tiistaina, helmikuuta 09, 2010

Betasoituminen

Mies, siivoamalla saat enemmän seksiä ja suhde paranee

Naisen unelma-ammatti

Chinchillasta presidentti! Yes we can!

The Paradox of Beta-ization

The New Dating Game

The New Math on Campus

Sukupuolten tasa-arvo meppien asialistalla

Miksi tavallisista pojista tulee esimiehiä ohi fiksujen tyttöjen?

Mikä ihmeen antifeminismi?

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"The New Dating Game" on suositeltavaa luettavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Betasoituminen (“betaization”) käsite on muuten peräisin Francolta, joka on asunut Suomessa.

francoseduction.com

Jorma kirjoitti...

"Miksi tavallisista pojista tulee esimiehiä ohi fiksujen tyttöjen?"

Miten niin tavallisista ja miten niin fiksuista? Alkaa pikku hiljaa kyllästyttää tämä oletus siitä, että kivan koulumenestyksen pitäisi jotenkin automaattisesti johtaa johonkin johtohommiin. Eihän se niin mene, ja hyvä niin. Älykkyyttä ja osaamista on monenlaista, eikä suurinkaan nerokkuus takaa pärjäämistä sen enempää koulussa kuin työelämässäkään. Erittäin paljon on aina kiinni myös ahkeruudesta, omista valinnoista ja silkasta onnesta.

Jorma kirjoitti...

"Nyt näyttäisi siltä, että kun tasa-arvoa kannattavat suomalaiset miehet ja monet naiset lähtevät peräämään myös miesten tasa-arvon-ongelmien ratkaisua, tulee tämä harvalukuinen feministien joukko hysteeriseksi."

Tästä on juuri kysymys. Feministit pelkäävät menettävänsä valta-asemansa (ja sen myötä tulevat rahansa).

No, siinäpähän rimpuilevat. He eivät voi millään estää tasa-arvon edistymistä. Feminismin päivät ovat luetut.

Jorma kirjoitti...

"Chinchillasta presidentti! Yes we can!"

En tiedä Costa Rican politiikasta paljoakaan, mutta vaikea ymmärtää tällaista hehkutusta. Eiköhän ole syytä odottaa ja katsoa, onko tästä turkiseläimestä oikeasti mihinkään. Pelkkä sukupuoli ei minusta ole mikään erityinen ansio.

Suomessa ainakin kokemukset naispresidentistä ovat yksiselitteisen kielteisiä. Sekään ei tosin ensisijaisesti johdu sukupuolesta, vaan muumiomamman täydellisestä kyvyttömyydestä.

Jorma kirjoitti...

"Esittelijä Tarabella kaipaa miehille kohdennettuja tiedotuskampanjoita, jotta "kukaan ei hämmästy naisbussikuskia tai miestä vaatepyykillä""

Just. Missä helvetin tynnyrissä nämä idioottimepit oikein ovat kasvaneet? On nähty naisia bussikuskeina ja on ihan itse pyykätty, eikä ole hämmästytty yhtään. Ja mitä sitten? En pidä pyykkäämisestä edelleenkään ja valtaosa bussikuskeista on jatkossakin miehiä. Miksi siis haaskata veronmaksajien rahoja tyhjään?

Homo kirjoitti...

Olisiko tässä vuoden naistutkimusteko - vai vetääkö insuliinimurhaajatar pidemmän korren (tosin insuliinimurhaajatar ei ole tainut operoida tämän vuoden puolella):

Nainen ryösti pankin jalkajousella

Homo kirjoitti...

15-vuotiaan pikaluistelijan stringiasu hämmentää Vancouverissa

Mervi Nykänen postitti 15. erohakemuksen

13-vuotiaan tytön viettelykuva kopioitiin verkossa luvatta

Homo kirjoitti...

En ymmärrä miten nykyaikana esimerkiksi jostain pyykkäämisestä saadaan joku elämää suurempi kärsimys. Eihän nykyään tarvitse useimmiten tehdä juuri muuta kuin heittää rätit koneeseen, sulkea luukku, kaataa kemikaalia säiliöön, vääntää hana auki ja paina käynnistysnappia. Se ei kauaa aikaa vie, eikä ole kovin raskasta, likaista tai muutenkaan hirveää.

Ja kun välttää käyttämästä silittämistä vaativia vaatteita (tai esim. kauluspaitoihin käyttää sellaista "höyrynukkea", joka silittää itsekseen hetkessä), niin ei se vaatteiden koneesta poistaminenkaan kovin paljoa vaivaa.

