sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

Tasa-arvotyö

Tasa-arvotyössä riittää hiottavaa

India to pay women big money to cry rape

OT: 58-year-old wife of N.Ireland leader had affair with 19-year-old man, and -- her husband is being urged to step down?

Henry Laasanen luonnos 1, vesiväri ja muste paperille, 2010

Ohjeita miehen onnelliseksi tekemiseen

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pohjalainen voisi laittaa oman tasa-arvonsa ensin kuntoon. Toimituksen yhdeksästä päällikköpaikasta kaksi on naisilla. Lehden yleisönosastolla julkaistuista kirjeistä on näppituntumalla 70 prosenttia miesten kirjoittamia. Se nyt ainakin on anteeksiantamatonta.

Ohimennen, kuulee valitettavan silloin tällöin, että naisia ei ole sanomalehtien johtopaikoilla, koska heitä syrjitään. Olen ihan varma, että todellisuudessa juuri nyt miehiä syrjitään. Mikä tahansa lehti haluaisi nyt imagosyistä vähän vähemmänkin pätevän naisen mieluummin kuin miehen. Näin kävi juuri Turun Sanomissa. Ainakin joidenkin mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Älkää tehkö niin kuin me teemme vaan niin kuin me sanomme."

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

"Pohjalainen voisi laittaa oman tasa-arvonsa ensin kuntoon. Toimituksen yhdeksästä päällikköpaikasta kaksi on naisilla. Lehden yleisönosastolla julkaistuista kirjeistä on näppituntumalla 70 prosenttia miesten kirjoittamia"

Ai että tuli ylpeee olo tämän luettuani ... meinaan kun on edes mennyt sukuni ollut luomassa ja johtamassa näitä Ilkkoja ja Pohjalaisia ; ) Vieläkin on näemmäs jotain Munaa tallella johtokunnissa.

Homo kirjoitti...

Täällä on sentään tasa-arvo edennyt, mutta toivottavasti tasa-arvo ulottuu myös tuomion ankaruuteen:

Brittiministerin sukulaistyttöä syytetään murhasta Ranskassa

Poliisin saapuessa paikalle Davies oli niin humalassa, ettei pysynyt edes jaloillaan. Hänen veressään oli alkoholia nelinkertaisesti yli rattijuoppousrajan. Davies on kuulusteluissa kertonut, ettei humalatilan takia muista mitään itse puukotuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Jotain miehistä näkökulmaa on näemmä vieläkin v. 2010 noissa oikeistopuolen medioissa, mutta pahoin pelkään että vielä muutama vuosikymmen, niin kyllä "sosialisti feministiset" YLE ja HS ovat vaikuttaneet niin paljon suomen kulttuuriin, että niidenkin selkäranka katkeaa lopullisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Viron korkeakoulut naisistuvat kovaa vauhtia

Anonyymi kirjoitti...

Virossa on tosiaan Suomalaisen miehen markkinat -upeannäköisiä, miehelle ystävällisiä, korkeakoulutettuja ja rutiköyhiä kaunottaria. Jos siis nyt luonnostaan ymmärtää naiseuden tarkoituksesta jotain…


Luin muuten ruukimatruunaa juuri ja hienoa tieteellistä tekstiä tuli taas naisen suusta:


Sukupuoli on biologinen tosiasia aivan riippumatta radikaalifeministien teorioista. Siitä on helppo varmistautua vaikkapa katsomalla omaan jalkoväliinsä. Jos siellä on pimppa, olet nainen. Jos siellä on pippeli, olet mies. Nyrkkisääntö on, että "sex" ja "gender" ovat sama. Jos sinusta tuntuu, ettei omalla kohdallasi näin ole, kannattaa hankkiutua transseksuaalitutkimuksiin liian radikaalifeministiteorian lukemisen sijaan, erilaisista queer-teorioista puhumattakaan, jotka ovat biologiselta kantilta katsottuna puppaa - siitä yksinkertaisesta syystä, että sukupuolen tehtävä ei ole ilmentää ihmistä vaan mahdollistaa lisääntyminen ja seuraavan sukupolven syntymä.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/166612.shtml

R.I.P ystävä

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2010/01/10/naistutkimus-media-ja-yhteiskunnalliset-ulkonakopaineet/

Anonyymi kirjoitti...

Isä jätti, äiti kantoi juoppoja kotiin, unohti pikku Tonyn mm ilman ruokaakin pariksi viikoksi lomamatkan ajaksi kotiin, vaatteita haettiin pelastusarmeijasta, kouluissa sai tapella ryysyissään jne –ja silti siitä yksinään taistellen, urheilu ainoana henkireikänä, jo noin 30 vuotiaana taivaskanaville niin usa:ssa kuin Japanissa… sitten ”hieno” Katja vaimo kaupan päälle, joka jätti heti kun tuli vastoinkäymisiä tyypillisen nykynaisen tapaan…siihen aikaan Tony tod olisi saanut muitakin…onnettomuuksia ym…kaikki tämä oli liikaa.

