tiistaina, helmikuuta 09, 2010

Perheväkivallan tutkijoiden ilmiriidat

Jukka Relander: Väkivaltaiset miehet
Ensi- ja turvakotien liiton mukaan lähisuhteissa tapahtuvassa törkeässä väkivallassa tekijä on nainen lähes puolessa tapauksista. Se sopii huonosti vakiintuneeseen kuvaan, jonka mukaan väkivalta on sitä, että mies lyö ja naiseen sattuu. Naisten osuus lapsiin kohdistuvasta väkivallasta on myös huomattavan korkea. Osittain se johtuu varmasti siitä, että naiset viettävät myös enemmän aikaa lasten kanssa, mutta yhtäkaikki, siinäkin naiset ovat tekijöitä, eivät vain uhreja. Eikä tätä väkivaltaa saada kitketyksi suojelemalla vain naisia.

Itse koen, että naisten tekijyyden vähättely on osa samaa rakennetta, joka tuottaa tasa-arvoeroja. En kerta kaikkiaan ymmärrä niitä, jotka ehdoin tahdoin haluavat asettaa naisen aina uhriksi ja korottavat miehen toimijaksi, silloinkin kun tilanne on päinvastainen. Minusta tämä on naisten väheksymistä. Eivät naiset ole vain toiminnan kohteita, vaan myös toimijoita. Kaikilla elämänalueilla.

Miesaktivistit muistavat aina puhua miesvihasta, mutta lukiessani Akuliina Saarikosken kirjoittaman miehiä repostelevan kolumnin kommentteja tuli mieleen, että kyllä sitä naisvihaakin on.

Tasa-arvo kehittää tyttöjen matikkapäätä

40 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Todettakoon nyt tännekin se, että Jukka Relander erehtyy suuresti, jos hän kuvittelee edistävänsä miesten asiaa hyökäämällä niitä miesaktivisteja kohtaan, jotka ovat itseään säästämättä vuosien ajan tehneet pyyytetöntä työtä, vain jotta järjen ääni vihdoin ja viimein kuuluisi väkivaltakeskustelussa.

Valtiovallan, naisjärjestöjen ja YLE:n virallinen linja on ollut juuri tämä: "väkivalta on sitä, että mies lyö ja naiseen sattuu.". Tätä linjaa on syystä ja perustellen kritisoitu. Yksikään miesaktivisti ei ole missään vaiheessa yrittänyt väittää, että väkivalta olisi vain sitä, että nainen lyö ja mieheen sattuu. Yksikään miesaktivisti ei ole liioin puhunut sanaakaan mistään naisten kollektiivisesta vastuusta väkivaltaisten naisten suhteen. Relander yksiselitteisesti valehtelee tässä kohdin, ja räikeästi valehteleekin.

Ehkä Jukka onkin kiinnostunut vain oman etunsa ajamisesta.

Homo kirjoitti...

Tutkijat: Eroaville vanhemmille enemmän tukea

Vanhempien ero katkeroittaa vielä aikuisiällä

Homo kirjoitti...

Niina


Alkuun pidin sitä aika coolina että tekijänä oli nainen. Sitten alkoi ihmetyttää seikkailusankarimainen pukeutuminen, joka ei peitä tekijän identiteettiä paljoakaan. Seuraavaksi kiinnittyi katse hartioihin ja reisiin. Ja nyt olen sitä mieltä että identiteettiä on peitetty juurikin naiseksi pukeutumalla. Sääli, olisi saanut olla nainen.

Homo kirjoitti...

Sijoita suomalaiseen mieheen

Anonyymi kirjoitti...

Olet Jorma oikeassa.

Pahoin pelkään, että vihreä miesliike yrittää vain kalastella miesten ääniä puolueelle, joka on kiistatta Suomen feministisin ja jolla on ollut pitkään puute miesäänestäjistä. Tämä ei ole kovin hieno asia.

