keskiviikkona, helmikuuta 17, 2010

Presidenttifoorumi

Presidentti Tarja Halonen järjestää perinteeksi muodostuneen presidenttifoorumin keskiviikkona.
Presidentinlinnassa keskustellaan tällä kertaa lähisuhdeväkivallasta. Foorumia voi seurata suorana Ylen internetisivuilta. Yle lähettää presidenttifoorumin suorana internetissä klo 10-14. TV1 näyttää koosteen tapahtumasta iltapäivällä klo 15:55 alkaen.

Another Time When Amy Bishop Should Have Been Charged

NY Times Finally Admitting There’s a Problem

Women Don’t Create Jobs (Part II)

Female touch is boosting hedge funds

'Rape' cartoon stirs controversy, but most protesters missed the point about why it's objectionable ja Schuyler Crabtree, the cartoonist, intended the cartoon to be a social criticism of condoms in the dorms, not rape.

Hentai Collector Sentenced to Jail Over "Obscene" Material

HS: Miten sukupuolten tasa-arvo toteutuu ortodoksikirkossa?
Markku Laihinen

Olen mielenkiinnolla seurannut luterilaisen kirkon sisällä käytäviä keskusteluja, puolesta ja vastaan.

Ensin tulivat naispapit – mikä äläkkä. Nyt se alkaa pikkuhiljaa jo vaimentua, mitä nyt jotkut periaatteelliset vielä potkivat tutkainta vastaan kärsien kaiken maailman tuomiokapitulien langettamia rangaistuksia, kun uskaltavat sanoa reilusti, että heidän vakaumuksensa mukaan nainen ei sovi papiksi. Heidät siis kirkon taholta vaiennetaan tai ainakin pyritään varsin tehokkaasti vaientamaan. Sinänsä surullista, mutta enemmistö kai toimii tässäkin.

Nyt on päällimmäisenä samaa sukupuolta olevien vihkimisen salliminen. Kun piispainkokous päätti, ettei Suomessa ainakaan nyt vielä näin tehdä, niin mikä älämölö. Herranen aika, vanhoillinen ja kankea kirkko ja sen päättäjät eivät pysty uudistumaan ollenkaan siinä tahdissa kuin suvaitsevaisuuden tyyssijassa Ruotsissa. Siellähän myös samaa sukupuolta olevat vihitään avioliittoon kirkollisesti.

Tähän on hauska verrata toista kansankirkkoamme, ortodokseja.

On jokaiselle itsestään selvää, että ortodoksipappi on mies. Asiasta ei edes epävirallisesti keskustella, saati, että kirkon päättäjät edes miettisivät asiaa. Vielä vähemmän, että samaa sukupuolta olevat vihittäisiin avioliittoon.

Kuitenkaan en ole kuullut tai lukenut kenenkään ortodoksin purnaavan lehtien palstoilla, nettikeskusteluissa tai muun julkisen sanan palstoilla, miksi näin on ja miksei ole kuten läntisessä sisarkirkossa.

Tässäpä teille, arvon sisarkirkon ihmiset, mietiskeltävää.

Sasi: Naisten palvelusvelvoite väistämätön

80 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Presidenttifoorumin sivulla ei ole linkkiä, jonka takaa ohjelman voisi katsoa. Hyvä juttu kun tietää, että siellä on esimerkiksi Amnesty levittämässä vihapropagandaansa. Meikkähän lähetti joskus postia Joku raja -proggiksen vastuuhenkilölle. Ihmettelin, miksi Amnesty levittää valheita ja lietsoo vihaa. Tää naikkonen vastasi ylimielisesti tyyliin: "ole sää poju hiljaa, Amnestyn porukka vaarantaa henkensä taistellakseen pahaa vastaan maailmassa".

Jorma kirjoitti...

"Presidentinlinnassa keskustellaan tällä kertaa lähisuhdeväkivallasta. Foorumia voi seurata suorana Ylen internetisivuilta."

Imperiumin vastaisku. OPtulan tyypit saavat kuunnella ripitystä, koska ovat julkisesti "totuuden".

Lasken jo melkein päiviä muumiomamman eläköitymiseen. Se ei tule hetkeäkään liian aikaisin.

Jorma kirjoitti...

"Sumuvuori ei kuitenkaan tahdo yhden pakon tilalle toista pakkoa."

Eihän siinä tulisi toista pakkoa, vaan sama pakko kaikille.

"Kun mennään eteenpäin 10-20 vuotta, niin eivät naisetkaan voi siltä enää välttyä, jos meillä asevelvollisuus vielä on, sanoi Sasi."

Sasi on oikeassa, mutta muutoksen on tapahduttava paljon nopeammin.

Mari Kiviniemi osoittautui muuten tässä asiassa ihan aidoksi tasa-arvon vastustajaksi. Hänestä vauvojen hoito ja äitiysloman vietto on naisten asevelvollisuuden hoitoa.

Kiviniemen kannattaisi tutustua hieman tarkemmin Suomen lakiin, niin hän saattaisi ehkä havaita (jos hän osaa lukea), ettei lasten hankkiminen ole kenenkään velvollisuus, mutta asevelvollisuus sieltä lakikirjasta löytyy.

Todellisuudentajun täydellisestä puutteesta kertoo halu verrata palkatonta ja raskasta orjatyötä oman lapsen hoitamiseen. Kiviniemen omilla lapsilla ei varmaan ole helppoa, jos äiti näin ajattelee.

Jorma kirjoitti...

"On jokaiselle itsestään selvää, että ortodoksipappi on mies."

Tai katolinen pappi. Tai rabbi. Tai imaami.

Henry kirjoitti...


Suorat lähetykset:Presidenttifoorumi: Lähisuhdeväkivalta

Jorma kirjoitti...

Tytöt: Seurustelu johtaa naimisiinmenoon

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pappi heittokin oli avaava vertaus telaketjufeministisestä kulttuuristamme.

Meillä on jo vuosikymmenet kauhisteltu julkisuudessa tyyliin, että voi kauheaa, kun joku perähikiän pappi vielä hieman kehtaa kainosti paheksua naispappeutta -joka siis on ollut jo pian 30 vuotta hyväksytty kirkossa Suomessa.

