torstaina, maaliskuuta 18, 2010

Telaketjufeministien joukkoon

Vanhemmat pahoinpitelevät kymmeniä tuhansia lapsia vuosittain

61 prosenttia surmatöistä oli naisten tekemiä.

The 10 Harmful Things Single Mothers Do to Ruin Their Sons

Liisa Jaakonsaari

Myös osa Jutta Urpilaiseen kohdistuvaa kritikkiä on puhdasta sovinismia. Viimeisen Suomen Kuvalehden kuvajournalismi sai minut voimaan pahoin. Jutta oli pantu oikein selkä koukussa kumartelemaan Eero Heinäluoman edessä. Tällä menolla meikäläinen taitaa liittyä telaketjufeministien joukkoon.

Mikä profeministeissä mättää?

5 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Äiti surmasi alle vuorokauden ikäisen lapsen 56 tapauksessa. Tällaiselle teolle on laissa oma nimikkeensä lapsensurma, jossa rikoksen katsotaan johtuvan synnytyksen jälkeisestä uupumuksesta tai ahdistuksesta."

Eli äiti pääsee kuin koira veräjästä.

Jorma kirjoitti...

"Tällä menolla meikäläinen taitaa liittyä telaketjufeministien joukkoon."

Alkaa vaikuttaa sille, että olet jo siellä, Liisa.

Mortimer kirjoitti...

http://propacanth.blogspot.com/2009/04/miehet-mita-niilla-tekee.html

MikkoAP kirjoitti...

Mortimerin linkistä:

"Tytti Sofia Amelie
Nuori ja hehkeä T-lesbofeministi, joka unelmoi maailmasta ilman miehiä, sotia ja heviä. "

Yksi hyvä asia tässä lamassa on: Kun miesten lähinnä yksityisellä sektorilla olevat työpaikat katoavat, niin veropohja murenee vauhdilla. Tämä on tietenkin tragedia miehille itselleen, mutta hyvänä puolena on se, että tulonsiirrot veroina miehiltä naisille tulevat yhä mahdottomammiksi. Samoin kaikkien pilipalitutkintoputkien ylläpito ja niitten perusteella annettujen suojatyöpaikkojen ylläpito.

Sitten Tytin kaltaiset lahopäät saavat tosissaan näyttää kuinka "vahvoja" ja "itsenäisiä" he ovat! Saavat todellakin kokea, millaista on elää ilman miesten tukea, jota he ovat koko elämänsä ajan pitäneet niin itsestäänselvänä, etteivät edes huomaa sitä.

Jorma kirjoitti...

"Samoin kaikkien pilipalitutkintoputkien ylläpito ja niitten perusteella annettujen suojatyöpaikkojen ylläpito."

Täytyy tosiaan toivoa, että ensi vaalikaudella aloitetaan kunnon savotta julkisten menojen karsimiseksi. Jossain vaiheessa se tulee eteen pakosta, joten paras olisi aloittaa mahdollisimman pian.