Kävin katsomassa heidän nettisivuillaan äsken, ja mielestäni siellä ei ole vieläkään yhtään tiedotetta/kannanottoa lähetetty mihinkään suuntaan miesten asioista? Ehkäpä niitä aletaankin lähettää sitten vähäksi aikaa, kun alkaa vaalit lähestymään...

No onneksi edes jollain tavalla Relander puhuu asioista julkisuudessa, eikä ole niinkuin miessakkien Tomi Timperi joka sanoo, että "me emme ota vähääkään kantaa mihinkään yhteiskunnalliseen asiaan miesten puolesta, jopa nettisivutkin suljemme" ja silti samalla haukkuu todellisia, omilla rahoilla ilmaiseksi töitä tekeviä miesaktiiveja "rintaliivin polttajiksi" julkisesti mediassa, ja nauttii samalla itse huikeita etuuksia, lähes vapaaherramaista johtajan elämää ja kovaa palkkaa (lähes 4000/kk) maamme pahimman profeministimiehen, Pentti Arajärven masinoimana.

Anonyymi kirjoitti...

Relanderin piireissä ei kertakaikkiaan saa leimautua "aggressiivisiin" miesaktivisteihin. Pitää löytää maltillinen ja puolueeton tapa puhua. Jos hän sanoisi suoraan vaikkapa sen, että feministit valehtelevat, ura vihreissä tökkisi vielä pahemmin kuin se nyt tökkii. Voi olla, että Jukka ei itse edes tiedosta ongelmaansa. Jos hän nimittäin on siinä määrin sisäistänyt "oikean" ja sovinnaisen ajatella, ajatus vihaa lietsovasta ja ja valehtelevasta feminismistä ei vain sovi hänen päähänsä.

Heiskala kirjoitti...

"Arvoisa" Jukka Relander "hyvä",

Ehdotukseni: Jospa jättäisit asioista viisastelun niille jotka nämä asiat hallitsevat. Nyt sinä toimit kuin opetettu papujkaija, ja toistelet niitä asioita joita lukuisat muut henkilöt ovat jo vuosikausia tuoneet esiin lukemattomilla eri palstoilla.


ilahduttavasti,
:ah

( Oliko tämä kommenttini muuten nyt sitten miesvihaa :a]

Jorma kirjoitti...

"Pitää löytää maltillinen ja puolueeton tapa puhua."

Toki maltillisuus ja rauhallisuus, tiettyyn rajaan asti, ovat pääsääntöisesti hyvästä. Tärkeintä on keskittyä asiaan ja jättää paskaa jauhavat femakot omaan arvoonsa. Heidän kirjoitteluaan ei silti tarvitse hyväksyä, ja siihen voi halutessaan kriittisesti ja näkemyksensä perustellen vastatakin, jos sille tuntuu. Ei ole miehen velvollisuus kääntää vain toista poskea kun häntä, ja hänen lapsiaan, vastaan hyökätään. Suoraselkäisen ja rohkean miehen velvollisuus on osoittaa totuus valehtelijoille.

En hyväksy Reladerin tapaa rakentaa mielikuvituksessaan jonkinlaisen äärimiesaktivismin joukko, kun sellaista ei todellisuudessa ole olemassakaan. Edes järkeä puhuville miesaktivisteille ei tunnu löytyvän sijaa Suomesta. Tälle järkiporukalle Relander tuottaa purkauksillaan hallaa, epäilemättä vain omien poliittisten pyrkimystensä edistämiseksi.

Kun sovinismi-syytöksellä ei voida uskottavasti lyödä, niin keksitään näitä antifeminismi- ja naisviha-syytöksiä, joille ei sitten löydy mitään perusteita todellisuudessa.

Itse olen tasa-arvon kannattaja ja halveksuntani (ei viha) on varattu tasa-arvon vastustajille heidän sukupuolestaan riipumatta. Feministit ovat sinänsä yhdentekeviä, niin kauan kuin he eivät asetu tasa-arvoa vastaan. Kun he ovat sen tehneet, he saavat, mitä ovat tilanneet.

Homo kirjoitti...