Tosiasiassa 1200 miljoonaan Katolisen ihmisen kirkossa ei ole vielä puhettakaan, että moista feministien sekoilua hyväksyttäisiin. Päinvastoin. Ja pitää muistaa, että nyt puhutaan suurimmasta osasta Eurooppaa ja ainakin 100 miljoonasta Jenkistä. Eli länsimaista.

Lisäksi lähes 400 miljoonaa Ortodoksia ei hyväksy alkuunkaan tällaisia feministien vaatimuksia.

Ei niitä myöskään hyväksy suurin osa helluntailaisista ym "vapaa kirkollisista" joita on 300-400 miljoonaa maailmassa. Taas tästäkin porukasta kohtuullinen osa on ihan länsimaiden alueella.

Ja siis kristittyjä onkin yhteensä vain reilu pari miljardia.

Tämäkin asia vain kuvaa siis sitä, että kuinka feministisessä kulttuurissa elämme "marja-sisko kirkkoherroinemme" ja setan feministi päämiehinemme.

Anonyymi kirjoitti...

Ja hyvähän on vielä huomioida tässäkin kulttuurien vertailussa, että siis tämän setan telaketjufeminismin aika alkaa jo pian olla ohikin valtion päämienemämme, ja ylipäällikkönä. Hän on siis jo hallinnut Suomea 2 kautta.

Humanisti kirjoitti...

Siitähän on ollut jonkin verran keskustelua, että kuuluuko alaikäisten raiskaaminen feminisimin ytimeen vai onko se pikemminkin hauska sivuilmiö. Erään Iinesliinun, vai mikä se on, valitseminen yhteisillä varoilla YLE:n "huippukolumnistiksi, viittaisi siihen suuntaan", että ytimessä ollaan.

(Pistin ton "lähisuhdeväkivaltafoorumin" pyörimään tonne taakse vaikka tiesin katuvani sitä ja eikös vaan Halonen heti vaihtanut aiheen naisten kokemaksi väkivallaksi. Yöks. Eikö se kykene minkäänlaiseen empatiaan kaikkein puolustuskyvyttömimpiä kohtaan?)

Se oli uutinen minulle, että Eve Enslerin Vagina mölinässä raiskataan nuori tyttö ja vielä ylistetään väkivallantekoa. Feministiseen doubletalkkiin kuuluu, että Wikipedia esittelee tämän hirviön prominent anti-violence activistina.

(Holmlund taas mainitsi sivulauseessa ja muutenkin vähätellen, että miehetkin voivat joutua väkivallan kohteeksi. Lapsista hän ei ilmeisesti ollut kuullutkaan.)

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon yläpuoliseen kulttuurien vertailuun voisi vielä heittää lonkalta muistutukseksi, että meillä on myös:

12/20 ministeristä naisia
8/13 EU edustajista naisia

(kumpikin muuten ME lukuja)

Samoin olemme maailman "kärjessä" eroissa ja vielä sillä erikoispiirteellä, että Suomessa juuri nainen on se jättäjä noin 70% tapauksista.

Kuten myös yhden ihmisten, yksinäisten miesten talouksien määrässä.

Toisaalta asevelvollisuus on meillä rasitteena miehille sivistysmaitten viimeisenä.

Kuten myös ehkä maailman eniten naisia suosiva sosialistinen veronsiirto malli.

-

ON TÄMÄ SUOMI VUOSIMALLIA 2010, FEMINISTINEN PASKA MAA MIEHILLE -JA PAHENEE VAIN JOKA PÄIVÄ.

Anonyymi kirjoitti...

Foorumissa Holmlundin jälkeen oli jostain syystä pistetty puhumaan Optulan tutkija, joka vielä osasi antaa aika tasapuolisen kuvan. Kertoi vielä lasten kohtaamasta väkivallasta. Höh, mites nyt Halonen ja feministit sanansa asettelevat, kun ei voi valehdella mitä sattuu? Vai voiko sittenkin ... onhan se yleinen strategia, että mittään ei ymmärretä.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä tuossa "avaavassa" vertailussa voisi huomioida sen, että meillä maksaa ylivoimaisesti eniten "tyypilliset miehiset asiat", eli autot, viihde elektroniikka ja nautintoaineet. Feministisen verotuksen ansiosta miesten tulot ikäänkuin ryövätään takaisin valtiolle, josta ne tutkitusti kulkeutuvan naisten kulutettavaksi.

Esim...nyt kruunun arvon ollessa alhaalla -miehet ovat tuoneet jopa Ruotsistakin esim Volvoja, koska ne ovat niin paljon halvempia siellä, että jopa autoveron jälkeen ne kannattaa lunastaa Suomeen. Käsittämätöntä.

Entä joku keski-eurooppa? Tiedättekö mitä 5 vuotta vanhva mersu maksaa saksassa, entä olut, entä elektroniikka esim isot televisiot? Ja maa siis ei ole BKT sen kummoisempi kuin Suomi.

Anonyymi kirjoitti...

No -se mersu maksaa 1/3 osan Suomesta.

Olutta kaveri toi juuri tarjouksesta. 24 isoa tölkkiä vahvaa olutta maksoi inan alle 4 euroa.

Ja se tekniikan ja elektroniikan hinta.

Tietenkin vielä tuon kaiken luetellun lisäksi voisi puhua jotain ilotyttö tilanteesta akselilla - Suomi vrt Eurooppaan.

Homo kirjoitti...

Minusta naispappeus on hyvä asia, koska se osaltaan auttaa ajamaan tätä joutavaa ja kallista kirkkoa alas. Luulisi 2000-luvulla ja tieteen valtakaudella olevan jo korkea aika lakata uskomasta johonkin satuolentoihin. Tämä on vain yksi askel maallistumisen tiellä, johon kuuluu myös luopuminen ihmisten polttamisesta roviolla, uskonpuhdistus jne.

Anonyymi kirjoitti...

