torstaina, maaliskuuta 11, 2010

Teräksenlujaa argumentointia

Sukupuolineutraalia kasvatusta (osa II) (ks. myös muita kirjoituksia)

Inhimillisempää feminismiä


Tyttöjen alistaminen alkaa jo päiväkodista

Uusi musta (kiva nähdä, että mediamaksurahat eivät mene hukkaan YLEn viherhöpössä naistenlehdessä)

Tasa-arvo ei etene itsestään, ja Pohjois-Pohjanmaalla ei ensinkään

Verorahat myös naisten omaisuutta

– On merkityksellistä, että yhteisesti kerätyillä verorahoilla tuetaan tasapuolisesti eri ihmisryhmien hyvinvointia, Leena Teräs painottaa.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Varmasti joka ainoa edes kohtuullisissa järjen voimissa oleva ihminen ymmärtää, että esim. vain miehille määrätty asevelvollisuus asettaa sukupuolet eriarvoiseen asemaan ( sukupuolet, joita ei sitten joidenkin mielestä ole ... *haukotus* ... naistutkimusta - jota tuskin voi riittävästi palstoilla parjata :a]

Henry, keskustelisimmeko siis maltillisesti, miljoonannen kerran, siitä asettaako asevelvollisuus sukupuolet ( joita ei sitten joiden mielestä ole *haukotus* ) eriarvoisen asemaan?
Toki voimme heittää tuon järjettömän maltillisen keskustelun lomaan vähän fiksua gendertutkimuskieltä, niin että se minkä joka ainoa ihminen ymmärtää hämärtyisi edes vähän?

Joskus miehenkin täytyy kasvaa aikuiseksi, ja ymmärtää että joskus on aika myös lopettaa pelkkä keskinäinen turhanaikainen lässytys ja ymmärtää alkaa myös vaatia. Vaatia muutosta asioihin joissa ihmisiä kohdellaan epätasa-arvoisesti jo laeissa. Kuten asevelvollisuuslaki, isyyslaki ja hedelmöityshoitolaki.

Se, kenelle vielä on epäselvää asetetaanko esim. noissa edellä mainituissa laeissa sukupuolet täysin eriarvoiseen asemaan, lukekoon ne ja keskustelkoon sitten, jos on vielä tarve, vaikka maailman tappiin saakka. Muiden on syytä toimia. Joskus on osattava myös vaatia, jopa miehen on tähän kyettävä.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info"

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Juttelin aikana kuluksi multiprintin väen kanssa omakustanne kirjojen tekemisestä.

Tässä hintoja, jos jotain muita sattuuu kiinnostamaan. Esimerkiksi erästä Jyväskyläläistä maisterismiestä ;-)

Kyseessä on henk.koht tarjous minulle, mutta varmastikin jokainen kiinnostunut saa niitä suht samoihin hintoihin.

-

http://www.multiprint.fi/

KIRJATYÖ

Sivukoko B5
Sivumäärä valinnainen
Sisuksen värillisyys mv 1/1
Kannen värillisyys neliväri 4/0
Sisuksen materiaali Amber Preprint 80 g
Kannen materiaali Galerie Image 285 g
Painosmäärä valinnainen
Sidonta liimasidonta
Aineisto tulostusvalmis pdf-aineisto asiakkaalta.
Mahdollinen ladonta- ja taittotyö meillä veloitetaan erikseen 85,40 €/h.
Ensimmäinen vedos veloituksetta

Hinta 100-sivuisena
200 kpl - 500 kpl - 1000 kpl
1.158,00€ 2.295,00€ 3.657,00€

200-sivuisena
200 kpl - 500 kpl - 1000 kpl
1.775,00€ 3.580,00€ 4.677,00€

300-sivuisena
200 kpl - 500 kpl - 1000 kpl
2.297,00€ 3.769,00€ 6.352,00€

Toimitusaika sovitaan tilauksen yhteydessä (arvio 1-2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä)
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22 %.

Tarjotut painosmäärät sisältävät lain määräämät vapaakappaleet (6 kpl, Laki kulttuuriaineistojen tallentamisesta ja säilyttämisestä 1433/2007), jotka poistamme toimituksen yhteydessä tilauksesta ja toimitamme eteenpäin Helsingin yliopiston Kansalliskirjastoon. Kirjaan liitettävän ISBN-tunnuksen asiakas hankkii tarvittaessa itse Suomen ISBN-keskuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

0-vuotias nainen siepattiin ja pahoinpideltiin - ex-miesystävä epäiltynä

11.03.2010 - 16:35

20-vuotias nainen joutui sieppauksen ja pahoinpitelyn kohteeksi pääkaupunkiseudulla alkuviikolla.

