maanantaina, helmikuuta 01, 2010

Ruokaa Haitissa vain naisille

Lapsen manipulointi voi viedä vanhemmat käräjille
Väitöskirjaa aiheesta tekevän varatuomari Anja Hannuniemen mukaan useimmiten lapsen vieraannuttamiseen syyllistyy äiti.
Massive food distribution begins in quake-ravaged Haitian capital
Women are receiving the food vouchers because they tend to be responsible for the household food supply, Prior said.

"Our long experience in food distribution tells us that by delivering food into the hands of women, it is more likely to be redistributed equitably among the household -- including the men," he said.

Montouroy said most men have someone -- a wife, a sister, a mother or girlfriend -- who will be able to feed them. He said it was safer to deliver the rice to the women.

But things didn't sit well with some men.

"What about me? I didn't get anything. I need food," said Johnny Sanon Stevenson.

Ladette Britain: Violence among women soars as record 250 are arrested every day

Better than the alpha-beta classification


Organized Labor Has Become an Arm of Female Supremacism

Kleinfeld Study on College Gender Gap: Parental Bias Favors Girls

Siviilipalveluksen keskeyttävät suuressa syrjäytymisvaarassa

Renne Korppila

82 kommenttia:

Jape kirjoitti...

"Siviilipalveluskeskuksen koulutusvastaavan Katarina Haddas-von Martensin mukaan siviilipalvelusmiehet ovat nykyisin aktiivisempia kuin viime laman aikaan"

Katarina Haddas-von Martensin taitaa olla ihan kantasuomalainen ja mieskin on varmaan ihan perus VHM?

Jape kirjoitti...

"Suomesta löytyy tuhansia siviilipalveluksen keskeyttäneitä miehiä, joista suurin osa on jättänyt leikin kesken masennuksen takia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkijan Kaija Appelqvist-Schmidlechnerin mukaan tämä joukko on erityisen herkkä syrjäytymään, sillä keskeyttäjät painivat usein myös alkoholin ja muiden päihteiden kanssa."

Kaija Appelqvist-Schmidlechner taitaa olla myös ihan kantasuomalaisia? Ja mies on ilmeisesti perusaksalainen "wienerschnitzel" nimen perusteella? Eihän sitä nyt rupusuomalisen VHM:n kanssa voi pariutua, herran jestas.

Se on erikoista että nämä miesten velvollisuuskista huolehtivat suojatyöläiset tuntuu olevan lähes poikkeuksetta naisia ja heillä on hassu nimi.

Onko Kaija Appelqvist-"Messesrschmitt" pohtinut sitä, miksi suomesta ei löydy tuhansia siviilipalveluksen keskeytttäneitä naisia?

Mirka kirjoitti...

Hei Jape, miten henkilön sukunimi liittyy mihinkään? Tai ainakaan tämän blogin aihepiiriin?

Viimeksi itse olen kuullut sukunimestä väännettävän vitsejä ala-asteen ekalla luokalla. Se oli minusta jo silloin turhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Spearhedilta tulee nyt taas kerran ihan kokoomusmallista äijäily talouspolitiikkaa ; ) Voisi hyvinkin sanoa, että radikaalikokoomuslaista näkökantaa on tullut koko ajan nytkin lähiaikoina. Täysin sosialismin, tasa-arvoajattelun ja humanismin vastaista kirjoittelua.

Pro-Male/Anti-feminist techology sivukin taas siteera Voxia, joka on vapaa kirkollinen anarkokapitalisti.

Samoin siteeraa jatkuvasti spearhead Voxia, samoin kuin welmeria -saman kastin edustajaa ; )

Hawaiian Libertarian ym ajaa myös samaa äijäily linjaa jatkuvasti.

Väliin aina vielä ollaan harmistuneita kun naiset kaataa porvarillisen avioliittoinstituution.

-

Täytyy sanoa että on se vaikea tämä miesasian ajamisen Suomessa, kun vastassa on sosialistit ja feministit.

Maailman johtavimmat tahot ovat tietenkin heti alkujaankin tajunneet että tautia ei paranneta toisella taudilla. Sitä paitsi tauti on noussut tästä toisesta taudista -ja taudit ruokkivat toisiaan.

"While I imagine the majority of The Spearhead’s readership is right-wing, we shouldn’t look to mainstream conservatives for our salvation."

Näille miesaktiivi äijäilijöille Bushkin ym on liian sosialisti ; )

Arawn kirjoitti...

Henkka: Niin. Siinä uutisessa/artikkelissa ihan sanotaankin, miksi ruoka-apu annetaan nimenomaan naisille; koska naiset sitten jakavat sen koko perheen kesken.

Jape kirjoitti...

Mirka: "Hei Jape, miten henkilön sukunimi liittyy mihinkään?
Tai ainakaan tämän blogin aihepiiriin?"

Tämän blogin aihepiiri on ihmissuhteet, tasa-arvo ja markkina-arvoteoria. On jännää analysoida, miten mm. suomalaisten miesten asioista on päättämässä ja kommentoimassa naiset, joilla on arjalaisen tai ulkomaiseen ylimystön kuuluvan kuuloinen aukunimi ja pohtia miksi he ovat päätyneet tuollaiseen avioon. Että miksi ei "Virtanen" ole heille kelvannut. Lisäksi on tasa-arvon kannalta mielenkiintoista, että vain miehille sukupuolen perusteella, vankilan uhalla, pakollisia asiota kommentoi etuoikeutettu nainen, jolla ei moisia velvollisuuksia ole. Oletko Mirka tätä miettinut tältä kantilta? Miksi et?

Miten sinulla, Mirka, etenee sen Henkan haastattelun ja Naisten Seksuaalisen Valta -kirjan analysointi, johon kait useilta tämänkin blogin lukijoilta kommentteja pyysit? Aika kuluu, mutta koska tulee valmista?

Jape kirjoitti...

Arawn: "koska naiset sitten jakavat sen koko perheen kesken."

Mistä tämä tiedetään? Tämähän on pelkkä oletus, johon liittyy sukupuolirasismia.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet antavat joka vuosi noin 12 miljardia naisille raha apua verotuksen kautta, ja kiitokseksi siitä he saavat avioeroja, yksinäisyyttä, feminismiä sekä naistutkimusta ja kriittistä miestutkimusta jopa läpi virallisten yliopistojemme.

-

Jape muuten kysyi hyvän kysymyksen ... miksi ei naissivareita ole noin paljon joutunut keskeyttämään?

Voisiko esimerkiksi naisylipäällikkömme Halonen vastata tähän? Tai ex naispuolustusministerimme Rehn?

Mirka kirjoitti...

Heips Jape, kiirettä on pitänyt. Koko miesasiaan tutustuminen on ollut todella mielenkiintoista ja haluan tehdä hyvän jutun aiheesta. Mutta valmista tulee kyllä, hyvää kannattaa odottaa. :)

Henrylle terkkuja samalla!

Jape kirjoitti...

Hei Mirka,

No toivottavasti perehdyt tähän miesasiaan kunnolla ja tasapuolisesti, etkä anna feminismin värittää ja vesittää sitä juttua. Mielenkiinnolla odotan kuitenkin juttuasi ja toivon että se on hyvä.

Kysyisin sinulta kuitenkin "välipalana" saman kysymyksen, kuin tuolta Kaija Appelqvist-Schmidlechneriltä (jonka pienestä nimiväännöksestä pahastuit), eli:
Oletko Mirka pohtinut sitä, miksi suomesta ei löydy tuhansia siviilipalveluksen keskeyttäneitä naisia?

Homo kirjoitti...

Arawn, entäs ne miehet joilta on koko perhe kuollut tai sitten ovat jääneet yksinhuoltajiksi? Kukanarttu heille jakaaruokaa?

