torstaina, huhtikuuta 01, 2010

Ilkeydessään vertaansa vailla

AMK-tutkinnot:
Työkokemukseen ei lasketa varusmies- tai siviilipalvelusta, ei myöskään hoitovapaata. Sen sijaan äitiysloma huomioidaan työkokemuksena.

HALOSEN HASARDIHOMMAT

The Most Obnoxious Woman In The World?

Kirjallisuutemme kaikki palkinnot
Oksasen suitsuttaminen on merkki feministisen kirjallisuuspolitiikan ylivallasta julkaisutoimen, kirjojen markkinoinnin ja kirjallisuuskritiikin piirissä. Naistoimittajien hallitsemat kustantamot painavat kaiken naisia esittävän ja mahdollisesti kiinnostavan, aivan niin kuin naistenlehdet puolestaan peittävät naisjulkkisten naamatauluilla kirjakauppojen ja kioskien koko seinän. Ja vielä miestenlehtien kansissakin on naisten kuvat.

Kirjakauppaportaan naisvaltaiset markkinointiosastot puolestaan kasaavat naisten kirjoittamat ja naisille suunnatut teokset paraatiovien pieliin, josta niitä voi kerätä kuin meikkejä käsilaukkuun. Eivätkä tiedotusvälineiden naispuoliset toimittajat säästele palstamillejä tai lähetysaikaa ilmaismainoksen jakamiseksi ämmäkirjallisuudelle. Niin kirjallisuuden kuin tieteidenkin piirissä feminismi ei sisällä kriittisyyttä, vaan se näyttää olevan pelkkää palvontaa.

Hazard ja Halme: Näin Halmeen äiti kanteli, näin JSN langetti
”Olen Tony Halmeen äiti. Raskaan suruni tekee vieläkin raskaammaksi julkisuuden armoton myllytys. Kaarina Hazardin kolumni on ilkeydessään ja loukkaavuudessaan vertaansa vailla. Journalistin ohjeessa, kohdassa 28 todetaan, että kuolemantapauksista uutisoitaessa on aina noudatettava hienotunteisuutta. Kohta 26 toteaa, että jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava.

”Luonnehdinnat ”Iso ukko, joka surkeana ja säälittävänä katkokäveli…” sekä ”hän oli vitsi, vaaraton möhkäleen muotoinen kotieläin” eivät kunnioita Tonyn ihmisarvoa, eivätkä ole hienotunteisia. Päinvastoin, ne ovat loukkaavia ja Tonyn muistoa syvästi häpäiseviä. Kannanotot hänen toiminnastaan ja elämäntavoistaan ovat asia erikseen, mutta tahallinen halventaminen, mulliksi ja elukaksi nimittäminen on asiatonta ja meitä hänen lähiomaisiaan surussamme syvästi loukkaavaa.

Kolumnin loppu, jossa todetaan, että hän meni oikealla hetkellä on ajattelemattomuudessaan vertaansa vailla. Ja kun vielä kaiken ilkeilyn ja tahallisen mustamaalaamisen kruunaa loppukaneetti, jossa todetaan, että ”…olennon kylmenevän kalmon ääressä” olen sitä mieltä, että Kaarina Hazard on syyllistynyt Tony Halmeen elämäntyön häpäisemiseen, kunnianloukkaukseen sekä äärettömän hädän ja tuskan aiheuttamiseen minulle, hänen äidilleen, sekä hänen muille omaisilleen.

Vaadin Iltalehden päätoimittajaa vastuuseen ja vaadin myös, että Kaarina Hazard joutuu luopumaan kolumnistin tehtävästään osoitettuaan noin räikeää harkintakyvyn puutetta. Ymmärrän, että Julkisen sanan neuvosto ei ole tuomioistuin, mutta ajattelin kuitenkin tuoda esille kannanottoni koskien päätoimittajaa ja kolumnistia.”

Anteeksipyyntö - vihdoinkin!

Tosimies ei romanttisuutta kaihda!

Rouva katseli itseään peilissä vähissä pukeissa ja valitteli äijälleen
ääneen: "Silmäluomet ja rinnat roikkuu, vatsa roikkuu, tuskin näen jalkojen väliin, allit käsissä, tukka harmaantuu, pylly on ryppyinen ja veltto. Ei tunnu hyvältä. Sano nyt jotain lohduttavaa".

Aviomies vastasi: "No on sulla perkele ainakin hyvä näkö".