Angelina Jolie osti 7-vuotiaalle pojalleen veitsen

Angelina Jolie kasvattaa ilmeisesti lapsiaan lietsomalla pelkoa. Näyttelijä nimittäin osti seitsemänvuotiaalle pojalleen Maddoxille veitsen, jotta tämä voisi puolustaa sillä itseään.
...

Jorma kirjoitti...

"No onneksi edes jollain tavalla Relander puhuu asioista julkisuudessa"

No, onhan tämä tyhjää parempi, kuten koko vihreä miesliike muutoinkin, mutta kokonaisuutena pisteet jäävät todella pahasti pakkasen puolelle.

Minusta Suomessa tarvitaan sellaista miesaktivismia, joka ei kuvia kumartele, eikä pyytele keneltäkään anteeksi mitään. Miehillä on oltava oikeus puhua omista asioistaan ja ongelmistaan sekä ajaa omia etujaan. Jos se ei jotakuta miellytä, niin voi voi.

Heiskala kirjoitti...

Hellurei ja hellät tunteet.

Yritin kirjoittaa vastinetta suoraan Jukka Relanderin blogiin / UUSI SUOMI ( minulla on siellä omalla nimellä rekisteröitu käyttäjätunnus ), mutta nyt kirjautuminen ei vain millään onnistunut ja sain kerta kerran jälkeen ilmoituksen:

"Käyttäjätunnusta Antti Heiskala ei ole aktivoitu tai se on suljettu."

Tässä kirjoitukseni, jonka yritin sitten laittaa esiin ilman vakituista käyttäjätunnustani, tuon ilmoituksen saatuani, mutta kuitenkin omalla nimelläni allekirjoittaen:

Arvoisa Jukka Relander hyvä,

Ehdotukseni: Jospa jättäisit asioista viisastelun niille jotka nämä asiat hallitsevat ( siis niille, jotka sinäkin edelleen kaikessa vaikenet, mutta joilta nämäkin asiat omiin nimiisi nyt otat, siltä osin kuin uskallat ), niiltä jotka ovat nämä asiat sinullekin (lähes väkisin, jo vuosikausia) esiin tuoneet lukemattomilla eri palstoilla.

ilahduttavasti sinun, :ah

"mies jota ei ole"
antti heiskala
www.lapsenoikeus.into


( PS. Oliko tämä kommenttini muuten nyt sitten miesvihaa, kun sinua tällä kertaa kritisoin, Akuliinan sijasta :a).............

hohhoijaa Jukka-poika

Heiskala kirjoitti...

"Filosofi" Jukka Relander ei kykene tuomaan keskusteluun mitään uutta tai omaa ( ja näyttää nyt turvautuvan myös sensuuriin saadakseen merkittyä muilta ottamansa ajatuset omiin nimiinsä - toki, kuten tuossa jo aiemmin mainitsin: vain siltä osin kuin, tällä kertaa, nynnysti uskaltaa ).

Siinäpä meillä vasta jälleen filosofi, fy fan.

:aH

Anonyymi kirjoitti...

Lisähuomiona voisi sivusta heittää, että tuon Tomi Timperin palkan ja lokoisat olot hienoissa tiloissa maksamme me kaikki "rintaliivin polttaja miehet". Ne rahat tulee nimittäin Ray:lta.


Jos tämän nimittelyn muuten laskee yhteen tuon miessakkien päätoimintamuodon, lyömättömän linjan kanssa (joka korostaa feministien "joku raja" sekä "usko, toivo, hakkaus" kampanjoiden tapaan sukupuolettunutta/miesten väkivaltaa), niin valitettavasti kyseessä on yksi pahimmista miesasian leimaajista ja syyllistäjistä Suomessa. Ehkä pahin, koska miesten leimaaminen tulee miesten itsensä tekemänä.

asdfg kirjoitti...

Niin, en ota kantaa siihen, missä määrin Relander pehmentelee todellisia ajatuksiaan poliittisista syistä. Jos pehmentelee, niin hyvä. Jos taas on täysin tosissaan, kurja juttu.

