torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Naiset halvempia palkata

Is Male Studies OK? Forbes Magazine Not So Sure

Misinterpreting Patriarchy


Australian men reclaim child support through DNA tests after law change

Cost-Saving Measure: Fire the Men, Promote the Women

It May Be Better To Game In Small Groups

Tuksu 1 ja 2.

Avoerolaki - hyvitys yhteistalouden hyväksi annetusta panoksesta

Facebook fani-sivusto

20 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Kieltämättä järkyttäviä ja pelottavia nuo kuvat Tuksun nykykuosista. Tuksuhan esiintyi eilen Maria! -ohejmassa ja kuvat on siitä. Tuksu hakee unelmien prinssiään, sellaista karismaattista ja rahakasta miestä. Mickey Rourke olisi kuulemma yksi vaihtoehto...

Jorma kirjoitti...

"Tuksu 1 ja 2."

Yksi asia on varma: kauneusleikkauksia ei ole tehty.

Jape kirjoitti...

Opiskelijat raivona: ”Tonni itseään myymällä”

Ote:

- Kun koulutus tulee maksulliseksi, ainut keino saada tonni kasaan on itsensä myyminen kadulla. Sillä tienaa parhaiten, lukiolainen [Amanda] Maula kärjistää.

Kenties naisille tuo on mahdollsta, ei hetero miehille.

Jorma kirjoitti...

"Kun koulutus tulee maksulliseksi, ainut keino saada tonni kasaan on itsensä myyminen kadulla. Sillä tienaa parhaiten, lukiolainen [Amanda] Maula kärjistää."

Naisyrittäjätukea vaan kehiin.

Jorma kirjoitti...

"In January, 2007, changes made to the Child Support (Assessment) Act allowed any parent to seek a DNA test to determine the paternity of his or her child."

Australiasta mallia Suomeen - issyslaki uusiksi.

kävelevä dildo kirjoitti...

Eva Biaudet'sta sorvataan uutta vähemmistövaltuutettua.

Jatkossa tehtävänimike muutettaneen Yhdenvertaisuusvaltuutetuksi, joten tasa-arvon kannalta taattua tavaraa lienee luvassa.

Jorma kirjoitti...

"Eva Biaudet'sta sorvataan uutta vähemmistövaltuutettua."

Toivottavasti pätevät hakijat valittavat. Kiusa se on pienikin kiusa.

Pasi Turunen kirjoitti...

Tuksu...ei helevetti kun alkoi tekemään mieli kaivaa silmät päästä tuon näyn jälkeen X-[

Jape kirjoitti...

"Valtioneuvosto myönsi torstaina Biaudet'lle erivapauden virkaan vaadittavasta ylemmästä korkeakoulututkinnosta."

Miten tämä on mahdollista? Naisten kovasta koulutustasosta tohistaan ja korostetaan joka paikassa. Sitten kun tunnetulla sukupuolirasistilla, Eva Biaudetilla, ei soveltuvaa ja pätevyysvaatimukset täyttävää tutkintoa ole, niin sorvataan erivapauksia. Taatusti ei miehen kyseessä ollessa sorvata mitään eri vapautta vaan "pätevyys ratkaisee" sanotaan.

Toivon todella, että syrjäytetyt ja syrjityt, pätevyysvaatimukset täyttävät, hakijat tekevät asiasta valituksen. Eihän tällainen peli voi jatkua.

Jape kirjoitti...

Nuori nainen hakkasi ja potki pikkupoikaa

Nuori nainen pahoinpiteli pikkupoikaa hakkaamalla ja potkimalla Espoossa perjantaina. Nainen on edelleen karussa, ja havaintoja kaivataan.


Noin 20-vuotias nainen pahoinpiteli 11-vuotiasta poikaa avokämmenellä ja nyrkillä päähän lyömällä sekä potki poikaa alavartaloon perjantaina 16.4. kello 18.00 aikoihin Finnoontie 12:ssa.

Vanhemmat toimittavat pojan Jorvin sairaalaan. Vammat eivät kuitenkaan ole vakavia.

Pahoinpitelyä edelsi pihalla tapahtunut nuorten poikien välinen riitely.
Poliisi tutkii tapahtunutta pahoinpitelynä.


Veikkaan, että on yrittänyt mm. potkaista munille.

Homo kirjoitti...

Jyri Häkämies: Itsenäinen puolustus ei enää mahdollinen

Homo kirjoitti...