Halosta täytyy vituttaa rankasti, koska kaikki puhujat ovat toistaiseksi puhuneet lähisuhdeväkivallasta eikä siis pelkästään naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Näin siitä huolimatta, että Halonen selvästi yritti aloituksessaan ohjata puhetta feministisen valehtelun suuntaan.

since 1974 kirjoitti...

"Todellisuudentajun täydellisestä puutteesta kertoo halu verrata palkatonta ja raskasta orjatyötä oman lapsen hoitamiseen."

Ei varusmiespalveluksen suorittaminen ole mitään raskasta orjatyötä. Se on meidän isänmaallisten miesten kunniallinen velvollisuus.

Miesten tulee puolustavaa yhteistä kotia, jota naisten tulee hoitaa. Vaikka synnyttäminen ei ole laissa määrättyä, on se silti tehtävä - muuten suomalainen yhteiskunta lakkaa pian olemasta.

Sitten on tietekin erityisryhmiä, kuten homoja, uskovaisia ja vammaisia yms. joille voisi keksiä ehdotettuja kansalaispalveluksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kun pohdin, miten feminismin vastahyökkäys menee: Halonen puuttuu puheeseen ja kierrellen selittää, että naisten väkivaltaisuus johtuu reagoimisesta väkivaltaan. Naiset ovat siis ihan oikeaoppisesti uhreja. Enne he vain olivat niin kilttejä, että eivät käyttäneet väkivaltaan.

Eihän voi mennä niin, että porukka puhuu asian ohi eli ikään kuin väkivalta ei olisi sukupuolittunut ilmiö eli miesten syytä.

Mutta ei onnistu. Seuraavatkin puhujat jatkavat asiallisella linjalla! Katastrofi!

Hienoa! Edes tasavallan presidentti ei pysty manipuloimaan keskustelua feministipropagandan suuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Homo -kyse olikin miesten vallasta vrt feministien valtaan, suhteessa muihin länsimaihin.

Kyllä Suomen kirkkokin kuvastaa tätä Suomen feminististä tilannetta näiltä osin. Se on ikäänkuin osa kulttuurista ilmapiiriämme. Ja se kertoo karua kieltään naisten vallasta joka sektorilla maassamme.

-

Mutta Henrylle siis vielä vinkiksi, sillä hänhän on johtavia tutkijoita tällä saralla, eli

En tosiaan ole missään nähnyt sellaista vertailua, jossa oltaisiin huomioitu keskiverto Suomalaisen miehen "ostosten" verotusta, ja hintaa suhteessa muihin länsimaihin.

Keskivertomieshän tunnetusti pitää (1.) yksityisautoilusta, sen lisäksi hän pitää useasti (2.) tv:stä, atk:sta ja stereoista (kodin elektroniikka) sekä (3.)oluesta. Aika paljon näiden ympärillä pyörii miehinen työviikko + vkl vietto, ja näihin asioihin menee hänen palkkansa.


-

Uskon että olemme tällaisessa "ostovoima" vertailussa järkyttävässä tilanteessa, suhteessa muihin länsimaalaisiin miehiin. Norjassa tietysti on myös hinta korkealla "miesten keskiverto kulutustuotteissa", mutta ne palkatkin ovat sitten öljyrahojen takia huikeita.

Anonyymi kirjoitti...

Tai olen yhden tällaisen nähnyt, mutta ne tuotteet olivat valikoiti siihen aivan kummallisesti (ja tarkoituksen hakuisesti?).

Homo kirjoitti...

Kai muuten tiesitte uskonpuhdistajastamme tämän asian, josta ei paljon koulussa puhuta:

On the Jews and Their Lies (German: Von den Jüden und iren Lügen; in modern spelling Von den Juden und ihren Lügen) is a 65,000-word treatise written by German Reformation leader Martin Luther in 1543.

In the treatise, Luther writes that the Jews are a "base, whoring people, that is, no people of God, and their boast of lineage, circumcision, and law must be accounted as filth."[1] Luther wrote that they are "full of the devil's feces ... which they wallow in like swine,"[2] and the synagogue is an "incorrigible whore and an evil slut".[3] He argues that their synagogues and schools be set on fire, their prayer books destroyed, rabbis forbidden to preach, homes razed, and property and money confiscated. They should be shown no mercy or kindness,[4] afforded no legal protection,[5] and these "poisonous envenomed worms" should be drafted into forced labor or expelled for all time.[6] He also seems to advocate their murder, writing "[w]e are at fault in not slaying them."[7]

Homo kirjoitti...

Jospa tulisi tästä punapresidenttimme foorumista samanlainen pannukakku kuin siitä jostain ihmeen kehitysmaakokouksesta, jonne piti haalia väkeä Afrikkaa myöten ja sitten kun osoittautui millaiseksi pannukakuksi se on muodostumassa, eivät ne afrikkalaiset halunneet edes kätellä, esiintyä samassa kuvassa tms Halosen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Hanna Syrjälä Tampereen yliopistosta taisi olla presidentin jälkeen ensimmäinen, joka yritti ohjata keskustelua feministisen propagandan suuntaa. Väkivaltauutisointi kun on siinä mielessä pielessä, että kirjoitetaan vasta sitten kun mies on tappanut vaimonsa. Mediassa pitäisi kertoa syvällisemmin taustoista eli vallankäytöstä ja mitä niitä nyt onkaan. Halonen hymyili aurinkoisesti.

Ritva Karinsalo sen sijaan sabotoi Halosen tarkoitusta entisestään. Väkivaltaa ei pitäisi käsitellä yhtenä möykkynä, koska väkivallan tekijöitä on monenlaisia. Sama kritiikki on toistunut useassa puheenvuorossa. Kritiikin kohde lienee, vaikka sitä ei kehdata suoraan sanoa, Halosen edustama feminisinen propaganda.

Henry kirjoitti...

Filatov edisti tapansa mukaan feminististä propagandaa. Muuten tilaisuus vaikuttaa järjestöjen rahankeruuprojektilta, jossa jokainen eri järjestöjen edustaja korostaa oman rahoituksen lisäämisen tarpeellista.