Jos miehille ei järjestetä omia ruuanjakelupisteita, tulee tämän monen kohdalla johtamaan joko nälkään nääntymiseen itsensä ja mahdollisten lastenkin kohdalla - tai sitten siihen, että miehet joutuvat hengenpitimikseen ryöstämään nartuilta ruokaa. Ja femakot saavat lisää vettä myllyynsä miesten kauheudesta.

Mirka kirjoitti...

Heips Jape, enpä tiedä, hyvä kysymys. Mutta niin... ehkä se perustuu siihen, että siviilipalvelukseen lähtevät naiset ovat vapaaehtoisesti menneet systeemiin mukaan, jolloin motivaatio on korkeampi? Luulisin.

Mutta nyt takaisin sorvin ääreen! :)

Homo kirjoitti...

Minusta tuon siviilipalvelusuutisen alkuosa oli outo. Aivan kuin toimittaja olisi lyhentänyt Katarina Haddas-von Martensin sanomisia tavalla, jossa konteksti katosi.

Haddas-von Martens sanoo uutisessa, että nykyiset sivarit ovat aktiivisempia ja monella on ennestään työkokemusta. Lisäksi hän "pelkää kuitenkin siviilipalvelusmiesten ongelmien ja keskeytysten lisääntyvän, jos nykyinen taantuma jatkaa syvenemistään". Millä tavalla nuorten aktiivisuus, työkokemus ja lama liittyy johonkin sivarien ongelmiin ja keskeytyksiin - sekä näiden ongelmien lisääntymiseen?

Henry kirjoitti...

"Millä tavalla nuorten aktiivisuus, työkokemus ja lama liittyy johonkin sivarien ongelmiin ja keskeytyksiin - sekä näiden ongelmien lisääntymiseen?"

Katselin aamu-telkkaria (jossa asiaa ei kuitenkaan valoitettua sen tarkemmin). Kuvio on ilmeisesti se, että jos ennen siviilipalvelusta nuorille ei kerry työkokemusta, kyky selviytyä siviilipalveluksesta on entistä heikompi. Jos siviilipalvelukseen mennään vanhempina kuin heti koulun jälkeen, niin tuossa kuviossa voi olla tolkkua.

Jape kirjoitti...

Mirka: "Mutta niin... ehkä se perustuu siihen, että siviilipalvelukseen lähtevät naiset ovat vapaaehtoisesti menneet systeemiin mukaan, jolloin motivaatio on korkeampi? Luulisin."

Suomessa ei käsittäkseni mene yhtäkään naista ensisijaisesti sivilipalvelukseen. Juuri äsken aloitti uusi palvelukseenastumiserä asepalveluksensa. Siinä palveluksen aloitti 16000 miestä ja 160 naista (!!). Siis vain yksi prosentti on naisia. Naisilla on vielä, miehistä poiketen, 45 päivän katumisaika, jona aikana he voivat lopettaa palveluksen ilman mitään selityksiä ja seuraamuksia. Jos tuon 45 pv ylittää ja haluaa keskeyttä aseellisen palveluksen, joutuu sivariin. Tuota ei kait kovinkaan monelle naiselle käy, vaan he keskeyttävät ennen tuota 45 päivää.

Eli vastauksena, että miksi ei ole tuhansia siviilipalveluksen suorittaneita naisia on se että, kun ei ole oikeastaan tuhansia aseellisen palveluksen suorittaneita naisia, niin ei ole sivareitakaan. Vapaaehtoista kun on naisille tuo asevelvollisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Se nyt vielä puuttuisi, että tänä maailmanaikana, jolloin puolustusvoimat maan turvallisuuden turvaajana on lähes hupaisa ajatus, systeemiin syydettäisiin vielä tuplasti rahaa sillä että laitettaisiin naisetkin samaan järjestelmään ryytymään!

En siis kannata miestenkään asevelvollisuuspakkoa.

Toisenlainen järjestelmä olisi moninkertaisesti taloudellisempi ja tehokkaampi.

Onkohan tuo asevelvollisuuspakko miehille joku alitajuinen kunnia-asia kun eivät ole saaneet sitä purettua?

Anonyymi kirjoitti...

Mirkalle,

jos olet kirjoittamassa juttua miesliikkeestä toivon ettet anna liikaa painoarvoa tämän blogin kommenteille tai keskustelua miesten tasa-arvosta foorumin viesteille.

Moni selväjärkinen mies tai nainen ei halua tulla yhdistetyksi kommentoijajoukkoon joista tulee helposti luuseri/sekopäävibat vaikka kannattaisi muuten miesten tasa-arvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo Haitin kupongit ovat kuin rahaa (siihen asti kuin menevät umpeen), koska jopa miehet saavat niillä ruokaa. Tilanne siis on se, että naisille jaetaan kaduilla rahaa. Ei ole vaikea kuvitella, minkälainen varjotalous tuollaisesta kehittyy samantien.

On naisia, jotka onnistuvat keräämään kuponkeja, joita eivät tarvitse. Niitä he voivat myydä miehille, jotka eivät ole onnistuneet ruokaa hankkimaan. Kupongit vaihdetaan rahaan, tavaraan, palveluihin, luksukseen tai velkakirjoihin.

No, sitähän se kapitalismi olisi ilman rahaakin. Tässä kuitenkin tieten luodaan automaatti, joka siirtää rahaa miehiltä naisille.

Voi tietysti olla, että se siitä huolimatta on paras tapa. Ainakaan YK-hepun mukaan asiaa ei kuitenkaan ole tutkittu. Kukaan ei siis ilmeisesti tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

"Onkohan tuo asevelvollisuuspakko miehille joku alitajuinen kunnia-asia kun eivät ole saaneet sitä purettua?"

se johtuu siitä tosiasta että muut kantavat kustannukset. miehet joutuvat armeijaan heti täysi-ikäisyyden kynnyksellä joten niiden äänillä joiden edessä asepalvelus on ei ole merkitystä. sitten kun se on käyty, ei siitä tarvi huolehtia.

Jape kirjoitti...

Älä sinä Anonyymi 1/2/10 14:42 sekoile. Kesken eräisistä asioista ei pidä puhua (Matti Vanhasen neuvo), varsinkaan sivullisten kanssa. Mirkalle annetaan asiantuntijoiden toimesta riittävsti tarpeellista tietoa. Annan kohta muutamia lisäpointteja, johon Mirkan kannattaa kiinittää artikkelissan huomiota. Artikkelissa on käsittääkseni kyseessä siis ensisijaisesti Henry ja hänen edustama miesten tasa-arvo, siihen kohdistuvien epäkohtien esiin nostaminen ja miesten tasa-arvon tutkiminen suomessa. Tätä taustaa vasten on tärkeää antaa Mirkalle hiukan lisämateriaalia josta voi tutkia taustoja mm. suomalaisen tasa-arvokoneiston sukupuolittuneisuudesta. Suomalainen tasa-arvokoneistohan on siis naisten käsissä lähes 100% (pari profeministimiestä on onnistunut ujuttamaan itsensä joukkoon) ja silti naiset valittaa tasa-arvovajeestaan. No kohta aiheesta lisää kysymysten asettelujen muodossa.

Arawn kirjoitti...

Jape: "Mistä tämä tiedetään? Tämähän on pelkkä oletus, johon liittyy sukupuolirasismia."

Tai sitten siellä kentällä on avustustöissä ihmisiä, jotka ovat olleet niissä hommissa pitkään ja joilla on jonkinlainen käsitys niistä hommista - toisin kuin meillä.

Arawn kirjoitti...

Homo: "Arawn, entäs ne miehet joilta on koko perhe kuollut tai sitten ovat jääneet yksinhuoltajiksi? Kukanarttu heille jakaaruokaa?"