33 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Työkokemukseen ei lasketa varusmies- tai siviilipalvelusta, ei myöskään hoitovapaata. Sen sijaan äitiysloma huomioidaan työkokemuksena."

Selvää sukupuolisyrjintää. Missä on tasa-arvovaltuutettu nyt?

Jorma kirjoitti...

"Ja vielä miestenlehtien kansissakin on naisten kuvat."

Tämä ei henkilökohtaisesti häiritse, mutta oikeassahan Jukka Hankamäki sinällään on.

Jos joku mieskirjailija olisi esittänyt yhtä törkeitä, valheellisia ja seksistisiä väitteitä naisista, kuin Sofi Oksanen on esittänyt miehistä, ei häntä koskaan palkittaisi misssään. Kirjojakaan ei varmaan julkaistaisi.

Jorma kirjoitti...

Joka neljäs nuori mies tekee rikoksen


Entäpä jos ongelma ei olekaan yksinomaan nuorissa miehissä? Näin kovat luvut kertovat minusta siitä, että holhousyhteiskunnan kiristyvä kontrolli johtaa ongelmiin: jokaisesta tulee jossain vaiheessa rikollinen, kun lähtökohtaisesti kaikki, mikä ei ole erikseen sallittua, onkin kiellettyä.

Jorma kirjoitti...

Oikeusoppineet arvostelevat KHO:n Hallbergia isoäitikirjeestä

Ovat näköjään oikeusoppineetkin havainneet, ettei muumiomamma Halosen toiminta kestä päivänvaloa. HS:n jutusta huolimatta, media ei edelleenkään vahdi vallanpitäjiä kuten sen pitäisi. Tapaus hakee vertaista törkeydessään.

Jos Suomesta halutaan tehdä oikeusvaltio, on Haloselle, Vanhaselle, Thorsille, Braxille, Hallbergille ja Paaterolle annettava monoa. Mitä pikemmin tämä sakki siirtyy syrjään tehtävistään, sitä parempi.

Homo kirjoitti...

Tyttö myi 7-vuotiaan pikkusiskonsa seksiorjaksi kotibileissä

Homo kirjoitti...

Jorma, olisi tosiaan mielenkiintoista tietää mihin vedetään raja tuossa rikollisuuden määrittelyssä. Voin hyvin kuvitella, että suurin osa keski-ikään ehtineistä aikuisista olisi elämänsä aikana syyllistynyt vähintään yhteen rikokseen, vaikka useimmat eivät olisi koskaan jääneet kiinni tai heitä ei olisi tuomittukaan.

Esimerkiksi kuinka moni ei koskaan ole esimerkiksi koulussa tapellut (pahoinpitely), nimitellyt toista ikävästi (kunnianloukkaus), juorunnut (yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen), kävellyt punaisia valoja päin tai muuten vaantanut liikennettä, veroilmoitukset ovat aina olleet sentilleen oikein, juonut alkoholia julkisella paikalla jne.

Homo kirjoitti...

Ai niin, musiikin kopiointi netistä, kirjojen valokopiointi yms vielä tuohon päälle.

Ile kirjoitti...

Nainen pääsiäisnäytelmän Jeesuksena

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2070239

Aprillipila?

Ryback kirjoitti...

Pahoittelen häpeämätöntä mainostusta, mutta pakko heittää tämä tuore biisintekeleeni tänne:

http://www.mikseri.net/artists/?id=126762

Onhan tämän blogin anti sentään toiminut sille melkoisena inspiraation lähteenä.

Homo kirjoitti...

Viinanen väsytti tahallaan vauvan saanutta naisministeriä

Homo kirjoitti...

Naiset haluavat lisää paapontaa turhamaisuutensa tähden:

HUSin peruukkipolitiikka pöyristyttää kansalaisia

Homo kirjoitti...

Positiivisena sivuvaikutuksena on muuten useimmilla kaljuuntumisen pysähtyminen:

Prostate drug dutasteride 'may cut cancer risk'

Homo kirjoitti...

Täällä muuten tuo väitöskirjaa nuorisorikollisuudesta.

Homo kirjoitti...

Mainittakoon tämä sen vuoksi, että välillä olen nähnyt väitettävän, että homot etenisivät lesboja paremmin:

Ruotsissa Växjön Linne-yliopistossa tutkijat ovat verranneet homoseksuaalisten ihmisten etenemismahdollisuuksia työpaikalla heteroiden mahdollisuuksiin. Kävi ilmi, että homomiehistä harvemmin tulee johtajia tai esimiehiä kuin heteroista. Naisten osalta tilanne on päinvastainen.