Aili Nemola: "...miten miehet saavat käyttäytyä alkkoholin vaikutuksen alaisina"

Jorma kirjoitti...

"Vaikka synnyttäminen ei ole laissa määrättyä, on se silti tehtävä - muuten suomalainen yhteiskunta lakkaa pian olemasta."

Entäs naiset, jotka eivät synnytä? Tai yksinhuoltajaisät? Heitäkin on.

Onhan siellä ollut äitejä, tai ainakin tulevia sellaisia jo nytkin, joten argumentaatiosi kuivuu kasaan sitäkin kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Aili Nemola Kristiina-instituutista tietysti syyllistää viran puolesta miehiä. Muuten hän piti feministiksi harvinaisen järkevän puheenvuoron. Suomessa taitaa tosiaan olla sellainen ikävä perinne, että miesten kännistä hölmöilyä sallitaan ja jopa ihaillaan.

Homo kirjoitti...

Muistaako kukaan mikä oli nimeltään tämä Halosen kehitysmaakokous, josta tuli melkoinen pannukakku. Pikaisella googlaamisella ei tuntunut löytyvän, ilmeisesti se on haluttu unohtaa mitättömyytensä takia...

Naisasifoorumista kirjoitti...

Täh! Mitä tapahtui äsken kirjoittamalleni kommentille? No, lyhyesti uudestaan: Annika Lapintie luulee, että lapset näkevät kotona lähinnä isän äiti kohdistamaa väkivaltaa, vaikka juuri asiantuntija kertoi, että suurin piirtein puolessa tapauksista äiti on väkivaltainen osapuoli. Onko mitään tapaa saada faktoja tällaisten feministien kaaliin? No, onneksi se asuu tuossa melkein naapurissa, joten voin ottaa asian esille, kun seuraavan kerran nähdään sunnuntaikävelyllä.

Jorma kirjoitti...

"Muuten tilaisuus vaikuttaa järjestöjen rahankeruuprojektilta, jossa jokainen eri järjestöjen edustaja korostaa oman rahoituksen lisäämisen tarpeellista."

Tosiasiahan on, että nämä järjestöt ovat ensisijaisesti kiinnostuneita omasta rahoituksestaan ja vasta toissijaisesti, jos sittenkään, mistään muusta. Niinpä väkivallan määrästä pitää esittää mahdollisimman yliampuvia arvioita, jotta ongelma tuntuisi isolta, järjestöjen toiminta tarpeelliselle ja jotta rahoitus saataisiin maksimoitua. Luonnollisesti tästä seuraa se, ettei ongelman ratkaiseminen oikeasti ole näiden järjestöjen intresseissä.

Jotenkin tästä kaikesta tulee mieleen Parkinsonin laki.

Parkinson's Law

Jorma kirjoitti...

"Suomessa taitaa tosiaan olla sellainen ikävä perinne, että miesten kännistä hölmöilyä sallitaan ja jopa ihaillaan."

Tämä taitaa valitettavasti olla totta, tosin se on sitä myös naisten kohdalla. Kielletty hedelmä houkuttaa.

Jorma kirjoitti...

"Annika Lapintie luulee, että lapset näkevät kotona lähinnä isän äiti kohdistamaa väkivaltaa, vaikka juuri asiantuntija kertoi, että suurin piirtein puolessa tapauksista äiti on väkivaltainen osapuoli."

Plus että se on yleensä äiti, joka hakkaa nämä samaiset lapset.

"Onko mitään tapaa saada faktoja tällaisten feministien kaaliin?"

Ei taida olla. He ovat toivottomia tapauksia.

Henry kirjoitti...

Puu-Oksanen siirtää propagandan voimakkuuden ihan uudelle tasolle.

Naisasiafoorumista kirjoitti...

"Puu-Oksanen siirtää propagandan voimakkuuden ihan uudelle tasolle."

Juu, ja se on, jos sallitaan että sanon, juuri habitukseltaan juuri niin ylimielisen vastenmielinen kuin voi näistä viharyhmien edustajista voi kuvitella.

Irvokkaasti hän lopuksi todisti, että tyttöjen väkivaltaisuus johtuu pojista.

Jorma kirjoitti...

"Irvokkaasti hän lopuksi todisti, että tyttöjen väkivaltaisuus johtuu pojista."

Puupää, mikä puupää.

Anonyymi kirjoitti...

Vem är det egentligen som slår

http://ingrid-carlqvist.blogspot.com/2009/08/vem-ar-det-egentligen-som-slar.html


Violence among women soars as record 250 are arrested every day

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1246802/Record-number-women-arrested-violent-crimes.html


-Elias

Anonyymi kirjoitti...

En haluaisi kohdata Pia Puupäätä kaulin kädessä

Homo kirjoitti...

Millä tavalla tämän Puupään mukaan mininarttujen väkivaltaisuus johtuu pojista?

Henry kirjoitti...

PUU: "Suomessa on vallalla poikien nyrkkitappelukulttuuri. Ajatellaan, että on reilu tapa selvitellä asiat nyrkkitappelulla. Tytöt omaksuvat pojilta tuon kulttuurin".

Homo kirjoitti...

Mother charged with 'acid death' girl's murder

Homo kirjoitti...

Tuolla Puupään argumentaatiolla pitääkin jatkossa kutsua kaikkea miesten tekemää väkivaltaa äideiltä opituksi. Suomessa vallitsee väkivallan kulttuuri, jossa suuri osa äideistä pahoinpitelee lapsia ja hyväksyy ruumiillisen kurituksen, josta lapset oppivat väkivallan hyväksyttävänä keinona ratkaista ongelmia.

Lisäksi narttujen raskausaikainen päihteidenkäyttö lisää riskiä kaikenlaisista aivovaurioista, jotka luultavasti heikentävät ilmpulssikontrolliakin ja siten lisäävät väkivallan riskiä sen jo ennestään tunnetun suuren syrjäytymisriskin lisäksi.

Naisasiafoorumista kirjoitti...