Sama tietenkin koskee esimerkiksi tiskaamista. Kun ei käytä käsintiskausta vaatimia astioita tms, niin tiskikone tekee käytännössä kaikki työt.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon Uusi Suomen kolumnin minäkin avasin ja en voinut kuin hämmästellä kirjoittajan elämistä laput silmillä: siinä hän itse kirjoittaa että "ylioppilaan jälkeeen tytöt suuntasivat hoitajiksi jne". Ja hän ja Eero sattuivat valitsemaan toisin. No siinähän se vastaus oli: ne valitsivat aikoja sitten toisin, miten ihmeessä siellä sitten kokouksessa istuisi joku näistä hänen luokkakavereista jotka hänen itsenäs mukaan "päättivät mennä kauppikseen" tms. ARGH!


-kv

Ironman kirjoitti...

Alkavat onneksi naisetkin havahtua. Nimimerkki Ruukinmatruuna, "Ironmistress" Takkirautaa-blogissaan kirjoittaa:

Millaisen maailman jätämme pojillemme? Millaista on kasvaa poikana mieheksi yhteiskunnassa, joka vihaa miehiä?

Köyhistä ja asunnottomista 90% on miehiä. Ruukinmatruuna on satavarma, että Kangasalla autoonsa paleltunut asunnoton oli mies. Miehelle avioero ei merkitse pelkästään köyhyyttä, vaan myös kurjuutta - asunnon menetystä, työpaikan menetystä ja putoamista turvaverkkojen läpi. Työttömyys, asunnottomuus ja ongelmat kouraisevat aina pahimmin miehiä.

Tällaisenko maailman haluamme jättää pojillemme?

Henry kirjoitti...

"Olisiko tässä vuoden naistutkimusteko - vai vetääkö insuliinimurhaajatar pidemmän korren (tosin insuliinimurhaajatar ei ole tainut operoida tämän vuoden puolella):

Nainen ryösti pankin jalkajousella"

Ihan perus-jyväskyläläistä meininkiä. :-)

Homo kirjoitti...

Lahden kokoomus ei rankaissut Salmista häirinnästä

Rumista puheista ei selviä anteeksipyynnöllä

Roisit puheet eivät hetkauta rengasliikkeen naista

Anonyymi kirjoitti...

On tuossa vanha veropörssi sattumalta edessä, ja vilkaisin siitä Tomi Timperinkin tulotiedot. Jo vuosia sitten tulot olivat 43 000. Taitaa nykyään hyvinkin olla jo lähes 4000/kk. Siihen päälle vielä kovat luontaisedut ja lähes valvomaton, puoli vapaa työsuhde miessakkien johtajana, julkisuutta ym niin... vähemmästäkin sitä pitää suunsa kiinni feministimiesten (kuten Arajärvi) vaatimuksesta ja sulkee jopa nettipalstatkin, johon jotkut muut (omien rahojensa varasssa) yrittivät kirjoittaa jotain miesten ongelmista yhteiskunnassamme? Ja jos joku jotain todellista yrittää sanoakin miesten asemasta, niin heitä leimataan miessakkien sivuilla "rintaliivinpolttaja miehiksi" julkisesti juuri Timperin toimesta.

Jorma kirjoitti...

Jukka Relander: Väkivaltaiset miehet

Relander on taas ihan hukassa. Hänellä on ilmeisesti niin kova paine vakuuttaa puolueensa feministit aikeidensa vilpittömyydestä, että hänen on turvauduttava fantasioihin ja valheisiin.

"Miesnäkökulmasta kirjoittavien tutkijoiden lähtökohta on yhtä hedelmätön. Se ei muuta mitään, jos tilastojen valossa pystytään osoittamaan, että joissakin tilanteissa jotkut naiset tai naisryhmät ovat väkivaltaisempia kuin miehet. Se kertoo vain sen, että myös naiset saattavat olla väkivaltaisia."

Missä näitä tutkijoita on ja keitä he ovat? Nimet pöytään, kiitos! Puhuuko Relander nyt kenties Vihreistä miehistä?

Miesliikkeen tavoitteena ei ole koskaan ollut naisten kollektiivinen syyllistäminen (naisten) väkivallasta, eikä miesliikkeen kannalta olennaista ole se, ovatko naiset väkivaltaisempia kuin miehet vai eivät. Kun Relander esittää toisenlaisia väitteitä miesliikkeen tavoitteista, hänen pitäisi kyetä todistamaan väitteensä. Tähän hän ei tietenkään pysty.

Ainoa tavoite on koko ajan ollut sen tosiasian esilletuominen, että myös naiset ovat väkivaltaisia ja että myös tämä väkivalta on ongelma, jota on yhteiskunnan toimesta ja tasa-arvopolitiikan piirissä vastutettava. Miksi tämä ei Jukka Relanderille kelpaa?

