sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Huonot geenit

"Geenit ja kulttuuri selittävät suomalaisten väkivaltaisuutta"
Tarvitaan myös ennakkoluulotonta julkista keskustelua väkivallasta. Sofi Oksasen kaltaisia kriitikoita ei saa huutaa hiljaisiksi. Pelon ilmapiiri ei auta ratkaisemaan ongelmia.

Vahva ehdokas miehen työ palkinnon saajaksi.

Armeija voi pilata urasi

”Suomen inttimalli poikkeuksellinen”

Munattomat tyttöhautomot

Soini sekosi seksiin ja Nainen ja EU:n ruumis

30 kommenttia:

Heiskala kirjoitti...

Kommenttini Hesarin "itäinen geeniperimä" -keskusteluun:


Brittien urheiluharrastukset
Antti Heiskala | 21.2.2010 16:33

"Historiantutkija Anthony Uptonin mukaan Suomi oli jo 1800-luvulla selvästi väkivaltaisempi kuin Länsi-Euroopan valtiot."

Katsokoon arvoisa "historiantutkija" uudelleen miten Länsi-Euroopan suuret imperialistiset valtiot toimivat, ja puhukoon sitten uudelleen väkivaltaisuudesta. Ai niin mutta jos harrasti "neekereiden" ampumista Afrikassa niin sehän oli vain urheilulaji, sport. Mahtoiko tähän brittien tylsämieliseen väkivaltaan olla syynä heidän huono geeniperimänsä? Entäs saksmannit ja väkivalta sitten? Tai Kuningas Leopold II:n sivistynyt Belgia?"itäinen perimä"
Antti Heiskala | 21.2.2010 16:37

Tästä geenihommasta ja "itäisestä perimästä" muuten, tuleeko kenellekään mieleen mitään arveluttavaa viime vuosisadalta?


:a/

Anonyymi kirjoitti...

"Vahva ehdokas miehen työ palkinnon saajaksi."

Tästä voi tulla kova kisa Sofi Oksasen kanssa.

Heiskala kirjoitti...

Natsi-Saksassa "Miehen työ"-palkinnon olisi aivan varmasti saanut Josef Mengele.

Anonyymi kirjoitti...

Areena: Maailmanpolitiikan arkipäivää: Teekutsut, ilmasto ja naiset

..Espanjan yrityksestä torjua naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kohdasta 17:30 alkaen.

kävelevä dildo kirjoitti...

Brittinä olisin kyllä kovin hiljaa väkivaltaisuudesta ja ryyppäämisestä. Britit, nuo ammoin rappeutuneen imperiumin säälittävät jälkeläiset, terrorisoivat käytöksellään lähes kaikkia esim. Välimeren alueen lomakohteita.

Suomalaiset ovat kuin pyhäkoululaisia humalassa sikaileviin, öriseviin, möykkääviin ja rähiseviin britteihin verrattuna.

Anonyymi kirjoitti...

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8830839

Anonyymi kirjoitti...

Wanha.

Anonyymi kirjoitti...

Kukahan kirjoittelijoista tuollaisia keskusteluja voisi mainostaa?

Vortac kirjoitti...

Tarvitaan myös ennakkoluulotonta julkista keskustelua väkivallasta. Sofi Oksasen kaltaisia kriitikoita ei saa huutaa hiljaisiksi. Pelon ilmapiiri ei auta ratkaisemaan ongelmia..

Jahas. Että Sofi oksanen on KRIITIKKO, ja häntä EI SAA KRITISOIDA?

Entäs tämä TULTA MUNILLE-paska, jossa nimenomaan huudetaan miespuoliset, ihan ASIALLISET kriitikot tapettaviksi? Sekö on ok?

Ollaanpa sitä taas tasa-arvoisia ja puolueettomia joo. Oksasta ei saa kritisoida eikä hänelle saa huutaa, mutta asiallisille miespuolisille totuudenpuhujille saa latoa tappouhkauksia ja huudella ties mitä älämölöä ja koettaa hiljentää heidät keinolla millä hyvänsä! Ja tätä sitten irvokkaasti kutsutaan tasa-arvoksi..