Joka tapauksessa, katsokaas tätä:

"Osittain se [naisten väkivalta lapsia kohtaan] johtuu varmasti siitä, että naiset viettävät myös enemmän aikaa lasten kanssa, mutta yhtäkaikki, siinäkin naiset ovat tekijöitä, eivät vain uhreja.

Itse koen, että naisten tekijyyden vähättely on osa samaa rakennetta, joka tuottaa tasa-arvoeroja. En kerta kaikkiaan ymmärrä niitä, jotka ehdoin tahdoin haluavat asettaa naisen aina uhriksi ja korottavat miehen toimijaksi, silloinkin kun tilanne on päinvastainen.
"

Pitää tietenkin paikkansa, että se vanhempi, joka viettää enemmän aikaa lapsen kanssa, on todennäköisemmin lyönyt lastaan kuin pistäytyjä-vanhempi. Samaten naiset ovat enemmistönä yksinhuoltajien joukossa, joka tunnetusti on melko paineenalainen elämäntilanne.

Kuitenkin Relander syyllistyy itse juuri siihen samaan vähättelyyn ja selittelyyn, jonka juuri edellisessä kappaleessaan tuomitsi. Eikö naisten väkivaltaisuudesta voi puhua tarjoamatta standardiselityksiä sille, miksi siinä tai tässä naiset ovat miehiä väkivaltaisempia?

Onko kyseessä vain liturginen kuvio, joka täytyy sanoa vaikeuksiin joutumisen uhalla, sitä en tiedä. Joka tapauksessa, miksi naisten väkivaltaista käytöstä täytyy aina selitellä joillain "äiti oli väsynyt" -fraaseilla?

Huomautan, että en väitä etteikö Relanderin tarjoama selitys olisi todennäköisesti tosi. Sanon vain, että epäsuhta verrattaessa miesten väkivallasta käytävään keskusteluun on mel-koi-nen.

Kaikki väkivalta on väärin tekijästä riippumatta, mutta miksi keskustelun äänenpainot vaihtuvat niin paljon mies- ja naistekijän välillä?PS.

"Miesaktivistit muistavat aina puhua miesvihasta, mutta lukiessani Akuliina Saarikosken kirjoittaman miehiä repostelevan kolumnin kommentteja tuli mieleen, että kyllä sitä naisvihaakin on."

En ole naisvihaaja, mutta olen kyllä Akuliina Saarikoski -vihaaja. :)

On tekopyhää olla huolissaan "naisvihasta", ja samalla puolustaa avoimen miesvihan lietsojaa.

Anonyymi kirjoitti...

Heiskala oikeassa Jukka Relanderin suhteen. Relander on ainakin 10 vuotta ajastaan jäljessä. Juuri samanlaisia kuin Relanderin nyt kirjoittamat ajatukset on ollut esillä jo ainakin 10 vuotta, ja paljon paremin esitettynä.

Heiskala kirjoitti...

Relanderin Jukka,
Pieni vihreä mies

Niinpä, Relander on tuollainen tyypillinen pesunkestävä pikkusielu, laskelmoiva opportunisti vailla laajempaa näkemystä, oikeastaan ilman mitään omaa. Ikävä kyllä, Suomi on tällä hetkellä pitkälti tuollasten pikkusieluisten ja yksiarvoisten hahmojen käsissä. He tukevat toinen toisiaan, tyhjyydessään ja tyhjänpäiväisyydessään.

Suomalaisen tasa-arvon, naisen ja miehen, kannalta on jotenkin hyvin surumielistä, että puolueista ainoina ovat (näennäisesti) aktivoituneet ne puolueet, no lähinnä "Vihreät", jotka ovat tosiasiallisesti puolueena jo kauan sitten julistautuneet miehen ja naisen välisen yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon vastustajiksi.

Tuossa Jukan puuhastelusssa on kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen vihreä sumuverho, tekaistu temppu, jossa veturimiehenä toimivat tällä kertaa miehistä tasa-arvon viimeisinä ymmärtävät hahmot, kuten mm. Jukka.