Poliisin mukaan nuori nainen siepattiin Helsingin keskustassa yksityisasunnon rappukäytävästä ja pakotettiin autoon.

Sieppauksen aikana naista pidettiin väkisin ainakin kahdessa eri yksityisasunnossa ja kyseisessä autossa.

Naista uhkailtiin vakavasti ja pahoinpideltiin toistuvasti tapahtuman aikana.

Poliisi epäilee sieppauksesta naisen 30-vuotias entistä miesystävää.

Poliisi pääsi sieppauksen jäljille omien tutkimustensa perusteella. Poliisi löysi sekä uhrin että epäillyn erään yksityisasunnon rappukäytävästä Vantaalta myöhään tiistai-iltana.

Siepattuna ollut nainen tulee toipumaan fyysisistä vammoistaan.

Tapahtumaa tutkitaan tällä hetkellä törkeänä vapaudenriistona ja pahoinpitelynä. Rikoksesta epäiltyä esitetään vangittavaksi.

Aamulehti

TV kirjoitti...

http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/a_talk

Pii Puu telkussa tänään

asdfg kirjoitti...

Vakka kantensa valitsee, ja jännittävä kansi se onkin! ;)

Helsingin rikospoliisin tutkinnanjohtaja Katja Öörnin mukaan 30-vuotiaalla sieppaajalla on rikollinen tausta. Hänellä on tilillään muun muassa väkivaltarikoksia.

Homo kirjoitti...

Tuo kohta alkava A-talk-ohjelma vaikutti mielenkiintoiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Henry on roisto! Ensin bännäsi Heiskalan blogistaan ja sitten kirjoittaa Heiskalan esittämät ajatukset sinne omiin nimiinsä!

asdfg kirjoitti...

Olen kyllä sitä mieltä, että raiskaajat saavat Suomessa naurettavan matalia tuomioita, mutta en voi olla kummastelematta, miksi meillä on muka vain muutama rikostyyppi, joiden tuomioita pitäisi korottaa.

Hyvän Ihmisen stereotyyppiin tuntuvat suorastaan kuuluvan yleinen rangaistusten vaikutuksen kyseenalaistaminen JA raiskaustuomioiden koventamisen vaatiminen.

Anonyymi kirjoitti...

Suomeen pitäisi perustaa "Tasa-arvo edes lain edessä" - yhdistys.

Homo kirjoitti...

A-talk ohjelma oli taas varsin surkuhupaisa. Amnestyn Pia Puupää horisi jotain tulkinnanvaraista ja epämääräistä rakenteista ilman konkretiaa, hovioikeuden neuvos horisi lain tunnusmerkistöistä vailla kovin paljon konkretiaa. Lainsäädäntötyöhön osallistuva nainen ei tuntunut tuntevan lakia. Tukinaisen lakimiesnainen vaati, että yleisestä oikeusperiaatteesta luovuttaisiin sillä tavalla, että raiskaussyytöksen esittäjän sanaa pitäisi uskoa lähes sokeasti, eikä saisi epäilläkään, että raiskaussyytöksen esittävä nainenkin saattaa valehdella ja että rikos tulisi näyttää kunnolla toteen.

Anonyymi kirjoitti...

Homo, se mitä kerroit, suomalaiset maltilliset miesasiamiehet ovat selvästikin onnistuneet.

Anonyymi kirjoitti...

Homo, se mitä kerroit, suomalaiset maltilliset miesasiamiehet ovat selvästikin onnistuneet.

Anonyymi kirjoitti...

"maltilliset miesasiamiehet"

Mikset kirjoittanut "hölmöt", siitä on kysymys.

Jorma kirjoitti...

"miksi meillä on muka vain muutama rikostyyppi, joiden tuomioita pitäisi korottaa."

Niin. Rangaistusten tulisi koveta kaikissa väkivaltarikoksissa. Se antaisi selvän signaalin siitä, ettei moista menoa suvaita. On jokseenkin naurettavaa, että jostain nuuskan salakuljetuksesta jaetaan pitkiä ja ehdottomia kakkuja, kun raiskauksesta tai jopa ihmisen tappamisesta voi hyvin selvitä ehdollisella. Tämä käytäntö ei varmasti vastaa kansan oikeustajua millään tavoin.