Homo kirjoitti...

Nytkö se on lopullista vai vieläkö rakkaus voittaa?:

Mervi Nykänen Iltalehdelle: Avioero astuu voimaan kesän lopulla

Homo kirjoitti...

Onko kukaan lukenut lehden paperiversiota, josta ehkä selviäisi, että vieläkö tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu jotain samankaltaista kuin vajaa viisi vuotta sitten hieman samantapaisessa elämäntilanteessa?:

Mallimarkkinat kutsuvat! Monet ovat sanoneet, että näytän 25-vuotiaalta, Mervi Nykänen sanoo.

Mervi Nykänen hakee Tampereen käräjäoikeudessa avioeroa ex-mäkikuningas Matti Nykäsestä. Mervi vakuuttaa, ettei hän tällä kertaa horju eropäätöksessään.

Homo kirjoitti...

Joitain uutisia tästä erohakemus, lähestymiskielto, paluu, puukotus, ero, pahoinpitely yms -kierteestä vuosien varrelta. Jännä miten muutamassa päivässä tilanteet ovat voineet muuttuakin niin usein...

Anonyymi kirjoitti...

Matin ja Mervin rakkaus lienee aika lähellä sitä romanttisen rakkauden ideaalia. Kaiken se kestää ja anteeksi antaa. Matti kun saisi ylemmän tason miehenä myös oikeasti kauniita naisia, mutta kuitenkin palaa retkiltään aina Mervin luokse. Mitä muuta se voisi olla kuin sitä aitoa rakkautta, mistä kaikki naiset aina unelmoivat? Matti onkin hyvin erikoislaatuinen mies. Harva YTM sitoutuu noin täydellisesti noin rumaan naiseen.

Miksi romantikot eivät käytä Mattia esimerkkinä sellaisesta aidon rakkauden voimasta, joka uhmaa jopa Laasasen lakeja? :)

mies.asia kirjoitti...

Propagandakuvitusta sitaatteja-sivulle:

- Anne Moilanen singon kanssa

- Pirkko Mäkinen vs. replikanttien luoja Elden Tyrell

- Markku Soikkeli pommien kanssa

mies.asia kirjoitti...

EldOn Tyrell.

"Tyrell's slogan is 'More human than human.'"

mies.asia kirjoitti...

YLE Areena:

Maapallolla Tänään: Maltalla mietitään naiskiintiöitä

Äänikellari: Orgasmi on psykofysiologinen tapahtuma

Homo kirjoitti...

Jos Anne, tulta munill1e!, Moilanen on vain Peppi Pitkätossua muistuttava välifeministi, niin millaisia/keitä ovat nuo jutussa mainitut raskasfeministit? Andrea, kaikki heteroseksi on naisen raiskaamista, Dworkin, Valerie, miehiä ammuskellut, Solanas, Sheila, poikasikiöt on abortoitava, Jeffreys, Catherine, homopornokin on naisten alistamista, MacKinnon jne?

mies.asia kirjoitti...

Porttiteoria tulee mieleen.

Homo kirjoitti...

Mies.asia, aika hienoksi ja tiiviiksi tietopaketiksi muuten on kasvanut näköjään tuo sitaattikokoelmasi. Kannattaa kaikkien lukaista se läpi, niin tietää vähän enemmän ja erilaisissa nettiriitelyissä on helpompi ampua alas kaiken maailman vääriä profeettaja kaivamalla tuolta sopiva sitaatti.

Pieni parannusehdotus kuitenkin tässä: Eikö tämä olisi monella tapaa todellisuutta paremmin edustava kuva Sheila Jeffreysistä?

Homo kirjoitti...

Nämä eivät ehkä pääse sitaattisivulle, mutta kuvaavia silti:

"Feminism, Socialism, and Communism are one in the same, and Socialist/Communist government is the goal of feminism." - Catharine A. MacKinnon, Toward a Feminist Theory of the State (First Harvard University Press, 1989), p.10
"A world where men and women would be equal is easy to visualize, for that precisely is what the Soviet Revolution promised." - Simone de Beauvoir, The Second Sex (New York, Random House, 1952), p.806
"The Women's Caucus [endorses] Marxist-Leninist thought." -- Robin Morgan, Sisterhood is Powerful, p. 597

mies.asia kirjoitti...

"Mies.asia, aika hienoksi ja tiiviiksi tietopaketiksi muuten on kasvanut näköjään tuo sitaattikokoelmasi."