Helena Ewalds Puupään jälkeen edusti taas keskustelun toista laitaa. Puhutaan lähisuhdeväkivallasta eikä väitetä, että se on naisiin kohdistuvan väkivallan synonyymi (sikäli kuin alustusta ehdin kuulla).

Ihan lohdullista on huomata, että porukka ei suostu joitain poliitikkoja ja feministejä lukuun ottamatta Halosen kehotuksista huolimatta rajaamaan keskustelua feminististen valheiden perusteella, kuten taisin jo sanoa.

Keskustelun seuraamista tosin hiukan häiritsee tämä doubletalk (mikä se on suomeksi). Jos joku sanoo: "lähisuhdeväkivalta on suuri ongelma" ja tarkoitta "miesten naisiin kohdistama väkivaltaisuus on suuri ongelma".

Naisasiafoorumista kirjoitti...

Reet Nurmea ja Heli järvistä kun kuuntelee, tulee pohtineeksi tuota doubletalkia. Onko se mietitty strategia, että sotketaan lähisuhdeväkivalta ja naisiin kohdistuva väkivalta keskenään tietyllä aika näppärällä tavalla.

Ensin sanotaan, että ongelma on miehet. Sitten tarkennetaan sen tyyppisillä lauseilla kuin "aviopuolison tekemä väkivalta, nuorten väkivaltaisuus" ja niin edelleen. Olisi tyhmää propagandamielessä syyllistää jatkuvasti yksilöidysti miehiä, koska pian tyhmempikin huomaisi, että puhutaan pahantahtoista pötyä. Kuitenkin implikoidaan, että miehistä tässä puhutaan.

Vihreiden Heli Järvinen ainakin aika nerokkaasti propagandamielessä lopetti (muistinvaraisesti) antamalla tukensa niille 50 naiselle, joita tänäänkin pahoinpidellään kotonaan. "Aah, kun puhutaan lähisuhdeväkivallasta, puhutaankin miesten naisiin kohdistuvasta väkivallasta, minä kun luulin ..."

Arajärvi ei myöskään ole kuullut naisten väkivaltaisuudesta. Hieno suoritus, kun ottaa huomioon, että hän on erityisen huolestunut lapsiin kohdistuvasta väkivallasta.

Naisasiafoorumista kirjoitti...

Perussuomalaisten Pirkko Ruohonen-Lerner piti harvinaisen tolkullisen puheenvuoron. Aika outoa. Siis perussuomalainen!

Pia Puupää yrittää tietenkin kyseenalaistaa alkoholin ja väkivallan yhteyden ja tehdä miehistä syyllisiä naisten juoppouteen, koska aikansa nainen jaksaa ottaa turpaan ja sitten ratketaan ryyppäämään. Näin olivat kuulemma kertonut, ei yksi tai kaksi naista turvakodeissa.

Entäs tämä: Akateemisilla naisilla kuulemma erityisesti suuri riskiä joutua väkivallan uhriksi parisuhteessa (siis tietty naisuhritutkimuksen perusteella). Ja hehän nyt eivät juo lainkaan. Mitä logiikkaa!

Pia Puupää on symbolisen väkivallan mestari?

Jorma kirjoitti...

"Onko se mietitty strategia, että sotketaan lähisuhdeväkivalta ja naisiin kohdistuva väkivalta keskenään tietyllä aika näppärällä tavalla."

Epäilemättä tämä on ihan tarkoituksellista.

Feministit pelaavat, kuten aina, likaista peliä.

Anonyymi kirjoitti...

"Rakkausrintamalla on toki myös suruja, varsinkin niillä tytöillä, jotka eivät ole koskaan seurustelleet. Heistä kuusi kymmenestä oli huolissaan siitä, ettei kukaan rakastu heihin tai etteivät he kelpaa sellaisena kuin ovat.

- Tämä tulos pysäytti ja särki sydäntä, sanoi tutkimustuloksia kommentoinut Väestöliiton seksuaaliterapeutti Maaret Kallio.

- Kuinka kovasti tytöt miettivät, että riitänkö ja olenko hyvä ja sopiva. Nuoruudessa on normaalia miettiä, että riitänkö, mutta hyvin tärkeää on koko ajan säilyttää ajatus itsestä potentiaalisena kumppanina. Joka ikisessä on viehätysvoimaa. Se nuorille täytyy muistaa sanoa, Kallio muistutti varsinkin nuorten vanhempia."

(Jorman postaama linkki Tytöt: Seurustelu johtaa naimisiinmenoon)

---

Jälleen kerran ATM:t unohdetaan kokonaan ja surkutellaan, kun tytöt aliarvioivat itseään. Kenellekään ei varmaan tule edes mieleen, että pojilla voisi olla sama ongelma - ja väittäisin vielä että paljon, paljon pahempana. Syrjäytyneiden miesten määrä suomessa on huomattava.

Lähes jokainen nainen kuitenkin saa halutessaan miehen, kun taas miesten täytyy kehittää itseään, harjoitella, uhrata omaisuuttaan ja yrittää jatkuvalla syötöllä, se on fakta. Toisilta se käy helpommin, mutta periaate on kuitenkin aina se, että mies on se vaikutuksen tekemiseen velvoitettu osapuoli.

Eikö olisi aika antaa jo AT-miehillekin suunvuoro? Ei sillä, että vähättelisin tyttöjen paineita, mutta jotenkin vaan tuntuu, että mediassa ja tutkimuksissa tästä syrjäytyneiden miesten ryhmästä ei haluta puhua. Olenko ainoa, joka aistii taustalla sellaista mustavalkoista "syrjäytyminen on aina miehen oma syy" -ajattelua?

Mutta tietysti tässä vaiheessa tulee se ATM:ien kuilu: jos ATM tuo esille ATM:ien ongelmia, niin seuraa vaan säälinsekaista halveksuntaa ja jopa vihaa. AT-miestä pidetään ruikuttaja-nörtti-pelkuri-luuseri-pellenä, AT-naista (mikäli sellaisia edes on) upeana ihmisenä, jota on (taas kerran) systemaattisesti syrjitty miesten toimesta.