Lienee aika harvinaista, että sielläpäin ihan kaikki suvun jäsenet olisivat kuolleet. Siellä kun suku on vähän laajempi käsite kuin "vaimo & lapset". On siskoja, serkkuja, tätejä, isoäitejä, veljentyttäriä, sisarentyttäriä jne. Ja sitten vielä avioliittojen kautta tulleet sukulaiset. Siinä on jo melko monta jakajaa.

MikkoAP kirjoitti...

"Lienee aika harvinaista, että sielläpäin ihan kaikki suvun jäsenet olisivat kuolleet. Siellä kun suku on vähän laajempi käsite kuin "vaimo & lapset". On siskoja, serkkuja, tätejä, isoäitejä, veljentyttäriä, sisarentyttäriä jne. Ja sitten vielä avioliittojen kautta tulleet sukulaiset. Siinä on jo melko monta jakajaa."

Lienee? No onko, vai ei? Ja eikä iso suku takaa yhteenkuuluvuutta suvun jäsenten kesken. Paljon riippuu kulttuurista. Miksei voitaisi samantien sanoa, että annetaan ruokaa vain ja ainoastaan perheenisille? Mihin perustat uskomuksesi, etteivät isät jakaisi ruokaa, tai jakaisivat paljon vähemmän kuin naiset?

Homo kirjoitti...

Arawn, vaikka kaukaisempia sukulaisia ehkä monilla olisikin elossa, on pelkästään jo niiden löytäminen vaikeaa tai mahdotonta nykyisissä oloissa, missä ihmisiä on laajamittaisesti siirretty pois pahimmilta aluleilta, ihmisiä on sairaaloissa ja täysin kaaos vallitsee.

Ihmeellistä, että tällaisen sukupuolisyrjinnän puolustelijoita naisissa tuntuu riittävän. Mutta tämä teki ainakin helpoksi kieltäytyä hyvällä omallatunnolla esimerkiksi Haitin avustuksiin osallistumisen, koska en halua rahojani käytettävän sukupuolisyrjintään. Maksakoot nartut itse, jos haluavat harjoittaa sukupuolisyrjintää.

Arawn kirjoitti...

MikkoAP: Sille, mitä toistaiseksi on kehitysmaiden kentältä kuulunut. Tiedättekös, mikä myös on tosi syrjivä käytäntö? Että monin paikoin mikrolainoja annetaan nimenomaan naisille.

Ja tiedättekö, mikä on kyseisen pahan, pahan syrjivän käytännön syy? On vain yksinkertaisesti huomattu, että sielläpäin ja niissä oloissa naiset maksavat selkeästi todennäköisemmin takaisin.

Elämä on.

MikkoAP kirjoitti...

"MikkoAP: Sille, mitä toistaiseksi on kehitysmaiden kentältä kuulunut. Tiedättekös, mikä myös on tosi syrjivä käytäntö? Että monin paikoin mikrolainoja annetaan nimenomaan naisille.

Ja tiedättekö, mikä on kyseisen pahan, pahan syrjivän käytännön syy? On vain yksinkertaisesti huomattu, että sielläpäin ja niissä oloissa naiset maksavat selkeästi todennäköisemmin takaisin.

Elämä on."

Ja kehitysmaiden talouskasvu onkin ollut huimaa siitä lähtien...

MikkoAP kirjoitti...

En sinänsä puolustele haitilaismiehiä, Haiti oli katastrofialue jo pitkään ennen maanjäristystä. Mutta missä ovat ne todisteet, että haitilaisnaiset olisivat sen kummempia?

Hauskaa tässä on se, että feministit puolustelevat avun antamista vain naisille Haitissa, mutta kuitenkin ihannoivat Haitin kaltaisten loukkojen miehiä ja haluavat heitä lisää Suomeen rikastuttamaan kulttuuriamme.

Homo kirjoitti...

Ei kannata laittaa senttiäkään Haitin feministiseen ja miehet nälkään näännyttävään ruoka-apuun, vaan hyvällä omallatunnolla pistää säästyneet rahat poikimaan esimerkiksi kehittyvien alueiden rahostoon. Itsekin lykkäsin juuri ylimääräiseksi tilille kertyneitä rahoja tällä tapaa.

MikkoAP kirjoitti...

"Ei kannata laittaa senttiäkään Haitin feministiseen ja miehet nälkään näännyttävään ruoka-apuun, vaan hyvällä omallatunnolla pistää säästyneet rahat poikimaan esimerkiksi kehittyvien alueiden rahostoon. Itsekin lykkäsin juuri ylimääräiseksi tilille kertyneitä rahoja tällä tapaa."

Minä en ole enää pitkään aikaan luottanut suuriin "avustus"järjestöihin. Niin korruptoituneita ja politisoituneita niistä on tullut.

Homo kirjoitti...

On muuten hyvä muistaa, että monessa Afrikan maista on ainakin jossain määrin ollut erääntyyppistä matrariakaalista (?) järjestelyä, jossa naiset ovat tehneet töitä, kun taas miehet ovat viettäneet koti-isän elämää - eli hieman käänteisesti kuin mitä länsimaissa on tapana ollut. Tulokset puhuvat puolestaan.

Homo kirjoitti...

Tämä lähde on hieman kyseenalainen tietyiltä rasistisilta taustaoletuksiltaan, mutta sinällään ihan mielenkiintoista luettavaa, kuten:

Similarly, fertility rates have stayed quite high in black Africa, even though African patriarchalism generally lacks the features Longman identifies as crucial: stigmatization of illegitimacy and high paternal investment in children. Women do most of the work in Africa (80 percent by one estimate) and thus tend have less reason to be faithful to their husbands (as evidenced by the AIDS epidemic there).

...
While the stereotype of African societies as "matriarchal" is highly misleading—men possess almost all the political power—women often engage in the covert rebellion of saddling their nominal husbands with cuckoo's egg children. But, since the baby's mother will do most of the work to provide for the child, the cuckolded husband tends to be more complacent than in more patriarchal parts of the world.

Anthropologist Sarah Blaffer Hrdy of UC Davis wrote of African family structures in Mother Nature,

"Many fathers are only sporadically in residence with the mothers of their children; and fathers, when they are on the scene, may be unpredictable regarding which children they invest in, and how much. A substantial number of women conceive at a young age, often prior to marriage or formation of any stable relationship… relatively few fathers provide a great deal of care."

The increase in welfare payments during the 1960s allowed poor African-Americans, after a century of progress toward white patriarchal norms, to rapidly revert back to African family structures, with a consequent reversion toward African levels of social malaise.

In both the American inner city and in Africa, the quantity of children has been abundant, but the quality of upbringing has been low. Men, lacking assurance that they are the fathers, have less incentive to invest in educating and disciplining children. So young males are more likely to grow up to be violent and irresponsible. And the weary cycle spins on.
...

Arawn kirjoitti...

MikkoAP: "Minä en ole enää pitkään aikaan luottanut suuriin "avustus"järjestöihin. Niin korruptoituneita ja politisoituneita niistä on tullut."

Lähinnä ajattelin sitä porukkaa, joka on tehnyt vuosia töitä kentällä. Ne ihmiset harvemmin ovat enää kovin idealistisia, kun ovat nähneet, mitä se touhu OIKEASTI on.

"En sinänsä puolustele haitilaismiehiä, Haiti oli katastrofialue jo pitkään ennen maanjäristystä. Mutta missä ovat ne todisteet, että haitilaisnaiset olisivat sen kummempia?"

Tuskin haitilaisnaiset mitään hyviksiä ovat. Mutta se on ilmeisesti suhteellisen perinteinen yhteiskunta ja sellaisissa naisella on perinteisesti kotitalouden ruokapuoli hallussaan.

"Hauskaa tässä on se, että feministit puolustelevat avun antamista vain naisille Haitissa, mutta kuitenkin ihannoivat Haitin kaltaisten loukkojen miehiä ja haluavat heitä lisää Suomeen rikastuttamaan kulttuuriamme"

Heitä esimerkki. Meikä ei kelpaa, koska en halua haitilaisäijiä tänne.

