perjantaina, huhtikuuta 16, 2010

Miehet huonossa asemassa

Miehet ovat huonossa asemassa naisten rinnalla

Nainen, hellitä vähän!

Want A Happy Relationship? Make Sure Your Woman Never Rises Above Your Status

Barbara Kay: Male Studies — a proposed curriculum

Anonyymin kirjoittamisen järkevyydestä

24 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Pinkki haisee pahalle

Jorma kirjoitti...

"Siirtolaiskiintiöt käyttöön työpaikoilla"

"3) Joka neljännessä suomalaisperheessä nainen on väkivallan uhri. Kun tätä selitetään somalinaisille, pitääkö syyksi kertoa

a) kristinusko vai

b) suomalainen kulttuuri?

4) Jos suomalainen mies tappaa entisen puolisonsa ja mahdollisesti lapsensa, koska tuntee vihaa ja häpeää jätetyksi tulemisesta, onko kyse kunniamurhasta?"

MikkoAP kirjoitti...

"- Monet naiset näyttävät juuttuvan noidankehään, jossa he kasaavat päälleen hirveät paineet jakamatta niitä tai puhumatta siitä, millaista kotona pitäisi olla. Vanhemman vastuu ei ole liioin pelkästään naisen niskoilla."

No tavallaan joo, nalkuttamista ei oikein voi laskea puhumiseksi. Ja voisivat ne isätkin olla innokkaampia lastenhoidossa, jos äiti ei olisi heti vieressä valvomassa, neuvomassa ja haukkumassa ja tunkemassa itseään miehen ja lasten väliin.

Homo kirjoitti...

Niin tyypillistä, niin tyypilistä, vaikka ehkä vähän kärjistetty esimerkki naisista ja feminismistä:

Kara Hultgreen

Tässä vielä videota aiheesta.

Homo kirjoitti...

Gender-Norming Update

Anonyymi kirjoitti...

"Pinkki haisee"?

Ensinnäkin jo termi 'haisee' viittaa nimenomaan pahaan hajuun, eli sana 'pahalle' on turha. Toisekseen, miten VÄRI voi haista??

Kolmannekseen, 'pahalta' olisi oikeaoppisempi sana. 'Pahalle' on tuota naisten käyttämää alatason slangi-puhekieli-suomea, jota ei soisi viljeltävän tekstipohjaisesti.

Noin typerästi nimettyä artikkelia en tosiaan aio lukea.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Herra Henry Laasanen, haluan kiittää Sinua ansiokkaasta työstä, jota olet tehnyt sananvapauden, miesten oikeuden ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseksi!

Lähiaikoina artikkeleissasi ja blogipostauksissasi on ollut sellaista terästä ja totuuden tulta, että se on suorastaan mykistänyt minut. Erityisesti haluan kehaista tuota anonyyminä-kirjoittamisen erittäin hyvin ja kirkkaasti nähtynä selkeästi kirjoitettua artikkelia!

On kummallista, miten moni vänkää vielä niin alhaisella tasolla, että 'kyllä asiat pitää pystyä sanomaan omalla nimellään'..

Et tosin tuossa ottanut kantaa siihen, mikä ON oma nimi.. meillehän syntymässä jaetaan koodi ja karjanumero, mutta eihän kukaan itsenäisesti ajatteleva, sielun omistava ja älyllinen olento voi pitää sitä OMANA NIMENÄÄN..

Jos sinulle on annettu leima 'Henry Laasanen' ja karjanumero (tätä kutsutaan henkilötunnukseksi), niin eihän se tarkoita, että sinun on täysin välttämätöntä identifoitua siihen täysin. (tämä siis vain esimerkkinä, en tarkoita, ettetkö saisi käyttää sitä identiteettinäsi - siis tarkoitan puhua yleisellä tasolla ja käytän 'sinua' tässä passiivina)

Monet ihmiset vaihtavat nimeään.. pitäisikö heidänkin esiintyä entisellä nimellään, jos se kerran on se Jumalallinen Totuus siitä, kuka hän on? Jos kerran ihminen voi vaihtaa nimeään virallisesti, miksi hän ei saisi tehdä sitä epävirallisesti? Mitä hittoa joku yhteiskunnan tietoisuus nimenvaihdoksesta merkitsee todellisen identiteetin kannalta?

