maanantaina, huhtikuuta 05, 2010

JSN harhateillä?

Soininvaara: Naisen euro lienee 95 senttiä

Tuulikki Ukkola: Voi JSN, minkä teit
Miten on mahdollista, ettei JSN ymmärrä, mitä perustuslain turvaama sananvapaus tarkoittaa? Se ei koske vain korkealentoisia kirjoituksia, joissa käytetään hienoja sivistyssanoja. Se koskee myös typeriä ja tyhmiä mielipiteitä. Se koskee myös kolumneja ja kolumnisteja.

Shokkihaastattelu! Reetta, 18, myy itseään: Tavoitteena ministeriliksa!

Miesten vuoro ja Kummallinen reaktio

Sanomisten tasa-arvo

21 kommenttia:

mies.asia kirjoitti...

Idea: Miesten tasa-arvo ry voisi laatia addressin, jossa vaadittaisiin tasa-arvoa tasa-arvopolitiikkaan ja kerätä siihen (vaikutusvaltaisia ja tavis-) nimiä, allekirjoituksia ja tukea.

mies.asia kirjoitti...

Facebook-ryhmä voisi olla samoin hyvä idea.

Jorma kirjoitti...

"Miten on mahdollista, ettei JSN ymmärrä, mitä perustuslain turvaama sananvapaus tarkoittaa?"

Kukas tässä on sananvapautta ollut kieltämässä? EI JSN ainakaan. Se antoi vain huomautuksen epäasiallisuudesta, kuten pitikin. Siinä kaikki.

Homo kirjoitti...

Facebook-ryhmän lisäksi voisi joku nettiaddressikin olla hyvä idea. Monet (minä mukaanluettuna) ei halua olla missään tekemisissä Facebookin kanssa, mutta nettiaddressi on asia erikseen.

Homo kirjoitti...

Vielä on yö aikaa tehdä kunniallinen ratkaisu:

Tiuraa kuullaan loikkauskohusta tiistaina

Marjalla on nyt vähän vaikeuksia, ja toivotaan, että hän saa asiansa selvitettyä. Marjan kannalta tämä on hyvin ikävää.

Yksinäinen nainen

Homo kirjoitti...

European Nato governments should emphasise the suffering of women under Taliban rule to counter domestic calls for troop withdrawal a leaked CIA analysis suggests

The war on WikiLeaks and why it matters

Wikileaks Releases Video of Journalist Killings

Wikileaks Receiving Gestapo Treatment?

Jape kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Another finding of note is the shrinking female IT workforce

Homo kirjoitti...

Epäusko kalvaa Afganistan-liittoumaa

Afganistanin naiset miehitystä vastaan

Esimerkkejä hyödyllisistä idiooteista, jotka ovat syöneet CIA-propagandan koukkuinen päivineen vai osa CIA-propagandakoneistoa?:

Puolustusvoimain komentaja kenraali Ari Puheloinen 193. Maanpuolustuskurssin avajaisissa Helsingissä [www.finlandnato.org]

Elisabeth Rehn futiskoulun ja Afganistan-projektin suojelijaksi

Koulutus on tie afganistanilaisnaisten vapauteen

Homo kirjoitti...

Poliisi tavoitti 14-vuotiaan rattijuopottaren

Jape kirjoitti...

klo 22:17 viestin typoja korjattu...

Loogisuus ei ole Tuulikki Ukkolan, eikä muidenkaan feminisitien vahva puoli. Ei ole kauaakaan kun blogikirjoituksessaan Tuulikki Ukkola vaati nettipöljiksi haukkumiensa kansalaisten sananvapauden ja mielipiteenmuodostamisen ja ilmaisun rajoittamista mm. netissä.

Nyt Ukkola itkee päinvastaista, eli kun Hazardin laatima Halmeen herjauskirjoitus tuomittiin selvin 10 - 1 numeroin. Nyt tämä "nettipöljä" Ukkola sitten raakkuu päinvastaista, eli sananvapautta rajoitetaan. Ukkola elämöi vain sen takia, kun tunnetun feministin sananvapautta on nyt hiukan rajoitettu toteamalla, että ei ihan mikä vaan mene kolumnina läpi.

Just Another kirjoitti...

Silmäilin Ecyclopedia of Domestic Violencea. Aika erikoista, että jo 70-luvulla on Suomessa tehty kysely, jonka mukaan vaimot ja miehet osallistuvat väkivaltaan yhtä usein (ja että Suomessa perheväkivalta oli suhteellisen vähäistä). Noin 30 vuotta myöhemmin fakta alkaa hitaaaasti tunkeutua valtamediaan. Ei tosin tuo väkivallan vähäisyys tietenkään; onhan Suomi Euroopan väkivaltaisin maa, jossa tyypillinen mies mykkänä mukiloi kaikkea, mikä liikkuu.

Abuse of husbands is not limited to the United States. In a cross-cultural study of domestic violence, battered husbands were identified in Israel, Puerto Rico, Finland, Belize, and Canada (see Steinmetz 1987, Table 6, for a complete listing of the data). The data in this study were based on small samples collected in the mid-1970s. Most were collected from junior/senior high school or college students reporting their mothers’ and fathers’ behavior. Several trends were noted. First, for most countries the percentages of husbands and wives using violence were fairly similar. Only in Puerto Rico was husbands’ violence nearly double that of wives’ violence. Couples in Finland averaged a fairly low rate of spousal violence—just over 2 percent—being committed by husbands and wives alike.