Homo: "On muuten hyvä muistaa, että monessa Afrikan maista on ainakin jossain määrin ollut erääntyyppistä matrariakaalista (?) järjestelyä, jossa naiset ovat tehneet töitä, kun taas miehet ovat viettäneet koti-isän elämää - eli hieman käänteisesti kuin mitä länsimaissa on tapana ollut. Tulokset puhuvat puolestaan."

Lähteitä peliin, lähteitä. Matrilineaarisuuskaan kun ei yleensä tarkoita tuota, vaikka matrilineaarisuuteen kyllä on voinut Afrikassa törmätä.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Tiedättekös, mikä myös on tosi syrjivä käytäntö? Että monin paikoin mikrolainoja annetaan nimenomaan naisille."

Suomessahan on syrjivänä käytäntönä halvempikorkoiset Naisyrittäjä -lainat, josita siis myönnetään sukupuolenperusteella vain naisille. Perusteluna on kuulemma se että naisia on liian vähän yrittäjänä. Miten lienee, onko valtaosa miesyritäjistä saanut minkäänlaista edullista lainaa yritystoiminan aloittamiseen? Vai ovatko aloittaneet ihan tyhjästä, omin varoin? Jos ovat, niin miksi naisten yrittäjyyttä pitää tukea erityisin ja epätasa-arvoisin lainoin?

MikkoAP kirjoitti...

"
Heitä esimerkki. Meikä ei kelpaa, koska en halua haitilaisäijiä tänne."

Mikä näissä naisissa on, kun teeskentelevät tietämätöntä, jos se sopii heidän argumenttiinsa?
Katso itse, millaista maahanmuuttopolitiikkaa feministit ajavat. Ja samoin täälläkin on ollut paljon linkkejä artikkeleihin, joissa feministien "suomalainen mies on maailman väkivaltaisin paska" väitteet kumotaan. Feministit vihaavat länsimaista miestä.

Arawn kirjoitti...

Jape: Mikrolainoja annetaan siis vain kehitysmaissa, ei lännessä ollenkaan.

Mikko: No kun niitä lähteitä kerran on niin paljon, voitkin sitten heittää helposti jonkun esimerkin.

MikkoAP kirjoitti...

"http://ihmissuhteet.blogspot.com/"

Tässä on blogi, josta etsimällä voit itse löytää lähteitä. Tietenkään et etsi, koska haluat teeskennellä tietämättömyyttä.

Ja sitten esimerkkeinä voit ditten katsella Tuija Braxin , Anni Sinnemäen, Tarja Halosen ym . kannanottoja.

MikkoAP kirjoitti...

"Jape: Mikrolainoja annetaan siis vain kehitysmaissa, ei lännessä ollenkaan.
"

Eli siis lainojen annossa miehiä syrjitään sekä kehitysmaissa, että lännessä. Tuo vain vahvistaa Japen pointtia.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkien yksinäisten suomalaismiesten kannattaa varautua katastrofien varalle keräämällä kunnon ruokavaraston. Jos nimittäin kriisi sattuu tänne syystä tai toisesta ruuantulo loppuu ilmeisesti kuin seinään. Naisille jaettujen kuponkien ja ruuan ryöstäminen on tietysti toinen vaihtoehto. Siltä varalta kannattaa hankkia ase.

Arawn kirjoitti...

MikkoAP: Se on näitä talouselämän realiteetteja. Kun nuoren naisen on vaikeaa saada töitä siksi, että hän voi tulla raskaaksi, täällä sanotaan vain, että voi voi, talous kun on. Mutta kun miehille ei anneta siinä määrin mikrolainoja kuin naisille siksi, että on havaittu miesten olevan niillä alueilla huonompia takaisinmaksajia, sitten se on kyllä syrjintää.

Oivoi.

Arawn kirjoitti...

MikkoAP: "Tässä on blogi, josta etsimällä voit itse löytää lähteitä. Tietenkään et etsi, koska haluat teeskennellä tietämättömyyttä."

En etsi, koska jos sinä esität väitteen, ei se ole MINUN tehtäväni todistaa sitä oikeaksi.

MikkoAP kirjoitti...

"En etsi, koska jos sinä esität väitteen, ei se ole MINUN tehtäväni todistaa sitä oikeaksi."

Mutta vallanpitäjien puheita, tätä blogia ja valtamediaa seuranneena olisit ja oikeastaat varmasti oletkin jo nähnyt lukemattomia esimerkkejä feministien vihasta suomalaismiehiä kohtaan ja mamumiesten ihannoinnista. Plääh, mitäs Homo ja Jape? Otetaankos maratoni feministien suomalaismiehiä kohtaan vihamielisten lähteiden ja mamumiehiä ihannoivien lähteiden etsinnässä? Ei Arawnkaan ole niiltä voinut välttyä, mutta nyt hänen muistinsa toimii taas valikoivasti.

MikkoAP kirjoitti...

"MikkoAP: Se on näitä talouselämän realiteetteja. Kun nuoren naisen on vaikeaa saada töitä siksi, että hän voi tulla raskaaksi, täällä sanotaan vain, että voi voi, talous kun on. Mutta kun miehille ei anneta siinä määrin mikrolainoja kuin naisille siksi, että on havaittu miesten olevan niillä alueilla huonompia takaisinmaksajia, sitten se on kyllä syrjintää.

Oivoi."

Naisia ei ole estetty aloittamasta omia yrityksiä, palkkaamasta pelkästään naisia ja kilpailemasta miehiä kumoon ja täten osoittamasta ylivertaisuuttaan miehiin nähden. Mutta eivätpä naiset ole niin tehneet. Vaan naisille pitäisi antaa kiintiöt miesten luomien ja pyörittämien yritysten johtoportaaseen (muttei toki portaiden alimmille askelmille)

Lisäksi verotuloista, jotka ovat enimmäkseen miesten tuottamia, pitäisi antaa sellaisia helpotuksia naisyrittäjille, joita miesyrittäjillä ei koskaan ole ollut.

Jape kirjoitti...

MikkoAP: "Plääh, mitäs Homo ja Jape? Otetaankos maratoni feministien suomalaismiehiä kohtaan vihamielisten lähteiden ja mamumiehiä ihannoivien lähteiden etsinnässä? Ei Arawnkaan ole niiltä voinut välttyä, mutta nyt hänen muistinsa toimii taas valikoivasti."

Mitäs, otetaan vaan :)

Arawn on yleensä hyvä kamppailemaan ja argumentoimaan, muistinsakin on ihan hyvä, mutta nyt hän on ottanut tuon "väsytys" taktiikan, eikä vastaa oikein mihinkään. Ja jos vastaa, hän vastaa asian sivusta "viisastellen" ja puhuu vain mikrolainoista vaikka esimerkiksi suomalaisesta miesten syrjinnästä nostettiin esimerkisi Finnveran Naisyrittäjälaina.

Ensimmäisenä esimerkkinä suomalaisten feministien vihamielisyydestä suomalista valkoista heteromiestä kohtaan oli Sellon tapahtumien aikoihin YLE:n haastattelema kriisipsykologi Salli Saari, joka sanoi, että Shkupollin teko on itseasaissa suomalaisen väkivallan kulttuurin tulosta, eli siis suomalaisten miesten syytä. En muista koska yhtä hävyttömän väitteen olen kuullut.

Jape kirjoitti...

"Boikotoitkaa Vesa Keskisen kyläkauppaa"
- Leena Ruusuvuori, Naisjärjestöjen keskusliiton pääsihteeri.

Feministinen Anna-lehti järjesti ansan Esko "audimies" Kiesille.

Feministisen Anna-lehden juttu "Naisia tummissa rytemissä" Ihannoi ulkomaalaisia miehiä ja mollaa kantasuomalaisia miehiä.