"Tasa-arvotyössä tod riittäisi hiottavaa"

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/01/torkea_perhevakivalta_kohdistuu_miehiin_naisia_useammin_1352897.html

Mielenkiintoista nähdä, vaietaanko tästä "uutisesta" taas esim HS:ssä täysin, vai keksitäänkö uusia ihmeellisiä väistöliikkeitä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, "uutinen" lainausmerkeissä siksi, että asiahan on ollut tiedossa ties kuinka kauan, mutta otsikoihin se ei ole päätynyt.

äskeinen ano

Markus Jansson kirjoitti...

YLE UUTISET:
"Törkeä perheväkivalta kohdistuu miehiin naisia useammin


Miehet joutuvat perheessä törkeän pahoinpitelyn tai henkirikoksen yrityksen uhriksi jopa useammin kuin naiset. Perheväkivallan miesuhrien näkökulma on suomalaisessa tutkimuksessakin jäänyt syrjään."

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/01/torkea_perhevakivalta_kohdistuu_miehiin_naisia_useammin_1352897.html

Anonyymi kirjoitti...

"sitten ”hieno” Katja vaimo kaupan päälle, joka jätti heti kun tuli vastoinkäymisiä tyypillisen nykynaisen tapaan…"

Kehotan joka ikistä ihmistä ottamaan saman tien hatkat, jos oma kumppani alkaa heilumaan teräaseiden tai pistoolien kanssa...kuten Tony Halme teki. Siinä ei yksinkertaisesti ole muita vaihtoehtoja, jos aikoo selvitä hengissä! Ja kukaan narkkari ei ole sen arvoinen, että pitäisi oma elämä antaa pois sen takia, kun toinen on aineista sekaisin. Saatika raivosta sekaisin. Ja tässä ei ole kyse sukupuolesta, vaan aina pitää oma henki turvata.

Lisäksi kukaan muu ei tee sitä itsemurhaa kuin ihminen itse.

Anonyymi kirjoitti...

Mielipiteesi jäi nyt mainitsematta tuosta äitisuhteesta jostain syystä? Miksi muuten noin 15 vuotta nuorempi pohjois suomalainen Katja niin halusi usan ja japanin taivaskanavillakin olleen Halmeen kanssa suhteeseen ja julkisuuteen? Entä miten menikään se kohta myötä ja vastoinkäymisissä?

Se miehiltä aina vaadittu feministinen tunneäly ja suvaitsevaisuus unohtui taas kerran?


YLEN Anne Moilasen feminististä tunneälyä ja suvaitsevaisuutta

YLEN Akuliina Saarikosken feminististä tunneälyä ja suvaitsevaisuutta –sitä miehiltä aina vaadittavaa


Lisäksi kukaan muu ei aiheuta kuin nainen itse sen huonomman palkkansa, joten puhe siitä pitää lopettaa julkisuudessa välittömästi.

Anonyymi kirjoitti...

"Mielipiteesi jäi nyt mainitsematta tuosta äitisuhteesta jostain syystä? Miksi muuten noin 15 vuotta nuorempi pohjois suomalainen Katja niin halusi usan ja japanin taivaskanavillakin olleen Halmeen kanssa suhteeseen ja julkisuuteen? Entä miten menikään se kohta myötä ja vastoinkäymisissä?"

Siksi, koska en todellakaan tiedä Tony Halmeen äitisuhteesta mitään.

Lisäksi Katja ja Halme eivät olleet usein muuten uutisissa, varsinkaan Katja. Ja lööpeissä. Tony Halme on ollut aika hyvässä kunnossa, ei mikään hirveen rumakaan (vetoaa varmasti siihen tiettyyn naisryhmään) ja sanavalmis kaveri. Joten en ihmettele, jos häneen joku on aikanaan ihastunut.

Siinä vaiheessa kuitenkin kun on pistooli otsaa vasten, niin voidaan miettiä että ensi kerralla siitä ei selvitä hengissä. Kuitenkin itse on Tony Halme kuoppansa kaivanut, itse sinne hypännyt ja itse päättänyt olla nousematta ylös.

Vielä ikäerosta sen verran, että jos naisen ja miehen ikäero on 15 vuotta, niin se ei ole iso juttu. Siis jos mies on vanhempi. Näitähän pariskuntia varmasti löytyy jokaisesta ystäväpiiristä, vaikka ei olla edes mitään julkkiksia. Yleensä se vanhempi mies on valmis parisuhteeseen, valmis perhettä perustamaan ja nuoruuden hölmöilyt on hölmöilty. Eli aivan optimaalinen, jos haluaa perhettä perustaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on