Täytyy sanoa, että ehkä ei näin vihaisena kannattaisi kirjoitella, koska alkaa olla jo vaikea saada vihastukselta muodostettua kovinkaan selkeitä lauserakenteita.

Tekopyhyys ja miesviha rulettaa, sekä sokeus tälle kaikelle samanaikaisesti! Aivan saatanallista ja todella raivostuttavaa meinkinkiä.

- Vortac

Reiska kirjoitti...

Vortac, Vortac, nur nicht heute, sagen immer faule Leute, opetettiin koulussa. Tai ainakin sinne päin.
Älä hyvä mies halkaise kiukusta maksaasi.
Minäpoika lähden nyt nussimaan. Nussiminen on hauskaa ja rentouttavaa, suosittelen.

Jorma kirjoitti...

"Tarvitaan myös ennakkoluulotonta julkista keskustelua väkivallasta. Sofi Oksasen kaltaisia kriitikoita ei saa huutaa hiljaisiksi."

Oksasen puhe nimenomaan oli sitä ennakkoluuloista soopaa, jota Suomessa saa kuulla kyllästymiseen saakka. Sen kritisointi on sallittava.

Minusta tuo geeniselitys on nyt vähän niin ja näin. Mihin tieteellisiin tutkimuksiin se muka perustuu? Siis ihan oikeasti.

Kulttuuriselitys on vähän parempi, tosin lähinnä miehiin kohdistuvan väkivallan osalta. Sen nimittäin Suomessa, valitettavasti, ikäänkuin katsotaan kuuluvan asiaan.

Sitä paitsi, tosiasia edelleen on se, että ylivoimainen valtaosa suomalaisiosta, jopa suomalaisista miehistä, on täysin rauhallisia ja väkivallattomia. Miksi siis tehgdään tällaisia yleistyksiä, jotka eivät pidä paikkaansa? On täysin selvää, ettei mistään muusta kansallisuudesta sallittaisi esittää vastaavankaltaisia syytöksiä.

Jorma kirjoitti...

"Historiantutkija Anthony Uptonin mukaan Suomi oli jo 1800-luvulla selvästi väkivaltaisempi kuin Länsi-Euroopan valtiot."

Heiskala tuossa jo totesi, aivan oikein, että kolonialismin painolastia, joka on muiden maiden taakka, ei pidä unohtaa.

Tosiasia on myös se, että väkivalta on jatkuvasti vähentynyt Suomessa. Kummallista, ettei tästä positiivisesta kehityksestä osata ilota, vaan se yritetään päinvastoin kieltää.

Jorma kirjoitti...

"Tekopyhyys ja miesviha rulettaa, sekä sokeus tälle kaikelle samanaikaisesti! Aivan saatanallista ja todella raivostuttavaa meinkinkiä."

Aivan. Yllätys, yllätys, taas on HS asialla.

Anonyymi kirjoitti...

Tällaisen miehen nainen oikeasti haluaa

MikkoAP kirjoitti...

Jorma:"Oksasen puhe nimenomaan oli sitä ennakkoluuloista soopaa, jota Suomessa saa kuulla kyllästymiseen saakka. Sen kritisointi on sallittava."

Niinpä. Ja kovin hukassa tuntuu olevan femuilta sananvapauden määritelmä. Se, että feminismin vastaiset mielipiteet kiellettäisiin ,EI heidän mielestään ole sananvapauden rajoittamista. Kun taas feministejä kohtaan esitetty kritiikki, joka ei millään tavalla vähennä feministien mahdollisuuksia mieliteidensä ilmaisuun, on FEMINISTIEN sananvapauden rajoittamista.

Pihalla kuin lumiukot/akat.

bmaad kirjoitti...

"Sitä paitsi, tosiasia edelleen on se, että ylivoimainen valtaosa suomalaisiosta, jopa suomalaisista miehistä, on täysin rauhallisia ja väkivallattomia. Miksi siis tehgdään tällaisia yleistyksiä, jotka eivät pidä paikkaansa?"