Naisia tummissa rytmeissä

Arawn kirjoitti...

Jape: Minä puhuin ensiksi mikrolainoista ja te toitte sitten ne naisyrittäjien lainat mukaan. Minusta ne ovat kaksi ihan eri asiaa ja eri tilannetta. Edellisiä en näe syrjintänä, jälkimmäiset kyllä, mikäli ne tehdään verorahoilla.

Mitä tulee Salli Saaren kommenttiin, jos se oli tuollainen, se on kyllä melkoisen posketon.

Jape kirjoitti...

Feministi Tanja Karpela antoi lausunnon bloginsa kautta vain pari tuntia Sellon tapahtumien jälkeen.

Tanja Karpela kommentoi Sellon surmia:
Väkivalta ei mikään maahanmuuttajien ongelma


Kansanedustaja toivoo surmien herättävän pohtimaan miesten pahoinvointia.

Espoolainen kansanedustaja Tanja Karpela (kesk) ottaa blogissaan voimakkaasti kantaa Espoon Sellon surmiin.

Sellon surmia on kommentoitu muun muassa internetissä maahanmuuttovastaisilla kommenteilla. Karpela kirjoittaa, että väkivaltaiset teot pitää saada Suomessa loppumaan.

- Eikä tämä ole mikään maahanmuuttajaongelma vaan suomalaista arkea.

Kansanedustaja viittaa tragedian syihin, joiden epäillään liittyvän tekijän ja yhden naisuhrin väliseen suhteeseen. Karpela toteaa parisuhdeväkivallan olevan tuttu ilmiö niin Suomessa kuin kaikkialla maailmassa.

- Lähes aina surmaaja on mustasukkainen mies. Surmat ovat äärimmäinen osoitus omistushalusta ja epätoivosta.

Karpela toivoo, että järkyttävät tapahtumat herättävät pohtimaan miesten pahoinvointia. Kyseessä on Karpelan mielestä alkaneen vuosikymmenen tärkein tasa-arvokysymys. Karpelan mielestä nainen on vapautunut sukupuoliroolien kahleista paremmin kuin mies.

- Miehet ovat tässä suhteessa vielä lähes sata vuotta naisia jäljessä, Karpela kirjoittaa.

- Miehisessä ihannekuvassa mies edelleen ottaa ja jättää, mies on elättäjä ja perheen pää. Kun näin ei tosielämässä käy, on miehen kunnia ja naisen henki vaarassa.

bmaad kirjoitti...

"Heips Jape, enpä tiedä, hyvä kysymys. Mutta niin... ehkä se perustuu siihen, että siviilipalvelukseen lähtevät naiset ovat vapaaehtoisesti menneet systeemiin mukaan, jolloin motivaatio on korkeampi? Luulisin."

Kyllä mäkin menisin mieluusti
mukaan johonkin palvelukseen, joka on mulle vapaaehtoinen ja naisille pakollinen.

Tällainen voisi olla esimerkiksi seksipalvelus.

bmaad kirjoitti...

Jape:"Karpela toivoo, että järkyttävät tapahtumat herättävät pohtimaan miesten pahoinvointia. Kyseessä on Karpelan mielestä alkaneen vuosikymmenen tärkein tasa-arvokysymys. Karpelan mielestä nainen on vapautunut sukupuoliroolien kahleista paremmin kuin mies."

Se on sitten oma asiansa,
kuinka paljon miehiä ollaan noin yleisesti valmiit vapauttamaan sukupuolirooleistaan. Luulisin, että haluttomuusluokka on tässä suhteessa aika korkea.

Vortac kirjoitti...

"Our long experience in food distribution tells us that by delivering food into the hands of women, it is more likely to be redistributed equitably among the household -- including the men," he said.

Montouroy said most men have someone -- a wife, a sister, a mother or girlfriend -- who will be able to feed them. He said it was safer to deliver the rice to the women
.

Niin sitä syrjintää ja seksismiä taas perustellaan niin hienon kuuloisesti. Sama juttu kuin 'women and children first' - kyllä sille löytyy tuollaisia samanlaisia perusteluja, jotka eivät kestä päivänvaloa.

'Naiset nyt vain ovat parempia kuin miehet, niin se on pätevä perustelu'..

Juupa juu. Voitaisiin yhtä hyvin sanoa, että yhteiskunnan mielestä miehillä ei ole mitään arvoa, eikä heidän kuolemallaan merkitystä, niin siksi annetaan kaikki ruoka naisille.

On se kumma, että edes suuri tragedia ei herätä ihmisiä kaikesta aivopesusta ja nostata halua kohdella onnettomuuden uhreja tasapuolisesti sukupuolesta riippumatta. On se yhtä helvettiä, kun miehet joutuvat uhrinakin ollessaan olemaan "vähemmän uhreja" kuin naiset!

Eikä tietenkään yllätä ketään täällä - vai yllättääkö - että nimenomaan YTM:t ovat ainoita miehiä, jotka tunnustetaan elossapysymisen arvoisiksi - artikkelissahan sanotaan suoraan, että 'miehillä yleensä on joku nainen' - mutta eihän tämä pidä alkuunkaan paikkaansa!

Naiset eivät vain pidä naisettomia miehiä mitenkään ihmisinä, saati miehinä, niin he voivat ladella tuollaista jopa kriisitilanteessa ihan puhtaalla omatunnolla.

Voin sanoa, että kyllä suoraan vihaksi pistää ja jos pääsisin tollasen akan puheille, niin voi olla, että hiukkasen koettaisin patistaa järkeä moiseen julmuriin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mirka-nimisen femakan blogista lainattu:

"Feministinen lifestyle-blogi, joka käsittelee tyyliä ajatuksella ja asenteita tyylillä."

Että siitä tiedoksi heille, jotka kuvittelevat voivansa keskustella Mirka-nimimerkin kanssa jollain järkevällä, rationaalisella, reilulla ja aikuismaisella tavalla.

You have been warned.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Arawn, entäs ne miehet joilta on koko perhe kuollut tai sitten ovat jääneet yksinhuoltajiksi? Kukanarttu heille jakaaruokaa?

Jos miehille ei järjestetä omia ruuanjakelupisteita, tulee tämän monen kohdalla johtamaan joko nälkään nääntymiseen itsensä ja mahdollisten lastenkin kohdalla - tai sitten siihen, että miehet joutuvat hengenpitimikseen ryöstämään nartuilta ruokaa. Ja femakot saavat lisää vettä myllyynsä miesten kauheudesta
..

Kaikista erimielisyyksistämme huolimatta on todettava, että usein on mukava nähdä, kuinka saat ajatukseni puettua sanoiksi paremmin kuin itse koskaan pystyisin.

Juuri noin - otaksun, että tuo koko homma on suunniteltu juttu.. jopa kriisejä käytetään häikäilemättä hyväksi femakka-agendan ajamiseen, ja miesten, noiden arvottomien limanuljaskien, annetaan kuolla nälkään, jos ovat niin saamattomia että eivät naista ole voineet hommata.

Voisi sanoa, että siinä on ULTIMATE rangaistus ATMmyydestä!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Että noin.. siinä se naisten empatia taas nähdään. Korkean statuksen miehiä kohtaan ollaan kovinkin empaattisia, mutta annas olla kun kuvioihin ilmaantuu ilmielävä ja aito, pesunkestävä ATM;

Kuolkoot nälkään, sanoo nainen.

Empatia loppuu kuin seinään.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Voisi sanoa, että siinä on ULTIMATE rangaistus ATMmyydestä!"

ATM:t on juutalaisia.
Tosin jos ATM elää kokonaan ilman seksiä tai seksuaalisia, sukupuolisia haluja, ilman naisen lähestymisen tarvetta niin eipä tuosta meriitistä hänelle sanottavammin haittaa ole näinä aikoina.

