maanantaina, maaliskuuta 29, 2010

Lastenhoitaja tekee pelimiehiä

Tapahtuma: Miehenä olemisen sietämätön keveys:
Englanninkielistä keskustelutilaisuutta alustaa miesliikkeen aktivisti Bert Bjarland.

Jos Bert ei ole tuttu, niin tämä antaa jotain kuvaa:
Vuonna 1992 Bert Bjarland järjesti - - kaksikielisen viikonloppuseminaarin "Fuck and go?" -- Osallistujia houkuteltiin seminaariin tällä tavoin:

"Työpajassa jokainen kulkee initaatiotunnelin lävitse.

-- Lauantaina me jatkamme toisilla initaatioriiteillä. Muun muassa valmistamme oman ruokamme ja syömme sen rituaalisesti. Päivä päättyy saunarituaaliin. Sunnuntaiaamuna, kirkonkellojen soidessa, me tanssimme shamanistisia tansseja. Lopun sunnuntaita me omistamme miehisella seksuaalisuudellemme.

Initaatiotunneli -- on rakennettu suureksi vituksi. Sen läpi astutaan mustaan muovitunneliin, jonka lattia on peitetty kivillä, vaahtomuovilla ja perunalastuilla. Kun osallistuja on kömpinyt tunnelin läpi, hänet ottaa toisessa päässä vastaan kätilö Bert --.

CNN Report Study Finds Post Feminism Women Are Less Happy (Youtube)

Baby boys who have a nanny 'turn into womanisers'


Cops: Woman's lie about rape led to lover's beating, sodomy (vaikea uskoa noin miellyttävän näköisestä naisesta)

Olinpas minä nuorena fiksu

Miesliikkeen agenda kriittisen tasa-arvokeskustelun synnyttämiseksi

HS: Naisetko kärsivät sodassa eniten?

Henry Laasanen

Espanjassa puhunut presidentti Tarja Halonen esitti hyvin erikoisen väitteen. Yle kertoo, että "Tarja Halosen mukaan sotilaallisista konflikteista kärsivät usein eniten naiset ja tytöt".

Talvi- ja jatkosodassa kuolleista ja haavoittuneista lähes kaikki olivat miehiä. Persianlahden sodassa tapettiin noin 100 000 aavikolle komennettua, vastentahtoista ja puolustuskyvytöntä miestä. Kosovon sodassa 1999 taktiikkana oli tappaa taisteluiässä olevat albanialaismiehet. Monet teloitettiin tavattaessa, usein hirveän kidutuksen jälkeen.

Halosella on ollut taipumusta yksipuoliseen empatiaan, jossa vain naiset ja tytöt nähdään uhreina. Välillä syyllinen on naisiin kohdistuva väkivalta, toisinaan taas naisia ja tyttöjä kurittava ilmastonmuutos.

Väite naisista ja tytöistä sotien ensisijaisina uhreina on jo niin absurdi, että näkisin mielelläni median kommentteja aiheesta. Vai kuuluuko maan tapaan kaikkien feminististen naisuhriväittämien hyväksyminen, olivat ne kuinka kaukaa haettuja tahansa?

13 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"miesliikkeen aktivisti Bert Bjarland."

Naisliikkeen aktiivi, pikemminkin. Feministien pikku puudeli.

Jorma kirjoitti...

Rollari-Ronnie ratkesi ryyppäämään - tyttöystävä pahoinpiteli

"Rolling Stones -kitaristi Ronnie Wood hermostutti tyttöystävänsä niin, että tämä iski rokkarille mustan silmän."

Taas riittää ymmärrystä pahoinpitelijänaiselle.

Jorma kirjoitti...

"HS: Naisetko kärsivät sodassa eniten?"

Hyvä kirjoitus. Saapa nähdä kommentoiko media asiaa. Epäilen kommenttien jäävän vähiin.

Jape kirjoitti...

Hyva kannanotto Henry!
Juuri tuollaista feministien älyttömyyksien kyseenalaistamista tarvitaan.

Jape kirjoitti...

Naiset arvioivat miehiä auton perusteella

Jotenkin tulee Audi-Kiesi mieleen, mutta tässä tapauksessa kukaan nainen ei joudu eroamaan tehtävästään, tietenkään.

Homo kirjoitti...

Mistä lähtien profeministit ovat alkaneet naamioitumaan mies(asia)liikkeen edustajiksi? Kas kun ei kutsuttu Anne, "tulta munille", Moilasta miesliikkeen edustajaksi.

Homo kirjoitti...