Kiitoksia! Yritän pitää sitä ajan tasalla vastakin.

Sheilan kuvien vastaavuutta todellisuuteen en -- ehkä onneksi -- osaa arvioida kovin tarkasti.

Homo kirjoitti...

Robotti tekee naiset 95-prosenttisesti tarpeettomiksi?

Homo kirjoitti...

Nais- ja Jeesus-kortti peliin:

Kansanedustaja Marja Tiura sanoo joutuneensa ylettömään julkisuusmyllytykseen sukupuolensa vuoksi

...
Kirjoituksen lopussa Tiura siteeraa Jeesusta.

- Tänään on pitkäperjantai. Hän sanoi silloin: "Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät."

Anonyymi kirjoitti...

Kävi ilmi, että homomiehistä harvemmin tulee johtajia tai esimiehiä kuin heteroista. Naisten osalta tilanne on päinvastainen.

Ai että tällasen pitää oikein erikseen 'käydä ilmi'? Ihmiset ovat todella menettäneet kosketuksensa todellisuuteen ja maalaisjärkensä.

Lesbot = maskuliinisempia naisia kuin muut.

Homot = feminiinisempiä miehiä kuin muut.

Maskuliinisuus on valttia, kun puhutaan johtajuudesta - siitä ei pääse yli eikä ympäri.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mies.asia, aika hienoksi ja tiiviiksi tietopaketiksi muuten on kasvanut näköjään tuo sitaattikokoelmasi. Kannattaa kaikkien lukaista se läpi, niin tietää vähän enemmän ja erilaisissa nettiriitelyissä on helpompi ampua alas kaiken maailman vääriä profeettaja kaivamalla tuolta sopiva sitaatti.

Mies.asia on tehnyt paljon raskasta työtä vähempiosaisten aseman parantamiseksi, eli siis miesten oikeuksien nostamiseksi yleiseen tajuntaan. Harmitta, miten niin paljon raavasta työtä ja uhrauksia näen uljaiden ja oikeustajuisten sielujen tekevän, ilman että se vaikuttaa oikeasti mihinkään todelliseen.

Yhteiskunta on kyllä syvin helvetti.. tämä planeetta on hirvein kiirastuli, jonka voin kuvitella ihmisille, jotka elävät miespuolisissa kehoissa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen pointtiin palaten; Mies.asia ansaitsee kaikkien kunnioituksen, aplodit ja syvän arvostuksemme, sillä hän on todella TEHNYT JOTAIN asioiden edistämiseksi.

Suurin osa meistä vain whinettää täällä Henryn foorumilla, itseni mukaanlukien. Myönnän, että olen liian pelkuri ja raukkamainen tehdäkseni mitään todellista asioiden edistämiseksi - mutta se ei tarkoita, ettenkö näkisi sitä rohkeutta ja hyvää työtä, joka minulta puuttuu, kun se ilmenee jossakussa toisessa.

Mies.asia, ihailen sinua, rohkeuttasi, oikeudenmukaisuuttasi ja tekojasi - sekä myös sitä kaikkea vaivannäköä, jonka läpi olet käynyt, motiiviesi ollessa puhtaita ja jaloja!

Arvostan sinua ja tekojasi todella paljon.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

Eipäs nyt kehuta liikaa. Mies.asia on supermies, mutta siitä huolimatta me whinettäjät ollaan tuotu keskusteluun lennokkaita elementtejä ja esitetty tärkeitä pointteja, joita muut ei. Olen ollut havaitsevinani, että myös aiemmin kuivasti kirjoitelleet kirjoittavat nyt värikkäämmin ja sisällyksekkäämmin, kun muutamat ovat näyttäneet mallia.

Tyytyväisenä asioiden etenemisestä taidankin jatkossa jättää asioiden hoitamisen muille. Ei minua nämä asiat henkilökohtaisessa elämässä tuota kuitenkaan ongelmia.

Mutta toivotan hyvää jatkoa kaikille. Kirjoitan toki aina välillä kun on aikaa, mutta osaltani se saa olla nyt pääpiirteittäin ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Youг own write-uρ has verified necessaгу to me.
It’ѕ extгemely іnformativе anԁ you are certainly quite eԁucated in this aгеа.
Υou hаve opеned up mу own еуe for yοu tо numеrous ѵiews on thіs kinԁ οf subject matter
ωith interesting and solid artiсleѕ.

Hеre is my web blοg; buy Klonopin
Also visit my blog : Klonopin