:a/

PS. Minä suorastaan rakastan naisia, näin se on aina ollut, ja näin se on aina oleva, mutta mitä väliä sillä on jollekin Akuliina Saarikoskelle, joka on niinnostunut vain itsestään ja itsensä näköisistä.

Akuliinalla ja Jukalle vielä tiedoksi tämä:

Naiseus ei tietenkään tarkoita lesboutta, ei yhtään sen enempää kuin mieheys tarkoittaisi homoutta. Onko tämä Tv:stä tutulle filosofille jo liian vaikeaa?

:aH

bmaad kirjoitti...

"Naiseus ei tietenkään tarkoita lesboutta, ei yhtään sen enempää kuin mieheys tarkoittaisi homoutta. Onko tämä Tv:stä tutulle filosofille jo liian vaikeaa?"

Voi se olla sitäkin, että
ihmiset ovat aikojen saatossa jo pidemmän aikaa näyttäneet lesboilta ja homoilta. Nyt nuo puolet vaan alkavat aktivoitua yhä enemmän.

Heiskala kirjoitti...

Theresienstadt, you surely find it from Finland

"miessakkien Tomi Timperi joka sanoo, että 'me emme ota vähääkään kantaa mihinkään yhteiskunnalliseen asiaan miesten puolesta, jopa nettisivutkin suljemme' ja silti samalla haukkuu todellisia, omilla rahoilla ilmaiseksi töitä tekeviä miesaktiiveja "rintaliivin polttajiksi" julkisesti mediassa, ja nauttii samalla itse huikeita etuuksia, lähes vapaaherramaista johtajan elämää ja kovaa palkkaa (lähes 4000/kk) maamme pahimman profeministimiehen, Pentti Arajärven masinoimana.

fuck it!

Anonyymi kirjoitti...

"Edes järkeä puhuville miesaktivisteille ei tunnu löytyvän sijaa Suomesta. Tälle järkiporukalle Relander tuottaa purkauksillaan hallaa, epäilemättä vain omien poliittisten pyrkimystensä edistämiseksi."

Samaa mieltä, v****taa aika huolella, että Relanderille annetaan mediassa näkyvyyttä. Palvelee femujen etuja.

Vortac kirjoitti...

"Pitää löytää maltillinen ja puolueeton tapa puhua."

Mielestäni on parempi ottaa voimakkaasti kantaa, koska se on rehellisempää. Ei kukaan ole oikeasti puolueeton juuri missään asiassa.

Sitä mieltä minä olen! (-8

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kaikki väkivalta on väärin tekijästä riippumatta, mutta miksi keskustelun äänenpainot vaihtuvat niin paljon mies- ja naistekijän välillä?

Nimenomaan. Asian ydin!

Juuri tämä on asian ongelma. Itselläni on aina ollut vaikeuksia artikuloida sitä näin hyvin, ja olen sortunut pitkiin ja monisanaisiin selityksiin, joidenka lopputulos on ollut, että joku näsäviisas akka on 'mukaymmärtävinään' ja sanoo lopulta "no väkivalta kaikkia/ketä tahansa kohtaanhan on väärin".

Sinä toit kuitenkin esiin sen tuolla kliseellä peitellyn karvaan ja brutaalin tekopyhän ytimen koko jutussa, ja teit sen niin itsestäänselvän yksinkertaisesti, että voin vain ihailla.

Hyvä, Asdfg! (A-G näppäimistöllä vaakasuuntaan, hehe)

- Vortac

Heiskala kirjoitti...

Tässä teille tyhmille taas lisää sivistyst:a)

Täällä seikkailevat mm. Jukka Relander, Akuliina Saarikoski, Johanna Korhonen ja Oras Tynkkynen

Onnea!

Heiskala kirjoitti...

Ai niin, unohdin mainta heistä ehkä kaikkein etevimmän, Pia "Livia Hekanaho" Koskelan Oulusta, hän osaa siellä kertoa naistutkimuksen ihanimmista syövereistä

onnea ja lykkyä teille!

Anonyymi kirjoitti...

