tiistaina, helmikuuta 16, 2010

Naiset kansalaispalveluun

Sdp haluaa myös naiset kansalaispalveluun

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan työntekijät taantuman voittajia

Hallituksen tasa-arvo-ohjelma

Women do not care about what a man looks like

No longer a registered sex offender, but the stigma remains


Is a program aimed at empowering women in science hurting the industry?
Over the past decade the National Science Foundation has funneled $135 million into a "gender bias program" called Advance. Its stated purpose: to advance women in science. In practice it does little to help women, but its potential to inflict lasting damage on fields that drive the American economy--engineering, physics and computer technology--is enormous.

Virginia Valian, a feminist psychologist at Hunter College, is credited with providing Advance with its "conceptual tools." With the help of a $3.9 million NSF grant, she and her colleagues developed the Gender Equity Project, which sponsors workshops aimed at transforming American laboratory culture. According to Valian, the compulsive work habits, single-minded dedication and "intense desire for achievement" that typify elite scientists not only marginalize women but also compromise good science. She says, "If we continue to emphasize and reward always being on the job, we will never find out whether leading a balanced life leads to equally good or better scientific work."

Kertokaas joku runo, millä saan nätisti kerrottua miehelle että hänellä on liian pieni?

Why Women Cant be A Mechanic?

SUOMALAINEN NAINEN ON TUNTEETON YLIPAINOINEN VARIKSENPELÄTIN

69 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Sdp haluaa myös naiset kansalaispalveluun"

Ihan hyvä juttu, että asia on nostettu esille. Lisää painetta muille puolueille reagoida jotenkin. Samoin kuin Sinnemäen kantakin, tietysti.

Toivoa sopii, että ensi vaalit olisivat vihdoin tasa-arvovaalit miesten kannalta.

Jorma kirjoitti...

"Sosiaali- ja terveydenhoitoalan työntekijät taantuman voittajia"

Itkut voidaan siis siellä suunnalla lopettaa.

Jorma kirjoitti...

"Hallituksen tasa-arvo-ohjelma"

Hallituksen tasa-arvo-ohjelma saa täystyrmäyksen, kuten pitääkin. Hyvä!

Jorma kirjoitti...

"Kertokaas joku runo, millä saan nätisti kerrottua miehelle että hänellä on liian pieni?"

Nätisti kerrottua? Ei se ole mahdollista. Turha esittää mukavaa, jos ei sitä ole.

vestigia kirjoitti...

"Sosiaali- ja terveydenhoitoalan työntekijät taantuman voittajia"

Itkut voidaan siis siellä suunnalla lopettaa.


Siitä vaan hoitsukouluun, jos käy kateeksi. Sos.terv. alan palkkaratkaisussahan nimenomaan hoitajien palkkoihin tuli selvät korotukset.

Mielenkiintoista muuten nähdä, kuinka hoitajien ja lääkärien kapenevat palkkaerot ja muuttuvat sukupuolijakaumat (tulevaisuudessa yhä useammin naislääkäri ja mieshoitaja) tulee vaikuttamaan alan työnjakoon.

Minä ennustan, että reippaat miehet tulevat kaappaamaan ujoilta lääkäritytöiltä ison osan esim. mielenkiintoisista ja hyväpalkkaisista toimenpiteistä.

Sitten taas kun mummo pitäisi riisua makuuhaavojen tarkastusta ja siteiden vaihtoa varten, sanoo karski mieshoitsu ujolle naistohtorille: "tee ite, mulla on nyt vähän kiire".

Jorma kirjoitti...

"Siitä vaan hoitsukouluun, jos käy kateeksi."

Ei käy. Sääliksi käy niitä miehiä perheineen, jotka ovat nyt vailla töitä. Halveksunta on puolestaan varattu niille idiooteille, eli lähinnä feministeille, jotka ovat vastustaneet elvytystoimien suuntaamista näille miesvaltaisille aloille.

Jape kirjoitti...

vestigia: "Siitä vaan hoitsukouluun, jos käy kateeksi. Sos.terv. alan palkkaratkaisussahan nimenomaan hoitajien palkkoihin tuli selvät korotukset."

Seuraavaksi kun akateeminen työtön (useimmiten nainen) valittaa, niin kehoitammeko häntä menemään amikseen ja kouluttautumaan putkimieheksi tai levyseppä-hitsaajaksi? Noilla aloilla on suht'hyvin töitä ja palkat on ihan OK. Paskastahan se työ toki on hiukan...

vestigia: "Mielenkiintoista muuten nähdä, kuinka hoitajien ja lääkärien kapenevat palkkaerot ja muuttuvat sukupuolijakaumat (tulevaisuudessa yhä useammin naislääkäri ja mieshoitaja) tulee vaikuttamaan alan työnjakoon."

Tulevaisuudessa tulee olemaan iso joukko naislääkäreitä, jotka ovat sinkkuja. Ei alempitasoinen mies kelpaa ja mieslääkärithän vähenee kokoajan.

vestigia: "Minä ennustan, että reippaat miehet tulevat kaappaamaan ujoilta lääkäritytöiltä ison osan esim. mielenkiintoisista ja hyväpalkkaisista toimenpiteistä."

Aktiivinen ja yrittelijäs mies pärjää ana. Useille naisille pitää kattaa pöytä valmiiksi ja silti rutistaan. Koskaan ei ole hyvä.

vestigia: "Sitten taas kun mummo pitäisi riisua makuuhaavojen tarkastusta ja siteiden vaihtoa varten, sanoo karski mieshoitsu ujolle naistohtorille: "tee ite, mulla on nyt vähän kiire"."

Terveydenhuoltoa muutenkaan kuormittamaton mies saa kuihtua vaivoineen ojaan, kukaan ei perään huutele eikä kysele, vähiten naishoitaja tai -lääkäri. Hänellä on kiire joogaan, kuumilla kivillä hierottavaksi tai Äiti Ammaa halaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vierailija - 19.8.2005 13:16 (21/238)
Ihania!!!!! LISSÄÄÄ!!! :D
Toivottavasti penskat ei herää päikkäreiltä kun mami nauraa ja ulvoo tietokoneella... =)

Jorma kirjoitti...

Timo T.A. Mikkonen ja Lenita Airisto Sdp:n rintamaan

"Opettaja Arno Kotro puolestaan kannattaa ammattiarmeijaa.

"Tuo olisi hirveää takapakkia, yhteiskunnan militarisointia."

Ehdotus ei tarkoita kaikkien kouluttamista sotilaiksi, joten Kotron kommentti menee ohi kohteen.

Niin kauan kuin yleisestä asevelvollisuudesta pidetään kiinni, on velvollisuuden koskettava myös naisia.

Jape kirjoitti...

