torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Male Studies

Nice 10 maailma

IT gender gap: Where are the female programmers?

Male Studies vs. Feminism

Boys and education 1, 2, 3.

romantic_moment.jpg

Miesliikkeen uudet ideologiat

Ympärileikkaukset tuomittava jyrkästi ja Sosiaali- ja terveysministeriö on toivonut, että sairaanhoitopiireissä tehtäisiin uskonnollisia ympärileikkauksia

Kuuntele Mimmiliiga -ohjelma netissä.

11 kommenttia:

Ebe kirjoitti...

Kuinkahan monta kertaa olen kuullut naisten puhuvan halveksivasti IT-alasta? Varsinkin mikrotukihenkilöistä, aivan kuin nämä olisivat alhaisinta alhaisinta ruttorupista kastia, joiden päälle he vain haluavaisivat oksentaa.

En ikinä kyllä ole ymmärtänyt mistä tämä inho oikein johtuu. Nykyään on kahdenlaisia naisia: "pakosta vahvoja" feminatseja jotka taistelevat miehiä vastaan haluten olla lääkäreitä ja asianajajia ja sitten on normaalit naiset jotka päätyvät sairaanhoitajiksi, kassoiksi yms. Yhteistä heillä kuintenkin on viha nörttejä kohtaan. Ensimmäiselle he eivät ole tarpeeksi menestyksekkäitä ja jälkimmäisten silmissä he ovat epämiehekkäitä neitimiehiä.

Jorma kirjoitti...

"Sosiaali- ja terveysministeriö on toivonut, että sairaanhoitopiireissä tehtäisiin uskonnollisia ympärileikkauksia"

Ympärileikkautetaan ensin koko STM:n henkilökunta, naiset ja miehet, ja katsotaan sitten, vieläkö riittää ymmärrystä törkeille pahoinpitelyille.

Jorma kirjoitti...

"Autokoulun lisäksi pelkästään naisille suunnattuja palveluyrityksiä löytyy muun muassa kuntoklubien, autokauppojen ja vaikkapa erotiikkaliikkeiden joukosta."

Tässähän tasa-arvovaltuutettu ei tunnu näkevän mitään ongelmaa.

Homo kirjoitti...

Äiti ei ollut tyytyväinen kotiäiteilyyn, vaan lähti etsimään onnea:

Mum tried to make me a hooker

Vortac kirjoitti...

Herra Laasanen, joskus haikailit sitä, miten spearheadin kommenttipalstalla on niin hyviä kommentteja.

Luepa nämä kommentit:

http://www.the-spearhead.com/2010/01/09/our-brave-new-world-order/

Niin tulet olemaan iloinen, että sinun blogissasi ei sellaisia esiinny.. tuo on jopa minun kokeneille silmilleni aivan liian hurupäistä tekstiä (ja lisäksi paikkansapitämätöntä dataa Atlantiksesta suorastaan vilisee tuolla - ja David "Liskomies" Icke on jokin auktoriteetti heille? Argh!)..

Kuu mukamas estää joitakuita lähtemästä maapallolta, koska se muodostaa jonkin 'stargaten'.. juupa juu. Noin sairasta skeidaa en minä ole edes surkeimmista New Age-kirjoista koskaan silmilleni saanut!

Eli ollos tyytyväinen vaan, täällä sentään asiat pysyvät järkevissä mittasuhteissa, vaikka omat kommenttini joskus ylittävätkin sovinnaisuuden ja 'totutun länsimaisen maailmankuvan' rajat..

Nekään eivät silti sentään eksy tuonne disinformaation, huuruilun ja liskoilun naurettavaan soopaviidakkoon.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuinkahan monta kertaa olen kuullut naisten puhuvan halveksivasti IT-alasta? Varsinkin mikrotukihenkilöistä, aivan kuin nämä olisivat alhaisinta alhaisinta ruttorupista kastia, joiden päälle he vain haluavaisivat oksentaa..

No, naisten parinvalintapreferenssien mekanismit ovat mitä ovat, ja aiheuttavat naisten tunteiden yliryöppyäväisyyden ja kontrollin (naisesta) seassa kaikenmoista harhakuvaa, johon naiset sokeasti uskovat.

Tietokonenörtti = 'heikko mies' (beta) = kyvytön suojelemaan naista = nainen halveksii, ettei vaan vahingossakaan antaisi sellaisten geenien lisääntyä.

(Tosin sama tietokonenörtti ison lompakon kanssa onkin sitten niiiiiin ihanan kuumaa kamaa, että siinä menee monet pöksyt vaihtoon ennenkuin päivä on ohi - esim. tapaus Bill Gates, jonka kuvia jopa nuoret teinitytöt ripustelevat lokerikoihinsa (esim. amerikassa))

- Vortac

Jape kirjoitti...

Nainen sai porttikiellon kaikkiin Englannin pubeihin


20-vuotiaalla Laura Hallilla ei ole kahteen vuoteen asiaa yhteenkään Englannin anniskeluravintolaan.


Otteita:

[...]
Maistraatti määräsi kiellon poliisin hakemuksesta. Nuori vaaleaverikkö oli syyllistynyt useita kertoja häiriökäyttäytymiseen humalassa, ja hän oli ehtinyt kerätä porttikieltoja useisiin baareihin kotikaupungissaan Worchestershiren Bromsgrovessa.
[...]
Daily Mail -lehden mukaan Laura Hall on ensimmäinen britti, jolle on langetettu valtakunnallinen alkoholikielto. Kieltoja on voinut määrätä viime syyskuusta asti. Jyrkän toimenpiteen avulla halutaan suojella muita baarissa kävijöitä Hallin rähinöinniltä. Lisäksi viranomaiset ajattelivat nuoren naisen parasta. Poliisi toivoo, että kaksivuotinen viinakielto saisi hänet hoitamaan asiansa kuntoon.[...]


Britit ottavat homman hanskaan :)
Useinhan naiset ovatkin juuri niitä hankalimpia rähinäpesäkkeitä ja initiattoreita baareissa.

MikkoAP kirjoitti...

"Useinhan naiset ovatkin juuri niitä hankalimpia rähinäpesäkkeitä ja initiattoreita baareissa."

Tappelevat keskenään, tai sitten v*ttuilevat jollekin äijälle, joka sitten suuttuu, jolloin nainen sitten menee miehensä selän taakse piiloon, vaatien tätä puolustamaan häntä, vaikkei miehellä välttämättä tappeluhaluja olisikaan.

Ja sitten voidaan taas paheksua, että kuinkas kamalan väkivaltaisia nuo toisiaan hakkaavat miehet ovat.

Hoo kirjoitti...

Millaisissa junttikuppiloissa te mahdatte käydä? Siisteissä ravintoloissa eivät rähinöi sen enempää miehet kuin naisetkaan.

MikkoAP kirjoitti...

"Millaisissa junttikuppiloissa te mahdatte käydä? Siisteissä ravintoloissa eivät rähinöi sen enempää miehet kuin naisetkaan."

Niin, mutta niissä muissa sitten naisetkin rähinöivät varsin innokkaasti. Joten, jos kerran miehiin saa yrittää iskeä väkivaltaisen öyhön leimaa noiden junttikuppiloiden äijien takia, niin totta helvetissä naisiinkin.

Vortac kirjoitti...

Ja jälleen lisää shaming languagea hoelta. Myös naisille tyypillinen yritys johtaa keskustelu vallan sivuraiteille - tässä ei ollut kyse ravintoloista, vaan siitä, millaisia naiset ovat kännissä jne.

- Vortac