitilanteessa henkeni esimerkiksi Sofi Oksasen tai jonkun Johanna Korhosen vuoksi."

Absurdi ajatus, tosiaan. Puhumattakaan poliittisista johtajistamme, kuten muumiomammasta tai lautakasa-masasta.

Nimetön kirjoitti...

Ei tulisi tosiaan itsellänikään mieleenkään mennä ilmaiseksi, henkensä uhalla puolustamaan tällaista 2010 luvun feministivaltiota.

Menkööt feministit ja Hazardit ylipäälliköineen.

Tarvisikin perustaa jonkilainen "separatiivinen tai autonomiaan" pyrkivä miesten oikeusliike / veljesklubi tähän vaikeaan aikaan.

MikkoAP kirjoitti...

"Ei tulisi tosiaan itsellänikään mieleenkään mennä ilmaiseksi, henkensä uhalla puolustamaan tällaista 2010 luvun feministivaltiota."

Ei todellakaan. Puolustakoot feministit itse, kun kerran naiset ovat kaikin tavoin miehiä vahvempia.

Nimetön kirjoitti...

Taikuri David Copperfield selvisi raiskaussyytöksistä..

Ei sinänsä yllätä. Copperfield tuskin on MRA tai nörtti - vaan ennemminkin erittäin korkean statuksen YTM, jota naiset ihailevat ja palvovat.

Olisikin mielenkiintoista tietää, oliko tuomari nainen, ja miten paljon naisia oli juryssä.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Puolustakoot feministit itse, kun kerran naiset ovat kaikin tavoin miehiä vahvempia.

Kun on kyse imagosta, saatavista eduista ja siitä, kumpaa sukupuolta arvostetaan, niin naiset ovat miehiä etevämpiä ja parempia kaikilla elämänalueilla.

Kun on taas kyse velvollisuuksista ja siitä, kumpi sukupuoli kykenee ottamaan raskaan ja inhottavan tehtävän itselleen, naiset ovat heikkoja rassukoita, joita pitää suojella ja puolustaa pahalta ja kovalta maailmalta.

- Vortac