ATM ei voi avata suutaan mistään yhteiskunnallisesta asiasta ilman, että joku rupeaa pilkkaamaan ja heittää sen "ruikuttava luuseri"-kortin keskusteluun. On mielipide sitten mikä vain mistä vain, sen voi aina kuitata kun syyttää sen esittäjää katkeraksi ikisinkuksi, joka vihaa naisia. Joka kerta.

Kaikkein naurettavin juttu tässä taannoin oli se, kun joku feministi-jonka-nimeä-en-enää-jaksa-muistaa hyökkäsi Ilman Naista -sarjakuvan kimppuun. Ihan järkyttävää luettavaa! Itseään akateemisena älykkönä ja suvaitsevaisena pitävä ihminen oli ihan tosissaan sitä mieltä, että ATM:ien taide on pelottavaa ja arvotluttavaa - ja vähintäänkin moraalitonta! Eli siis se, että joku ATM piirtää (sivumennen sanoen harvinaisen laadukkaan) sarjakuvan, on jotenkin *vähemmän* hyväksyttävää, kuin menestyvien miesten ja naisten? Ihan tolkutonta!

Ja valitettavasti tällainen ajattelutapa edustaa niin laajaa joukkoa, ettei voi enää puhua yksittäistapauksesta. ATM:n elämä on aina sitä samaa herjaamista ja syyllistämistä, joka ei yllättävää kyllä tapahdu pelkästään YTM:ien, vaan yleensä etenkin naisten toimesta. Mitä kummaa me ATM:t olemme tehneet heille ansaitaksemme tällaisen kohtelun? En kertakaikkiaan ymmärrä!

Noh, tulipa taas avauduttua. Tämä blogi lienee ainoita paikkoja, joissa tästä asiasta voi keskustella vapaasti ilman pilkkaa ja vihaa.

- Yksi "vihainen miesaktivisti" ja ikuinen ATM -

bmaad kirjoitti...

"Luonnollisesti tästä seuraa se, ettei ongelman ratkaiseminen oikeasti ole näiden järjestöjen intresseissä."

Eikös valtio voisi ryhtyä rahoittamaan jotain uusnatsistista järjestöä siinä ohessa?

Anonyymi kirjoitti...

Väkivallan virkanaiset jatkavat linjallaan. Ewaldsin ja Pia Puu Oksasen ajattelu perustuu fundamentaaliin ideologiaan, jonka sisältönä on ryhmään kohdistuva toiminta, vallankäyttö toisen ryhmän taholta. Tuota oppia halutaan soveltaa lainsäädäntöä myöten, jolloin ajatuksena on painottaa ryhmään, naisiin kohdistuvat teot muusta poikkeavaksi. Kuvaan kuuluu vastaavasti myös naisen toiminnan puolustuksellisuuden lähtökohtaisuus.
Ewalds esitti kuvitteellisen tapauksen esimerkkinä naisen kohtaamista hankaluuksista väkivaltatapauksissa. Kuvatut ongelmat olivat enemmänkin niitä, joiden kohteeksi miehet tavanmukaisesti joutuvat (avunsaannin vaikeus, uhka lasten menetyksestä..)
Lisäksi Ewalds antoi väärän todistuksen esim. neuvoloitten kohdalla. Niitä ohjeistettiin muutama vuosi sitten suorasukaisesti hakemaan ja vahvistamaan naisten uhrikokemuksia, sensijaan ohjeistus puuttui naisen toiminnan selvittämisestä, isiltä ei kehotettu kysymään. Samoin lasten asema suojattomana äidin hoteissa jäi sivuun ohjeistuksessa.

Pia Puu Oksanen on esimerkki vakaumuksellisesta fundamentalistista. Hän toistelee nuorten naisten uhriutumista, kun juuri olemme saaneet tietää tyttöjen ja nuorten naisten väkivaltaisuudesta.

Hannu T. Sepponen

bmaad kirjoitti...

"Jälleen kerran ATM:t unohdetaan kokonaan ja surkutellaan, kun tytöt aliarvioivat itseään. "

Niin tapahtuu. Itse en ole
ihan ATM, mutta naiset aikalailla nirsoilevat tänne KTM:ien puolellekin. Ei se kaupassa käyminen minultakaan niin ystävällisissä merkeissä aina suju. ;(

Live-elämässä tunnen muutaman atm:n ja olen huomannut, että he pyrkivät ottamaan minusta mallia, koska olen
saanut hyvännäköisiä naisia. Eipä taida hirveästi auttaa heidän suhteen. Alapuolista KTM:ää matkiva ATM:ä on sitä paitsi surkuhupaisa näky. Kyllä naiset näkevät, että MINÄ olen se parempi, jos pitää valita. :)

"Kenellekään ei varmaan tule edes mieleen, että pojilla voisi olla sama ongelma - ja väittäisin vielä että paljon, paljon pahempana. "

Eikä sekään helpota, että
tällä palstalla monet miesaktiivit ovat rajanneet parinmuodostuksen tasa-arvo-ongelmien toiselle puolen. Kyllä tasa-arvon tulo vaikuttaa parinmuodostukseen jonkin verran.

Itse en silti usko, että ATM:ien ongelmaa voidaan ratkaista kovin loogisesti, koska naisten intressit tutustua miinusarvoiseen kääpään ovat vähäiset. Jos haluat naisen saat sen kuitenkin matkustamalla Aasiaan, tai sitten voit yrittää taivutella jonkun naisen muuttamaan pariutumisen motiiveja.

"Syrjäytyneiden miesten määrä suomessa on huomattava."

Ottaen huomioon, että siellä on AT- ja KT-miehiä, voidaan puhua kohta viidenkymmenen prosentin syrjäytymästä. Samalla kun otetaan huomioon miehen kannalta enemmän tai vähemmän epätyydyttävät heterosuhteet päästään jo yli 98%:n syrjäytymään.