Tuossa tämä antaa -linkissä oleva Panun kommentti kannattaa lukea, niin saa jonkun käsityksen siitä millainen persoona tuo Bert oikein on. Samoin on ihan mielenkiintoista pläräillä sitä man-listan arkistoa ja vaikka ottaa itselleen talteen mehukkaimmat palat...

Homo kirjoitti...

Missäköhän määrin tämä trendi johtuu isättömien yh-perheiden yleistymisestä ja opettajakunnan naisistumisesta:

Käytöshäiriöt yleistyvät - opettajat pulassa

Tasa-arvoa tämäkin:

Naispommittajat iskivät Moskovan metroasemille

Homo kirjoitti...

Jalkajousiryöstäjätär oikeudessa: Teko oli päähänpisto (ennen kuin joku älähtää, niin muistammehan sen kuinka femakoiden mukaan ainakin sukupuoli on pelkkä sosiaalinen konstruktio jne)

Jape kirjoitti...

Bert Bjarland on samaa, suoraan sanottuna hullua, profeministimiesten sakkia, kuin mm. Markku G. Soikkeli ja Arto Jokinen. Kerrassaan inhottvaa, että he edes esiintyvät, tai heidät esitetään, miesasian edustajina, vaikka he ovat selvästi feminismin pöhöttämää, sukupuolensa kieltävää sakkia.

Kun nyt katsoo tuota Henryn alustuksessa olevaa otetta Bertin "initiaatioriiteistä" niin ei voi muuta sanoa kuin pähkähullua sakkia, niin profeministit kuin itse feministitkin.

Arhi Finnsanity kirjoitti...

"Baby boys who have a nanny 'turn into womanisers"...

Miehestä tulee lukumäärää ja suoristusta tuijottava pelimies, jos äiti/nanny vakuuttelee pojan olevan aivan jotain erityistä kuin muut, parempi lapsi, yli-ihminen.

Tähän psykopatologiaan kuuluu yleensä pojan käyttäytymisen neuroottinen tarkkailu ja eristävä huomioiminen, pojan omistaminen pseudoeroottisesti.

Mutta ilman tuota ylistävää käyttäytymistä tuohon nanny-hoitajakuvioon toisella tavalla kuuluu aina se skitsofreeninen olotila, että poika ei saa kutsua äidiksi sitä naista, joka on koko ajan lähellä ja antaa oikean turvallisuuden.

Vähemmästäkin poika pimahtaa.

Tässä asetelmassa äiti on helposti etäinen jumalatar, jota on kunnioitettava hyvällä käytöksellä eikä lapsellisesti häiritä kosketuksen hakemisella ja myöhemmin Nanny saa potkut äidin käskystä ja häviää yht'äkkiä pojan elämästä.

Biologisesta äidistä tulee näin tuhoaja ja naisen vallan kiero kuva, jota mies pyrkii tappamaan ja hallitsemaan mielessään kyltymättömän seksuaalisilla naisten valloituksilla. Elämästä naisten kanssa tulee tavallaan äidintappoa, oman riippumattomuuden korostamista ja ylierotisointia eri muodoissa.

Seksuaalisuudesta ei tule nautintoa vaan tuskan ja ahdistuksen puudutusta.

Yleensä persoonallisuushäiriöiset äidit inhoavat lapsen läheisyyttä ja palkkaavat varojen salliessa jonkun muun hoitamaan hellyyden tehtäviä - tai työntävät äidilleen.

Lasten psyyken ongelmille on aina nähtävissä joku kuvio. Lapset eivät oikeastaan ikinä sekoa, perversoidu tai hajoa ilman selvää syytä.


* Toivottavasti joku menee illalla kysymään Bertiltä sivistyneen tiukkoja kysymyksiä. Olisi hauska kuulla, mitä B höpisi.

Homo kirjoitti...

Muistaakos joku sitä, että miten Bert Bjarlandista oikein tuli profeministi? Minulla on ainakin sellainen muistikuva, että olisin lukenut tästä jostain haastattelusta tms, mutten ole enää varma muistikuvastani.

Homo kirjoitti...

Patriarkaatin vika, kun naisetkaan eivät viitsi mennä katsomaan sankoin joukoin tällaista kulttuurielokuvaa, vaan menevät mieluummin katsomaan miehisiä arvoja edustavia leffoja?:

Uma Thurmanin leffa floppasi katastrofaalisesti

...

Isossa-Britanniassa vain kymmenkunta ihmistä kävi katsomassa Uma Thurmanin Motherhood-elokuvan sen avajaisviikonloppuna maaliskuun alussa. Lipputuloja koko viikonlopulta kertyi vain 88 puntaa (n. 100 euroa). Sunnuntaina lippuja myytiin 10 euron edestä - toisin sanoen yksi kappale.
...