Ile kirjoitti...

Terve "Just Another". Mikä teos mahtaa olla mainitsemasi Encyclopedia of Domestic Violence?

Olisiko tarjota linkki kyseiseen teokseen, kiitos

Just Another kirjoitti...

Löysin teoksen vertaisverkosta. Googlaa Encyclopedia of Domestic Violence torrent, jos moraali on yhtä löyhä kuin mulla.

Jorma kirjoitti...

"Facebook-ryhmän lisäksi voisi joku nettiaddressikin olla hyvä idea."

Nettiadressi olisi hyvä idea, jos siihen löytyy hyvä teksti. Pitäisi konkreettisesti listata asiat, joihin vaaditaan muutosta.

"Ukkola elämöi vain sen takia, kun tunnetun feministin sananvapautta on nyt hiukan rajoitettu toteamalla, että ei ihan mikä vaan mene kolumnina läpi."

En minä nyt tiedä, miten suuresti tämä edes kenenkään sananvapautta rajoittaa. Kysehän on vain hyvän journalistisen tavan loukkaamisesta seuraavasta huomautuksesta.

Syltty kirjoitti...

Uskomatonta mutta totta, valtaosa _Oden_ blogin miespuolisista kommentoijista suhtautuu avoimen vihamielisesti feminismiin!

Hienoa!


(mutta silti feminismiä on kritisoitu varsin sivistyneesti, räyhääjiä ei ole näkynyt)

Homo kirjoitti...

Syltty, femakot ovat luultavasti osaltaan itse syypäitä siihen miksi niin moni alkaa suhtautua heihin kielteisesti. Äärimmäinen miesvihamielisyys, liian ilmeiset valheet ja liioittelu ovat syöneet heiltä kannatuspohjaa.

Minusta heiltä kannattaisi syödä edelleen kannatuspohjaa osallistumalla erilaisiin nettikeskusteluihin agent provocateur -tyyppisesti äärifeministiksi tekeytyen. Tuollainen hajoittaa sekä feministien omia riviä, että nakertaa heidän uskottavuuttaan muidenkin silmissä. Tietenkin tekeytymisen pitää olla riittävän uskottavaa, eikä liian ilmeistä.

Olen joskus itse tehnyt tätä kannattamalla Jutta Urpilaista nettikeskusteluissa ja sättimällä hänen vastustajiaan naisvastaisiksi jne. Ihaninta näissä iskuissa on se, että ne ovat kohdistuneet samanaikaisesti feminismiä, että SDP:tä vastaan - eli on saatu nitistettyä vähintään kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

pa61302 kirjoitti...

Minusta heiltä kannattaisi syödä edelleen kannatuspohjaa osallistumalla erilaisiin nettikeskusteluihin agent provocateur -tyyppisesti äärifeministiksi tekeytyen.

Olen joskus itse tehnyt tätä kannattamalla Jutta Urpilaista nettikeskusteluissa ja sättimällä hänen vastustajiaan naisvastaisiksi jne. Ihaninta näissä iskuissa on se, että ne ovat kohdistuneet samanaikaisesti feminismiä, että SDP:tä vastaan - eli on saatu nitistettyä vähintään kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


Tuo on alhaista. Syvä paheksuntani. Ja muilta vaadit "kunniallisuutta"?

Homo kirjoitti...

pa61302, ei ne femakotkaan mitenkään kunniallisesti ja rehellisesti käyttäydy, joten miksi heidän vastustajiensakaan pitäisi pidättäytyä herrasmiesmäisessä vastusamisessa?

Femakkohen modus operandihan on erilainen valehtelu. Yksi klassisimmista esimerkeistä on tämä naisen euro on 80 senttiä -hokema tai tämä, että ainakin 15000 naista raiskataan vuosittain (vaikkei sitä tilastoissa näykään) - tai antaa ymmärtää, että lähinnä miehet pahoinpitelevat lapsia (vaikka tosiasiassa naiset tekevät enemmistön etenkin törkeimmistä teoista ja lapsiin kohdistuvista henkirikoksista) esimerkiksi puhumalla naisiin ja lapsiin kohdistuvasta väkivallasta jne.

Ile kirjoitti...

Just Another sanoi...
"Löysin teoksen vertaisverkosta. Googlaa Encyclopedia of Domestic Violence torrent, jos moraali on yhtä löyhä kuin mulla."

- iso kiitos tästä tiedosta

pa61302 kirjoitti...

pa61302, ei ne femakotkaan mitenkään kunniallisesti ja rehellisesti käyttäydy, joten miksi heidän vastustajiensakaan pitäisi pidättäytyä herrasmiesmäisessä vastusamisessa?

Vaikkapa siitä yksinkertaisesta syystä, että esim. Laasanen Uuden Suomen blogissaan käyttää esimerkkeinä tänäänkin keskustelupalstoja.

Strategiasi todella kääntyy tarkoitustaan vastaan ja vesittää koko aiheen. Mistä kukaan enää tietää, onko esim. Laasasen esimerkeissä esiintyvä henkilö aidosti mielipiteensä takana, vai "femakoksi tekeytyvä" holmo miesaktiivi?