Demarit vaativat: Naisille oma pakollinen "intti"

"Kansalaispalvelua ideoinut SDP:n ulko- ja turvallisuuspoliittinen jaosto perustelee ehdotustaan sukupuolten tasa-arvoisella kohtelulla. Työryhmän puheenjohtajan Eero Heinäluoman mukaan naisillekin pakollinen kansalaispalvelu voisi olla muutaman kuukauden mittainen."

Mille tasa-arvoiselle kohtelulle? Taas on demareilla ketunhäntä kainalossa. Vai muutaman kuukauden mittainen, ja vielä tasa-arvoisella kohtelulla...???
Sen on Heinäluoma OLTAVA tasan yhtä pitkä sen palveluksen sekä miehillä että naisilla, varsinkin jos puhutaan tasa-arvoisesta kohtelusta. Miten helvetin vaikeaa tällainen yksinkertainen asia voi olla? Potku perselle noille puupäisille kansanedustajille...

Jorma kirjoitti...

"Mille tasa-arvoiselle kohtelulle? Taas on demareilla ketunhäntä kainalossa. Vai muutaman kuukauden mittainen, ja vielä tasa-arvoisella kohtelulla...???"

Tärkeä huomio. Totta kai palveluksen pitää sitten olla yhtä pitkä ja raskas kaikilla. Eli myös naisten erityiskohtelu intissä on lopetettava.

Anonyymi kirjoitti...

Ite pistin tyttöystävälle tällasen runon ystävänpäivänkorttiin:

On mulla kulta ihan läski
vittukin haisee kuin mäski
taitaa olla hiivaa siellä
persekin vuotaa vielä
no, osuushan sinne helposti lati
kun on iso kuin taikinavati

Eiks o aika ihqu?

Homo kirjoitti...

Erotic capital

Jorma kirjoitti...

"SUOMALAINEN NAINEN ON TUNTEETON YLIPAINOINEN VARIKSENPELÄTIN"

Aika rajusti ilmaistu. Mutta ehkä tämä on sitä tuiki tarpeellista yhteiskunta- ja mediakritiikkiä, josta suomalaiset miehet ovat saaneet nauttia jo vuosia.

Mistä tulikin mieleeni, että kävikö joku katsomassa tämän:

Johanna Korhonen: Turpa kiinni, saatanan akka! Mitä Suomessa saa sanoa väkivallasta, sukupuolesta ja valtarakenteista?

Henry kirjoitti...

"Mielenkiintoista muuten nähdä, kuinka hoitajien ja lääkärien kapenevat palkkaerot ja muuttuvat sukupuolijakaumat (tulevaisuudessa yhä useammin naislääkäri ja mieshoitaja) tulee vaikuttamaan alan työnjakoon."

Kuten esim. mieshammashoitajien hurjasti kasvava prosentti

http://www.kuntatyonantajat.fi/static/keskiansiot2009/palkat/frameindex.html

Hammashoitaja 2063 (naisia 100%)

...tai perushoitaja

Perushoitaja 10513 (naisia 97 %)

Henry kirjoitti...

Tässä vanha artikkeli, joka kiinnostanee ainakin nimim. "yleistä tasa-arvoa".

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/03/puolueet_innostuvat_miesohjelmista_627429.html

"Isot puolueet lämpenevät hitaasti

Pääpuolueet eivät ole linjaamassa erillistä miespolitiikkaa. Mieskeskustelun lisääntyminen on kyllä huomattu.

- Etenkin perheen ja työn yhteensovittamisessa tämä on noussut esille. Miespolitiikalle on varmasti tilausta ja se on syntynyt aidosta tarpeesta, mutta kyllä ennemmin naispoliittista ohjelmaa tekisin, summaa keskustan varapuheenjohtaja Tuomo Puumala (kesk.).

Keskustassakin on väläytelty miesverkostoa, mutta ajatus ei ole saanut tuulta alleen. Myös SDP:n puoluesihteeri Ari Korhonen sanoo, ettei "ole perustamassa demarimiehiä".

- Isän rooli on muuttunut aidolla tavalla ja asiat nousevat herkemmin keskusteluun. Hyvä että vasemmisto ja vihreät ovat tarttuneet tähän, mutta en ryhtyisi hehkumaan, Korhonen (sd.) kommentoi.

Kokoomus haluaa sanoutua irti ohjelmista ja "tehdä tasa-arvoista politiikkaa".

- Meillä ei ole aistittu, että miesasiaa puuttuu agendalta, mutta osallistumme mielellämme keskusteluun, toteaa kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen (kok.).2

MikkoAP kirjoitti...

"tällasen runon ystävänpäivänkorttiin:

On mulla kulta ihan läski
vittukin haisee kuin mäski
taitaa olla hiivaa siellä
persekin vuotaa vielä
no, osuushan sinne helposti lati
kun on iso kuin taikinavati

Eiks o aika ihqu?"

Varsin hieno! :D

Se mikä on väärin on, että naiset menevät suhteisiin pienimunaisten kanssa ja sitten kokevat vastustamatonta halua nöyryttää tätä. Olkaa jo prkl rehellisiä ja menkää niitten jättimunaisten haaremeihin, kun kerran se jättimunaisuus vaatimus on.

Ei se auta, että kaikenmaailman Arawnit täällä väittävät ( = valehtelevat?), ettei jättimäinen kikkeli ole perusvaatimus, kun kerran tuollaisia kirjoituksia suhteessa olevilta naisilta tulee. Nehän vain osoittavat sen, että nainen kyllä on valmis suhteeseen pienimunaisenkin kanssa, jos se on taludellisesti kannattavaa.

Jorma kirjoitti...

"Isot puolueet lämpenevät hitaasti

Pääpuolueet eivät ole linjaamassa erillistä miespolitiikkaa. Mieskeskustelun lisääntyminen on kyllä huomattu."

Hitaasti ovat lämminneet, se on huomattu.

Mutta eiköhän tähän ole tulossa muutos.

bmaad kirjoitti...

"Sen on Heinäluoma OLTAVA tasan yhtä pitkä sen palveluksen sekä miehillä että naisilla, varsinkin jos puhutaan tasa-arvoisesta kohtelusta. Miten helvetin vaikeaa tällainen yksinkertainen asia voi olla? Potku perselle noille puupäisille kansanedustajille..."

No, naiset ovat henkisesti
niin korkeatasoisia olentoja, että
he eivät tarvitse miehille alunperin tarkoitettua "rääkkiä". Muutama kuukausi vaikkapa seksipalveluksessa tekee terää nuoren naisen itsetunnolle ja ohjaa seksuaalivietin Taffel Sips
pussista miehen jalkoväliin.

bmaad kirjoitti...

"Tulevaisuudessa tulee olemaan iso joukko naislääkäreitä, jotka ovat sinkkuja. Ei alempitasoinen mies kelpaa ja mieslääkärithän vähenee kokoajan."

Tulevaisuudessa naislääkärit
hoitavat roskakuskina toimivien miesten potenssia.