Relanderin pitää vain väkisin luoda joku vastapolli miehiävihaaville ja tasa-arvoa vastustaville feministeille (voidakseen itse esiintyä sovittelevana keskitien enkelinä), ja sen hän tekee poimimalla yksittäisiä, provokatiivisia, kärjistettyjä ja turhautumisesta kumpuavia anonyymeja kirjoituksia netistä. Ongelma on vain Relanderin kannalta se, että nämä eivät ole millään tavoin yhteismitallista sen miesvihan kanssa, jota YLE lupamaksuvaroilla meille syöttää ja jota tasa-arvoviranomaiset verovaroilla edistävät. Se, että hän edes yrittää tällaista väittää, on osoitus älyllisestä ja moraalisesta rappiosta.

"Itse koen, että naisten tekijyyden vähättely on osa samaa rakennetta, joka tuottaa tasa-arvoeroja. En kerta kaikkiaan ymmärrä niitä, jotka ehdoin tahdoin haluavat asettaa naisen aina uhriksi ja korottavat miehen toimijaksi, silloinkin kun tilanne on päinvastainen. Minusta tämä on naisten väheksymistä. Eivät naiset ole vain toiminnan kohteita, vaan myös toimijoita."

Tämä on harvoja järkeviä kohtia koko kirjoituksessa. Tämä kaikki on kuitenkin täysin feministien syytä.

"että kyllä sitä naisvihaakin on."

Feministien halveksunta ei ole naisvihaa.

"Kyllä valkoisen heteromiehen pitäisi sen verran kestää."

Ei todellakaan tarvitse kestää, eikä sietää, tällaista paskaa. Ihmisellä, vaikka hän olisi valkoinen heteromieskin, on täysi oikeus puolustaa itseään ja kunniaansa.

Mitä akuliinoihin tulee, niin sitä saa, mitä tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Suomen miesliike kenttä on melkoisten profeministien käsissä. Sen huomaa jo vaikkapa vain lukemalla mitä kerrotaan näissä 2 viimeisessä viestissä tässä yläpuolella. (ja jollei joku tiedä, niin Relander on vihreiden miesten johtaja ja Timperi siis miessakkien).

Jorma kirjoitti...

"niin Relander on vihreiden miesten johtaja"

Minun nähdäkseni Relanderin näkemykset eivät ainakaan tässä ole profeministisiä. Profeministithän ovat feministien kanssa sitä mieltä, että vain miehet ovat väkivaltaisia ja että vain naisiin kohdistuva väkivalta on ongelma.

Relanderin ongelma on se, että hän yrittää keksiä omasta päästään jonkinlaisen vastapoolin tasa-arvopolitiikkaa ja keskustelua hirmuvallassaan pitäville feministeille. Sellaista kun ei ole olemassakaan. Ei ole mitään miestutkimuksen professoria, joka yrittäisi vähätellä miesten väkivaltaisuutta, liioitella naisten väkivaltaisuutta tai syyllistää kaikki naiset naisten väkivaltaisuudesta. Eikä ole mitään miesjärjestöjen miehittämää tasa-arvoelintä tai (poliittista) miesjärjestöä, joka vaatimalla vaatisi yhteiskuntaa keskittymään vain ja ainoastaan miesten vastaisen väkivallan vastustamiseen. Eikä ole mitään YLE:n ohjelmaa, jossa viikosta ja kuukaudesta toiseen suollettaisiin seksistisiä solvauksia naisia kohtaan.

Relander kyllä varmasti tietää tämän kaiken kyllä itsekin, mutta opportunistisena pyrkyrinä hän yrittää esiintyä jonain kultaisen keskitien kulkijana, sysäten samalla kaikki ne miesaktivistit, jotka vuosia ovat yrittäneet vain saada jotain järkeä tähän väkivaltakeskusteluun, -tutkimukseen ja väkivallan vastaiseen toimintaan, röyhkeästi sivuun tieltään.

En todellakaan arvosta tällaista toimintaa.

Vortac kirjoitti...

En nyt muista, missä entryssä tuo 15-vuotiaan japskiakan stringi-korsetti-urheiluasu on.. niin kirjoitan kommenttini vaikka tähän entryyn.

Mielenkiintoista, miten tekopyhää uutisointi aina on; tuossakin tapauksessa käytetään sanaa 'rohkea', ja 'seksikäs'.. esim. 'ovatko urheilijoiden asusteet jo liian seksikkäitä' ..

Kun pitäisi käyttää 'huoramainen', 'lutka-asuste' tai 'nolo seksilumppuvaate'..

Voisi käyttää sanoja 'paljastava', 'epäsiveellinen', 'hävytön', 'pissislutkainen', mutta sen sijaan käytetään tuollaisia 'poliittisesti korrekteja' sanoja, koska lutkaahan ei saa sanoa lutkaksi, huoraa ei saa sanoa huoraksi, ja lutkamaisesti ja provosoivasti pukeutunutta (siinäpä jälleen hyvä sanapari) ei saa sanoa lutkamaisesti tai provosoivasti pukeutuneeksi.

Elämme kummallisia aikoja..

- Vortac