perjantaina, helmikuuta 05, 2010

Zapatero

Barbara Kay: Women's Studies courses are political activism, not academic scholarship

Tehy: Lääkkeiden määräämisestä lisää palkkaa hoitajille

TS: Suomessa hylätään kymmeniä vauvoja vuosittain (Onko isällä yhtäläinen oikeus hylätä vauva?)

Women love Zapatero - Naiset rakastavat Zapateroa


Miksi seksiä myyneitä thainaisia ei autettu?

Michael Kimmel Defends NOMAS, Misandry and the Promotion of Bigotry

13 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Onko isällä yhtäläinen oikeus hylätä vauva?"

Ei tietenkään. Mies saa aina kantaa vastuun, naisilta ei moista vaadita.

Jorma kirjoitti...

"Täytyy myös muistaa, että äidille luopuminen ei-toivotustakin lapsesta on usein kipeä ja valtavan iso päätös", sanoo sosiaalityöntekijä Sari Ulmala Helsingin Naistenklinikalta."

Voi naisraukkoja. Sosiaalityöntekijä Ulmala suhtautunee myös sitten vastaavalla ymmärryksellä isään, joka tekee kipeän päätöksen ja päättää jättää ei-toivotun lapsensa vaille elatusta?

Homo kirjoitti...

Mersu jää erossa harvoin naiselle

Omaisuus jakoon

Mietin heti alkuun, mikä minulle on tärkeintä: lapset ja talo. Kaikki muu on toissijaista.

Minä olen ollut lasten kanssa aina, joten heistä ei tullut riitaa. Ja tämä talo on meidän koti, ei mikään sijoitus. Lasten ympäristö on tässä.

Sanoin, että jos saan talon, en halua muuta. Sain pitää myös vanhan Saabini ja vapaaehtoisen eläkevakuutukseni, joka kuuluu osituksen piiriin. Olimme maksaneet eläkevakuutusta kymmenen vuotta, mies enemmän kuin minä. Äitiyslomista ja hoitovapaista ei kertynyt 1990-luvulla eläkettä, toisin kuin nyt.
...
Vaikka yksi on pois, omakotitalon sähkö- ja vesilaskut ovat ihan yhtä isot. Sähkölämmitys, sähkösauna, pakastin ja tietokoneet, kuukaudessa menee reilut parisataa pelkkään sähköön. Kannatti hakea Kelalta asumistukea, sillä maksan melkein sähkölaskut. Vaihdoin myös sähköyhtiötä ja säästän näin kolmekymmentä euroa kuukaudessa.

Yksin minun vastuullani ovat nyt myös kiinteistövero, tontin vuokra, jätemaksut, vakuutukset, nettiyhteys ja tv-lupa. Aloin juuri koota mappia, johon laitan laskut, jotta pystyn hallitsemaan ne ja ennakoimaan. Kalenteriin kirjoitan, milloin mikäkin lasku tulee.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Yksin minun vastuullani ovat nyt myös kiinteistövero, tontin vuokra, jätemaksut, vakuutukset, nettiyhteys ja tv-lupa. Aloin juuri koota mappia, johon laitan laskut, jotta pystyn hallitsemaan ne ja ennakoimaan. Kalenteriin kirjoitan, milloin mikäkin lasku tulee."

Jep, aiemmin nämä oli yksin miehen vastuulla. Nyt kun nainen jotuu nämä maksamaan, niin niistä tehdään mumero.

"Ennen vain maksoimme laskut, ja se oli siinä. On varmaan hyväkin joutua vähän laskemaan rahojaan."

Aivan, ennen kaivettiin vain miehen "pohjatonta" lompsaa. Ei edes mieitty, että mistä rahat sinne tulee. Maksettin vain, laskematta, laskut.
Että on varmaan ihan hyväkin laskea niitä rahoja, edes nyt.

Homo kirjoitti...

Mahtaakohan tämä sijaita pahamaineisessa Espoossa ja olla miesuhreilta pääsy kielletty:

Ministeriö ehdottaa Suomeen salaista turvakotia

Homo kirjoitti...

Mitäköhän tämänkin hankkeen taustoilta/liepeiltä löytyy:

Huorittelu ei ole koskaan pelkkää läppää

Turengin nuoret ovat pohtineet omia seksuaalioikeuksiaan. Jokaisen tulisi saada olla rauhassa homottelulta ja huorittelulta. Turenkilaisten mielestä oikeus olla rauhassa omana itsenään ei aina toteudu. Väestöliiton Tee muutos- kampanja on herätellyt nuoria parantamaan maailmaa.

Nuorten seksuaalioikeudet

Homo kirjoitti...

Turvakotien väärinkäyttö

Homo kirjoitti...

Keskustelu: Mitä jäi erossa käteen?

Jorma kirjoitti...

"Jokaisen tulisi saada olla rauhassa homottelulta ja huorittelulta."

Entäs jos jotain haukutaan läskiksi, rillipääksi, nörtiksi, köyhäksi jne? Sekö on sitten jotenkin pienempi paha? Millä ihmeen perusteella?

Jorma kirjoitti...

"Huorittelu ei ole koskaan pelkkää läppää"

Kyllä se nyt vaan joskus on. Turha alkaa nuorisolle jakamaan oppia, joka ei selvästikään vastaa todellisuutta nuorten kohtaamassa arkitodellisuudessa.

Homo kirjoitti...

Ihmettelen myös sitä miten jotkut nartut vetävät niin herneensä nenään jostain huorittelusta. Luulisi, ettei nykyaikana tuollaisella nimittelyllä ole juuri väliä - ainakaan, jos ei oikeasti ole prostituoitu.

Vortac kirjoitti...

Voihan ton 'huorittelu ei ole koskaan pelkkää läppää'-jutun käsittää niinkin, että kukaan ei koskaan sano 'huora' sellasesta henkilöstä, joka ei sitä ansaitse..

- Vortac

Syltty kirjoitti...

Anonyymi
"Jep, aiemmin nämä oli yksin miehen vastuulla. Nyt kun nainen jotuu nämä maksamaan, niin niistä tehdään mumero."

NO ÄLÄ?

Tuossa perheessa kun työnjako on ollut aivan selvä JA LUONNOLLINEN, HYVÄKSI HAVAITTU: mies tuo leivän pöytään, nainen hoitaa kodin kotona. Kun mies sitten yhtäkkiä lähtee toisen naisen mukaan, niin totta vitussa yhtälö hajoaa siihen paikkaan täysin riipumatta siitä, kummalle lapset jäisivät.

Jos lapset olisivat jääneet isälle niin siinäpä olisi herralla ollut numeroa siitä, miten lasten kanssa jonglöörataan, kun töissäkin pitäisi käydä.

Eli jotain tolkkua tuohon juttujen yksisilmäiseen lukemiseen. Tässäkin tapauksessa siirryttiin kertalaakista asioiden luonnollisesta ja hyvästä tilasta moderniin, lapsille, vaimolle ja yhteiskunnalle täysin paskaan tilanteeseen!