"Toisilta se käy helpommin, mutta periaate on kuitenkin aina se, että mies on se vaikutuksen tekemiseen velvoitettu osapuoli. "

No joskus olen ihan vaan olemalla (hiljaa) tehnyt vaikutuksen. Olen joskus mennyt tansseihin, istunut tanssilavan nurkkaan ja odottanut, että nainen tulee - nainen tuli - ja sitten tapasimme taas junassa ja sovimme treffit. ;) Eli poikkeuksia
on.

"Eikö olisi aika antaa jo AT-miehillekin suunvuoro? Ei sillä, että vähättelisin tyttöjen paineita, mutta jotenkin vaan tuntuu, että mediassa ja tutkimuksissa tästä syrjäytyneiden miesten ryhmästä ei haluta puhua."

Kyllähän naisillakin on omat
rumilus-ryhmänsä.

"Olenko ainoa, joka aistii taustalla sellaista mustavalkoista "syrjäytyminen on aina miehen oma syy" -ajattelua?"

Et. Kyllä miehiä syrjäytyy moninkertainen määrä naisiin nähden.

"Mutta tietysti tässä vaiheessa tulee se ATM:ien kuilu: jos ATM tuo esille ATM:ien ongelmia, niin seuraa vaan säälinsekaista halveksuntaa ja jopa vihaa."

Niin, minusta ATM:n kannattaa käydä töissä ja matkustella Aasiaan, jossa vastaanotto naisilta on olemassa. Tietysti se voi olla naisen hyväksikäyttöä, mutta muitakaan vaihtoehtoja ei oikein ole.

Jos haluat suomalaisen naisystävän niin se on teoriassa mahdollista, mutta tuon naisen pitäisi osata olla piittaamatta tietyistä ominaisuuksista, jotka saattavat tuntua yleisesti vastenmielisiltä.

"Itseään akateemisena älykkönä ja suvaitsevaisena pitävä ihminen oli ihan tosissaan sitä mieltä, että ATM:ien taide on pelottavaa ja arvotluttavaa - ja vähintäänkin moraalitonta! "

No hänelle voisi sitten suositella ATM:ien ruoskimista terapiana.

bmaad kirjoitti...

"Todellisuudentajun täydellisestä puutteesta kertoo halu verrata palkatonta ja raskasta orjatyötä oman lapsen hoitamiseen. Kiviniemen omilla lapsilla ei varmaan ole helppoa, jos äiti näin ajattelee."

Äiti varmaan maastohousut päällä ja rynnäkkökivääri olalla hoitelee lapsiaan.

Ja näinhän sen pitää tulevaisuudessa mennäkin. Kaikki asepalvelukseen. Ja kaikille pitkä asepalvelus.

asdfg kirjoitti...

Jorma: "Tosiasiahan on, että nämä järjestöt ovat ensisijaisesti kiinnostuneita omasta rahoituksestaan ja vasta toissijaisesti, jos sittenkään, mistään muusta."

Olen itsekin alkanut tulla tähän lopputulemaan. Kukapa itsensä tarpeettomana irtisanoisi.

bmaad kirjoitti...

"Olen itsekin alkanut tulla tähän lopputulemaan. Kukapa itsensä tarpeettomana irtisanoisi."

Kuinkas paljon noilla on kuukausipalkat? Osaako kukaan sanoa?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo järjestön "rahoitus matematiikka" pelaa myös naisvaltaiseen julkiseen sektoriin yleisesti.

Tuottavuutta ja tehokkuutta ei niinkään tarvi miettiä -vaan päinvastoin -miten keksisi muka "lisätöitä", joille voisi vaatia sitten rahaa miespainotteiselta, yksityiseltä sektorilta joka toimii markkinoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Se tässä vaan miettityttää, että kuinka paljon naisiin kohdistuvaa parisuhdeväkivaltaa muumiomamma on itse harrastanut?

:a]

Heiskala kirjoitti...

Suomen "Amnesty" rikollisjoukko?

Jorma: "Presidenttifoorumin sivulla ei ole linkkiä, jonka takaa ohjelman voisi katsoa. Hyvä juttu kun tietää, että siellä on esimerkiksi "Amnesty levittämässä vihapropagandaansa. Meikkähän lähetti joskus postia Joku raja -proggiksen vastuuhenkilölle. Ihmettelin, miksi Amnesty levittää valheita ja lietsoo vihaa. Tää naikkonen vastasi ylimielisesti tyyliin: "ole sää poju hiljaa, Amnestyn porukka vaarantaa henkensä taistellakseen pahaa vastaan maailmassa"."

Myös erityisesti natsit olivat, omasta mielestään, valmiita "vaarantamaan henkensä taistellakseen pahaa vastaan maailmassa".

Suomen "Amnesty" on Amnesty Internationalin häpeäpilkku - henkisen väkivallan ja petoksen tielle lähtenyt, no niin, siis suoraan ja suomeksi sanottuna ihmisoikeusrikoksia propagoiva rikollisjoukko. Näin siis harkiten ja erityisen maltillisesti ilmaistuna.

:a[

miehetonsikojafoorumista kirjoitti...

Miksei joku jakaisi palkintoa vuoden törkeimmästä feministivedätyksestä? Puu-Oksan esiintyminen ansaitsisi sellaisen, kun hän spindoctoroi "uudet" tiedot naisten väkivaltaisuudesta miesten syyksi. Eli tyttöjen väkivaltaisuus johtuu siitä, että ovat oppineet poikien tapoja. Naisten juoppous taas johtuu siitä, että vuosikausien hakkaaminen saa ryyppäämään. Tämän lisäksi feministipaska on pilannut Amnestyn maineen propagandistisella Joku raja -kampanjalla. No, ei kai hän yksinään ole sitä pilannut, kai Amnestyn täytyy muutenkin olla feminismin saastuttama.

Palkinto voisi olla vähän leikkimielinen (vaikka tietysti näistä puupään valheista on leikki kaukana niin kauan, kun hän pystyy vääristelemään väkivallan todellisia kasvoja ja siten edistämään väkivaltaa). Palkinnon nimi voisi olla Justiina Puupää ja pystinä kaulin.

Eihän tällaisen palkinnon perustaminen olisi sen ihmeellisempi proseduuri kuin vaikka, että minä nyt sen perustin. Parempi kuitenkin olisi, jos sen antaisi joku, jolla olisi oma sivusto netissä.

