keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Möhkäle

Kaarina Hazard: Ludvig Borga
... oli vitsi, vaaraton möhkäleen muotoinen kotieläin

Pata kattilaa soimaa...

Eternal Solipsism of the Female Mind ja Studs vs Sluts

All signs point to a new era of women in charge - socially, economically, politically

Feminismi pähkinänkuoressa

24 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Tony Halmeesta voi olla montaa mielä, mutta Hazardin kirjoitus on yksinkertaisesti asiaton. Luulisi että juuri menehtyneestä ihmisestä ei noin saisi edes kirjoittaa, mutta feministille kaikki on sallittua, näemmä.

En pysty kuvittelmaan, että mieskirjoittaja pystyisi vastaavaa kirjoitusta tekemäänkään ja jos kyse olisi menehtyneestä naisesta ja hänen elämänsä tapahtumien pilkaamisesta, niin sellasien julkaisu yksinkertaisesti estettäisiin.

Jaaha kirjoitti...

Hassua, että Hazard puhuu möhkäleistä, ottaen huomioon minkälainen punkero hän itse on.

Anonyymi kirjoitti...

Kappas - Tampereen "mies" päivien yksi pääpuhuja siinä näyttää (taas kerran) meille mallia siitä naisten miehiltä aina vaatimasta tunneälystä ja miespäivien järjestäjien, miessakkien ym kovin ihannoimasta humanismista:

"Meni oikealla hetkellä. Ymmärsi mennä. Kuten Elvis oksennukseensa..."

Tätä se kriittinen miestutkimus ja tunneäly on käytännössä.

--

No onneksi esimerkiksi New York Times ja The Sun ym uutisoivat "tämän tyypillisen mitään aikaan saamattoman, laitapuolen sekakäyttäjän ja säälittävän suomalaisen miehen" pois menon edes vähän kauniimmin.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Showmies-Halmetta+muisteltiin+my%C3%B6s+maailmalla/1135252065236

Anonyymi kirjoitti...

Ylemmäs -joo en menisi kyllä vertaamaan Hazardin ja Halmeen urheilun määrää elämänsä aikana.

Hazardin iässä Halme treenasi ammattimaisesti ; )

Anonyymi kirjoitti...

"Hassua, että Hazard puhuu möhkäleistä, ottaen huomioon minkälainen punkero hän itse on."

Silloihan on nimenomaan soveliasta solvata muitakin samasta asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tony_Halme

Laitapuolen kulkija laahusti mm USA:N ja JAPANIN televisoiden tuottamilla taivaskanavilla.

Ja laitapuolen kulkijana on myös ainoa Suomalainen joka on koskaan otellut korkeimmassa mekassa, Las Vegasissa Caesar's Palacessa ammattilaisena, samoin hän on ainoa Suomalainen joka on otellut UFC vapaaottelun ja vielä itse alan maailman "huippujen huippua" Randy Coutorea vastaan. Myös showpainin suurimman liiton WWF mestaruusottelua hänelle suunniteltiin.

Tämän päälle laitapuolen kulkija on ollut mukana elokuviss esim Die Hardissa, tehnyt levyn ja kirjoittanut useita suosittuja kirjoja.

Kansanedustajaksikin laitapuolen möhkäle meni äänivyöryllä.

Toista se on Hazard jonka CV:ssä ei lue muuta kuin että tyypillinen kiukkuinen lihava Suomalainen feministi.

Jorma kirjoitti...

"Toista se on Hazard jonka CV:ssä ei lue muuta kuin että tyypillinen kiukkuinen lihava Suomalainen feministi."

Kateus ja kiima pyörittävät tunnetusti Suomea.

Hazardi vain vie tämän kaiken äärimmäisyyksiin: hän kahdehtii kuollutta. Ettei vain vielä olisi salaa kuolannut Halmeen perään.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Poistetaanpa hevonvittuun tuollainen turha julkinen hölinä -vaikkapa Tonyn muiston kunniaksi.

--

Todetaan vaan että oikeastaan on hyvinkin todennäköistä, että Halme on ollut tuollaisen reteen pullukka Kaarinan märkä päiväuni aikanaan?

tikka kirjoitti...

tämä hazardin kolumni tuo mieleeni sen jonkun silikoniblondin aikanaan esittämän kysymyksen matti nykäsestä; "mitä sekin on ikinä tehnyt päästäkseen julkisuuteen?" (tms). joillekin on niin kovin vaikeaa kestää huonosti käyttäytyvien miesten saamaa julkisuutta, että unohtavat siinä samalla toisten hyvin todellisetkin saavutukset.

Jorma kirjoitti...

Mies katseli kaunista naista, aiheutti ketjukolarin

Eikö sakot olisi pitänyt antaa kolarin aiheuttaneelle naiselle?

Jorma kirjoitti...

Saarinen Vuoden paras ja sykähdyttävin urheilija

Saarinen valitaan vuoden urheilijaksi ja sitten vielä vuoden naisurheilijaksi siihen päälle? Entäs vuoden miesurheilija? Palkittiinko sellaista lainkaan?

Anonyymi kirjoitti...

Hazardin muistokirjoituksessa pitäisi lukea, että hän oli feministi eikä siksi aikaillut loata miehen kunniaa kuoleman jälkeenkään.

