tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

Rikoksista

Sari Sarkomaa: Jokaisella on vastuu puuttua perheväkivaltaan
Naisiin ja lapsiin kohdistuu väkivaltaa kaikkialla maailmassa. Suomessa on väkilukuun suhteutettuna EU-maiden korkeimmat perhe- ja parisuhdeväkivaltaluvut. Suomessa joka viides nainen joutuu parisuhteessaan pahoinpidellyksi. Parisuhdeväkivallan seurauksena Suomessa kuolee vuosittain 20-26 naista. Parisuhdeväkivalta on vakava häpeätahramme.

Parisuhdeväkivaltaa esiintyy kaikissa eri sosiaaliryhmissä. Se ei riipu koulutuksesta, tulotasosta tai elinympäristöstä. Parisuhdeväkivaltaan liitetään usein päihteiden väärinkäyttö. Todellisuudessa kuitenkin väkivaltaa esiintyy yhtä paljon niin raittiissa kuin muissakin perheissä.

Pedofiilien ja raiskaajien tiedot tulisi julkaista netissä Suomessakin ja Vesa Hackin blogi hyvä esimerkki etiikan lipsahtamisesta moralismiksi

Väärät raiskausilmoitukset

10 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Varsinainen "liberaali" tuo Vesa Hack. Oikeusvaltion perusperiaatteisiin kuuluu, että kun tuomio on suoritettu, niin se on siinä. Ketään ei pidä leimata loppuiäkseen, saatikka asettaa lynkkausten vaaralle alttiiksi.

Näin varsinkin seksuaalirikoksissa, joissa ollaan usein sana vastaan sana tilanteessa, eikä pitävää näyttöä syyllisyydestä tahdo löytyä. Ketään ei pidä tuomita pelkän syytöksen perusteella.

Kokonaan toinen asia on se, että rikoksista, niin väkivalta- kuin seksuaalirikoksistakin, pitäisi antaa selvästi nykyistä kovempia tuomioita. Selvästi häiriintyneet ja vaaralliset tapaukset pitäisi puolestaan ohjata pakkohoitoon.

Jorma kirjoitti...

"Sari Sarkomaa"

Miten näin tietämätön ihminen voi olla kansanedustaja (ja ex-ministeri)? Hänhän on täysin feministisen propagandan vietävissä.

mies.asia kirjoitti...

Jätin seuraavan kommentin Sarkomaan blogiin:

####

Kokoomusnaisten kampanjan etusivulla osoitteessa http://www.aikapuhua.fi/ toistetaan jo vääräksi todistettua propagandaa: "Suomessa pahoinpidellään 250 naista päivässä. Yksi joka kuudes minuutti."

Törkeää valehtelua ja tilastojen väärintulkintaa.

Professori Pertti Töttö kirjoittaa Helsingin Sanomissa:

"Jokin aika sitten mediassa esiintyi sama väite [250 naista pahoinpidellään joka päivä] Suomea kuvaavana uutisena. Kysyin toimittajalta, mikä oli jutussa mainittu tutkimus, johon väite nojasi. Toimittaja ei vastannut.

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen edustajat kysyivät samaa toimittajan esimieheltä, ja toimittaja myönsi, että lähde oli vain jonkun haastateltavan käsitys asiasta. Väite esiintyy erään naisjärjestön "taisteluohjeissa", ja se lienee laskelma siitä, paljonko parisuhdeväkivaltaa maassamme esiintyisi, jos aiheesta naisille tehdyn kyselytutkimuksen luvut yleistetään koko väestöön.

Kyselyssä väkivallaksi määriteltiin myös väkivallalla uhkaaminen, joten tälläkään laskutavalla maassamme ei pahoinpidellä tuota määrää naisia päivässä. Kyse on koetusta väkivallan uhasta, jolle erityisesti nuoret ja koulutetut naiset olivat kyselyn tulosten perusteella muita "herkistyneempiä"."

— Pertti Töttö (19.1.2010). Väkivaltaisuuden päivittely ei ehkäise väkivaltaa. Helsingin Sanomat. [Töttö on Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden tutkimusmetodien professori.]

Miksi kokoomusnaiset levittävät valheellista propagandaa?