Heiskala kirjoitti...

Muumiomamma,
jääköön jo omaan arvoonsa

( Ai että mä nautin! - taas! :a)

"Mutta ei onnistu. Seuraavatkin puhujat jatkavat asiallisella linjalla! Katastrofi!

Hienoa! Edes tasavallan presidentti ei pysty manipuloimaan keskustelua feministipropagandan suuntaan."


"Ritva Karinsalo sen sijaan sabotoi Halosen tarkoitusta entisestään. Väkivaltaa ei pitäisi käsitellä yhtenä möykkynä, koska väkivallan tekijöitä on monenlaisia. Sama kritiikki on toistunut useassa puheenvuorossa. Kritiikin kohde lienee, vaikka sitä ei kehdata suoraan sanoa, Halosen edustama feminisinen propaganda."


Muumiomamman maailma muumioutuu hyvää vauhtia ja on jäämässä aivan omaan -ja jäälleen harkiten ilmaistuna - haisevaan arvoonsa.

Aivan loistava:a]

Anonyymi kirjoitti...

Jeff Hearn ansaitsi myös Justiina Puupään kaulinpalkinnon feministivedätyksestään. Väite, että naiset ovat tuskin koskaan syyllisiä lähisuhdeväkivaltaan, on ehkä jopa feminstikriteereillä hyvin valehdeltu. Vihaakin lietsotaan mukavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Jospa perustaisimme jonkinlaisen yhteenliittymän vain tuollaisen palkinnon jakamiseksi?

Heiskala kirjoitti...

Näin se käy, asioiden hoito, ja kansanvalta:

Tuosta asevelvollisuusasiasta: kutkuttava tilanne, ja hyvin helppo lukea.

SDP esittää näitä uusia ajatuksiansa sen vuoksi, että se pelkää jo vaaleja.

Ja Kimmo Sasi( Kokoomus ) taas esittää mitä esittää sen vuoksi, että saisi naiset äänestämään Naton puolesta, ( Kokoomusta ). Tätä asetelmaa on mukava meidän sitten hyödyntä:a]!

:ah so!

Anonyymi kirjoitti...

"Jospa perustaisimme jonkinlaisen yhteenliittymän vain tuollaisen palkinnon jakamiseksi?"

Anonyymit antifeministit? ;-)

Heiskala kirjoitti...

Muumiomamman maailmaa

:ah so!

Homo kirjoitti...

Ehkä olisi oikeasti aika ottaa joku vuosittainen miesvastaisuuden häpeäpalkinto (Puupää?) käyttöön, jonka myöntämisestä voitaisiin antaa lehtitiedote - samoin kuin samassa yhteydessä palkinto ansioituneesta toiminnasta miesten hyväksi (esimerkiksi Henry voisi olla ihan hyvä ehdokas tällaiseen).

Anonyymi kirjoitti...

Puupää-palkinto ( Vuoden Puupää ) olisi aivan hyvä nimi.

Homo kirjoitti...

Palkinnon myöntävänä tahona voisi toimia esimerkiksi Miesten tasa-arvo ry. Palkinnon myöntämisen yhteydessä olevassa juhlapuheessa & lehdistötiedotteessa olisi tietenkin hyvä antaa muutama esimerkki hyvistä tai huonoista teoista, joista kenties joitain päätyisi jossain tiedotusvälineissä siteerattavaksikin.

Homo kirjoitti...

Tosin palkinto nimeltä Puupää on kyllä ilmeisesti jo jossain muussa käytössä:

Ville Rannalle Puupää-palkinto

Mutta ainahan voi miettiä jotain muita negatiivisia, muttei liian törkeitä nimityksiä. Vuoden liero on ehkä sopimaton.

Anonyymi kirjoitti...

Justiina oli siis Pekan kauliina heilutteleva vaimo. Vai oliko se pätkän vaimo? Justiinan kaulin -palkinto parhaasta miesten terrorisoinnista?

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden Moilaska?

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden Juustiinan kaulin alkaa olla aika hyvä, varsinkin kun se on jo tuotteena asiallisesti muotoiltu.

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden Asiattoman tiedon vattu?

Anonyymi kirjoitti...

Tarja kaulin?

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden Ämmä.

Anonyymi kirjoitti...

Tarja-palkinto olsi niin alentava, että se olisi paras.

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden Valehtelija?

Anonyymi kirjoitti...

"Vuoden Valehtelija?"

Jeff Hearn? Pia Puu Oksanen? Sofi Oksanen?

Anonyymi kirjoitti...

TIETOISKUJA:


"Miehet joutuvat perheessä törkeän pahoinpitelyn uhriksi useammin kuin naiset."

"Lapsen pahoinpitelijä on yleesä nainen"

"3/4 surmatuista lapsista on naisten surmaamia"

"3/4 eroista on naisten hakemia"

"laki ei ole naiselle ja miehelle sama"

"Suomessa miehellä on erioikeus palkattomaan pakkotyöhön"

"Suomessa naisen euro on 125 senttiä"

"Montako senttiä on lapsen isä?"

"Suomessa miehen elämä on 90% elämästä"

since 1971 kirjoitti...

"Entäs naiset, jotka eivät synnytä? Tai yksinhuoltajaisät? Heitäkin on."

Totta, ja se on kyllä ikävä juttu.

since 1974 kirjoitti...

... tarkoitan 1974.

Jorma kirjoitti...

"Palkinnon myöntävänä tahona voisi toimia esimerkiksi Miesten tasa-arvo ry."

Kannatan tätä.

Anonyymi kirjoitti...

Miestentasa-arvo ry jakaa vuosittaisen ....... - palkintonsa.

Ehdotuksia ja äänestystä sitten kehiin.

Anonyymi kirjoitti...

Miestentasa-arvo ry jakaa vuosittaisen Änkyrä-palkintonsa?

Anonyymi kirjoitti...

Miestentasa-arvo ry jakaa vuosittaisen What a fool -palkintonsa?