Artikkelisi oli joka tapauksessa täyttä asiaa, ja sisältää totuuden, jota 'ei saisi sanoa', joten oletan, että saatat joutua ongelmiin..

Kunnioitan kuitenkin sitä, että uskallat puhua näin kontroversiaaleista aiheista tuolla yhteiskunnan tunnuksellasi, ja herättää polemiikkia, sohia muurahaispesää ja vihastuttaa vallanpitäjiä ja fariseuksia!

Itse en ikinä uskaltaisi, myönnän sen - mutta minulle on jo anonyyminäkin ladeltu kaikenmoisia tappo- ja väkivaltauhkauksia, niin että vähemmästäkin oppii varovaiseksi..

Mieluummin otan pelkurisyytökset tekstipohjaisesti vastaan kuin nyrkkiä livemaailmassa hampaisiini.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Otsikon perusteella oletin, että tuo 'Nainen, hellitä vähän'-artikkeli olisi ollut ennemminkin naisia syyllistävä tai miehiä ymmärtävä, tai näyttäisi, mitä kaikkea hirveyttä naiset tekevät miehille maailmassa ja yhteiskunnassa tai miten älyttömiä vaatimuksia naisilla on miehille ja omalle elämälleen..

Mutta ei.

Taas vain sitä iänikuista naisten uhriutumista ja feministisiä valheita. Naiset muka miehiä stressaantuneempia? Hoh! Jos tuo on totta, niin se on kyllä naisten omaa syytä, mitään tosimaailman pakkoa stressiytyä heillä ei ole, toisin kuin miehillä.

Nainen on vapaa tekemään ihan mitä tahansa, mies ei voi tehdä juuri mitään oikein. Ja nainen muka stressikkäämpi? Jukolauta että nää feministiset valheet joskus vielä saavat pääni räjähtämään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kenen leipää syöt sen lauluja laulat. Nimimerkillä kirjoittaminen onkin käytännössä ainoa keino jolla tavallinen rahvas -johon siis itsekin kuulun- voi netissä sanoa sanottavansa avoimesti. Vakiintuneen nimimerkin käyttäminen on tavallaan oman ja vapaan nimen luomista.

Keinutuolista kirjoitti...

Laasaselta taas täysosumajuttu anonyymistä kirjoittamisesta. Kannattaa käydä lukemassa!r

Homo kirjoitti...

Naiseus plussaa?:

Kelan pääjohtajana ei ole nähty muita kuin maalaisliittolaisia ja keskustalaisia, joten Hyssälä lienee käytännössä varma valinta.

...
Asiaa ei haittaa, että Hyssälä täyttää myös pätevyysvaatimukset kirkkaasti ja on vielä sen päälle hakijajoukon ainoa nainen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Miehet ovat huonossa asemassa naisten rinnalla..

Ihan hyvä pikku artikkeli, mutta miksi 'naisten rinnalla'? Eikö ennemminkin 'naisiin verrattuna'?

Tuollaisenaan se kuulostaa siltä kuin miehet ja naiset olisivat TISMALLEEN yhtä huonossa asemassa, ja tämähän on kaukana totuudesta - miesten asema on tavattoman paljon huonompi kuin naisten. Vertauskuvaksi kävisi kuninkaalliset vs. mudassa möyrivät, helposti korvattavat peasantit.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tällaiset statusluokittelut edustavat sinänsä jo tätä perinteistä maskuliinista hierarkista ajattelua. Itse kaipaan ihmissuhteessani tasa-arvoista intellektuaalista ja tunnevuorovaikutusta. Miksi jomman kumman pitäisi olla jotenkin ylä- tai alapuolella?

♥ Hannele mummu kirjoitti...

Vain heikot miehet huonossa asemassa, sellaset jotka pelkää naisia, joilla joku pimee tarve hallita..

bmaad kirjoitti...