Teinityttöjä syytetään julmasta taposta - "kuin Kellopeliappelsiinista"

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Miksi tämä blogi jatkuvasti assosioi itsensä Spearheadin kanssa? Sekä sivuston kirjoittajat että käyttäjät ovat toistuvasti ja yksiselitteisesti ilmaisseet tukea naisiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa kohtaan. Täytyykö siis olettaa että tämä blogi on samalla linjalla?

Homo kirjoitti...

Eräs hyödyllinen MRA-teko olisi tuon avoliittolain mahdollisesti valitettavasti läpimennessä ensinnäkin laatia erilaisia sopimuspohjia yhteenmuuttaessa käytettäväksi, jolla miehet voisivat mahdollisimman tarkoin rajoittaa riskejään. Ja jos narttu ei suostu allekirjoittamaan, vaan haluaa vain naida rahasta, niin kannattaa muistaa, että rehellinen huora tulee aina halvemmaksi kuin epärehellinen piilohuora.

Ja näitä parisuhteen riskejä miehille tulee pyrkiä korostamaan julkisuudessa ja ohjata miehiä hakemaan sopimuspohjansa jostain miesasialiikkeen sivustolla, jossa voidaan kertoa myös muita varoittavia esimerkkejä ja herättää laajemmassa mittakaavassa kiinnostusta miesten oikeuksien ajamiseen. Hieman samaan tapaan siis kuin vaikkapa esimerkiksi Eroa kirkosta -sivusto leviää myös viidakkorummun kautta ja kirkko on kauhuissaan.

Homo kirjoitti...

Eikö tuon Jeesus-trollin voisi heittää jonnekin kuuseen aina höpöttämästä näitä perättömiä raiskausväitteitään?

Homo kirjoitti...

Olikos tämä jo täällä:

Equality Bill ups the ante on ’sexual discrimination’

Homo kirjoitti...

Nine years for woman who had sex with 12-year-old boy

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Perättömiä? Menin paikan päälle Spearheadiin ja osoitin aukottomasti että sivuston kirjoittajat ja käyttäjät kannattavat seksuaalista väkivaltaa naisia kohtaan. Kukaan ei kyennyt kiistämään väitteitäni, joten lopulta kaikki viestini poistettiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni on ihan ok että nainen saa osansa pitkän avoliiton päättyessä esimerkiksi siinä tapauksessa jos mies on ollut palkkatyössä ja nainen taas on tehnyt kotona kaikki kotityöt. Tämä on siis ns. moraalifilosofinen näkemys.

Empiirisestihän se on kuitenkin yleensä niin, että ahkerampi tekee oman osansa kotitöistäkin kun taas toinen keskittyy valittamiseen ja tuhlaamiseen. Ja vielä pitäisi saada ahkeramman puoliskon vaivoin keräämästä varallisuudestakin lohkaistua palanen, kun ensin on sabotoinut sen keräämistä vuosikymmeniä?

Jorma kirjoitti...

"Mielestäni on ihan ok että nainen saa osansa pitkän avoliiton päättyessä esimerkiksi siinä tapauksessa jos mies on ollut palkkatyössä ja nainen taas on tehnyt kotona kaikki kotityöt."

En yhdy tähän näkemykseen. Jos mies on työssäkäynnillään mahdollistanut sen, että nainen on voinut jäädä kotiin kotitöitä tekemään, niin miksi ihmeessä hänen pitäisi siitä vielä maksaa korvaus naiselle eron sattuessa?

Tosiasiassa Suomessa tilanne on se, että pääsääntöisesti molemmat ovat töissä ja molemmat tekevät kotitöitä. Kuka silloin määrittää, kenen pitäisi korvata kenelle ja mitä pitäisi korvata? Se on täysin mahdoton tehtävä. Pääasiassa feministit ilmeisesti kaavailevat, että miesten pitäisi maksaa korvausta pidemmän äitysloman käytöstä naisille, vaikka ero tulisi lasten ollessa jo aikuisia ja vaikka äiti on ihan vapaaehtoisesti ja miehen taloudellisella tuella ollut sivussa työelämästä saadakseen hoitaa lapsiaan.

Mitään oikeutta tai kohtuutta tässä esityksessä ei ole. Tuomioistuimet ovat jo nyt ruuhkaisia ja ihmisoikeudet kärsivät ratkaisujen viipymisestä, mutta oikeusministeriö toki haluaa lisätä juristien työmäärää ja valtaa.