"26.4. Jukka Relander: Suomalainen miesliike

Lisätietoja luentosarjasta saa naistutkimuksen amanuenssi Taru Leppäseltä ( taru.leppanen@utu.fi , p. 02-3335298"


Mutta miksi helvetissä Jukka Relander luennoi suomalaista mieslikkestä, josta hän ei tiedä mitään. Kai siinä noudatetaan naistutkimuksen vanhoja perinteitä.

bmaad kirjoitti...

"Minusta Suomessa tarvitaan sellaista miesaktivismia, joka ei kuvia kumartele, eikä pyytele keneltäkään anteeksi mitään. Miehillä on oltava oikeus puhua omista asioistaan ja ongelmistaan sekä ajaa omia etujaan. Jos se ei jotakuta miellytä, niin voi voi."

Liikaa herrasmiehiä, jotka
ajattelevat liikaa naisten etua saadakseen itse pillua.

Anonyymi kirjoitti...

"Miesaktivistit muistavat aina puhua miesvihasta, mutta lukiessani Akuliina Saarikosken kirjoittaman miehiä repostelevan kolumnin kommentteja tuli mieleen, että kyllä sitä naisvihaakin on."

Oikeassahan Relander on. Te olette naisvihaajia.

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi vihaa naiseutta ja useasti jopa niin paljon, että se väittää että koko sukupuolia ei edes ole olemassa.

Jorma kirjoitti...

"Te olette naisvihaajia."

Todista väittesi tai suksi kuuseen.

Anonyymi kirjoitti...

Lue vaikka aluksi omat itkusi, seuraavaksi Vortacin ja Homon. Siinä sinulle itkupillille todisteita.

Homo kirjoitti...

Anonyymi, kiitos imartelusta. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Lisätietoja luentosarjasta saa naistutkimuksen amanuenssi Taru Leppäseltä ( taru.leppanen@utu.fi , p. 02-3335298"

Tässä taitaa olla kyse naistutkimuksen viimeisistä kuolinkorahteluista, kun koko hörhöjoukko on nyt talutettu yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

"Täällä seikkailevat mm. Jukka Relander, Akuliina Saarikoski, Johanna Korhonen ja Oras Tynkkynen."

Alkaa tyhmemmällekin vähitellen valjeta mistä kenkä puristaa.

Heiskala kirjoitti...

Let's get disobedient.Naistutkimuksen Studia Generalia 2010
...

Ohjelma
15.2. Johanna Korhonen: Turpa kiinni, saatanan akka! Mitä Suomessa saa sanoa väkivallasta, sukupuolesta ja valtarakenteista

22.2. Livia Hekanaho & Anna Moring ; Parisuhteet, normalisaatiopuhe ja lainsäädäntö

1.3. Akuliina Saarikoski: Fuck civil, let´s get disobedient! Sukupuoli ja suora toiminta.


jne.Akuliina Saarikosken "Fuck civil"-toimintaa


hellurei ja hellät tunteet taas teille, etenkin Jukka Relanderille.
:a/

Heiskala kirjoitti...

Kanamainen opiskelija

Tuli lumitöitä tehdessä mieleeni nimimerkki Glowingin luonnehdinta Livia Hekanahosta: "queer-hölöttäjä". Mielestäni tuo on hyvin onnistunut luonnehdinta. Sen kerran kun olen "Hekanahoa" joutunut kuuntelemaan ( se oli muinoin kun hän oli vielä Pia Koskela, hyvin tätimäinen ruskeaan pukeutuva tyttö Oulusta, sattumalta häneen törmasin erään tutun kautta ), rehellinen ollakseni, en voi muuta sanoa kuin että ensimmäisenä siinä vastaan tuli Pian kauhealta kuulostava kanamainen ääni, monotooninen ja vivahteeton, sellainen jatkuva kolkko kälätys johon onneksi hyvin harvoin törmää.
Sittemmin nuoren Pian ruskea tätimäisyys vaihtui synkeän kokoharmaiksi karkeiksi kaavuiksi ja nyrhityksi tukaksi, sottameikin kera. Pia oli löytänyt itsenä, tai tullut hulluksi arvelin, pidin jälkimmäistä vaihtoehtoa todennäköisempänä.

