sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Herrasmiesmäisyys kunniaan!

Naarasaivoisuus.
Naarasaivojen ylivalta kohta suojelee lauman hengiltä. Kaikki energia ja kaikki raha menee yhä pienempien ongelmien torjumiseen, yhä uusien uhkien tunnistamiseen ja kaiken naarasaivoista poikkeavan kieltämiseen. Jossain vaiheessa vain tulee se raja vastaan, jolloin koko rakennelma luhistuu omaan mahdottomuuteensa. Näin on käynyt kaikille ”sivistyneille” kulttuureille vuorollaan.

Muusikko Timo Laakso nimittää tätä ilmiötä hyssylandiaksi. Tämän paremmin ei apinakaan olisi osannut asiaa tiivistää: miksi tämä kukkahattutätien armeija pääseekään kerta toisensa jälkeen toitottamaan omia mielipiteitään Yleisenä totuutena? Omia, lapsuudesta kumpuavia traumojaanko tällä myrkyttämisellä luulevat helpottavansa? Sen verran voisi lisätä, että traumojen lisäksi tässä vaikuttavat myös sikiönaikaiset kehityshäiriöt, mutta tästä sitten tarkemmin siinä varsinaisessa na -jutussa.

Laakson oli saanut vittuuntumaan Noora Ellosen ”tutkimus”, jonka varmaan jokainen muistaa parin viikon takaa. Tämä lapsiuhritutkimushan ”todisti”, kuinka Suomen kouluissakin tapahtuu laajamittaista seksuaalista häirintää. Opettajat ovat jopa koskettaneet oppilaita! Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan: nyt oli kysytty, onko opettaja hyväillyt kasvojasi tai laskenut käden reidellesi. Ja tällaista soopaa tehdään meidän kaikkien verovaroilla. Turha siis valittaa, ettei rahat riitä jumalauta.

Tulipahan tässä nyt kaikille Suomen koululaisille selväksi, että koskeminen on aina seksuaalista häirintää. Seuraaviksi valistuksen kohteiksi pääsevät varmaankin päiväkotilapset… Ilmeisesti tämän naarasmafian tarkoitus on saada kaikenlainen fyysinen kosketus kielletyksi yhteiskunnassa – parisuhteet mukaan lukien. Sooloseksihän taitaa jo olla yleisin seksin harjoittamisen muoto aviossakin elävillä apinoilla. Onneksi sentään tutkijaprofessori Matti Rimpelä uskalsi kyseenalaistaa Ellosen tulokset. Niiden mukaanhan 1-2 prosenttia oppilaista olisi muka tullut häirityiksi. Rimpelä muistutti, että samanlaiset prosenttiluvut saataisiin, vaikka tytöiltä kysyttäisiin, saavatko he siemensyöksyjä.

Miksei mies puhu, naaraat ihmettelevät. Siksi, että jos uros puhuu niin kuin ajattelee, lauma on heti vaatimassa Rennen eroa. Siksi, että jos mies sattuu puhumaan ja esittämään jonkin sortin arvostelua, naaraalle tulee paha mieli. Siksi, että jos mies sattuu kehumaan, naaras kokee sen ylistämällä alistamiseksi ja taaskin naaraalle tulee paha mieli.

Naiset, tasa-arvo ja porvarillinen feminismi

Chivalry Lives! Arizona Teacher Requires Boys to Have Old-Fashioned Manners in Class
Elise and the rest of her female classmates have gotten used to the chivalrous gestures -- and rather enjoy it.

They've been treated with the utmost respect in their Latin classes ever since teacher Cord Ivanyi tired of watching what he has said were boys disrespecting their female classmates. So he made an eye-brow raising announcement at the beginning of the year -- all of the boys in class would be expected to act like gentlemen around the girls.

Among Ivanyi's other rules, boys are not allowed to sit at their desks until the girls have been seated first. And if a girl should stand in the middle of class, the boys must stand with her to show respect.

Boys have taken to standing when a girl enters the room. For their part, the girls only need to say "thank you."

8 kommenttia:

bulbasaur kirjoitti...

Herrasmiesmäisyyden vaatiminen on epäoikeudenmukaista: se asettaa oppilat eriarvoiseen asemaan syntyperänsä mukaan. Vaaditaanko seuraavaksi mustia oppilaita kumartamaan valkoisten edessä? Tämän pitäisi jo riittää herrasmiesmäisen käytöksen vaatimisen kieltämiseen; se on yksiselitteistä sukupuoli-apartheidia.

Se on myös pitkällä tähtäimellä tytöille itselleen epäedullista, sillä ritallirisuuteen pakottaminen katkeroittaa poikaoppilaita — useimmat heistä tuskin kehtaavat nostaa asiasta älämölöä, vaan nielevät kiukkunsa ("mies ei itke"). Nämä pojat ovat tulevaisuuden naisia vihaavia George Sodineja. (Vaikka sinänsähän heistä saadaan oivaa voimavaraa miesliikkeelle.)

TV kirjoitti...

"Vaikka suomalainen antropologi Edvard Westermarck (1868 – 1939) edustikin kantaa, jonka mukaan yksiavioinen perhe on ihmissuvun alkuperäinen ja ainoa perhemuoto, niin se ei ole suinkaan antropologien yksimielinen kanta."