"Minusta tällaiset statusluokittelut edustavat sinänsä jo tätä perinteistä maskuliinista hierarkista ajattelua. Itse kaipaan ihmissuhteessani tasa-arvoista intellektuaalista ja tunnevuorovaikutusta. Miksi jomman kumman pitäisi olla jotenkin ylä- tai alapuolella?"

Ei pitäisi olla. Siksi kai tämä palsta on perustettu, ettei
pitäisi.

Realiteetit, joiden mukaan
pariutumismarkkinat toimivat eivät kyllä ainakaan minun nähdäkseni nykymaailmassa juurikaan tue tasavertaisuusperiaatetta, vaan maailman on muututtava ensin paljon miehelle suotuisemmaksi, miksei naisellekin. Miehiltä puuttuu oikeuksia ja ihmisarvoa, naiset taas useimmiten elävät sokerikuorrutettua humalaa ihailun ja palvonnan kohteina antamatta täyttä vastinetta - itse!

Ehkäpä Islannin tulivuori purkautuukin seuraavat kymmenen kuukautta ja ihmiset alkavat saada siinä sivussa jotain järkeä päänuppeihin.

Seuraamalla ihmisten toimintaa voidaan nimittäin havaita, että miehen on helpompi päästä suhteeseen naisen kanssa, jos ei vaadi naiselta tasavertaista suhtautumista tai on ainakin jossain määrin valmis uhraamaan ja tekemään vasten tahtoaan naisen edessä. Koska nainen tekee edelleen suurimman osan seurustelu-ja eroamispäätöksistä on mielivaltaista syyttää miehiä tai miehistä kulttuuria asioista, jotka viehättävät korkeintaan pientä miesten eliittiä, mutta suurinta osaa naisista.

Toisinkuin väität, naiset ovat pääsääntöisesti juuri niitä hierarkia-ajattelun ylläpitäjiä: naiset haluavat miehen, jolla on statusta ja se ei ole vielä muuksi muuttunut. Ja se on ongelma, jostta tällä palstalla paljon puhutaan. Naisen statuksella kun ei ole mitään merkitystä, nainen on monessakin mielessä vain röhnöttävä lahna, joka kuppaa suorituksia. Naisen hyväksikäyttöä on lähes kaikki. Pahinta hyväksikäyttöä on tietenkin naisen palkkaaminen myymälään kympin tuntipalkalla.

Miehet raatavat ja keinottelevat siinä missä naiset kulkevat iloisissa ryhmissä naureskellen, juhlien miesten rahoilla, tai ainakin kustannuksella. Käytännössä rahoillakin, koska miesten terveydenhoito on huonompaa ja elinikä lyhyempi! Kiitos naisten hyvinvoinnin ja paremmuuden.

Iankaikkiseti, aamen. Shame on you, little 15cm dick man.

Homo kirjoitti...

Mies johtoon, kanatappelut kuriin:

13.4.2010: Ylilääkärit jättivät - hoitajat marssivat ulos

Syynä on tyytymättömyys johtamistapaan. Prosessi on jatkunut jo pitkään, enkä halua puhua siitä nyt kovin laajasti, sanoo toinen irtisanoutuneista, kirurgian ylilääkäri Heidi Sihvo.

Toinen virkansa jättävä on anestesiaylilääkäri Sirpa Rintala.
...

15.4.2010: Mäntän sairaalan johtaja syrjään työrauhan takia

...
Ylä-Pirkanmaan terveydenhuoltoalueen johtaja Pirjo Penttilä-Riikonen siirtyy omasta pyynnöstään muihin töihin.
...
Sairaalan johtajaksi siirtyy nykyinen perusterveydenhuollon vastuualuejohtaja, ylilääkäri Kauko Koivisto. Hän hoitaa tehtäviä vuoden loppuun oman toimensa ohella.
...

Saapasjalkakissa kirjoitti...

Mikä mahtaa olla miesaktivistien mielipide tästä?

http://plaza.fi/ellit/ihmissuhteet/parisuhteessa/polyamoria-rakkauden-avoimet-ovet

ja

http://www.polyamoria.fi/

Hoo kirjoitti...