No, elämä ei ole reilua, ja sitten olemme joutuneet kärsimään tuosta kanamaisesta naisesta myöhemmin enemmänkin ( Pian löydettyä itsensä, tai tultua hulluksi ) kuten huomaatte, samaa ankeaa ja loputonta queer-hölötystä, nimimerkki Glowingia vielä lainatakseni.

:ah

Jorma kirjoitti...

"Lue vaikka aluksi omat itkusi, seuraavaksi Vortacin ja Homon. Siinä sinulle itkupillille todisteita."

Näyttöä ei siis löytynyt, kuinka yllättävää. Tervemenoa kuuseen siis.

Anonyymi kirjoitti...

Taidat vain olla tyhmä.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät miehet ry on miehille haitallinen järjestö.

Heiskala kirjoitti...

"Jukka Relanderin teksti"

Tuo "Jukka Relanderin teksti" on muuten liki täsmälleen erään feministien henkisen väkivallan kohteeksi joutuneen J**** T****:n tekstiä noin kuuden vuoden takaa, silloin Hesariin kirjoitettuna.

Siinäpä meillä tosiaan "filosofi".

Arvosana Jukalle: 4-

Heiskala kirjoitti...

MORAALI ja "FILOSOFI"

( Öh, tarkemmin, tosiaan tuo aivan toisen kirjoittajan kirjoittama "Relanderin teksti" Hesariin kirjoitettuna ei ole kuin viiden vuoden takaa, vuodelta 2005, jolloin Hesari keskustelupalstansa avasi, mutta samoja ajatuksia me olimme J***** T*****:n kanssa pyöritelleet mm. Ilta-Sanomien palstalla jo vuosikausia. Itse kirjoittelin sinne melkoisesti silloin nimimerkkiä WC Fields käyttäen. )

Arvoisa Jukka Relander tulee pitämään naistutkimusluennon "Suomalainen miesliike", ja on käytännössä varmaa ettei hän tule mainitsemaan ainuttakaan tärkeimmistä "suomalaisen miesliikkeen" priimusmoottoreista, joihin J**** T**** ja mm. allekirjoittanut eräänä tärkeimmistä tietenkin kuuluu.
Tämän sijaan uuskäännynnäinen untuvikko, viherystävänsä Pasi Malmi, tulee aivan varmasti nostettu ylös ja esiin, aivan samoin kuin toinenkin viherystävänsä Hanna-Kaisa Lähde ( mm. Hesarissa nimimerkillä Mie kirjoittava äärifeministinen inha ahdasmielinen opponenttimme )

Relander itse tulee luonnollisesti olemaan hyvin tärkeä hahmo hänen esityksessään "suomalaisesta miesliikkeestä" vaikkei sitä suoraan tulla mainitsemaankaan. Näin siis siitä huolimatta ettei "filosofi" Jukka Relander todellisuudessa tunne eikä ymmärrä suomalaista "tasa-arvokenttää" ja sen todellisuutta oikeastaan juuri ollenkaan ja siitä huolimatta, että hänellä itsellään ei ole ollut ainakaan tähän mennessä oikeastaan minkäänlaista merkitystä "suomalaiselle miesliikkeelle", ja siitä huolimatta että hänen nyt kirjoittamansa ajatukset ovat tosiasiassa aivan tarkkoja kopioita niiden henkilöiden ajatuksista ( siis jo vuosien takaa ) jotka hän nyt ajatukset itselleen omittuaan samalla itseään nostaakseen julkisuudessa anonyymisti tuomitsee.

:a[

MikkoAP kirjoitti...

Jorma: "Näyttöä ei siis löytynyt, kuinka yllättävää. Tervemenoa kuuseen siis."

Homo: "Anonyymi, kiitos imartelusta. :)"

Miksi sen pitäisi suksia kuuseen? Kohteliaisuuksia jakavat anotrollit ovat oikeastaan kivoja! :D