Anonyymi kirjoitti...

Jape: "Seuraavaksi kun akateeminen työtön (useimmiten nainen) valittaa, niin kehoitammeko häntä menemään amikseen ja kouluttautumaan putkimieheksi tai levyseppä-hitsaajaksi? Noilla aloilla on suht'hyvin töitä ja palkat on ihan OK. Paskastahan se työ toki on hiukan..."

Eikös noin tapahdu lähes aina, jos naisvaltaisten alojen matalasta palkkauksesta valitetaan? Joku tulee paikalle sanomaan, että kannattaisi sitten kouluttautua jollekin muulle alalle.

MikkoAP kirjoitti...

"Eikös noin tapahdu lähes aina, jos naisvaltaisten alojen matalasta palkkauksesta valitetaan? Joku tulee paikalle sanomaan, että kannattaisi sitten kouluttautua jollekin muulle alalle."

Niin tulee, koska se on edelleenkin pätevä pointti. Kukaan ei estä naisia kouluttautumasta miesvaltaisille, korkeapalkkaisille aloille (kaikki miesvaltaiset alat eivät ole korkeapalkkaisia). Jos kerran naisille työpaikan pysyvyys ja työajan joustavuus ovat tärkeämpiä kuin kova palkka, niin ei siitä sen enempää sääliä pidä antaa kuin miehelle, joka kouluttautuu alalle, jossa työnsaanti on riskialtista, mutta palkka hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP: En väittänyt vastaan. Lähinnä tarkoitukseni oli implikoida, että jos on ihan pätevä argumentti heittää palkoistaan valittaville naisille "mee työhön toiselle alalle" -juttua niin eikö työpaikkojen pysyvyydestä huolehtiville miehille yhtä hyvin voi heittää saman kortin?

MikkoAP kirjoitti...

"MikkoAP: En väittänyt vastaan. Lähinnä tarkoitukseni oli implikoida, että jos on ihan pätevä argumentti heittää palkoistaan valittaville naisille "mee työhön toiselle alalle" -juttua niin eikö työpaikkojen pysyvyydestä huolehtiville miehille yhtä hyvin voi heittää saman kortin?"

Ei voi, sillä valtakunnallisella tasolla edellistä pidetään suurenä vääryytenä , mutta jälkimmäistä ei.

Henry kirjoitti...

"jos on ihan pätevä argumentti heittää palkoistaan valittaville naisille "mee työhön toiselle alalle" -juttua niin eikö työpaikkojen pysyvyydestä huolehtiville miehille yhtä hyvin voi heittää saman kortin?"

Minulla on sellainen fiilis, että jos pyrkisin esim. sihteeriksi, perhepäivähoitajaksi tai hammashoitajaksi, niin minulla olisi aivan väärä habitus ja ominaisuudet noihin ammatteihin sekä alan kouluttajien että asiakkaiden mielestä. Enemmän asioista kuin ihmisistä kiinnostunut introvertti keski-ikäinen mies ei ole haluttua kamaa ns. naisten ammateissa.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Eikös noin tapahdu lähes aina, jos naisvaltaisten alojen matalasta palkkauksesta valitetaan? Joku tulee paikalle sanomaan, että kannattaisi sitten kouluttautua jollekin muulle alalle."

Mitä sanot vestigian hoitsu kommentista? En tiedä mitä sukupuolta vestigia on, mutta totean vain että tätä ammativaihtokehoitusta tulee ihan naisiltakin, jotka nyt on suojatyöpaikoissaan julkisella sektorilla. Silti vaikka on turvattu työ, niin kehdataan valittaa palkoista, varsinkin näinä aikoina.

Yleisesti sanon kantanani, että jokainen valitkoon ammattinsa ja kärsiköön seuraukset omista ammatin valinnoistaan, ilman rutinoita.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Kiitos nyt vaan Henry huomaavaisuudesta, mutta olen tuonkin jutun kyllä jo lukenut. Ja kuten tiedät näitä mielenkiintoisia juttuja ja todellisia motivaatioita varmastikin riittää monenlaisia ;-)

Esimerkiksi lonkalta, samoihin aikoihin oli näitä kaikkia (aamulehden pääjuttu):

Vihreiden ja vasemmistoliiton aktivoituminen on poliittinen teko, sillä miehiä ei haluta päästää kokonaan vihollisten leiriin.

Miehet äänestävät enemmän oikeistoa kuin naiset, joten porvaripuolueille miesasia ei ole akuutti.

Ruotsissa kannatusero on Suomea jyrkempi: naiset kannattavat vasemmistopuolueita ja vihreitä, miehet kokoomusta ja populisteja...(joka puolella jo länsimaissa, sillä eihän miehet nyt ihan tyhmiä onneksi ole)

Tampereen yliopistossa miestutkimusta tekevä Jiri Nieminen on tyrkyllä vasemmistoliiton miesohjelman yhdeksi valmistelijaksi. Jirin mielestä feminismi on myös vapauttanut...

Vihreillä miehillä on jo Munavihreät-järjestö, joka on toiminut kymmenen vuoden ajan lähinnä paperitiikerinä. Pian perustettavassa uudessa järjestössä vihreät miehet aikovat terästää otettaan, lupaa uuden järjestön puuhamiehiin kuuluva Tapani Hietaniemi...Hietaniemen mielestä vakiintunut sukupuolijärjestelmä sortaa naisia ja pakottaa miehiä yhdenmukaistumaan.

- Ei ole vain kahta sukupuolta, vaan monia sukupuolia. Tässä on kysymys myös homoista, transsukupuolisista, heteroista ja heidän oikeuksistaan.


Rajoja sekoittava sukupuolikäsitys rassaa pahemman kerran perussuomalaisten nuorten puheenjohtajaa Vesa-Matti Saarakkalaa. Hänestä vihreiden ajattelu on epäluonnollista.

(ja tällaisista muka "miesten parhaasta ja oikeuksien ajosta" nuo edes hieman terveemmät porvarisuunnan puolueet haluavat siis irtisanoutua ... feminismin ihannointia ja naistutkimuksen queer teoriaa miesasian nimellä?)

-


Sosiologi Henry Laasanen väittää, että naiset hallitsevat miehiä säännöstelemällä seksin antamista. Naisten seksuaalinen valta on Laasasen mielestä kielletty puheenaihe.

Miesten syrjinnästä tohtoriksi väitellyt Pasi Malmi ei pidä tätä uskottavana.

- Jotkut Laasasen ajatuksista toimisivat ehkä 1950-luvun amerikkalaisessa high schoolissa, mutta ei 2000-luvun Suomessa, Lapin yliopistossa tohtorin hatun pokannut Malmi sanoo.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
asdfg kirjoitti...

