tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Taaperotaso

Tasa-arvotyö alkaa Ruotsissa jo taaperotasolla

Germaine Greer: ‘I admire women who divorce’

Barbara Kay: The suicide double-standard

Why women now prefer Johnny Depp to Sean Connery

Miesten valta on myytti

Miesten työttömyys yli kymmenen prosenttia

14 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

Moro vaan, täältä Luganosta...

Tasa-arvo ilman biologiaa lopettaa seksuaalisen ahdistelun.

Ei nimittäin ole enää miehiä.

Miss Midnight kirjoitti...

Luin vahingossa allaolevan pätkän niin, että ensimmäisen lauseen 'has' kääntyi muotoon 'hasn't'. Hupaisaa kyllä ei mieleeni edes juolahtanut, että olisin lukenut väärin, ennen kuin pääsin viimeiseen lauseeseen. Feminismin saavutuksiahan siinä luetellaan...


"Surely feminism has failed. Look about you. Semi-clad ladettes lying drunk in the gutters, little girls dressed in sugar pink from head to foot, padded bras for four-year-olds, WAGs and supermodels bumping British casualties in Afghanistan off the headlines. Obviously, feminism has fallen flat on its face. And I, as high priestess of that minority cult, must be deeply disappointed."

Homo kirjoitti...

Later School Start For Teenagers Brings Drop In Absenteeism

Sammalkieli kirjoitti...

Naisten miesmaun muuttumista käsittelevä uutinen on jotenkin outo. Jos nimittäin naiset luonnostaan suosivat maskuliinisia miehiä, tätä evoluutiopsykologista käyttäytymismallia ei muuta se että terveydenhuolto paranee.

Uutisessa oletetaan että naisten parinvalintaan liittyvä laskelmointi tapahtuisi tietoisella eikä tiedostamattomalla tasolla. Näen tämän ajattelutavan monessakin mielessä ongelmallisena.

Vai olisiko sittenkin niin, että naisten lopulliset mieltymykset olisivat enemmän sosio-kulttuurisen todellisuuden aikaansaamaa? Tämähän osaltaan kyseenalaistaisi sitä länsimaista myyttiä (?) jossa nainen edustaa luontoa ja mies kulttuuria.

Homo kirjoitti...

Infertility clue to prostate cancer

Homo kirjoitti...

French MPs are calling for bordellos to return to France more than 60 years after they were banned

Homo kirjoitti...

Päänsärkyksai kilpailijan: Ympäristöväite: seksi tuhoaa ilmakehää

Homo kirjoitti...

Tämä matikkanero ei halua miljoonaa ja elää torakoiden kanssa

Homo kirjoitti...

Hyvä osoitus siitä kuinka nartut eivät kannata yhtäläistä tasa-arvoa, vaan ainoastaan kylmäveristä naisten edun ajamista:

Ahaa

Varmaan yhtiöiden hallitus eroaa siinä, että päättämässä on useita tasa-arvoisia jäseniä ja päätökset ovat myös sitovia.

Tasa-arvoelin on yksi valtuutettu, jota on aika vaikea kiintiöidä ja jonka suositukset eivät myöskään sido ketään.

Toivoisin että kaikki osaisivat hoitaa asioita ihmisten puolesta.
Mitä sanoit miesten ja naisten eroista toisen näkökulman ymmärtämisestä, olet varmaan jonkin verran oikeassa, ainakin miesten ja naisten eroja tutkittaessa on havaittu naisilla miehiä suurempaa empatiaa eli kykyä ottaa huomioon toisen tunteita ja tarpeita.

Biologisesti moinen ominaisuus on tietysti ymmärrettävä, koska imettäväisillä äidit ilman sitä hylkäisivät lapsensa metsään.

Tasa-arvolaki nyt kuitenkin vaatii miehillekin osuutensa, vaikka naiset tuossa tuossa toisen näkökulman hoksaamisessa parempia olisivatkin.
...
Koeta sinä kannustaa miehiä sosiaalialalle, ikävähän heitä olsi sinne pakottaakin enkä minä ole saanut tässä tarpeeksi aikaa ponnisteluistani huolimatta.

Ja kuten sanoin, ehkä naisten ominaisuudetkin enempi viittaavat noihin tehtäviin kuin miesten.

Toivottavasti olet itse sosiaalialalla kun se tuntuu olevan lähellä sydäntäsi?

Homo kirjoitti...

Tyttöjen työmuisti kehittyy poikia nopeammin

Homo kirjoitti...

Ennusteen mukaan saksalaisnaisista 32% ja saksalaismiehistä 38% jää naimattomiksi. Vielä vuonna 1980 vastaavat luvut olivat naisilla 14% ja miehillä 21%. Lapsentekokaan ei nykysaksalaisia kiehdo.

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Seulonnalla ei vaikutusta rintasyöpäkuolemien määrään

"Tutkimusryhmän johtajan Karsten Jorgenssenin mukaan samanlaisia tuloksia on saatu muiden maiden kansallisissa ohjelmissa. Hänen mukaansa nyt onkin aika kyseenalaistaa koko seulonnan merkitys."

Naisille tarjotaan hyödyttömiä seulontoja, miehille ei mitään.

Homo kirjoitti...

Hyödyttömiin naisten tissisyöpäseulontoihin tuhlaaminen pitäisi poistaa ja suunnata rahat esimerkiksi eturauhassyövän tutkimiseen ja miesten piilevien sydän- ja verisuonitautien riskitekijöiden seulomiseen.

Sammalkieli kirjoitti...

http://sammalkieli.blogspot.com/2010/03/romantiikka-ymparistoa-tuhoamassa.html

Kirjoitin kommentin tuohon uutiseeen.