Juutalaisia, mitä juutalaisia. Naiset on natseja.

Vortac kirjoitti...

Jos tuon 45 pv ylittää ja haluaa keskeyttä aseellisen palveluksen, joutuu sivariin. Tuota ei kait kovinkaan monelle naiselle käy, vaan he keskeyttävät ennen tuota 45 päivää.

Paitsi että käytännössä, kertoi meille sivarikeskuksen johtaja aikoinaan, yhtäkään naista ei koskaan passiteta sivariin asti kuin kääntymään korkeintaan.

Naisille keksitään AINA joku veruke, jonka avulla heidät päästetään luistamaan hommasta.

Yksinäinen nainen satojen kiimaisten ATM:ien keskellä olisikin hykerryttävä ajatus.. (paitsi että ruoissa on taatusti jarrua - sivarissa ei juuri paneta, vaikka kuinka ajattelisi 80-luvun Samantha Foxia)

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Yksinäinen nainen satojen kiimaisten ATM:ien keskellä olisikin hykerryttävä ajatus.. (paitsi että ruoissa on taatusti jarrua - sivarissa ei juuri paneta, vaikka kuinka ajattelisi 80-luvun Samantha Foxia)"

Tai miten olisi yksi ATM satojen naisten keskellä? :)

Vortac kirjoitti...

Jos ovat, niin miksi naisten yrittäjyyttä pitää tukea erityisin ja epätasa-arvoisin lainoin?

No höh! Siksi tietenkin, koska se on TASA-ARVOA!

Etkö ymmärrä, Jape, että oikeudenmukaisuus olisi väärin!

Naisia on kohdeltava 'preferentially', eli naiset ja lapset ensin.. miehet -ehkä- sitten joskus.

- Vortac

Homo kirjoitti...

MikkoAP, vaikka ehdotuksesi onkin aivan kannatettava sinällään, taidan jättää tältä kertaa siihen osallistumisen väliin. Sinällään en kannata kovin paljoa ajan tuhlaamista Arawnin sivistämiseksi, kun hän luultavasti viimeistään huomisessa keskustelussa olisi "unohtanut" hänelle esitetyt lainaukset ja lähdeviitteet.

Minulla on menossa hieman kiireellisempiäkin asioita, joihin minun täytyy nyt suunnata energiaani. Jonkinlaisena verukkeena asiassa voin käyttää myös sitä, että kunhan saan kiireellisemmät asiat pois alta, niin voisin ehtiä valmistelemaan suunnittelemaani ohjelmaa ja tietokantaa MRA & femakkoasiaa käsittelevistä lainauksista ja lähdeviitteistä helposti haettavassa tietokantamuodossa.

Vortac kirjoitti...

Mikä näissä naisissa on, kun teeskentelevät tietämätöntä, jos se sopii heidän argumenttiinsa?

Lepatus kuuluu lepakoilta, kun takki viuhuu kolibrin siipien lailla.

Kaitpa akkojen aivot pysyvät notkeina sellaisen aerobicin ja venyttelyn jälkeen, kun mielipiteet taipuu mihin vaan, kunhan ei koskaan totuutta tarvitse myöntää (paitsi kun se on naisille edullinen, ja silloinkin sitä toki vääristetään ja käsitetään tahallaan väärin).

Toisin sanoen, naiset ovat mitä hyvänsä mieltä, niin kauan kuin se edistää heidän agendaansa ja ylläpitää sitä status quota jota he haluavat ylläpitää - niin kauan kuin se mielipide sopii heidän senhetkiseen tunnetilaansa, ja niin kauan kuin he voivat sillä mielipiteellä kohottaa itsensä miesten yläpuolelle ja tuntea paremmuutta toisiin nähden.

Sanalla sanoen; naiset tekevät mitä hyvänsä ruokkiakseen egoaan, ja joka päivä ego saattaa haluta aivan erilaista ruokaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Otetaankos maratoni feministien suomalaismiehiä kohtaan vihamielisten lähteiden ja mamumiehiä ihannoivien lähteiden etsinnässä? Ei Arawnkaan ole niiltä voinut välttyä, mutta nyt hänen muistinsa toimii taas valikoivasti..

Arawn on troolannut täällä jo vuosia; hän on taatusti nähnyt yhtä sun toistakin linkkiä, tietopätkähdystä, mainiota kirjoitusta, järjen ääntä, kommenttia yms..

Mutta hän silti pysyy vakuuttuneena siitä että valheet ovat tosia ja totuus on valhetta.

Arawn on hyvin taitava tässä troolauksessaan; hän onnistuu joskus kuulostamaan mies-sympaattiselta ja järkevältäkin ihmiseltä. Välillä nopeasti vilkaisten jopa näyttää, että hän ja Jape käyvät jopa jonkin sortin argumentatiivista keskustelua.

Mutta tämän ilmiasun ei tule antaa hämätä; todellisuudessa tuokin akka on vain pesunkestävä troolari-peikko, joka tekee mitä hyvänsä vääristääkseen asioita ja pitääkseen totuuden pimennossa. "Tulta munille!" on sisimmissään hänenkin mottonsa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lisäksi verotuloista, jotka ovat enimmäkseen miesten tuottamia, pitäisi antaa sellaisia helpotuksia naisyrittäjille, joita miesyrittäjillä ei koskaan ole ollut.

Niin. On kummallista, miten kukaan femakka koko historian aikana ei koskaan ole nähnyt ristiriitaa siinä, että karjutaan pää kaljuksi ajettuna hurjasti turuilla ja toreilla "Nainen pystyy siihen mihin mieskin, ja paremmin vieläpä!" - ja samaan aikaan sitten kivenkovaan vaaditaan, että yhteiskunnan ja miesten on AUTETTAVA naisia, koska naisella on niin vaikeaa ja pyhyy pyhyy kun patriarkaatti sortaa!

Käsittämätöntä, mutta kuvastaa hyvin naisen aivojen rakennetta; nainen voi olla kahta toisilleen täysin vastakkaista mieltä yhtaikaa näkemättä siinä mitään ristiriitaa.

Siis - näkemättä siinä mitään ristiriitaa.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Mutta hän silti pysyy vakuuttuneena siitä että valheet ovat tosia ja totuus on valhetta.
Arawn on hyvin taitava tässä troolauksessaan; hän onnistuu joskus kuulostamaan mies-sympaattiselta ja järkevältäkin ihmiseltä. "

Arawn on periaatteessa
hyvinkin suosittu feministi näillä palstoilla.

Arawn kirjoitti...

Bmaad: Paitsi etten ole feministi.

Mutta tykkään siitä, kun VORTAC syyttää jotakuta... um, _troolauksesta_. :D :D :D

Vortac hei, troolausta harrastetaan merellä, kun kalastetaan. Trollaus on niiq eri juttu. :D :D

Must like this guy.

bmaad kirjoitti...

"Bmaad: Paitsi etten ole feministi."

Rakenteellinen feministi olet, muttet avoin.

"Mutta tykkään siitä, kun VORTAC syyttää jotakuta... um, _troolauksesta_. :D :D :D
Vortac hei, troolausta harrastetaan merellä, kun kalastetaan. Trollaus on niiq eri juttu. :D :D
Must like this guy."

Vortac ei pidä trolli-käsitteestä. Sellanen pilkunnussija se joskus on, ettei mitään rajaa.

Käy polkasemassa Vortacia niin saat multa stipendin.

MikkoAP kirjoitti...

Homo:"MikkoAP, vaikka ehdotuksesi onkin aivan kannatettava sinällään, taidan jättää tältä kertaa siihen osallistumisen väliin. Sinällään en kannata kovin paljoa ajan tuhlaamista Arawnin sivistämiseksi, kun hän luultavasti viimeistään huomisessa keskustelussa olisi "unohtanut" hänelle esitetyt lainaukset ja lähdeviitteet."