On kestämätöntä, että
naiset preferoivat parinvalinnassa
tappelevan miehen aina luuserin yläpuolelle (varsinkin muodokkaat naiset), ja mielellään valitsevatkin aggressiivisia karjuja vierelleen. Sitten kun joku ujo mies rohkaisee itsensä ja menee tekemään tuttavuutta naiseen häntä syytetään lähentelystä, raiskauksesta ja väkivallasta, joka on miehille ominaista.

TV kirjoitti...

Kyllä suomalaista miestä voi lyödä, ei voi muuta taas sanoa :(

Tuosta geeniselityksestä en osaa sanoa näin pikaisella pohdinnalla muuta kuin seuraavaa:

-Olisikohan taustalla ajatus ns. soturigeenistä, jota on sivuttu tässäkin blogissa? Eli suomalaiset syrjäytyneet miehet tämä geenimuoto "saa liittymään" ryyppyremmiin kun taas Uuden-Seelannin maorit käyvät hiukan toisenlaista taistelua omissa jengeissään..?

Jos suomalaisten ryyppyremmien väkivaltaisuutta pitäisi vähentää, niin

a) naisten tulisi alkaa ARVOSTAA ryyppyremmejä, sillä miehethän liittyvät niihin päästäkseen yhteisöön, jossa voi tuntea olevansa edes "joku". Itsekin olen sitä mieltä, että Reiska ja Jope ovat kovia jätkiä.
Toki joskus "kovuus" ja "äärimmäisen reilun pelin" mentaliteetti menee yli kun Jope saattaa saada puukosta kun piilottelee omaa pulloaan.

b) ryyppyremmien alkoholinkäyttöä olisi vähennettävä, sillä alkoholi aiheuttaa tämän ns. soturigeenin omaavissa yksilöissä helposti sen ns. "päässä naksahti - efektin".

c) Tuloerot, syrjäytymisen vastainen taistelu jne. eli tasa-arvopolitiikan painopistettä tulisi siirtää ns. syrjäytyneisiin miehiin.

Toki tutkimusta tarvitan vielä paljon, nythän geenitutkimuksia on suomessa tehty lähinnä vangeilla.

Jorma kirjoitti...

Se, että geeneistä haetaan selitystä väkivallalle on melkoisen heppoista, jos tieteellistä näyttöä ei ole todella paljon.

Pitäisi kyetä osoittamaan, että juuri meiltä suomalaisilta löytyy perimästämme jokin erityinen tekijä, joka saa aikaan väkivaltaista käytöstä. Ei tuossa HS:n jutussa onnistuta mitään tällaista todistamaan.

Humanisti kirjoitti...

Ennen kuin aletaan etsimään syytä suomalaisten poikkeukselliseen väkivaltaisuuteen, pitäisi todistaa, että suomalaiset ovat poikkeuksellisen väkivaltaisia. Dutton ei siinä onnistu vaan luettelee joukon väärinkäsityksiä todisteina. Sellaisista todisteista, joiden mukaan suomalaiset ovat poikkeuksellisen väkivallattomia, hän ei ole kuullutkaan -- mikä yksinään jo todistaa joko tietoisesta vääristelystä tai asiantuntemattomuudesta.

Muutenkin tätä Duttonin kirjoitusta voi pitää ennätyksellisen absurdina nimittäin siinä mielessä, että siinä skotti pähkäilee, miksi suomalaiset ovat poikkeuksellisen väkivaltaisia. Parempi tutkimuskohde olisi löytynyt lähempääkin kotoa:
Scotland tops list of world's most violent countries
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1487949/posts

Mikä geenivirhe mahtaa skotteja vaivata?

Heiskala kirjoitti...

Soofi Oksanen: "Juutalainen oli niin ilkeä geeniperimästään johtuen. En osaa sanoa mitään hyvää juutalaisista."

HT: "Soofin kaltaisia kriitikoita ei saa huutaa hiljaisiksi. Pelon ilmapiiri ei auta ratkaisemaan ongelmia."

:a/

Heiskala kirjoitti...