Jorma kirjoitti...

"Tukinaisen lakimiesnainen vaati, että yleisestä oikeusperiaatteesta luovuttaisiin sillä tavalla, että raiskaussyytöksen esittäjän sanaa pitäisi uskoa lähes sokeasti, eikä saisi epäilläkään, että raiskaussyytöksen esittävä nainenkin saattaa valehdella ja että rikos tulisi näyttää kunnolla toteen."

Tässä se taas nähdään, että feministit ovat oikeusvaltion ja ihmisoikeuksien vihollisia.

bmaad kirjoitti...

"On jokseenkin naurettavaa, että jostain nuuskan salakuljetuksesta jaetaan pitkiä ja ehdottomia kakkuja, kun raiskauksesta tai jopa ihmisen tappamisesta voi hyvin selvitä ehdollisella. Tämä käytäntö ei varmasti vastaa kansan oikeustajua millään tavoin."

Millä tavoin ei vastaa?
Huumeet ja niiden aiheuttamat kummalliset tripit ne on se isoin mörkö koko "sivistyskansalle", jossa viina virtaa ja puukko heilahtelee siellä sun täällä.

Jorma kirjoitti...

"Millä tavoin ei vastaa?"

Tupakka on meillä täysin laillinen tuote, nuuska taas ei, vaikkei se ole sen kummempi tuote.

TV kirjoitti...

Joo, onhan ne raiskaustuomiot melko lieviä. Mutta täytyy muistaa, että jos raiskaaja joutuu vankilaan, niin siellä hän on melkein alinta kastia jaloissaan vaan pedofiilit.

Itse kiinnitin eilisessä A Talkissa huomiota Piia Puun non-verbaaliseen viestintään:
Silmät kiiluivat kun hän innostui ja samalla olin aistivinani selvää nautintoa kun hovioikeuden tyyppiä grillattiin ja yritettiin saada hänet sanomaan jotakin "uhria syyttävää".

Tämmöiset televiosin läpi tehdyt analyysit muutaman keskustelun perusteella ovat tietenkin melko virhealttiita, mutta kyllä mussa vaisto sanoo, että en haluaisi olla esimerkiksi vankilassa vankina, jos vartijana olisi Puu.
Jätetään nyt suoremmat sanavalinnat väliin ettei tule kunnianloukkaussyytettä.

Anonyymi kirjoitti...

MAINOS ;)

Omakustanne kirjan tekeminen on varteenotettava vaihtoehto kaikille miesasia aktiiveille, koska niitähän pystyy nyt tekemään noinkin pienillä summilla mitä ylempänä esiin tuodaan -ja vaikutus on silti suuri pieneen kulttuuriimme.

Esimerkiksi jos tekee vain 300 kpl painoksen, niin jo sillä saa suuren vaikutuksen aikaiseksi.

Jakaa niistä 50 pääkirjastoihimme, 50 keskeisille medioillemme ja 100 keskeisille poliitikoille saatekirjeineen.

Tämän jälkeen pistää loput sata myyntiin miesasia sivuille esimerkiksi hintaan 39,90. Nämä 100 kirjaa peittävät kaikki kustannukset.

Lisäksi tämän jälkeen kirjasta tulee varmasti ainakin muutamia juttuja medioihimme, joka taas sekin luo kaivattua julkisuuttaa miesasialle.

Ja tietenkin jos tämän tempun tekijänä on joku Henryn kaltainen mies, joka on jo valmiiksi puolijulkkis, niin niitä juttuja voi olla todella paljonkin mediassa.

Homo kirjoitti...

TV, on myös mielenkiintoista, että raiskauskeskustelussa ainakin yksi nainen kannatti sitä ajatusta, että mies pitäisi tuomita raiskauksesta jo ihan sillä perusteella, että seksiä harrastaneiden välillä on suuri kokoero, vaikka "raiskaaja" ei olisi käyttänyt tai uhannut väkivallalla. Pelkästään se, että "uhri" on kokoeron takia pelännyt (vaikkei "raiskaajalla" olisi mitään käsitystä tuollaisesta pelosta) ja sen takia aktiivisesti ollut seksissä mukana, pitäisi noiden naisten mielestä johtaa miehen tuomitsemiseen raiskauksesta.