Tuo on kyllä totta. Itsekin olen muistellut tämän blogn historiaa viimeisen n. 9 kuukauden ajalta, jolloin olen täällä kirjoitellut. Ja sen aikana myös Arawn on tänne kirjoitellut, eikä ole voinut välttyä huomaamasta feministien nimenomaan suomaklaisiin miehiin kohdistuvaa vihaa ja mamumiehiin kohdistuvaa ihannointia. Samoin ei tarvitse montaakaan minuuttia googlailla, jotta löytäisi Braxin ynnä muiden feministivaikuttajien aivotomuuksia.

Arawn kirjoitti...

Bmaad: "Käy polkasemassa Vortacia niin saat multa stipendin."

Luulen, etten saisi Vortacilta, vaikka juottaisin sen humalaan ja piikittäisin sen suoneen heroiinia. ;)

Mikko: "Ja sen aikana myös Arawn on tänne kirjoitellut, eikä ole voinut välttyä huomaamasta feministien nimenomaan suomaklaisiin miehiin kohdistuvaa vihaa ja mamumiehiin kohdistuvaa ihannointia. "

En minä nyt edes ole niin eri mieltä. Halusin vain esimerkin siitä, missä tänne on haluttu just niitä haitilaisia miehiä... (Eikös tänne yleensä haluta afrikkalaisia?)

bmaad kirjoitti...

"Luulen, etten saisi Vortacilta, vaikka juottaisin sen humalaan ja piikittäisin sen suoneen heroiinia. ;)"

Sun täytyy asettua sen päälle
samaan aikaan kun se pitää palopuhetta.

Se jatkaa sitä ja huomaa vasta kun sen mälli napsahtaa sun sisuksiisi. ;D

MikkoAP kirjoitti...

Minä: "Hauskaa tässä on se, että feministit puolustelevat avun antamista vain naisille Haitissa, mutta kuitenkin ihannoivat Haitin kaltaisten loukkojen miehiä ja haluavat heitä lisää Suomeen rikastuttamaan kulttuuriamme."

Eli siis Haitin kaltaisten kehitysmaiden joutilaita übermacho miehiä ihannoidaan. Oli sitten kyseessä muslimimaa, Saharan eteläpuoleisen Afrikan maa, tai mitkä vaan muut supermaskuliinista öyhömiesmallia kannattavat köyhät maat. En ole nähnyt varsinaista haitilaismiesten ihannointia, mutta se on vaan ajan kysymys.

Arawn kirjoitti...

MikkoAP: Ah, totta. Luin tekstisi huolimattomasti. Siinä en ole eri mieltä, että monissa piireissä Suomessa suhtaudutaan nähdäkseni liian hymistelevästi maahanmuuttajien ilmaantumiseen ja toimiin täällä maassa... Naisasianaiset eivät tosin ole mitenkään ainoa tällainen porukka.

MikkoAP kirjoitti...

"MikkoAP: Ah, totta. Luin tekstisi huolimattomasti. Siinä en ole eri mieltä, että monissa piireissä Suomessa suhtaudutaan nähdäkseni liian hymistelevästi maahanmuuttajien ilmaantumiseen ja toimiin täällä maassa... Naisasianaiset eivät tosin ole mitenkään ainoa tällainen porukka."


Tosiaankin vaikkapa työnantajapuolen ja sen nimenomaan suuryrityksiä edustavan siiven kannalta olisi edullista rahdata tänne ammattitaidotonta mamuporukka kilpailemaan työpaikoista. Ja vaikka häviäisivätkin kilpailun, niin mamut aiheuttavat silti roimasti lisäkuluja ja siten edistävät julkisten palvelujen romahdusta. Ja kapitalistien mielestähän julkista sektoria ei saisi olla ollenkaan.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Halusin vain esimerkin siitä, missä tänne on haluttu just niitä haitilaisia miehiä... (Eikös tänne yleensä haluta afrikkalaisia?)"

Eikös Haitilaiset ole afrikkalaista alkuperää, entisiä maaorjia Ranskan siirtomaasta?

Arawn kirjoitti...

Jape: Onhan ne osittain, mutta on niissä käsittääkseni paikallistakin verta ja varmaan jonkin verran latinovertakin. Mut jostain syystä en ole havainnut, että just etelä- tai väli-amerikkalaisista miehistä oltaisiin niin kovin innoissaan. En tiedä miksi. Ehkä niitä alueita ei oikein tunneta.

Jape kirjoitti...

Arawn,

Paikallisveri, eli Arawak (heh heh, melkein Arawn!) intiaanit kuoli sukupuuttoon espanjalaisten orjina ja espanjalaisten tuomien sairauksein seurauksena hyvin lyhyessä ajassa. Arawakien tilalle tuotettiin sitten afrikasta orjia.
(Lähde: Wikipedia)

Liet oikeassa, että naiset ei ole niin kiinnostuneita väli- ja eteläamerikkalaisista miehistä, kuin afrikkalaisita ja eteläerurooppalaisita (välimerenalueen) ja turkkilaisita.

Toisaalta luin joskus, että naiset tekee panomatkoja jonnekin köyhälle väliamerikan saarelle ja hyväksikäyttää köyhiä nuorehkoja poikia siellä.

Arawn kirjoitti...

Jape: Joo, niin ne vissiin tekevät, mutta käsitin itse, että kyse on selkeästi iäkkäämmistä naisista. He tosin matkaavat myös Afrikkaan. Afrikkaan varmaan pääsee halvemmalla, mikä sekin vaikuttanee.

Ok, enpä tiennyt, että Karibian alkuperäisväestö kuoli niin nopeasti, kun mantereella ehtivät sentään luovuttaa verenperintöään eteenpäinkin.

MikkoAP kirjoitti...

"Ok, enpä tiennyt, että Karibian alkuperäisväestö kuoli niin nopeasti, kun mantereella ehtivät sentään luovuttaa verenperintöään eteenpäinkin."

Muistan kyllä lukeneeni joskus DNA tutkimuksesta (jossain päin Karibiaa), joka osoitti, että suurin paikallisväestöstä oli saanut osan perimästään alkuperäisiltä heimoilta.

Syltty kirjoitti...

MikkoAP
"Tosiaankin vaikkapa työnantajapuolen ja sen nimenomaan suuryrityksiä edustavan siiven kannalta olisi edullista rahdata tänne ammattitaidotonta mamuporukka kilpailemaan työpaikoista. Ja vaikka häviäisivätkin kilpailun, niin mamut aiheuttavat silti roimasti lisäkuluja ja siten edistävät julkisten palvelujen romahdusta. Ja kapitalistien mielestähän julkista sektoria ei saisi olla ollenkaan."

Täyttä höpöhöpöä ja vasemmistolaista propagandaa.

Kerro mulle mitä hyötyä jollekin Nokialle tai Metso Paperille on siitä, että tänne tuodaan heidän töihinsä kelpaamatonta porukkaa, jonka elättäminen vain nostaa verorasitusta?

Ei suuryrityksiä kiinnosta julkiset palvelut muuten, kuin epäsuorasti koska ne vaikuttavat toimintaympäristöön. Niinpä niillä ei ole minkäänlaista intressiä romahduttaakaan niitä.

Täysin päästä viallaan oleva vasuripropaganda on kuvitelma että suuryritykset haluasivat ajaa ensin julkiset kustannukset tappiin ja siinä sivussa sitten ajaa veroasteen tappiin ja lopulta romauttaa Suomen talouden, että sitten lopulta kymmenien vuosien rämpimisen jälkeen päästäisiin siirtymään jonkinlaiseen uuslipiraaliin dystopiaan.

Tuollainen on täyttä potaskaa.

