perjantaina, huhtikuuta 23, 2010

Masculinities

Mimmiliiga ja yhteistyön voima

Poikien emotionaalinen valta

Top “Men’s Studies” Authority is a Tranny ja Men’s Studies Foremost Authority Opts for Castration, Literally ja varhainen arvioni Connellin kriittisen miestutkimuksen luetuimmasta klassikkokirjasta Masculinities. Parhaat palat:

- Kun ympäristöaktivisti mies lukee feminististä kirjallisuutta, hän alkaa hävetä miehisyyttään ja alkaa käännyttämään muita miehiä samalle häpeämislinjalle.

- Viidesosa kirjasta tarkastelee maskuliinisuuden syntyä oidipuskompleksin seurannaisena ja tärkeänä muututtujana maskuliinisuuden kehityksessä tulee esille miesten kastraatiopelko.

- Psykologisesti ottaen maskuliinisuus on puolustusmekanismi, joka estää regression esioidipaaliseen identifikaatioon äidin kanssa.

- Esimerkkitarina 1: Ollessani suhteessa nuoreen tyttöön, hän laittoi sormen anukseeni. Tajusin: "Tämähän on fantastista! Haluan homosuhteeseen miehen kanssa, jossa tapahtuu anaaliyhdyntä!" Don oli luullut itseään heteroksi, mutta nyt hän ei ollutkaan niin varma (homokokeilu epäonnistui, kun partnerin seisokki ei pitänytkään kriittisellä hetkellä).

- Tärkein maskuliinisen hegemonian alue Euroopassa ja Amerikassa on heteromiesten dominanssi ja homomiesten alistaminen.

- Heteroseksuaalisuus pakotetaan miehiin.

- Tarina 2: Yliopiston jälkeen Barry Ryan luki jotain todella kovaa kamaa (feministisiä kirjoituksia), mikä sai hänen olonsa kauheaksi siksi, että hän oli mies. Hänelle tuli sisäinen konflikti, koska hän halusi seksiä, mutta toisaalta hän tunsi olevansa seksistinen sika, mikä sai hänet tuntemaan paljon syyllisyyttä.

Is Misandry at the Heart of Men’s Studies?

Miesten muokkaaminen haluttuun suuntaan

10 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Toivottavasti tuleekin vielä aika, jolloin tasa-arvokeskustelussa lähtökohtina eivät ole provokaatio tai vastakkainasettelu vaan yhteistyön voima."

Totta kai tulee. Heti kun feministien miesviha- ja syrjintätoiminta on raivattu pois tieltä.

Jorma kirjoitti...

"Ensinnäkin pojat asuvat tyttöjä pidempään kotona."

Jos koulutusjärjestelmä ei olisi poikia ja nuoria miehiä syrjivä, olisiko asia näin? Toisaalta moni nuorimies jää kotiin esim. jatkaakseen maatilan toimintaa tjms.

"Toinen aihetodiste liittyy siihen tilastolliseen tosiasiaan että nuoret naiset tekevät nuoria miehiä useammin palkkatyötä."

Tätä voi jo pitää tasa-arvo-ongelmana. Tyttöjen ja nuorten naisten helpompi löytää töitä kuin poikien ja nuorten miesten.

Jape kirjoitti...

Tuolla Muskelotin blogissa (Mimmiliiga ja yhteistyön voima) on näemmä tyypillinen feministiblogin sensuuri päällä, joten kommentoin tänne.

Tuo Mimmiliiga on “lifestyle” tyyppistä lässyttävää puhetta. Siitä kuvastuu hyvin se mikä itse feministeillä on ongelmana: ei tiedetä mikä on OIKEASTI ongelmana vaan ollaan sitä mieltä, että jotain on NAISILLA nyt, varmaankin, pielessä.

Tätä feministien äyttömyyttä kuvastaa Muskelotin blogissa oleva Mytinmurtajan eka kommentti: “Minua kuitenkin ärsyttää se, että julkisuudessa miesasiamiesten huuteluita pidetään jotenkin yhtä vakavastiotettavana kuin feministen työtä”. Jos tuolla asenteella, mikä Myytinmurtajalla on, on liikenteessä, ei paljoa tarvitse naisten asioista puhua. Mitä feministit oat saaneet itsenäisesti aikaan? Mitkä ovat feminsitien kokreettiset saavutukset? Ei taida löytyä.