Kysehän ei ole siitä, ettäkö kadehtisin sairaanhoitajien asemaa. Kyse on siitä, että sillä kuuluisalla (etelän, heh) medialla on tietty agenda. Asia kuin asia, taantuma, ilmastonmuutos, väkivalta, nainen kärsii aina eniten, vaikka luvut sanoisivat mitä.

Tietenkin työttömälle voi sanoa "mee toiselle alalle", tai ainakin osalle työttömistä voi. Silläkin on tosin rajansa, koska on selvää että Suomessa on nykyään rakenteellista työttömyyttä. Toisin sanoen, kaikkien työpanosta ei nykyään enää vain tarvita, sanoi moralistinen oikeisto työttömyydestä mitä tahansa. Ei siitäkään mitään tulisi, jos 5% väestöstä olisi näön vuoksi katuja lakaisemassa.

Humanisti kirjoitti...

Sori tuplapostauksesta, mutta tänne minä tämän tarkoitin enkä edelliseen ketjuun.

Miksi miesten tasa-arvo ei puolueita paljoa kiinnosta? Tasa-arvobarometrin mukaan nolla prosenttia naisista ja kolme prosenttia miehistä on sitä mieltä että naisten asema suomalaisessa yhteiskunnassa on hiukan tai selvästi parempi.

Tulos on hämmästyttävä. Siis, oikeesti, kun juttelee naisten kanssa tällaisista asioista tuntuu, että aika moni on valmis myöntämään, että naisilla menee keskimäärin paremmin kuin miehillä. Miehet tuntuvat yleensä tietävän asioiden "oikean" laidan vielä naisiakin paremmin: naiset ovat terveempiä, elävät turvallisemmin, kuluttavat enemmän, määräävät arkipäivästä, kouluttautuvat korkeammalle, työllistyvät paremmin ... ja tuossa ei ollut edes koko kuvaa naisten parempiosaisuudesta.

Nyt ristiriita repii sieluani. Olen nimittäin varma, että kyllä kansa tietää eli yleensä kansa ei voi olla johdonmukaisesti väärässä. Tämä tarkoittaa, että haluan uskoa barometrin tietoja. Naiset siis ovat selvästi huonommassa asemassa ... mutta, mutta kun toisaalta tiedän, että melkein joka ainoa tieteellinen hyvinvointi-, onnellisuus ja elämänlaatumittari väittää toista.

Tässä olisi jollekin innokkaalle kiehtova tutkimusaihe. Onko kansa vai tiede väärässä?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Mutta korjataas nyt eräs asia Henry.

Vaikka siis nyt tiedät, että hyvinkin lähellä minua on näitä kokoomus porukoita, niin en ole mitenkään poliittisesti sitoutunut. En ole sitoutunut pätkääkään muuten Keskustaankaan, vaikka se puoluehan on alkujaan jo ihan suoraan edes menneitten sukulaisteni, ja heidän tuttavien luoma.

Itseasiassa muistaakseni minulla on ollut 3 eri puolueen jäsenyys elämäni aikana, vaikka ikää siis on alle 40 vuotta ;-)

Eli se, mitä minä olen joskus kokkareita puolustanut, johtuu esim siitä, että tunnetut miesaktivistit kuten Malmi menivät Vihreisiin, Treellekin käskettiin puhumaan tunnettuja leninistejä (hazard, eskola) ja mm sinäkin itse väitit heti kättelyssä kun tuli puhe asiasta, että eihän mitkään kokoomukset, äijät ym voi olla miesaktiiveja. Puolustuskirjoitukseni, eli vain tosiasioiden esiintuomiset olivat siis lähinnä vastauksia näihin vetoihin. Yhdysvalloissahan nuo monet johtavat miesaktiivit näyttävät pitävän jo rebuplikaanejakin sosialisteina -ja kannattavan anarkokapitalimisa ;-)

Ja täytyy sanoa puolustukseksi vielä kerran, vaikka piruuttaan, että onhan se nyt selvä, että puolueen, jonka valtuustoissa istuu lähes 70% oikeistolaisia miehiä tällaisessa feministiajassa, pitää olla vähän varovainen tuon tasa-arvohehkutuksen kanssa -ettei miehille käy huonosti heidänkin puolueessa. Hieman helpompaa tasa-arvoa on jankata vaikkapa vihreiden, kun taas heidän valtuustoissaan on 70% feministisiä naisia ja se pieni määrä miehiäkin tuntuu olevan lähes queer teoreetikkoja.


Esimerkiksi ja muistutukseksi vielä, vaikka siis minua ei todellisuudessa sido mikään puolue mihinkään suuntaan. Olen vain rehellinen.

Heiskala kirjoitti...

SDP alkaa jo pelkäämään vaaleja. Katsotaan, mitä heille tällä kertaa voisi tehdä.

"Out goes poor politician!"
( Heiskalan mukaan, Heiskala 2007 :a)

:ahaha!

Humanisti kirjoitti...

Hetkinen, pitäisikö muka luottaa siihen, että tasa-arvobarometri on totta? Eikös tuo taida olla naistutkimusta jos mikä? Olisiko koko tutkimus suuri huijaus?

Jos nimittäin joku väittää netissä, että naiset ovat huono-osaisempia, vastaan saa vastaväitteiden tulvan. Miten sitten muka on mahdollista, että lähes kaikki suomalaisista pitää (tai piti vuona 2007) naisia huono-osaisempana sukupuolena?

Henry kirjoitti...

"Erotic capital"

Tuo käsitehän on sinällään ihan pätevä ja suunnilleen sama asia kuin seksuaalinen valta. Hiukan huvittavaa oli Greenillä se, että hän käsitteli eroottista pääomaa homomarkkinoilla ja esitti suunnilleen siten, että "nahkahomoilla on omilla markkinoilla käypää pääomaa, eivätkä he ole kysyttyä tavaraa pukuhomojen keskuudessa ja päinvastoin." Noin varmaan on, mutta on aika poliittisesti korrektia ja häveliästä esittää, että eroottinen pääoma on kiinni lähinnä henkilön pukeutumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

No pitihän kommunistinenkin valtio vallassa olevia sorrettuina ja natsit itseään, samalla kun heittelivät juutalaisia uuniin.

Ismit vaikuttavat kulttuureihin.

Heiskala kirjoitti...

Pienille vihreille naisille ja miehille ( Vihertietäjille ) tiedoksi:

Tästä ilmastomuutoksesta on tullut pysyvä, luvassa vain pakkasia.

Kiva varmaan huijata kaikessa?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä siis humanistille.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma sanoi...
"Siitä vaan hoitsukouluun, jos käy kateeksi."

Ei käy. Sääliksi käy niitä miehiä perheineen, jotka ovat nyt vailla töitä. Halveksunta on puolestaan varattu niille idiooteille, eli lähinnä feministeille, jotka ovat vastustaneet elvytystoimien suuntaamista näille miesvaltaisille aloille.