Etelä-amerikkalaiset tuppaavat olemaan lyhyitä. Voisiko se vaikuttaa asiaan? Tai sitten vaan se on trendeistä kiinni, nyt saavat nostetta lankkinaamat ja ählyt. Aasialainen mies ei tule koskaan olemaan suosittu.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Joo, niin ne vissiin tekevät, mutta käsitin itse, että kyse on selkeästi iäkkäämmistä naisista. He tosin matkaavat myös Afrikkaan. Afrikkaan varmaan pääsee halvemmalla, mikä sekin vaikuttanee."

Juu, totta, tekevät myös afrikkaan noita panetusmatkoja ja kyseessä on tosiaan yleensä vanhemmat naiset. Nuoremmat naiset kun onnistuvat jallitamaan miehiä lähempääkin, vaikka nämä miehet ei olekaan niin "jänniä".

Arawn: "Ok, enpä tiennyt, että Karibian alkuperäisväestö kuoli niin nopeasti, kun mantereella ehtivät sentään luovuttaa verenperintöään eteenpäinkin."

No se nopeus on suhteellinen käsite.
Wikipedia kertoo aiheesta näin:
Intiaanien tuho ja orjaplantaasit

Saaren alkuperäiset asukkaat olivat arawak-intiaaneja.[3] Espanjalaisten tullessa 1400-luvun lopulla arawakeja oli eri arvioiden mukaan ainakin miljoona, ehkä kolme miljoonaa. Muutamassa vuosikymmenessä heidän lukumääränsä pieneni alle sadantuhannen. 1540-luvulla heitä oli enää muutamia. Arawakien tuho, joidenkin mukaan kansanmurha, johtui osittain huonosta kohtelusta, osittain ennalta tuntemattomista taudeista kuten isorokko, influenssa ja tuhkarokko.{[4] [5]

Espanjalaiset käyttivät saarta sokeriruo'on viljelyyn ja Keski- ja Etelä-Amerikan valloitustensa tukikohtana. He luovuttivat saaren länsiosan (josta myöhemmin kehittyi Haiti) Ranskalle vuonna 1697.[6]

Intiaanien tilalle saarelle tuotiin työvoimaksi kaiken kaikkiaan 790 000 orjaa Afrikasta. Plantaasit menestyivät – saarella tuotettiin 1780-luvulla 60 % Euroopassa kulutetusta kahvista ja 40 % sokerista.

Arawn kirjoitti...

Jape: "Juu, totta, tekevät myös afrikkaan noita panetusmatkoja ja kyseessä on tosiaan yleensä vanhemmat naiset. Nuoremmat naiset kun onnistuvat jallitamaan miehiä lähempääkin, vaikka nämä miehet ei olekaan niin "jänniä"."

Nuorten naisten ei myöskään tarvitse maksaa seurasta siellä etelässäkään, kyllä sitä saa ihan ilmaiseksi.

Ja siinä sivussa paikalliset siellä alkavat sitten pitää meitä kaikkia länsinaisia huorina. Toisaalta, niiden määritelmäkin huoralle on yleensä sellainen, että ei kyllä kauheasti itketä... Lukuun ottamatta nyt sitä, että huoralle saa tietysti tehdä mitä vaan, sillähän ei ihmisarvoa ole (no, naisella nyt on muutenkaan vähän arvoa, paitsi jos se on matriarkkaäiti niin pojat ehkä kunnioittaa).

Vortac kirjoitti...

Tuo 'better classification' vaikutti aluksi jotenkin järkevänkin kuuloiselta, mutta siinä vaiheessa kun siinä ihan surutta todettiin Brad Pittin olevan BETA, lopetin kyllä lukemisen siihen paikkaan.

Sen alfampaahan on vaikea löytää, jo pelkkä body language edustaa hänellä nimenomaan alfaa.

- Vortac

Jape kirjoitti...

Arawn: "Nuorten naisten ei myöskään tarvitse maksaa seurasta siellä etelässäkään, kyllä sitä saa ihan ilmaiseksi."

Juu, ei tarvitse. En tällaista väittänytkään, että nuoren naisen tarvitsisi maksaa. Vanhemmat naiset, jotka saalistavat jossain köyhässä afrikan maassa, joutuvat kyllä maksamaan. Kerran lueskelin jotain naisten seksiturismiin keskittynyttä sivustoa, siellä oli hintoja sun muuta, että mitä mikäkin maksaa ja missä.

Arawn: "Ja siinä sivussa paikalliset siellä alkavat sitten pitää meitä kaikkia länsinaisia huorina."

Näin siinä taitaa käydä. Siksi ihmettelenkin, että miksi naiset sitten pitävät näitä miehiä niin ihanina, kun he ajattelevat länsimaisesta naisesta näin. uulisi, että ko. kulttuurin edustajien kanssa ei oltaisi missään tekemisissä.

MikkoAP kirjoitti...

"äyttä höpöhöpöä ja vasemmistolaista propagandaa.

Kerro mulle mitä hyötyä jollekin Nokialle tai Metso Paperille on siitä, että tänne tuodaan heidän töihinsä kelpaamatonta porukkaa, jonka elättäminen vain nostaa verorasitusta?"

Miksi sitten kokkaritkin valehtelevat työvoimapulasta?

Kerro mulle, jos kerran yritykset tarvitsevat koulutettua työvoimaa on siitä, että korkeakouluille laitettaisiin lukukausumaksut samaan aikaan, kun kaikkia julkisia tukia pitäisi reippaasti leikata?

Ei niille yrityksille se olekaan, mutta niiden omistajille voi hyvinkin olla. Maan, joka on köyhä , jossa on suuret massat köyhiä ja kouluttamattomia, on eliitillä suurempi valta-asema kuin sosiaalidemokratiassa, jossa normivirtanenkin voi sentään jonkin verran vaikuttaa.

Itsekin olen sitä mieltä, että nykyinen julkinen sektori on aivan liian pöhöttynyt Suomen oloihin. Mutten usko kapitalistiutopioihin. Olen käytännössä sosiaalidemokraatti ja uskon julkiseen terveydenhuoltoon ja koulutukseen. Olen toki sitä mieltä, että nykyisin on olemassa valtava määrä aivan turhia tutkintoputkia, jotka pitäisi poistaa , koska niillä ei ole mitään hyötyä tosielämässä. Samoin meillä on aivan liian suuri poliittinen luokka. ym.

Yritysten perimmäinen tarkoitus on tuottaa voittoa, voiton tarkoitus on rikastuttaa omistajia ja rikastumisen tarkoitus on nostaa omistajien statusta. Mutta omaa statusta voi nostaa myös muiden
statusta heikentämällä.

MikkoAP kirjoitti...

minä : "Olen käytännössä sosiaalidemokraatti"

tarkennuksena, en ole SDP:n äänestäjä

Anonyymi kirjoitti...

to the wall socket and plug it to the base unit instead. If the [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors bags[/url] thousand dollars very quickly, the case was taken up by the FBI. [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]Michael Kors outlet[/url] of your forearm should be able to pass easily through with a [url=http://www.theaudiopeople.net/nfl.html]Discount NFL jerseys[/url] where one can now call this number in case of any emergency. Along
ladles are great. Any large sturdy spoon or scoop will do. [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors bags[/url] important political film since Gibneys Oscar-winning Taxi to the [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]Michael Kors outlet[/url] Hire a computer expert. Dont know how to write good copy? Hire [url=http://www.theaudiopeople.net/nfl.html]NFL jerseys outlet[/url] item will never be vendored and you will be obtained again from
to carve the lid. Use the long knife to cut a pentagon or a hexagon [url=http://www.theaudiopeople.net/beatsbydre.html]Custom Beats By Dre[/url] or in a library. A traditional jack-o-lantern has simple features [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]Michael Kors outlet[/url] you ever heard of the "say my name, say my name" game? Let me [url=http://www.theaudiopeople.net/michaelkors.html]michael kors bags[/url] can use body, mind and spirit action steps to stay vital,