Valtaosa miesaktivisteista ei pääse naista metriä lähemmäksi (pumpattavaa Barbaraa ei lasketa), joten sikäli kysymys polyamoriasta on kohderyhmälle turha.

MikkoAP kirjoitti...

"Valtaosa miesaktivisteista ei pääse naista metriä lähemmäksi (pumpattavaa Barbaraa ei lasketa), joten sikäli kysymys polyamoriasta on kohderyhmälle turha."

Ei alkuunkaan.

Toki nykymeiningissä alfamiehellä ei ole mitään aihetta miesaktivismiin: at-miehet pakotetaan verovaroillaan tukemaan naisten sinkkuäiteilyä alfamiesten siittämien äpärien kanssa ja tietenkin naimisiin erehtynyt at-mies päätyy kustantamaan ex-vaimonsa miesseikkailuja ja, jos lapsia on niin vaikka kävisikin ilmi, että lapset on siittänyt joku muu mies , niin hän silti joutuu heidän elatustaan tukemaan.

Polyamoria tarkoittaisi sitä, että naiset ryhtyisivät haaremeiksi alfamiehille.

Tässä mielessä kysymys polyamoriasta on at-miehille ja muille miesaktivisteille äärimmäisen relevantti: yritetäänkö tässä saada at-miehet kustantamaan alfamiesten haareminpitoa, tai alfamiesten hylkäämien sinkkuäitien äpärien kasvatusta?

Anonyymi kirjoitti...

Valtaosa naisista ja profeministimiehistä ei pysty muuhun kuin shaming languageen. Hoe tuossa juuri todisti tämän pointin todeksi.

Code: Tan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan Code Pink käy myös.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tää on inhorealistisen surullisella tavalla hauska:

http://theghostnation.com/category/31-reasons-why-being-a-nice-guy-sucks/

Ja niin totta joka kohta, voin rehellisesti myöntää, että suurin osa noista on asioita jotka olen itse kokenut 'nice guy'-aikoinani.

Nyt ymmärrän entistä paremmin lauseen: "No more Mr. Nice Guy"..

Tosin mieluummin kuitenkin pysyn hyvänä ihmisenä ja vältän naisia kokonaan kuin muutun assholeksi ja scoretan tuhansia pilluja petiini. Pillulla ei ole mitään arvoa, jos minun olisi menetettävä rehellisyyteni, aitouteni ja hyvyyteni sen vuoksi..

On asioita, jotka ovat arvokkaita (ja ikuisia), sekä asioita, jotka eivät ole arvokkaita (ja kestävät vain hetken).. valitsen mieluummin arvokkaat asiat kuin nuo tämän maailman arvostamat rihkamat.

Mutta silti tuo lista on erittäin hyvää luettavaa, ja sen pitäisi olla pakollista luettavaa ekaluokkalaisista pojista ylöspäin jokaiselle miespuoliselle.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Naisten näkemys miehistä jälleen paistaa kivasti..

http://www.the-spearhead.com/2010/04/13/for-women-dumping-husbands-much-easier-than-breaking-up-with-friends/

Jep, naisille on ilmeisesti helpompi luopua (avio)miehestä kuin ystävästä. Pitäkääpä se mielessä, kun liikutte naisten parissa.

- Vortac

♥ Hannele mummu kirjoitti...

Tämä onneksi meille jo arkipäivää:

“Jos miesten odotettaisiin ottavan vähintään puoli vuotta isyyslomaa, jos pienten lasten isiä arvosteltaisiin täyspäiväisestä työnteosta, jos muut miehet kritisoisivat kaveria, joka ei tuo leipomuksia koulun kakkumyyjäisiin, jos lehdet kyseenalaistaisivat isien työnteon, jos heidän täytyisi taiteilla saadakseen edes tunnin vapaata pikkuvauvan hoidosta ja jos lastenhoitomaksujen katsottaisiin tulevan heidän palkastaan, heidän valintansa voisivat olla erilaisia kuin nyt.”