Joo, on hyvä muistaa, että Westermarck kehitti tämän ajatuksen nimenomaan vastaväitteeksi tuollin tutkijoiden parissa yleiselle näkemykselle ihmishistoriaan alkuperäisestä promiskuiteetista.

Taisi puhua mustasukkaisuudesta...

Ja totta onkin, että suurinosa ihmiskunnan geeneistä on aina asunut yksiavioisissa perheissä, kuten Osmo Tammisalo toteaa:
http://ihmisluonto.blogspot.com/2009/09/yksi-vai-moniavioinen.html

Ville kirjoitti...

Herrasmiesmäisyys? Menetetty "etuus". Hyvät tavat kunniaan jokaiselle ja typerät toisen sukupuolen jalustallenostamisrituaalit romukoppaan.

bulbasaur: "Nämä pojat ovat tulevaisuuden naisia vihaavia George Sodineja. (Vaikka sinänsähän heistä saadaan oivaa voimavaraa miesliikkeelle.)"

Miesliike ei tarvitse naisia vihaavia miehiä. Vastaavasti naisliikkeen ei pitäisi hyväksyä, tai paremminkin olisi pitänyt hyväksyä miehiä vihaavia naisia riveihinsä. Miesliikkeellä on aivan tarpeeksi varoittavia esimerkkejä käytössään naisliikeen idiooteista ja heidän julkisista ja virallisista lausunnoistaan ja tempauksistaan. On idiotismia jos nämä virheet toistetaan.

TV kirjoitti...

Vielä yksiavioisuudesta:
http://www.yleradio1.fi/tiede/tiedeuutiset/id23982.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Pistin tuolle vanhalle taistolaisfaarille, Heikki Typölle, hänen kolumniinsa vastauksen tyyliin: "feminismin lyhyt oppimäärä, ja vasemmistolaisuus" ... ja hän mielestäni ikäänkuin kiitti siitä oikein haikein mielin ;-) ;-) ;-)

Ihan sitä en nyt tarkoittanut kirjoituksellani ;-)

bmaad kirjoitti...

"Ilmeisesti tämän naarasmafian tarkoitus on saada kaikenlainen fyysinen kosketus kielletyksi yhteiskunnassa – parisuhteet mukaan lukien. "

Näin on ilmeisesti jo käynyt.
Naiset ovat jo enimmäkseen miestä pakoilevia ja tunteettomia fasisteja.

Saadakseen

a) maistaa naisen suklaasydäntä
b) pyöräyttää naisen pimppaslotia
c) päästäkseen hipelöimään naisen pajatsoa

...miehellä täytyy olla jo erityinen määrä respektiä naisen silmissä. Tai sitten nainen kokee yksinkertaisesti tulleensa hyväksikäytetyksi.

Perheen perustaminen naisen
kanssa on jo kenelle tahansa vaikeaa.

Naisen sanaan ei voi luottaa. Nainen ei ole luotettava, kuin harvoissa poikkeustapauksissa.

Naiset on yksinkertaisesti jämähtäneet koneiden tasolle. Sieltä on pitkä matka kehittyä tuntevaksi tasavertaisuuteen pyrkiväksi ihmiseksi.

KYLLÄ USEIMMILLE NAISILLE PITÄISI ANTAA LASTEN OIKEUDET.

Heiskala kirjoitti...

Pistinpä sitten minäkin tuolle vanhalle taistolaisfaarille, Heikki Typölle, vastauksen ( tuttua tavaraa, mutta aina ajankohtaista):


”TASA-ARVOYKSIKKÖ”

Heikki, minkäslainen on sellainen yhteiskunta, jossa valtiollinen hallituksen ”tasa-arvopolitiikkaa" valmisteleva ”Tasa-arvoyksikkö” näyttää tältä:


Tasa-arvoyksikkö

Asikainen Annamari ylitarkastaja

Heinilä-Hannikainen Tarja johtaja

Huovinen Johanna hallitussihteeri

Martikainen Riitta tasa-arvoneuvos

McAteer Mari-Elina projektisuunnittelija

Onwen-Huma Hanna ylitarkastaja

Pajula Birgitta osastosihteeri

Raevaara Eeva ylitarkastaja

Riski Taina ylitarkastaja

Tulkki Terhi hallitussihteeri

Tynkkynen Leena osastosihteeri

Viitamaa-Tervonen Outi projektikoordinaattori

Yli-Pietilä Päivi ylitarkastaja”
Huomaatko tuosta listasta jonkin siinä esiintyviä henkilöitä yhteisesti määrittävän ominaisuuden?

Entä huomaatko tuosta ”Tasa-arvoyksiköstä” erään toisen miehen ja naisen välisen tasa-arvon kannalta äärimmäisen tärkeän elementin loistavan totaalisella poissaololollaan? Mikä on tämä valtiollisen ”tasa-arvopolitiikan” valmistelusta puuttuva elementti?

:ah

Anonyymi kirjoitti...

Since the program is based on a real time world, users would not only be
able to choose the weather of their choice but also the scenery.
If you make mistakes and you use a simulator, then
it will cost you nothing. The End of Military Flight Sim Pro With this program you can take
advantage of the military aspects of the game, landing and
takeoff of an airplane taking includes carrier. In order to compete for market shares on routes you
must have a virtual airline management game account.
This game allows players to take on a whole different side of themselves and express their
wild side, or even the business man lurking in each of
us.