Yleisin syy suomalaiseen avioeroon on se, että vaimo ottaa eron "kyllästyttyään suhteen harmauteen". Se on nynnyn ja vaisun miehen kehno palkka.

:a\

Vortac kirjoitti...

Reiska, työnnä käsi.

Kukaan täällä ei ota sinulta käskyjä vastaan.

Minulla on ihmisenä oikeus olla vihainen, kun näen vääryyttä, ja tuntea vastenmielisyyttä ja halveksuntaa tekopyhiä tahoja kohtaan.

Minulla on myös oikeus ilmaista vihaani ja olla juuri niin kiukkuinen kuin haluan. Te pillun orjat ilmeisestikään ette ole tottuneet näkemään oikeuksia kuin naisilla.

Tulette vielä hämmästymään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Pitäisi kyetä osoittamaan, että juuri meiltä suomalaisilta löytyy perimästämme jokin erityinen tekijä, joka saa aikaan väkivaltaista käytöstä. Ei tuossa HS:n jutussa onnistuta mitään tällaista todistamaan.

Niinpä, etenkin kun kyse on PELKÄSTÄÄN MIEHISTÄ.

Naisethan EIVÄT voi koskaan olla

- hulluja
- väkivaltaisia
- murhaajia
- psykopaatteja
- tunteettomia
- epäreiluja
- pettäjiä
- tekopyhiä
- alkoholisteja
- katkeria
- luusereita
- halveksittavia

Jne..

Vain miehet kammetaan väkisin näihin muotteihin, ja sitten päätetään että no sovitaan vaikka, että joku geeniselitys on tarpeeks tieteellisen kuuloinen, jotta saamme agendaamme taas esitettyä.

Helppo arvata, mikä taho taas on asialla.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mutta pojat, tuo suomalaisjuutalaisten eiku miesten väkivaltageeni on niin eriytynyt ja tarkka, että se ei tartu suoamalaisnaisiin, ei homoihin ei edes karvaisiin rekkauskeihin, ei edes Soofi Oksaseen eikä Akuliina Sarikoskeen eikä Aanne Moilaseen, he pahoinpitelevät ihan vain muuten.

TV kirjoitti...

Katsoitteko eilen muuten Prisma-dokumentin aggressiivisuudesta?
Siinä oli semmoinen pointti, että pienen lapset oppivat hillitsemään aggressiivisuutta ja impulsseja - ei siis niinpäin, että aggressiivinen käytös opitaan.

No niin tai näin, hyvä kuitenkin huomioida miten päin kausaaliketku meneekään.

pure kirjoitti...

"Minulla on myös oikeus ilmaista vihaani ja olla juuri niin kiukkuinen kuin haluan."

Akkamaista lässytystä.

Anonyymi kirjoitti...

pure ei sitten paljoa jätä käyttäytymisvaihtoehtoja vihan ilmaisemiseksi?

Anonyymi kirjoitti...

Domestic Lesbian Violence


The Second Closet: Domestic Violence in Lesbian and Gay Relationships:
A Western Australian Perspective

Some studies also suggest that the rate of violence is higher in same sex relationships. A 1985 study of 1109 lesbians by Gwat-Yong Lie and Sabrina Gentlewarrier reported that slightly more than half of the respondents indicated that they had been abused by a female partner.[24] Coleman, in a 1990 study of 90 lesbians reported that 46.6% had experienced repeated acts of violence. Finally, Ristock's study of 113 lesbians reported that 41% said they had been abused in one or more relationships

http://www.murdoch.edu.au/elaw/issues/v3n4/vickers.html"General results indicate that 47.5% of lesbians and 29.7% of gays have been victimized by a same-sex partner. Further, lesbians reported an overall perpetration rate of 38% compared to 21.8% for gay men. "


"A critical review is made of feminist analyses of wife assault postulating that patriarchy is a direct cause of wife assault. Data are reviewed from a variety of studies indicating that (a) lesbian battering is more frequent than heterosexual battering"

http://fathersforlife.org/feminism/female_dv_1.htm

Anonyymi kirjoitti...

Geenit ja kulttuuri selittävät suomalaisnaisten ruumuuden.