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä olisi myös oikein hyvä jos abortin tehneiden naisten nimet ja kuvat julkistettaisiin. Samoin toivoisin myös julkista rekisteriä seksialalla työskenteleville tai viimeisen kymmenen vuoden aikana työskennelleille henkilöille.

Samalla johonkin julkiseen web-pohjaiseen karttapalveluun voisikin liittää ominaisuuden, jossa keltainen pallukka asuinrakennuksen kohdalla symboloisi rakennuksessa asuvaa abortin tehnyttä naista ja punainen pallukka puolestaan ilotyttöä.

Lesbot ja homot merkittäisiin violetilla pallukalla.

Pallukkaa klikkaamalla saisi lisätietoja pallukan symboloimasta henkilöstä. Näin esimerkiksi tilanteessa jossa kartalle on piirretty pallukka ison kerrostalon päälle, ei jäisi epäselväksi keneen pallukalla viitataan. Paikkatietoihin kuuluisi henkilön nimen lisäksi myös tämän kasvokuva.

Homo kirjoitti...

Ja taas lisää miesten maksamia verorahoja nartuille?:

The European Union has declared travelling a human right, and is launching a scheme to subsidize vacations with taxpayers' dollars for those too poor to afford their own trips.

Toivottavasti Keskinen muistaa olla varovainen...:

Vesa Keskinen löysi uuden naisen Ghanasta - pitkä selibaatti loppui

Homo kirjoitti...

Vesa Hackin kuvasta minulle tulee aina mieleen jotain ihan muuta kuin perheenisä, mutta ei siitä sen enempää...

Hackin ehdotuksen innoittamana minäkin voisin ehdottaa Vaatimaton ehdotus -hengessä jotain parannuksia:

Miksi jättää tuollaisen osoite- ja kuvarekisterin pitäminen vain seksuaalirikollisiin? Miksei tehtäisi samanlaista järjestelyä myös FAS-lapsia tuottaneiden narttujen, perättömiä raiskausilmoituksia tehneiden tai lapsia pahoinpidelleiden narttujen suhteen?

Samoin voitaisiin esimerkiksi tuomita johonkin torille tai Kaisaniemen puistoon häpeäpaaluun sitomista ihmisten syljettäväksi yms. Perättömiä raiskausilmoituksia (tai miksei muidenkin kohdalla) voitaisiin myöntää myös maksullisia raiskauslisenssejä pahantekijän aiheuttamien kustannusten kattamiseksi. Samalla tällainen järjestely olisi varmaankin omiaan vähentämään peröttömien ilmoitusten tekemistä yms.

Ile kirjoitti...

Tunnetun ukkomiehen viettely kannattaa Yhdysvalloissa

http://www.stara.fi/2010/04/20/tunnetun-ukkomiehen-viettely-kannattaa-yhdysvalloissa/

Jorma kirjoitti...

Parasta varmaan olisi panna siru jokaisen nahan alle jo synnytyslaitoksella ja valvoa jokaista liikettä 24/7. Ja totta kai kaikki mahdolliset rikos- ja riketiedot julki, ihan jokaisen kohdalla. Ehkä Vesa Hack olisi sitten tyytyväinen. Tai sitten ei.

Todellisuudessakin tapahtuu:

Venäjä jyräsi Halosen? - ”Järkyttävää”

"Suomalaisen isän ja venäläisen äidin poika sijoitettiin perhekeskukseen helmikuussa, kun äidin epäiltiin lyöneen häntä."

Eipä ihme, että Muumiomamma Halonen oli niin innoissaan päästessään taas Putinin juoksutytöksi.

Anonyymi kirjoitti...

Parasta varmaan olisi panna siru jokaisen nahan alle jo synnytyslaitoksella ja valvoa jokaista liikettä 24/7. Ja totta kai kaikki mahdolliset rikos- ja riketiedot julki, ihan jokaisen kohdalla..

Pidä varasi, mitä toivot.. sillä se voi toteutua.

- Vortac

Base kirjoitti...

Ohi aiheesta:

Facebookissa on nyt ryhmä tälle blogille.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=104029312974289&ref=search&sid=774217953.186388517..1