16/2/10 16:19

Eikö kuitenkin ole nyt tässä taloudellisessa tilanteessa hyvä, että hoitajat saavat kunnon palkkaa, koska yhtä lailla he ovat elatusvastuussa miehistään, joita työttömyys nyt eniten koskettaa? Perheiden kannalta siis hyvä, että työllisellä osapuolella on ok tulot. Ei kai ne hoitsut järjestään sinkkuja tia lesboja ole?

Anonyymi kirjoitti...

Tampereen yliopistossa miestutkimusta tekevä Jiri Nieminen on tyrkyllä vasemmistoliiton miesohjelman yhdeksi valmistelijaksi. Jirin mielestä feminismi on myös vapauttanut miehet

&

Vihreiden miesten johtaja Hietaniemi myöntää, että miehet ovat puolueessa voimakkaiden naisten varjossa. Feministiksi tunnustautuva sivilisaatiohistorian dosentti ei silti halua lietsoa sotaa sukupuolten välille.

- Ei ole vain kahta sukupuolta, vaan monia sukupuolia. Tässä on kysymys myös homoista, transsukupuolisista, heteroista ja heidän oikeuksistaan.


LOISTAVAA!

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvobarometrista: yksi helppo selitys voi olla se, että ihmiset katsovat huipputason miehiä, joihin verrattuna naisilla voi mennä "huonosti", ja unohtavat pohjalla olevat miehet.

Näinhän se menee virallisessa tasa-arvopolitiikassakin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisäksi media propagoi tehokkaasti naisasioita, naisjärjstöt saavat kampanjoihinsa paljon tukea valtion puolelta, ministeriöissä on ohjelmia naisten aseman parantamiseksi, muttei miesten jne. Amnesty puhuu vain naisten kohtaamasta väkivaltaisuudesta...

Naisten ongelmat ovat siis tapetilla mediassakin, suomalainen mieshän ei perinteisesti valita tai apua kaipaa tai on vaarassa leimautua.

Anonyymi kirjoitti...

"Nieminen, Jiri (2004): Psykoanalyyttinen teoria ja performatiivinen politiikkakäsitys: ruumis ja sukupuoli poliittisena merkitsijänä Judith Butlerin mukaan. "

Go Vasemmistoliitto!

Anonyymi kirjoitti...

Jiri Nieminen: Nietzsche uuden maskuliinisuuden airuena?

Postmoderni Jiri osaa varmaan dekonstruoida miesten ongelmat pois häiritsemästä.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun Jiri Nieminen.

Heiskala kirjoitti...

Dekonstruoin tässä Jiri Niemisen:

"Jiri Nieminen" pelkkä pelle.

:a!

Homo kirjoitti...

Huomasittehan uutisten lisäksi myös nämä keskustelut:

Kansalaispalvelu naisille? (Ilta-sanomat)

Sdp haluaa myös naiset kansalaispalveluun (HS-Pravda)

Anonyymi kirjoitti...

The Last Psychiatrist: Don't Settle For The Man You Want

Jape kirjoitti...

"Eikö kuitenkin ole nyt tässä taloudellisessa tilanteessa hyvä, että hoitajat saavat kunnon palkkaa, koska yhtä lailla he ovat elatusvastuussa miehistään, joita työttömyys nyt eniten koskettaa?"

Missä elatusvastuussa? Koska naiset on yleisesti olleet missään elatusvastuussa miehistä?
Vastuu on vieras käsite useille naisille.
Jos hoitajan(nainen) mies lomautetaan tai mies saa peräti potkut, pistää hoitaja moisen miehen pellolle kodista, mierontielle, ulkoruokintaan.

Vortac kirjoitti...

En tiedä mitä sukupuolta vestigia on..

Kyllä tiedät.

Mitä tulee siihen, että naiset eivät niinkään katso miehen ulkonäköä kuin muita ominaisuuksia, niin vaikka se onkin totta, haluaisin kyllä tehdä siihen pienen lisäyksen.

Siis tottakai naiset tietoisesti ja älyllisesti arvioivat miehiä ulkoisen olemuksen perusteella, mutta he kiinnittävät huomiota 'signaaleihin', jotka kertovat miehen statuksesta, siinä missä mies lumoutuu biologisista muodoista ja kasvoista, eli naisen itsensä ulkonäöstä.

Jos siis mitäänsanomattomiin farkkuihin ja rähjäisiin lenkkareihin pukeutunut silmälasipäinen, nörttikampauksella varustettu ylipainoinen World of Warcraft-paitainen heppu astelee huoneeseen, tokihan nainen heti alkaa syvästi vihaamaan ja halveksumaan tätä yksilöä.

Jos tämä heppu sitten paljastuu kuitenkin ironiseksi alfaurokseksi, joka pitää hauskaa toisten naisten kanssa ja joka osoittautuu mainioksi seuranpitäjäksi, jonka käytös antaakin hyvin itsevarmoja maailmanmiehen signaaleja, yhtäkkiä tuo ulkonäkösignaalirypäs lakkaa olemasta missään määrin merkityksellinen.

Miesten ja naisten lienee vaikea käsittää toistensa parinvalintamekanismeja ja -preferenssejä, siinä määrin erilaisiin asioihin ne perustuvat, joten molemmat sukupuolet helposti syyllistyvät projisointiin;

Miehet siinä, että luulevat komeuden olevan ensisijainen naisia viehättävä juttu, ja naiset esim. siinä, että luulevat naisen ammatin tai 'akateemisuuden' merkitsevän jotain miehen silmissä.

Toki se voi merkitä jotain pomon tai työkaverin silmissä, mutta ei -miehen- silmissä, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.

Ja tuosta naisten tavasta alistaa pienimunaisia miehiä - en minäkään sitä oikein ymmärrä, mutta naiset nyt ovat julmia sadisteja luonnostaan. Harmi, ettei maailma vieläkään sitä ihan täysin tiedosta.

Itselleni ei ole koskaan tullut mieleenikään ivata naisia siitä, että heillä on pillunhuulet kuin ladon ovet tai tissit pelkkää ihoa. Lähinnä informaatioluontoisesti siitä voi jotakuta varoittaa, ja jättää se siihen. Ei sillä asialla naureskella miesten kesken, eikä se ole mikään juttu, jota käytetään aseena naisia vastaan.

Sen verran kuitenkin huomauttaisin, että tuossakin nainen etsii jotain 'runollista' tai 'koomista' tapaa sanoa asia, eli haluaa kääntää veistä haavassa - naiset eivät siis vieläkään ole kaiken informaation jälkeenkään tajunneet, että miehet ottavat mieluummin kaiken SUORAAN, silmästä silmään, sellaisena kuin se on.

Mies arvostaa eniten sitä, jos nainen sanoo ihan suoraan, että "Sinun peniksesi ei täytä niitä kriteerejä, joita nussimakumppaneideni peniksille asetan".