Homo kirjoitti...

Huulipunabarometri lupaa hyvää naisyrittäjyydelle

Hämärän rajoilta kirjoitti...

Olen tainnut näin sanoa jostakusta muustakin joskus, mutta toistonkin uhalla: Kaarina Hazard on suuri nainen ja suomalaisen naiserityisen tasa-arvon todellinen airut, joten hänestä takuulla tullaan kirjoittamaan elämäkerta heti hänen kuoltuaan.

Maltan tuskin odottaa sen ilmestymistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Monen perinteisen suomalaismiehen joulumielen luomisessa alkoholilla on edelleenkin paljon osuutta, ja ennen vanhaan perinteinen perhe löysi aattoiltana itsensä ulkoistettuna lumihangesta."

Hiukan säälittää Anja Snellmanni, kun on tuollainen lapsuus ollut.

Luin muutaman lisää noita IL:n kolumneja. Naiskolumnistilla on sellainen etu, että aina kun ajatus muuten ei kulje (ja ehkä vähän muutenkin), voi alkaa haukkuu suomalaista miestä muodossa tai toisessa. Tosin yllättävän moni mieskolumnisti käyttää samaa kikkaa ehkä siksi, että suomalaista naista ei ei hauku julkisesti ääliökään eikä enää Audi-mieskään.

Sitä en tiedä, mihin kohtaan Aarno Laitinen tässä jaottelussa kuuluu, joka ainoana kolumnistina maassa uskaltaa lytätä naisia. No, ehkä hän on valinnut hylkiön roolin ja aseman.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä Snellmannin feministipropagandassa hyvin näkee tämän "patriarkaalisen miehen" alasajon tyypillisimmillään.

Tosiassa menneen ajan "ei vapautunut" mies joi paljon vähemmän kuin nykyään - ja lisäksi kunnoitti Joulua ihan eri tavalla.

Nämä nykyajan rebellit, patriarkaalisuutta ja konservatiivisuutta halveksivat miehet ovat alkaneet juomaan Jouluna. Juuri ne hazardien ihannemiehet.

Lisäksi voisi mainita että vuosi vuoden perään "vapautuneiden, uusien miesten" kunto rapistuu ja paino nousee sekä masennus lisääntyy.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Nyt alkaa muidenkin äijien hermot palaa ;) Enkä ihmettele ollenkaan -Aleksin isä vielä kuoli niin, että tuli viime laman aikoihin tälle huippujohtajalle vaan lopullinen burn out ym, eli voin kuvitella että riipaisee Aleksia aika pahasti ja syystä nämä Hazardin kirjoitukset. Ja uskon että Aleksi oli myös vähintään hyvän päivän tuttu Tonyn kanssa, koska hänelle myös hieman tunnetusti maistui menneinä vuosina

Anonyymi kirjoitti...

Meilläpäin "möhkäle" nimitys oli nimenomaan positiivinen nimitys tämmösille urheilullisille ja lihaksikkaille miehille. Verrataan esimerkiksi sanaan "kaappi". Ja on ihan yleisessä käytössä.

Ja joku vihjasi, että tämä kirjoittaja on isokokoinen muilta saavutuksilta kuin lihaksilta. Niin tuo möhkäle-nimitys sopii nimenomaan lihaksikkuuteen, ei siiheen toiseen l-kirjaimella alkavaan. Näin ollen hänestä ei ehkä sopisi tätä käyttää.

Jaaha kirjoitti...

Epäilyttää myös vähän tuo Hazardin tuomitseva sävy Halmeen alkoholinkäytöstä. Ämylin oma naama on sen verran turpea, että veikkaisin kuppia kumoutuneen vähän liikaakin...

tietäjä kirjoitti...

Epäilyttää myös vähän tuo Hazardin tuomitseva sävy Halmeen alkoholinkäytöstä. Ämylin oma naama on sen verran turpea, että veikkaisin kuppia kumoutuneen vähän liikaakin...

Ei välttämättä. Kyllä kova pullan syöntikin voi pulskistaa. Ehkä Iltalehden toimituksessa on tapana syödä päivittäin jotain Vaasan tai Fazerin pullaa, jonka valmistuksessa käytetään muovirasvoja.

Viljatuotteiden runsas käyttö -mukaan lukien ruisleipä - tekee monien olemuksen löysäksi ja turvonneeksi. Syy on ihmislajin huono sopeutuminen viljan proteiineihin.

Vaikea on kuitenkaan veikata, mitä Hazardin Kaarina on syönyt ja juonut. Hänellä vaan sattuu olemaan tuollainen roteva kroppa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päälle laitapuolen kulkija on ollut mukana elokuviss esim Die Hardissa, tehnyt levyn ja kirjoittanut useita suosittuja kirjoja..

Missähän kohtaa Die Hard-elokuvaa Halme esiintyy? Olisi mukava nähdä, en ole meinaan aiemmin pannut merkille.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ainakaan IMDB:n Die Hard-sivulta ei löytynyt 'Tony Halme'-nimeä cast-listasta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Onhan Tony Halmekin mainittu:

http://uk.imdb.com/title/tt0112864/fullcredits#cast