On niin, että mikäli feministit kuvittelevat, että miesten puheita ei oteta, eikä pidä ottaa vakavasti, niin metsään menevät. Väistämätöntä kehitystä tapahtuu ja se miesten puhe tulee kuuluviin vaikka väkisin. Jos feministit ei ole tässä mukana, niin kuin eivät ole olleet, niin yksin jäävät asioidensa kanssa. Veikkaan, että feministiset älyttömyydet, kuten naistutkimus, tullaan ajamaan alas. Tuollaiseen roskaan ei pidä verovaroja syytää.

Mitä tulee Muskelotin miesliikeeseen tutustumiseen, niin kovin pintaraapaisuksi on se tutustuminen jäänyt, kun hän ei vieläkään ole sisäistänyt ja ymmärtänyt mitä keskeiset ongelmat ja suoranaiset vääryydet miesten elämässä ovat.

Feminismi on jäänyt polkemaan paikoilleen ja toistaa kymmeniä vuosia vanhoja valheellisia mantroja. Tuolle ei ole tilaa modernissa maailmassa.

kävelevä dildo kirjoitti...

En tiedä miksi olin niin masokistisella tuulella, että menin kurkkaamaan tuon Myytinmurtajan blogia. Täytyypä sanoa, että ko. bloggaajassa täyttyy aivan kaikki änkyräfeministin karrikoiduimmatkin kliseet. Tämän lisäksi Myytinmurtajan käsitys omasta itsestään on hieman sanoisinko mielenkiintoinen.
Ymmärtäväinen nainen: " ... Kyllä minä, joka olen empaattinen ja älykäs, hahmotan hänen motiivinsa..."

Huutonaurua!
Empaattisuus on kyllä ihan viimeinen laatusana, joka Myytinmurtajasta tulee mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma, osittain hyviä pointteja. Toisaalta koulutusjärjestelmää on turha syyttää: Suomessa kun on sellainen järjestelmä että sukupuoleen katsomatta sosiaaliturva koskee kaikkia muita paitsi opiskelijoita.

Sossun rahoilla kun voi kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen asua ja elää mukavasti, mutta opiskelija on Suomessa oikeastaan ainoa jonka on tehtävä töitä (tai elettävä almuilla). Jos pojat ovat tyttöjä useammin koulupudokkaita, he voisivat myös tyttöjä nopeammin muuttaa kaupungin vuokrataloihin elämään kaupungin rahoilla.

Jorma kirjoitti...

"Sossun rahoilla kun voi kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen asua ja elää mukavasti, mutta opiskelija on Suomessa oikeastaan ainoa jonka on tehtävä töitä (tai elettävä almuilla)."

Ihan totta.

Tarkoitin lähinnä sitä, että monen on opiskelujen taki pakko muuttaa pois kotoa, kun opiskelupaikka onkin jossain ihan muualla kuin kotikylässä. Näistä tapauksista enemmistö on naisia. Peräkammariin jäävät sitten syrjäytyneet aikamiespojat.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Kysyn edelleen että tukeeko tämä blogi naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa? Jos tämä blogi jatkuvasti linkittäisi Stormfronttiin, ei olisi kohtuutonta päätellä että kyseessä on rasismin kannattaminen. Sama pätee Spearheadiin.

Homo kirjoitti...

Jeses Christ -supertrolli, jo aimmin nuo höpötyksesi on osoitettu paikkaansapitämättömäksi valheeksi, joten miksi taas palasit soittamaan vanhaa levyäsi?

Vai etkö luovuta kunnes sinulle sanotaan vaikkapa, että kyllä, kannatamme mahdollisimman raakaa ja julmaa naisiin kohdistuvaa seksuaalista/sukupuolittunutta väkivaltaa, kuten heidän seivästämistään Vlad III Draculan mallin mukaan? No niin, nyt olet kuullut sen, suksihan nyt kuuseen.

Homo kirjoitti...

Ai niin, meillä on myös Suomessa korkeimpiin tuomareihin asti ulottuva satanistinen verkosto, joka surmaa uhrimenoissaan tuhansittain vauvoja - aivan samaan tapaan kuin Ruotsissa. Jos et usko, kysy Ruotsin johtavilta femakoilta.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

"Jeses Christ -supertrolli, jo aimmin nuo höpötyksesi on osoitettu paikkaansapitämättömäksi valheeksi."

Sekä Spearheadin kirjoittajat että käyttäjät ovat kannattaneet naisten raiskaamista. Tämä on osoitettu faktaksi, ja kukaan heidän sivustollaan ei kyennyt kumoamaan syytöstäni.