Siinä ei jää epäselvyyksiä, ja mies heti tietää, missä vika. Kamalinta on aina se, että mies jätetään vellomaan epätietoisuuteen, ja vakuutellaan, ettei vika ole hänessä jne.

Njooh, tulipahan taas käsiteltyä monta aihetta yhdessä postauksessa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Työttömyyden rakenteellisuudesta..

Jos nyt saisin esittää asian niin, että nostamme katseemme pois pienistä piireistä maapallon ulkopuolisiin asioihin, ja havainnoimme, että maailmankaikkeus tuottaa yltäkylläisyyttä.. auringonvaloa on aivan yltä kyllin, samoin energiaa - galakseja on käsittämätön määrä, planeettoja, aurinkokuntia, sivilisaatioita samoin.. (vaikka maapallon materialistis-nihilistinen agendatiede mitä pölpöttäisi)..

Joka tapauksessa energiaa on aivan käsittämätön määrä, ja tämäkin planeetta on aivan ihmeellinen itseään ruokkiva ekosysteemi (tai oli, ennenkuin ihminen tuli sotkemaan asioita).. joka tuottaa valtavat määrät syömäkelpoista ruokaa joka vuosi.

Planeetta siis tuottaa yltäkylläisyyttä, maailmankaikkeus samoin.

Miksi niukkuutta ja köyhyyttä on sitten olemassa? Johtuuko se siitä, että planeetta ei vaan tuota tarpeeksi ruokaa?

Vastauksemme myötä tulemme taas lähemmäksi arkitodellisuutta, mutta nyt uudella ymmärryksellä varustettuna.

Kyllä, vastauksena on tietenkin KAPITALISMI.

Tämä kommunismin toinen puoli (tai pitäisi kai sanoa kommunismin ja fasismin yhteennivoutuma) on levinnyt joka paikkaan kuin syöpä, ja tuottaa yltäkylläisyydestä niukkuutta, jotta korporaatiot vaurastuvat, pankkiirit rikastuvat ja kansa joutuu yhä syvemmälle velkakierteeseen, samoin kuin valtiot.

Tiesittekö, että pankit ovat yksityisten ihmisten omistamia? Englannin pankkia ei omista englanti, vaan Rotschildin suku.

Rahaa siis tuotetaan agendan mukaan, ja rahalla kiristetään ihmisiä, antaen heille jotain illusorista vastineeksi jostain todellisesta, joka heidät pakotetaan antamaan pankeille..

Tämä on periaatteessa melko yksinkertaista riistoa, joka on vain toteutettu melko monimutkaisin ja byrokraattisin menetelmin.

Nythän on niin, että siis kapitalismi tuottaa köyhyyttä yltäkylläisyyden sijasta, ja antaa kansalle murusia siitä, mitä korporaatiot ja pankkiirit omistavat. Tämä järjestelmä perustuu siis riistoon..

Ja jokainen tällainen järjestelmä tarvitsee aina ylimääräisen reservin riistettäviä. Kapitalismin olemassaolon edellytys on siis erittäin suuri määrä työttömiä, mitä enempi, sen parempi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Näin siis pääsemme ymmärtämään, että täystyöllisyys luhistaisi koko järjestelmän;

Jos yhtäkkiä työntekijä olisikin AINUTLAATUINEN, eikä olisi yhtään työtöntä, josta heti saa tilalle auliin orjan, niin työntekijää ei voitaisikaan enää kohdella ihan miten tahansa!

Työntekijän vaatiessa lisää palkkaa ja vähemmän tunteja (en käsitä, miksi koskaan ei vaadita vähemmän työtunteja, 8 tuntia on aivan järjetön määrä, ja tehoton sitäpaitsi, koska puolet siitä menee joka tapauksessa tehottomaan nuokkumiseen yms. ja ihminen pysyy väsyneenä, kun ei saa koskaan ihan täysin levätä), työnantaja ei voikaan sanoa, että saat potkut, jos vielä tulet moista ehdottamaan..

.. koska työnantaja ei saa ketään tilalle (täystyöllisyydessä ei ole työttömiä, joista ottaa aina joku tilalle)!

Niinpä kapitalismi ei voisikaan riistää työntekijöitä.

Tämä toki on sitten siinä tilanteessa verrannainen siihen, että kapitalismi ei voikaan riistää kansaa. Korporaatiot köyhtyisivät jopa ihan inhimilliselle ja tavanomaisen firman tasolle, mutta ihmiset vaurastuisivat, olisivat onnellisia, ja heillä olisi runsaasti vapaa-aikaa!

No tämähän ei tietenkään vallanpitäjille käy, koska mitenkäs tuollaista kansaa voisi hallita?

Tämä on, kuten näette, suurempi kysymys kuin tuo aivopesty reaktio antaa olettaa; "Saatanan pummi, menisit töihin!"..

Ikäänkuin työnteko tällaisen riistojärjestelmän hyväksi olisi se taikasana, joka saa veden suihkuamaan kalliosta ja tuo ikuisen onnen jokaiselle..

Kun työhän on ensinnäkin hemmetin vaarallista sekä työntekijälle, että ympäristölle (mikähän saasteet etupäässä aiheuttaa?) - lisäksi on olemassa aivan liikaa vahingollista ja harmillista työtä. Tupakkaa viljellään, kosmetiikkaa valmistetaan, huonoja kenkiä ja sukkia tehdään, muovikräsäleluja tuotetaan melkoista tahtia, savut tupruavat turhien tehtaiden piipuista yötä päivää..

Kuka järkevä ja eettinen ihminen uhraa sielunsa ja elämänsä tällaisen järjestemlän hyväksi? Etenkin kun länsimainen "hyvinvointi" nojaa vahvasti köyhempien maiden riistoon. Lapset valmistavat hengenvaarallisissa ja epäterveellisissä olosuhteissa länsimaisten juhliin ilotulitteita, länsimaisten juppien jalkoihin lenkkareita sekuntiaikataululla ilman ruokaa joka päivälle, jne..

Ja ratkaisu tähän on aina se sama; "Saatanan pummi, menisit töihin!"

Halveksittavia ovat he, jotka tämän järjestelmän vuoksi oman ahneutensa ajamana työtä tekevät.

On sanottu; "Älä tee työtäsi vain rahasta, vaan katso, mitä seurauksia siitä on - kenelle aiheutat iloa, kenelle kärsimystä"

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Johan naiset nousivat takajaloilleen, kun joku ehdotti oikeaa tasa-arvoa.. tästä näemme, ettei heitä tasa-arvo kiinnosta, jos se tarkoittaa pakollista kansalaispalvelusta heillekin!

Mielestäni ehdotus on äärettömästi parempi kuin nykyinen järjestelmä. Miehet ja naiset voisivat kummatkin valita, mihin menevät palvelemaan, ja heille järjestettäisiin heidän mielenkiintonsa ja taitojensa mukaisia paikkoja, ja se kestäisi MOLEMMILLE SUKUPUOLILLE vain sen kolmisen kuukautta, mitä tuossa ehdotettiin.

Toinen vaihtoehto on tehdä miesten armeija/sivari/yms. 'palvelusta' aivan yhtä vapaaehtoinen, kuin naisillekin on aina ollut.

Toisaalta, olisi tasa-arvoisempaa antaa naisten kitua pakollisessa asepalveluksessa kuoleman uhalla yhtä lailla kuin se miehille aikoinaan oli, ja tismalleen yhtä monta vuotta - sen jälkeen sitten naisille pakollinen armeija TAI sivari (tai vankila), voisivat itse siittä valita. Ja miehet saisivat vapautta yhtä monta vuotta kuin naiset ovat saaneet suomen historian aikana.

Sen jälkeen voitaisiin sitten tehdä tämä 3 kk molemmille TAI molemmat täysin vapaaksi ja vapaaehtoiseksi-systeemi.

Sikäli kuin koko suomea on enää tuolloin jäljelläkään enää.. (-8

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hehe, jossain noista linkeistä oli linkki tästä hepusta..

http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/verne-troyer.htm

Tosta ku kattoo minkänäkösiä naisia tuo käppänä treffailee niin voi tajuta, ettei se pituus tai ulkonäkö ole naisille merkittävä piirre, vaan nimenomaan STATUS.

Luulisin muuten, että jo pelkästään kääpiönä olemisella on jonkinlaista statusarvoa, koska kääpiöhän on aivan erilainen kuin suurin osa muista miehistä.

Tämä on vain oma pohdintani, joka ei välttämättä korreloi todellisuuden kanssa.

- Vortac

349 kirjoitti...

"Tämä on vain oma pohdintani, joka ei välttämättä korreloi todellisuuden kanssa."

Hyvä, että myönnät.

Jorma kirjoitti...

" koska yhtä lailla he ovat elatusvastuussa miehistään, joita työttömyys nyt eniten koskettaa?"

Elatusvastuu? Kun mies saa fudut, hän usein lentää pihalle myös himasta ja parisuhteesta. Elatusvastuu jää sitten tämä kodittoman, perheettömän ja työttömän miehen kannettavaksi, eikä suinkaan kovapalkkaisen naisen.

Jorma kirjoitti...

"Jiri Nieminen on tyrkyllä vasemmistoliiton miesohjelman yhdeksi valmistelijaksi. Jirin mielestä feminismi on myös vapauttanut miehet"

No, tämähän ei ole uusi tieto. Ikävä juttu se on vasemmistomiehille. Heidän kannattaisi dumpata Jiri sivuraiteille, jos jotenkin haluavat asiaansa edistää.

"Feministiksi tunnustautuva sivilisaatiohistorian dosentti ei silti halua lietsoa sotaa sukupuolten välille.

- Ei ole vain kahta sukupuolta, vaan monia sukupuolia. Tässä on kysymys myös homoista, transsukupuolisista, heteroista ja heidän oikeuksistaan."

Homot ja heterot sukupuolia? Mistä lähtien?

Anonyymi kirjoitti...

Henry: "Minulla on sellainen fiilis, että jos pyrkisin esim. sihteeriksi, perhepäivähoitajaksi tai hammashoitajaksi, niin minulla olisi aivan väärä habitus ja ominaisuudet noihin ammatteihin sekä alan kouluttajien että asiakkaiden mielestä. Enemmän asioista kuin ihmisistä kiinnostunut introvertti keski-ikäinen mies ei ole haluttua kamaa ns. naisten ammateissa."

Ihan yhtä lailla tuo pätee monissa ns. miesten ammateissa. Jopa rautakauppojen ja elektroniikkaliikkeiden naismyyjät törmäilevat asiakkaisiin, jotka tahtovat keskustella miesmyyjän. Siitäkin huolimatta, että heille kerrottaisiin, että liikkeen sen hetkinen miesmyyjä on vain harjoittelija ja naisella on 10 vuoden vankka kokemus alalta. Ei kelpaa, nainen ei niistä jutuista tiedä, pitää saada mies. Ja jos pelkästään myyjien kohdalla on näin, miten sitten ns. "paremmissa ammateissa"? Voi tietysti olla, että firmalla on jonkinlainen pelkokannustin palkata nainen (muuten huudetaan, etteivät ole tasa-arvoisia), mutta se ei vielä tarkoita, että naista pidettäisiin siellä uskottavana työntekijänä. Asiakkaista puhumattakaan.

"Mitä sanot vestigian hoitsu kommentista? En tiedä mitä sukupuolta vestigia on, mutta totean vain että tätä ammativaihtokehoitusta tulee ihan naisiltakin, jotka nyt on suojatyöpaikoissaan julkisella sektorilla. Silti vaikka on turvattu työ, niin kehdataan valittaa palkoista, varsinkin näinä aikoina."

Kaikkihan niistä parkuvat. Tälläkin hetkellä esimerkiksi ahtaajat ovat lakossa tai siis "italialaisessa lakossa" - eivät varmaan saaneet lopuaa oikeaan tai pokka ei riittänyt. Ja nämä kaverit tienaavat luokkaa 3700e kuussa, mutta lisääpä pitäisi näin lamankin keskellä saada.

Samoin lentäjätkin lakkoilivat tässä aivan äskettäin. Ja nekös vasta palkkaa saavatkin. Kaikki eivät saa 20 000e kuussa, toisin kuin julkisuudessa väitetään, sillä kaikki eivät ole Kiinaan lentäviä konkareita, mutta palkka on kuitenkin melekoinen.

Jape: "Jos hoitajan(nainen) mies lomautetaan tai mies saa peräti potkut, pistää hoitaja moisen miehen pellolle kodista, mierontielle, ulkoruokintaan."

Toisin kuin täällä jatkuvasti väitetään, naiset eivät suinkaan aina ja heti potkaise pellolle ukkoa, joka jää työttömäksi. On totta, että miehen työttömyys lisää avioeron riskiä, mutta se, että se "lisää riskiä" ei tarkoita, että kyseessä olisi väistämätön tapahtuma. Toiseksi, en muista, että noissa tutkimuksissa olisi mainittu, että riski aktivoituu välittömästi miehen jäätyä työttömäksi. Todennäköisemmin se ei vaikuta paljoakaan juuri työttömyyden alussa ja kasvaa sen jatkuessa.

Toisekseen, näyttäisi olevan ihan merkittävä määrä naisia, jotka elättävät kaiken sortin työttömiä laiskurirenttuja. En itse tajua tätä ollenkaan, sillä kyseessä nyt on vähän eri juttu kuin elättää miestä, joka on saanut laman takia potkut ja etsii aktiivisesti uutta paikkaa. Sellaista minäkin elättäisin surutta, koska se nyt kuuluu parisuhteeseen, että toista autetaan vaikeina aikoina, mutta miksi elättää ihmistä, joka ei laita tikkua ristiin tienatakseen itse? Ja silti näitä naisia on.

Anonyymi kirjoitti...

"miksi elättää ihmistä, joka ei laita tikkua ristiin tienatakseen itse?"

Hän esim. tuottaa emotionaalisia palveluksia, on ihana pelimies.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ehkä useimmissa tapauksissa, mutta mahdollista sekin.

Jape kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jape kirjoitti...

Arawn: "Tälläkin hetkellä esimerkiksi ahtaajat ovat lakossa tai siis "italialaisessa lakossa" "

Ahtaajat ja AKT:n pj Timo Räty on röyhkeitä sikoja. Räty pitäisi vetää kölin ali muutaman kerran. Lisäksi "italialaisista lakoista" eli siis laittomista lakoista pitäisi määrätä vähintään kymmenkertaiset sakot, niin eiköhän lopu lakkoilu. Jos ei lopu, niin sitten sakkoa porrastetusti lisää kokoajan. Nykyiset sakot on aivan naurettavan pieniä. Lisäksi aiheutettu vahinko tulisi kovata. Se että kaikki satamat seisoo maksaa suomen vientiteollisuudelle arviolta 160 miljoonaa euroa päivässä. AKT maksakoon jos lakkoilee laittomasti. Reilu peli.

Arawn: "Toisin kuin täällä jatkuvasti väitetään, naiset eivät suinkaan aina ja heti potkaise pellolle ukkoa, joka jää työttömäksi."

Jos ei heti, niin hetken päästä. Jos miehen työttömyys jatkuu pitkään, kohoaa naisen alttius ja herkyys pistää mies pellolle eksponetiaalisesti.

Arawn: "Toiseksi, en muista, että noissa tutkimuksissa olisi mainittu, että riski aktivoituu välittömästi miehen jäätyä työttömäksi. Todennäköisemmin se ei vaikuta paljoakaan juuri työttömyyden alussa ja kasvaa sen jatkuessa."

Ei välittömästi aktivoidukaan, paitsi naisen natkutus ja valitus, jos mies ei heti aktivoidu hakemaan töitä ja jos sitä työtä ei ala löytyä. Naisen aiheuttama henkinen väkivalta lisääntyy asteittain ja saattaa saada myös fyysisiä piirteitä.

Arawn: "Toisekseen, näyttäisi olevan ihan merkittävä määrä naisia, jotka elättävät kaiken sortin työttömiä laiskurirenttuja."

Tämä on totta. Nämä laiskurirentut on ilmeisesti jotenkin lutuisia, kun he vetoavat naisin. Tiedän sukulaisnaisia, jotka on erilaisissa "Martoissa" ja ovat vallan haltioissaan mm. elämänsä itse pilanneiden alkoholistien hoivaamisesta, ruuanlaitosta ja vaatettamisesta. Samaiset naiset ovat kuitenkin kärkkäästi arvostelemassa miestä, joka on jäänyt työttöämäksi tai on muuten joutunut esim. taloudellisiin vaikeuksiin, vaikka koittaa hoitaa asiansa itse kuntoon.

Arawn: "mutta miksi elättää ihmistä, joka ei laita tikkua ristiin tienatakseen itse? Ja silti näitä naisia on."
Tämä on liian vaikea kysymys miehiltä kysyttäväksi. Vain naiset voivat avata logiikkaansa: Miksi kiltti ja kunnollinen mies ei kelpaa, mutta räyhävä öykkärirenttu on jotakin aivan järisyttävän ihanaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kiltti ja kunnollinen mies kelpaa kunhan hän ei ole naisvihaaja / jankuttaja / peräkammarinpoika / ruikuttaja.

Öykkärirenttu taasen ei kelpaa naiselle edes sänkyyn.

Siis fiksulle naiselle.

Anonyymi kirjoitti...

"Siis fiksulle naiselle."

Missä näitä on?

Sinä olet ainkin selvä ämmä, vulgaäärifeministi todennäköisesti.

Anonyymi kirjoitti...

...tai voi olla ,että olet känniämmä, etkä selvä.

Anonyymi kirjoitti...

Sekö tekee naisesta feministin, jos hän ei halua ko. kaltaista miestä?

Anonyymi kirjoitti...

Jape: "Ei välittömästi aktivoidukaan, paitsi naisen natkutus ja valitus, jos mies ei heti aktivoidu hakemaan töitä ja jos sitä työtä ei ala löytyä. Naisen aiheuttama henkinen väkivalta lisääntyy asteittain ja saattaa saada myös fyysisiä piirteitä."

Ihan uteliaisuudesta, mistä sinä tiedät, että näin käy? Onko tämäkin kerrottu niissä tutkimuksissa?

"Tämä on liian vaikea kysymys miehiltä kysyttäväksi. Vain naiset voivat avata logiikkaansa: Miksi kiltti ja kunnollinen mies ei kelpaa, mutta räyhävä öykkärirenttu on jotakin aivan järisyttävän ihanaa?"

Tääkin on käsitelty NIIN moneen kertaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ja tullaan käsittelemään jatkossakin.

Täällä vakkariin kirjoittavat miehet ovat nimittäin jumissa käsityksiinsä ("naisille kelpaa vain isomunaiset öyhöt" jne.) - kai se on jonkinlainen peruste välttää katsomasta peiliin kun ei onnistu naisten kanssa. "Kun ei niille kelpaa tällainen tavallinen kunnon mies."

Joopa joo. Katsokaas pojat ympärillenne kadulla ja huomaatte, että pariutuneet miehet (ja naiset) ovat aivan tavallisia; miehen ei tarvitse olla rikaskomeaöyhöisomunaorhi eikä naisen missinuorinättisöpö löytääkseen elämänkumppanin.

Mukava ihminen löytää kaltaisensa kumppanin. Ruikuttaja tai toiseen sukupuoleen nurjasti suhtautuva saa olla ylhäisessä yksinäisyydessään maailman tappiin saakka.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Ihan uteliaisuudesta, mistä sinä tiedät, että näin käy? "

Empiiriset havainnot ja miehinen intuitio kertovat.

Arawn: "Tääkin on käsitelty NIIN moneen kertaan..."

Väistöyritys!
On käsitelty, juu, mutta selittävää vastausta ei ole tullut. Aihetta on käsitelty, mutta todella pintapuolisesti. Aihe on naisten taholta heitetty yleensä lekkeriksi. Se perimmäinen naista tällaiseen renttuihannointi-käytökseen ajava motiivi on jäänyt selvittämättä.

Anonyymi kirjoitti...

Katsokaas pojat ympärillenne kadulla

Sukupuolirasisti!